toggle menu

Danubius Grand Hotel Margitsziget **** Superior

Wellness hotel Margitsziget, Budapešť

Wellness hotel Margitsziget, Budapešť

Zavolejte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervace

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Celková klimatizace
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Nekuřácký hotel
  • Restaurace
  • Wellness služby
  • Léčení
  • Konference

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 2527 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Robert Schneider- 22. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Great Hotel, with a super Spa.
4.8
Natalia- 22. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Это самый лучший спа-отель Будапешта. После тяжелых длительных прогулок зависнуть в термах это круто! Как будто заново родился)) Массажи на очень хорошем уровне (есть с чем сравнивать). Очень много СПА процедур для лица но к сожалению не успела. Кстати инф для новых путешеств.: в центр к Цепному мосту едет 26 автобус (через весь остров ), нужно выйти на мосту и налево, а в конце моста нужно сесть на желтый трамвай N2, а в Сеченские бани и зоопарк нужно дойти до ближнего моста (кот рядом с отелем) и направо пройти метров 500, там ходит трамвай N1. Bad: В отеле понравилось все, но что касается питания, то хочу обратить внимание, что рядом кафешек нет, а вечером после терм так не хочется никуда ехать...) И хотелось бы чтоб добавили в кафе в холле мороженое.
5
Alma- 21. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Я приехала в этот отель для участия в конференции, но приятным бонусом было то, что в отеле есть свои термальные ванны и бассейн, которые могут посещать все вне зависимости отдыхают они или в командировке. Очень приветливый и профессиональный персонал. На ресепшене сразу выдали данные wi-fi. Заселили сразу. Такси всегда есть, достаточно обратиться на ресепшн. Отель находится на острове, но все достопримечательности рядом. Очень понравилось все. Обязательно вернусь сюда на отдых. Bad: Все понравилось.
5
Максим Данилов- 20. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отель просто супер!!!
5
Tatiana- 19. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Спа и завтрак
5
Alexander Cherednyk- 19. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Водные процедуры просто БОМБЕЙ!
5
Martin Pippen Vrbata- 18. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Parada i se župankem a pantoflickama
4.8
Анастасия- 18. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Очень комфортно, чисто. Удобная просторная кровать. В номере хорошая сплит-система. Большой просторный балкон - в нашем номере был с потрясающим видом на Дунай. Уборка в номере каждый день. Предоставляют халаты и тапочки. Bad: Была проблема с заглушкой в раковине, которая застряла и соответственно не получалось слить воду. Нашу проблему очень быстро решили. В номера залетают жуки-короеды, по всему отелю висят предупреждения, что они не опасны и просьбы выпускать их на улицу.
5
Zoltan Borbely- 16. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szep hely viszont a parkolo automata csak 2000 ft ost fogad el valtani meg nehéz
4.6
Petra- 15. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Vsetko bolo super, cisto, krasna izba, ale v den odhlasenia nam upratovacka vosla 2x do izby bez klopania, a 3x klopala potom ..pritom odhlasenie sme mali do 11..o 10:15 sme odisli ked nam praskli nervy. Zvysny personal ok
5
Андрей Манухин- 14. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отличное оздоровительное место!
5
Honza Kocourek- 14. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemný hotel, výborná kuchyně a skvělé wellness
5
Anonymous- 13. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vi har nu övernattat på detta hotell några gånger och har bara gott att säga om det. Eftersom det ligger på Margitön så kan man lätt nå stadskärnan med buss som går aldeles utanför hotellet. Ön är en av Europas vackraste parker.
5
Andrey Aesculap- 12. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Сразу не понял
5
Fiona- 12. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ligging en faciliteiten
5
Svitlana- 11. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything was perfect! Recommend!
5
Natalia- 09. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Понравилось все. Сам Будапешт, отель, парк и остров. Удобное месторасположение - вдали от суеты, но в то же время близко к центру и достопримечательностям. Легко добраться общественным транспортом, приятно прогуляться пешком. Все создано для отдыха и спорта. Отель очень качественный. Персонал вежливый и внимательный. Номера чистые. Завтраки вкусные и разнообразные. Приятная живая музыка в фойе. Можно разместиться с домашними животными! СПА замечательный, бассейн плавательный с простой водой и несколько бассейнов с термальной водой разной температуры. Также можно выбрать курс лечения и специальных процедур (грязи, души и т.д.) Есть фитнес-зал. Мы смогли приехать всего на несколько дней. И этот отдых был замечательный. Удалось расслабиться, отдохнуть в бассейнах, погулять в парке, полюбоваться прекрасным Будапештом. Bad: Было бы хорошо, если бы в СПА-центре был еще 1 бассейн с теплой водой и большим количеством различных гидромассажных струй (разные варианты на шею, на корпус и конечности, кровати т т.п.) Я бы рекомендовала этот отель любителям спокойного спортивного и лечебного отдыха и людям среднего и старшего возраста. А семьям с маленькими детьми он не совсем подходит, т.к. дети шумят и плещутся в лечебных бассейнах, где требуется тишина и покой.
5
Anonymous- 09. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: MYCKET TREVLIGT HOTELL Bad: AIRCONDITIONEN PÅ RUMMET VAR INTE BRA, KNAPPT MAN MÄRKTE SKILLNAD
5
Tiberiu- 09. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything. The personal was very friendly. Bad: N/A
4.6
Aleksander- 08. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Термальый бассейн и великолепная прилегающая территория для пробежек и отдыха. Bad: Пора делать ремонт в номерах. Уже морально устарел, хотя можно отметить, что при этом поддерживается порядок и чистота.
5
Michael Broos- 05. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Mooie en erg rustige omgeving met veel natuur en parken. Precies tussen Boeda en Pest. Openbaar vervoer in de buurt. In de buurt ook een spa en veel sportaangelegenheden. Hotel is erg goed verzorgd met TV, ruime badkamer en ruime douche en balkon. Heerlijke bedden en erg goed geslapen. Binnen het hotel is er een spa en zwembad. Ontbijt inclusief met genoeg variatie. Roomservice beschikbaar en pianobar beneden. Ideaal om cocktails te drinken. Service is vriendelijk en snel. Over het algemeen een erg goede hotel. Zeker een aanrader vanwege de kwaliteit en buurt.
5
Masha- 05. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Прекрасный отель с комплексом спа услуг Bad: Заявленый мини бар, оказался просто шкафом, а не холодильником
4.6
Doron- 03. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ארוחת בוקר טובה בריכות שחיה פתוחות עד מאוחר ומושקעות מקום שקט Bad: לא זמין למנוחת צהריים וחזרה לעיר תלויים באוטובוס ליציאה חניה לרכב יקרה מקום לצאת בבוקר ולחזור בערב
5
Fernanda Lopez- 03. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Excelente
5
Надежда Куренкова- 02. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отличный спа в гостинице, уютные номера
5
Douglas- 02. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The spa was tremendous! I loved the location on Margaret Island; what a beautiful place in the city.
5
Eleonore- 01. říj. 2018
  • Pár
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Wunderschön gelegenes Wellnesshotel inmitten einer zauberhaften Insel. Für Läufer ein Paradies, da eine Tartanbahn rund um die Insel führt. Location: Eine grüne Lunge direkt an der Stadt Food: Gute Küche mit frischen Produkten Room: Neu renoviert, grosse Schränke, Bad mit grossem Fön
4.8
Alessandro- 01. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: pulizia delle camere superficiale
5
Guillermo Kochen- 30. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
excelente hotel y atención!!!
4.6
Aleksandr- 29. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: большой выбор блюд на завтрак,диетическое меню,отличный спа, удобный режим работы спа- с 06.30-21.30. Местоположение отеля в зеленой зоне в отдалении от городской суеты, но при этом с хорошей транспортной доступностью до основных достопримечательностей( рекомендуем приобрести в аэропорту проездной билет - действует на всех видах муниципального транспорта). Сотрудники ресепшен оказывали помощь при необходимости- заказ трансфера в аэропорт, организация раннего завтрака.Не было проблем при заселении в отель при раннем заезде,русскоговорящий сотрудник на ресепшен. Bad: мы жили на 7 этаже- прекрасный вид на Дунай,но мебель и интерьер требуют обновления- родом из 20 века. При этом большая часть номеров отремонтированы с интересным дизайном и современной мебелью.
4.6
Gert-jan- 29. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mooie locatie en prachtige wandelomgeving. Goede bedden, lekker ontbijt met een ruime keuze! Een heerlijke Spa. Alles goed schoon! Bad: Loopafstand naar de oude stad voor een bezoek aan een ander restaurant is redelijk ver en bus gaat 1x in het uur. Prijs mag wel lager, zelfde voorzieningen en beoordelingen kom je ook voordeliger tegen.
5
Adriano Oliveira- 29. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Awesome!
5
Petr Svoboda- 28. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nádherný welnes hotel, příjemné misto pro relax
4.6
Rauli- 28. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: spa oli hyvä ja aamiainen maukas
5
Ryan Larson- 27. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Great location, great food. Great staff.
5
Aleksandr- 24. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Отличная гостиница. Спокойствие и умиротворение. Можно хорошо выспаться и отдохнуть.
5
Vladimir Soltirov- 23. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Одличен Хотел со голем спа центар.
5
Andrea- 23. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The property was nice the spa as well
5
Алекс, Роза Пинчев- 22. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Большие номера,прекрасный СПА, очень разнообразное питание, отзывчивый персонал
5
Наталья- 22. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Была у меня давняя мечта была остановиться именно здесь... Однажды я прочитала отзыв о Будапеште, там упоминался замечательный отель, расположенный на острове среди огромного парка, и вот наконец моя мечта сбылась - великолепный отель, уютный номер с очень удобной кроватью, белоснежное белье, хорошего качества косметические средства в ванной, с термальными бассейнами и СПА, в которых так приятно провести вечер после "тяжелого" дня туриста, Bad: Комары!!!! даже не ожидали такого подвоха в августе, но оставили балкон открытым и потом полночи гонялись за комарами))) :)
4.6
Borut- 21. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: In the room 703 there is the continuous noise of the ventilation, even if it is switched off.
5
Jindřich- 20. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jsem stálý host několik let - to hovoří za vše
5
András- 20. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli kiváló volt. A személyzet készséges és hozzáértő. Az elegancia jellemző volt sok területen. Bad: Az ágyak száma kevésnek tűnt a wellness-ben.
5
Thomas Haunschmid- 19. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Schönes Hotel mit sehr freundlichem Personal!
5
Lisa- 17. zář. 2018
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Wonderful thermal bath hotel! This was my second time to Budapest & second time at this hotel. I am in love with the beautiful Margaret Island. The thermal baths onsite are a perfect way to start each day. There is also a delicious breakfast & dinner buffet. I love the design of the room with the glass floral design bathroom & very good lighting throughout the room. There are plenty of outlets including usbs. I enjoyed having coffee on the balcony each morning overlooking all the trees on this lush island. It’s so peaceful & it’s like my sanctuary. I look forward to staying here again.
5
Rui- 17. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: 相当满意。安静舒适,景色宜人,令人心情愉快的酒店。
4.6
Zdenek- 17. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vstřícní recepční, check-in před 15 hodinou, změna pokoje z twin bed na double bed na základě žádosti přes aplikaci Booking.com. Krásné okolí, bohužel bez restaurací, pouze stánky s občerstvením. Naštěstí autobus č. 26 jede každých 10 minut a doveze vás do centra.
5
Manh- 17. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Phòng sạch sẽ Bad: Đồ ăn sáng
5
Tariq Saeed- 15. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Every Thing in this hotel is excellent. Comfort, breakfast, rooms with balcony so you can even smoke. Reception staff is very professional, friendly and cooperative. If you really want to relax, this is the best in Budapest.
5
Илья Шнайдер- 13. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Бассейн на крыше прикольный.
5
Zisi Barkan- 11. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Enjoyable, lots of variety SPA, pleasant place
5
Lucia Giachi- 11. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Albergo molto bello e tranquillo
5
Jo- 07. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
The refurbished floors are amazing. Only disappointment was the small restaurant. Other than that amazing!
5
מיכאל סנדלר- 04. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
טוב מיוד
5
Francesca Bedini- 04. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Danubius health & spa, budapest
4.8
Tibor- 04. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We had a great stay here. The room was clean and spacious. The pools were also really nice.
4.8
Alexandra- 04. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Peacefulness and nice layout - good breakfast and gorgeous spa Bad: Nothing really
4.6
Doris- 02. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: spa, Danube view, great food Bad: Check out is very early
5
graciela ressio- 02. zář. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Excelente lugar
4.8
Stephen Canavan- 30. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I had a few issues with my room not getting cleaned at Danubius Grande Hotel. I was promised some sort of compensation from the Duty manager. He didn't even have courtesy to reply to my concerns as promised. I explained this when checking back in to Spa hotel and was more than compensated by front desk.
4.6
Anonymous- 30. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Все
5
Rita Melamyd- 29. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Великолепный отель лечение обслуживание на высоте
5
Ilona- 29. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes ágy, mindenütt tisztaság, kiváló wellness részleg Bad: Kifogástalan szálláshely
4.6
Nicoleta- 28. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Excelent location!
5
eva iglezou- 27. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Υπέροχη τοποθεσία, πεντανοστιμο πρωινό με μεγάλη γκαμα φαγητών, τέλειος χώρος σπα και υπηρεσίες, υπερανετα μεγάλα καθαρά δωμάτια, καταπληκτική θέα στο Δούναβη, ευγενέστατο και εξυπηρετικο προσωπικο. Ζήσαμε την απόλυτη χλιδή σε ένα ξενοδοχείο που αξίζει τα λεφτά του! Ευχαριστούμε πολύ!
4.6
Anonymous- 27. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The junior suite on the 9th floor with a great view. Access to the Executive Room for breakfast and the wonderful spa facilities. The complimentary birthday bubbles were great too. Bad: On arrival, we were put in the last available room which stank badly. However, when we complained, we were given a temporary room in the older, adjoining Grand Hotel. For the second and third night we were upgraded to a junior suite which was appreciated.
5
Radosław- 26. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zielony zakątek w centrum miasta Bad: Utrudnienia w dniu święta narodowego w dojeździe do hotelu.
5
Elena- 26. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Замечательный персонал на рецепшен - владеет как минимум тремя языками - респект ! Номер отличный и комфортный ! Заказали сервис -рум - все было -Супер ! Остались безумно довольны ! Вернёмся снова и снова ! Спасибо отелю за великолепное гостеприимство . Да, и ещё одна приятная опция - к нам приехали гости в отель - и посещали Спа - абсолютно бесплатно ! Нам сказали - пожалуйста , за гостей платить не надо ! Гости и мы были в восторге ! Спасибо ещё раз ! Bad: Ужин просто не вкусный .... вай -фай - очень слабый .
4.8
mrutherford83- 26. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The location is second to none, the island the hotel is located on is stunning and perfect for walking around. The hotel itself is modern, bright and clean. The rooms are spacious and well equipped. Particularly liked the shower as there is a waterfall and high pressure option. The balcony we had overlooked a leafy park and had a view of the river which is stunning to wake up to. We spent 7 days there and honestly couldn't have enjoyed it more. Bad: The food and drinks are a bit pricey is comparison to restaurants in Buda and Pest but in all honesty it is worth it for the location. The staff can be a little sharp at times but we definitely should have made more of an effort to speak the language which would annoy me if I was a local.
4.8
Jiri- 24. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lázně, skvělá dostupnost od festivalu Sziget, klid, skvělé obědy formou bufetu ve vedlejším hotelu včetně personálu (dýchne na Vás stará dobrá klasika). Bad: Velmi pomalý personál v lobby baru a to opravdu opakovaně po celou dobu 8 dní pobytu, takže to nebyla náhoda. Bohužel velmi často byla mimo provoz parní komora a strop koupelny pokoje byl po těžkém vytopení sousedů nahoře. Celkový dojem z hotelu vám ale tyto "maličkosti" nezkazí.
5
Сергей Ишинов- 23. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отличное место для спокойного отдыха в центре города.
4.8
Galyna- 23. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Бесподобное спа, месторасположение выше всяких похвал. Все удобно и продумано
4.8
Roxana- 22. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: The outdoor pool has colder water, in comparison with the indoor pools. A heated outdoor pool would add great value to the hotel.
5
Kim- 22. srp. 2018
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Fint hotel i meget rolige omgivelser. God busforbindelse. Buffeen og morgenmad lidt kedelig.
5
Imfel- 22. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Megérkezésünkkor a recepciós mosolygós volt, minden lehetséges információval ellátott minket. A későbbiekben is bátran mehettünk bármilyen kérdésünkkel, azonnal segítségünkre voltak. A szoba tökéletesen kielégített minden igényt. Nagyon kényelmes és nagy ágyban pihenhettünk. Mindenhol tisztaságot tapasztaltunk. A szobába volt cappucino, kávé illetve tea bekészítve. A fürdőszoba is el volt látva piperecikkel. A kilátás csodás volt este ki tudtunk ülni a szobához tartozó teraszra. A wellnessben több melegvizes medence illetve úszómedence van. Az étteremben a reggeli és a vacsora is minden igényt kielégít, nagyon sok étel közül választhatunk. Este a halban nagyon hangulatos zongora kíséret mellett lehet beszélgetni, italt, ételt elfogyasztani. Bármerre mentünk a szállodában az összes dolgozó kedves, előzékeny, mosolygós volt. A város közelsége valamint a Margitsziget szépségeinek felfedezése, mindenki számára megfelelő programot biztosít. Összességében tökéletes napokat töltöttünk el és feltöltődve távoztunk a szállodából.
5
Margit- 20. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ma famille et moi avons tout aimé, la piscine extérieur, les bains bulles, la grande chambre spacieuse, la douche, le petit déjeuné, beau grand buffet, la situation géographique, nous avons aimés tout tout. Et nous comptons bien y revenir très bientôt. Bad: Rien.
4.5
糖醋小排666- 19. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Ctrip
温泉真的还是日本的好,这里是老年医疗中心,一群群老年白人泡在不算太清澈的水里,温度也不够高,不过亲测温泉是真的
5
Edit- 19. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szuper elhelyezkedés. Tágas, jól felszerelt szoba. Bad: Olyan nincs.
5
Marian- 19. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We arrived at 10, however the room was only available at 15 o'clock. We were allowed to use the spa facilities until we could check in which was great because it was a hot day and we could spend it in the outdoor pool.
4.8
Olga- 19. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Живем в этом отеле в 7-ой раз. Нас все устраивает. )) Возможно, для кого-то будет неудобным расположение отеля на острове. так как самый удобный способ выезда с острова - это такси. Но для нас этот остров является также огромным плюсом расположения отеля. Bad: Снова слабый вай-фай в номерах. Было бы здорово все-таки сделать нормальный интернет по всему отелю, а не только в лобби.
4.6
Bozdog- 18. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I liked the swimming pool. I liked the fact that the staff knew english and i could get things done with them. Bad: A little bit pricy versus what i am used for in Romanian hotels.
5
Fernando Nieto- 18. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Un hotel muy bueno, recomendable.
4.8
Imre- 17. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel elégedettek voltunk, inkább franciaágyat választottunk volna-
4.6
Andrzej- 17. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location of the hotel, proximity to public transport, thermal spa facilities downstairs.
5
Andrea- 17. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Loved the staff at the Grand Hotel next door who accommadated our vegan needs. The thermal water in the hotel is very soothing. Tge hotel staff at the front desk very helpful and accommodating. Bad: Nothing
4.8
Leonid- 16. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Идеальное место для любителей утренней пробежки. Спа и сауна здорово расслабляют и восстанавливают силы после дневных похождений. Bad: WiFi часто тормозил и прерывался.
4.8
Anonymous- 16. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: La struttura è accogliente, la Spa molto molto bella e tutto molto pulito Bad: I tempi di attesa al bar eccessivi, anche per un semplice caffè
5
Ivana Kavelj- 13. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Everything great except poor wi-fi connection
5
Anna Laskowska- 13. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
We enjoyed a lot the SPA and the outdoor swimming pool, the room wadls fresh well equiped and modern with a big balcony and a nice view on the river.
5
Anastasiia- 13. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great service, terrific location in the park. Good SPA. Comfortable beds and tasty breakfast
5
Juan Jose Juarez- 12. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hermoso lugar para visitar y conocer. Buen servicio hotelero
5
Ivo Fuka- 12. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvele
5
Tamás Anders- 10. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Belülről felújított épületben kíváló szobák. A sziget nyugodt környezetet biztosít így egy csendes szállodának mondható, ahol nagyokat lehet sétálni. A Wellness részre külsősök is bemehetnek. A mérete pont megfelelő egy jó fürdéshez és szaunázáshoz.
5
ccotunai- 10. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Indoor swimming pool, outdoor awimming pool, great location, all roms have balcony! The breakfast is not included, sadly
5
Anonymous- 10. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Наличие термальных источников и бассейны, тишина и природа
4.6
Tamara- 08. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: В отеле хорошие завтраки и замечательный бесплатный спа-комплекс. Это полностью оправдывает цену. Bad: Из минусов наверное только логистика. В центр нужно ехать. Но это и плюс: все таки хорошо после прогулок вернуться на тихий уютный остров и окунуться в полный релакс..
4.6
Piotr- 07. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo dobre śniadania, ale troszkę za drogie, wygodne łóżka, komfortowe zaplecze, idealne położenie, dostępność parkingu Bad: Brak
4.8
Viviana- 07. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Estancia perfecta. La habitación muy cómoda con una bonita terraza. El spa genial. Recomendable
4.6
Francisca- 07. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: El entorno y la atención del personal, sobre todo en el restaurante. Bad: El grifo de la ducha no era regulable y el agua se salía fuera. El aire acondicionado era deficiente.
4.6
Raimonds- 07. srp. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfect location on island quite close to city center. Large SPA area with lot of possibilities: saunas, pool, thermal pool, sun terrace with pool, e.t.c.. Helpful people at reception - always tried to make our stay easier with advice and help. Good breakfast. Bad: WiFi is very weak. As we were there partly for work, internet was needed, but it was so slow, so we had to spend lot of time just waiting. When we ordered something in SPA are or at the bar in a lobby, we had to wait around 30min, same time reminding about it all the time - answer: we have technical problems was used as regular excuse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Grand Hotel Margitsziget **** Superior

Telefon: +36-1-889-4700
Telefonická rezervace: +36 1 889 4752
Faxem: +36 1 889 4988

Adresa: Budapest-Margitsziget , 1007 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 4752

Adresa:
Budapest-Margitsziget , 1007 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X