toggle menu

Danubius Hotel Palatinus City Center ***

Hotel v historickém centru Pécse

Hotel v historickém centru Pécse

Zavolejte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervace

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Restaurace
  • Konference

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 1663 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
George- 28. kvě. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Perfect location and classical style of hotel we enjoyed. Very helpful staff and great meal in fasciniating art-nouvo (secession) environment - unique experience. Bad: Nothing I can think of!
4.55
Kertész Gábor- 21. kvě. 2013
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet Bad: Nincs kerékpár kölcsönzés, nics tömegközlekedés a belvárosban.
4.5
Baranyi Györgyi- 17. kvě. 2013
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: minden rendben Bad: autóval nehezen megtalálható
5
Abigail- 25. dub. 2013
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: location fantastic most impressive lobby
4.95
Anonim- 21. dub. 2013
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyönyörű környezet, város központi elhelyezkedés, és minden területen rendkívüli készséges szolgáltatás. Bad: Nem voltak.
4.8
Anonymous- 12. dub. 2013
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: The location is excellent -- centrally located, easy walking distance to key attractions, restaurants, and shopping. The staff were very helpful and spoke excellent English. Bad: Pay careful attention to the directions offered on the website, telling you how to get to the parking garage -- the hotel is located on a pedestrian-only thoroughfare and your GPS is unlikely to direct you to the parking garage entrance correctly!
5
dr Margittai Ágnes- 23. bře. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves, szolgálatkész személyzet mind a recepción, mind az étteremben.
4.8
Kathleen- 15. bře. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Staff were all very professional, courteous, and efficient. I was there at a very off peak time, though---weekdays in February. However, that also made the price quite affordable,too. The building is just great,very beautiful and tasteful architecture.The view from my 5th floor room was very good, day or night. Bad: I could hear some elevator noise in my room and I was not right next to it or extremely close. This could have been partly because the enire hotel was very quiet during my stay.
4.2
graham croft- 11. bře. 2013
  • Starší pár
  • Služby
    3
  • Čistota
    5
  • Comfort
    3
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    4
The hotel needs free wifi in rooms and a bar or lounge area.
4.8
Jasminka- 18. úno. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Dr. Toldy Erzsebet- 09. úno. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: A hotelnek olyanhangulata van, amellyel keves hotel dicsekedhet
5
Natalie- 04. úno. 2013
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Pertti- 14. led. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Erinomainen sijainti kaupungin keskustassa silti rauhalliset huoneet, ei melua.
5
Soili- 04. led. 2013
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Utmärkt läge, mycket vackra lokaler i jugend-stil, trevlig personal, professionella servitörer, utmärkt reception som erbjöd en lång rad av tjänster, till och med gratis paraplyer.
4.95
Kapitány Krisztina- 02. led. 2013
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Szinvonalas kiszolgálás, elérhető áron. Bad: nincs
5
Franciscus- 01. led. 2013
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Sauberheit, Lage im Centrum.
5
Michael- 31. pro. 2012
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Jugendstil-Architektur und gutes Preis-Leistungsverhältnis
5
Baksa Éva- 29. pro. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: az előbb megjelölt dolgok Bad: nincs negatív tapasztalatom
5
Dr.Babics Éva- 04. pro. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: minden nagyon tetszett, a szállás tisztasága, kiszolgálás, központi elhelyezkedése, ellátás, személyzet kedvessége, ételek minősége
4.7
dr Deli László- 04. pro. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Segitőkész és barátságos személyzet Bad: A lift estenként broblémás. Az előfizetéses ételválaszték igen szük.
5
Werner- 03. pro. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zentrale Lage
4.5
Ornódi-P. Kata- 03. pro. 2012
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Az ár/ érték arányt , ha lehetett volna 15-re is értékeltem volna :) Nagyon szép ,patinás szálloda. Megéri a 4 órás autóutat , ide biztosan visszatérünk ! :)
4.7
Kisbán Renáta- 03. pro. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennnel nagyon elégedettek voltunk. A konyhája kitűnő! Személyzet, kiszolgálás kitűnő!
4.85
Anonim- 03. pro. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet udvarias, segítőkész. Az éttermi ellátás (ételek minősége, mennyisége, kiszolgálás) kiváló. A szoba tisztasága, kényelme kitűnő. Bad: Az nem volt.
5
Csongrádi Jenő- 03. pro. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias, segítőkész személyzet, jó konyha
4.6
Katalin- 25. lis. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Szép patinás szálloda, nagyon jó helyen.
4.95
Anonim- 17. lis. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, segítőkész kiszolgálás, barátságos környezet jellemzi. Bőséges és finom ételeket, ellátást kaptunk. Bad: Negatív tapasztalatunk nem volt.
4.6
Dezső- 28. říj. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Anonymous- 25. říj. 2012
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló helyen van, tökéletes ellátás, udvarias személyzet. Nagyon finom volt a reggeli. :) Bad: Zajos a szoba, ezért pihenni nem igazán lehet.
4.6
Éva- 23. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű szecessziós épület, élmény volt megszállni ott. Városnézés szempontjából rendkívül jó az elhelyezkedése, a sétálóutcában van. A recepción a személyzet mindig segítőkész volt. A bőséges reggelit is egy csodálatos teremben lehetett elfogyasztani. Ráadásul ingyenes Pécs kártyát is ad a szálláshely, amivel sok nevezetesség, múzeum díjmentesen látogatható.
5
Lászlóné- 19. říj. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Személyzet udvariassága Bad: Lift nem működött
5
Jay P- 18. říj. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: The look and feel and the breakfast is fantastic. Bad: Wifi not being included nor HBO. Not that I was sitting around watching tv but it would be nice to watch something at night. Location Tip: The location couldn't be any better. Walking distance to everything and everywhere you'd want to go in the downtown area. Beautiful hotel and the location cannot be any better. Fantastic architecture in and out. The staff is very friendly and accommodating. I thought $15 for wifi was a bit ridiculous but it was free in the lobby. I would most definitely stay there again.
5
Jay- 18. říj. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Beautiful hotel and the location cannot be any better. Fantastic architecture in and out. The staff is very friendly and accommodating. I thought $15 for wifi was a bit ridiculous but it was free in the lobby. I would most definitely stay there again.
5
Tamas- 17. říj. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Cet hôtel est idéalement situé dans la ville . équipement des chambres excellent. Personnel accueillant et professionnel. Splendide bâtiment authentique. Petit déjeuner extraordinaire.
5
a Hotels.com guest- 15. říj. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Veldig fornøyd. Prisen var rimelig og da er det meget bra med den beliggenhet og service.
4.8
Günter- 09. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Ideale Zentrumslage
4.5
Regius Ottó- 08. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet, a recepció éppen olyan udvarias, segítőkész mint korábban. Bad: Több alkalommal voltunk a Hotel Palatinus vendégei. Az előző évekhez kicsit megkoptak a szobák.Nem volt hajszárító, nincs polc a fürdőszobában.405 szoba volt
4.65
dr.Nagy Zoltán- 08. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: éttermi személyzet munkája kiváló Bad: gépkocsival érkezők parkolási lehetőségét csak helyben ismertük meg
4.8
Leif- 30. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Det suveräna läget mitt i centrum av Pecs. Trots alla intilliggande uteserveringar och restauranger blev man inte störd - vi var ändå där lördag-måndag. Mycket prisvärt. Fin miljö. Klasshotell. Mycket bra frukostbuffé. Närheten till vingårdarna i Villany och Siklos.
5
A Google User- 26. zář. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
A szálloda patinás belső kialakítása, udvarias személyzete és ízletes ételei járultak hozzá a Pécsen eltöltött kellemes napjainkhoz.
5
A Google User- 26. zář. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Bőséges reggeli és kedves, figyelmes kiszolgálás.
4.8
Łukasz- 21. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: piękny hotel w starym stylu położony w samym centrum miasta przy ulicy usianej kawiarniami, restauracjami i pubami. Polecam wybranie pokoju z którymś z balkonów widocznych na zdjęciu hotelu (mieszczą się w pokojach na 1 piętrze). Sam Pecz nie jest porywającym miastem jednak jeżeli miałbym jeszcze raz się tam zatrzymać to właśnie w tym hotelu.
5
a Hotels.com guest- 19. zář. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
4.7
Krisztina- 18. zář. 2012
  • Rodina s malými dětmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    4
Összességében nagyon elégedettek voltunk a szálloda által nyújtott szolgáltatásokkal, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Remek helyen van, az étterem kiváló!
5
Karel- 18. zář. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: het verblijf was super gelegen pal in het centrum
5
Jasmina- 16. zář. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Alessandro- 06. zář. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Location Tip: Località piacevole per una giornata di relax Abbiamo soggiornato una sola notte in 3 persone. Ottima posizione, personale gentile, camera grande e accogliente, comodissimo il parcheggio anche se l'hotel si trova in zona pedonale, inoltre bella la sala della colazione. Da consigliare.
5
A traveler- 06. zář. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Abbiamo soggiornato una sola notte in 3 persone. Ottima posizione, personale gentile, camera grande e accogliente, comodissimo il parcheggio anche se l'hotel si trova in zona pedonale, inoltre bella la sala della colazione. Da consigliare.
5
Caroline- 03. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Superb comfort right in the middle of the city.
4.6
Ingvild- 25. srp. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Det var I sentrum, rent på rommet, flott frokost, pent hotell og hyggelig betjening
5
Cantemir-adrian- 19. srp. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: The hotel is building of historic heritage of this beautiful city.Extremely helpful staff,quiet and discret,clean,underground parking with direct acces to the hotel lead me to recommend this hotel to anyone wants to know,PECS ,and not least the charming part of hungary ! Bad: I think it woult be necessary air conditioning !
5
Székelyné- 14. srp. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű régi épület, csupa márvány előcsarnokkal, csodás felújított lifttel, segítőkész személyzet, kiváló reggeli svédasztal. A szálloda a város szívében, a lehető legjobb helyen! Bad: Nehéz a megközelítés, de a booking.com megadta a mélygarázs címét, úgy GPS-el oda lehetett találni.
5
Andrea- 14. srp. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Good location, helpful staff, clean room, over all a very positive experience.
5
Beke László- 13. srp. 2012
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet, főleg a recepción és az éteremben kedves, gyors, segítőkész, minden kivánságot azonnal teljesítenek, az internetes hozzászólókkal ellentétben a mobilos navigációval azonnal megtaláltam a mélygarázst a Mária u. 4 szám alatt. Bad: Nekünk nem volt. :-)
5
a Hotels.com guest- 09. srp. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
a Hotels.com guest- 09. srp. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Palatinus ligger så midt i sentrum som det går an å komme. Personalet i resepsjonen er flink i engelsk og tysk, og tjenestevillig når det gjelder å hjelpe oss som ikke kan ungarsk.
5
a Hotels.com guest- 08. srp. 2012
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Hôtel superbe avec terrasse sur les toits au niveau du Spa . Accueil formidable et très classe. Parking pas facile à trouver tout seul mais le personnel vous y accompagnera avec beaucoup de gentillesse. L'hôtel est dans la plus jolie rue de la ville.
4.5
Horváth Bertalan- 06. srp. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Portai és éttermi dolgozók kedvesek, figyelmesek és közvetlenek voltak. Bad: Folyosó, szoba, fürdő tisztasága.
5
A Google User- 03. srp. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
A szálloda patinás belső kialakítása, udvarias személyzete és ízletes ételei járultak hozzá a Pécsen eltöltött kellemes napjainkhoz.
5
Marc- 02. srp. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Sehr schönes Hotel in Jugendstil, mit sehr centrale Lage in die Altstadt von Pécs. Personal sehr frendlich und behilflich.
5
a Hotels.com guest- 30. čer. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
WE STAY AT THE DANUBUIS HOTELS IN BUDAPEST AND PUT THIS IN A 4-STAR CLASS HOTEL. WE LOVED EVERYTHING ABOUT IT. HAVE WONDERFUL PICTURES AND THE HOTEL WAS RIGHT ON THE WALKING AREA TO ALL THE SITES LOCATED RIGHT THERE IN PECS. WOULD RECOMMEND TO ANYONE, AND WOULD STAY THERE AGAIN. THE STREET NAME TO ENTER INTO THE PARKING GARAGE AND HOTEL IS DIFFERENT, AS YOU CANNOT GET IN THROUGH THE WALKKING AREA. I HAVE ASKED HOTEL TO ADVISE ROUTE IN WITH GPS.
4.95
Czinkos Zsuzsanna- 29. čer. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Csak pozitív tapasztalataim vannak, a személyzet kedves és segítőkész volt, remek a konyha, nagyon jó a szálloda elhelyezkedése. Bad: nem volt
5
Günther- 17. čer. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Die wunderbare Jugendstil-Gestaltung des Hotels. Die erstklassige Betreuung durch die Rezeptioniten/innen Dass das Restaurant nicht nur eine internationale Speisekarte, sondern auch typisch ungarische Gerichte angeboten hat. Die günstige Innenstadt-Lage, welche für Spaziergänge sehr geeignet ist. Die Verfügbarkeit einer Garage Bad: In Ihrer Iternet-homepage sollte auf die hoteleigenen Plätze in der Tiefgarage mit Zufahrt Maria-utca hingewiesen werden,. Das ist für Gäste, welche mit dem Auto ankommen, sehr wichtig. Für die Zufahrt zur Garage sollte ein sehr deutlicher Teil des Stadtplanes mit dem markierten Weg von Hunyadistraße über Maria-Straße zur Garageneinfahrt bereitgestellt werden, der auch ausgedruckt werden kann.
4.65
Anonim- 13. čer. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Jó volt, azt kaptam amit vártam. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek finomak. Bad: A belvárosi közlekedési rend miatt idegennek nehezen megközelíthető, de ez nem a hotel hibája.
4.8
Anonymous- 09. čer. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Großartig die Bewahrung der alten, luxuriösen Architektur! Wie gesagt: Auch Ausstattung und Service tadellos. Ebenfalls sehr attraktiv ist die Lage im Stadtzentrum, und das mit Garage. Bad: Pech mit dem heißen Wetter: Die air condition in de Nachthätte ein wenig wirksamer sein können!
4.8
Thierry- 04. čer. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: À par la chaleur , cet hôtel est royal et en pleine ville avec un parking souterrain et gardé idéal pour motards...
5
Janet- 24. čer. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: Large quiet room, foyer decor,city location. Bad: Had to carry bags up some stairs from car park. Location Tip: right in the centre. Make sure you read the parking instructions for hassle-free parking. The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
5
A traveler- 24. čer. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
4.5
Tove- 23. čer. 2012
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Hyggelig betjening, god frokost og utmerket beliggenhet. Bad: Romvasken var bra, men vi fikk de gamle koppene I en uke, selvom de hadde blitt tørket av.
4.95
Sebestyén Béláné- 21. čer. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda lélegzetelállítóan gyönyörű !Rendkívül figyelmesek voltak már érkezésnél a londiner és a recepciós úr. Az első vacsora borkóstolóval volt egybekötve egy fantasztikus bálteremben. Figyelmes és profi felszolgálókkal.Azután a másik étteremben reggeliztünk és vacsoráztunk. "Hát" az is gyönyörű, és kedves, figyelmes, gyorsvolt a "kiszolgálás" /de nem is! inkább kényeztetésnek mondanám!:)/ A "kaja" minőségi, és bőséges volt a választék!A wellness - fönn a szálloda tetején - is tartogatott egy rendkívüli élményt! Szauna után kiléptem a teraszra- amelyről a templomtornyot és gyakorlatilag a belvárost lehetett látni - és pont akkor kezdődött a harangjáték!Úgy éreztem, hogy direkt nekem! :) és ez a program is a "csomagban" volt!A szállásgurus csomagunkban múzeumi belépők is voltak. Mindent végigjártunk. Remek program volt!Eltelt jó néhány év azóta, hogy utoljára Pécsett jártunk. Nagyon sokat változott-szépült a város!Nagyon kedves lett nekünk a SZÁLLODÁVAL EGYÜTT!Hazafelé útba esett Villány. Finom borokat vásároltunk. Ez jó lezárása volt a remek pécsi hétvégénknek! Bad: A wellness részben dolgozó hölgy egy gyanús színű, foltos lepedőt adott és nagyon neheztelt, hogykértem egy másikat.Nem sikerült megbékítenem, pedig megpróbáltam!
4.85
Mihály Tibor- 21. čer. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Szép az épület, jó a kiszolgálás, közel van minde. A zsemélyzet készséges. Bad: Nem volt klíma, a beszűrődő zajok zavartak éjjel.
5
Gábor- 06. čer. 2012
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Nagyon elégedett voltam mindennel.
5
Cosimo- 03. kvě. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Spero di tornarci
4.65
Anonim- 02. kvě. 2012
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Bad: Nagyon drága a parkolás
5
Mitja- 13. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: urejenost, čistoča, prijazno osebje, bogata ponudba
5
Josef- 12. dub. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Alles! Bad: Lärm auf der Strasse! Betrunkene, welche sich vor dem Eingang zum Hotel lautstark bis in den frühen Morgen unterhielten!
4.5
Bohus Péter- 12. dub. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: figyelmes és udvarias checkin és check out, olcsó (relative) minibar Bad: irreális költséggel lehet internetet használni illetve csak a recepció mellett ingyenes a wifimagas a parkolási,költség
4.8
Anonymous- 10. dub. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: Jugendstilarchitektur
4.65
Illés Ibolya- 10. dub. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedett vagyok, az ár és a nyújtott szolgáltatás arányban áll, a 3 *-nak is megfelel. Bad: Talán az ágynemű hagy kívánnivalót, a párna nagyon lapos, a pléd nem tetszett, bár a párnák máshol is besüppednek Magyarországon.
5
Jasminka- 03. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Uvijek isto. Prekrasan secesijski hotel sa svim potrebnim sadržajima za gosta koji je došao vidjeti grad, uživati u kulturnim događanjima, razgledati povijesne zgrade i suvremenu arhitekturu, kupiti ponešto u trgovinama a ovaj put i na Uskršnjem sajmu na simpatičnom novom gradskom trgu uz koji su odlične ugostiteljske ponude. Bad: nemam primjedbi već godinama
4.85
Szigethyné Vidor Ilona- 03. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kellemes, tiszta és jó helyen van
4.8
Philip- 20. bře. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A perfect location for viewing the principal sights of Pecs with elegant foyer and dining room. Receptionist was friendly and efficient and conversed easily in English. I dined in the hotel where the service was excellent and the food was entirely to my satisfaction for dinner and breakfast. I'm happy to recommed Hotel Palatinus to others.
5
Fülöp Andorné- 19. bře. 2012
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvariasság, kedves, barátságos személyzet..., Bad: Nincs
4.8
Gallóné Szalay Edit- 29. úno. 2012
  • Rodina s malými dětmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
2012.02.23-án - azaz Torkos Csütörtökön - voltunk családommal a Palatinus Étterem vendégei Pécsen. Csak a legjobbakat tudom mondani mind az ételek és italok minőségéről, a kiszolgálásról, a választékról, a tisztaságról. Tehát mindenből 5*-ot érdemel ezen rendezvény megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Köszönjük az élményt, biztosan visszatérünk még Önökhöz vendégként. További sok sikert, és hasonló színvonalú rendezvényeket kívánunk! Üdv; Gallóné Szalay Edit és családja
4.6
Jasminka- 29. úno. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Palatinus je uvijek moj izbor kad putujem u Pečuh.Odlična lokacija u centru grada uz mogućnost garažnog parkiranja. Prelijepa secesijska arhitektura zgrade hotela i njegovog interijera, elegantna prostorna organizacija od pješačkog ili garažnog ulaza do hola s recepcijom i pristupima atraktivnim stubištima njegovim prostorima za zabave, kongrese ili barove. Mogućnost korištenja spa sadržaja i terase za lijepog vremena u kratkim predasima između obilaska grada, shopinga ili odlaska na koncerte. Kako sam svake godine u njemu oko Nove godine oduševljava me ukrašavanje prostora hola i ulaza u hotel. Njegova lokacija omogućuje najlakše pristup sadržajima koje želim konzumirati najčešće pješački ili korištenjem automobila. Posebno se mora istaknuti poslovnost i ljubaznost osoblja ( sretan spoj iskusnih djelatnika i mladih snaga ) od djelatnika na ulazu u garažu preko recepcije do osoblja u sauni i sobarica. Osobno sam osjetila jednom prigodom poštenje djelatnika što je mene i moje društvo posebno obradovalo i na tome im se i sada želim zahvaliti. Bad: na moju sreću nikada nisam imalo potrebe da išta loše pomislim ili zaključim s bilo ćime u svezi hotela
5
Alex- 20. úno. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes környezet, kiváló reggeli, barátságos személyzet. Az elhelyezkedés kiváló. Bad: Nem volt ilyen.
4.85
Anonim- 20. úno. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Bad: Rendezvény volt a hotelben s a mulatság /zene/ hajnal 2 óráig tartott, pedig Petőfi Sándor is megírta egykoron:"csendesebben mulassatok..."
5
Révhegyi- 30. led. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése tökéletes, a szoba számomra tökéletesen megfelelt, a személyzet udvarias és segítőkész. A büféreggeli választéka kiváló. Este kifejezetten jól esett a szauna!
5
Anonymous- 04. led. 2012
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: idealna lokacija. Elegantan tradicionalni hotel.
5
Frank- 04. pro. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Die wunderbare Atmosphäre, das Jugendstilinterieuer, versetzt in den Charme vergangener Zeiten mit dem Komfort von heute.
4.5
Hettie T.- 28. lis. 2011
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels
4.5
Hettie T.- 28. lis. 2011
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels Restaurant Tip:
4.6
Zsuzsanna- 01. lis. 2011
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a város központ közelsége,látnivalókkal éttermekkel,színházzal. Bad: Nem volt ilyen.
4.8
Anonymous- 24. říj. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel ist sehr zentral gelegen und wunderschön im Jugendstil eingerichtet - der Frühstücksraum allein ist eine Reise wert. Dabei ruhig und sauber mit freundlichem Personal und sehr reichhaltigem Frühstücksbuffet. Bad: Leider war Wifi nicht kostenlos wie wir es sonst überall angetroffen haben. Aber McDonald's mit freiem Wifi ist um die Ecke. Es gab kein Schwimmbad/Jacuzzi wie bei anderen Hotels der gleichen Preisklasse. Dafür ist es wirklich ein wunderschönes Gebäude.
4.5
Ivana- 10. říj. 2011
  • Starší pár
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Comfort
    3
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Old fashion hotel in the center of Pecs. Food was excellent, but the rooms are small.
5
Anonim- 04. říj. 2011
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Pont azt kaptam, amire számítottam. Bad: Ahogy már írtam, minden rendben volt.
4.8
Piotr- 29. zář. 2011
  • Starší pár
  • Source: Booking.com
Good: rewelacyjna kuchnia.
4.6
Jasminka- 21. zář. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Dolazim u Pečuh i odsjedam u ovom hotelu preko deset godina.Sviđa mi se njegov položaj u najljepšem dijelu grada,lijepoj ulici bogatoj kulturnim prostorima ( galerije, kazalište ) i sadržajima. Blizina, pješačka udaljenost, vjerskih objekata, kulturnih sadržaja i prelijepih trgova. Osobito me se dojmio kulturan i ljubazan doček u hotelu počevši od djelatnika u garaži ( što je također velika prednost hotela ) do osoblja s kojima se susrećemo od recepcije do sobe.Hol hotela je izuzetno lijep i udoban. Osobno sam se uvjerila u veliko poštenje svih djelatnika jer smo izgubili u hotelu novce. Sviđa nam se interijer i arhitektura hotela, udobnost restorana s pogledom na lijepu ulicu i vanjske terase.Ukratko kad planiram dolazak u Pečuh prvo nam je na umu rezervirati hotel Palatinus i kad to osiguramo može se reći da je osnovni preduvjet za ugodan boravak riješen. Bad: Iskreno nema ništa što bi me smetalo a ovdje dolazim već više od 10 godina.
5
EMANUELE- 20. zář. 2011
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Centralissimo e molto suggestivo. Bravissima e competente la fisioterapista della SPA. Ottima la colazione, da buon 4 stelle. Per i ristoranti consiglio di girare nelle vicinanze.
5
EMANUELE B- 20. zář. 2011
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Centralissimo e molto suggestivo. Bravissima e competente la fisioterapista della SPA. Ottima la colazione, da buon 4 stelle. Per i ristoranti consiglio di girare nelle vicinanze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Palatinus City Center ***

Telefon: +36-72-889-400
Telefonická rezervace: +36 72 889 462
Faxem: +36 72 889 462

Adresa: Király utca 5., 7621  Pécs, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 72 889 462

Adresa:
Király utca 5., 7621  Pécs, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X