toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Restaurace
  • Konference

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
0/5
Na základě 0 hodnocení
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Anonim- 15. bře. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Tisztaság és kényelem. Nagyon kedves személyzet. Bőséges és nagyon finom ételek.
4.65
Anonim- 03. bře. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves fogadtatás, szuper reggeli, szép csarnok.
5
Classic Nonprofit Kft- 28. led. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Barátságos, előzékeny, udvarias és segítőkész volt a fogadtatás és a kiszolgálás egyaránt. Igazán kellemes élménnyel távoztunk a szállodából. Köszönjük!
4.7
Oláh Dóra- 31. srp. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedvesek voltak az éttermi dolgozók illetve a recepciósok. A szoba szép és tiszta volt, a félpanziós ellátás több mint elegendő. Ha Pécsre megyünk újra itt fogunk szobát foglalni.
4.95
Anonim- 30. srp. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyszerű dogozók segítőkészek kedvesek
4.55
Anonim- 23. čer. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: kedves személyzet, jó megközelíthetőség. Érdekes, hogy többször is olvastam negatív kritikákat e szálloda szobáiról, de abban a szobában, ahol én voltam (az első emeleten) nem láttam semmi túlzottan kirívó problémát. Bad: Éjszaka lefekvés előtt láttam egy fekete bogarat mászni a padlószönyegen. Nem tudom, hogy ez csótány volt-e, de érdemes mindent megtenni az esetleges terjedésük megakadályozására. Ezt leszámítva hasonló problémám nem volt.
5
Dana- 05. bře. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Expedia
Good: Das Judenstilambiente! Bad: Nicht das ich wuesste. In herrlichem Jugenstilambiente und mit aeusserts freundlicher und zuvorkommendem Personal habe ich meine Tage im Pecser Hotel palatinus sehr genossen. Alles war sehr in Ordnung.
5
Miklosné- 12. úno. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
kiváló
4.5
Anonim- 17. led. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: kellemes
5
Dr Magyar Zoltán- 14. led. 2018
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: személyzet kedvessége,segítőkészsége
5
Anonim- 24. pro. 2017
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálláshely kiváló helyen található. Kedves, segítőkész a személyzet. Nagyon tetszett a 4 fős lakosztály.
5
Anonim- 16. pro. 2017
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szep, kenyelmes, recepciosok maximalisan segitokeszek
4.65
Anonim- 03. čer. 2017
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Csak jót tudok mondani és ha legközelebb Pécsre jövük újból a Palatinus Hotelben fogunk megszálni.
4.6
Jasminka- 17. bře. 2017
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: sve je bilo OK. Doručak mami na povećanje kalorija ali lokacija traži jutarnju šetnju centrom. Bad: !!!
4.8
Marko- 27. úno. 2017
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Location and breakfast
5
Gabor- 18. pro. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Városközpontban van, bőséges a reggeli, kedves, segítőkészek a dolgozók! Bad: -
4.8
Tamás- 12. pro. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló elhelyezkedés. Bőséges reggeli. Kedves barátságos személyzet.
4.8
József- 05. pro. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves és segítőkész. A reggeli bőséges és van bőven választék. A szálloda elhelyezkedését tekintve, a legjobb helyen van, mindenhová el lehet jutni, szinte pár perc sétával.
4.8
Jane- 04. pro. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Izvrstan hotel u sam centru. Ljubazno osoblje, prekrasna arhitektura, ugodne i ciste sobe.
4.6
Adnan- 27. lis. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Lokacija, parking, ljubaznost Bad: Kreveti bi mogli biti udobniji
5
Éva- 24. říj. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Szauna Reggeli
4.8
Mónika- 24. říj. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli választék,gyönyörű kilátás a szobából! Bad: A papírvékony falak nem tetszenek. Minden áthallatszott a szomszédból..
4.8
Judit- 11. říj. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Bad: A szobából való kilátás nem volt esztétikus, illetve a vízforraló mellett nem volt a leírás szerint bekészített tea és kávé filter.
5
Vica- 27. zář. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű patinás épület, recepció, étterem. A személyzet nagyon kedves, finom ételek, tisztaság, kényelmes ágy. Bad: Az egyetlen dolog, ami nem tetszett: a kilátás a szoba ablakából, mert a szomszéd ház lepukkant hátsó felét láthattunk, ha kinéztünk rajta.
5
Nia- 18. zář. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Personeel waren behulpzaam en aardig. En ik had een taart gekregen voor mijn verjaardag
5
Willem- 15. zář. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Fantastische entourage! Mooi hotel midden in centrum. Geweldig ontbijtbuffet! ...... .... Bad: Geen "tegenvaller" maar een advies: Hotel ligt in autovrije zone, parkeergarage aan achterzijde hotel toegankelijk maar dat is een ander adres. Gasten doen er goed aan om tevoren dat adres na te vragen om verwarring met navigatie te voorkomen. Voetgangers kijken raar op als je in de voetgangerszone wordt gedirigeerd ...
4.8
Pátkai- 05. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló konyhával rendelkezik a hotel. Igaz, hogy a megrendelt ételre az átlagnál többet kell várni, de megéri. Nyilván ez az oka a hosszabb felszolgálási időnek. Bad: A parkolás árát ( 3200 Ft/ éjszaka ) egy kicsit soknak tartom, ráadásul a rokkant kártyát sem veszik figyelembe. Szerencsére a Mária utcában, közel a parkolóházhoz 3 rokkant parkoló is van, így meg tudtuk oldani az ingyenes parkolást. :) Egy kicsit "fájt", hogy ezt a lehetőséget a recepción nem közölték.
4.8
K- 24. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Hotel w zabytkowym, ekskluzywnym budynku a'la w-wski Bristol - robi wrażenie; duże pokoje Bad: Brak klimatyzacji
4.6
Marian- 23. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Az ágy kényelmes , reggeli finom és bőséges, vegánok is jól laknak . Bad: Légkondicionálás hiányzott.
4.8
Attila- 19. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: A szállás szép és nagyon jó helyen helyezkedik el. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész.Az étkezés bőséges választékos és finom. Bad: A szomszéd szobában lévők hangosak voltak éjfél-fél egy körül talán egy házirend ki függesztés a szobában segítene. A lift ajtó kicsit hangos és túl gyors .
5
Dubravka- 19. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Već treći put sam gost hotela i svaki put se radujem dolasku.Lociran u najlepšoj ulici,enterijer u mavarskom stilu čaroban,fantastična hrana,parking ,ljubazno osoblje,Pečuj čaroban gradić.....naprosto sam zaljubljena i u grad i u hotel
4.6
Sara- 09. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Desayuno incluido excelente y muy buena localización, personal muy amable y unas instalaciones preciosas. Bad: Habitación un poco pequeña pero muy cómoda y acogedora
4.6
Rudi- 07. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Albergo situato in pieno centro, con struttura elegante e atmosfera....d'altri tempi. Grazie al maitre, cenando (molto bene) abbiamo bevuto il "Sangue di Toro" ( in ungherese" Egri Bikavér" ), uno stupendo vino rosso ungherese molto corposo, che sarà poi una costante nel proseguio del nostro viaggio ( attenzione però a chi guida, in Ungheria il tasso alcolemico è zero). Nel complesso un buon hotel, da consigliare. Apprezzata la ragazza della reception che ci ha accolto in un buon italiano. Bad: Il materasso......mamma mia!
5
Jasmina- 23. kvě. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: u tako ukusnim slatkim kolačićima može se uživati samo u hotelu Palatinus
4.6
Paul- 21. kvě. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Superior room on 1st floor with balcony was perfect. Comfortable beds and very clean. Breakfast good at weekend when busy but less choice, still adequate, other days. Amazing interiors on main parts.
5
Michael- 15. kvě. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Stadt; Hotel, Personal, Service
5
Guru Jasminka- 20. dub. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: U stalnom odabiru ovog hotela razlog je i uvijek isti bogat doručak po svačijem ukusu i prepoznatljivom kvalitetom koji pruža izvrstan početak bogatog dana u Pećuhu. Bad: Ovaj boravak je bio bez mana.
5
Ágnes- 05. dub. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Álomszép ebédlő, remek szoba, nagyon kedves személyzet! Tea, kávé, vízforraló bekészítés reggelre! A reggeli nagyon gazdag, változatos. Bad: Szombat este eléggé beszűrődött a zaj a sétálóutcáról, legalábbis a mi ablakunk közel volt. Első reggelinél kissé vizes volt a narancslé.
4.65
Anonim- 29. bře. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves személyzet volt. Az étterem kínálata a 3*-ot bőven meghaladta és finom, ízletes ételek voltak. Elhelyezkedése kíváló, városközponti-pezseg az élet körülötte. Bad: A standard szoba mérete nagyon kicsi, tágasabbra számítottunk. Láttuk a családi apartmant is, ami tágas, szép, kényelmes---aki térre vágyik, azt foglaljon.
4.8
Jasminka- 21. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Pojavilo se mlado osoblje i zato želim iznijeti svoje zadovoljstvo prvim susretom s njima. Želim to naglasiti jer je lijep doček na recepciji preduvjet za ugodan boravak Bad: U restoranu još uvijek ista osoba koje još nije shvatila da im gosti donose zaradu i da je ugodnost gosta njihova obveza. Oni sebično "rezerviraju" stolove. Neznam zašto kad je hotel prazan. Mislim da pospremiti okrugli stol ili kvadratičan nije razlika.
4.6
ollennka- 10. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Отличное расположение, очень отзывчивые и приятные сотрудники, чисто, уютно, вайфай в номерах, хорошие 3 звезды. Bad: Завтрак слегка подкачал, нет овощей свежих.
4.8
Gábor- 19. pro. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Bad: Üzleti partnereim laktak a hotelban. Nem tudtak a cégünknek számlát kiállítani, mivel mi,a cégtulajdonosok másik hotelban szálltunk meg. Így a számlákat el kellett dobnunk, nem tudtuk korrekt módon elszámolni azokat. :(
4.8
Kálmán- 30. zář. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Központi helyen lévő szép, tradicionális hotel. A személyzet, udvarias, munkáját kíválóan végzi. Külön kiemelném a büfé reggeli magas minőségét, választékosságát.
5
Anonymous- 10. zář. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: 很好 Bad: 没有牙具
5
Ferenc- 16. srp. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Jó helyen, gyönyörű környezetben lévő gyönyörű, tiszta, jól felszerelt, kényelmes, hangulatos, csendes szálláshely. A személyzet segítőkész, kedves, udvarias, az ételek finomak. Maximálisan elégedett vagyok!
4.8
Anonymous- 08. čer. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: elhelyezkedése, előtér, étterem Bad: a hotel saját garázsából a recepció megközelítése ügyetlen és nehézkes. Lift nincs A bőröndöt lépcsőn kell felcipelni
4.8
Silje- 07. čer. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: The location of the hotel is absolutely perfect. Very friendly and helpfull staff. Nice breakfast served everyday. Bad: It was a wedding we were not informed about, but they turnef down the music at midnight so sleep was no problem.
4.6
Francoise- 06. čer. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Les bâtiments sont superbes. Quel charme a cet hôtel !! Bad: Rien
5
Ildikó- 28. kvě. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Patinás épület
4.6
Susanne- 18. kvě. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage inmitten von Pecs ist unschlagbar, man erreicht die Hauptsehenswürdigkeiten gut zu Fuß. Die Zimmer sind zwar klein, aber gut eingeteilt. Begrüßung mit kleinen Bäckereien sehr freundliches Check-in. Bad: Frühstück ist als durchschnittlich zu bezeichnen, leider nur "Hotel-Cafe". Parkplatz in dere Garage ist kostenpflichtig, Tourismusabgabe sollte im Preis enthalten sein.
5
Jasminka- 09. kvě. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Uvijek dobrodošlica osmjehom i dobra organizacija gospode na recepciji. Bad: Ovaj put sam zamijetila da osoblje koje radi u administraciji i prolazi holom prolazi pored gostiju koje sjedi u njemu bez pokušaja da im možda glavom daju do znanja da ih vide kad već ne pozdravljaju. To nije za očekivati kad je hol pun gostiju ali kad smo sami onda je to ipak zanemarivanje pristojnosti.
5
Valeria- 04. kvě. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Comfortable hotel, super bed, friendly staff, lots of nice gestures
5
Jasminka- 17. bře. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: jubilarnih 10 godina dolazim u ovaj hotel. Svaki dolazak prvih godina je bio neko otkriće lijepog i ugodnog tijekom novog boravka u hotelu. Novi boravak uvijek potvrđuje raniji zaključak i otkriva nešto novo u detaljima (božićna dekoracija, prijateljski osmijeh po dolasku na recepciji, prijateljsko susretanje ) Više niti ne pomišljam na traženje drugog hotela. Kad sam zakasnila s rezervacijom i morala u drugi hotel s 4 zvjezdice nisam ni približno bila zadovoljna. Nije sve u zvjezdicama. Sve je u ljudima i želji da se gost osjeća ugodno. Bad: nema toga
5
Damir- 19. led. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Everything was perfect! Bad: Nothing!
5
Anonymous- 15. pro. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Bad: Qualität im Restaurant schlechter Wein
4.85
Anonim- 09. zář. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet szakszerű, udvarias hozzáállása.
4
Monica- 07. zář. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
Bra beliggenhet, greit hotell.
4.6
Michaela- 23. srp. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: - Hotel liegt zentral in der Fußgängerzone - freundlicher und kompetenter Empfang an der Rezeption (man spricht auch deutsch und englisch) - Eingangsbereich und Restaurant sind für alle Jugendstil-Liebhaber ein Highlight - 10 % Ermäßigung auf die Konsumation im Restaurant für Hotelgäste - renovierte Zimmer sind mit hellen Möbeln geschmackvoll eingerichtet und verfügen über eine Klimaanlage Bad: - Zimmer etwas klein - bis spät abends gewisser Lärmpegel durch Passanten in der Fußgängerzone
4.8
Renate- 22. srp. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel liegt optimal absolut im Zentrum und ist mit den Jugendstilelementen ein eine Augenweide, Das Personal ist sehr hilfsbereit und freundlich, die Sonnenterrasse liegt sehr günstig.
4.15
Elisabeth- 05. srp. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: ein ehemaliges prachthotel! betonung auf ehemalig: geblieben ist eine wunderschöne fassade, hotelhalle, frühstückssaal, liebevoll renoviert und ein sehr freundliches, bemühtes personal.
4.15
W.- 27. čer. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Lobby, room, breakfast Bad: Wish the concierge had more info about the current offerings of the museums.
5
Dubravka- 10. čer. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Ovo je moj drugi boravak u ovom hotelu.Prezadovoljna sam smeštajem,doručkom,osobljem i lokacijom.Na moju žalost nisam stigla da odem do saune.Toplo ga preporučujem
4.8
Martin- 11. čer. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Hotel!!!
3.55
Grégory- 24. kvě. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Situation réellement centrale de l'hôtel et parking surveillé. Hall d'accueil splendide. Bad: Chambres vieillottes.
4.4
Anonymous- 26. bře. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Központi elhelyezkedés, figyelmesek a recepciósok, finom és bőséges a reggeli. Bad: Kicsi szobák, retró berendezés. A szauna és masszázs vasárnap nincs nyitva.
4.4
Krisztian- 24. bře. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: gyönyörű szecessziós épület, kitűnő elhelyezkedés, bőséges reggeli
4.8
Jasminka- 08. led. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Pisala sam veliko zadovoljstvo hotelom kao što je smještaj u centru Pečuha, ljepota objekta samog hotela u stilu decentne mađarske secesije, povoljne cijene za ponuđeno i ..... . Sada želim dati naglasak na osoblje koje je vrlo poslovno, ljubazno,uslužno, brižno od recepcije do pomoćnog osoblja.
4.8
Jasminka- 11. říj. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: dolazim godinama u hotel palatinus uvijek sigurna da ću boraviti u njemu s osjećajem sigurnosti, udobnosti, okružena pažnjom osoblja, ukratko dobrodošla u ovaj objekt gdje se vidi i ulaganje i poboljšanje standarda, naravno sukladno mogućnostima trenutka Bad: ne bih se mogla sjetiti bilo čega
5
Anonim- 04. říj. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Bad: Csupa pozítív tapasztalat, ajánlom mindenkinek.
5
Payerhofer Patritz- 02. říj. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Großartiges Restaurant. Tolle Lage des Hotel. Bediensteten waren sehr freundlich. Waren rundum zufrieden und fahren sicher wieder in dieses Hotel.-
4.6
Raimund- 16. zář. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: central location Bad: no hotelbar
4.8
Dubravka- 24. čer. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
George- 28. kvě. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Perfect location and classical style of hotel we enjoyed. Very helpful staff and great meal in fasciniating art-nouvo (secession) environment - unique experience. Bad: Nothing I can think of!
5
dr Margittai Ágnes- 23. bře. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves, szolgálatkész személyzet mind a recepción, mind az étteremben.
4.8
Jasminka- 18. úno. 2013
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Baksa Éva- 29. pro. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: az előbb megjelölt dolgok Bad: nincs negatív tapasztalatom
4.85
Anonim- 03. pro. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet udvarias, segítőkész. Az éttermi ellátás (ételek minősége, mennyisége, kiszolgálás) kiváló. A szoba tisztasága, kényelme kitűnő. Bad: Az nem volt.
4.6
Éva- 23. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű szecessziós épület, élmény volt megszállni ott. Városnézés szempontjából rendkívül jó az elhelyezkedése, a sétálóutcában van. A recepción a személyzet mindig segítőkész volt. A bőséges reggelit is egy csodálatos teremben lehetett elfogyasztani. Ráadásul ingyenes Pécs kártyát is ad a szálláshely, amivel sok nevezetesség, múzeum díjmentesen látogatható.
4.8
Günter- 09. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Ideale Zentrumslage
4.5
Regius Ottó- 08. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet, a recepció éppen olyan udvarias, segítőkész mint korábban. Bad: Több alkalommal voltunk a Hotel Palatinus vendégei. Az előző évekhez kicsit megkoptak a szobák.Nem volt hajszárító, nincs polc a fürdőszobában.405 szoba volt
4.65
dr.Nagy Zoltán- 08. říj. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: éttermi személyzet munkája kiváló Bad: gépkocsival érkezők parkolási lehetőségét csak helyben ismertük meg
4.8
Leif- 30. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Det suveräna läget mitt i centrum av Pecs. Trots alla intilliggande uteserveringar och restauranger blev man inte störd - vi var ändå där lördag-måndag. Mycket prisvärt. Fin miljö. Klasshotell. Mycket bra frukostbuffé. Närheten till vingårdarna i Villany och Siklos.
4.8
Łukasz- 21. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: piękny hotel w starym stylu położony w samym centrum miasta przy ulicy usianej kawiarniami, restauracjami i pubami. Polecam wybranie pokoju z którymś z balkonów widocznych na zdjęciu hotelu (mieszczą się w pokojach na 1 piętrze). Sam Pecz nie jest porywającym miastem jednak jeżeli miałbym jeszcze raz się tam zatrzymać to właśnie w tym hotelu.
5
Caroline- 03. zář. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Superb comfort right in the middle of the city.
4.6
Ingvild- 25. srp. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Det var I sentrum, rent på rommet, flott frokost, pent hotell og hyggelig betjening
5
a Hotels.com guest- 09. srp. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Günther- 17. čer. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Die wunderbare Jugendstil-Gestaltung des Hotels. Die erstklassige Betreuung durch die Rezeptioniten/innen Dass das Restaurant nicht nur eine internationale Speisekarte, sondern auch typisch ungarische Gerichte angeboten hat. Die günstige Innenstadt-Lage, welche für Spaziergänge sehr geeignet ist. Die Verfügbarkeit einer Garage Bad: In Ihrer Iternet-homepage sollte auf die hoteleigenen Plätze in der Tiefgarage mit Zufahrt Maria-utca hingewiesen werden,. Das ist für Gäste, welche mit dem Auto ankommen, sehr wichtig. Für die Zufahrt zur Garage sollte ein sehr deutlicher Teil des Stadtplanes mit dem markierten Weg von Hunyadistraße über Maria-Straße zur Garageneinfahrt bereitgestellt werden, der auch ausgedruckt werden kann.
5
Mitja- 13. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: urejenost, čistoča, prijazno osebje, bogata ponudba
5
Jasminka- 03. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Uvijek isto. Prekrasan secesijski hotel sa svim potrebnim sadržajima za gosta koji je došao vidjeti grad, uživati u kulturnim događanjima, razgledati povijesne zgrade i suvremenu arhitekturu, kupiti ponešto u trgovinama a ovaj put i na Uskršnjem sajmu na simpatičnom novom gradskom trgu uz koji su odlične ugostiteljske ponude. Bad: nemam primjedbi već godinama
4.85
Szigethyné Vidor Ilona- 03. dub. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kellemes, tiszta és jó helyen van
4.6
Jasminka- 29. úno. 2012
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Palatinus je uvijek moj izbor kad putujem u Pečuh.Odlična lokacija u centru grada uz mogućnost garažnog parkiranja. Prelijepa secesijska arhitektura zgrade hotela i njegovog interijera, elegantna prostorna organizacija od pješačkog ili garažnog ulaza do hola s recepcijom i pristupima atraktivnim stubištima njegovim prostorima za zabave, kongrese ili barove. Mogućnost korištenja spa sadržaja i terase za lijepog vremena u kratkim predasima između obilaska grada, shopinga ili odlaska na koncerte. Kako sam svake godine u njemu oko Nove godine oduševljava me ukrašavanje prostora hola i ulaza u hotel. Njegova lokacija omogućuje najlakše pristup sadržajima koje želim konzumirati najčešće pješački ili korištenjem automobila. Posebno se mora istaknuti poslovnost i ljubaznost osoblja ( sretan spoj iskusnih djelatnika i mladih snaga ) od djelatnika na ulazu u garažu preko recepcije do osoblja u sauni i sobarica. Osobno sam osjetila jednom prigodom poštenje djelatnika što je mene i moje društvo posebno obradovalo i na tome im se i sada želim zahvaliti. Bad: na moju sreću nikada nisam imalo potrebe da išta loše pomislim ili zaključim s bilo ćime u svezi hotela
5
Frank- 04. pro. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Die wunderbare Atmosphäre, das Jugendstilinterieuer, versetzt in den Charme vergangener Zeiten mit dem Komfort von heute.
4.8
Anonymous- 24. říj. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel ist sehr zentral gelegen und wunderschön im Jugendstil eingerichtet - der Frühstücksraum allein ist eine Reise wert. Dabei ruhig und sauber mit freundlichem Personal und sehr reichhaltigem Frühstücksbuffet. Bad: Leider war Wifi nicht kostenlos wie wir es sonst überall angetroffen haben. Aber McDonald's mit freiem Wifi ist um die Ecke. Es gab kein Schwimmbad/Jacuzzi wie bei anderen Hotels der gleichen Preisklasse. Dafür ist es wirklich ein wunderschönes Gebäude.
4.6
Jasminka- 21. zář. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Dolazim u Pečuh i odsjedam u ovom hotelu preko deset godina.Sviđa mi se njegov položaj u najljepšem dijelu grada,lijepoj ulici bogatoj kulturnim prostorima ( galerije, kazalište ) i sadržajima. Blizina, pješačka udaljenost, vjerskih objekata, kulturnih sadržaja i prelijepih trgova. Osobito me se dojmio kulturan i ljubazan doček u hotelu počevši od djelatnika u garaži ( što je također velika prednost hotela ) do osoblja s kojima se susrećemo od recepcije do sobe.Hol hotela je izuzetno lijep i udoban. Osobno sam se uvjerila u veliko poštenje svih djelatnika jer smo izgubili u hotelu novce. Sviđa nam se interijer i arhitektura hotela, udobnost restorana s pogledom na lijepu ulicu i vanjske terase.Ukratko kad planiram dolazak u Pečuh prvo nam je na umu rezervirati hotel Palatinus i kad to osiguramo može se reći da je osnovni preduvjet za ugodan boravak riješen. Bad: Iskreno nema ništa što bi me smetalo a ovdje dolazim već više od 10 godina.
4.95
Anonim- 26. úno. 2011
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Elegáns. A nosztalgikus hangulatot nemcsak a szép diszítésű épület általam látogatott helyiségei, de a nyugodt hangulatú, kedves kiszolgálás is tökéletessé tette.
5
A traveler-
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
A fantastic hotel with excellent staff in a perfect location. Nothing more to say, really.
5
A traveler-
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
O hotel é muito bom, possui um restaurante bem luxuoso e com comida de qualidade! vale muito a pena!!! recomendo!
5
A traveler-
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Hotel Palatinus ***

Telefon: +36-72-889-400
Telefonická rezervace: +36 72 889 462
Faxem: +36 72 889 462

Adresa: Király utca 5., 7621  Pécs, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 72 889 462

Adresa:
Király utca 5., 7621  Pécs, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X