toggle menu

Danubius Hotel Helia ****

Bewertungen der Gäste des Danubius Hotels Helia

Bewertungen der Gäste des Danubius Hotels Helia

Rufen Sie uns an

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
Aufgrund von 2297 Bewertungen
Dienstleistungen
4.8/5
Sauberkeit
4.8/5
Komfort
4.8/5
Location
4.8/5
Personal
4.8/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.8/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
4.5
Eleklaci- 15. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kicsit retro hangulata volt a szobának és a folyosóknak... De az ágyak kényelmesek, a szoba tiszta, a reggeli változatos és bőséges, a wellness pedig megfelelő. A szálloda nyugodt, csendes környéken van, közel a Dunához, jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel is. A személyzet előtt pedig le a kalappal.
5
Gheorghe- 15. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Condiții excelente, camera extrem de confortabilă, mai multe pisicine cu diferite temperaturi și un jaccuzi. Micul dejun extrem de diversificat. Locația destul de bună, cam 30 min de mers de Parlament. Bad: Deși au parcare privată, ceea ce este foarte util, pentru cei 10€/zi parcarea ar trebui măcar supravegheată video. Hotelul nu își asuma nimic pentru eventualele pagube produse în parcare.
4.5
Anonymous- 15. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli bőséges volt,a személyzet átlagon felüli! Bad: A hűtő nem működött.
5
Éva Gulyás-Gibicsár- 15. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Google
A szoba megfelelõ volt. Légkondis. Tiszta. Kényelmes ágyak. A szemêlyzet kedves volt. A szobaasszonyok nagyon szépen elrendezték a szobát. A wellness részleg szuper. A reggeli választék bőséges volt. Ajánlom mindenkinek. Mi remekül éreztük magunkat. :)
5
Bianca- 15. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Priveliștea, condițiile camerei,centrul Spa & sala se Fitness. Totul a fost minunat. Bad: Nu a existat ceva .
4.5
Anonymous- 14. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo dobre jedzenie. Komfortowym jest możliwość korzystania z basenu. Bad: Wszystko było w porządku.
4.5
Anonymous- 14. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo ładny widok z pokoju oraz wspaniały basen z 2 basenami termalnymi. Bad: Wysoka cena za pobyt z psem - dodatkowe 25 eur za dobę. Zostałem jednak poinformowany o tym przed przyjazdem.
5
Sven- 13. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Het ontbijt was geweldig. Goede zwemfaciliteiten. Bad: Niets
5
Dan- 13. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Everything
5
Viorel- 12. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: La piscine et propreté ensemble des hotel et le personnel excellent petit déjeuner super👍 Bad: Pour le prix rien à dire
5
Zsuzsanna- 12. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The staff is very friendly, helpful, the room is comfortable, clean, the spa is excellent, the breakfast has wide varieties, we really enjoyed. Bad: The room refresment during our stay was not the best, the cups and glasses were not changed for clean ones, and we did not get bath gel.
5
Csaba- 12. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Všetko super
5
Dominique- 11. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Le calme du quartier. Le bus pour le centre ville passant tout près. Les piscines + jacuzzi ouverts jusqu'à 22h, idéal après une longue journée de marche. Bad: - La personne à la réception lors de notre arrivée. Pour une raison inexplicable, le paiement avec ma CB a été rejeté, et cette personne nous a dit d'un ton méprisant qu'il n'y avait pas d'argent sur notre compte.... ce qui est faux bien entendu, nous regardant comme si on était des voleurs.... pas très agréable comme accueil. - La chambre n'a pas été nettoyée une seule fois en 3 jours, c'est nous qui vidions nos poubelles et reclamions des serviettes propres.....
4.5
Hope- 10. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: For the price the rooms were great but what really sold us was the access to the gym and spa area! The lobby was gorgeous as well and we were greeted warmly by staff. Bad: No complaints! We enjoyed our stay very much and had no issues
5
Hyun-cheol- 09. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: 호텔 맞은편 마트가 있어서 편함 강가 근처 위치로 도보고 이동가능 호텔내 부대시설 (수영장등)이 잘되어 있어서 호텔에서만 시간을 보내도 됨 아침식사는 하지 않았으나 레스토랑에서 커피 및 음료는 무료제공해줌 Bad: 체크인 시간이 다소 많이 걸림 주차비가 별도로 하루 10유로이며, 주차후 나갈때마타 프론트에서 티켓 확인 받아야 함
4.5
Takacs- 08. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Minden tetszet,csak a szobában nem hütött a hütö! Bad: A hütö a szobában müködött,de 5 ös fokozaton sem hútött semmit!
5
Radoi- 08. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Totul (lipsa wifi) Bad: WiFi lipsă
4.5
Viktoria- 06. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Rooms are small as always in Europe, specially so with an extra bed. We were on the 5th floor and the windows were not functioning therefor no fresh air available. It was a bit disappointing specially at a longer stay. The spa was great. The pools had different temperatures and everyone in our family was able to enjoy it. Breakfast was great and plenty to choose from. Bad: The service at the bar was a little slow to me but the staff was very friendly. No fresh air in the room.
4.5
Serge- 06. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Super hôtel en dehors du centre ville. Emplacement très calme. Transport public à proximité. Très bien desservi En 10 - 15 minutes au centre ville où vers les bains thermaux ou autres lieux d’intérêt. Très bien équipé avec centre thermal extra. 3 bassins, sauna, salle sport. Le tout très spacieux. Bon petit déjeuner. Très bien pour les familles avec enfants Bad: Tout était parfait.
4.5
Lee- 05. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Almost all the bar staff, waiters/eses and bell boys are very friendly and helpful (especially Peter and Gorgea) x Bad: Having to leave Losing my.phone charger (mostly my fault)
4.5
Corina- 05. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: It was good
4.5
Sergiu- 05. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Best breakfast and very good location Bad: Unsafe balcony for the kids
5
Annette- 04. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Travelled to Hungary for the Grand Prix, hotel was ideally situated for that, close enough to the centre of the city (about a 20 min walk into town) but close enough to the link roads to get to the track. Hotel staff and facilities were fantastic, Spa was very good and the food from the hotel restaurants was excellent. All round, a very good experiance and would recommend this hotel to anyone!
5
David Lummis- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Google
We had a fourth-floor balcony suite facing the Danube and Margaret Island for three weeks in July 2021 and simply could not have been happier, so much so that we have already booked another month in the Danubius Hotel Helia for 2022. We were travelling with a wheelchair, and even though the suite was not technically "accessible," everything about it and the hotel was perfect for us: roominess, location (on site parking with easy in-and-outs), five- or ten-minute drive or bike ride from pretty much everything (MOL Bubi bike rental station right across the street, as well as a supermarket), cleanliness, restaurants, room service, spa services and pools, sundeck, helpful staff, and stunning views of the Danube and Buda. We have family in Budapest and Debrecen and did lots of visiting at the hotel, and the lobby, restaurant, and outdoor areas were all wonderful.
4.5
Dániel- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van, finom a reggeli. Bad: Kissé régies, fel kellene újítani a szobákat, illetve kívülről is.
5
Alena- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: - bohaté a dobré snídaně - wellness - výhled na Dunaj - dostupnost pěšky do města na památky,… - parkování u hotelu - možnost mít sebou psa
4.5
Ihtsham- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Staff was amazing, and breakfast could be improved. Swimming polls were great.
5
Attila- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés Bad: Néha a takarítás hiányos
5
Grideanu- 02. Aug. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Danubius Hotel Helia este o locatie excelenta. Am stat aici de 5 ori . Camerele sunt mari,moderne ,baie curata ,foarte bine antifonate. Mic dejun cu tot ce vrei , fructe ,seminte , patiserie ,complet. Spa si wellness foarte bun ,curat , 2 piscine incalzite 34-36 grade, piscina normala ,saune .
5
Zaharia- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Nota 10 recepționer...am rezervat doua persoane...am mers cu copilul...si ne-a dat camera cu 3 paturi ...fara sa ne spuna ...am ramas masca...la aceeasi bani.
5
Raul-alexandru- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: It was our second time at this hotel and it was better than the first time. Bad: I have no complaints.
4.5
Raul-alexandru- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The hotel is near Danube river and you have and awesome view from your room. The hotel spa is excellent with 3 swimming pools, with thermal water and cold water. Also you have a fully equipped gym and you can also do all king of spa treatments there. You also have a closed parking lot for your car and they accept pets. The staff is very nice and they all speak English. Also they have a breakfast area with swedish buffet and a lounge with a restaurant with very good prices and very good food. The city center is 3 metro stations away. Bad: The furniture and the carpet are a bit old for a four star hotel.
5
Ldemovic- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Bazény, wellness Prístup personálu Raňajky Bad: Kôš sme mali celý pobyt nevyneseny Spoplatnenie 10€ na deň parkovanie pre hostí
5
Adrienn- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Great location, excellent wellness facilities and friendly staff. Bad: The room facing the Danube has a magnificent view but rather noisy as it is just opposite to the elevators. In case of availabilities sure that the staff could arrange a better room.
5
Toril- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Good breakfast, nice thermal pools.
5
Anonymous- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A kilátás a szobából gyönyörű volt. Kedves volt a személyzet, a szobák tiszták és rendezettek. A wellness is kifejezetten kellemes volt. Biztosan visszatérünk még. Bad: Az egyik szobában a kézmosóból nehezen, alig ment le a víz.
4.5
Gábor- 31. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Udvarias, segítőkész személyzet a recepción. Reggelinél az étterem meglehetősen zsúfolt, azonban szabad helyet így is könnyen találtunk. Egyes ételfajtákból (tej, gyümölcs) a visszapótlás kicsit lassabb, így várakozni is kellett rá. Vacsora a bárban igazán ízletes, igaz a választék picit szűk. Bad: Pótágyat kértünk, így más kicsinek számított a szoba, igaz elfértünk még így is viszonylag kényelmesen azon a két éjszakán, amit itt töltöttünk - tulajdonképp csak éjszakára/aludni használtunk a szobát. Foglaláskor jelezve volt, hogy két kiskorú gyermekkel érkezem - gyerek fürdőköpeny vagy legalább nem XL méretű egy sem volt a szobában elérhető. Picit furcsának találtam, hogy a parkolásért fizetni kell egy szállodánál, de együtt lehet vele élni. Ez főként a programokra való távozáskor okozott egy kicsi nehézséget, mert a parkolójegyet a recepción kell (/lehet) érvényesíteni, így kerül a parkolási díj egy összegben a szobaszámlához.
5
Darren Silver- 30. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Google
I've stayed twice in the last three months. The hotel and rooms are scrupulously clean and well maintained and the staff are very attentive and helpful too. Overall a great place to stay !!!!
5
Adam- 30. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedvessége. Bad: Minden tökéletes volt
5
Andrea- 30. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A szoba, a panorámás kilátás szenzációs. Nagyon jó helyen van, gyalog is a főbb nevezetességek elérhetőek. Parkolás kedvezményes,biztonságos. Kerékpárokat zárt helyen tárolhattuk. Reggeli bőséges, választékos. Személyzet kedves, tisztelettudó. Wellness részleg pompás, csak ajánlani tudom mindenki számára!
4.5
Adrian- 30. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Locația minunată,micul dejun, prețul. Bad: Faptul că trebuia vaccin pentru a avea acces la piscină.
5
Aaddyyss3- 29. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Calitatea Bad: Mmmmm
4.5
Nora- 27. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: A masodik megszallasunk alkalmaval a frissen atvett szobaban a tv asztal ( kave/tea mellett) tiszta ragacs volt, mintha ki lett volna ontve valami. Nyilvan nem volt at torolve, ez igy covid idejen nem tul megnyugtato. A szoba tobbi resze tiszta volt es rendben volt.
5
Noémi- 25. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Minden ott dolgozó nagyon segítőkész, kedves, mosolygós.Reggeli bőséges.Kényelmes bútorok pl: a teraszon Bad: Az jó lenne ha minden szobához lenne erkély v terasz. Próbáltunk szobát cserélni, de már teltházas volt az a rész.
5
Boucher- 25. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Tout Bad: Rien
4.5
Philippe- 25. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: I particularly appreciated the thermal bath in the hotel and the location of the hotel, near the danube
5
Remeczki- 25. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet, kényelmes szoba, kiváló wellness részleg! Ajánlom mindenkinek 🙂🙂
4.5
Sandor- 25. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Minden elvárásainkat kielégítő,tiszta szoba…a termál medence csak egy a négy közül… a pankós rántotthús és a gulyásleves
5
Aliaksandr- 24. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Отличный СПА
5
Héliarajongó- 24. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Kiváló wellness részleg, kényelmes ágyak a szobában. Bad: A minibár nem működött
4.5
Anna- 24. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A wellness ami igazan fontos es az jo volt de minden mas is
4.5
András- 23. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Minden jó volt..👌 Bad: Ilyen nincs....
4.5
Ritva- 21. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kumde finnas lite mera variation i frukostutbytet under 1 vecka
4.5
Rita- 20. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: 😀Weelnes nyitvatartása és a reggeli tökéletes volt.
5
Gabriel- 20. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: La fel ca în toate hotelurile din lanțul Danubius condițiile au fost excelente.
4.5
Timea- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Sauna , výhľad z balkóna Bad: Mäkká posteľ
4.5
Éva- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Jó helyen van, tiszta volt. Kedves a személyzet. Bad: A fürdőszoba kicsi és régi.
4.5
2- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés, tisztaság, kedves kiszolgálás. Érkezési időnket jelezve kellemesen lehűtött szoba várt. A wellness részleg mérete megfelelő, tisztasága kifogástalan. Bad: Nemigazán gyerekbarát szállás, de ezért nem ért kellemetlenség
5
Katarzyna- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Baseny termalne, smaczne śniadanie, niedrogi parking (10 euro), pokój z widokiem na Dunaj, nowoczesne części wspólne hotelu, darmowa dostawka dla dziecka do 12 r.ż. Świetna opcja na przystanek w drodze powrotnej z Chorwacji. Bad: Materiałowa zasłonka nad wanną
4.5
Vesa- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Comfort. Camera OK. Piscina si sala de fitness pe intreaga zi. Mic dejun foarte bun si diversificat. Bad: Balconul si balustrada erau murdare.
4.5
Sylwia- 19. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Duża przestrzeń, fajny basen. Bad: Brak sprzątania pokoi mimo takiego standardu hotelu i to że pokoje stosunkowo odbiegają poziomem od parteru hotelu.
4.5
Anonymous- 18. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Sve ostalo, super bazeni. Lijepo uređen interijer Hotela posebno predvorje i resroran. Bad: Djelatnik na recepciji je totalno zbunjen, previše mi je naplatio smještaj, pa je poslije radio povrat sredstava. Htio mi je naplatiti već plaćeni parking ispred hotela.... Doručak bi mogao biti bolji. Hotel 4 zvijezdice naprimer u Šibeniku ima nemjerljivo bolji izbor hrane....
4.5
Nikos- 18. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Η θέση με Θεα τον Δούναβη το άνετο πάρκινγκ , τα δωμάτια σε σχέση με την τιμή , το πολύ καλό πρωινό . Το σπα και οι 3 πισίνες !!! Bad: Στο χαμηλό κόστος ήταν όλα καλά
5
Anonymous- 18. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kilátás Bad: Wifi
4.5
Jozef- 14. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Pohoda Bad: Nič
5
Roman- 13. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: This hotel is just perfect. Suits idealy for busines trip or vacation... wellnes and fitness are very good equipped and its open untill 22p.m...Room was big with modern furniture and had biggest minifridge which i saw in hotel in my life :) breakfest was great . Stuff was very profesional and friendly... and i really apreciated free lemon water in lobby and mineral water in fittnes. 10 points out of 10. When i be in Budapest in future neither alone neither with girlfriend or with family , danubius will be my first option:) Bad: First time while doing review in booking i did not find absolutely nothing negative about this hotel :)
5
Marijana- 11. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Krevet udoban, bazeni čisti, lokacija hotela super za šetnju uz Dunav...
5
Igor- 09. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Pools were excelent Bad: Only a small window in some of the rooms can be opened
5
Larisa- 08. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Мы с мужем много работаем в Венгрии и этот отель стал родным домом в Будапеште. Здесь созданы все условия для работы и отдыха.Спасибо большие и желаем процветанию отеля!
4.5
Yulia- 07. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The spa is perfect, also the breakfast was good. The location is perfect to visit everywhere in Budapest. Experience were amazing. I and my partner had a great time vacation there. Bad: Bed is a little bit soft, easy to sink down around the bed side part, but that’s acceptable 😊
4.5
Danka- 06. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The fact that we could regulate (and turn off) the airconditioning ourselves Great swimming pool area Great breakfast
4.5
Adrian- 06. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Amplasament ,amabilitate recepție și restaurant,mic dejun decent. Bad: Faptul că la spa aveai acces doar cu vaccin testul PCR și de anticorpi nefiind suficient.
4.5
Attila- 04. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló elhelyezkedésű hotel,gyönyörű panorámával.Változatos reggeli és kellemes vacsora.Ár-érték aránya nagyon jó.
4.5
Gyongyike- 04. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Helpful staff Clean
5
István- 03. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges és széles választék a reggelinél.
5
Daniel- 01. Jul. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Very good hotel. Clean room, comfortable bed. Nice view towards Danube river. Good breakfast. Bad: They do not accept EU digital COVID certificates issued in Bulgaria, and do not allow use of wellness, spa and pools :(
5
Lukáš- 29. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The hotel with a really nice view of the Dunabe river. Bad: Maybe better offer for breakfast time.
5
Mrakics- 27. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A környék olyan amilyen, azon kevésbé lehet változtatni. Ennek ellenére a kilátás szép volt. Pesthez képest meglepően csendes volt. Nekem tökéletes. A szoba makulátlan tiszta, a reggeli bőséges és finom. Az ágy maga a tökély, nem sokszor aludtam ilyen kényelmes ágyban. Úgy ahogy volt tetszett. Köszönöm a lehetőséget. Bad: Nem volt semmi , ami ne tetszett volna.
4.5
Zenyth- 25. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Some of the most professional staff i've meet in a hotel (first impression made by the gentelmen(s) at the reception and confirmed by the staff handling the breakfast in the morning). The room was spotless clean,the breakfast was good(quality products, good coffee, fruits, etc). Relaxing at the pool /spa in a hot summer day (it was 39°C in Budapest) really made our day better. The hotel has a big parking lot just in front (it comes with a daily fee of 10 euro, but i belive it is worth it). Bad: -No disposable slippers in the room ( i am used to have that next to the robes). -Really small bathroom.
5
Csaba- 23. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Všetko super
5
Peter- 21. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Finom reggel, kedves személyzet. Bad: Nekem az ágy kicsit puha volt
5
András- 20. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Tisztaság, rendkívül kedves munkatársak, szuper wellness részleg, finom reggeli
5
Nataša_i_veljko- 18. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The hotel was better than we expected, and we had a really nice and relaxing weekend. It was great to have a parking at this price, and also available at hotel. We spent a lot of time at the pools, as we were with a kid, and it was raining one day. Breakfast was great, rooms were clean and beds were comfortable, A/C was working fine. All in all, we would recommend this hotel to a friend, and would come again ourselves as well. Thank you :) and hope to see you soon.
5
Kulcsár- 17. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Éveken keresztül a kedvenc szállodám volt. A Covid alatt nem szálltam meg itt. Kicsit csalódott voltam, ár-érték arányban főleg. A személyzet kedves, segítőkész. A kilátás, a szálloda elhelyezkedése tökéletes. Bad: A szálloda felszereltsége elavult, a minibár üres volt. A reggeli az előző évekhez képest nagyon szegényes.
5
Isidora- 15. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je udoban, čist, lako se dolazi do njega, smešten u prijatnom rezidencijalnom kraju. Rado ćemo se u njega vraćati tokom boravka u Budimpešti. Bad: Plaćanje parkinga (hotelska cena 10e po danu).
5
Margy45- 13. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Everything was perfect! We came by car and its easy reachable by car. There's a big public parking litteraly in front of the hotel , it costs 10€ per day. We stayed in a room with Danube view, it was so comfortable, great bed, really good mattress. Breakfast was tasty, like usual when you are in Budapest. Huge lobby, good restaurant there, really nice interior.. There are 3 elevators. You cannot make a mistake if you book Danubius. Wifi is strong. Metro station (M3) is about 10min walk from the hotel, maybe less. We are coming back for sure!
5
Szloboda- 13. Jun. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A panoráma Dunára
4.5
Anna- 30. Mai. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló elhelyeszkedés, dunai panoráma. Kellemes wellness részleg, s bőséges, választékos reggeli. Bad: Fürdőszoba felújításra szorul, zuhanyfüggöny idejétmúlt. Tiszta, de régimódi.
4.5
Hajnalka- 29. Mai. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon szép szoba és finom reggeli. Bad: Az erkély és a kint lévő asztal és széknek nem voltak tiszták.
5
Edit- 24. Mai. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Nespresso in the room, what else?! Bad: Everything was fine.
5
Semmelweis AITK- 10. Mai. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Kedves meglepetés volt, hogy bármikor „haza értem” illetve távoztam a szállodából, mindig mindenki hangosan üdvözölt és bár a maszk miatt nem igazán ismertük egymás arcát, de a mosolyt és a kedvességet, az udvariasságot, a jó modort érezni lehetett. Annyi sok rossz dolog, történés és nehézség közepette bearanyozták a napomat. A figyelmességek és a bőkezű ellátás egyszerűen leírhatatlanul jó érzés volt. Én ennyi kedvességet idegen emberektől még soha nem kaptam. Természetesen, amikor csak tehetem az Önök szállodáját fogom választani ill. ajánlani mindenkinek. Kívánok jó egészséget és jó szerencsét Mindegyiküknek! Virtuális szeretet öleléssel
4.5
Csaba- 30. Mär. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: dobrá večera, dobré raňajky Bad: veľmi chýba wellnes, samozrejme nie chyba hotela
5
Kim- 28. Mär. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: 맛있는 식사 좋은 위치
4.5
Iordan- 26. Mär. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Nice location.
4.5
Anonymous- 20. Mär. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Very clean and quiet
5
Donald- 16. Mär. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Staff was very nice and helpful Bad: It was during covid lock down. Confined to the room and could not use the facilities.
5
Csaba- 08. Feb. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Mindenki nagyon kedves ,az ágyak kényelmesek,a reggeli is jó volt.
5
Coloman Forrest- 30. Jan. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Kiváló szálló , kiváló szolgáltatások , kiváló helyen.
5
Bogdan- 30. Jan. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Friendly and helpful stuff , very good breakfast. Bad: The guaranty you have to pay at check in ( 40.000 FT, even if the price /room was 27.800 Ft.)
5
Sandro- 27. Jan. 2021
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Noi ci fermiamo spesso in questo hotel perché è eccezionale dai servizi alla pulizia e soprattutto non sono fiscali sull’orario della colazione cosa molto importante,(lo dico perché in un’altro hotel dove abbiamo soggiornato più volte alle 10:05 la sala colazioni è già vuota..)avendo una bambina piccola che di orari non ce ne sono..cercano di accontentarti nel miglior modo possibile (certo nei limiti ragionevoli) Bravi e grazie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Danubius Hotel Helia ****

Telefon: +36-1-889-5800
Reservierung: +36 1 889 5823
Fax: +36 1 889 5801

Adresse: Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Ungarn Plan ansehen Plan ansehen

Reservierung

+36 1 889 5823

Adresse:
Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Ungarn Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X