toggle menu

Danubius Hotel Palatinus City Center ***

Bewertungen des Hotel Palatinus City Center

Bewertungen des Hotel Palatinus City Center

Rufen Sie uns an
BEST PREIS
GARANTIE
Buchen

Dienstleistung

  • WiFi
  • Parkplatz
  • Tierfreundliches Hotel
  • Restaurant
  • Veranstaltungsräume
Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
5
Christoph- 12. Sep. 2019
Im Herzen der Stadt gelegen und doch mit dem Motorrad sehr gut erreichbar. Parkmöglichkeiten werden in der Tiefgarage geboten. Das Nachtessen und das Frühstück haben keine Wünsche offen gelassen. Freue mich auf den nächsten Besuch

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
Aufgrund von 1659 Bewertungen
Dienstleistungen
4.8/5
Sauberkeit
4.8/5
Komfort
4.8/5
Location
4.8/5
Personal
4.8/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.8/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
5
Debbie- 26. Jul. 2013
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Very nice clean hotel. Only stayed one night, but good service.
4.8
Dubravka- 24. Jul. 2013
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Terje- 13. Jul. 2013
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Beautiful Hungarian Art Nouveau
5
Anonim- 06. Jul. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda központi helyen van,a személyzet nagyon udvarias.A reggeli bőséges,.széles választékkal,az étterem gyönyörű.
5
Anonim- 02. Jul. 2013
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Szallas.hu
Bad: A fürdőszoba eléggé elavult volt, a szekrény pedig nagyon kicsi!
4.8
Russell- 27. Jun. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Although it was a bit small, we were happy with our room. We paid extra to get an air-conditioned room as the budget room that we had originally booked was very hot (the weather was 35+ oC at the time). The hotel restaurant and services were excellent and it is in a great location. Parking was convenient. Bad: There was no free WiFi in the room (as expected) but the connection in the lobby was good.
4.8
Rhonny- 24. Jun. 2013
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Helen- 20. Jun. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Rooms and staff excellent. Breakfast very good. Location perfect. Rooms clean. Bad: Staff we encountered in wellness centre could not ubderstand any English. Wi fi only available in lobby not rooms
4.6
János- 19. Jun. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: a központban van Bad: nincs légkondicionáló
5
Anonymous- 30. Mai. 2013
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Alles sehr gut. Sehr nette entgegenkommende Mitarbeiter
5
George- 28. Mai. 2013
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Perfect location and classical style of hotel we enjoyed. Very helpful staff and great meal in fasciniating art-nouvo (secession) environment - unique experience. Bad: Nothing I can think of!
4.55
Kertész Gábor- 21. Mai. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet Bad: Nincs kerékpár kölcsönzés, nics tömegközlekedés a belvárosban.
4.5
Baranyi Györgyi- 17. Mai. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: minden rendben Bad: autóval nehezen megtalálható
5
Abigail- 25. Apr. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: location fantastic most impressive lobby
4.95
Anonim- 21. Apr. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyönyörű környezet, város központi elhelyezkedés, és minden területen rendkívüli készséges szolgáltatás. Bad: Nem voltak.
4.8
Anonymous- 12. Apr. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: The location is excellent -- centrally located, easy walking distance to key attractions, restaurants, and shopping. The staff were very helpful and spoke excellent English. Bad: Pay careful attention to the directions offered on the website, telling you how to get to the parking garage -- the hotel is located on a pedestrian-only thoroughfare and your GPS is unlikely to direct you to the parking garage entrance correctly!
5
dr Margittai Ágnes- 23. Mär. 2013
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves, szolgálatkész személyzet mind a recepción, mind az étteremben.
4.8
Kathleen- 15. Mär. 2013
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Staff were all very professional, courteous, and efficient. I was there at a very off peak time, though---weekdays in February. However, that also made the price quite affordable,too. The building is just great,very beautiful and tasteful architecture.The view from my 5th floor room was very good, day or night. Bad: I could hear some elevator noise in my room and I was not right next to it or extremely close. This could have been partly because the enire hotel was very quiet during my stay.
4.2
graham croft- 11. Mär. 2013
  • Älteres Paar
  • Dienstleistungen
    3
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    3
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    4
The hotel needs free wifi in rooms and a bar or lounge area.
4.8
Jasminka- 18. Feb. 2013
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Dr. Toldy Erzsebet- 09. Feb. 2013
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: A hotelnek olyanhangulata van, amellyel keves hotel dicsekedhet
5
Natalie- 04. Feb. 2013
  • Paar
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Pertti- 14. Jan. 2013
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Erinomainen sijainti kaupungin keskustassa silti rauhalliset huoneet, ei melua.
5
Soili- 04. Jan. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Utmärkt läge, mycket vackra lokaler i jugend-stil, trevlig personal, professionella servitörer, utmärkt reception som erbjöd en lång rad av tjänster, till och med gratis paraplyer.
4.95
Kapitány Krisztina- 02. Jan. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Szinvonalas kiszolgálás, elérhető áron. Bad: nincs
5
Franciscus- 01. Jan. 2013
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Sauberheit, Lage im Centrum.
5
Michael- 31. Dez. 2012
  • Paar
  • Source: Booking.com
Good: Jugendstil-Architektur und gutes Preis-Leistungsverhältnis
5
Baksa Éva- 29. Dez. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: az előbb megjelölt dolgok Bad: nincs negatív tapasztalatom
5
Dr.Babics Éva- 04. Dez. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: minden nagyon tetszett, a szállás tisztasága, kiszolgálás, központi elhelyezkedése, ellátás, személyzet kedvessége, ételek minősége
4.7
dr Deli László- 04. Dez. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Segitőkész és barátságos személyzet Bad: A lift estenként broblémás. Az előfizetéses ételválaszték igen szük.
5
Werner- 03. Dez. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Zentrale Lage
4.5
Ornódi-P. Kata- 03. Dez. 2012
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Az ár/ érték arányt , ha lehetett volna 15-re is értékeltem volna :) Nagyon szép ,patinás szálloda. Megéri a 4 órás autóutat , ide biztosan visszatérünk ! :)
4.7
Kisbán Renáta- 03. Dez. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennnel nagyon elégedettek voltunk. A konyhája kitűnő! Személyzet, kiszolgálás kitűnő!
4.85
Anonim- 03. Dez. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet udvarias, segítőkész. Az éttermi ellátás (ételek minősége, mennyisége, kiszolgálás) kiváló. A szoba tisztasága, kényelme kitűnő. Bad: Az nem volt.
5
Csongrádi Jenő- 03. Dez. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias, segítőkész személyzet, jó konyha
4.6
Katalin- 25. Nov. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Szép patinás szálloda, nagyon jó helyen.
4.95
Anonim- 17. Nov. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, segítőkész kiszolgálás, barátságos környezet jellemzi. Bőséges és finom ételeket, ellátást kaptunk. Bad: Negatív tapasztalatunk nem volt.
4.6
Dezső- 28. Okt. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Anonymous- 25. Okt. 2012
  • Paar
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló helyen van, tökéletes ellátás, udvarias személyzet. Nagyon finom volt a reggeli. :) Bad: Zajos a szoba, ezért pihenni nem igazán lehet.
4.6
Éva- 23. Okt. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű szecessziós épület, élmény volt megszállni ott. Városnézés szempontjából rendkívül jó az elhelyezkedése, a sétálóutcában van. A recepción a személyzet mindig segítőkész volt. A bőséges reggelit is egy csodálatos teremben lehetett elfogyasztani. Ráadásul ingyenes Pécs kártyát is ad a szálláshely, amivel sok nevezetesség, múzeum díjmentesen látogatható.
5
Lászlóné- 19. Okt. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Személyzet udvariassága Bad: Lift nem működött
5
Jay P- 18. Okt. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Good: The look and feel and the breakfast is fantastic. Bad: Wifi not being included nor HBO. Not that I was sitting around watching tv but it would be nice to watch something at night. Location Tip: The location couldn't be any better. Walking distance to everything and everywhere you'd want to go in the downtown area. Beautiful hotel and the location cannot be any better. Fantastic architecture in and out. The staff is very friendly and accommodating. I thought $15 for wifi was a bit ridiculous but it was free in the lobby. I would most definitely stay there again.
5
Jay- 18. Okt. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Beautiful hotel and the location cannot be any better. Fantastic architecture in and out. The staff is very friendly and accommodating. I thought $15 for wifi was a bit ridiculous but it was free in the lobby. I would most definitely stay there again.
5
Tamas- 17. Okt. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Cet hôtel est idéalement situé dans la ville . équipement des chambres excellent. Personnel accueillant et professionnel. Splendide bâtiment authentique. Petit déjeuner extraordinaire.
5
a Hotels.com guest- 15. Okt. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Veldig fornøyd. Prisen var rimelig og da er det meget bra med den beliggenhet og service.
4.8
Günter- 09. Okt. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Ideale Zentrumslage
4.5
Regius Ottó- 08. Okt. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet, a recepció éppen olyan udvarias, segítőkész mint korábban. Bad: Több alkalommal voltunk a Hotel Palatinus vendégei. Az előző évekhez kicsit megkoptak a szobák.Nem volt hajszárító, nincs polc a fürdőszobában.405 szoba volt
4.65
dr.Nagy Zoltán- 08. Okt. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: éttermi személyzet munkája kiváló Bad: gépkocsival érkezők parkolási lehetőségét csak helyben ismertük meg
4.8
Leif- 30. Sep. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Det suveräna läget mitt i centrum av Pecs. Trots alla intilliggande uteserveringar och restauranger blev man inte störd - vi var ändå där lördag-måndag. Mycket prisvärt. Fin miljö. Klasshotell. Mycket bra frukostbuffé. Närheten till vingårdarna i Villany och Siklos.
5
A Google User- 26. Sep. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Google+ Local
A szálloda patinás belső kialakítása, udvarias személyzete és ízletes ételei járultak hozzá a Pécsen eltöltött kellemes napjainkhoz.
5
A Google User- 26. Sep. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Google+ Local
Bőséges reggeli és kedves, figyelmes kiszolgálás.
4.8
Łukasz- 21. Sep. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: piękny hotel w starym stylu położony w samym centrum miasta przy ulicy usianej kawiarniami, restauracjami i pubami. Polecam wybranie pokoju z którymś z balkonów widocznych na zdjęciu hotelu (mieszczą się w pokojach na 1 piętrze). Sam Pecz nie jest porywającym miastem jednak jeżeli miałbym jeszcze raz się tam zatrzymać to właśnie w tym hotelu.
5
a Hotels.com guest- 19. Sep. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
4.7
Krisztina- 18. Sep. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    4
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    4
Összességében nagyon elégedettek voltunk a szálloda által nyújtott szolgáltatásokkal, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Remek helyen van, az étterem kiváló!
5
Karel- 18. Sep. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: het verblijf was super gelegen pal in het centrum
5
Jasmina- 16. Sep. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
5
Alessandro- 06. Sep. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Location Tip: Località piacevole per una giornata di relax Abbiamo soggiornato una sola notte in 3 persone. Ottima posizione, personale gentile, camera grande e accogliente, comodissimo il parcheggio anche se l'hotel si trova in zona pedonale, inoltre bella la sala della colazione. Da consigliare.
5
A traveler- 06. Sep. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Abbiamo soggiornato una sola notte in 3 persone. Ottima posizione, personale gentile, camera grande e accogliente, comodissimo il parcheggio anche se l'hotel si trova in zona pedonale, inoltre bella la sala della colazione. Da consigliare.
5
Caroline- 03. Sep. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Superb comfort right in the middle of the city.
4.6
Ingvild- 25. Aug. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Det var I sentrum, rent på rommet, flott frokost, pent hotell og hyggelig betjening
5
Cantemir-adrian- 19. Aug. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: The hotel is building of historic heritage of this beautiful city.Extremely helpful staff,quiet and discret,clean,underground parking with direct acces to the hotel lead me to recommend this hotel to anyone wants to know,PECS ,and not least the charming part of hungary ! Bad: I think it woult be necessary air conditioning !
5
Székelyné- 14. Aug. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű régi épület, csupa márvány előcsarnokkal, csodás felújított lifttel, segítőkész személyzet, kiváló reggeli svédasztal. A szálloda a város szívében, a lehető legjobb helyen! Bad: Nehéz a megközelítés, de a booking.com megadta a mélygarázs címét, úgy GPS-el oda lehetett találni.
5
Andrea- 14. Aug. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Good location, helpful staff, clean room, over all a very positive experience.
5
Beke László- 13. Aug. 2012
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet, főleg a recepción és az éteremben kedves, gyors, segítőkész, minden kivánságot azonnal teljesítenek, az internetes hozzászólókkal ellentétben a mobilos navigációval azonnal megtaláltam a mélygarázst a Mária u. 4 szám alatt. Bad: Nekünk nem volt. :-)
5
a Hotels.com guest- 09. Aug. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
a Hotels.com guest- 09. Aug. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Palatinus ligger så midt i sentrum som det går an å komme. Personalet i resepsjonen er flink i engelsk og tysk, og tjenestevillig når det gjelder å hjelpe oss som ikke kan ungarsk.
5
a Hotels.com guest- 08. Aug. 2012
  • Paar
  • Source: Hotels.com
Hôtel superbe avec terrasse sur les toits au niveau du Spa . Accueil formidable et très classe. Parking pas facile à trouver tout seul mais le personnel vous y accompagnera avec beaucoup de gentillesse. L'hôtel est dans la plus jolie rue de la ville.
4.5
Horváth Bertalan- 06. Aug. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Portai és éttermi dolgozók kedvesek, figyelmesek és közvetlenek voltak. Bad: Folyosó, szoba, fürdő tisztasága.
5
A Google User- 03. Aug. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Google+ Local
A szálloda patinás belső kialakítása, udvarias személyzete és ízletes ételei járultak hozzá a Pécsen eltöltött kellemes napjainkhoz.
5
a Hotels.com guest- 30. Jul. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
WE STAY AT THE DANUBUIS HOTELS IN BUDAPEST AND PUT THIS IN A 4-STAR CLASS HOTEL. WE LOVED EVERYTHING ABOUT IT. HAVE WONDERFUL PICTURES AND THE HOTEL WAS RIGHT ON THE WALKING AREA TO ALL THE SITES LOCATED RIGHT THERE IN PECS. WOULD RECOMMEND TO ANYONE, AND WOULD STAY THERE AGAIN. THE STREET NAME TO ENTER INTO THE PARKING GARAGE AND HOTEL IS DIFFERENT, AS YOU CANNOT GET IN THROUGH THE WALKKING AREA. I HAVE ASKED HOTEL TO ADVISE ROUTE IN WITH GPS.
4.95
Czinkos Zsuzsanna- 29. Jul. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Csak pozitív tapasztalataim vannak, a személyzet kedves és segítőkész volt, remek a konyha, nagyon jó a szálloda elhelyezkedése. Bad: nem volt
4.65
Anonim- 13. Jul. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Jó volt, azt kaptam amit vártam. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek finomak. Bad: A belvárosi közlekedési rend miatt idegennek nehezen megközelíthető, de ez nem a hotel hibája.
4.8
Thierry- 04. Jul. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: À par la chaleur , cet hôtel est royal et en pleine ville avec un parking souterrain et gardé idéal pour motards...
5
Janet- 24. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Good: Large quiet room, foyer decor,city location. Bad: Had to carry bags up some stairs from car park. Location Tip: right in the centre. Make sure you read the parking instructions for hassle-free parking. The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
5
A traveler- 24. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
4.5
Tove- 23. Jun. 2012
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Hyggelig betjening, god frokost og utmerket beliggenhet. Bad: Romvasken var bra, men vi fikk de gamle koppene I en uke, selvom de hadde blitt tørket av.
4.95
Sebestyén Béláné- 21. Jun. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda lélegzetelállítóan gyönyörű !Rendkívül figyelmesek voltak már érkezésnél a londiner és a recepciós úr. Az első vacsora borkóstolóval volt egybekötve egy fantasztikus bálteremben. Figyelmes és profi felszolgálókkal.Azután a másik étteremben reggeliztünk és vacsoráztunk. "Hát" az is gyönyörű, és kedves, figyelmes, gyorsvolt a "kiszolgálás" /de nem is! inkább kényeztetésnek mondanám!:)/ A "kaja" minőségi, és bőséges volt a választék!A wellness - fönn a szálloda tetején - is tartogatott egy rendkívüli élményt! Szauna után kiléptem a teraszra- amelyről a templomtornyot és gyakorlatilag a belvárost lehetett látni - és pont akkor kezdődött a harangjáték!Úgy éreztem, hogy direkt nekem! :) és ez a program is a "csomagban" volt!A szállásgurus csomagunkban múzeumi belépők is voltak. Mindent végigjártunk. Remek program volt!Eltelt jó néhány év azóta, hogy utoljára Pécsett jártunk. Nagyon sokat változott-szépült a város!Nagyon kedves lett nekünk a SZÁLLODÁVAL EGYÜTT!Hazafelé útba esett Villány. Finom borokat vásároltunk. Ez jó lezárása volt a remek pécsi hétvégénknek! Bad: A wellness részben dolgozó hölgy egy gyanús színű, foltos lepedőt adott és nagyon neheztelt, hogykértem egy másikat.Nem sikerült megbékítenem, pedig megpróbáltam!
4.85
Mihály Tibor- 21. Jun. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Szép az épület, jó a kiszolgálás, közel van minde. A zsemélyzet készséges. Bad: Nem volt klíma, a beszűrődő zajok zavartak éjjel.
5
Gábor- 06. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Nagyon elégedett voltam mindennel.
5
Cosimo- 03. Mai. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Spero di tornarci
4.65
Anonim- 02. Mai. 2012
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Bad: Nagyon drága a parkolás
5
Mitja- 13. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: urejenost, čistoča, prijazno osebje, bogata ponudba
4.5
Bohus Péter- 12. Apr. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: figyelmes és udvarias checkin és check out, olcsó (relative) minibar Bad: irreális költséggel lehet internetet használni illetve csak a recepció mellett ingyenes a wifimagas a parkolási,költség
4.8
Anonymous- 10. Apr. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Jugendstilarchitektur
4.65
Illés Ibolya- 10. Apr. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedett vagyok, az ár és a nyújtott szolgáltatás arányban áll, a 3 *-nak is megfelel. Bad: Talán az ágynemű hagy kívánnivalót, a párna nagyon lapos, a pléd nem tetszett, bár a párnák máshol is besüppednek Magyarországon.
5
Jasminka- 03. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Uvijek isto. Prekrasan secesijski hotel sa svim potrebnim sadržajima za gosta koji je došao vidjeti grad, uživati u kulturnim događanjima, razgledati povijesne zgrade i suvremenu arhitekturu, kupiti ponešto u trgovinama a ovaj put i na Uskršnjem sajmu na simpatičnom novom gradskom trgu uz koji su odlične ugostiteljske ponude. Bad: nemam primjedbi već godinama
4.85
Szigethyné Vidor Ilona- 03. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kellemes, tiszta és jó helyen van
4.8
Philip- 20. Mär. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A perfect location for viewing the principal sights of Pecs with elegant foyer and dining room. Receptionist was friendly and efficient and conversed easily in English. I dined in the hotel where the service was excellent and the food was entirely to my satisfaction for dinner and breakfast. I'm happy to recommed Hotel Palatinus to others.
5
Fülöp Andorné- 19. Mär. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvariasság, kedves, barátságos személyzet..., Bad: Nincs
4.8
Gallóné Szalay Edit- 29. Feb. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    4
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
2012.02.23-án - azaz Torkos Csütörtökön - voltunk családommal a Palatinus Étterem vendégei Pécsen. Csak a legjobbakat tudom mondani mind az ételek és italok minőségéről, a kiszolgálásról, a választékról, a tisztaságról. Tehát mindenből 5*-ot érdemel ezen rendezvény megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Köszönjük az élményt, biztosan visszatérünk még Önökhöz vendégként. További sok sikert, és hasonló színvonalú rendezvényeket kívánunk! Üdv; Gallóné Szalay Edit és családja
4.6
Jasminka- 29. Feb. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Palatinus je uvijek moj izbor kad putujem u Pečuh.Odlična lokacija u centru grada uz mogućnost garažnog parkiranja. Prelijepa secesijska arhitektura zgrade hotela i njegovog interijera, elegantna prostorna organizacija od pješačkog ili garažnog ulaza do hola s recepcijom i pristupima atraktivnim stubištima njegovim prostorima za zabave, kongrese ili barove. Mogućnost korištenja spa sadržaja i terase za lijepog vremena u kratkim predasima između obilaska grada, shopinga ili odlaska na koncerte. Kako sam svake godine u njemu oko Nove godine oduševljava me ukrašavanje prostora hola i ulaza u hotel. Njegova lokacija omogućuje najlakše pristup sadržajima koje želim konzumirati najčešće pješački ili korištenjem automobila. Posebno se mora istaknuti poslovnost i ljubaznost osoblja ( sretan spoj iskusnih djelatnika i mladih snaga ) od djelatnika na ulazu u garažu preko recepcije do osoblja u sauni i sobarica. Osobno sam osjetila jednom prigodom poštenje djelatnika što je mene i moje društvo posebno obradovalo i na tome im se i sada želim zahvaliti. Bad: na moju sreću nikada nisam imalo potrebe da išta loše pomislim ili zaključim s bilo ćime u svezi hotela
5
Alex- 20. Feb. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes környezet, kiváló reggeli, barátságos személyzet. Az elhelyezkedés kiváló. Bad: Nem volt ilyen.
4.85
Anonim- 20. Feb. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Bad: Rendezvény volt a hotelben s a mulatság /zene/ hajnal 2 óráig tartott, pedig Petőfi Sándor is megírta egykoron:"csendesebben mulassatok..."
5
Révhegyi- 30. Jan. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése tökéletes, a szoba számomra tökéletesen megfelelt, a személyzet udvarias és segítőkész. A büféreggeli választéka kiváló. Este kifejezetten jól esett a szauna!
5
Anonymous- 04. Jan. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: idealna lokacija. Elegantan tradicionalni hotel.
4.5
Hettie T.- 28. Nov. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels
4.5
Hettie T.- 28. Nov. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels Restaurant Tip:
4.6
Zsuzsanna- 01. Nov. 2011
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a város központ közelsége,látnivalókkal éttermekkel,színházzal. Bad: Nem volt ilyen.
4.5
Ivana- 10. Okt. 2011
  • Älteres Paar
  • Dienstleistungen
    4
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    3
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Old fashion hotel in the center of Pecs. Food was excellent, but the rooms are small.
5
Anonim- 04. Okt. 2011
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Pont azt kaptam, amire számítottam. Bad: Ahogy már írtam, minden rendben volt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Danubius Hotel Palatinus City Center ***

Telefon: +36-72-889-400
Reservierung: +36 72 889 462
Fax: +36 72 889 462

Adresse: Király utca 5., 7621  Pécs, Ungarn Plan ansehen Plan ansehen

Reservierung

+36 72 889 462

Adresse:
Király utca 5., 7621  Pécs, Ungarn Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X