toggle menu

Hotel Palatinus City Center ***

Bewertungen des Hotel Palatinus City Center

Bewertungen des Hotel Palatinus City Center

Rufen Sie uns an

Dienstleistung

  • WiFi
  • Parkplatz
  • Tierfreundliches Hotel
  • Restaurant
  • Veranstaltungsräume
Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
4.6
Susanne- 10. Mai. 2019
Good: Alter Charme in gutem Glanze. Parkmöglichkeit in Tiefgarage.

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
Aufgrund von 1592 Bewertungen
Dienstleistungen
4.8/5
Sauberkeit
4.8/5
Komfort
4.8/5
Location
4.8/5
Personal
4.8/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.8/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
4.5
Horváth Bertalan- 06. Aug. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Portai és éttermi dolgozók kedvesek, figyelmesek és közvetlenek voltak. Bad: Folyosó, szoba, fürdő tisztasága.
5
A Google User- 03. Aug. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Google+ Local
A szálloda patinás belső kialakítása, udvarias személyzete és ízletes ételei járultak hozzá a Pécsen eltöltött kellemes napjainkhoz.
5
a Hotels.com guest- 30. Jul. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
WE STAY AT THE DANUBUIS HOTELS IN BUDAPEST AND PUT THIS IN A 4-STAR CLASS HOTEL. WE LOVED EVERYTHING ABOUT IT. HAVE WONDERFUL PICTURES AND THE HOTEL WAS RIGHT ON THE WALKING AREA TO ALL THE SITES LOCATED RIGHT THERE IN PECS. WOULD RECOMMEND TO ANYONE, AND WOULD STAY THERE AGAIN. THE STREET NAME TO ENTER INTO THE PARKING GARAGE AND HOTEL IS DIFFERENT, AS YOU CANNOT GET IN THROUGH THE WALKKING AREA. I HAVE ASKED HOTEL TO ADVISE ROUTE IN WITH GPS.
4.95
Czinkos Zsuzsanna- 29. Jul. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Csak pozitív tapasztalataim vannak, a személyzet kedves és segítőkész volt, remek a konyha, nagyon jó a szálloda elhelyezkedése. Bad: nem volt
4.65
Anonim- 13. Jul. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Jó volt, azt kaptam amit vártam. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek finomak. Bad: A belvárosi közlekedési rend miatt idegennek nehezen megközelíthető, de ez nem a hotel hibája.
4.8
Thierry- 04. Jul. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: À par la chaleur , cet hôtel est royal et en pleine ville avec un parking souterrain et gardé idéal pour motards...
5
Janet- 24. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Good: Large quiet room, foyer decor,city location. Bad: Had to carry bags up some stairs from car park. Location Tip: right in the centre. Make sure you read the parking instructions for hassle-free parking. The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
5
A traveler- 24. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
The foyer area has marvellous old decor. the room was spacious and comfortable. The hotel entrance leads directly onto the pedestrian area of the old city.
4.5
Tove- 23. Jun. 2012
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Hyggelig betjening, god frokost og utmerket beliggenhet. Bad: Romvasken var bra, men vi fikk de gamle koppene I en uke, selvom de hadde blitt tørket av.
4.95
Sebestyén Béláné- 21. Jun. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda lélegzetelállítóan gyönyörű !Rendkívül figyelmesek voltak már érkezésnél a londiner és a recepciós úr. Az első vacsora borkóstolóval volt egybekötve egy fantasztikus bálteremben. Figyelmes és profi felszolgálókkal.Azután a másik étteremben reggeliztünk és vacsoráztunk. "Hát" az is gyönyörű, és kedves, figyelmes, gyorsvolt a "kiszolgálás" /de nem is! inkább kényeztetésnek mondanám!:)/ A "kaja" minőségi, és bőséges volt a választék!A wellness - fönn a szálloda tetején - is tartogatott egy rendkívüli élményt! Szauna után kiléptem a teraszra- amelyről a templomtornyot és gyakorlatilag a belvárost lehetett látni - és pont akkor kezdődött a harangjáték!Úgy éreztem, hogy direkt nekem! :) és ez a program is a "csomagban" volt!A szállásgurus csomagunkban múzeumi belépők is voltak. Mindent végigjártunk. Remek program volt!Eltelt jó néhány év azóta, hogy utoljára Pécsett jártunk. Nagyon sokat változott-szépült a város!Nagyon kedves lett nekünk a SZÁLLODÁVAL EGYÜTT!Hazafelé útba esett Villány. Finom borokat vásároltunk. Ez jó lezárása volt a remek pécsi hétvégénknek! Bad: A wellness részben dolgozó hölgy egy gyanús színű, foltos lepedőt adott és nagyon neheztelt, hogykértem egy másikat.Nem sikerült megbékítenem, pedig megpróbáltam!
4.85
Mihály Tibor- 21. Jun. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Szép az épület, jó a kiszolgálás, közel van minde. A zsemélyzet készséges. Bad: Nem volt klíma, a beszűrődő zajok zavartak éjjel.
5
Gábor- 06. Jun. 2012
  • Alleinreisende
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Nagyon elégedett voltam mindennel.
5
Cosimo- 03. Mai. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Spero di tornarci
4.65
Anonim- 02. Mai. 2012
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Bad: Nagyon drága a parkolás
5
Mitja- 13. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: urejenost, čistoča, prijazno osebje, bogata ponudba
4.5
Bohus Péter- 12. Apr. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: figyelmes és udvarias checkin és check out, olcsó (relative) minibar Bad: irreális költséggel lehet internetet használni illetve csak a recepció mellett ingyenes a wifimagas a parkolási,költség
4.8
Anonymous- 10. Apr. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Jugendstilarchitektur
4.65
Illés Ibolya- 10. Apr. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedett vagyok, az ár és a nyújtott szolgáltatás arányban áll, a 3 *-nak is megfelel. Bad: Talán az ágynemű hagy kívánnivalót, a párna nagyon lapos, a pléd nem tetszett, bár a párnák máshol is besüppednek Magyarországon.
5
Jasminka- 03. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Uvijek isto. Prekrasan secesijski hotel sa svim potrebnim sadržajima za gosta koji je došao vidjeti grad, uživati u kulturnim događanjima, razgledati povijesne zgrade i suvremenu arhitekturu, kupiti ponešto u trgovinama a ovaj put i na Uskršnjem sajmu na simpatičnom novom gradskom trgu uz koji su odlične ugostiteljske ponude. Bad: nemam primjedbi već godinama
4.85
Szigethyné Vidor Ilona- 03. Apr. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kellemes, tiszta és jó helyen van
4.8
Philip- 20. Mär. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A perfect location for viewing the principal sights of Pecs with elegant foyer and dining room. Receptionist was friendly and efficient and conversed easily in English. I dined in the hotel where the service was excellent and the food was entirely to my satisfaction for dinner and breakfast. I'm happy to recommed Hotel Palatinus to others.
5
Fülöp Andorné- 19. Mär. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvariasság, kedves, barátságos személyzet..., Bad: Nincs
4.8
Gallóné Szalay Edit- 29. Feb. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    4
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
2012.02.23-án - azaz Torkos Csütörtökön - voltunk családommal a Palatinus Étterem vendégei Pécsen. Csak a legjobbakat tudom mondani mind az ételek és italok minőségéről, a kiszolgálásról, a választékról, a tisztaságról. Tehát mindenből 5*-ot érdemel ezen rendezvény megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Köszönjük az élményt, biztosan visszatérünk még Önökhöz vendégként. További sok sikert, és hasonló színvonalú rendezvényeket kívánunk! Üdv; Gallóné Szalay Edit és családja
4.6
Jasminka- 29. Feb. 2012
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Palatinus je uvijek moj izbor kad putujem u Pečuh.Odlična lokacija u centru grada uz mogućnost garažnog parkiranja. Prelijepa secesijska arhitektura zgrade hotela i njegovog interijera, elegantna prostorna organizacija od pješačkog ili garažnog ulaza do hola s recepcijom i pristupima atraktivnim stubištima njegovim prostorima za zabave, kongrese ili barove. Mogućnost korištenja spa sadržaja i terase za lijepog vremena u kratkim predasima između obilaska grada, shopinga ili odlaska na koncerte. Kako sam svake godine u njemu oko Nove godine oduševljava me ukrašavanje prostora hola i ulaza u hotel. Njegova lokacija omogućuje najlakše pristup sadržajima koje želim konzumirati najčešće pješački ili korištenjem automobila. Posebno se mora istaknuti poslovnost i ljubaznost osoblja ( sretan spoj iskusnih djelatnika i mladih snaga ) od djelatnika na ulazu u garažu preko recepcije do osoblja u sauni i sobarica. Osobno sam osjetila jednom prigodom poštenje djelatnika što je mene i moje društvo posebno obradovalo i na tome im se i sada želim zahvaliti. Bad: na moju sreću nikada nisam imalo potrebe da išta loše pomislim ili zaključim s bilo ćime u svezi hotela
5
Alex- 20. Feb. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes környezet, kiváló reggeli, barátságos személyzet. Az elhelyezkedés kiváló. Bad: Nem volt ilyen.
4.85
Anonim- 20. Feb. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Bad: Rendezvény volt a hotelben s a mulatság /zene/ hajnal 2 óráig tartott, pedig Petőfi Sándor is megírta egykoron:"csendesebben mulassatok..."
5
Révhegyi- 30. Jan. 2012
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése tökéletes, a szoba számomra tökéletesen megfelelt, a személyzet udvarias és segítőkész. A büféreggeli választéka kiváló. Este kifejezetten jól esett a szauna!
5
Anonymous- 04. Jan. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: idealna lokacija. Elegantan tradicionalni hotel.
4.5
Hettie T.- 28. Nov. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels
4.5
Hettie T.- 28. Nov. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Agoda
Good: midden in centrum heel net hotel vriendelijk personeel, schone ruime kamer, midden in centrum met veel restaurantjes en winkels Restaurant Tip:
4.6
Zsuzsanna- 01. Nov. 2011
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a város központ közelsége,látnivalókkal éttermekkel,színházzal. Bad: Nem volt ilyen.
4.5
Ivana- 10. Okt. 2011
  • Älteres Paar
  • Dienstleistungen
    4
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    3
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Old fashion hotel in the center of Pecs. Food was excellent, but the rooms are small.
5
Anonim- 04. Okt. 2011
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Pont azt kaptam, amire számítottam. Bad: Ahogy már írtam, minden rendben volt.
4.6
Jasminka- 21. Sep. 2011
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Booking.com
Good: Dolazim u Pečuh i odsjedam u ovom hotelu preko deset godina.Sviđa mi se njegov položaj u najljepšem dijelu grada,lijepoj ulici bogatoj kulturnim prostorima ( galerije, kazalište ) i sadržajima. Blizina, pješačka udaljenost, vjerskih objekata, kulturnih sadržaja i prelijepih trgova. Osobito me se dojmio kulturan i ljubazan doček u hotelu počevši od djelatnika u garaži ( što je također velika prednost hotela ) do osoblja s kojima se susrećemo od recepcije do sobe.Hol hotela je izuzetno lijep i udoban. Osobno sam se uvjerila u veliko poštenje svih djelatnika jer smo izgubili u hotelu novce. Sviđa nam se interijer i arhitektura hotela, udobnost restorana s pogledom na lijepu ulicu i vanjske terase.Ukratko kad planiram dolazak u Pečuh prvo nam je na umu rezervirati hotel Palatinus i kad to osiguramo može se reći da je osnovni preduvjet za ugodan boravak riješen. Bad: Iskreno nema ništa što bi me smetalo a ovdje dolazim već više od 10 godina.
5
EMANUELE- 20. Sep. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Centralissimo e molto suggestivo. Bravissima e competente la fisioterapista della SPA. Ottima la colazione, da buon 4 stelle. Per i ristoranti consiglio di girare nelle vicinanze.
5
EMANUELE B- 20. Sep. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Centralissimo e molto suggestivo. Bravissima e competente la fisioterapista della SPA. Ottima la colazione, da buon 4 stelle. Per i ristoranti consiglio di girare nelle vicinanze.
4.8
Anonim- 31. Aug. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szép régi épület a város központjában,gyönyörű termekkel csillárokkal. A személyzet udvarias, az ellátás bőséges és finom volt. Bad: Sajnos a parkolás nagyon drága, illetve a szoba nem volt klímás, másikat ajánlottak fel,a hőségre való tekintettel, napi 4500 Ft klímahasználattal, ami plusz kiadásként jelentkezettA mélygarázsos parkolást nem vettük igénybe, mert drága volt, de találtunk lényegesen olcsóbb őrzött parkolót, ami kb 10 perc sétára volt a szállodától.
5
Anonim- 30. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda épülete gyönyörű, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész. Bad: Itt tartózkodásunk mindkét estéjén rendezvény volt (nem a szállóvendégek részére), ebből az első esti nagyon zavaró volt, a hajnali órákig lehetetlenné tette az éjszakai pihenést.
5
Zoltan- 27. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: It has an unreproducible athmosphere
5
Pierre-yves- 22. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Excellent service and value and an "Art nouveau" jewel.
4.75
Zoltán- 21. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: In this age of uniform and "economic" hotels this is a highly welcome exemption. Whenever we visit Pécs we book here and never regret due to the excellent location, striking art deco design and superb staff. They definitely deserve an additional star ! Bad: An uplifting of the room interiors would do good, E.G. brighter lamps in the bathroom and, first of all,a safe in the room !
5
Tanya- 18. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Booking.com
Good: Eigenlijk alles. Prachtig art-deco, goed ontbijtbuffet, luxe kamer. Bad: Niets viel tegen, al hadden we met die temperaturen graag een zwembad gehad.
5
Anonymous- 13. Aug. 2011
  • Paar
  • Source: Booking.com
Good: Héél vriendelijk personeel, super goed ontvangen en receptie altijd vriendelijk bereid tot verstrekken van informatie.
4.65
Jean M.- 06. Aug. 2011
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Agoda
Good: zeer centraal gelegen , leve de airco , thee en koffie in de kamer , heerlijk ontbijt , prilma badkamer prachtig hotel, heerlijk verblijf, weinig negatiefs aan te merken tenzij de onfrisse geur van de ontbijtzaal ... en de onvriendelijke manier van uitchecken, waarbij men vrij achterdochtig leek te denken dat we de extra's niet zouden betalen
4.65
Jean M.- 06. Aug. 2011
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Agoda
Good: zeer centraal gelegen , leve de airco , thee en koffie in de kamer , heerlijk ontbijt , prilma badkamer prachtig hotel, heerlijk verblijf, weinig negatiefs aan te merken tenzij de onfrisse geur van de ontbijtzaal ... en de onvriendelijke manier van uitchecken, waarbij men vrij achterdochtig leek te denken dat we de extra's niet zouden betalen Sightseeing/Attractions Tip:
5
a Hotels.com guest- 14. Jul. 2011
  • Paar
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Zsuzsa- 17. Jun. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Palatinus is an old and elegant hotel, its location cannot be better: right in the middle of downtown in the turist district, close to most of the attractions. The breakfast buffet is really awesome!
5
Zsuzsa L- 17. Jun. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Palatinus is an old and elegant hotel, its location cannot be better: right in the middle of downtown in the turist district, close to most of the attractions. The breakfast buffet is really awesome!
5
Jan L- 25. Mai. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
The location was great! The staff friendly and could understand English well. Very polite and wanted to help as much as they could with anything. The breakfast had a wide variety of food and stayed open till 10am for the late sleepers like myself when I am on vacation. The rooms could be upgraded a bit but were comfortable.
5
Kjestine N- 02. Mai. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This is an over-the-top perfectly renovated hotel. It is Art Nouveau and has the most incredible tile work, especially the beautiful peacock fountain in the dining room. Yet, it is spotless and impeccably maintained with contemporary, but fitting furniture. The staff were so helpful, the internet wireless connection worked great--the restaurant food and service were very fine. An A plus choice
5
a Hotels.com guest- 22. Apr. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
We had a twin bed superior room and were satisfied with all the amenities, though my husband found the bed a little narrow. We chose not to pay for internet in the room, as it was a daily charge rather than for actual usage. The staff was extremely helpful in every way, we found the breakfast very good and the ambiance of the hotel very pleasant. We definitely would stay there again.
5
a Hotels.com guest- 18. Apr. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
I had initially some minor concerns since some reviewers stated that the best day of this hotel were in the past and that the breakfast was nothing special. It is my opinion that the location cannot be any better. The rooms was simple, but perfectly fine. The breakfast was also good and it was better than at other hotels in the price range in Hungary. For the cost of per night this hotel offers a tremendous value. Certainly it is possible to get more stylish rooms in other hotels, but the cost would be proportionally higher. I would stay there again if I would return to Pecs.
5
Anonim- 08. Apr. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden nagyszerű volt!
5
Anonim- 21. Mär. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A stálloda gépkocsival nagyon nehezen megközelíthetö, csak egy útvonalon, de ez nem a szálloda hibája. Javasoljuk megfelelő táblák kihelyeztetését legalább a Rákóczi úttól, de még jobb volna a 6. űttól és az M6 bevezetésétől.A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész és kedves
5
Victor- 17. Mär. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
The rooms are clean, though a bit small and shabby. The location is great and the staff very helpful.
5
A traveler- 17. Mär. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
The rooms are clean, though a bit small and shabby. The location is great and the staff very helpful.
4.95
Anonim- 17. Mär. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Remek helyen van, gyönyörű az épület, nagyon finom, kifogástalan az ellátás. Külön telefonos segítséget kaptunk a szálloda könnyebb megtalálása érdekében.Köszönjük. Bad: A parkolóház használatának díjáról nem volt egyértelmű a tájékoztatás.
5
Anonim- 03. Mär. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nekünk - ritkán utaztunk, amióta unokáink vannak - nagyszerűérzés volt, az a figyelmesség amit ott tartozkodásunk alatt tapasztaltunk.A tisztaság, az udvariasság amit tapasztaltunk, szakmájukat szerető emberekrőltett bizonyosságot./ a szakácsot is /Külön megemlítem, hogy még soha nem leptek meg szállodai szobámban ünnepi születésnapi tortával! / Voltam sokat fiatalkorban is!/Köszönöm! Nem érzem magam még nagyon idősnek, de meghatodtam, meghatodtunk.Szívesen megyünk el, mert ilyen szolgáltatás visszaadja a hitünk, hogy nem csak a húszéveseké a világ...!üdv.Csótiné és élettársa László
4.95
Anonim- 26. Feb. 2011
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Elegáns. A nosztalgikus hangulatot nemcsak a szép diszítésű épület általam látogatott helyiségei, de a nyugodt hangulatú, kedves kiszolgálás is tökéletessé tette.
5
Anonim- 09. Feb. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemesen töltöttük a hétvégét. A szálloda a kategóriájának megfelelő ellátást nyújtja.Kiemelem, hogy a személyzet nagyon kedves, segítőkész, udvarias mind a szállodában, mind az étteremben.
4.85
Anonim- 31. Jan. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Ki szeretném emelni az étterem teljesítményét. Remek ízek, bőséges svéd asztalos reggeli és kiváló személyzet jellemzi.A recepción dolgozó fiatalember többször volt segítségemre, nagyon hálás vagyok érte. A sok szép pécsi emlék értékét növeli, hogy a Palatinus Hotelben szálltam meg és ott kifogástalan ellátásban részesültem. Köszönöm!Munkácsy Gyuláné
4.8
Anonim- 20. Jan. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Összességében teljesen elégedettek voltunk.Talán a szoba berendezésében lehetne egy kicsit módositnai. A szobában csak egy szék volt,az ágyak /talán kiszáradtak már/ minimális mozgásra /forduláskor/nyikorogtak.Amúgy minden rendben volt.
4.5
Anonim- 28. Dez. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Bad: Személykocsival elég nehéz megközeliteni a szállodát. A szálloda szállásés étkezési áraihoz a fedett parkolás díja aránytalanul magas.
5
carmen s- 17. Jul. 2010
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Très bien placé, trés agreable, trés nostalgie de l'empire
4.5
Anonim- 12. Mai. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A szálloda belvárosi fekvése kitűnő, az étterme kényelmes, az étel minősége és választéka is jó, a személyzet udvarias.A szoba kicsi, de az ágy megfelelő, a fürdőszoba is kicsi, mai szemmel nem korszerű, de minden berendezés rendben működik.A lift kényelmes, gyors.A Hotel Palatinus pár napos kultúrális célú pécsi városlátogatáshoz tökéletes választás. Bad: A ház szellőző gépészete meglehetősen zajos, s az 1. emeleti nagyteremben hajnalig tartó rendezvény zenéjét is az egész ház hallja.A szobaajtó hanggátlása is hiányzik.A ház karaktere, kitűnő fekvése miatt e téren is többbet érdemelne.A teremgarázs jó hogy van, kialakítása megfelelő, bár forgalmi megközelítése a belvárosi korlátozások miatt nehézkes, díja sem olcsó, s liftkapcsolata a recepcióhoz kifejezetten hiányzik.
5
Anonim- 03. Jan. 2010
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Bad: Nem a szállodához kapcsolódik, de Pécs csalódást okozott az ott talált felfordulással és az idegenforgalmi nevezetességek felújítás miatti (nyitás 2010 közepén) elérhetetlenségével.
4.55
Anonim- 03. Jun. 2009
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jó helyszínen található a szálloda, kiváló az étterem is. Bad: A szobák színvonala kicsi csalódás volt - nyáron légkondícionáló nélkül elég nehéz lehet elviselni a meleget az ötödik emeleten. A szauna részleg barátságos, otthonos, de pünkösdhétfőn nem volt elérhető. A terasz nagyon jó adottságokkal rendelkezik -nagyon szépen ki lehetne haználni, ha picit odafigyelnének rá (bár, napernyők, növények... stb).
5
Bill- 13. Jul. 2007
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
I was in Pecs for an academic conference, and this hotel was perfect - centrally located, Wi-Fi, friendly service, and good breakfast
5
Zoltan-
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
Hotellet er historisk, godt plassert midt i byen. Fantastisk god service, frokosten var deilig også. Hotellrommet hadde fin utsikt over Pécs med strålende soloppgang hver morgen.
5
Mickey-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Si vous adorez les vieux palaces d'il y a un siècle, courez y quitte à fermer les yeux sur certains petits détails propres à cette ancienneté. Situation parfaite et personnel sympa. Un seul conseil: préférez les chambres un peu plus chères aux chambres "economy", très spartiates
5
Claudia-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Zoltan and Rose-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
A traveler-
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Hotels.com
A fantastic hotel with excellent staff in a perfect location. Nothing more to say, really.
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
very very nice
5
pikkuesa-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Erinomainen sijainti kävelykadulla, huone silti nukkuma-aikaan hiljainen. Palvelua palveluasenteella, erinomainen aamupala. Hotelli rakennuksena kaunis kuin koru.
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Adam-
  • Paar
  • Source: Hotels.com
Lovely hotel. Will stay again next time I'm in town.
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
I picked out this hotel because of descriptions on hotels.com and was not disappointed. The building is a restored 19th c. hotel and the lobby, restaurant, and ball room on the second floor are very nice. There is a grand staircase from the lobby to the ball room in the old style. The room that I was in was not as recently restored - the rug was a bit frayed in places, but overall quite comfortable and impeccably clean. The hotel is located about half a block from the main city center square, which is quite nice. (I did not get as much exploring in as I had planned because there was an unusual, late season snow that was about 6" deep.) I did not find many restaurants near the hotel, but the hotel restaurant is not bad at all. The hotel is about a 20 minute walk from the university where I had a meeting. All in all, I was impressed with Pecs and the hotel.
5
Ali-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
A traveler-
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Hotels.com
O hotel é muito bom, possui um restaurante bem luxuoso e com comida de qualidade! vale muito a pena!!! recomendo!
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Veldig fornøyd. Prisen var rimelig og da er det meget bra med den beliggenhet og service.
5
cobrioc-
  • Alleinreisende
  • Source: VirtualTourist
The hotel is situated in the historic inner-city, in the walking street directly opposite the Szechenyi square. Unique Quality: Restaurant with international and Hungarian cuisine, Gosser Brasserie. The elegant banquet hall, where Bela Bartok once performed, was restored to its former splendor. This grand art-deco building offers all modern comforts and facilities. Opinion of Price: least expensive
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Tor-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Palatinus ligger så midt i sentrum som det går an å komme. Personalet i resepsjonen er flink i engelsk og tysk, og tjenestevillig når det gjelder å hjelpe oss som ikke kan ungarsk.
5
Helena-
  • Paar
  • Source: Hotels.com
Hôtel superbe avec terrasse sur les toits au niveau du Spa . Accueil formidable et très classe. Parking pas facile à trouver tout seul mais le personnel vous y accompagnera avec beaucoup de gentillesse. L'hôtel est dans la plus jolie rue de la ville.
5
A traveler-
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
A traveler-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
WE STAY AT THE DANUBUIS HOTELS IN BUDAPEST AND PUT THIS IN A 4-STAR CLASS HOTEL. WE LOVED EVERYTHING ABOUT IT. HAVE WONDERFUL PICTURES AND THE HOTEL WAS RIGHT ON THE WALKING AREA TO ALL THE SITES LOCATED RIGHT THERE IN PECS. WOULD RECOMMEND TO ANYONE, AND WOULD STAY THERE AGAIN. THE STREET NAME TO ENTER INTO THE PARKING GARAGE AND HOTEL IS DIFFERENT, AS YOU CANNOT GET IN THROUGH THE WALKKING AREA. I HAVE ASKED HOTEL TO ADVISE ROUTE IN WITH GPS.
5
A traveler-
  • Paar
  • Source: Hotels.com
This guest did not leave a comment.
5
Jan L-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
The location was great! The staff friendly and could understand English well. Very polite and wanted to help as much as they could with anything. The breakfast had a wide variety of food and stayed open till 10am for the late sleepers like myself when I am on vacation. The rooms could be upgraded a bit but were comfortable.
5
Kjestine N-
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
This is an over-the-top perfectly renovated hotel. It is Art Nouveau and has the most incredible tile work, especially the beautiful peacock fountain in the dining room. Yet, it is spotless and impeccably maintained with contemporary, but fitting furniture. The staff were so helpful, the internet wireless connection worked great--the restaurant food and service were very fine. An A plus choice
5
A traveler-
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
I had initially some minor concerns since some reviewers stated that the best day of this hotel were in the past and that the breakfast was nothing special. It is my opinion that the location cannot be any better. The rooms was simple, but perfectly fine. The breakfast was also good and it was better than at other hotels in the price range in Hungary. For the cost of per night this hotel offers a tremendous value. Certainly it is possible to get more stylish rooms in other hotels, but the cost would be proportionally higher. I would stay there again if I would return to Pecs.
5
A traveler-
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
We had a twin bed superior room and were satisfied with all the amenities, though my husband found the bed a little narrow. We chose not to pay for internet in the room, as it was a daily charge rather than for actual usage. The staff was extremely helpful in every way, we found the breakfast very good and the ambiance of the hotel very pleasant. We definitely would stay there again.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Hotel Palatinus City Center ***

Telefon: +36-72-889-400
Reservierung: +36 72 889 462
Fax: +36 72 889 462

Adresse: Király utca 5., 7621  Pécs, Ungarn Plan ansehen Plan ansehen

Reservierung

+36 72 889 462

Adresse:
Király utca 5., 7621  Pécs, Ungarn Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X