toggle menu

Health Spa Resort Thermia Palace *****

Bewertungen des Danubius Health Spa Resort Thermia Palace

Bewertungen des Danubius Health Spa Resort Thermia Palace

Rufen Sie uns an
BEST PREIS
GARANTIE
Buchen

Dienstleistung

  • WiFi
  • Parkplatz
  • Volle Klimatisierung
  • Behindertengerechtes Hotel
  • Tierfreundliches Hotel
  • Nichtraucherhotel
  • Restaurant
  • Wellness Leistungen
  • Kurbehandlungen
  • Veranstaltungsräume
Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.9/5
5
Philippe- 11. Mär. 2019
Good: Das Zimmer war sehr räumig, sehr sauber mit Blick auf den Fluß und die Parkanlage (3. Stock). Diese Kommentar gilt auch für das Badezimmer (mit Badewanne). Das Personal war sehr hilfsbereit. WLAN ausgezeichnet! Wir waren im Halbpension (Abendessen). Das Restaurantzimmer ist prachtvoll und das Essen hervorragend! Der Pianist ist ein echter Artist! Gratulation! Frühstücksbuffet sehr vielfältig (auch orientalisch da Gäste aus dem Mittleren Osten! Die Aufmerksamkeit und die Rücksicht sind eine Ehre für das Hotel) Bad: Leichter Wermutstropfen: Außenpool und Innenpool geschlossen wegen Sanierung....Aber nicht so schlimm da die Einrichtungen des Hotels Esplanade gratis zur Verfügung standen. Gratis Navette stand auch zur Verfügung aber war nicht wirklich notwendig: 10 Minuten zu Fuß durch den wunderschönen Park sind ein schöner und ruhiger Spaziergang

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.9/5
Aufgrund von 227 Bewertungen
Dienstleistungen
4.9/5
Sauberkeit
4.9/5
Komfort
4.9/5
Location
4.9/5
Personal
4.9/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.9/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
5
Philippe- 11. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war sehr räumig, sehr sauber mit Blick auf den Fluß und die Parkanlage (3. Stock). Diese Kommentar gilt auch für das Badezimmer (mit Badewanne). Das Personal war sehr hilfsbereit. WLAN ausgezeichnet! Wir waren im Halbpension (Abendessen). Das Restaurantzimmer ist prachtvoll und das Essen hervorragend! Der Pianist ist ein echter Artist! Gratulation! Frühstücksbuffet sehr vielfältig (auch orientalisch da Gäste aus dem Mittleren Osten! Die Aufmerksamkeit und die Rücksicht sind eine Ehre für das Hotel) Bad: Leichter Wermutstropfen: Außenpool und Innenpool geschlossen wegen Sanierung....Aber nicht so schlimm da die Einrichtungen des Hotels Esplanade gratis zur Verfügung standen. Gratis Navette stand auch zur Verfügung aber war nicht wirklich notwendig: 10 Minuten zu Fuß durch den wunderschönen Park sind ein schöner und ruhiger Spaziergang
5
Zuzana- 01. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Es hat einfachalles gestimmt. Die Parkanlagen sind wunderschön und werden täglich gepflegt.
5
amin zebak- 13. Mär. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Sehr schön, gute Erholung.
5
Rolando Lazar- 13. Feb. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Fantastisch! Wunderschön und top Service
5
Adam Kirch- 12. Nov. 2017
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Super Spa mit grossen Auswahl
5
Čĭrnŭ Bogŭ- 13. Mai. 2017
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Luxus
3.8
Henning Hagemann- 09. Mär. 2015
  • Älteres Paar
  • Dienstleistungen
    4
  • Sauberkeit
    4
  • Komfort
    4
  • Location
    4
  • Personal
    4
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    3
Das Hauptgericht zum Abendessen in Buffetform anzubieten ist eine Zumutung, die Ihrem Haus auch nicht gerecht wird, alle anderen Gänge kann man sich gern selbst holen. Aber beim Hauptgang ist es abstoßend, wenn alle Gäste in den Warmhaltebehätern rumwühlen, um sich des Beste rauszufischen. Gerade Fisch verträgt dies nicht gut, auch waren schon vor 20 Uhr mehrmals nicht mehr alle Fleischgerichte verfügbar, vielleicht prüfen Sie mal nach 20 Uhr den Gesamtzustand des Buffets. Als langjähriger Gast seit 1989 (30x) erlaube ich mir diese Kritik. MfG. Henning Hagemann

Health Spa Resort Thermia Palace
Sehr geehrter Herr Hagemann, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Thermia Palace gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihr Josef Provázek Hotel Direktor

5
dusan makovic- 26. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Pracoval som tam.
5
Jan- 19. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo naprosto dokonalé.
5
Marian Valo- 18. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Na kúpeľnom ostrove sa v priestore pred hotelom Thermia Palace konajú remeselné trhy, kde sa časť komunikácií zaplní predajnými stánkami a krásnymi remeselnými výrobkami...
5
M4go Hx- 07. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Kúpele historická časť
5
Robin Kirchner- 07. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásně upravené okolí a zahrada.
5
Miroslav Vanek- 25. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Skvele. 😊😊
5
Marta- 22. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně a večeře byla formou švédských stolů, každý den jsme si z nabídky vybrali. Veškerý personál od recepce po číšníky, pomocníky na recepci pro otevírání dveří apod., pokojské nebo rehabilitační pracovníky nadprůměrně vstřícný, usmívající se, připravený vyřešit jakýkoliv problém. Skvělé, skvělé, skvělé. Dokonce na pokoji byla varná konvice s nabídkou čaje nebo kávy a různých druhů, včetně cukru. Bad: Nenašli jsme, co by mohlo být lepší. Jedině snad nedokončený bazén, ale to asi personál nevyřeší. Na druhou stranu se tam pracovalo do pozdních hodin, práce nenarušovala průběh rekreace.
5
Ingrid- 16. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je situovaný na najkrajšom mieste v kupeľoch Piešťany. Ale čo je najdôležitejšie,tento hotelovo-kúpelný 5*-vý komplex je hotovým rajom pre hostí.Personál hotela nám vychádzal pri našich požiadavkách vždy maximálne v ústrety.Všade v hoteli vládne čistota a poriadok.Samotná reštaurácia je jeden architektonický skvost,ktorý ešte znásobí nevtieravá živá hudba od klavíra pri večeri. Ponuka raňajok a večerí,ktoré sme mali objednané v cene pobytu,takisto prekonali naše očakávania. Bad: Za Nášho pobytu bolo všetko,vrátane hotelových a kúpelných služieb naprosto dokonalé.
5
ritidofilum- 15. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Különleges elmeny! Egy kezeles a fürdőben. Meses környezet. Nyugalom. Very nice.
5
Ivan Ecet- 11. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásne
5
Michal Bugos- 10. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
ok
5
Janka Bohunická- 09. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Boli sme veľmi spokojní. Personál prijemný, ochotný, strava pestrá, dalo sa vybrať a aj chutilo. Určite prideme zas.
5
Anna- 09. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Прекрасный завтрак, ужин. Живая музыка. Чистейший и комфортабельный номер. Все удобства!!! Bad: Немного было жарко в номере))))
5
M. Tawfik Gozzi- 01. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
It is very good and well organized spa. It is clean and luxurious. The Treatments they offer are helpful to overcome medical problems.
4.6
Vladimír- 29. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Ranajky super, Bad: Neskore otvaracie hodiny v kaviarni
5
Niki Bonvino- 25. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Excellent
4.8
Ebtisam- 25. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: All the staff are friendly and helpful with me at any time Bad: Nothing
4.6
Juraj- 25. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Strava výborná.Personál na veľmi vysokej úrovni. Čašníci veľmi príjemný šikovný. Vidieť že hotel je profesionálne vedený. Recepcia ako má byť. V Piešťanoch som nebol dlhú dobu lebo som bol v minulosti dosť sklamaný, Termia ma presvedčila že aj na Slovensku sa dá nájsť super hotel. Určite sa tam budem vracať. Bad: Všetko bolo tak ako sa patrí na hotel tejto úrovne.
5
Marian- 24. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: personal strava Bad: bazen v rekostrukci
5
Traveler- 19. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
Amazing spa hotel built in 1918. Breakfast and dinner included in nightly rate. Awesome pedestrian island with many spa options or Irma spa right in the hotel has just been renovated. Spend a week, get the $20 doctor visit to make a treatment plan and you’ll feel like a new person after. Full weeks of treatment was like $400. Including laser, ultrasound,co2 injections, magnetic pulse therapy, mudpack, underwater traction with weights(they hang you by your head in warm water) massage,soft techniques, hydro massage tubs... the list of available treatments go on and on. The mirror and mud pools are beautiful historic buildings. The hot spring composition is unique in its powerful therapeutic abilities. I had joint and back pain and felt way better. The luxury, value and uniqueness of this property can’t be compared to anything except maybe a spa hotel in Hungary but this is better!
5
Patrik W.O.T- 18. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Veľmi pekný hotel úžasný vzhľad a príjemný personál,Veľmi sa mi to tam páčilo a nachádza sa v úžasnom meste.Odporúčam 10/10
5
Gabriela Dienerova- 15. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nema konkurenciu v blizkom okolī.
5
Miroslav Záškvara- 08. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Čo dodať...hotel si 5 hviezd zasluzi
5
David Zemanek- 05. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Super hotel a super personal...
5
Yu-ling- 02. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: 服務 Bad: 餐廳靠窗位置只給限定客人座位
5
Elena- 26. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Personale var hjelpsom og vennlig, komfortable fasiliteter, varierende meny . Bra SPA tilbud. Bad: Svømmehalen var under renovering.
5
Danise- 25. Feb. 2019
  • Paar
  • Source: Hotels.com
This is an hotel that we have visited for a refreshment on several occasions whilst visiting the area for dental treatment. We have had a wish to stay in the hotel but thought it expensive. However we managed to gain a deal for dinner, bed and breakfast for a night. Good points - lovely room with everything provided that was necessary and more. We used the spa at the Esplanade Hotel as the swimming pool was being refurbished at our hotel. Very good and was a friendlier atmosphere with 4 restaurants, this may be an hotel we would book in the future. Not so good points - the check in was not altogether a pleasant experience- the receptionist (who had limited English) accused us of not paying enough and she would need my credit card to pay the balance as it was obvious that the figure on her screen was far more than the amount I had paid! I had documentation that stated I had paid in full and the only other payment due at the hotel was a local tax of €3. I had an appointment and said in return I would discuss further, when I arrived back at the hotel she said she had made a mistake and it was because of £ not € payment. The dinner and breakfast were alright but not what we would expect from a 5* hotel. I cannot comment on the spa facilities as we did not use them. I am unsure if I would stay again
5
Adrián Rozbora- 25. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Super 👌
5
Katarína Špičková Kovalská- 20. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Skvele ubytovanie odporucam
5
František Villár- 20. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Ok
4.6
Mihaly- 14. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Hianyzott egy mai modern wellnes reszleg. Bad: Jo hangulatu patinas szallo.Kozel a varoshoz.Nagyon jo az Irma gyogycentrum.
5
Lora Gold- 09. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
מעולה
5
hr mario- 02. Feb. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Píšťany... 😉
5
Miroslav MOTYCIK- 31. Jan. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Radost, pohoda, perfektna strava s nadychom kuchyne nasich mamiciek, famozny vodny svet a vela zabavy.
5
Štefan Hatina- 19. Jan. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Výborné.
5
Alena Pelclova- 15. Jan. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Je najluxusnejší 5* kúpeľný hotel na Slovensku. Čo dodať....
5
Никита Иванов- 10. Jan. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Лучший СПА отель в Словакии
5
Milena Krakovikova- 01. Jan. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Príjemná kaviarnička vyššej cenovej kategórie, navštívila som ju v predvianočnom období. Nádherný obrovský stromček spríjemňoval posedenie.
5
Milan Jelinek- 29. Dez. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Top in Piestany
5
Jozef Jambor- 24. Dez. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Pozorný a ústretový personál. Vysoké ceny a tomu zodpovedala aj obsadenosť hotela. 40 hostí je dosť málo...
5
halmo zdeno- 15. Dez. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Perfektne miesto na relax. Skutočný životabudič.
4.8
Галина- 02. Nov. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Понравилось качество лечения и питания. Природа, климат, услуги в отеле Bad: Закрыли на ремонт термальный бассей на улице с ноября по апрель
5
Карачевцев Бронислав- 31. Okt. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Прекрасное место. Для лечения и отдыха. Качество услуг на высшем уровне. Только положительные впечатления.
5
Kristina Benova- 18. Okt. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Kupele na slusnej urovni, mily personal, odporucam👍
5
Ivan kukla- 27. Sep. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Bahno je uplně mazec doporučuji!
5
Anonymous- 09. Sep. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyně
5
Simona- 02. Sep. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Zrekonstruovaná nádherná stavba z roku 1912😉 1.petihvezdičkový hotel na Slovensku. Piešťany jsou úžasné na prochazky i na koupání v termální vodé.
5
Paul Snajdr- 21. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Fabulous can't have better
5
Mr Gun- 17. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Veľmi dobre
5
Peter Gregor- 17. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Sluzby vyborne
5
jaroslav stefkovic- 14. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Bomba odporúčam všetkým
5
Emmilia Alehno- 12. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Очень хорошо организован отдых!
5
Helena Štibelová- 11. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Odporúčam. Pokojné, prekrásne prostredie. Izby čisté, strava výborná, personál ochotný. Prídem opať.
5
Eyad- 09. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Grand hotel in a lovely place for relaxation
5
Anton Kodaj- 05. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nádherný hotel ktorý je skutočne svojou polohou a tiež prostredím to čo by mali predstavovať piešťanské kúpele. Samozrejme si treba trochu priplaliť za pohodlnejší život.
5
fotolubo- 02. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Jeden z lepsich hotelov na Slovensku. Luxusne ubytovanie v nadhernej secesnej zrestaurovanej stavbe isto kazdy oceni.
5
Таня Усаковская- 02. Aug. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Очень красивая гостиница. Номера почти все с балконами. Удобные и достаточно большие. Очень красивая терраса бара с выходом во внутренний парк. Близко к мосту, который соединяет остров с городом.
5
peter klimicek- 31. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Luxusny hotel
5
David Novak- 30. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
😁😀
5
Maria Capcikova- 28. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krasne kupelne miesto
5
Dusko MAX- 26. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Výborné jedlo, slovenský večer s folk hudbou, výborná speváčka, ...areál uz potrebuje záhradníka a peniaze. Personál milí, žiaľ tiež uz z vychodnejsich krajin. No byt sám v celom veľkom bazéne a v liečebnom bahne na Adama je vzrušujúce...Eva bola vo vedľajšom, tiež sama :)
5
Alena Holubova- 24. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Úžasný relax.
5
Viktor Bilicky- 10. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krasne, tiche prostredie.
5
Traveler- 09. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Expedia
We were treated like royalty at this hotel. Everything was perfect. We would definitely return here and recommend it to everybody.
5
Iva Metyšová- 08. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nádherný hotel, perfektní prostředí. Koupele a bahnisko v Irme nejlepší .
4.6
Abdullah- 04. Jul. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: yes also the internet is much better than before. the receptionist look at my profile of stay in the past and gave me an excellent reduction My thanks to the receptionist , the doorman and to the resturant staff Bad: still the administration/finance decide to accept the physician recommendations or not i.e the approaval of treatment is based on economical factors not pure medical needs the meals options could be half board i.e 2 meals not 3
5
Mirka Molnárová- 25. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Vsetko super ......
5
daniel kupec- 17. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nádherný secesný hotel Thermia Palace.V týchto špičkových piešťanských kúpeľoch sa hostia cítia ako na ostrove zdravia a wellness.Luxusné kúpele ponúkajú viac ako 60 liečebných procedúr s využitím miestnej termálnej vody, unikátneho bahniska a špeciálnych wellness programov, po ktorých sa hostia cítia ako znovuzrodení.Po rekonštrukcii bohato zdobeného interiéru, nádherného vitrážového schodiska a reštaurácie Grand s nesmierne cenným obrazom Alfonsa Muchu, nadobudol hotel opäť svoju bývalú slávnu podobu
5
Marko Kalanj- 13. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Prelep park!
5
Anton Vajsabel- 12. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Luxusné kúpele.
4.6
Elem- 11. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Moc krásné místo a wellness se vším všudy.Vyborné, kvalitní jídlo. Bad: Jeden číšník v Alexandr baru by se mohl k hostům chovat lépe.
5
Martin Rehak- 10. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Super akcia na kúpeľnom ostrove
5
Janette Belkova- 08. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nádherné prostredie, ktoré sa oplatí nielen vidieť, ale si ho aj užiť.
5
Jim Becker- 04. Jun. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Very nice place
5
Jozef Stredák- 28. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásne, čisté, milý personál. Odporúčam.
4.8
Péter- 28. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda gyönyörű helyen van, belül igazi századfordulós hangulata van. Jók az egészségügyi szolgálatások, de azok igénybevételéhez szerintem a magyar vendégeknek szükségük van magyarul tudó személyzetre. Ezt a recepción kell kérni, mi kaptunk ilyen személyzetet.
4.8
Josef- 27. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: snidane nic moc, postel v pohode
5
Dmitrij Dobroslav- 25. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Exeletne, kvalita sluzeb
5
Marian Hrasko- 20. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Prijemne prostredie, príjemní ľudia
5
Владимир Семеновкер- 17. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Всё в порядке!
5
Ewa Kozubek- 15. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Zregenerujemy duszę i ciało😊😊.Polecam
5
Edgaras Lisauskas- 08. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásne okolie
5
Samuel Košík- 02. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Ostrov na prechádzky ako stvorený.
5
Majkl Diii- 02. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásny hotel a zároveň jediný kúpeľný hotel na Slovensku.
4.6
Lacko- 02. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Personál recepce ,balneo,pokojské ,obsluha café alexander, vše na vysoké urovni. Bad: Grand Restaurant, obsluha totální propadák, nás měla na starosti nějaká paní s ruskym přízvukem, věnovala se z velké časti arabským hostům, a k nám ani neřišla, poslala kolegyni,která se teprve zaučovala ,snad tam byla asi první den,
5
Aleš Hambálek- 01. Mai. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Super ubytování.
5
серж бел- 25. Apr. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
В отеле хорошее кафе, и очень вкусный маковый штрудель. Красивые интерьеры и вид на сад.
5
Janka Gočaltovská- 21. Apr. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Príjemné prostredie výborné jedlo.
5
Nu Shembesh- 20. Apr. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Amazing place ... perfect for young families
5
Ľuboš Bakyta- 11. Apr. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
5/5
5
Saleh- 10. Apr. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Super hotel alles war gut Bad: Nix
5
Walter- 31. Mär. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Most beautiful hotel I have stayed at in 50 years of worldwide travellingPerfect Art Niveau Style perfectly restaurated and combined with state of the art technology. Thermal water and hot and the salt cave — a combination you cannot Beat. Bad: * Cleaning lady who knocked at the door at 8 am twice while we were still in sweet sleep. *The waitress who asked us five minutes after we sat down for dinner if she could bring the main dish and let it sit in the kitchen nevertheless until half an hour later when we were ready — ob obviously cold by now. Both was corrected quickly after we had mentioned it.
5
Alexander Kováč- 28. Mär. 2018
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Krásne kúpele na úrovni
1 2 3

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Health Spa Resort Thermia Palace *****

Telefon: +421-33-775-61-11
Reservierung: +421 33 775 6677
Fax: +421 33 775 7739

Adresse: Kúpeľný ostrov , 921 29 Piešťany, Slowakei Plan ansehen Plan ansehen

Adresse:
Kúpeľný ostrov , 921 29 Piešťany, Slowakei Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X