toggle menu

Services

  • WiFi
  • Parking
  • Full air-conditioning
  • Accessible hotel
  • Pet-friendly hotel
  • Restaurant
  • Function rooms
Hotel rating
Overall score
4.8/5
4.8
Miklos- 18 Oct. 2019

Reviews

Hotel rating
Overall score
4.8/5
Based on 1417 reviews
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Did you enjoy your stay with us? Tell us about your experience!
5
Tatjana Kusanovic- 21 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sve pet!!!
5
Adam Erdelyi- 20 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Ok
5
Tatiana- 19 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Отель превзошел самые лучшие ожидания. Мне уже приходилось отдыхать в отеле сети Danubius - в "Геллерте". Flamenco не уступает этому знаменитому отелю. Фирменный стиль Danubius проявляется во всем: в дизайне номера, в безупречной уборке, в доброжелательности и отзывчивости персонала. Великолепна кровать с удобнейшим матрасом, хороша ванная комната, радует наличие российского канала по телевидению. Звукоизоляция заслуживает высокой оценки. Понравилась мне и спа-зона. Несмотря на воскресный вечер, народу было немного: в бассейне - 2 человека, в сауне я вообще была одна. Очень вежливый мужчина работает в фитнес-центре и выдает необходимые атрибуты для спа-зоны после предъявления электронного ключа от номера. Замечательно расположение отеля. До метро минут семь пешком, путь пролегает через чудесный парк с озером. Во всем романтика и позитив! Bad: Такого не было.
5
Dénes Sinkó- 17 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szokasos
4.8
Michael- 14 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück bietet alles was man so braucht. Frühstücksraum sehr bald gefüllt, Ausweichmöglichkeit wurde aber gleich angeboten. Zimmer sehr hell, sauber. Bett angenehm und sehr breit, Kopfpolster (ein ganz ein kleiner) war mir persönlich zu Mini. WLAN passt und und unkompliziert. Bad: Von 4 Steckdosen haben 2 nicht funktioniert, ein bisschen mühsam da meine Frau mit dem Fön auswandern musste und ich mich auf ein aufgeladenes Handy verlassen habe.
4.6
Moisés- 14 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: La ubicación excelente; tranquilidad y bien comunicado; Bad: Que no hablarán en español ya que el hotel tiene connotaciones sentimentales con España
4.8
Radek- 09 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající snídaně.
5
László Boda- 07 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Különböző létszámú csoportok rendezvényeinek rendkívül megfelelő hely. Itt minden / szállás, étkezés, rendezvény/ egyben megoldható.
5
Dagmar Krajnikova- 07 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Raňajky veľmi dobré. Ubytovanie veľmi dobré Bad: ------------
5
Оксана Григорьева- 03 May. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Отель понравился , единственно контролируйте момент , когда бронируете, если не курите, то просите номер для некурящих, попали в номер для курящих - очень прокуренный, не стали менять, потому что и поздно заселились и устали, но потом пожалели. Завтраки хорошие.
5
Mesqael- 30 Apr. 2018
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Odličan omjer cijene i kvalitete.uredan u lijepom mirnom kvartu. Besplatan parking
5
Krisztián Naszvadi- 28 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Könnyen megközelíthető!
4.8
Wesley- 26 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Staff molto competente e cordiale. Bella struttura , con tram o metro si arriva in pocchi minuti in centro . Bad: Tutto ottimo
5
Etelka- 25 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Läget, poolen, piano spel på kvällen, Bad: En hund skällde på nätterna som störde sömnen.
5
Ирина- 23 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Вежливый персонал, вкусная кухня, удобное расположение Bad: Нет притензий
4.8
JOHNCTN- 23 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Locatia, personalul, facilitatile Bad: Mobilier invechit
5
Ana Quintana- 21 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Muy lindo!!!
5
Sandor Toth- 21 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szuper jó hely
5
yalcin kerim- 16 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Normal 4 csillagos hotel. Közlekedés szempontjából jó.
5
Silvia- 09 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Amabilidad del personal. El desayuno bueno y abundante. Comodidad de la habitación.
5
Ilonka Felberbauer- 08 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sehr gediegenes Cityhotel mit Parkmöglichkeiten und guter Verkehrsanbindung. Saubere Zimmer, funktionelles Interieur. Kompetentes, freundliches Personal, gutes Frühstück, schöne, große Lobby, Live Pianomusik
4.8
Mehtap- 05 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wir haben am Anfang ein Raucherzimmer bekommen auf Wunsch wurde es aber sofort auf ein Nichtraucher Zimmer gewechselt und das ganz unkompliziert und freundlich und ohne Aufpreis für das eigentlich bessere Zimmer! Gebucht hatten wir ohnehin für Nichtraucher. Für einen Raucher wahrscheinlich unproblematisch aber für uns hat es halt zu sehr gestunken Ansonsten alles top!
4.8
Gábor- 03 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli,nyugalom,minőségi wellenes Bad: Nem volt olyan
4.6
CZMartinM- 03 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byly perfektní, velký výběr a výborná káva. Bazén sice menší, ale pro děti v pohodě...
4.8
Lenka- 03 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Personál hotelu byl velmi milý a vstřícný. Prostředí bylo čisté, klidne, pokoje každý den kontorlovány a uklízeny. Určitě bych tento hotel doporučila! Bad: Ze začátku bylo špatné připojení na wifi, ale poté vše fungovalo, tak jak mělo.
5
Maria- 01 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Stort hotel med fine faciliteter. Rent og pænt. Gode senge. Flinkt og hjælpsomt personale. Rigtig god morgenmad.
5
Deák Bálint- 01 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szep
5
Petru- 01 Apr. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Totul a fost perfect la un pret mic !
5
Lazar Milosevic- 29 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sve je ok
5
André Rosa- 29 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Quartos muito confortáveis, tv boa, quentes, lobby com muitas opções, e ginásio incluído. Pequeno almoço bom.
5
Natalja Vovchyna- 29 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Комфортні номери, чисті. Сам готель розиашований у зручному добиранні. Харчування у ресторанні смачно і великий вибір. Все супер.
5
Josef- 28 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Lokation Personal Frühstück
5
Èva Bódizs- 26 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jó konyhával rendelkezik, a személyzet kedves és figyelmes volt. A belső tér mindenhol hangulatos, és stílusos. Sajnos a konferenciateremben van egy két oszlop, ami nyilván szükséges, de egy előadás alatt zavaró lehet.
5
Anonymous- 26 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli, finom vacsora az étteremben. Bad: Wellness részleg kicsi.
4.8
Omar- 25 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: فندق يبعد تقريبا 2 كم من وسط المدينه مقابله حديقه وبعض المحلات وتوفر الباركنات Bad: قديم بعض الشي الباركنات برسوم
5
Zinaida- 25 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Я не в первый раз пользуюсь этим отелем, рядом находится офис моей компании. Очень удобно! Цена соответствует качеству. В номере было очень уютно и тепло. Утром до аэропорта доехала за 15 минут и 30 евро.
5
Ana S- 23 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Hotel je na super mestu, javni prevoz je blizu, a i na 2km je sam centar. Postoje dva parkinga - na krovnoj terasi iznad ulaza i u garazi (razlicito se placaju). Hotel je stare gradnje, ali renoviran i sredjen. Negde ima bas modernih stvari (kao npr. kartice za ulaz), a neke druge stvari su malo staromodne. Sam ambijent je onako rustican, dopada mi se. Za 4 dana, odnosno 3 noci sam samo 1 dete videla, tako da ovaj hotel ne bih svrstala u porodican. Najvise ima poslovnih ljudi i parova. Dorucak je odlican, nemojte da ga propustite. Ima svega, suhomesnato, testa, slatkisi... Cak sluze i cappucino i esspreso, a ne samo filter kafu! Jedete koliko mozete, svedaki sto je u pitanju. Postoji restoran, kao i bar u hotelu, gde mozete jesti a la cart. Dezerti su im fini, a kafa odlicna. Sobe su ciste, francuski krevet za 2 osobe ogroman u standardnoj sobi. Kupatilo je onako malo starije, ali sredjeno. Osoblje je bas ljubazno i fino i svi znaju engleski jezik. Tu su da sve objasne sta vam treba. Spa centar se sastoji od dobre teretane, bazena koji je 1.40m i dve odvojene saune sa frigidarijumom (muske i zenske) + infrared sauna, solarijum i masaze (doplata). Sve je cisto i nema prevelike guzve. Meni se licno ne svidja sto su saune odvojene, ali sam primetila da Madjari saunu koriste bez kupaćeg kostima pa je verovatno zato odvojeno. Jedina primedba je što nam za 3 noći boravka nisu zamenjeni peškiri ni jednom, a đubre pokupljeno samo jednom, odnosno drugog dana.
5
Илья Ильин- 19 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Отличный отель,есть тренажерный зал,спа,бассейн.
4.6
kitcar66- 18 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon kényelmes ágy Bad: Vízforraló lehetne a szobában
5
Illésné Bagi Marcsi- 15 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Remek hely a konferenciára! A termek jól hangszigeteltek, a szünetekhez való bekészítés igen alapos, látványos és hibátlan volt. A melegebéd kifogástalan, elsőosztályú. A konyha kiválóra vizsgázott! A falakon lévő csodálaos kiállítás, a szemet gyönyörködtető képzőművészeti alkotások, tűzzománc képek bármelyikét szívesen hazavittem volna. Egy apróság zavarta meg az összképet, a mosdó a parkolószinten volt, bár nem túl messze, és a kipufogók szaga, a hideg erősen beszűrődött. Összességében a legjobb hely volt, amelyet megismertem az elmúlt 12 év alatt, amióta konferenciákon veszek részt.
5
György Koltai- 15 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Kellemes szálloda,barátságos személyzettel.A konyha korrekt.Az uszoda,szauna kiválló.
5
Attila Karasz- 15 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jó hely, kellemes a légkör a szoba ára ennek megfelelően magas. De a vacsora isteni volt.
4.6
Mircea- 05 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Mic dejun bun si generos. Loc de parcare subteran. Zona linistita si boema a Budapestei.
5
Nancyantonio27- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tutto Bad: Niente
5
Влад Белоусов- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Довольно большой выбор различных блюд на завтрак. Чисто в номерах. Но был запах курева в коридорах, хотя в отеле висят таблички о запрете курения. Персонал приветливый. Отлично понимает и изъясняется на английском.
5
Ilona Szeles- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Figyelmesek és udvariasak. Kellemes hely.
5
Levente Borboly- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jó hely
5
Gelu Gheti- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Totul perfect - curățenie, mic dejun bogat, piscina interioara, sauna, locatie deosebita. Un hotel de nota 10.
5
Veronika Simó- 02 Mar. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Kultúrált környezet, minőségi konyha
5
Razvan- 26 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Camera este ff mare, confortabila si curata
5
Nagy Judit- 22 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Facebook
Kedves, figyelmes személyzet, finom étel. Jól éreztük magunkat, köszönjük!
5
Gabriella- 20 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Das Bett war wirklich besonders bequem, das Frühstück war lecker mit riesiger Auswahl von Gerichten.
5
Zoran Đurić- 19 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Ok
5
Anonim- 17 Feb. 2018
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon modern barátságos szálloda ,csak ajánlani tudom .És ami nagyon fontos TISZTA !!!!!!!!.
5
Anonymous- 15 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: ארוחת בוקר מצוינת Bad: שמיכת יחיד
4.6
Gabor- 15 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet hozzállása. Bad: A wellness részleg elég szerény, fájóan hiányzik egy jakuzzi, de ami még furcsább hogy csak külön férfi és a női szauna van.
5
Anonim- 14 Feb. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Szuper hely Kedves vicces
4.8
Hermann- 11 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Personal kompetent, hilfsbereit, zuvorkommend, freundlich, gepflegtes Äußeres; ausgezeichnetes und reichhaltiges Frühstücksbuffet; großzügige Hotelausstattung; zentrale Lage etc. Bad: -
5
LionGG- 11 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Modern, curat, facilitati (piscina interioara, spa, sala fitness), mic dejun foarte bun. Bad: Totul a fost bine.
5
Beáta Borbély- 10 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Családommal többször voltunk már a Hotel vendégei. Mindig nagyon jól éreztük itt magunkat. Köszönünk mindent.
5
Anonim- 06 Feb. 2018
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet, tiszta szobák - jól éreztük magunkat, köszönjük szépen.
5
Anonim- 06 Feb. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Bad: A kaja nem ízlett annyira nekünk de minden más jó volt
4.6
Anonim- 05 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Nem a legjobb környékén van. Viszont nagyon jó szobát kaptam, ami a belső udvarra nézett, így a forgalom és az utcazaj nem hallatszott be. Nyugodtan tudtam aludni, ami nekem fontos volt, mivel egy tanfolyamon veszek részt a közelben, így szükségem volt a pihenésre. A szoba tiszta volt, rendezett. A reggelinél volt némileg nehéz dolgom, mert zöldségekből nem volt túl nagy választék, de mindettől függetlenül, ár érték arányban kiváló a hely.
4.6
Anonim- 05 Feb. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Reggeli nagyon jo volt.
5
Margit R.- 05 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon klassz!
4.5
Anonim- 05 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Dolgozók kedvesek voltak , segítettek, ha kellett, Útiterv megtervezésébe pl. Bad: Bár a szobával, a hotellel, tisztasággal elégedett voltam. Volt a szobába egy folyamatos alap zaj ami egész éjszaka nehezen hagyott aludni, lehet a gáz, vagy víz hálózat, ezen jó lenne változtatni : hosszú távon biztos megszokható, rövid távon zavaró volt számomra. Meg a hűtő zúgása is mikor bekapcsolt esetleg valami hangszigetelt dobozba , ha belehetne tenni.
5
Borbély Beáta- 03 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Facebook
Mindig nagyon jól érzem itt magam és elégedetten távozok.
5
Яна- 03 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Очень хорошее расположение, персонал очень приветливый в любое время суток. Останавливаться не первый раз и всегда все частенько. А главное можно перекусить круглосуточно.
5
Károly- 02 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bő reggeli választék, kényelmes szobák, ágy. Személyzet profi. Tisztaság. Bad: Több rádió csatorna lehetne, több magyar tv adással.
5
Anonim- 01 Feb. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet udvarias, rugalmas és segítőkész.
5
mikael- 31 Jan. 2018
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Hôtel à prix attractif et plutôt bien, très bon emplacement (Moritz place)
4.8
Ferenc- 29 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes szoba
4.6
Anonim- 28 Jan. 2018
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Kérésünkre szépen kitakarítottak, bár csak 2 éjszakát voltunk ott. Bad: A környéken elég sok a nem igazán bizalomgerjesztő személy, különösen késő délután.
5
Zhichao- 28 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: 楼下的健身中心 我超级喜欢
5
agnes- 26 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
j'apprécie beaucoup la situation géographique de l'hôtel : sur la rive Buda, quartier résidentiel, situé au bord d'un petit lac derrière la colline Gellért. Accessible facilement et les moyens de transport en commun le desservent parfaitement. La proximité du centre commercial Allée est un atout également.
5
natinatts- 25 Jan. 2018
  • Group of friends
  • Source: Tophotels.ru
Останавливались на ночь, хороший отель. Небольшой, но комфортный номер. Ванная, туалетные принадлежности, свежие полотенца, фен. Перебоев с горячей водой нет. Завтрак - шведский стол: фрукты, овощи, круасаны, джемы, сыр. Капучино из автомата. Хороший wi-fi.
5
Éva Bölcskei- 24 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Svédasztalos rendezvény helyszínnek kitűnő
4.8
geor_- 24 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Il centro benessere, bar e ristorante. La cordialità e l'efficienza dello staff. I bagni, belli larghi e comodi. La giusta temperatura nella struttura. Bad: Poche prese per ricaricare i dispositivi elettronici come smartphone, fotocamere ecc...! Nelle pulizie forse per la fretta avvolte non si dà una pulizia sotto tutti i letti, bisognerebbe sollevarli e passare anche li un'aspirapolvere.
4.75
Anonim- 22 Jan. 2018
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Pihenésre alkalmas, bár kifogtunk egy nagy hangú szomszédasszonyt....
5
Kris Engelen- 21 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Zonder twijfel mijn favoriete hotel in Budapest! De bediening is er onberispelijk en haast alle mogelijke voorzieningen in een hotel zijn aanwezig. Gaande van sauna tot fitnesscentrum tot live-pianomuziek in de (gigantische) lobby. Het is een groot hotel en een hangt voor ons westerlingen een beetje een "comintern" sfeer. Hoewel het geen gebouw is dat van voor de 20e eeuw dateert straalt het wel veel geschiedenis en charme uit. De prijzen voor dit soort hotel zijn zeker niet buitenzinnig. Een aanrader! (PS: kamers zonder rookverbod zijn voorhanden). Sans aucun doute mon hôtel favorit à Budapest ! Le service y est irréprochable et quasiment tout les services possibles dans un hôtel sont à portée de main. Du sauna jusqu'au centre fitness, dans le lobby gigantesque il y a même un pianiste qui joue quasiment tout les jours. C'est un grand hôtel et pour nous occidentaux il dégage un peu une ambiance "comintern". Bien que le bâtiment n'est pas si vieux que ça il respire beaucoup d'histoire et de charme. Les prix pour ce genre d'hôtel ne sont certainement pas exagéré. Je vous le conseille ! (PS: chambres fumeurs possibles).
5
Manfred- 21 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Große Auswahl beim Frühstück Bad: Lage etwas außerhalb der Stadtmitte
5
Vladimir- 18 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Все понравилось. Расположение супер, рядом метро, трамвай. Персонал супер. Мы приехали с ребёнком но в нашем номере не было дополнительных кроватей, пока я парковал авто, сотрудники поменяли номер без проблем при этом мы платили за двухместный номер и проживание ребёнка до 12 лет бесплатно. Отель сам хороший есть бассейн, тренажёрный зал, сауна все бесплатно. Bad: Не понравился персонал который был на рецепции в фитнес зале, не хотела давать полотенце и ключи от шкафчика в раздевалку.
4.9
Anonim- 17 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Remek elhelyezkedés. Csendes, kényelmes szoba. Széles választékú reggeli. Kedves személyzet.
4.85
Anonim- 16 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Szép, kellemes, kényelmes, csendes.
5
Anonim- 16 Jan. 2018
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Összességében minden rendben volt, rugalmas, udvarias személyzet.
4.75
Anonim- 16 Jan. 2018
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Bad: Nem lehetett a fizető parkoló hasznalni
5
Anonim- 15 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Jó elhelyezkedése miatt és a kedvező ár miatt.
5
Attila Sipos- 14 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Remek hotel színvonalas kiszolgálás odafigyelnek a vendégekre látszik, hogy a vendég az első
5
Дмитрий Сухоруков- 11 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Google
Отличный отель по соотношению цена качество. Прекрасные завтраки. Соки, фрукты, отличное кофе и выпечка. Омлеты каша йогурты сухофрукты.хорошие сосиски и колбасы сыры. Отличный бассейн и сауна.
4.85
Anonim- 08 Jan. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Az árához képest nagyon szép és kulturált a hely, a recepciósok nagyon kedvesek, segítőkészek. A szoba tiszta volt és ízléses a berendezése. Bad: A reggeliztető hölgy a munkáját rendben elvégezte, azonban a kedve eléggé morcos volt és ez tükröződött a vendégekkel való bánásmódban és modorában.
4.75
Fülöp Roland- 08 Jan. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: bőséges reggeli, tiszta, közel van a belvároshoz,
5
Lajos- 08 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Nem koedukált a szauna
4.6
Anonim- 07 Jan. 2018
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Ilyen szintű B.P.-i lakóház átépítéssel még nem találkoztam, nagyon tetszett a hely infrastruktúrája.
4.75
Anonim- 07 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Tágas,kényelmes,kulturált. Bad: Nem volt tányér és evőeszköz a konyhában.
4.6
Blanshina- 05 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jól megközelíthető. Készséges személyzet. All good. Helpfull staff. Delucious food at both restaurants. Bad: Mindennel elégedett voltam. I was satisfied with all.
4.6
Vcmg- 03 Jan. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Blízkost centra, restaurací, kaváren a MHD.
5
Zoltán Timkó- 28 Dec. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Google
Jó volt.
5
Kyparissia Kourty- 28 Dec. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Facebook
Ωραίο ξενοδοχείο καθαρό με ωραίο καφέ από τους λίγους καλούς στην Βουδαπέστη η πισίνα θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ζεστή .... γενικά αρκετά καλό ξενοδοχείο
5
Irma Somogyi- 27 Dec. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Google
Kiváló helyen.
5
József Cserei- 25 Dec. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Google
Csodás Hotel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Still have questions? Get in touch:

Danubius Hotel Flamenco ****

Phone: +36-1-889-5600
Room reservation: +36 1 889 5600
Fax: +36 1 889 5651

Address: 3-7. Tas vezér utca, 1113 Budapest, Hungary View map View map

Room reservation

+36 1 889 5600

Address:
3-7. Tas vezér utca, 1113 Budapest, Hungary View map

Email:
Send e-mail

One hotel selected! Up to 3 hotels can be compared

Two hotels selected! Up to 3 hotels can be compared

One hotel selected! One hotel seleted (3/1)

X