toggle menu

Danubius Hotel Gellért

Reviews of Danubius Hotel Gellert's guests

Reviews of Danubius Hotel Gellert's guests

Call us

Reviews

Hotel rating
Overall score
4.8/5
Based on 6136 reviews
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Did you enjoy your stay with us? Tell us about your experience!
5
Anonymous- 18 Jul. 2011
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Vista sobre o Danubio...
5
Jacques M- 17 Jun. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Au pied d'un parc escarpé, sur la berge du Danube et à proximité immédiate du centre ville directement accessible à pied ou par un réseau maillé de tramways. Ideal pour la découverte de Budapest et de ses charmes
5
Antonio S- 10 Jun. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
old hotel, no air conditioning, a bit old... yet the thermal station makes you forget any inconvenience you wake up 6AM, put on your bathrobe, walk in the sauna, swim in the liberty swimming pool and after relax in hot thermal waters... a 20 minute nap on the couch and then you can start the day after having visited paradise. what a pity that they close early (8pm, last entrance 7pm)
5
Andreas K- 03 Jun. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
AAA +++, so macht Hotel Spaß ! Danke !
5
A traveler- 20 May. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Wer alte Hotels liebt ist hier richtig, die dazugehörigen Thermen sind renovierungsbedürftig aber trotzdem sehr schön es waren für uns drei wunderbare erholsame Tage Frühstücksbuffet sehr gut Zimmer gross, etwas verwohnt, aber total gemütlich mit Blick auf die Donau
5
Jan T- 07 May. 2011
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Hvis en ser bort i fra rommenes forfatning er dette et fantastisk hotell. Servicen på hotellet er upåklagelig og gjennomført god. Frokosten er også veldig bra. Grunnen til at veldig mange velger Gellert er de berømte badene og spa-avdelingen. Man tar på seg badekåpen på rommet og rusler rett ned til bade og spaavdelingen som er helt fantastisk Beliggenheten til hotellet er også helt grei. Hotellet ligger på Buda siden rett ved Frihetsbroen som er et vakkert skue i nattemørket. På den andre siden av broen havner man rett i hjertet av Pest.. Gangveien opp til den kjente Gellerthøyden starter på " trappen" av hotellet. Fantastisk utsikt. Anbefaler dette hotellet hvis er mest opptatt av rommets standar når man velger hotell. Hvor mye oppholder man seg egentlig på hotellrommet når man har en så fantastisk by på utsiden?
5
A traveler- 07 May. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Hvis en ser bort i fra rommenes forfatning er dette et fantastisk hotell. Servicen på hotellet er upåklagelig og gjennomført god. Frokosten er også veldig bra. Grunnen til at veldig mange velger Gellert er de berømte badene og spa-avdelingen. Man tar på seg badekåpen på rommet og rusler rett ned til bade og spaavdelingen som er helt fantastisk Beliggenheten til hotellet er også helt grei. Hotellet ligger på Buda siden rett ved Frihetsbroen som er et vakkert skue i nattemørket. På den andre siden av broen havner man rett i hjertet av Pest.. Gangveien opp til den kjente Gellerthøyden starter på " trappen" av hotellet. Fantastisk utsikt. Anbefaler dette hotellet hvis er mest opptatt av rommets standar når man velger hotell. Hvor mye oppholder man seg egentlig på hotellrommet når man har en så fantastisk by på utsiden?
5
Frank Ki- 26 Apr. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Gellert er et spa-hotell der badeavdelingen benyttes av mange fler enn hotellets gjester. Bygningen er litt sliten, men renoveres planmessig. Stor forbedring i løpet av siste 5 år - særlig badeanlegget. Service er prima, rommene holder godt mål og renhold er upåklagelig. Storslagen frokost. Hotellet er en opplevelse i seg selv og ligger med kort avstand til de fleste severdighetene i sentrum. Kjøp trikk/metro/bussbillett for 3 eller 7 dager og opplev velfungerende kollektivtrafikk. Et hotell jeg trygt vil anbefale og benytte igjen selv.
5
Joël F- 31 Mar. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Nous avons séjournés dans cet hôtel classe, un peu viellot à première vue, mais qui nous laisse sûrement pas indifférent. Le service hôtelier est impeccable, la propreté de l'hôtel et des chambres également, le buffet du matin est copieux et les gourmands en sont ravis, le spa est sublime et bénéfique pour la santé mais aussi très facile d'accès au 1er étage, c'était un break de 5 jours vraiment très agréable, je vous le recommande absolument ! !
5
Thomas T- 26 Mar. 2011
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Ett mycket trevligt hotell med ett underbart tempererat bad, 36grader alt. 38 grader, ångbastu, bastu, massage. Bra sängkomfort och bra frukost. Åker gärna tillbaka.
5
a Hotels.com guest- 23 Mar. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Man kan altid bo på 5-stjernet hoteller, og de ligner gerne hinanden over hele verden, men Gellert finder man kun et sted. Hotellets standard er som man kan forvente, men det er det hele værd - at opleve et så traditionelt hotel. Vi fik behandlinger i spa´et og selv de var typisk ungarnske. Bus og sporvogn kører lige udenfor døren til både borgområdet og Pest-siden. Alt i alt en god oplevelse på et gammelt hotel, vi ønskede at opleve lidt Ungarn, og kom både til at se fortid og nutid.
5
Trond F- 09 Mar. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Oppholdet ved dette hotellet som varte i 4 dager svarte absolutt til forventningene. Vi brukte hotellet som base for en opplevelsestur i Budapest. Spa-avdelingen var gammel og ærverdig med flere bad for avslapning. Dette brukte vi ca 2 timer daglig, herlig! Svært vennlig personale med et høyt servicenivå. Veldig hyggelig atmosfære i alle hotellets fasiliteter.
5
Signe Maria C- 23 Feb. 2011
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Vi havde en dejlig uge på hotel Gellert. Vores forventninger blev til fulde indfriet og vores 3 børn (5, 9 og 12 år) nød adgangen til Gellert-badet. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har boet på dette hotel! Jeg har set at andre har kommenteret på manglende vedligeholdelse på hotellet. Det eneste jeg bemærkede var badeværelser af ældre dato...men alt fungerede og bidrager et gammelt badeværelse ikke bare til følelsen af at træde tilbage i historien?
5
Brian N- 04 Feb. 2011
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Til andre rejsende til Budapest. Hotel Gellert, var en fornøjelse fra start til slut. Vores værelse var stort og med udsigt over Donau, der manglede intet. Personalet var altid smilende, venlige og meget hjælpsomme. Servicen fra receptionen var i en klasse for sig selv. Hele atmosfæren i dette hotel bygget i starten af 1900 tallet var unik. Adgang til SPA- afdelingen var indeholdt i prisen, den var med svimmingpool, varme og kolde bade, sauna og dampbad. SPA-afdelingen var bare vidunderlig!! Vi savner allerede Hotel Gellert, og kommer helt sikkert tilbage igen. Vh 3 Jyder.
5
A traveler- 10 Jan. 2011
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Cortesia e professionalità sia alla reception che negli altri servizi (bar, colazione,ecc).Aree comuni dallo stile liberty molto suggestive. Colazione sontuosa. Comodità per l'accesso alla zona termale. Unico appunto : il bistrot ha prezzi un pò elevati in rapporto alla qualità.
4.5
Yasuyuki A.- 22 Dec. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: フロント・スーベニアショップ・レストラン等のサービスがいいホテルです。 朝食は種類が豊富です。特にパンはクロワッサンのほか、菓子パンが多品種あります。レストランのボーイは大変親切でした。又、スーベニアショップではブタペストカードは、乗車券類も販売しており大変便利です。 Hotel Feature Tip: ブタペストには温泉があります。日本では健康センターといったところです。ホテル付属のガウンを着用すれば無料で入れます。温度は36度38度の大きな風呂です。海水パンツを持参することをお勧めします。また隣には温水プールがあります。
5
Ninni D- 09 Dec. 2010
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Jättemysigt hotell, rummen stora och rena dock inte så gammaldags atmosfär som i resten av hotellbyggnaden. Men läget är perfekt, det är rent o fräscht. Bra service och fantastiskt att ha tillgång till badet. Hotellet ger mycket god valuta för pengarna och vi ska bo där även nästa gång!
5
patrick b- 17 Nov. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Un hôtel au charme suranné, très bien situé, d'un excellent rapport qualité/prix. Un hôtel de prestige pour un prix très correct avec de bonnes prestations et un service de qualité. Le petit déjeuner à volonté est copieux et varié et l'accès gratuit aux thermes à tout moment de la journée est vraiment appréciable.
5
marcelinho- 10 Nov. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Qype
Wunderbare Remineszenz an die Grandeur des K.u.K-Reiches. Ans Schwimmbad legen und TOSCA (Band, Östereicher!) hören. Oder im Thermalbad einen alten Herren zum Wasserschach herausfordern. Service etc. nicht internationaler 5-Sterne Standard aber gerade deshalb eine Erfahrung für sich.
5
Vincent R- 07 Nov. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
L'hotel semble un peu isolé, mais il suffit de traverser le pont pour etre dans le centre de la ville. Excellente situation. Ai apprecié l'acces libre aux Bains depuis l'hotel Le buffet petit dejeuner est copieux, et varié. La salle est parfois un peu surpeuplée, le week end
5
stephane F- 06 Nov. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Soit c'est un peu un loto...on ne sait jamais quelle chambre on va avoir ( dans les premiers prix bien sûr!) ni quelle vue ...mais malgré les moquettes fatiguées, les rideaux un peu courts, les fauteuils d'un autre age...on aime bien ! Bienvenue dans un palace de l'air stalinienne...immense et endormi...mais avec un charme certain et un personnel d'une extreme gentillesse...gros point fort ! LES BAINS GELLERT ! Si vous testez la pagaille des bains Széchenyi ( bien que magnifiques!) vous verrez qu'il y a un sacré confort à descendre de sa chambre emmitouflé dans son peignoir directement dans cet endroit magnifique que sont les bains Gellert ! Pas de doute nous y reviendrons!
5
Sultana- 29 Oct. 2010
  • Couple
  • Source: Zoover
Een beetje in de sfeer van 'vergane glorie', maar wat een geweldig imposante plek om te verblijven. De kamers zijn eenvoudig maar compleet ingericht, uitstekende bedden. Een prima ontbijtbuffet. Het inpandig bereikbare thermaalbaden complex is een ware belevenis. Een tweetal verdiepingsgangen van het hotel hebben rechtstreeks per lift verbinding. Een witharige nog wat communistisch aandoend dametje begeleidt je naar de entree van het badencentrum. Prachtige mozaieken, grote en kleine baden met uiteenlopende temperaturen. Een enorm golfslagbad in de buitenlucht met ligweide, jacuzzi's en noem maar op. Een kleine wandeling over de brug voor de deur van het hotel brengt je naar de markhallen aan de overzijde van de Donau, vandaaruit is het heel goed mogelijk te voet de stad te verkennen. Overigens: een etentje in restaurant Gundal is een absolute must. Een geweldige ervaring, mooi eten met bijbehorend wijnarrangement en dat alles onder opzwepend hongaars orkestje.
5
sven l- 09 Oct. 2010
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
ett fantastiskt trevligt hotell. fint bemötande mycket trevlig personal. hämtade oss på flygplatsen med egna bilar. enorm frukost. underbara bad. hotellet 5+. rummen rena o fina men lite öst stuk på golven har redan bokat 3 rum till februari
5
Anonymous- 28 Sep. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Orbitz
Un hôtel de prestige avec ses bains à faire rêver ! Un regret peut-être : personne ne parle le français !
5
A traveler- 27 Sep. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Tout nous a plu, (à l'exception de la soirée "typique" recommandée par l'hôtel dans un restaurant de luxe avec bonnes nourriture et musique, mais totalement dépourvu d'âme). L'hôtel est un de ces palaces au charme suranné et aux détails esthétiques raffinés. Les bains sont extraordinaires et je les recommande vraiment chaleureusement, non seulement pour le plaisir de l'eau, mais aussi pour celui des yeux.
4.5
Kazuyo K.- 30 Aug. 2010
  • Group of friends
  • Source: Agoda
Good: 多様なスパプールを堪能した。 庭にある波のプールは非常に面白かったのですが、友人は波が強すぎて怖くて入れなかったそうです。波をもう少し調整して優しい波もあると良いのにと思いました。
4.5
Kazuyo K.- 30 Aug. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: 多様なスパプールを堪能した。 庭にある波のプールは非常に面白かったのですが、友人は波が強すぎて怖くて入れなかったそうです。波をもう少し調整して優しい波もあると良いのにと思いました。 Sightseeing/Attractions Tip:
4.5
bremerseefahrer- 15 Aug. 2010
  • Couple
  • Source: Zoover
Im schwefelhaltigen Thermalw. baden, daß mögen wir beide gerne, nicht umsonst sind wir in Budap. gelandet. Wenn schon, denn schon haben wir uns gedacht+haben uns im Gellert einquartiert. In dem alten, historischen Gemäuer haben wir allerdings die 4**** nicht gefunden. Alles war sehr renovierungsbedürftig, Matratzen durchgelegen, Frühstück wenig Auswahl- nur Sauer, Kaffee verbrannte Bohne, Service unfreundlich-Ober wollte nicht gestört werden-schade , zum Essen sind wir dann in andere Restaurants gegangen, da wurden wir freundlich bedient. Aber das Thermalw. war Spitze, das Hotelbad war antik+mit dem seltsamen Lendenschurz fühlte man sich ins türkische Mittelalter versetzt. Und das beruhigende Rauschen wirkte zusammen mit der feuchten Wärme sehr einschläfernd nach der türkischen Massage. Hinterher fühlte man sich wie neugeboren. Wir sind viel gelaufen+haben viel gebadet in Budap., haben viel Schönes gesehen, nach 3 Tagen fuhren wir in 12 Std. mit der Bahn nach Hause. Eine schöne Reise.
5
A traveler- 28 Jul. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Hotel war einfach Klasse. Super Lage und sehr guter Service. Das Thermalbad ist auch super.
5
a Hotels.com guest- 20 Jul. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Hotell Gellert er i mange reisehåndbøker over Budapest listet som en serverdighet. Dette skyldes nok at det har et av de beste badene i Budapest. Som gjest på hotellet har man fri tilgang på badeanlegget, som består av store svømmebasseng, stort utendørs bad og varme terma bad med mineralsk vann. I tillegg til selve badene er det tilbud om massasje og ulike spa tilbud. Muligheten til og benytte badeanlegget daglig og så mye man ønsket var en stor fordel med hotelloppholdet. Servicen på hotellet var utmerket, de ansatte var vennlige og imøtekommende. Lokaliseringen av hotellet rett ved Donau var svært bra. Det var en kort spasertur over broen så var man i Pest sentrum. Hvis man skulle si noe negativt om hotellet så må det være at det nok ikke er oppgradert på en del år og virker litt "slitt". Men på sett og vis har det sin sjarm. Det er også et minus at det ikke var air condition på rommet.
5
Christina W- 29 Jun. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
At kunne traske i badekåbe fra sit værelse på Hotel Gellert til kurbadet Gellerts varme bade var simpelthen skønt! At kunne kombinerer storbyferie med kurbad i så smukke omgivelser var et hit! Hotel Gellert var som taget fra en film med sin udsigt til Donau, smukke indretning, dejlige morgenmad og venlige stemning. Super godt!
4.55
Anonymous- 16 Jun. 2010
  • Solo traveller
  • Source: HRS
Good: Wunderschönes Haus, sehr freundliches Personal ! Bad: Deutlich Verfallsspuren im Badbereich.
5
Niels J- 30 May. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Fint hotel, med alle faciliteter i top stand. Den gratis adgang til det tilhørende spa-bad er en fin måde at start/slutte dagen på.
5
claudy V- 14 Apr. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Voir mes indications ci-dessus
4.65
Anna H.- 09 Apr. 2010
  • Family with younger children
  • Source: Agoda
Good: Läge (nära marknad och kommunikationer), rejäla rum, fantastisk frukost, trevlig personal utan att vara servil, obegränsad tillgång till badet i huset. Atmosfären av gammal solid kvalitet. Atmosfären är fantastisk - det är ett hotell med känsla! Att gå i de breda trapporna, titta upp på gigantiska kristallkronor och jättelika tavlor gör tom promenaden till frukostmatsalen till en upplevelse! Frukosten - ja där saknades ingenting! Personalen var så tillmötesgående och glad. Och badet sedan - vi var överlyckliga! Vi ska abslout bo på Gellert nästa gång! Hotel Feature Tip: Bada bada bada! När du lämnar hotellet - använd spårvagn, buss och tunnelbana - köp kort för det antal dygn du behöver!
5
francescarita- 16 Jan. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Trivago
Siamo stati a Budapest due anni consecutivi, e l'anno scorso, in particolare, come ho già detto nell’opinione sulla gita sul Danubio, abbiamo scelto ben volentieri di ritornarci, non solo perché Budapest è bellissima ma siamo andati a conoscere la bimba che ho adottato a distanza! Lei è bellissima e conoscerla e stare un po’ con lei è stato magnifico, peccato però perché le ore a disposizione per le visite sono proprio volate via, con lei e con tutti i suoi Amichetti del villaggio. Siamo partiti da Cagliari in aereo, la Sardegna è lontana, ma con l’aereo il viaggio è molto meno stressante, abbiamo poi preso un taxi che ci ha portato direttamente all’Hotel da noi scelto per il soggiorno. In questa opinione vi voglio parlare, finalmente dell’Hotel dove abbiamo alloggiato entrambe le volte che siamo andati a Budapest. L’Hotel Danubius Gellert è maestoso e già il nome dice tutto, è posto vicinissimo al Danubio ed ha vista proprio sul grande e bel Danubio Blu! Ci tornerei volentieri anche quest’anno, non lo nego, e credo che ci tornerò davvero presto, magari allo stesso Hotel, la mia bimba ora ci scrive e ci aspetta a braccia aperte!
5
Giuseppe d- 05 Jan. 2010
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Albergo ideale per una vacanza a Budapest all'insegna del relax preferibilmente durante il periodo invernale. Posizione invidiabile, terme assolutamente di rilievo, camere ampie e pulite quotidianamente. Personale di livello. Sarebbe meglio se il complesso venisse ristrutturato.
5
teichenberg- 03 Oct. 2009
  • Solo traveller
  • Source: Qype
Ein altes Hotel, mit viel Würde. Und das berühmte angeschlossene Termalbad. Perfekt.
5
Barkmann- 23 Sep. 2009
  • Solo traveller
  • Source: Trivago
Izuzetan hotel na obali Dunava ispod istoimenog brda Gelert. Odiše dahom minulih vremena koji mu daju naročiti šmek. Omiljneo stecisšte jugoslovenskih turista iz perioda zlatne epohe SFRJ. Sjajni termalni izvori daju neponovljiv osecaj Osečate se kao u romantičnoj priči iz doba Austrouagrske monarhije. Smešten na samoj obali Dunava sa budimske strane, idealan je za razgledanje starog dela grada, Beogradskog setalista sa peštanke strane, zgrade carinarnice , Vaci ulice, sinagoge, najveće u evropi, katedrale svetog Ištvana. Svakko iskrena preporuka!!!!
5
a Hotels.com guest- 21 Sep. 2009
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Vi var kjempefornøyd med alt. Følte vi bodde kongelig på de to rommene vi hadde fått nå. Men litt vanskelig å finne frem til de forskjellige spa behandlingene og opplegget de hadde der. Men det var godt.
5
Anonymous- 16 Sep. 2009
  • Solo traveller
  • Source: Orbitz
老舗の貫禄を感じるホテル。大改修が終われば日中も静かな環境が維持されるはず。地下鉄駅が目の前に出来る予定なので一層便利なロケーションになるだろう。スタッフもよく訓練されていた。
5
ショートトリッパー- 01 Oct. 2008
  • Solo traveller
  • Source: 4TravelJapan
繁華街とは川を挟んだ反対側ですが、地下鉄やトラムが発達しているので不便さは全くなし。一番安いシングルルームの利用でしたので客室の設備は最低限でしたが、何よりもホテルに併設されている温泉が無料で利用できる(一般利用だと有料)こと、また朝食のビュッフェも種類が豊富で味もよかったことからすると非常にお得なホテルでした。 帰国の日のフライトが午前7時半ごろだったのでフロントでシャトルバスの手配をお願いしたところ、モーニングコールの提案に加え、朝食のレストランがその時間はオープンしていないからということで朝食セットを無料で用意してくれました。 また温泉受付時間わずかに過ぎてしまったのにもかかわらず、ホテルから温泉へ行く直通のエレベーターを操作しているおばあさんが早く早くというようなことを現地の言葉で言って、無理に受け付けてくれました。(身振りからそういっていたと思います)。 古くからあるホテルですので、当然近代的な設備ではありませんが、ソフト面が最高でした。 日本人の宿泊客が少ないのが不思議なくらいお勧めしたいホテルでした。
4.5
YJ & PS- 22 Jul. 2008
  • Couple
  • Source: Zoover
dit hotel is een aanrader en in combinatie met een city trip absoluut een must. Heerlijk relaxen in het bad na een wandeling door het centrum. Hier voel je je echt een gast. kijk even naar de foto's en je weet alles.
4.5
Bernhard- 13 May. 2008
  • Couple
  • Source: Zoover
Als je naar Boedapest op vakantie gaat moet je beslist een kamer boeken in het hotel Gellert. Dit hotel ligt aan de Boeda zijde en heeft zicht op de Donau. Het hotel ademt nog de sfeer uit van de jaren 1900. Belangrijk is dat in dit hotel een prachtig zwembad met golfbad is. Zowel in als in de tuinen van dit hotel zijn geneeskrachtige baden. Voor hotelgasten vanuit je kamer -met badjas aan- zijn deze baden gratis te bezoeken. Voor ons was het een geweldig weekend naar dit mooie Boedapest. Als je gebruik maakt van een taxi in Boedapest neem dan city taxi . Deze taxichauffeurs knoeien niet met hun meter. Verder is het aan te raden om een los vliegticket per internet bij Malev te boeken en ook per internet hotel Gellert. Dit is een stuk goedkoper als een pakketreis bij een reisbureau te boeken. Malev heeft een prijs voor alle stoelen terwijl KLM toeslagen berekent zelfs tot in de H klasse. KLM zelf vliegt niet op Boedapest maar brengt dit onder bij Malev. Wij zijn hier helaas ingetrapt!
5
Urlauber2008- 03 Apr. 2008
  • Solo traveller
  • Source: Trivago
Wohl schönstes Hotel in Budapest direkt am Gellertberg.
5
Traveler- 03 Apr. 2008
  • Solo traveller
  • Source: Expedia
wunderschoenes Hotel, toller Service, erstklassiges Fruehstuecksbuffet!!!
5
Traveler- 12 Mar. 2008
  • Solo traveller
  • Source: Expedia
Hôtel charmant, larges couloirs, chambre avec vue sur le Danube très bien située. Accès direct à la piscine interne de sources chaudes. Perconnel sympathique et nombreux parlant anglais (pas français). Proche du centre ville par le pont de la liberté juste devant l'hôtel.
5
Traveler- 04 Mar. 2008
  • Solo traveller
  • Source: Expedia
ein wunderschönes hotel super netter emfang restaurant super wir kommen auf jedemfall wieder
4.5
R. Grossmann- 22 Feb. 2007
  • Group of friends
  • Source: Zoover
Es handelt sich hier um eines der traditionsreichsten Häuser Budapests. Es wurde 1918 in Pseudo-Jugendstil erbaut und diese Stil wird bis heute gepflegt. Die Zimmer sind mit nachgemachten Stilmöbeln ausgestattet und haben dennoch jeglichen modernen Komfort (Radio, TV, Minibar, Safe, WC, Dusche/Bad). Die Benutzung des berühmten Gellert-Bades ist kostenlos für Hotel-Gäste und zwar die Aussen- wie die Innenanlage, beide mit Heiss- und Kaltbecken, draussen sogar mit Wellenbad. Dank hervorragend isolierten Fenstern merkt man im Innern nicht, dass man sich in der Mitte einer Millionen-Metropole befindet und die Aussicht auf die Donau ist fantastisch. Dank Bus und Tram direkt vor dem Gellert-Brunnen ist man innerhalb weniger Minuten im Zentrum der Sehenswürdigkeiten. Div. Sight-Seeing-Angebote kann man direkt am Empfang buchen.
4.6
Anonymous- 09 Dec. 2006
  • Solo traveller
  • Source: HRS
Good: klassisch,altmodisch,richig K+K doch sehr professionell.Ich bat gegen Aufpreis um ein besseres Zimmer.wurde sofort erledgt.Auch bei meinem frühen Ausschecken 05.45 h war am Empfang ein komplettes Team vorhanden. Bad: die sanitäre Einrichtung ist nicht mehr ganz zeitgemäss.
4.7
-
  • Solo traveller
  • Source: Hotel.de
Good: Hotellet er helt fantastisk. Sæelig badeanlegget er enestående. Det var veldig mange folk der, men så var det kjempevarmt sommervær. Jeg er så veldig fornøyd med hotellet og vil gjerne komme tilbake så fort som bare mulig!! Bad: Veldig mye folk i badeanlegget som benyttes av andre folk enn bare hotellets gjester. Var skikkelig folksomt der, men der er ikke rart siden mitt opphold falt på en kjempevarmt sommerdag.
4.67
Vincenzo-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Dopo un anno e mezzo siamo tornati in questo albergo per la IV volta. La precedente eravamo rimasti insoddisfatti per svariate ragioni che ci avevano fatto sentire tutta la decadenza di questa struttura. Attualmente ci sono stati miglioramenti che ce l'hanno fatto riapprezzare. Stanza al 3° p. con vista sul Danubio. Colazione sempre fornitissima ed abbondante. Bagni termali monumentali.
5
A traveler-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
accueil chaleureux. Services parfaits - Petits déjeuners fabuleux - Propreté impeccable - Quartier très bien et très calme - tous moyens d'accès (métro/Bus/tramway) au centre ville sur Pest situé à 5 minutes, et au quartier du château à 10 mn sur Buda, juste face à l'hôtel- seule la déco des chambres est un peu fanée -
5
Rolf-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Ett flott hotell med serviceinnstilt personale. Dog noe skittent på bad (badekaret). Det ble ikke lagt inn dopapir når de så det beynte å bli tomt , måtte si fra om dette selv (kom fort på plass). Ellers tidlig støy om morgenen i korridoren av vogner /stativ de stilte opp. Siste morgenen kom de inn på rommet før en av oss var ferdig med morgen toilet .. Ellers tidlig inne på rommene. Godt fornøyd med alt ellers som hotellets beliggenhet med god gangavstand til byen og at sightseeing busser stoppet ved hotellet. Meget god service og blid betjening . Badet ble hyppig brukt ,ett pluss, likeså med spa, Massage og restaurant ble benyttet. Veldig godt fornøyd med oppholdet. God utsikt mot Donau og mot Kjeglebrua og byen.
5
Johan-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Utmärkt hotell med "gamla världen" känsla. Vissa delar(balkonger och hotellets framsida) behöver kanske lite vidare puts och renovering, men annars är allting charmigt och elegant. Frukost buffen är mycket omfattande. Fantastiskt läge med ett flertal spårvagnar, bussar och T.bana utanför entreen.
5
BO YOUNG-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
리셉션직원들이 모두 친절했으며 영어소통에 불편하지 않았고 싱글룸에 머물렀는데 방이 컸으며 겔레르트온천에 갈때 비치되어있는 가운을 이용할수있어 편리했고 스파 또한 매우 훌륭했습니다 지하철역계단을 올라오자마자 바로 호텔이 보일만큼 위치도 훌륭했으며 호텔앞에는 트램정류장도 있어 다뉴브강을 조망하며 달릴수있는 트램 19번도 이용하기 좋았습니다 다시 부다페스트에 가게되면 겔레르트호텔에 머무를 예정입니다 ^^
4.75
Holger-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Ich habe an Weihnachten 2014 für eine Nacht im Hotel Gellert Budapest übernachtet. Ich wurde von sehr freundlichem und mehrsprachigem Personal begrüßt, das Interieur des Hotels erinnert teils an die 1920er Jahre, teils an den Sozialismus, diese Mischung fand ich sehr charmant. Zum Abendessen saß ich im Restaurant der Panoramaterrasse, habe durch die Glasscheiben auf die Donau und die beleuchtete Altstadt geblickt, es schneite, ein paar Musiker spielten klassische Musik... ich fühlte mich wie in einem Film aus vergangenen Tagen. Mein Einzelzimmer war klein und vielleicht - wie das ganze Hotel - ein bisschen renovierungsbedürftig, aber lieber so als noch ein totrenoviertes immergleiches Standardhotel. Im Zimmerpreis inbegriffen ist ein Eintritt ins Thermalbad des Hotels, das allein schon aufgrund seiner Architektur einen Besuch wert ist. Daneben habe ich noch eine Massage im Hotel in Anspruch genommen. Das Frühstück war ausreichend und gut.
4.7
-
  • Mature couple
  • Source: Hotel.de
Good: jeden volný vstup do lázní během pobytu, pokoje nemají klimatizaci, ale je k dispozici výkonný větrák, perfektní bohatá snídaně včetně dezertů a velké nabídky v teplém bufetu:), milý personál Bad: vůbec nic, vše perfektní
5
V. Jensen-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, både byen Budapest og at bo på Hotel Gellert. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi vælger dette hotel. Det havde gjort oplevelsen endnu mere fuldendt, hvis adgang til Spabadet havde været inkluderet i hotelprisen ( som det har været tidligere).
5
Jorun-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Jeg elsker dette gamle ærverdige hotellet. Venter å se miss Marple sitte strikkende i en god stol. Blide, hyggelige ansatte. Det er jo også en fordel at Gellert Spa er nærmeste nabo og at du kan ikle deg badekåpen for å starte dagen i bassenget. Dette var mitt fjerde opphold ved Gellert hotell, og det blir absolutt ikke det siste.
5
A traveler-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Vi reste med två små barn och bodde i richard nixon rummet som var jättestort med utsikt över floden. Hotellet är lite slitet men rent. Ett gratis besök till badet ingår och det var smidigt att kunna byta om på rummet för att sedan gå ner till badet i hotellets badrockar. Personalen på hotellet var trevliga och väldigt hjälpsamma. Läget är inte så jättecentralt men spårvagnen går precis utanför.
5
Per og VIVI Hagen-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Veldig bra behjelpelig betjening kommer tilbake neste gang vi er i Budapest
5
David-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Mycket bra service från piccolo till städerska. Utmärkt frukost och mat på restaurangerna. Hotellet med de fantastiska baden är en arkitektonisk pärla men något slitet tyvärr, men det kan man ju också kalla "patina"... Boka mycket prisvärda deluxe-rum med utsikt mot Donau, annars är rummen små och lite mer slitna. Bra läge, med centrum över bron och relativt nära sevärdheter. Missa inte fd svenska legationen som ligger 200 rakt bakom hotellet uppför gågatan vid Gellertkullen där Wallenberg började sitt arbete och alla andra minnen i staden efter Wallenbergs hjältedåd med 100.000 människor räddade.
5
Stefano-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Un hotel davvero più che soddisfacente. Facilmente raggiungibile via tram e bus urbani. Prendendo la linea bus 7 si arriva nella zona pedonale centrale Ferencz in sole due fermate. La città vecchia di Buda el castello sono facilmente raggiungibili con poche fermate di tram. L'hotel è molto confortevole, spazioso e arredato in stile liberty. La cosa più interessante è l'accesso alla sezione termale. D'estate c'è anche la piscina esterna, famosa per le sue onde artificiali. Sottolineeri l'ottima qualità dei piatti serviti nella Brasserie. Non ci si deve perdere il goulash, è ottimo! Insomma, un hotel che consiglio vivamente a chi vuole godersi comfort, ambienti e arredi classici, e la comodità di accesso ai mezzi pubblici.
4.58
Przemysław-
  • Solo traveller
  • Source: HolidayCheck
Hotel allgemein: Wspaniała lokalizacja, wspaniała tradycja, wspaniałe baseny z woda mineralną Lage & Umgebung: U stóp Wzgórza Gellerta, nad samym Dunajem - wyśmienite! Service: Bez zarzutów, choć i bez jakiś szczególnych rewelacji. Gastronomie: Nie odbiega od standardowej kuchni węgierskiej, która sama z siebie przesadnie wykwintna nie jest. Śniadania obfite i zróżnicowane, ale kawa kiepska. Sport, Pool & Unterhaltung: Fantastyczne zewnętrzne i wewnętrzne baseny z wodą mineralną, o różnych temperaturach - to trzeba przezżyć! Zimmer: Tak jak większość wnętrz hotelu, popsuty odnowieniem i wyposażeniem w stylu lat 60-tych XX wieku. Tipps & Empfehlung: Do polecenia nocny spacer nad Dunajem, tuż obok.
4.5
Klaus Tetzlaff-
  • Group of friends
  • Source: Ab-in-den-Urlaub
Preis/Leistung: Gutes, stilgerechtes Ambiente im gesamten Hotel. Sehr gutes Frühstücksbuffet. Mitbenutzung des Gellertbades im Preis inbegriffen. Hotel nicht weit vom Stadtkern gelegen.
5
Janne-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Hotellet var trevligt men lite slitet Mycket trevlig och tillmötesgående personal Bra sängar och en gammal fin miljö som man gärna kommer tillbaka till Granne med badet där man fick ett fritt bad
5
Finn-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Vi havde fuldständig stilhed om natten ved at välge et värelse väk fra gaden, men er man bymenneske kan man få en fantastisk udsigt ved at få väresle den anden side ud mod Donau
5
A traveler-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Hotelet var mycket bra och man fick valuta för pengarna.
4.83
Hendrik-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Sehr gutes Hotel im Stadtzentrum.Man sollte das Zimmer zur Vorderseite mit Blick auf die Donau waehlen.Restaurant im Obergeschoss sehr gute Speisen.Das Cafe im Erdgeschoss sehr ansprechend, man kann auch draussen sitzen, und einer der vielen guten Torten geniessen. Zimmer ansprechend und gross.Personal super nett.Bei gutem Wetter kann man den Aussenbereichspool geniessen, bei schlechtem kann man die im inneren Bereich vorhandenen Baeder ( Quellen ) geniessen.
5
Ingmar-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Veldig godt fornøyd med hotellet, maten var også meget god. Sentralt beliggenhet. Men rommene trenger en generell oppussing.
5
Jessan-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Vi var 8 tjejer som åkte tillsammans för att uppleva Budapest. När vi kom från flygplatsen på kvällen och taxin körde över bron mot hotellet blev vi nästan mållösa, så vackert! Rummen är slitna, men mycket charmiga! Mycket trevlig och hjälpsam personal! Helt ok frukostbuffé och det bästa av allt: spaavdelningen! Bra behandlingar till bra priser. Gott om restauranger i närheten. Hop on hop off bussar precis utanför, köp biljett i receptionen.
5
A traveler-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Trevlig och hjälpsam personal. Bra frukostbuffé med mycket att välja på, tyvärr hann de inte alltid med att duka undan och ställa fram nytt. Perfekt med ett gratis inträde till gellert badet, övriga gånger halva priset. Vi trodde dock det ingick fritt inträde varje gång. Tyvärr inget fritt wifi. Men totalt sett är vi ändå otroligt nöjda.
5
dennisi-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
sehr netter aufendhalt das zimmer etwas alt und sanierungsbedürftig aber der rest des hotels samt umgebung einfach spitze
5
Alberto-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
We had a good staying in Budapest Danubius Gellert Hotel . if you appreciate the XX century Classic Style that gives a sense of vintage ,instead of the everywhere the same standard boring new style furnishing. Position in the City quite confortable With public tram and busses just out the entrace and the SPA inside the hotel fantastic.AC system could be' improved athough not easy in a old building.
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Chambre double supérieure avec vue sur le Danuble: très spacieuse, mobilier de charme, climatisée, lit supplémentaire pour enfant gratuit. L' hôtel parfait pour se retrouver entre amis (nous étions une trentaine) avec mise à disposition de salons privés. Personnel très stylé, vieille école, prêt à se plier en quatre pour vous satisfaire. Emplacement exceptionnel avec vue sur le Danuble et une station de tram à 1minute vous permettant de rejoindre tous les points de la ville.Et enfin des thermes magnifiques en accès direct de l' hôtel via un ascenseur. En bref , l'HÔTEL historique à ne pas rater si on veut s'imprégner de l'esprit de Budapest.
5
Morten-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Fin beliggenhet, fint rom, fint hotell.
5
Annika-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Fint hotell med mycket bra läge. Bra frukostbuffé, mycket hjälpsam o trevlig personal. Plus med det vackra badet i samma hus.
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Kanon
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Pleinement satisfait. Personnel souriant, attentif et attentionné. Emplacement très pratique : tam , bus en face.
5
Inger-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Belligenheden i top. Fantastisk atmosfære i de smukke gamle rum. Personalet venligt og hjælpsomt. Dejligt med adgang til termal-badet. Gode senge, men ellers ingen særlig komfort på værelset. Badeværelset lugter lidt muggent, men ser rent ud. Der er nogen støj fra gaden, hvis værelset vender den vej. Kommer der helt sikkert igen
4.5
Marcin-
  • Solo traveller
  • Source: HolidayCheck
Hotel w styllu belle epoque, niesamowite doznania, bo hotel jest połączony z jednymi z największych łaźni w Budapeszcie. Wystrój w stylu art deco, przestronne korytarze, najlepsze śniadanie, jakie kiedykolwiek jadłem w hotelu (wielki bufet). To wszystko są zalety, minus to fakt, że pokoje są dość małe i słabo wyposażone. No i jest to gigantyczny kombinat, więc jeśli, ktoś lubi małe butikowe hotele, nie jest to miejsce dla niego.
5
Gert-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Inte som andra hotell. Man kände historiens vingslag. Traditioner, kultur och klass. Bra service. Mycket bra frukost. Spännande termalspa-Fantastiskt!
5
Nina-
  • Group of friends
  • Source: Hotels.com
Sentral beliggenhet på Budasiden, fem min gange over frihetsbroen til Vaci utca (gågate, restauranter o.l.). Badet som er tilknyttet hotellet er FANTASTISK!! Deilig å kunne gå fra hotellet og ut i badet i bare morgenkåpen. Rommene på hotellet er store, høyt under taket. Vi bestilte med balkong og utsikt over donau, det fikk vi også. Det er derimot ikke moderne rom, de er sikkert ikke gjort noe med siden 40 tallet. Høyt under taket. Ikke noe ekstrautstyr på badet annet enn håndklær og badekåpe. Men det gjør ingen ting om rommene er litt slitt. Frokosten er fantastisk! Beliggenheten er super og badet tilknyttet hotellet ble brukt hver dag.
5
Mette-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Rigtig dejligt ophold, vi kommer gerne igen!
5
Monica-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Hotel Gellert har en perfekt beliggenhet i Budapest! Med trikken rett utenfor døren og/eller gangavstand til det meste i sentrum kan det ikke bli bedre. Etter en lang dag med sightseeing, shopping&nydelig lunsj er det perfekt å trekke på seg badekåpa og tusle over til Spa-anlegget og legge seg utendørs i sola ved bassenget og nyte et glass champagne fra cafeen!
5
B Sten-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Mycket bra. Trevligt bemötande, God service. Perfekt. Vi fick t o m låna rullstol utan extra kostnad under hela vistelsen. Vr eloge till ALL personal, hotelldel såväl som restaurangdel. Underbart att kunna få ett rum för fyra vuxna när man reser med handikappad person.Rent och fräscht. Underbart att kunna ta ett bad efter sightseeing och före middag. Allt finns till god kvalitet på hotellet. Ungersk atmosfär, skönt att allt inte är internationellt tillrättalägt varje cm. Bara att gå över bron så finns all sightseeing.
5
A traveler-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
This four star hotel captures the service standards of the past - hence our rating. Our family room was spacious, great value, and perfectly situated. Each room appears to have a balcony and to have a view of the Danube, what more could you ask for. Our out of season experience was extremely pleasant. I found the staff to be 5 star quality and cannot express how appreciative we are of their assistance when our child took ill. We were here for 4 days and wish we could have stayed lobger and experienced the Gypsy music accompanied eating experience on Thursday nights. My overview of the hotel is that it retains charm from yester year. It is not modern like the international chain hotels, but it will allow you to experience a classic hotel that runs as it has for generations. The new champagne bar in the Reception was a boon. The cuisine in the bar was so good that we had to go back and try other classic Hungarian dishes (could do with some music in here though). The cakes in the tearoom were out of this world and very keenly priced for the quality. We are keen to return and be able to try out the outside spa - as it looks very attractive. I am glad we chose this hotel and had a 'non' chain hotel experience. Thank you Gelert!
5
A traveler-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Oslagbart.
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Fantastiskt hotell med mycket hög servicegrad. Den över 100 år gamla byggnaden är fantastisk med sina stora ljusa lokaler och personalen gör allt för att du ska trivas. Suveränt.
5
НМ-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Здание отеля нуждается в полной реконструкции, при этом сами номера чистые, постельное белье новое и удобное. Сотрудники отеля настроены доброжелательно и всегда готовы помочь, все владеют английским языком. В основном ресторане отменная кухня с, несопоставимо с европейскимии, московским, низкими ценами. Отель предлагает скидки на посещение терм для своих постояльцев, а также халаты, возможность записать на счет и расплатиться при выселении.
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Superbra. Tyvärr så hade vi snöoväder. Men det var bekvämt med spårvagn precis utanför hotellet
5
lotte-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
dejligt hotel, en sjælden tidslomme og meget fin og personlig service. Konditori med pianist. Børnevenligt og dejligt stor værelse til familie, dog lidt slidt men meget fint og rent. Stor og lækker morgenbuffet. Perfekt med spa/pool og gratis første gang + 50% herefter. Dog ikke mange restauranter i gåafstand. Hotellets Brasseri ikke helt i top. Gode offentlige transport muligheder lige udenfor døren (sporvogne + bus)
5
A traveler-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Jeg og min familie (mann og to barn på hhv 10 og 15 år) bodde på dette hotellet i fire netter i påsken. Hotellet er gammelt og ærverdig slik at moderne standard ikke kan forventes på inventar og utstyr. Sengene var ok og det var godt med varmt vann i dusjen. Skal man til Budapest er dette virkelig et hotell man burde vurdere med tanke på historikken i "veggene" og den praktfulle stilen. Vi opplevde personalet som hyggelig og serviceinnstilt. Det var også praktisk med "tøffelavstand" til termalbadet og Sanvita Spa. Vi anbefaler også å bestille bord i Panorama-restauranten. Her er det hvite duker, dempet belysning fra flotte lysekroner og strykerorkester. Dette finnes ikke mange andre steder. Frokosten var innholdsrik og søndagsbrunsjen likeså. Beliggenheten er helt ok. Har man rom mot Donau, så er utsikten fin mot byen. Hotellet ligger rett ved frihetsbroen og i enden av denne på Pest-siden ligger markedshallen og Vaci Utca (handlegate). Her finnes det også mange restauranter dersom man ikke orker å gå så langt på kvelden. Rett ved hotellet er utkikkspunktet Citadella og et stykke unna ligger slottshøyden. Det tok ca en halv time med taxi fra flyplassen til hotellet.
5
Jenny-
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Underbart, historiskt hotell med supertrevlig personal som alltid försökte hjälpa till. Läget är perfekt med en kort promenad över bron för att komma till gågatan. Bra frukostbuffe!
5
Helka-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Olimme hotellissa 5 yötä ja nautimme käynnistämme. Yleisissä tiloissa oli hienoa ajanpatinaa ja paljon nähtävää. Huone oli suuri ja pelkistetty. Remonttia tarvittaisiin, mutta siistiä oli. Aamiainen oli hyvin monipuolinen ja herkullinen. Valinnanvaraa oli kaikkeen makuun. Hotelli on lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja siitä käsin oli helppo liikkua jalan. Myös ostosmahdollisuudet olivat lähellä ja joen toisella puolen oli kuuluisa kauppahalli, jossa kannattaa käydä (yläkerrassa myös). Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Kylpylään voi mennä huoneesta kylpytakissa.
5
Mr J-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Det rette hotellet for en romantisk bli bedre kjent tur.. ;)J&K
5
A traveler-
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Helt igennem skønt ophold, med venligt personale, god morgenmad. Kommer forhåbentlig snart tilbage.
5
A traveler-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
I like your hotel very much because of the oldfashion atmosphere, and your breakfast , where everything you can expect are present, and what you can`t expect are there as well. The staff I have met so for are very friendly and serviceminded , I got a new room at once, when I told I could not sleep because of a persistent noise from something like a motor, The only complaint I have is that the promised refrigerator was missing, the booking information about the room informed about the presence of a fridge. well I am satisfied with my 2. stay at Hotel Gellert, it will not be the last, as I have family i Budapest.
5
Tor Arne-
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Vi hadde et perfekt opphold på gellert hotel, alt vi ville se var i gang avstand fra hotellet. Gågaten startet på andre siden av broen, og det var mange severdigheter i gangavstand fra hotellet. Vi bestilte med frokost og den var helt perfekt for vår familie. Vi hadde et helt perfekt opphold i romjulen og nyttårs helgen. Kan anbefalle dette hotellet på det sterkeste.

Still have questions? Get in touch:

Danubius Hotel Gellért

Phone: +36-1-889-5500
Room reservation: +36 1 889 5501
Fax: +36 1 889 5505

Address: 2 Szent Gellért tér, 1114 Budapest, Hungary View map View map

Room reservation

+36 1 889 5501

Address:
2 Szent Gellért tér, 1114 Budapest, Hungary View map

Email:
Send e-mail

One hotel selected! Up to 3 hotels can be compared

Two hotels selected! Up to 3 hotels can be compared

One hotel selected! One hotel seleted (3/1)

X