toggle menu

Spa Hotel Vltava ****

Hôtel spa 4 étoiles à Mariánské Lázně

Hôtel spa 4 étoiles à Mariánské Lázně

Appelez-nous Réservation

Prestations

  • WiFi
  • Parking
  • Hôtel ami des bêtes
  • Hôtel non-fumeur
  • Restaurant
  • Salle d'évènements
  • Prestations de bien-être
  • Soins thérapeutiques

Reviews

Evaluation de l’hôtel
Résultat global
4.8/5
Sur la base de 29 évaluations
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Vous avez passé un bon moment dans notre hôtel ? Faites-nous part de votre avis !
5
Katja Ebel- 13. Mar. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Google
Я была с сыном 10 дней мне очень понравилось отношения прием процедуры надеюсь еще посетить.
5
Sandra M- 26. Fév. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sehr freundliches Personal, große saubere Zimmer, sehr angenehmes Hotel, zentral gelegen! Hatten einen sehr schönen Aufenthalt mit Hund!
5
Sandra- 26. Fév. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sehr freundliches Personal, saubere große Zimmer, zentral gelegen, Preis-Leistungsverhältnis spitze!!!
5
Szymon- 28. Jan. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very friendly staff. Bad: The rooms could be equipped with a kettle - so that the guests may boil water and drink tea.
4.6
Bernd- 23. Jan. 2017
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Sehr guter Service.Super
5
Gerd- 22. Déc. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Freundlichkeit des Personals, Frühstück- und Abendessen Büfett sehr gut und ausreichend, Zimmerausblick und Grösse (507) fantastisch.
5
S.Denise 1985- 24. Nov. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Google
Velmi vstřícný přístup personálu k pacientům
5
Jaroslav Bures- 04. Nov. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Google
Velmi kvalitní ubytování, perfektní stravování a lázeňské procedury na jednom místě
5
Irena Kotková- 30. Sep. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Google
Super oddych.
4.6
Peter- 01. Avr. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Krásná izba s veľkou kúpeľňou a vaňou v dependanci Berounka,okná na 2 svetové strany,tiež kúpeľňa s oknom.Raňajky na Veľkonočnú nedeľu pestré,nechýbal tradičný baranček.Využili sme aj najväčší bazén v Marián.Lázniach,v hoteli Hvězda,ktorý patrí do rovnakého hotelového reťazca a vstup je teda zdarma vrátane sauny.
4.83
Zosia- 23. Mar. 2016
  • Solo traveller
  • Source: HolidayCheck
Szukaliśmy z mężem niedrogiego, przyjemnego 4-gwiazdkowego hotelu ze śniadaniami i trafiliśmy właśnie na hotel Vltava w Mariańskich łaźniach. Pobyt udał się znakomicie. Dostaliśmy wystarczająco duży pokój, z którego można byłoby wyjść na ogromny taras (gdyby akurat w styczniu nie był w remoncie). Hotel położony w tzw. górnej części miasta, a po przejściu się ulicą około 7 minut już byliśmy na głównej ulicy z wieloma restauracjami i barami. W hotelu - bardzo przyjemna obsługa, czysty basen, smaczne śniadania w formie szwedzkiego bufetu. Polecam zarówno hotel jak i samo miasteczko.
4.6
Helena- 25. Jan. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Měla jsem 2x polopenzi, jídlo bylo chutné i dobře vypadalo Pokoj byl světlý, pro 1 osobu i hodně prostorný, koupelna hodně velká. Uvítala jsem možnost použití dalšího polštářku, který byl ve skříňce povlečený. Bad: K hotelu je horší přístup od vlaku nebo autobusu, ale to se nedá změnit... Zdálo se mi málo přehledné označení u procedur (A3,A1), ale dost rychle jsem se zorientovala Na pokoji bylo dost teplo, termoventilem a okenní ventilačkou jsem to ale vyřešila
4.6
- 06. Déc. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: freundliches und hilfsbereites Personal, Alles sehr sauber, ruhige Lage. Bad: wir hatten Zimmer im hinteren Bereich mit Blick zur Böschung.
5
Sofya Strunskaya- 08. Oct. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Great experience! Pool, sauna, breakfast are included, close to center, clean room, friendly stuff
5
Виталий (SorokinVy)- 05. Oct. 2015
  • Couple
  • Source: Tophotels.ru
Отдыхали в отеле в сентябре 2015- 2 недели. Все очень понравилось. Номер отличный- комфорт. Очень хорошее лечение,немного не удобно было, то ,что процедуры назначались на целый день, а не с утра. Но потом как то этот вопрос решился. Немного необычно было то, что не было напитков на ужине. Всем рекомендую съездить. Приехали отдохнувшие, подлечились- хватит на целый год.
4.7
deierfgeis- 19. Aoû. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Vor allem das Personal war mehr als zuvorkommend. Ansonsten, große Zimmer und gutes Essen.
4.8
Oleksandr- 26. Jui. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The main advantage of the hotel is own Spa and treatment department with huge variety of medical procedures. As well the hotel has nice swimming pool with warm water and gym. Free Wi-Fi. Reach breakfast. Rooms were renovated several years ago and now are very comfortable with all necessary facilities. The staff is very friendly. Bad: Probably the only non perfect thing is the main elevator which is not large enough.
4.6
Peter- 12. Jui. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Z kúpeľne balkón s výhľadom na park.Reštaurácia nedávno kompletne modernizovaná s klimatizáciou. Bad: Hotel nemá žiadne nedostatky.
5
Tamara- 16. Nov. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Bad: однообразие еды на завтрак
5
Jevgeni- 24. Aoû. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: всё было отлично как и отметил выше отзывчивый персонал большое разнообразие процедур удобное местоположение отеля как для пеших прогулок по лесным тропкам так и для посещения магазинов город небольшой как один большой парк воздух чистый очень подходит для отдыха
4.6
VAB1947- 21. Aoû. 2014
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Чистота, процедуры, комфорт и расположение отеля. Bad: Затрудняюсь ответить на этот вопрос.
5
Rundova Marcela- 01. Avr. 2014
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
děkuji za pěkný pobyt v lázních,děkuji lékařce, rehab.sestrám,personálu kuchyně i jídelny, recepčním,pokojské, velmi jsem si pobyt užila a doufam,někdy příště nashledanou.S pozdravem M.Rundová
4.7
Polická- 19. Mar. 2014
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Byla jsem velice spokojená služby - personál vše na jedničku ,jídlo výborné jen maličkost na Berounce by se mělo vyměnit posezení u televize.Děkuji Polická

Spa Hotel Vltava
Vážená paní Polická, děkujeme Vám za pobyt a za Vaše hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste se v hotelu Vltava cítila dobře. U výměně možnosti sezení v části Berounka budeme uvažovat. Děkujeme Vám a jsme s pozdravem, vedení hotelu

4.7
Skupinova Klaudia- 16. Mar. 2014
  • Group of friends
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Dobrý deň , s pobytom som bola celkom spokojna, len pri odchode som bola trochu zakočena, organizáciou taxislužby, ktorej som musel zaplatit, nakolko mi následne bolo oznámené, že odvoz na stanicu sa musí nahlasiť cez pracovne dni čo nie je uvedené na internetovej stranke. Hoci som pobyt absolvovala nie v hlavnej sezone, mala som s personalu pocit večne behajuci,stresujuci človek, čo sa dosť negativne prenášalo, Snaď do buducnosti posilniť ten personál...... Inak som bola velmi milo prekvapená rekonštrukciou celeho komplexu, super..... Prajem všetko dobré Skupinova
4.8
ANONYMOUS- 15. Mar. 2014
  • Group of friends
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Впечатление от отеля хорошее, но хотелось бы, чтобы ингаляции делались с Лесным источником, а не Каролиной и газовые уколы делать пять раз в неделю, а не три. За все большое спасибо.

Spa Hotel Vltava
Уважаемый Господин / Уважаемая Госпожа Мы весьма ценим, что Вы уделили время на представление замечаний или отзыва на нашем сайте. Мы очень рады, что Вы выбрали для своего отдыха именно наш отель, и мы надеемся, что мы сможем скоро снова приветствовать Вас в Марианских Лазнях. С сердечным приветствием, Менеджмент отеля

4.8
Z. Šupíková- 14. Fév. 2014
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Pobyt ve Spa Hotelu Vltava byl příjemný, personál i služby si zaslouží poděkování. S pozdravem Šupíková

Spa Hotel Vltava
Vážená paní Šupíková, děkujeme za Váš pobyt ve Spa Hotelu Vltava i za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste v hotelu byla spokojená a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. S přátelským pozdravem, vedení hotelu

3.8
ANONYMOUS- 02. Nov. 2011
  • Family with younger children
  • Services
    4
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
The hotel has a good quiet location. The rooms are large.

Spa Hotel Vltava
Dear Guests, thank you for your stay in the Spa Hotel Vltava and for your review. If we can help you in any way please contact us under dep@badmarienbad.cz We look forward to your next visit to Mariánské Lázně. Kind regards, Hotel Management

4.7
Thomas- 20. Oct. 2011
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Preis ist 100% zum Leistungsverhltnis!
4.58
Olga-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Отель очень понравился. Он не претендует на шикарный. но все чисто, скромно, уютно, комфортно. Очень понравился номер супериор на верхних этажах с видом на улицу. Сама улица тихая и пробоем не возникало. Отель находится чуть в отдалении от общего променада, но ровно на столько, чтобы иметь возможность прогуляться без излишнего напряжения. В само мотеле есть питьевой источник. Проводятся все возможные процедуры. Обслуживание качественное и вежливое. Еду к высокой кухне отнести нельзя, однако она вполне разнообразна и вкусна. Рекомендую завтраки и ужины (шведский стол), обед по меню мне показался не интересным. Так что проживая в этом отеле вы получите максимум процедур и комфорта в номере супериор за вполне бюджетную сумму.

Vous avez des questions ? N'hésitez pas à nous contacter :

Spa Hotel Vltava ****

Téléphone: +420-354-641-111
Téléphone de réservation: +420 354 641 300
Fax: +420 354 641 200

Adresse: 475 Anglicka, 353 53 Marienbad, Czech Republic Voir le plan Voir le plan

Email:
vltava@badmarienbad.cz

Téléphone

+420-354-641-111

Téléphone de réservation

+420 354 641 300

Adresse:
475 Anglicka, 353 53 Marienbad, Czech Republic Voir le plan

Email:
Send mail

1 hôtel choisi 3 hôtels peuvent au plus être comparés à la fois

2 hôtels choisis 3 hôtels peuvent au plus être comparés à la fois

1 hôtel choisi One hotel seleted (3/1)

X