toggle menu

Servicii

  • WiFi
  • Parcare
  • Acces animale de companie
  • Hotel pentru nefumători
  • Restaurant
  • Evenimente
  • Servicii wellness
  • Tratamente medicale

Reviews

Evaluarea hotelului
Rezultat total
4.8/5
În baza a 156 evaluări
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.9/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.7/5
V-ați simțit bine în hotelul nostru? Partajați-vă impresiile cu noi.
4.8
Rania Ismail- 11. mai. 2017.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Amazing staff except for one which was taken care off by the manager. The treatment area was very clean with modern design. The room was spacious with the mountain view. The treatment were very good and relaxing. Bad: The air conditioner didn't work during our whole stay. The food needs upgrading. There are hundreds of Muslim guests the hotel should take in consideration to provide halal food. The fish should be more verity like salmon and trout cod but other fish smell and didn't taste good. The chief was very helpful and always did for us grilled vegetables and was creative
4.8
Maxim- 18. apr. 2017.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Очень хорошо организован приём процедур. Бассейн и сауна открыты до 9 вечера. Bad: Завтрак мог быть и разнообразней.
5
Oksana- 18. apr. 2017.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Volle Entspannung und Ruhe
5
Pavol- 11. mar. 2017.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Raňajky výborne
5
Walter- 27. dec. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very good organization in every field Bad: nothing negative to point out
5
Maruška- 16. dec. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Druhý pobyt a znovu skvelá voľba. Neskutočne ústretový personál na recepcii, ubytovali nás hneď ako sme prišli, všetko vysvetlili a ten ich úsmev k tomu. Raňajky skvelé. Aj keď sa časť hotela prerábala, my sme to vôbec nepocítili. Kedykoľvek sa tam ubytujeme znovu.
5
Hradecký- 20. noi. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ano, všechno bylo v pořádku Bad: Pokračujte tak jko doposud
5
Hassan Nadoum- 14. noi. 2016.
  • Family with older children
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
It was an amazing experience as a first time staying in your hotel in term of therapy, communication as well as service so I wish all the best to you and I hope to come back in the future shortly. Thanks alot.
5
Bohumil- 31. oct. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: lázně, procedury, bazén, sauna
5
Bartolomej- 10. oct. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Bol som spokoný, izba pekná, priestranná,jedlo výborné,procedúry v poriadku Piešťany sú krásne kúpelné mestečko
4.8
Sergei- 28. sep. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Very beautifull park around the hotel and in the town. Thermal water. A lot of birds in the park. I saw catbirds, redbrests, owls, hawks etc. Ducks and swans in the river - as everywhere. Big coypus in the river. Young wine called "burchak". Local street market - they sell fruits from home gardens and so on. Good relax. Bad: The breakfast was standard. Not bad. The people who took half-pension received a table in the dining hall. That table was their for the end of their staying. We paid only breakfast for not to be tied to the hotel's restaurant. So, every morning we had to wait while garcon was looking for a free table (the "owners" had finished their breakfast and had gone). No problems. This is their way to organize breakfast. I just point it out for you.
4.6
Věra- 07. sep. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v Esplanade na welnes pobytu a bylo to super. Vše v jednom komplexu, balneoterapie, vnitřní i venkovní bazény s vířivkami, kavárničky, obchůdky. Vše čisté, české programy v televizi, křesílka na pokoji, balkon, polopenze formou bufetu vynikající. Bad: Jediná "chybička" byly matrace v posteli. Kdyby byly trochu tvrdší, nebo méně proleželé /těžko posoudit/, bylo by vše úplně na jedničku.
4.6
Fero- 28. aug. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Usluzny personál. Cítili sme sa veľmi dobre.
4.6
Maria- 17. aug. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Hezke svetle pokoje s jemnou vuni. Bad: Recepcni pocitala na 2 osoby o 60€ vyssi castku oproti cene Booking.com. Po mem zpochybneni uctovala cenu ok.
4.8
Abdullah- 09. aug. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: مكان رائع للأسترخاء والعلاج ونظام تنوع بالمساجات وطريقه حجز الجدول النظامي للعلاج او للمساج Bad: بعض الموظفين بالاستقبال نفسيه جداااا .. مع ان المفروض يراعون النزلاء بأقل شئ ابتسامه لان المكان فعلا علاجي
4.6
Rm- 26. jul. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Super golf a pohodový relax v bazénu Bad: WC by mohlo být trochu lepší :(
4.6
Pavol17- 19. jul. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Komplexné služby, krásna poloha
5
Grinev Miron- 30. jun. 2016.
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Chceli by sme podakovat Ivete Vavrovej, za organizaciu jej prace, a celemu personalu v hoteli Balnea Esplanade Palace, taktiez doktorke Simone Tamarovej. Boli sme velmi spokojni a prideme opat!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Miron, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Berg Evgenia- 22. jun. 2016.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Na pobyte som 3 krat, prichadzam do kupelov Piestan, kedze som tu velmi spokojna so sluzbami. Personal v restauracie je velmi mily, privetivy a velmi sa snazia, aby som bola spokojna. Chcem pochvalit cely personal na recepcii, v restauracii a v Park Cafe. Chcela by som velku vdaku vyjadrit Mudr. Kolnikovej, ktora ma velmi pekne prijala, vysvetlila moznosti procedur. Velka vdaka patri pani Janke Cepcekovej, ktora svoju pracu vykonava na vysokej profesionalnej urovni. A urcite pridem aj na buduci rok! Prajem vsetkym vela zdravia!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Berg, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Spektor Viktor- 22. jun. 2016.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Som velmi spokojna so servicom sluzieb, s pracovnikmi recepcie, s chyznou, ktora nam upratuje, s obsluhujucim personalom. Chcela by som velmi pekne podakovat doktorke, ktora nas prijmala Mudr. Kolnikova Veronika, a taktiez podakovat guest service - Jane Cepcekovej.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Spektor, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Tatiana- 14. jun. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Расположение отеля во всех отношениях оптимальное: и в смысле лечения, и в смысле отдыха (релаксации). Природа изумительная, что добавило позитива к лечению, организация которого на высоком уровне. Немаловажно и то, что персонал владеет русским языком.
5
Надежда- 07. jun. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Все. Bad: Ответа нет.
4.8
Andrej- 10. mai. 2016.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ochotny personal,klasicke ranajky,sypany caj,taka pohoda...
5
Guru Walter- 03. mai. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Walter- 03. mai. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. apr. 2016.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. Food- mostly TERRIBLE. It's a shame because you have excellent ingridients, and food ordered a la cart is delicious.IMPROVE! I'll be back.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. apr. 2016.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. I'll be back.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Tomáš- 03. apr. 2016.
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Výborná snídaně vše v super kvalitě čisté a komfortní Bad: nic mne nenapadá
4.6
Jan- 29. mar. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
Stefania- 29. mar. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.5
Jan- 29. mar. 2016.
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.5
Stefania- 29. mar. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.3
Alla Nikolaevskaia- 22. mar. 2016.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    1
Value for money - what do you mean?

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Alla, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Jan- 03. ian. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Jan- 03. ian. 2016.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Švehlová- 17. dec. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Veľká pochvala za rozšírenie a usporiadanie televíznych kanálov. Takáto televízia mi pri mojich pobytoch chýbala.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Švehlová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že aj taká drobnosť ako je rozšírenie a zoradenie TV kanálov Vám pomohlo cítiť sa u nás opäť príjemne. Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Ismayil Jabiyev- 16. dec. 2015.
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
I could not wish anything more. Rooms are tidy, cleaning conducted in time, food is nice, employees really trained well, smiling and very helpful in any situation. I made good review also at Trip Advisor. Keep going like that!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ismayil, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay helped you with your sick back. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Liudmila Frantsuzova- 02. dec. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay was positively influenced by the fully professional staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
sunshine_0305- 25. noi. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Es ist ein wunderbares Hotel mit freundlichem Personal. Das Essen ist sehr gut. Die Behandlungen sind ausgezeichnet.
5
Walter- 24. noi. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: l'organisation des "procédures" est excellente Le reste également. Bad: Bien que spacieuse et équipée de tout confort la chambre n'est pas insonorisée. C'est dommage. Mais je maintiens le 10/10. Il est mérité.
5
jozef a anna sklenarovi- 23. noi. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
v dnoch 14.11. az 18.11.2015 sme stravili predlzeny vikend v hoteli balnea palace. uz pri prichode sme zistili ze mame problem zaparkovat a tak sme usudili, ze hotel odvadza dobru pracu lebo sa im dari a vedia zaistit plnu kapacituhotela. to parkovanie bol prvy a j posledny problem pri nasom pobyte. Do hotela sa vratime aj cez vianocne sviatky a sme presvedceni, ze Vianoce ktore pripravite budu take krasne ako poslednych 10 rokov, ktore sme u vas travili,
4.8
Friedrich Pochlatko- 14. noi. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ich war im Oktober-November zum dritten Mal in Piešt'any für 14 Tage zur Kur, dieses Mal im Hotel Esplanade. Mit der Unterkunft, dem Service und den Kuranwendungen war ich sehr zufrieden. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Die zwei Wochen haben mir gut getan und ich bin gut erholt nach Hause gekommen. Ich komme gerne wieder.
5
Ján- 14. noi. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Hotel Esplanade, super služby, 100% čistota. Location: Vyhovujúca lokalita, príjemné prostredie. Service: Personál milý, ústretový, izby čisté, nieje čo vytknúť. Food: Strava chutná, pestrá, obsluha veľmi príjemná a pohotová. Dobrý výber nápojov a rozmanitosť jedál. Room: Postačujúca veľkosť, zariadenie aj čistota je 100%. Sport: Kvalita bazénou a saunového sveta vynikajúca...rovnako aj personál. Advice: Všetko vyhovuje.
5
Tamara Kosayev & Hitov Zilpo (Room E-621 E-624)- 13. noi. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
We had a great time. Thank you very much! our doctor Ivgenia was perfect for me and my husbend. The staff was very good and nice. The food was great!. Our room was AMAZING! THANK YOU! See you next time (=

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Zilpo, Dear Mrs. Kosayev, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that our staff helped you to feel comfortable. We are also glad that you felt good in our premium Panorama Floor section. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.8
Martin- 04. noi. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der dieses Hotel liegt. Das Personal ist sehr höflich und spricht durchgehend gut Deutsch. Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.8
Martin- 04. noi. 2015.
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der... Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.5
László- 31. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.5
László- 31. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.8
Zdenek- 30. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: all is excellent Bad: higher price
4.8
Zdenek- 30. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: all is excellent Bad: higher price
5
Bente- 20. oct. 2015.
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Gode behandlinger av ulik karakter. Det gjør noe med deg når du har vært der i 14 dager.
4.8
alexandra grenova- 18. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Veľmi som spokojná so všetkým,čo sa týka tak balneoterapie, ako aj reštauračných zariadení vo vašom komplexe. Piešťany sú podľa mojho nazoru top z kúpelných zariadení na Slovensku... Jednoznačne budem len odporúčať vaše zariadenie. Ďakujem.
5
Jozef- 18. oct. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ústretová recepčná, hotel v kúpeľoch, pohodlná izba, opätovný návrat.
5
Anna H.- 29. sep. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Hotel v krásnom prostredí, výborné služby, príjemný personál, prostredie vhodné na krátkodobý aj dlhodobý oddych, relax aj liečenie... Odporúčam vyskúšať :-)
5
Klara Kagan- 05. sep. 2015.
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
3 года подряд приезжали на лечение. Результатами очень довольны, собираемся и в этом году.
5
Semen Kagan- 05. sep. 2015.
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Отдыхали в этом отеле 3 раза и уже планируем наш 4-й приезд. Очень довольны обслуживанием и всеми услугами, которые предлагает отель.
5
Liudmila Frantsuzova- 31. aug. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the location, rooms, restaurants, doctors. We really appreciate. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Frantsuzova Galina- 30. aug. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
В этом году я была уже в третий раз здесь. Лечение действительно помогает (у меня гонартроз), а природные красоты создают настроение умиротворенности и позитива. Очень внимательный персонал, замечательная организация процедур, вкусная домашняя еда в ресторане. Также хочется отметить чистоту в процедурных кабинетах, индивидуальные запирающиеся кабинки и такие милые «мелочи» как зеркала, фены, крючки для одежды и сумок, халаты, сушилки для купальников. На каждом этаже лифты для «колясочников», питьевые фонтанчики. Сотрудники говорят на нескольких языках, в том числе и по-русски, что для россиян немаловажно. В отличие от других курортов меня привлекает здесь разнообразие процедур. Это и различные ванны, и физиотерапия, и занятия гимнастикой, и газовые уколы. Отличный бассейн с гидромассажными приспособлениями, всегда с теплой водой. Отель находится на территории огромного парка с белочками, рыбками, котиками, ежиками и прочей живностью. Гулять по нему можно бесконечно. Да и в самом городе есть, чем заняться. Постоянно проходят разные фестивали, концерты, предлагаются экскурсии (в том числе много бесплатных). Вряд ли что-то помешает мне вернуться сюда еще раз!
5
Gabriela- 25. aug. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ústretovosť na recepcii. Rozhodli sme sa predlžiť si pobyt o pár hodín, pani recepčná to veľmi ochotne zariadila. Vďaka tomu sme zažili krásny deň pri bazéne.
4.3
limanovich simon- 29. jul. 2015.
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
WE WAS NOT HAPY FROM THE CORDINATION BETWEEN THE TIME OF TRITMENTES AND MEALS.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Limanovich, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really sory that you have not been satisfied with the treatments coordination. For the cases like this we have available the Guest Service Desk, which can help you (from 9:00 a.m. till 09:00 p.m.) We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.7
Hustache - 19. jul. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Très bon moment dans cet hôtel qui est au calme mais avec plein d activités. Personnel très pro. SAUF au restaurant qui ferme a 20h 00 mais ou on vous chasse dès 17h30. Dommage.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Hustache, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the professionality of the staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Ray Mason- 04. jul. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Spa treatments are excellent and I appreciate the fact that they are always on time.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ray Mason, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your stay .Thank you for your positive comments about the treatment, we are so glad that you have enjoyed. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Arlen- 01. jul. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Lovely room. Treatments are terrific. Have been coming for 10 years and will return!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Arlen, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your whole stay .Thank you for your positive comments we are so glad you was fuly satisfied and that you will visit us again. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.6
Andreas S.- 17. jun. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: HRS
Good: Sehr nettes Personal, gutes Frühstück
3.7
Dudáková- 08. jun. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    3
  • Value for money
    3
Služby dobré, čistota dobrá až na okolie vnútorného a vonkajšieho bazéna, pohodlie vyhovujúce, poloha výborná, personál by mohol byť príjemnější a pomer ceny k službám vyrovnanejší

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dudáková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt, a že pobyt ako celok splnil Vaše očakávania. Mrzí nás, že čistota okolo vonkajšieho a vnútorného bazéna sa Vám nezdala úplne ideálna, stav je dočasne spôsobený hojným padaním nečistôt z topoľových stromov. Samozrejme, čistíme neustále v najvyššom možnom množstve. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Maruška- 18. mai. 2015.
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Páčilo sa mi absolútne všetko ,tam nie je čo zlepšovať !
4.7
Versovska Alica- 01. mai. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ked sa daju do poriadku izby, hlavne koberce a vymena sedaciek tyka sa to apartmanov tak bude hodnotenie na 100 percent.
5
Sverdlova Svetlana- 29. apr. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Я отдыхаю в Вашем отеле 4раз. В этот раз я привезла с собой друзей из Москвы и города Ростова на Дону (Россия), из Испании. Довольны все! В прошлом году (январь 2014) здесь отдыхали мои дети с маленьким ребенком 1,5 лет. Им были созданы все условия для комфортного отдыха, весь персонал помогал с ребенком, чтобы родители могли принять процедуры. Великолепную атмосферу отеля даже морозная погода не смогла испортить! Хотели бы приехать в следующем году обязательно. Спасибо всем, кто обеспечивал нам отдых.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Sverdlova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are very glad that you found a quiet nice place to spend a nice time with your friends and your stay fully filled your expectations. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Prongue- 27. apr. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: The high standard of the treatments. The comfort and situation of the hotel Bad: The food has improved over the years but empty serving dishes are the norm unless you eat at the beginning of the Service.
4.8
Thomas- 25. apr. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Im Vergleich zum vergangenen Jahr spürte ich allgemein eine erneute Verbesserung der Dienstleistungen. Besonders im Restaurant hat sich aus meiner Sicht die Qualität und Auswahl der zubereitenden Speisen verbessert. Was man noch nicht 100 % im Griff hat ist die Luftqualität im Fitnessstudio. Bei anstrengenden Übungen bleibt einen öfters die Luft weg, da die Klimaanlage nicht ausreichend sauerstoffreiche Frischluft zur Verfügung stellt. Leider kann man im Fitnessstudio die Fenster nicht öffnen.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrter Herr Thomas, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Uber die Luftqualität im Fitnessstudio haben wir den Problem den kompetenz Managerin in Balneotherapie geschickt. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

4.5
Dagmar- 10. apr. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Dobrý den, Váš hotel jsme navštívili podruhé, poprvé na podzim 2014. Tehdy jsme byli opravdu nadšeni, tak jsme se rozhodli na jaře pobyt nejen zopakovat, ale i prodloužit. Velmi chválíme práce lékařského a welnes centra, není co vytknout. Co nám vadilo, velký rozdíl ve stravování v restauraci Frézie, kde jsme byli v listopadu a Magnolia v březnu. Seděli jsme u stolu, kde nebyla zachována ani intimní zóna, což bylo nepříjemné zejména při večeři. Při snídani nebyl bufet doplňován, když jsme přišli po ranní proceduře, kterou jsme měli ob den, mnoho nezbývalo, na požádání jídlo donesli, ale ne moc ochotně.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dagmar, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Teší nás, že wellness a lekárske služby sa Vám páčili, na druhej strane nás mrzí, že stravovacie služby nanaplnili Vaše očakávania. Vaše pripomienky boli tlmočené osobám zodpovedným za F&B úsek, a následne boli vykonané kroky na nápravu. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
František- 07. apr. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: pohodový pobyt, vstřícnost, příjemné prostředí neměli jsme na co si stěžovat
4.7
plauener- 28. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
sehr angenehmer SPA-Aufenthalt, Behandlungen sehr gut organisiert und pünktlich, Schwimmbad mit beheiztem Außenbecken bis 21 Uhr hat uns sehr gefallen, schmackhafte Küche (HP) und freundliche Bedienung
3.3
uhercikova ludmila- 26. mar. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    3
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    3
  • Value for money
    1
V komplexnom liecebnom pobyte lght by mala byt zahrnuta aj reflexna masaz.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Uherčíková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Vašu pripomienku sme posunuli kompetentným osobám na prehodnotenie. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.3
Monika Graef- 25. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    3
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ich bin hier schon zum 4. Mal und bin mit Service und allen Behandlungen sehr zufrieden, Freundlichkeit im Hotel Balnea Grand immer sehr gut.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Graef, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
alena bartošová- 24. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Bartošová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
miroslav bartoš- 24. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Bartoš, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

4.8
František- 24. mar. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Bad: Vysoké ceny za občerstvení, zejména alko a nealkoholické nápoje.
5
Skalický Jan- 22. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Byli jsme jako vždy velmi spokojeni, jsme stálými hosty, mám zlatou kartu VIP a musím konstatovat, že kuchyne a obsluha v reatauraci je skvelá. Cítili jsme se jako doma. DEKUJEME.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Skalický, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili ako doma a veľmi si ceníme, že ste našimi stálimy hosťami. Pochvalu odovzdáme šéfkuchárovi, aj teamu v reštaurácií Seasons. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
Gerda Grôssbauer- 20. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Wir fuehlen uns sehr wohl und die Behandlungen geniessen wir schon seit vielen Jahren. Der Check In funktionierte reibungslos und sehr schnell.Die Gaestebetreuung Frau Cepcekova und Frau Mikulasova in der Reception sind extrem freundlich und kompetent. Auch die Reservierungen mit Frau Stredanska Theresa klappen immer zu 100 Prozent.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Grossbauer, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Gerda Grôssbauer- 20. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Wir fuehlen uns sehr wohl und die Behandlungen geniessen wir schon seit vielen Jahren. Der Check In funktionierte reibungslos und sehr schnell.Die Gaestebetreuung Frau Cepcekova und Frau Mikulasova in der Reception sind extrem freundlich und kompetent. Auch die Reservierungen mit Frau Stredanska Theresa klappen immer zu 100 Prozent.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Grossbauer, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Rein, Regina- 19. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nach abgeschlossener Renovierung noch besser, kurze Wege, sehr sauber, alles sehr freundlich. Auch das Essen in Buffetform ist sehr gut.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Rein, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit Renovierung und mit freundlichkeit des Personnels. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Rein, Eberhard- 19. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nach abgeschlossener Renovierung noch besser, kurze Wege, sehr sauber, alles sehr freundlich. Auch das Essen in Buffetform ist sehr gut.
4.5
MUDr. Zdeněk Kroupa- 14. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Jsme tu počtvrté. Je vidět zlepšení, zejména u personálu. Hodně prostoru ke zlepšení je ještě na personálu restaurací a na masérech/fyzioteapeutech. Doporučuji doplňovat i později jídla, prázdné tácy nebývají v žádném slušném hotelu a myslím, že to není šetření na správném místě. Tímto by moje recenze skončila, kdyby nebylo poslední procedury - hydromasáž dnes v 11,40 odd. 15., na to měly navazovat šlapačky. Obsluha mne uložila do vody, ale ta byla víc než horká. Pálila už při vstupu do nohou, a to nepálí ani Zrkadlisko. Potom jsem byl v místnosti sám, po dvou cyklech jsem už počítal vteřiny a přemýšlel o tom, že vylezu. Což jsem asi měl. Po skončení mi pomohl vystoupit fyzioterapeut, chtěl jsem se někde položit nebo posadit, navíc měly pokračovat Šlapačky. Bohužel povedal: “Idem na obed” a jestli chci šlapat, tak můžu sám. No, od jiného pracovníka jsem dostal dvě sklenice studené vody, nechal mě posedět a došel jsem na pokoj. Bolí mne hlava a mám po náladě.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán MUDr. Kroupa dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že ste nám Vaše pripomienky dali vedieť už počas pobytu a mohli sme ich vyriešiť k Vašej spokojnosti. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
Dagmar- 11. mar. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Staff of the hotel and spa services very nice and positive. We were very satisfied with the stay.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Dagmar, thank you for having chosen our Danubius Health Spa Resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed the whole stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

3.7
Petr Chytka- 04. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    3
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Chaos at procedures setting,i.e at the desk setting the list of procedures for incoming guests. Mostly in times,when new guests are arriving . The waiting and long time in optimal procedures adjustment is frustrating.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Chytka, thank you for having chosen our Danubius Health Spa resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are so sorry that your experience in Medical Reception did not fully filled your expectations. We have already informed repsonsible manager there to make an internal training for employees to improve the clients satisfaction. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

5
Kurimský- 04. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Prvé tri dni pobytu bola veľká nespokojnosť so stravou. Potom sa to zlepšilo.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Kurimský, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.Ďakujeme, že ste nám počas Vášho pobytu dali Vašu pripomienku ohľadom stravy, a vďaka tomu sme mohli ihneď zjednať nápravu k Vašej spokojnosti. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.3
tono.ka- 04. mar. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Updated rooms are really nice but for complete satisfaction new carpet would be appreciate. We had 705 at BE.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Tono, thank you for having chosen our Danubius Health Spa resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are glad that you like our updated rooms, also the carpets we plan to replace during this year. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

4.5
Miriam- 22. feb. 2015.
  • Couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Radi sa vrátime znovu.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Miriam, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt páčil v plnom rozsahu a že sa opäť chystáte nás navštíviť. Dúfame, že Vás budeme môcť privítať v našom hoteli čoskoro. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.2
Mgr. Anna Gallyová- 22. feb. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    2
Dobrý deň, prosím, považujte tieto moje pripomienky za účelom zlepšenia celkových služieb , nielen hotela, ale aj balneoterapie. Čo sa týka hotela- príliš často sa menia uteráky, aj keď nie sú hodené na podlahu. Podhlavníky a paplóny zapáchajú, sú fľakaté od rôznych exkrementov. Z balneoterapie by som najhoršiu známku dala parafangu. Studené zábaly a personál sa hlučne zabáva. Hlučnejšie je aj na iných oddeleniach-práve tam, kde by sme chceli relaxovať v tichu. Veľkú pochvalu udeľujem personálu reštaurácie SEASONS- ochotní, obsluhu robia tichučko, no proste super. Najhoršiu známku by som dala za informovanie klientov o akciách, ústretovosť,... - konkrétne p. Feňovej booking officu.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Mgr. Gallyová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás mrzí, že Váš pobyt nenaplnil Vaše očakávania. Veľmi si vážime Vaše pripomienky, vedúci pracovníci jednotlivých stredísk boli s nimi upovedomení, aby čo najskôr zjednali nápravu. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli, aby ste mohli osobne vidieť nárast v kvalite poskytovaných služieb. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
Maria Perkovskaya- 18. feb. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Everything was really great! We were astonished with the high quality of treatment, comfort. We thank you! and we will advise everyone your place.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear madam Perkovskaya, thank you for having chosen our Danubius Health Spa resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are realy glad that your stay fully filled your expectation and you spent a nice and pleasure time in our hotel. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

4.7
Ingrid Roesler- 18. feb. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nach dem Umbau gefaellt uns die gesamte Anlage,vor allem im Therapiebereich sehr gut.Das Essen am Buffet entspricht nicht jeden Tag einem Viersternehotel. ( wir wohnen im Palace-fluegel )

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Liebe Frau Roesler, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel durch Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Wir sind sehr froh, dass Ihnen unsere neue Therapiebereich geffalt. Es tut uns leid, dass der Buffetsystem Ihren Erwartungen nicht erfullt hat. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

4.8
Helena- 17. feb. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Rádi se sem vracíme

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Helena, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás teší, že Váš pobyt naplnil Vaše očakávania a že sa k nám radi vraciate. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.7
Hans Ulmer- 15. feb. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Wir sind, wie in 2013, 2014 und jetzt nach dem Umbau, von der sehr konfortabelen Anlage fuer Therapien begeistert. Wir wohnen diesmal im Palace und sind mit diesem Hotel sehr zufrieden im Gegensatz zum Esplanade.Natuerlich kommen wir, wenn es unsere Gesundheit zulaest, im naechsten Jahr wieder. Hans Ulmer

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Lieber Herr Ulmer, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Wir sind sehr froh, dass Sie mit unser Service in Palace Hotel sehr zufrieden war. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Terézia Kotvasová- 13. feb. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Strávili sme v pohode pekné dni.Personál bol ústretový,pobyt splnil naše očakávanie.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Kotvasová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás teší, že náš personál sa postaral o to, že ste prežili dni plné oddychu a pobyt splnil Vaše očakávania. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Josef Horálek- 11. feb. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
VaSS by bolo mozne vhodne predlzit otvaraciu dobu do 22.00 hod

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Josef Horálek, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
VERA- 08. feb. 2015.
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Vsetko bolo OK. Prideme aj nabuduce.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Vera, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.7
Menno Cohen- 31. ian. 2015.
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
For non meat eaters there was not enough variety as the fish was usualy dry and over cooked and there were few other choices

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear guest, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We will look into the issue you mentioned in your review and hope to satisfy your needs in future. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

4.6
Юрий- 23. ian. 2015.
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Второй раз с супругой проходим курсы лечения в этом пансионате. Что касается качества лечения болезней опорно-двигательной системы-все супер. Результаты отличные. На следующий год опять поедем, если будет возможность. Bad: Питание за такую цену могло бвть и лучше.
5
marcela slezáková- 07. ian. 2015.
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ve vašem hotelu jsem byla již po páté, ale po prvé po rekonstrukci Balneo centra, které je velmi pěkně a pohodlně z rekonstruované. Po celou dobu pobytu od 7.12 do 19.12.2014 jsem byla velmi spokojena, jak s přístupem veškerého personálu, tak i s ubytováním a stravou. Jedinou vadu na kráse představovala klasická masáž, pokud byla prováděna mužem tak byla skvělá. Pokud ovšem mladými děvčaty , tak nic moc. Rozhodně bych si takovou masáž jako samostatnou neobjednala. Zato bahno, které bylo skvělé jsem si připlatila.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Slezáková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

1 2

Aveţi întrebări? Pentru orice întrebări, vă stăm la dispoziţie:

Danubius Health Spa Resort Esplanade ****

Tel: +421-33-775-51-11
Rezervări: +421 33 775 5999
Fax: +421 33 775 5199

Adresă: Kúpeľný ostrov , 921 29 , Slovakia Vizualizarea hărţii Vizualizarea hărţii

E-mail:
esplanade@spapiestany.sk

Adresă:
Kúpeľný ostrov , 921 29 , Slovakia Vizualizarea hărţii


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Când rezervaţi direct cu Danubius Hotels Group, puteţi fi sigur că veți obține cele mai bune tarife accesibile publicului. Dacă găsiţi oriunde altundeva, în termen de 24 de ore de la rezervarea dvs., un tarif public mai mic, vom alinia tariful, în plus vă oferim o reducere de 30 EUR, care poate fi utilizat pentru alimente și băuturi și servicii de wellness la hotel, în timpul sejurului dumneavoastră,

cu respectarea Termenilor și Condițiilor noastre.

Puteţi trimite cererea dvs. prin completarea formularului nostru online. Cererile trebuie depuse cu cel puţin 48 de ore înainte de momentul standard de check-in, la hotelul potrivit.

termeni și condiții formular cerere faq

1 hotel selectat! Pot fi comparate maxim 3 hoteluri într-un pas.

2 hoteluri selectate! Pot fi comparate maxim 3 hoteluri într-un pas.

1 hotel selectat! One hotel seleted (3/1)

X