toggle menu

Health Spa Resort Esplanade ****

Велнес отель в Пьештяны, Словакия

Велнес отель в Пьештяны, Словакия

Позвоните нам
BEST PRICE
GUARANTEE
Бронирую

Услуги

  • WiFi
  • Парковка
  • Отель, принимающий дом.животных
  • Гостиница для некурящих
  • Ресторан
  • Bелнес-услуги
  • Лечебные процедуры
  • Конференц-залы

Reviews

Оценка отеля
Итоговый результат
4.8/5
На основе 165 полученных оценок
Services
4.9/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.9/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.7/5
Вы хорошо провели время в нашем отеле? Поделитесь с нами своим опытом!
4.8
Ivan_Kor- 08. Мар. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Проживание и лечение как всегда на высоте. Бронирование здесь оказалось самым дешевым вариантом. На улице в этом году в феврале минусовая температура, но дорожки для прогулок все очищены. Улучшилось питание. Bad: Конечно хотелось бы чтобы выезд был как по всему миру в 12-00.
5
Дмитриева- 10. Янв. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: главный плюс отеля большой термальный бассейн , расположенный на улице.
5
Elena- 16. Дек. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Отдых в. Сочетании с лечением,термальные воды,питьевая минеральная водв,бассейны Bad: Кофе за завтраком
4.8
Maxim- 18. Апр. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Очень хорошо организован приём процедур. Бассейн и сауна открыты до 9 вечера. Bad: Завтрак мог быть и разнообразней.
5
Tatiana- 14. Июн. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Расположение отеля во всех отношениях оптимальное: и в смысле лечения, и в смысле отдыха (релаксации). Природа изумительная, что добавило позитива к лечению, организация которого на высоком уровне. Немаловажно и то, что персонал владеет русским языком.
5
Klara Kagan- 05. Сен. 2015
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
3 года подряд приезжали на лечение. Результатами очень довольны, собираемся и в этом году.
5
Semen Kagan- 05. Сен. 2015
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Отдыхали в этом отеле 3 раза и уже планируем наш 4-й приезд. Очень довольны обслуживанием и всеми услугами, которые предлагает отель.
5
Frantsuzova Galina- 30. Авг. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
В этом году я была уже в третий раз здесь. Лечение действительно помогает (у меня гонартроз), а природные красоты создают настроение умиротворенности и позитива. Очень внимательный персонал, замечательная организация процедур, вкусная домашняя еда в ресторане. Также хочется отметить чистоту в процедурных кабинетах, индивидуальные запирающиеся кабинки и такие милые «мелочи» как зеркала, фены, крючки для одежды и сумок, халаты, сушилки для купальников. На каждом этаже лифты для «колясочников», питьевые фонтанчики. Сотрудники говорят на нескольких языках, в том числе и по-русски, что для россиян немаловажно. В отличие от других курортов меня привлекает здесь разнообразие процедур. Это и различные ванны, и физиотерапия, и занятия гимнастикой, и газовые уколы. Отличный бассейн с гидромассажными приспособлениями, всегда с теплой водой. Отель находится на территории огромного парка с белочками, рыбками, котиками, ежиками и прочей живностью. Гулять по нему можно бесконечно. Да и в самом городе есть, чем заняться. Постоянно проходят разные фестивали, концерты, предлагаются экскурсии (в том числе много бесплатных). Вряд ли что-то помешает мне вернуться сюда еще раз!
5
Sverdlova Svetlana- 29. Апр. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Я отдыхаю в Вашем отеле 4раз. В этот раз я привезла с собой друзей из Москвы и города Ростова на Дону (Россия), из Испании. Довольны все! В прошлом году (январь 2014) здесь отдыхали мои дети с маленьким ребенком 1,5 лет. Им были созданы все условия для комфортного отдыха, весь персонал помогал с ребенком, чтобы родители могли принять процедуры. Великолепную атмосферу отеля даже морозная погода не смогла испортить! Хотели бы приехать в следующем году обязательно. Спасибо всем, кто обеспечивал нам отдых.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Sverdlova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are very glad that you found a quiet nice place to spend a nice time with your friends and your stay fully filled your expectations. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.6
Юрий- 23. Янв. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Второй раз с супругой проходим курсы лечения в этом пансионате. Что касается качества лечения болезней опорно-двигательной системы-все супер. Результаты отличные. На следующий год опять поедем, если будет возможность. Bad: Питание за такую цену могло бвть и лучше.
5
Anonymous- 04. Янв. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Все отлично. Особенно питание. Мне как диабетику очень подошло диетическое питание. Bad: Wi Fi слабо тянет в номере.
5
Ingonda- 24. Апр. 2018
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Das Hotel liegt sehr idyllisch auf einer Flussinsel der Waag. Es handelt sich um eine riesige Hotelanlage noch aus sozialistischer Zeit, mit inzwischen modern renovierten Zimmern. Location: Auf einer Insel der Waag gelegen bieten sich Spaziergänge auf der Insel selbst wie auch in den Ort Piestany an. Sehr ruhig, kein Verkehr. Ideal für einen Erholungsurlaub Service: Die Angestellten an der Rezeption sind mehrsprachig und kompetent. Auch das Servicepersonal ist sehr umsichtig. Food: Sowohl zum Frühstück wie auch zum Abendessen wird ein reichhaltiges Buffet vorbereitet. Mir hat besonders das vielfältige Salatangebot gefallen. Room: Unser Premiumzimmer war sehr gut: groß, hell, vor kurzem mit schönen modernen Möbeln renoviert. Großes Badezimmer mit vielen Hacken! Balkon, Safe, TV. Sehr ruhig. Sport: Fitnessraum. Außenpool mit einer Größe, der auch Schwimmer halbwegs befriedigt. Mehrere Innenpools, Whirlpool. Massagen, Beautyangebote. Abends auch Tanz.
4.6
Anonymous- 07. Фев. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Super strava ako na večere tak i raňajky, super výber. Krásna čistá deluxe izba, všetko, čo človek potrebuje. Kúpeľňa s priestranným sprchovacím kútom, všetko zrekonštruované, čisté, voňavé, ako nové. Určite treba vyskúšať deluxe izbu. Bad: Bazén vonkajší - čakali sme teplejšiu vodu a viac víriviek v bazéne, taká slabotka, ale však ak niekomu vyhovuje chladnejšia vodička na plávanie, môže byť. Ráno bolo na izbe všetko počuť, extrémny buchot a džavot hostí aj upratovačiek okolo 06:00, cez zavreté dvere ste počuli, ako by ste boli s nimi na chodbe.
5
Gerhard- 30. Янв. 2018
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Ein Riesenbau aus sozialistischer Zeit, doch auf den neuesten Stand gebracht, sehr grosse Zimmer, geschmackvoll eingerichtet, zuvorkommendes mehrsprachiges Personal, angenehme Atmosphare... Achtung> 1 x im Monat ist die Wasserwelt wegen Reinigung geschlossen Location: auf einer Flussinsel der Waag Room: wir hatten Premiumzimmer gewahlt und waren damit sehr zufrieden, allerdings war es zu warm, die Heizung liess sich nicht runterschalten
5
Maruška- 15. Дек. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: všetko sa nám páčilo, opakovane sme tu boli a aj v budúcnosti pôjdeme
5
Edit- 04. Дек. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Rendben volt a szoba, bőséges és finom volt az étel. Készséges volt a személyzet, rendben volt minden.
5
Martin- 30. Июл. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bol som celkovo velmi spokojny, prvotriedeny hotel, wellnes, personal fajn, ustretovi, pozorni, len pozor na toto: izba, ktoru som objednal mala z jednej strany susedov hlucnych arabov, z druhej strany hlucnych cechov. Z uvedeneho som sa jednak v noci stazoval a rano som ziadal na recepcii riesenie. Vyriesili to promptne, profesionalne a rychlo. Ponukli mi izbu vyssej kategorie za povodnu cenu. Cize moje odporucanie znie: VELKY !!! pozor davat pri objednavani izby, radsej hned zvolit vyssiu kategoriu, s najvacsou pravdepodobnostou sa vyhnete tomu, co postihlo mna. Bezpodmienecne sa na recepcii ale vopred !!! informovat, koho mate vedla susedov = inak vam ti ludia /svojou neokrochanostou/ mozu zneprijemnit inak skvely pobyt. Odporucam tento hotel na 100 %, krasne siroke chodby, priestrannost, umiestnenie hotela, priroda, tie stromy........., v blizkosti kolonadovy most, potom ulicky s kaviarnami, fakt skvele. Ak potrebujete oddych a vyjst si s priatelkou na 2-3 dni niekam von, Piestany a hotel Esplanadu vrele odporucam, urcite neolutujete. Bad: Vela arabov. Velka skoda, ze tam nie je viac "nasincov", je to smutne. Povodny zamer vystavby kupelov bol oddych pre nasich ludi a nie pre tychto tam....
4.8
Rania Ismail- 11. Май. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Amazing staff except for one which was taken care off by the manager. The treatment area was very clean with modern design. The room was spacious with the mountain view. The treatment were very good and relaxing. Bad: The air conditioner didn't work during our whole stay. The food needs upgrading. There are hundreds of Muslim guests the hotel should take in consideration to provide halal food. The fish should be more verity like salmon and trout cod but other fish smell and didn't taste good. The chief was very helpful and always did for us grilled vegetables and was creative
5
Oksana- 18. Апр. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Volle Entspannung und Ruhe
5
Pavol- 11. Мар. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Raňajky výborne
5
Walter- 27. Дек. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very good organization in every field Bad: nothing negative to point out
5
Maruška- 16. Дек. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Druhý pobyt a znovu skvelá voľba. Neskutočne ústretový personál na recepcii, ubytovali nás hneď ako sme prišli, všetko vysvetlili a ten ich úsmev k tomu. Raňajky skvelé. Aj keď sa časť hotela prerábala, my sme to vôbec nepocítili. Kedykoľvek sa tam ubytujeme znovu.
5
Hradecký- 20. Ноя. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ano, všechno bylo v pořádku Bad: Pokračujte tak jko doposud
5
Hassan Nadoum- 14. Ноя. 2016
  • Family with older children
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
It was an amazing experience as a first time staying in your hotel in term of therapy, communication as well as service so I wish all the best to you and I hope to come back in the future shortly. Thanks alot.
5
Bohumil- 31. Окт. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: lázně, procedury, bazén, sauna
5
Bartolomej- 10. Окт. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Bol som spokoný, izba pekná, priestranná,jedlo výborné,procedúry v poriadku Piešťany sú krásne kúpelné mestečko
4.8
Sergei- 28. Сен. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Very beautifull park around the hotel and in the town. Thermal water. A lot of birds in the park. I saw catbirds, redbrests, owls, hawks etc. Ducks and swans in the river - as everywhere. Big coypus in the river. Young wine called "burchak". Local street market - they sell fruits from home gardens and so on. Good relax. Bad: The breakfast was standard. Not bad. The people who took half-pension received a table in the dining hall. That table was their for the end of their staying. We paid only breakfast for not to be tied to the hotel's restaurant. So, every morning we had to wait while garcon was looking for a free table (the "owners" had finished their breakfast and had gone). No problems. This is their way to organize breakfast. I just point it out for you.
4.6
Věra- 07. Сен. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v Esplanade na welnes pobytu a bylo to super. Vše v jednom komplexu, balneoterapie, vnitřní i venkovní bazény s vířivkami, kavárničky, obchůdky. Vše čisté, české programy v televizi, křesílka na pokoji, balkon, polopenze formou bufetu vynikající. Bad: Jediná "chybička" byly matrace v posteli. Kdyby byly trochu tvrdší, nebo méně proleželé /těžko posoudit/, bylo by vše úplně na jedničku.
4.6
Fero- 28. Авг. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Usluzny personál. Cítili sme sa veľmi dobre.
4.6
Maria- 17. Авг. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Hezke svetle pokoje s jemnou vuni. Bad: Recepcni pocitala na 2 osoby o 60€ vyssi castku oproti cene Booking.com. Po mem zpochybneni uctovala cenu ok.
4.8
Abdullah- 09. Авг. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: مكان رائع للأسترخاء والعلاج ونظام تنوع بالمساجات وطريقه حجز الجدول النظامي للعلاج او للمساج Bad: بعض الموظفين بالاستقبال نفسيه جداااا .. مع ان المفروض يراعون النزلاء بأقل شئ ابتسامه لان المكان فعلا علاجي
4.6
Rm- 26. Июл. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Super golf a pohodový relax v bazénu Bad: WC by mohlo být trochu lepší :(
4.6
Pavol17- 19. Июл. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Komplexné služby, krásna poloha
5
Grinev Miron- 30. Июн. 2016
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Chceli by sme podakovat Ivete Vavrovej, za organizaciu jej prace, a celemu personalu v hoteli Balnea Esplanade Palace, taktiez doktorke Simone Tamarovej. Boli sme velmi spokojni a prideme opat!

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Miron, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Berg Evgenia- 22. Июн. 2016
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Na pobyte som 3 krat, prichadzam do kupelov Piestan, kedze som tu velmi spokojna so sluzbami. Personal v restauracie je velmi mily, privetivy a velmi sa snazia, aby som bola spokojna. Chcem pochvalit cely personal na recepcii, v restauracii a v Park Cafe. Chcela by som velku vdaku vyjadrit Mudr. Kolnikovej, ktora ma velmi pekne prijala, vysvetlila moznosti procedur. Velka vdaka patri pani Janke Cepcekovej, ktora svoju pracu vykonava na vysokej profesionalnej urovni. A urcite pridem aj na buduci rok! Prajem vsetkym vela zdravia!

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Berg, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Spektor Viktor- 22. Июн. 2016
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Som velmi spokojna so servicom sluzieb, s pracovnikmi recepcie, s chyznou, ktora nam upratuje, s obsluhujucim personalom. Chcela by som velmi pekne podakovat doktorke, ktora nas prijmala Mudr. Kolnikova Veronika, a taktiez podakovat guest service - Jane Cepcekovej.

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Spektor, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Надежда- 07. Июн. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Все. Bad: Ответа нет.
4.8
Andrej- 10. Май. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ochotny personal,klasicke ranajky,sypany caj,taka pohoda...
5
Guru Walter- 03. Май. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Walter- 03. Май. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. Апр. 2016
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. Food- mostly TERRIBLE. It's a shame because you have excellent ingridients, and food ordered a la cart is delicious.IMPROVE! I'll be back.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. Апр. 2016
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. I'll be back.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Tomáš- 03. Апр. 2016
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Výborná snídaně vše v super kvalitě čisté a komfortní Bad: nic mne nenapadá
4.6
Jan- 29. Мар. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
Stefania- 29. Мар. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.5
Jan- 29. Мар. 2016
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.5
Stefania- 29. Мар. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.3
Alla Nikolaevskaia- 22. Мар. 2016
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    1
Value for money - what do you mean?

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Alla, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Jan- 03. Янв. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Jan- 03. Янв. 2016
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Švehlová- 17. Дек. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Veľká pochvala za rozšírenie a usporiadanie televíznych kanálov. Takáto televízia mi pri mojich pobytoch chýbala.

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Švehlová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že aj taká drobnosť ako je rozšírenie a zoradenie TV kanálov Vám pomohlo cítiť sa u nás opäť príjemne. Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Ismayil Jabiyev- 16. Дек. 2015
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
I could not wish anything more. Rooms are tidy, cleaning conducted in time, food is nice, employees really trained well, smiling and very helpful in any situation. I made good review also at Trip Advisor. Keep going like that!

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ismayil, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay helped you with your sick back. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Liudmila Frantsuzova- 02. Дек. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay was positively influenced by the fully professional staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
sunshine_0305- 25. Ноя. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Es ist ein wunderbares Hotel mit freundlichem Personal. Das Essen ist sehr gut. Die Behandlungen sind ausgezeichnet.
5
Walter- 24. Ноя. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: l'organisation des "procédures" est excellente Le reste également. Bad: Bien que spacieuse et équipée de tout confort la chambre n'est pas insonorisée. C'est dommage. Mais je maintiens le 10/10. Il est mérité.
5
jozef a anna sklenarovi- 23. Ноя. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
v dnoch 14.11. az 18.11.2015 sme stravili predlzeny vikend v hoteli balnea palace. uz pri prichode sme zistili ze mame problem zaparkovat a tak sme usudili, ze hotel odvadza dobru pracu lebo sa im dari a vedia zaistit plnu kapacituhotela. to parkovanie bol prvy a j posledny problem pri nasom pobyte. Do hotela sa vratime aj cez vianocne sviatky a sme presvedceni, ze Vianoce ktore pripravite budu take krasne ako poslednych 10 rokov, ktore sme u vas travili,
4.8
Friedrich Pochlatko- 14. Ноя. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ich war im Oktober-November zum dritten Mal in Piešt'any für 14 Tage zur Kur, dieses Mal im Hotel Esplanade. Mit der Unterkunft, dem Service und den Kuranwendungen war ich sehr zufrieden. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Die zwei Wochen haben mir gut getan und ich bin gut erholt nach Hause gekommen. Ich komme gerne wieder.
5
Ján- 14. Ноя. 2015
  • Solo traveller
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Hotel Esplanade, super služby, 100% čistota. Location: Vyhovujúca lokalita, príjemné prostredie. Service: Personál milý, ústretový, izby čisté, nieje čo vytknúť. Food: Strava chutná, pestrá, obsluha veľmi príjemná a pohotová. Dobrý výber nápojov a rozmanitosť jedál. Room: Postačujúca veľkosť, zariadenie aj čistota je 100%. Sport: Kvalita bazénou a saunového sveta vynikajúca...rovnako aj personál. Advice: Všetko vyhovuje.
5
Tamara Kosayev & Hitov Zilpo (Room E-621 E-624)- 13. Ноя. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
We had a great time. Thank you very much! our doctor Ivgenia was perfect for me and my husbend. The staff was very good and nice. The food was great!. Our room was AMAZING! THANK YOU! See you next time (=

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Zilpo, Dear Mrs. Kosayev, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that our staff helped you to feel comfortable. We are also glad that you felt good in our premium Panorama Floor section. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.8
Martin- 04. Ноя. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der dieses Hotel liegt. Das Personal ist sehr höflich und spricht durchgehend gut Deutsch. Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.8
Martin- 04. Ноя. 2015
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der... Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.5
László- 31. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.5
László- 31. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.8
Zdenek- 30. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: all is excellent Bad: higher price
4.8
Zdenek- 30. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: all is excellent Bad: higher price
5
Bente- 20. Окт. 2015
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Gode behandlinger av ulik karakter. Det gjør noe med deg når du har vært der i 14 dager.
4.8
alexandra grenova- 18. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Veľmi som spokojná so všetkým,čo sa týka tak balneoterapie, ako aj reštauračných zariadení vo vašom komplexe. Piešťany sú podľa mojho nazoru top z kúpelných zariadení na Slovensku... Jednoznačne budem len odporúčať vaše zariadenie. Ďakujem.
5
Jozef- 18. Окт. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ústretová recepčná, hotel v kúpeľoch, pohodlná izba, opätovný návrat.
5
Anna H.- 29. Сен. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Hotel v krásnom prostredí, výborné služby, príjemný personál, prostredie vhodné na krátkodobý aj dlhodobý oddych, relax aj liečenie... Odporúčam vyskúšať :-)
5
Liudmila Frantsuzova- 31. Авг. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the location, rooms, restaurants, doctors. We really appreciate. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Gabriela- 25. Авг. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ústretovosť na recepcii. Rozhodli sme sa predlžiť si pobyt o pár hodín, pani recepčná to veľmi ochotne zariadila. Vďaka tomu sme zažili krásny deň pri bazéne.
4.3
limanovich simon- 29. Июл. 2015
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
WE WAS NOT HAPY FROM THE CORDINATION BETWEEN THE TIME OF TRITMENTES AND MEALS.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Limanovich, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really sory that you have not been satisfied with the treatments coordination. For the cases like this we have available the Guest Service Desk, which can help you (from 9:00 a.m. till 09:00 p.m.) We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.7
Hustache - 19. Июл. 2015
  • Group of friends
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Très bon moment dans cet hôtel qui est au calme mais avec plein d activités. Personnel très pro. SAUF au restaurant qui ferme a 20h 00 mais ou on vous chasse dès 17h30. Dommage.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Hustache, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the professionality of the staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Ray Mason- 04. Июл. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Spa treatments are excellent and I appreciate the fact that they are always on time.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ray Mason, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your stay .Thank you for your positive comments about the treatment, we are so glad that you have enjoyed. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Arlen- 01. Июл. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Lovely room. Treatments are terrific. Have been coming for 10 years and will return!

Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Arlen, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your whole stay .Thank you for your positive comments we are so glad you was fuly satisfied and that you will visit us again. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.6
Andreas S.- 17. Июн. 2015
  • Solo traveller
  • Source: HRS
Good: Sehr nettes Personal, gutes Frühstück
3.7
Dudáková- 08. Июн. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    3
  • Value for money
    3
Služby dobré, čistota dobrá až na okolie vnútorného a vonkajšieho bazéna, pohodlie vyhovujúce, poloha výborná, personál by mohol byť príjemnější a pomer ceny k službám vyrovnanejší

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dudáková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt, a že pobyt ako celok splnil Vaše očakávania. Mrzí nás, že čistota okolo vonkajšieho a vnútorného bazéna sa Vám nezdala úplne ideálna, stav je dočasne spôsobený hojným padaním nečistôt z topoľových stromov. Samozrejme, čistíme neustále v najvyššom možnom množstve. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Maruška- 18. Май. 2015
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Páčilo sa mi absolútne všetko ,tam nie je čo zlepšovať !
4.7
Versovska Alica- 01. Май. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ked sa daju do poriadku izby, hlavne koberce a vymena sedaciek tyka sa to apartmanov tak bude hodnotenie na 100 percent.
5
Prongue- 27. Апр. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: The high standard of the treatments. The comfort and situation of the hotel Bad: The food has improved over the years but empty serving dishes are the norm unless you eat at the beginning of the Service.
4.8
Thomas- 25. Апр. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Im Vergleich zum vergangenen Jahr spürte ich allgemein eine erneute Verbesserung der Dienstleistungen. Besonders im Restaurant hat sich aus meiner Sicht die Qualität und Auswahl der zubereitenden Speisen verbessert. Was man noch nicht 100 % im Griff hat ist die Luftqualität im Fitnessstudio. Bei anstrengenden Übungen bleibt einen öfters die Luft weg, da die Klimaanlage nicht ausreichend sauerstoffreiche Frischluft zur Verfügung stellt. Leider kann man im Fitnessstudio die Fenster nicht öffnen.

Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrter Herr Thomas, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Uber die Luftqualität im Fitnessstudio haben wir den Problem den kompetenz Managerin in Balneotherapie geschickt. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

4.5
Dagmar- 10. Апр. 2015
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    4
Dobrý den, Váš hotel jsme navštívili podruhé, poprvé na podzim 2014. Tehdy jsme byli opravdu nadšeni, tak jsme se rozhodli na jaře pobyt nejen zopakovat, ale i prodloužit. Velmi chválíme práce lékařského a welnes centra, není co vytknout. Co nám vadilo, velký rozdíl ve stravování v restauraci Frézie, kde jsme byli v listopadu a Magnolia v březnu. Seděli jsme u stolu, kde nebyla zachována ani intimní zóna, což bylo nepříjemné zejména při večeři. Při snídani nebyl bufet doplňován, když jsme přišli po ranní proceduře, kterou jsme měli ob den, mnoho nezbývalo, na požádání jídlo donesli, ale ne moc ochotně.

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dagmar, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Teší nás, že wellness a lekárske služby sa Vám páčili, na druhej strane nás mrzí, že stravovacie služby nanaplnili Vaše očakávania. Vaše pripomienky boli tlmočené osobám zodpovedným za F&B úsek, a následne boli vykonané kroky na nápravu. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
František- 07. Апр. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: pohodový pobyt, vstřícnost, příjemné prostředí neměli jsme na co si stěžovat
4.7
plauener- 28. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
sehr angenehmer SPA-Aufenthalt, Behandlungen sehr gut organisiert und pünktlich, Schwimmbad mit beheiztem Außenbecken bis 21 Uhr hat uns sehr gefallen, schmackhafte Küche (HP) und freundliche Bedienung
3.3
uhercikova ludmila- 26. Мар. 2015
  • Solo traveller
  • Services
    3
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    3
  • Value for money
    1
V komplexnom liecebnom pobyte lght by mala byt zahrnuta aj reflexna masaz.

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Uherčíková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Vašu pripomienku sme posunuli kompetentným osobám na prehodnotenie. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.3
Monika Graef- 25. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    3
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Ich bin hier schon zum 4. Mal und bin mit Service und allen Behandlungen sehr zufrieden, Freundlichkeit im Hotel Balnea Grand immer sehr gut.

Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Graef, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
alena bartošová- 24. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Bartošová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
miroslav bartoš- 24. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Bartoš, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

4.8
František- 24. Мар. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Bad: Vysoké ceny za občerstvení, zejména alko a nealkoholické nápoje.
5
Skalický Jan- 22. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Byli jsme jako vždy velmi spokojeni, jsme stálými hosty, mám zlatou kartu VIP a musím konstatovat, že kuchyne a obsluha v reatauraci je skvelá. Cítili jsme se jako doma. DEKUJEME.

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Skalický, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili ako doma a veľmi si ceníme, že ste našimi stálimy hosťami. Pochvalu odovzdáme šéfkuchárovi, aj teamu v reštaurácií Seasons. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
Gerda Grôssbauer- 20. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Wir fuehlen uns sehr wohl und die Behandlungen geniessen wir schon seit vielen Jahren. Der Check In funktionierte reibungslos und sehr schnell.Die Gaestebetreuung Frau Cepcekova und Frau Mikulasova in der Reception sind extrem freundlich und kompetent. Auch die Reservierungen mit Frau Stredanska Theresa klappen immer zu 100 Prozent.

Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Grossbauer, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Gerda Grôssbauer- 20. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Wir fuehlen uns sehr wohl und die Behandlungen geniessen wir schon seit vielen Jahren. Der Check In funktionierte reibungslos und sehr schnell.Die Gaestebetreuung Frau Cepcekova und Frau Mikulasova in der Reception sind extrem freundlich und kompetent. Auch die Reservierungen mit Frau Stredanska Theresa klappen immer zu 100 Prozent.

Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Grossbauer, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Rein, Regina- 19. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nach abgeschlossener Renovierung noch besser, kurze Wege, sehr sauber, alles sehr freundlich. Auch das Essen in Buffetform ist sehr gut.

Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Rein, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit Renovierung und mit freundlichkeit des Personnels. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

5
Rein, Eberhard- 19. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nach abgeschlossener Renovierung noch besser, kurze Wege, sehr sauber, alles sehr freundlich. Auch das Essen in Buffetform ist sehr gut.
4.5
MUDr. Zdeněk Kroupa- 14. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Jsme tu počtvrté. Je vidět zlepšení, zejména u personálu. Hodně prostoru ke zlepšení je ještě na personálu restaurací a na masérech/fyzioteapeutech. Doporučuji doplňovat i později jídla, prázdné tácy nebývají v žádném slušném hotelu a myslím, že to není šetření na správném místě. Tímto by moje recenze skončila, kdyby nebylo poslední procedury - hydromasáž dnes v 11,40 odd. 15., na to měly navazovat šlapačky. Obsluha mne uložila do vody, ale ta byla víc než horká. Pálila už při vstupu do nohou, a to nepálí ani Zrkadlisko. Potom jsem byl v místnosti sám, po dvou cyklech jsem už počítal vteřiny a přemýšlel o tom, že vylezu. Což jsem asi měl. Po skončení mi pomohl vystoupit fyzioterapeut, chtěl jsem se někde položit nebo posadit, navíc měly pokračovat Šlapačky. Bohužel povedal: “Idem na obed” a jestli chci šlapat, tak můžu sám. No, od jiného pracovníka jsem dostal dvě sklenice studené vody, nechal mě posedět a došel jsem na pokoj. Bolí mne hlava a mám po náladě.

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán MUDr. Kroupa dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že ste nám Vaše pripomienky dali vedieť už počas pobytu a mohli sme ich vyriešiť k Vašej spokojnosti. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
Dagmar- 11. Мар. 2015
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Staff of the hotel and spa services very nice and positive. We were very satisfied with the stay.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Dagmar, thank you for having chosen our Danubius Health Spa Resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed the whole stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

3.7
Petr Chytka- 04. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    3
  • Comfort
    3
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    3
Chaos at procedures setting,i.e at the desk setting the list of procedures for incoming guests. Mostly in times,when new guests are arriving . The waiting and long time in optimal procedures adjustment is frustrating.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Chytka, thank you for having chosen our Danubius Health Spa resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are so sorry that your experience in Medical Reception did not fully filled your expectations. We have already informed repsonsible manager there to make an internal training for employees to improve the clients satisfaction. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

5
Kurimský- 04. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Prvé tri dni pobytu bola veľká nespokojnosť so stravou. Potom sa to zlepšilo.

Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Kurimský, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.Ďakujeme, že ste nám počas Vášho pobytu dali Vašu pripomienku ohľadom stravy, a vďaka tomu sme mohli ihneď zjednať nápravu k Vašej spokojnosti. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.3
tono.ka- 04. Мар. 2015
  • Mature couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Updated rooms are really nice but for complete satisfaction new carpet would be appreciate. We had 705 at BE.

Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Tono, thank you for having chosen our Danubius Health Spa resort Esplanade for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are glad that you like our updated rooms, also the carpets we plan to replace during this year. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

4.5
Miriam- 22. Фев. 2015
  • Couple
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    4
Radi sa vrátime znovu.

Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Miriam, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt páčil v plnom rozsahu a že sa opäť chystáte nás navštíviť. Dúfame, že Vás budeme môcť privítať v našom hoteli čoskoro. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

1 2

У Вас появились вопросы? Обратитесь к нашему администратору:

Health Spa Resort Esplanade ****

Тел: +421-33-775-51-11
Телефон резервирования: +421 33 775 5999
Факс: +421 33 775 5199

Адрес: Kúpeľný ostrov , 921 29 Пиештяны, Словакия Посмотреть карту Посмотреть карту

Эл.почты:
esplanade@spapiestany.sk

Телефон резервирования

+421 33 775 5999

Адрес:
Kúpeľný ostrov , 921 29 Пиештяны, Словакия Посмотреть карту

Выбран 1 отель! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбрано 2 отеля! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбран 1 отель! One hotel seleted (3/1)

X