toggle menu

Danubius Health Spa Resort Esplanade ****

Wellness hotel v Piešťanoch, Slovensko

Wellness hotel v Piešťanoch, Slovensko

Zavolajte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervácia

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Podujatia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 156 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.8/5
Poloha hotela
4.9/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.7/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
5
jozef a anna sklenarovi- 23. Nov. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
v dnoch 14.11. az 18.11.2015 sme stravili predlzeny vikend v hoteli balnea palace. uz pri prichode sme zistili ze mame problem zaparkovat a tak sme usudili, ze hotel odvadza dobru pracu lebo sa im dari a vedia zaistit plnu kapacituhotela. to parkovanie bol prvy a j posledny problem pri nasom pobyte. Do hotela sa vratime aj cez vianocne sviatky a sme presvedceni, ze Vianoce ktore pripravite budu take krasne ako poslednych 10 rokov, ktore sme u vas travili,
4.8
alexandra grenova- 18. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Veľmi som spokojná so všetkým,čo sa týka tak balneoterapie, ako aj reštauračných zariadení vo vašom komplexe. Piešťany sú podľa mojho nazoru top z kúpelných zariadení na Slovensku... Jednoznačne budem len odporúčať vaše zariadenie. Ďakujem.
5
Anna H.- 29. Sep. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Hotel v krásnom prostredí, výborné služby, príjemný personál, prostredie vhodné na krátkodobý aj dlhodobý oddych, relax aj liečenie... Odporúčam vyskúšať :-)
3.7
Dudáková- 08. Jún. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    4
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    3
  • Pomer ceny ku službám
    3
Služby dobré, čistota dobrá až na okolie vnútorného a vonkajšieho bazéna, pohodlie vyhovujúce, poloha výborná, personál by mohol byť príjemnější a pomer ceny k službám vyrovnanejší

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dudáková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt, a že pobyt ako celok splnil Vaše očakávania. Mrzí nás, že čistota okolo vonkajšieho a vnútorného bazéna sa Vám nezdala úplne ideálna, stav je dočasne spôsobený hojným padaním nečistôt z topoľových stromov. Samozrejme, čistíme neustále v najvyššom možnom množstve. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.7
Versovska Alica- 01. Máj. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Ked sa daju do poriadku izby, hlavne koberce a vymena sedaciek tyka sa to apartmanov tak bude hodnotenie na 100 percent.
4.8
Thomas- 25. Apr. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Im Vergleich zum vergangenen Jahr spürte ich allgemein eine erneute Verbesserung der Dienstleistungen. Besonders im Restaurant hat sich aus meiner Sicht die Qualität und Auswahl der zubereitenden Speisen verbessert. Was man noch nicht 100 % im Griff hat ist die Luftqualität im Fitnessstudio. Bei anstrengenden Übungen bleibt einen öfters die Luft weg, da die Klimaanlage nicht ausreichend sauerstoffreiche Frischluft zur Verfügung stellt. Leider kann man im Fitnessstudio die Fenster nicht öffnen.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrter Herr Thomas, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Es freut uns sehr, dass sie waren sehr zufrieden mit ganzen Servis. Uber die Luftqualität im Fitnessstudio haben wir den Problem den kompetenz Managerin in Balneotherapie geschickt. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

4.5
Dagmar- 10. Apr. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Dobrý den, Váš hotel jsme navštívili podruhé, poprvé na podzim 2014. Tehdy jsme byli opravdu nadšeni, tak jsme se rozhodli na jaře pobyt nejen zopakovat, ale i prodloužit. Velmi chválíme práce lékařského a welnes centra, není co vytknout. Co nám vadilo, velký rozdíl ve stravování v restauraci Frézie, kde jsme byli v listopadu a Magnolia v březnu. Seděli jsme u stolu, kde nebyla zachována ani intimní zóna, což bylo nepříjemné zejména při večeři. Při snídani nebyl bufet doplňován, když jsme přišli po ranní proceduře, kterou jsme měli ob den, mnoho nezbývalo, na požádání jídlo donesli, ale ne moc ochotně.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Dagmar, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Teší nás, že wellness a lekárske služby sa Vám páčili, na druhej strane nás mrzí, že stravovacie služby nanaplnili Vaše očakávania. Vaše pripomienky boli tlmočené osobám zodpovedným za F&B úsek, a následne boli vykonané kroky na nápravu. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

3.3
uhercikova ludmila- 26. Mar. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    3
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    3
  • Pomer ceny ku službám
    1
V komplexnom liecebnom pobyte lght by mala byt zahrnuta aj reflexna masaz.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Uherčíková, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Vašu pripomienku sme posunuli kompetentným osobám na prehodnotenie. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
alena bartošová- 24. Mar. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Bartošová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
miroslav bartoš- 24. Mar. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
velice se nám zde líbí, proto k Vám jezdíme již po nekolikáté

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Bartoš, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že sa u nás cítite príjemne a ceníme si, že ste našimi stálimi hosťami. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

5
Skalický Jan- 22. Mar. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Byli jsme jako vždy velmi spokojeni, jsme stálými hosty, mám zlatou kartu VIP a musím konstatovat, že kuchyne a obsluha v reatauraci je skvelá. Cítili jsme se jako doma. DEKUJEME.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Skalický, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade . Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili ako doma a veľmi si ceníme, že ste našimi stálimy hosťami. Pochvalu odovzdáme šéfkuchárovi, aj teamu v reštaurácií Seasons. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Management DHSR Esplanade

4.5
Miriam- 22. Feb. 2015
  • Dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Radi sa vrátime znovu.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Miriam, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.Sme veľmi radi, že sa Vám pobyt páčil v plnom rozsahu a že sa opäť chystáte nás navštíviť. Dúfame, že Vás budeme môcť privítať v našom hoteli čoskoro. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.2
Mgr. Anna Gallyová- 22. Feb. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    2
Dobrý deň, prosím, považujte tieto moje pripomienky za účelom zlepšenia celkových služieb , nielen hotela, ale aj balneoterapie. Čo sa týka hotela- príliš často sa menia uteráky, aj keď nie sú hodené na podlahu. Podhlavníky a paplóny zapáchajú, sú fľakaté od rôznych exkrementov. Z balneoterapie by som najhoršiu známku dala parafangu. Studené zábaly a personál sa hlučne zabáva. Hlučnejšie je aj na iných oddeleniach-práve tam, kde by sme chceli relaxovať v tichu. Veľkú pochvalu udeľujem personálu reštaurácie SEASONS- ochotní, obsluhu robia tichučko, no proste super. Najhoršiu známku by som dala za informovanie klientov o akciách, ústretovosť,... - konkrétne p. Feňovej booking officu.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Mgr. Gallyová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás mrzí, že Váš pobyt nenaplnil Vaše očakávania. Veľmi si vážime Vaše pripomienky, vedúci pracovníci jednotlivých stredísk boli s nimi upovedomení, aby čo najskôr zjednali nápravu. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli, aby ste mohli osobne vidieť nárast v kvalite poskytovaných služieb. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
Helena- 17. Feb. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Rádi se sem vracíme

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Helena, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás teší, že Váš pobyt naplnil Vaše očakávania a že sa k nám radi vraciate. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Terézia Kotvasová- 13. Feb. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Strávili sme v pohode pekné dni.Personál bol ústretový,pobyt splnil naše očakávanie.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Kotvasová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Veľmi nás teší, že náš personál sa postaral o to, že ste prežili dni plné oddychu a pobyt splnil Vaše očakávania. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Josef Horálek- 11. Feb. 2015
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
VaSS by bolo mozne vhodne predlzit otvaraciu dobu do 22.00 hod

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Josef Horálek, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
VERA- 08. Feb. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Vsetko bolo OK. Prideme aj nabuduce.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Vera, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.7
Karine- 17. Dec. 2014
  • Staršia dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    5
Polievky na vecerach neboli chutne Sluzby medicinskej recepcii balneologii potrebuju slepsovania Zamestnanci-zeny na balneologii pracuju lepsie ako zamestnanci-muzi

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Karine, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
RUZENA- 16. Dec. 2014
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Vsetko bolo OK, boli sme velmi spokojni aj nasi priatelia.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Ružena, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.7
Thomas- 16. Okt. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Hotel in perfekter ruhiger Lage auf der Kurinsel mit grossem Aussenschwimmbecken mit 33 Grad warmen Wasser. Behandlungen und deren Kombination sind sehr gut. Personal im Fitnessstudio hilft einen echt weiter. Rezeptionspersonal hat alle Wünsche erfüllt. Im Restaurant werden leckere typische slowakische Speisen serviert.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Unser Team freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Hotel Management Balnea Esplanade Palace

4.3
Nataly- 14. Okt. 2014
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Nice and pleasant atmosphere

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel management

5
Marta Kozmanova- 07. Júl. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Kladne hodnotím pracovníkov v reštaurácii ALA CARTE pod vedením celého personálu a služby súvisiace s upratovaním, čiže prácu pokojských na II. poschodí a celkove prístup pracovníkov na procedúrach, na recepcii a medical centre. Nakoľko som Vašou stálou klientkou - Piešťanské kúpele BALNEA Grand-Splendid-Esplanade navštevujem zo zdravotných dôvodov pravidelne od roku 1980, čiže 34 rokov a od roku 1990 viac krát ako samplátca, n a v r h u j e m, aby stáli klienti boli u Vás nejakou formou zvýhodnení napr. zľavy z pobytu, nejaké procedúry naviac, karta na bezplatný vstup k bazénu bez ubytovania. Ďakujem za pochopenie a som s pozdravom M. Kozmanová

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Marta Kozmanová dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler Riaditeľ Hotela BEP

5
Petra Beek- 03. Júl. 2014
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Gern wieder im Herbst.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Frau Beek, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihr Kurt J. Bichler Hotel Direktor

5
Otto Stohl- 01. Máj. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
well organized and managed 4* hotel

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr.Stohl thank you for having chosen our Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace for your stay. I appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. My team and I look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Kurt J. Bichler Hotel Director

5
Otto Stohl- 01. Máj. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
well organized and managed 4* hotel

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr.Stohl thank you for having chosen our Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace for your stay. I appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. My team and I look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Kurt J. Bichler Hotel Director

4.5
Miriam- 03. Mar. 2014
  • Dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Piešťanské kúpele aj hotel Balnea Esplanade sú pre mňa miestom, kde sa opäť rada vrátim.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Miriam, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler riaditeľ hotela

5
IVANOVA- 23. Feb. 2014
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Sme castymi hostami hotela Esplanade. Aj pri tomto pobyte sme boli spokojni, personal hotela nam vzdy vychadza v ustrety. Pobyt sme doporucili aj nasim znamym, ktori su uz tiez Vasimi klientami.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Ivanova, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler riaditeľ hotela

5
Robert Schneider- 01. Jan. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Tolles Silvesterprogramm mit ausgezeichnetem Essen. Freundlicher Service. Komme gerne wieder

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrter Herr Schneider vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihr Kurt J. Bichler Hotel Direktor

5
Tng.Eva Duckova- 18. Dec. 2013
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
V bazene zaviest povinne pouzivanie plaveckych ciapok, V restauracii chzba obycajna pitna voda pri veceri.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Ducková dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler riaditeľ hotela

5
IVANOVA- 16. Dec. 2013
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Napriek prebiehajucim rekonstrukcnym pracam je prevadzka zariadenia minimalne rusena.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Ivanova, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler Riaditeľ hotela

5
P. Holsten- 15. Dec. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Alles Super

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Sehr geehrte Herr Holsten, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen Ihr Kurt J. Bichler Hotel Direktor

4.7
Helena Vaníčková- 06. Dec. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Opakovaně využíváme služeb Danubius hotels group v Piešťanech. I přes právě probíhající rekonstrukci hotelu a s tím související omezení, jsme byli spokojeni.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Helena Vaníčková dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Kurt J. Bichler Riaditeľ hotela

5
Stolbe Joachim- 03. Nov. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Sehr interesante Heilbad, angenehme Kueche, wir kommen wieder
4.8
Hrdý Jan- 03. Nov. 2013
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Pekný víkend, skvelá zábava, rád sa vrátim
4.7
Hofmann- 03. Nov. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
Vielen dank
5
Ivaan - 29. Okt. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
high quality and good service. invest something for rooms

Danubius Health Spa Resort Esplanade
29.10.2013

5
Meyer- 23. Okt. 2013
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Guter freundlicher Service, geschmackvolle Kueche
4.3
Semrek- 19. Okt. 2013
  • Skupina priateľov
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Všeobecná spokojenost.
4.5
ANONYMOUS- 18. Okt. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    4
moc se nám zde líbilo
4
Iveta- 12. Aug. 2013
  • Staršia dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    3
Hotelové ubytovanie priemerné, chýbalo mi vetranie v kúpeľni a WC, čistota OK, strava v reštaurácii v rámci HP dobrá, príjemný personál, horšie boli miešané nápoje v kaviarni, kde pomer cena/kvalita ďaleko zaostával. Wellness super, otvorený až do 21,hod.
4.8
Rania Ismail- 11. Máj. 2017
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Amazing staff except for one which was taken care off by the manager. The treatment area was very clean with modern design. The room was spacious with the mountain view. The treatment were very good and relaxing. Bad: The air conditioner didn't work during our whole stay. The food needs upgrading. There are hundreds of Muslim guests the hotel should take in consideration to provide halal food. The fish should be more verity like salmon and trout cod but other fish smell and didn't taste good. The chief was very helpful and always did for us grilled vegetables and was creative
4.8
Maxim- 18. Apr. 2017
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Очень хорошо организован приём процедур. Бассейн и сауна открыты до 9 вечера. Bad: Завтрак мог быть и разнообразней.
5
Oksana- 18. Apr. 2017
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Volle Entspannung und Ruhe
5
Pavol- 11. Mar. 2017
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Raňajky výborne
5
Walter- 27. Dec. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Very good organization in every field Bad: nothing negative to point out
5
Maruška- 16. Dec. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Druhý pobyt a znovu skvelá voľba. Neskutočne ústretový personál na recepcii, ubytovali nás hneď ako sme prišli, všetko vysvetlili a ten ich úsmev k tomu. Raňajky skvelé. Aj keď sa časť hotela prerábala, my sme to vôbec nepocítili. Kedykoľvek sa tam ubytujeme znovu.
5
Hradecký- 20. Nov. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Ano, všechno bylo v pořádku Bad: Pokračujte tak jko doposud
5
Hassan Nadoum- 14. Nov. 2016
  • Rodina so staršími deťmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
It was an amazing experience as a first time staying in your hotel in term of therapy, communication as well as service so I wish all the best to you and I hope to come back in the future shortly. Thanks alot.
5
Bohumil- 31. Okt. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: lázně, procedury, bazén, sauna
5
Bartolomej- 10. Okt. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Bol som spokoný, izba pekná, priestranná,jedlo výborné,procedúry v poriadku Piešťany sú krásne kúpelné mestečko
4.8
Sergei- 28. Sep. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Very beautifull park around the hotel and in the town. Thermal water. A lot of birds in the park. I saw catbirds, redbrests, owls, hawks etc. Ducks and swans in the river - as everywhere. Big coypus in the river. Young wine called "burchak". Local street market - they sell fruits from home gardens and so on. Good relax. Bad: The breakfast was standard. Not bad. The people who took half-pension received a table in the dining hall. That table was their for the end of their staying. We paid only breakfast for not to be tied to the hotel's restaurant. So, every morning we had to wait while garcon was looking for a free table (the "owners" had finished their breakfast and had gone). No problems. This is their way to organize breakfast. I just point it out for you.
4.6
Věra- 07. Sep. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v Esplanade na welnes pobytu a bylo to super. Vše v jednom komplexu, balneoterapie, vnitřní i venkovní bazény s vířivkami, kavárničky, obchůdky. Vše čisté, české programy v televizi, křesílka na pokoji, balkon, polopenze formou bufetu vynikající. Bad: Jediná "chybička" byly matrace v posteli. Kdyby byly trochu tvrdší, nebo méně proleželé /těžko posoudit/, bylo by vše úplně na jedničku.
4.6
Fero- 28. Aug. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Usluzny personál. Cítili sme sa veľmi dobre.
4.6
Maria- 17. Aug. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Hezke svetle pokoje s jemnou vuni. Bad: Recepcni pocitala na 2 osoby o 60€ vyssi castku oproti cene Booking.com. Po mem zpochybneni uctovala cenu ok.
4.8
Abdullah- 09. Aug. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: مكان رائع للأسترخاء والعلاج ونظام تنوع بالمساجات وطريقه حجز الجدول النظامي للعلاج او للمساج Bad: بعض الموظفين بالاستقبال نفسيه جداااا .. مع ان المفروض يراعون النزلاء بأقل شئ ابتسامه لان المكان فعلا علاجي
4.6
Rm- 26. Júl. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Super golf a pohodový relax v bazénu Bad: WC by mohlo být trochu lepší :(
4.6
Pavol17- 19. Júl. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Komplexné služby, krásna poloha
5
Grinev Miron- 30. Jún. 2016
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Chceli by sme podakovat Ivete Vavrovej, za organizaciu jej prace, a celemu personalu v hoteli Balnea Esplanade Palace, taktiez doktorke Simone Tamarovej. Boli sme velmi spokojni a prideme opat!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Miron, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Berg Evgenia- 22. Jún. 2016
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Na pobyte som 3 krat, prichadzam do kupelov Piestan, kedze som tu velmi spokojna so sluzbami. Personal v restauracie je velmi mily, privetivy a velmi sa snazia, aby som bola spokojna. Chcem pochvalit cely personal na recepcii, v restauracii a v Park Cafe. Chcela by som velku vdaku vyjadrit Mudr. Kolnikovej, ktora ma velmi pekne prijala, vysvetlila moznosti procedur. Velka vdaka patri pani Janke Cepcekovej, ktora svoju pracu vykonava na vysokej profesionalnej urovni. A urcite pridem aj na buduci rok! Prajem vsetkym vela zdravia!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Berg, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Spektor Viktor- 22. Jún. 2016
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Som velmi spokojna so servicom sluzieb, s pracovnikmi recepcie, s chyznou, ktora nam upratuje, s obsluhujucim personalom. Chcela by som velmi pekne podakovat doktorke, ktora nas prijmala Mudr. Kolnikova Veronika, a taktiez podakovat guest service - Jane Cepcekovej.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Spektor, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že ste boli spokojní., a že aj profesne vyškolený personál prispel k spríjemnenieu Vášho pobytu. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Tatiana- 14. Jún. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Расположение отеля во всех отношениях оптимальное: и в смысле лечения, и в смысле отдыха (релаксации). Природа изумительная, что добавило позитива к лечению, организация которого на высоком уровне. Немаловажно и то, что персонал владеет русским языком.
5
Надежда- 07. Jún. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Все. Bad: Ответа нет.
4.8
Andrej- 10. Máj. 2016
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Ochotny personal,klasicke ranajky,sypany caj,taka pohoda...
5
Guru Walter- 03. Máj. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Walter- 03. Máj. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: organization of the procedures and everything around. Very good structure. Bad: only negative point if any is the fact that the rooms aren't soundproof

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Walter, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that you like the procedures and everything around We are also working on the better soundproof between the each rooms. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. Apr. 2016
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. Food- mostly TERRIBLE. It's a shame because you have excellent ingridients, and food ordered a la cart is delicious.IMPROVE! I'll be back.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.3
Dorith Nachman - 05. Apr. 2016
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    3
Nice hotel,very relaxing atmosphere, excellent spa and good veriaty of treatments.staff- mostly nice.outstanding nice and professional - dr.euginia, head waiter in frezia dinning room,and the maid (red head and rather older) on our floor.in the spa- nice ,professional and efficient , but one of the receptionists who was always patientless(darkhair).very pretty Easter decoration and celebration in the lobby. I'll be back.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Dorith, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are glad that your stay fully filled your expectations We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Tomáš- 03. Apr. 2016
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Výborná snídaně vše v super kvalitě čisté a komfortní Bad: nic mne nenapadá
4.6
Jan- 29. Mar. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.8
Stefania- 29. Mar. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.5
Jan- 29. Mar. 2016
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: personal,vyborné ubytovanie,pohodová atmosfera Bad: strava mohla byť lepšia

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážený pán Jan, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že čistota izby a prívetivý personál spríjemnil Váš pobyt. V prípade žiadosti o nejaké konkrétne jedlo je denne k dispozícií diétny asistent, ktorý Vám rád urobí diétny plán podľa Vašich očakávaní. Dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

4.5
Stefania- 29. Mar. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvely personal. Ranajky super. V restauracii Cala skvely petdonal naj Bad: Ked upratovacka vtrhne na izbu viackrat za den. Rusi moje sukromie.
4.3
Alla Nikolaevskaia- 22. Mar. 2016
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    1
Value for money - what do you mean?

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Alla, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Jan- 03. Jan. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Jan- 03. Jan. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfect hotel with the best wellness world!
5
Švehlová- 17. Dec. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Veľká pochvala za rozšírenie a usporiadanie televíznych kanálov. Takáto televízia mi pri mojich pobytoch chýbala.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Vážená pani Švehlová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Sme skutočne veľmi radi, že aj taká drobnosť ako je rozšírenie a zoradenie TV kanálov Vám pomohlo cítiť sa u nás opäť príjemne. Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu, želáme veľa zdravia a zostávame s pozdravom! Manažment Hotela Danubius Health Spa resort Esplanade ****

5
Ismayil Jabiyev- 16. Dec. 2015
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
I could not wish anything more. Rooms are tidy, cleaning conducted in time, food is nice, employees really trained well, smiling and very helpful in any situation. I made good review also at Trip Advisor. Keep going like that!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ismayil, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay helped you with your sick back. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Liudmila Frantsuzova- 02. Dec. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that your stay was positively influenced by the fully professional staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
sunshine_0305- 25. Nov. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Es ist ein wunderbares Hotel mit freundlichem Personal. Das Essen ist sehr gut. Die Behandlungen sind ausgezeichnet.
5
Walter- 24. Nov. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: l'organisation des "procédures" est excellente Le reste également. Bad: Bien que spacieuse et équipée de tout confort la chambre n'est pas insonorisée. C'est dommage. Mais je maintiens le 10/10. Il est mérité.
4.8
Friedrich Pochlatko- 14. Nov. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Ich war im Oktober-November zum dritten Mal in Piešt'any für 14 Tage zur Kur, dieses Mal im Hotel Esplanade. Mit der Unterkunft, dem Service und den Kuranwendungen war ich sehr zufrieden. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Die zwei Wochen haben mir gut getan und ich bin gut erholt nach Hause gekommen. Ich komme gerne wieder.
5
Ján- 14. Nov. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Hotel Esplanade, super služby, 100% čistota. Location: Vyhovujúca lokalita, príjemné prostredie. Service: Personál milý, ústretový, izby čisté, nieje čo vytknúť. Food: Strava chutná, pestrá, obsluha veľmi príjemná a pohotová. Dobrý výber nápojov a rozmanitosť jedál. Room: Postačujúca veľkosť, zariadenie aj čistota je 100%. Sport: Kvalita bazénou a saunového sveta vynikajúca...rovnako aj personál. Advice: Všetko vyhovuje.
5
Tamara Kosayev & Hitov Zilpo (Room E-621 E-624)- 13. Nov. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
We had a great time. Thank you very much! our doctor Ivgenia was perfect for me and my husbend. The staff was very good and nice. The food was great!. Our room was AMAZING! THANK YOU! See you next time (=

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Zilpo, Dear Mrs. Kosayev, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. Thank you for your comments, we are really glad that our staff helped you to feel comfortable. We are also glad that you felt good in our premium Panorama Floor section. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.8
Martin- 04. Nov. 2015
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der dieses Hotel liegt. Das Personal ist sehr höflich und spricht durchgehend gut Deutsch. Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.8
Martin- 04. Nov. 2015
  • Dvojica
  • Source: Agoda
Good: "Westliches" Hotel mit "östlichem" Preisniveau. Piestyan ist eine wunderschöne Stadt mit Monarchieflair (z. B. viele Jugendstilbauten). Das gilt besonders für die Kurinsel, auf der... Bad: Es gibt in der unmittelbaren Umgebung der Stadt keine Sehenswürdigkeiten, wofür das Hotel natürlich nichts kann.
4.5
László- 31. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.5
László- 31. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: recepció elözékenysége Bad: Az étterem nagyon messze volt a szálloda szárnytól
4.8
Zdenek- 30. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: all is excellent Bad: higher price
4.8
Zdenek- 30. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: all is excellent Bad: higher price
5
Bente- 20. Okt. 2015
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Gode behandlinger av ulik karakter. Det gjør noe med deg når du har vært der i 14 dager.
5
Jozef- 18. Okt. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ústretová recepčná, hotel v kúpeľoch, pohodlná izba, opätovný návrat.
5
Klara Kagan- 05. Sep. 2015
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
3 года подряд приезжали на лечение. Результатами очень довольны, собираемся и в этом году.
5
Semen Kagan- 05. Sep. 2015
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Отдыхали в этом отеле 3 раза и уже планируем наш 4-й приезд. Очень довольны обслуживанием и всеми услугами, которые предлагает отель.
5
Liudmila Frantsuzova- 31. Aug. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
One of the best hotels I have ever had the pleasure of staying in. Location excellent - just in the large flowering park. Big air-conditioned rooms with TV, radio, telephone, balcony, comfortable bed. Beautifully decorated restaurants. Staff was very attentive and they made our stay more enjoyable; very experienced doctors. I'm very glad to see true hospitality. For access to the city center every hour runs bus, the stop is in front of the hotel. Very nice hotel, I think I made the best choice.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mrs. Frantsuzova, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the location, rooms, restaurants, doctors. We really appreciate. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

5
Frantsuzova Galina- 30. Aug. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
В этом году я была уже в третий раз здесь. Лечение действительно помогает (у меня гонартроз), а природные красоты создают настроение умиротворенности и позитива. Очень внимательный персонал, замечательная организация процедур, вкусная домашняя еда в ресторане. Также хочется отметить чистоту в процедурных кабинетах, индивидуальные запирающиеся кабинки и такие милые «мелочи» как зеркала, фены, крючки для одежды и сумок, халаты, сушилки для купальников. На каждом этаже лифты для «колясочников», питьевые фонтанчики. Сотрудники говорят на нескольких языках, в том числе и по-русски, что для россиян немаловажно. В отличие от других курортов меня привлекает здесь разнообразие процедур. Это и различные ванны, и физиотерапия, и занятия гимнастикой, и газовые уколы. Отличный бассейн с гидромассажными приспособлениями, всегда с теплой водой. Отель находится на территории огромного парка с белочками, рыбками, котиками, ежиками и прочей живностью. Гулять по нему можно бесконечно. Да и в самом городе есть, чем заняться. Постоянно проходят разные фестивали, концерты, предлагаются экскурсии (в том числе много бесплатных). Вряд ли что-то помешает мне вернуться сюда еще раз!
5
Gabriela- 25. Aug. 2015
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Ústretovosť na recepcii. Rozhodli sme sa predlžiť si pobyt o pár hodín, pani recepčná to veľmi ochotne zariadila. Vďaka tomu sme zažili krásny deň pri bazéne.
4.3
limanovich simon- 29. Júl. 2015
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
WE WAS NOT HAPY FROM THE CORDINATION BETWEEN THE TIME OF TRITMENTES AND MEALS.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Limanovich, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really sory that you have not been satisfied with the treatments coordination. For the cases like this we have available the Guest Service Desk, which can help you (from 9:00 a.m. till 09:00 p.m.) We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4.7
Hustache - 19. Júl. 2015
  • Skupina priateľov
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    5
Très bon moment dans cet hôtel qui est au calme mais avec plein d activités. Personnel très pro. SAUF au restaurant qui ferme a 20h 00 mais ou on vous chasse dès 17h30. Dommage.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Hustache, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay.Thank you for your positive comments about the professionality of the staff. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Ray Mason- 04. Júl. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Spa treatments are excellent and I appreciate the fact that they are always on time.

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Mr. Ray Mason, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your stay .Thank you for your positive comments about the treatment, we are so glad that you have enjoyed. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

4
Arlen- 01. Júl. 2015
  • Jednotlivec
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Lovely room. Treatments are terrific. Have been coming for 10 years and will return!

Danubius Health Spa Resort Esplanade
Dear Madam Arlen, thank you for having chosen our Hotel Balnea Esplanade Palace for your stay. We appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. We are really pleased that you enjoyed your whole stay .Thank you for your positive comments we are so glad you was fuly satisfied and that you will visit us again. We look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Hotel Management DHSR Esplanade

1 2

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Health Spa Resort Esplanade ****

Telefón: +421-33-775-51-11
Telefonická rezervácia: +421 33 775 5999
Faxom: +421 33 775 5199

Adresa: Kúpeľný ostrov , 921 29 Piestany, Slovensko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

E-mail:
esplanade@spapiestany.sk

Telefonická rezervácia

+421 33 775 5999

Adresa:
Kúpeľný ostrov , 921 29 Piestany, Slovensko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X