toggle menu

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 5949 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Marko milišić- 17. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nezaboravno
5
Wicek Bogusz- 17. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super.
4.5
Leszek- 17. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalizacja- ścisłe centrum. Termy- relaks po całym dniu zwiedzania. Klimatyczny, eklektyczny wystrój: kamień i mosiądz + sklejka i plastik - Franz Jozsef i Janos Kadar🙃 + niesamowity widok na Dunaj z balkonu na 3. pietrze Bad: -
4.5
Arto- 16. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: henkilökunta Bad: -
4.5
Susan- 15. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war super und abwechslungsreich, , tolles zuvorkommendes personal, Bad: klimaanlage laut, ein paar ameisen im zimmer, sehr weiche betten -mir persönlich zu weich,
5
Agoritsa- 15. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfect!!!
5
akkacha michael- 14. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Très belle endroit. Parfait pour se détendre. Propre comparé à d’autres termes.
5
bill gamias- 13. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfect...
5
Lech- 13. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalizacja super. Bad: Wyposażenie pokoju wymaga renowacji lub wymiany.
4.5
Bmati86- 13. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Elsősorban a szombat esti Bonnie Tyler koncert miatt jöttem Budapestre és ezúttal is a Gellért Hotelben szálltam meg és most sem csalódtam benne! Többek között gyors be és kijelentkezés, figyelmes udvarias személyzet, kényelmes ágy, nagy méretű fürdőszoba káddal, kiváló tömegközlekedés, a metró és villamos megálló 1 percere van a szállástól. Legközelebb októberbe jövök Budapestre a békemenet miatt és akkor is a Gellértbe fogok megszállni! Bad: Egy kicsit zajos volt a környék.
5
Dmitry Nepominaky- 12. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отличный отель, был там уже дважды.
5
Anna- 12. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jestem zachwycona i na pewno wrócę.
4.5
Soňa- 12. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je pěkný, také ale nemám vysoké nároky. Hned naproti mostu a řekla bych, že na dosah veškerého dění. Levné, přesto pěkné a hlavně čisté ubytování 👍✌🏻 Bad: Maximalně tak lehce vrzající podlaha.
4.5
Gabor- 12. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nicely kept up historic hotel with direct access to fantastic spa, view to the Danube and proximity to the city
5
hilde- 11. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Oppgradert - nydelig utsikt, deilig vær, basseng - herlig personale❤️
4.5
Erhard- 11. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage Bad: Bad renovierungsbedürftig
5
Eva Kolndorffer- 10. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Es war ein angenehmer Aufenthalt, das Personal zuvorkommend, das Zimmer schön groß, das Frühstücksbuffet sehr abwechselungsreich. Alles in einem: Preis und Leistung stimmt. Würde weiterempfehlen
5
Bhw- 10. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kwaliteit van personeel, uiterlijk van het hotel.
5
Axel- 09. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hôtel prestigieux, propre, service parfait, personnel serviable et aimable, petit déjeuner à la hauteur de nos attentes, thermes FABULEUX, emplacement parfait, très bonne chambre 10/10
5
Bernhard- 07. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Balkone der Zimmer sind sehr schön gewesen und die Ausstattung bis auf das Bad in Ordnung. Der Empfang am ersten Tag war nett und die Mitarbeiter waren immer sehr freundlich. Absolut zu empfehlen. Bad: Das Badezimmer hätte etwas moderner sein können und auch beim Frühstücksbuffet hätte man 1 - 2 Kleinigkeiten verbessern können. Ansonsten war alles in Ordnung und der Preis stimmte auch.
5
Andrius- 07. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Excelent location. Hop on hope off bus stop right in front of hotel Good and rich breakfast Bad: Smell of old time most comfortable hotel. Could be irritating for younger quests. This is not fashion hotel or modern one.
4.5
András- 06. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű a kilátás a szobából, egy sarki szobában voltunk, ahonnan az ablakból tökéletesen rálátni a hegyre és a folyóra is. A szálloda kívül-belül fejedelmi, tökéletes az összhang a hagyományos és a modern között. A személyzet udvarias, a reggeli bőséges Bad: Egy kicsit alaposabb takarítás jól jött volna a szobának, elsősorban a szekrények környékén volt kicsit poros a padlószőnyeg. De ez nem befolyásolta érdemben a szoba élvezetét. Az ágy matraca elég puha, nekem túl puha, de valaki valószínűleg éppen ezt szereti.
5
Liliana- 05. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Panorama de la balconul hotelului! Superbă ! Mai ales pe timp de noapte!😍❤️
4.5
Ruth- 05. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We loved the old elegant building with the art nouveau decor. We enjoyed the beautiful old spa. The location was great. Bad: The ATM machine took 20% above what it changed for us!
5
Cannybiz Cannybiz- 04. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Milusio.
4.5
Mircea- 04. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: totul a fost excelent
5
Ionel- 04. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Last century’s flair.
5
San- 03. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: La ubicación Bad: Nada
5
JOSE ANTONIO MARDENI CHAMI- 02. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Buena relación calidad Precio. Buena Ubicación. Muy antiguo pero conservado. Tienes que llamar para que te den artículos de baño y cambien las toallas. A pesar de ello muy satisfechos. La habitación en Verano durante el día calurosa. No hay aire acondicionado. De noche Hay que abrir las ventanas.
5
Arlen- 02. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
X
5
Eva Danyiova- 01. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vynikajúca poloha hotela,služby na úrovni,ochotný a milý personál, izby čisté , bohaté raňajky, odporúčam tento hotel.
5
Anonymous- 01. zář. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: L'emplacement, la vue
5
Sonja- 31. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: --- Bad: ---
4.5
Károlyné- 31. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű az épület, vonzó a hangulata, kedves a személyzet, szép tiszta minden. Az ólomüveg ablakok teljesen elbűvöltek, ezért a lift helyett többnyire lépcsőztünk, hogy gyönyörködhessünk bennük. A folyosók dekorációi is nagyon tetszettek. Az ágy kényelmes, a matrac nekem talán egy kicsit puha. Nagyon jól éreztük magunkat. 3 éjszakát töltöttünk itt, de szívesen maradtunk volna még. Bad: A szoba padlószőnyege elhasználódott, kopott, kissé pecsétes volt, a fürdőkád zománca szintén (ezért inkább csak tusoltunk), de ez adódik a felújításának korábbi időpontjából. Ennek ellenére tisztaság volt.
5
Anonymous- 29. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo úžasné 👍👍👍👍 nádherná lokalita a úžasný výhled.
4.5
Botez- 29. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Un hotel elegant, vechi, intr-o cladire istorică superba, bine amplasat. Are parcare proprie, un pic cam mica dar exista. Bad: Cameristele au uitat sa faca curatenie. Noroc ca a fost sejurul scurt. Erau extrem de ocupate sa stea de vorba in camera lor de serviciu sau tolănită pe niste fotolii. In rest totul a fost la superlativ.
4.5
Peter- 29. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prachtig gebouw, fijne locatie, schitterend uitzicht op de Donau en de brug. Bad: Ietsjes gedateerd
4.5
Tomeu- 29. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Muy buena ubicación, cerca del mercado, el río y justo enfrente tranvía. Spa espectacular (no entra en el precio pero te dan 10% descuento) Bad: No nos hicieron la cama pero era por motivos covid, y para entrar al spa entre una cosa y otra perdimos mucho tiempo.
4.5
Airat- 29. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gellert купальня в этом же здании. В целом расположение отеля понравилось. Завтрак неплохой. Bad: Стоит мобильный кондиционер, в жару говорят шумит, при нас жары не было. Но с другой стороны портить внешними блоками кондиционеров такой фасад было бы кощунством.
4.5
Denise- 28. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Locatie is geweldig, we hadden uitzicht op de rivier en zaten boven de ingang. Prachtig. Kamers waren lekker ruim en het bed voor onze dochter stond netjed klaar met eigen set handdoeken en badjas. We zaten in de Nixon suite. Het was perfect. Bad: Het zwembad betaal je apart voor. Wat best aan de prijs is. Je koopt een dagkaart, maar kan niet het zwembad uit en weer in. Wel om even iets uit de kamer te pakken. Maar langer dan een paar minuten mag je er niet uit. Dan zou je weer entree moeten betalen. Dat viel ons tegen.
4.5
Alinepierre- 28. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: L accueil...merci pour avoir donné la chambre avant l heure du check- in. L emplacement Le fait d être dans un palace avec ses bains( réduction de 10 % ) Très bonne brasserie sur place. Le parking possible Excellent rapport qualité prix Bad: La chambre sentait pas très bon...des remontées de canalisations... moquette tachée..dans son jus!
4.5
Jusztina- 28. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war gut.Personal ist nett und hilfsbereit. Die Lage ist hervorragend. Bad: Frühstück ist nicht so hervorragend, wie man es erwartet habe. Kaffee schmeckt nicht gut. Nächste mal werde ich hier ohne Frühstück Buffet übernachten und in der Stadt Frühstücken.
4.5
Stevy- 28. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásný secesní hotel (exteriér, SPA), sleva 10 % na SPA, průchozí rovnou z hotelu v županech, které jsou připraveny na pokoji. Hezká lokalita u nýtovaného mostu Františka Josefa I. Lednička na pokoji. Perfektní snídaně. Roušky se nikde neřeší, ani ve městě. Bad: Interiéry mají už nejlepší léta za sebou. Není klimatizace, jen větrák do zásuvky.
4.5
Lilla- 27. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Der Jugendstil :)
5
Boris- 27. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: красивый ,старый,тихий отель,находится рядом со станцией метро(меньше 1 мин),великолепный вид из окна(брал вид на реку),невзирая на многочисленные негативные отзывы опасения не оправдались, номер чистый уютный,полотенца каждый день меняют,вайфай нормальный ,персонал доброжелательный,расторопный.на той стороне реки прям на набережной(2 остановки трамвая, вправо если стоять спиной к гостинице) диагностическая клиника где можно сделать самый дешёвый предполетный тест на корону,в комнате сейф и кондиционер(шумный но мощный),в купальни(а они шикарные) можно спуститься в халате(скидка 10 проц), мне понравилось,рекомендую Bad: в ванной нейлоновая шторка , право смешно,сейф закрываеться магнитной картой а не кнопками,закрывать визой сейф а что в сейф класть- тапки ? нашел выход закрывал страховой мед карточкой,кондиционер шумноватый
5
Svetlana Paramonova- 27. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Я в восторге! В центре города. Вид вечером сказочный! Нам как-то повезло с ценой 120€ на двоих с завтраком. Ужин в ресторане замечательный. Обслуживание на высшем уровне! Повар сам выносит и подаёт блюда.
5
Oelschadenservice Irina Arhipenko- 26. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ich bin einfach begeistert es gefällt mir sehr
5
Giuseppe Valentino Mondo- 26. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Qualità.... Prezzo ....Storia Hotel OTTIMO
5
Marius Soporan- 26. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
I really enjoyed our stay here, position is amazing, the building and the spa. The breakfast just we needed. Thanks to the staff (all of them).
5
Ekaterina- 25. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Люблю отель за налёт ретро. Вот эти старые добротные двери, ключи с брелками, где не успели нагадить своей модернизацией - старая плитка, такая прямо уютная! Завтрак вкусный, кофе мне понравился, кровать удобная, постельное белье из очень приличной ткани. Удобный доступ в купальни. Интернет нормальный появился. В номере 247 есть махонькая морозилка, в +35 очень хорошо замораживать воду, чтоб делать импровизированный кондиционер из вентилятора и бутылки льда... Персонал не переходил со мной на английский, терпел мой венгерский! Bad: Уборщица зашла ко мне в номер, только когда я уже повесила табличку "прошу сменить полотенца", потому что таблички "прошу прибрать" не было. Жила 5 ночей, вот этот один раз пойманная горничная принесла полотенце и вынесла мусорное ведро, а так никто не приходил. И шампунь не добавляли одноразовый, соответственно... Тапочек нет в номере, у халата порванный поясок. В +35 отсутствие кондиционера несколько удручает )) Когда-то давно гостей отеля бесплатно пускали в купальни. Потом стали давать одно посещение купальни + скидку 50% на все прочие заходы. А теперь еще круче, выдали два купона на скидку 10%, и все. И отбирают их в кассе, т.е. один раз два гостя пройдут в купальню со скидкой 10%, вот и вся выгода. Как-то мелко, на мой взгляд. В номере не работала одна из розеток. Если два гостя + вентилятор, то уже все, негде будет заряжать телефоны. Один из ресепшионистов был какой-то грустный и не улыбался совсем. Как будто не рад, что я приехала. С днём рождения не поздравили, невнимательные, что им какой-то там постоялец... Любителям недоеденных десертов из кондитерской на завтраках - кондитерская закрыта все еще после ковида, десертов нет. Самое ужасное: на ресепшене мне сказали, что в декабре они закроются совсем, на реконструкцию! И все, и конец ведь всему ретро-шарму! Видела я, как они купальни ремонтируют, как они ванные комнаты "облагораживают", вкус как у советских людей в 90-е, "евроремонт", "дораха-бохата"... Ну, хоть кондеи поставят, надеюсь.
5
Victor- 24. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es un hotel-balneario del s. XIX hecho con la generosidad de espacios de la época. Luego reformado para los jerifaltes del comunismo. Hoy un lugar para disfrutar y para quienes gocen de un lugar que ya vio mejores tiempos. Y sobre todo para gozar del magnífico e irrepetible balneario!! Perfectamente limpio, organizado y con personal muy amable. Bad: Alguna instalaciones se ven algo viejas, sin que ello reduzca para nada el confort de la estancia.
4.5
Antonio- 24. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A temperatura não funciona em períodos de calor , sobretudo no quarto piso.
5
Lukacs- 24. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Totul la superlativ. O locatie deosebita, personal foarte amabil, mic dejun copios!
5
Ioana- 24. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Amazing architecture of the city and hotel itself made me feel like i traveled back in time.
5
Marita- 23. srp. 2021
  • Skupina přátel
  • Source: Expedia
Das schönste Hotel in Budapest. Frühstück großartig, Personal sehr freundlich. Zimmer für 3 Personen groß und komfortabel
5
Miklos- 23. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A Gellért szálló egy nagyon szép szálloda . Budapest kiemelkedő szállodái közé tartozik. Valóságos egyedi stílusa van a szállodának. Elegancia , tisztaság nagyon kedves személyzet.
5
Judith Balas- 23. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Im Gellert würde ich jederzeit wieder übernachten. Der Preis ist korrekt, es ist ein herrlicher Mix aus Luxus und shabby... Das Ambiente ist beeindruckend und das Personal hilfsbereit und freundlich. Beim Frühstück bleiben fast keine Wünsche offen und das Gellert Bad lädt zu einem gemütlichen Badetag ein. Wir haben dort einen ganzen Tag verbracht und es absolut genossen! Das Zimmer war riesig und die Betten auch. Der Blick vom Balkon auf die Donau und dem Treiben auf den Platz vor dem Hotel war einmalig (aber laut). Beim Badezimmer kann ich keine volle Punkte geben, der Klodeckel fiel einem immer in den Rücken... Aber sauber war es. Im Zimmer fand ich den Teppichboden etwas überholt, der safe wollte nicht funktionieren und es gab keine minibar, dafür Zimmerservice. aber egal, wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.
5
David- 23. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Classic Features , good location Bad: Nothing
4.5
Atty_l- 22. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kilátás, reggeli, személyzet. Bad: Nagyon jó volt... kiváló reggeli, személyzet nagyon kedves,nagy szoba, szép kilátás.
5
Lawrence- 22. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: the breakfast is delicious so I enjoyed it very much. The room is very cozy and I am able to relax in such comfort, plus the bed is very cozy so I am able to sleep in. The hotel itself is amazing, mainly because of the splendid architecture and it has a lot to offer.
5
Cristina Calatayud Gimenez- 22. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Precioso
5
Plaunický Pavol- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jo
4.5
Erika- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Változatos, finom, reggeli. Mindenki megtalálhatja az ízlésének, szokásainak megfelelő élelmiszereket. A személyzet kedves és figyelmes. Bad: Nem volt ilyen.
5
Józsefné Nagy- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tuzijatek programra voltam meghivott vendeg.Az etelek jo minoseguek,es izletesel voltak.Az ialok hutottek.A pincerek udvariasak,kedvesek voltak.
4.5
63- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr zentrale Lage zu den Sehenswürdigkeiten.. super Verbindungen mit der Tram ( direkt vor dem Hotel) … Ausblick auf die Donau .. City zu Fuß erreichbar .. Personal sehr nett .. Therme der Hammer Bad: Die Zimmer waren zwar nicht besonders schön und neu aber für den Preis ist das ok.. sonst nichts zu bemängeln
5
Anonymous- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Totul
4.5
Marius- 21. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ottima posizione
5
Stanislav- 20. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Úžasná lokalita. Pohádkový výhled z balkonu na řeku i vrch Gellert. Budapešť jako na dlani. V županu přímo do lázní. Výborná restaurace. Bad: Jediné co nás mrzelo, že z lázní se nešlo vracet do hotelu a zpět. Vstupné do lázní je na celý den , není časově neomezené. Bohužel není možné se po odchodu z lázní, do nich vracet a to ani pro hosty hotelu.
5
Ronny- 19. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Immer nett und freundlich!!!
4.5
Dario- 19. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Položaj i povijesni pedigre... Bad: Postalo je standard da su sobe klimatizirane...
5
Katarzyna Śliwińska- 18. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Piękny budynek,super lokalizacja,pokoje bardzo klimatyczne.
5
Gabriele Lessner- 18. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein sehr elegantes Hotel mit dem wohl schönsten Schwimmbad, ever.
5
Schüller Andrea- 18. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A szálloda épülete gyönyörű, ám jó lenne látni,hogy figyelünk rá és felújításra kerül....
5
Hugo Arístides Menezo- 18. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hotel con spa y piscina al aire libre, que no van incluidos en el precio de la habitación. Bonito hotel de Budapest, de estilo Art Deco y con solera. Por Booking me ha salido a 140€ tres noches de hotel. Es un hotel de 4 estrellas.
5
Nantet- 17. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personnel très disponible. Établissement magnifique. Petit déjeuner excellent. Thermes à incontournables
4.5
Oleksiy- 17. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Bathroom
5
Mária Dr. Havas- 16. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szép hétvégét töltöttünk a Gellért Szállóban. Patinás hely ! Udvarias, előzéken személyzet . Csodás budapesti proramok ...Ajánlom!
5
Nikki S- 15. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr schönes, sauberes Hotel mit freundlichem Personal, welches auch deutsch spricht Schöne Aussicht von unserem Zimmer
5
Aleksandar- 15. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great breakfast, very friendly staff.
5
Katalin Urbán- 15. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Az Old Boys estén meglepetés volt a bőséges büfé asztal, és annak választéka. Jó, hogy ki lehetett nyitni a terasz ajtót.
4.5
Kaj- 15. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: En hund gøede og forstyrrede aftenen
4.5
Aleida- 14. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: de locatie, de stijl, de rust, de sfeer Bad: Had graag meteen gehoord dat Hotel en zwembad niet meer bij elkaar hoorden en had dan meteen een voucher willen krijgen voor zwemgedeelte. Nu moest ik er zelf om vragen.
5
elody Jea- 14. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Magnifique hôtel art nouveau, dans une ville majestueuse...et propre!!! (contrairement à Paris, par ex...)
5
Joel Degenstein- 14. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Great Historic Hotel. Great location to river and castle hill. Having the Gellert Spa next door is a real bonus. We'd stay here again for sure. Good value for money. We stayed here one night before our Viking Romantic Danube Cruise started in Budapest in August of 2021.
4.5
Elody- 14. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Petits déjeuners gargantuesques, avec un choix impressionnant : tout le monde est obligé d'y trouver son compte!
5
Justyna- 13. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo dobra lokalizacja, piękny widok na rzekę Dunaj i panoramę Budapesztu, miła i pomocna obsługa hotelu, dobre śniadania.
5
Victoria Gema Garcia Ceballos- 12. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hermoso y vetusto hotel, necesita restauración pero tiene un encanto maravilloso
5
Kristóf Kele- 12. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves a kiszolgálás és nagyon jó a gyógyvíz :)
5
Alex- 11. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Все понравилось Bad: Ничего
5
Dagmaraseniuk- 11. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Muzeum . Piękny budynek. Ma niepowtarzalny klimat. Świetnie zlokalizowany. Mieliśmy pokój z balkonem z widokiem na Dunaj . Tego widoku nie zamieniłabym z niczym . Coś pięknego. Połączony z termami Gellerta Więc jeśli ktoś ma ochotę odpocząć w termach wystarczy nałożyć szlafrok i przejść do term dodatkowo płatnych. Hotel daje 10%zniżki na termy . Bad: Hotel czasy świetności ma już za sobą. Wymaga generalnego remontu .
4.5
Hairstore- 10. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: atmosphere :) Bad: Blowdryer was missing
5
Мария Мачуская- 10. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Very nice hotel! Wonderful architecture. Comfortable placement. The best staff! We stayed at the hotel at the end of July. There were air conditioners in our room and the room of our friends. Big rooms. Comfortable beds. Lovely view! The hotel has a special spirit! Want to say "Thank you" to the receptionists, who helped us in any questions!
5
BOA- 09. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
All great … nice team
5
I- 09. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I loved it here! This hotel was built in the beginning of the 20 century. The hotel kept the style, the rooms are big, great for a waltzing. The view is wonderful. We will be back! Bad: There was some water falling in the balcony from the air conditioner from 2 stores above, and we couldn' enjoy a part of the balcony.
5
Lucio- 09. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Colazione stratosferica. Camera pulita, al primo piano accesso diretto alle terme. Forse da rivalutare il cambio asciugamani (3 notti, mai fatto). Ho fatto che prendere direttamente dal carrello della donna ai piani Bad: Nulla. Tutto eccellente.
5
Alex- 08. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Отличные завтраки
5
Justyna Maćkowiak- 08. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bardzo stary, klimatyczny hotel w świetnej lokalizacji.
5
Krisztian Vujevic- 08. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfect ✌🥂🥂🥂
4.5
Ayana- 07. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Splendid location, astonishingly beautiful views from the room, welcoming, helpful and very supportive hotel staff! Really appreciated all of the kind support I've received throughout my stay at this beautiful hotel on the blue Danube! :) Thank You!
5
Mihnea- 07. srp. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wonderful decorations, good breakfast, convenient access to spa area, superb view to the Danube.

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Gellért

Telefon: +36-1-889-5500
Telefonická rezervace: +36 1 889 5501
Faxem: +36 1 889 5505

Adresa: Szent Gellért tér 2, 1114 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5501

Adresa:
Szent Gellért tér 2, 1114 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X