toggle menu

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Семейный велнес отель с частным пляжем в Балатонфюреде

Семейный велнес отель с частным пляжем в Балатонфюреде

Позвоните нам

Reviews

Оценка отеля
Итоговый результат
4.8/5
На основе 3722 полученных оценок
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.7/5
Location
4.9/5
Staff
4.9/5
Value for money
4.8/5
Вы хорошо провели время в нашем отеле? Поделитесь с нами своим опытом!
5
Iryna- 06. Июл. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Несмотря на то,что отель не новый- очень приятная атмосфера для отдыха.Хорошее расположение,отличный пляж и великолепная кухня!Завтраки и ужины были просто восхитительные и разнообразные! Остались самые теплые воспоминания про этот отель и желание посетить его ещё.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, To begin with, we are really thankful that you shared your kind review. We are pleased that the excellent location of our hotel, and the delicious food we provide were to your liking. Hopefully, you had a great time here. Thank you for choosing us this time. We hope to welcome you back soon! Best regards, Hotel Management

5
Anonymous- 29. Сен. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Прекрасный социалистический отель,даже запахи в столовой из времён СССР Bad: На ужине не было чая

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, We would like to express our thankfulness to you for taking the time and the effort to write a feedback about our Hotel Annabella. We are glad to hear that you liked almost everything in our hotel and thank you for sharing your nice review and rating with us. We hope that you will come back to us in the future and you will have another wonderful stay here! Best regards, Hotel Management

5
Vladlena- 19. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Хороший отель. В номере все есть
5
Vladlena Kempinen- 15. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Google
отель мне понравился

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, We wholeheartedly appreciate you for taking time to share your thoughts about our Danubius Hotel Annabella. First and foremost, we would like to express our sincere gratitude to you for choosing our hotel as your accommodation. However, we are sorry to hear you were not completely happy with your recent experience. Still, we truly hope you had enjoyed staying with us, as well as to have the honor of being your hosts again, and providing you a perfect next stay. All things considered, it would be our greatest pleasure to have you back, you are waited with warm welcome all the time. Warm regards, Danubius Hotel Annabella Management

4.8
Aleksandr- 15. Сен. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Приехали в отель за два часа до официального заезда. На рецепшине девушка с улыбкой быстро оформила регистрацию, проинструктировала, выдала ключи, пожелала хорошего отдыха. Сразу пошли купаться. Пляж 5 мин. Вся территория самого отеля ,прилегающая, пляж очень ухоженные . Вдоль набережной большое количество ресторанов ,баров . После пляжа посетили при отеле сауну и бассейн. Бронировали с ужином и завтраком. Ужин и завтрак самая высокая оценка. Большое обилие блюд, все очень вкусно и качественно. Bad: Номера , допускаю что не все, требуют ремонта. Центральная люстра не включалась. Розеток мало, выключили ТВ чтобы зарядить ТЛФ. Одна розетка болталась … прикольно, но в это время мигала центральная люстра. Ванная \туалет . Смыв в унитаз включает обычным краном. Отсутствует штанга душа и шланг с душем просто лежат в ванной. Такое ощущение что в доме отдыха Советских времен.
4.8
Natalia- 04. Сен. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Очень ухоженная территория отеля, вкусная разнообразная еда. Отличные бассейны с сауной. Замечательный отдых с детьми
5
Antonina- 31. Авг. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Очень уютное место для семейного отдыха! Чистые номера, хорошее питание, можно воспользоваться бассейном. Потрясающий вид на озеро! Курорт довольно спокойный, не шумный при достаточно большом количестве отдыхающих. Хотелось бы вернуться сюда снова!
4.6
Nikolay- 17. Сен. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Все хорошо для отеля 3 звезды
4.6
alexik1981- 18. Июн. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Отдыхали с маленьким ребенком (2 года). Очень понравились завтраки и ужины (обеды не брали), большой выбор, хорошее качество, вкусно, чисто. Напротив отеля есть свой пляж с бесплатными шезлонгами. Также имеется рядом и платный городской пляж. В принципе, пляжи одинаковые, на городском пляже лишь побольше развлечений. Территория вокруг отеля ухоженная, все красиво. Набережная и аллея. Есть детская площадка, своя парковка. До ж/д вокзала Балатонфюреда пешком идти около 30-40 минут, дорогу лучше изучить заранее. В 10 минутах ходьбы есть еще одна станция ж/д. В отеле имеется два бассейна - на улице и в помещении, а также сауна, солярий. Возле бассейнов также можно комфортно загорать. Уборка номера хорошая, полотенца меняли ежедневно (жаль только, что не было шампуня). Понравилось, что бесплатный wi-fi был на территории всего отеля (пароль надо брать на ресепшене), а также практически на всем протяжении набережной и на пляже. Bad: Очень хорошая слышимость из соседних номеров. Однако это сложно исправить. А вот заставить гостей отеля соблюдать правила о тишине в ночное время было бы неплохо - на территории отеля, в баре, а также в холлах на этажах было очень шумно, смех и крики выпивающих туристов (часто это целые тур. группы немцев, австрийцев и проч.). Некоторые гости отеля курят на балконах и табачный дым тянет в соседние номера. Жаль, что администрация отеля недостаточно уделяет этому внимание. И еще одно пожелание - начинать уборку номеров в 7.30-8.00 - это слишком рано :)
4.6
Alexey- 15. Июн. 2018
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Мне все понравилось. Очень приветливый и профессиональный персонал. Особая благодарность Суссане, которая работает на рецепции и говорит на русском языке. Хорошая кухня, отличные повара и официанты в ресторане. Замечательная анимация для детей. Ухоженная и красивая территория. Bad: Есть минус - это уборка в номерах. Также в качестве пожелания - бар в холле отеля очень скромный (пустые витрины и очень маленький выбор алкогольных и безалкогольных напитков). По этой причине он явно не вписывается в красивый и просторный холл.
5
Михаил- 17. Сен. 2017
  • Couple
  • Source: Tophotels.ru
Отличный отель,так же как и весь отдых в Венгрии.Заселили моментально.В номере-двуспальная кровать,телевизор(есть 1 канал),балкон с парой стульев,столом и веревками для сушки,мини-холодильник,Wi-Fi.В ванной-фен,жидкое мыло.Сейф платныйна ресепшене(2 евро в сутки).Завтраки отличные:яйца(омлет,вареные)йогурты,творога(особенно прикольный с паприкой),кефирразные сорта варенья,разные салаты,соусы,паштеты,фрукты,нарезки,колбаски ,бекон жареные,выпечка( вся свежая),и т.д.На обед и ужин два супа,5-6 вариантов мяса и рыбы(всё вкусно,а особенно-гуляш(как суп и на второе)и утка).салаты,закуски и т.д.Кормят -как "на убой"(с Турцией не сравнивать)В холле 1 этажа, около бара, по вечерам "живая музыка".Пляж у отеля свой(100 метров от отеля),лежаков хватает на всех.Пляж зелёный,ухоженный.на территории-пара кафешек,где можно выпить хорошего венгерского пива или перекусить.Дно песчаное,чистое,метров 50 идешь-всё по пояс.Между пляжем и отелем-набережная с пешеходной зоной и велодорожкой.Здесь же кафешки и магазинчики.Когда мы были-проходил праздник МОЛОДОГО ВИНА.От каждой винокурни стоял домик со своим вином ,палинкой,коньяком,сырами.Тут же готовили колбаски, рульки,куры,утки-гриль,различная выпечка,орехи и т.д.В конце пешеходной зоны находится порт,яхтклуб.Недалеко расположен летний театр,где по вечерам выступают различные местные группы.Здесь же рестораны и магазинчики.Около летнего театра неплохой ресторан"BALATON"с русским меню и неплохой кухней и ценами(20-25 евро на двоих с вином или пивом). Два слова о туроператоре(никогда не отмечал их работу)"ROBINSON TOURS".Всё чётко:и трансфер ,и размещение,и проведение экскурсий.Каждый отвечает за свой участок работы.Спасибо и отелю,и туроператору в лице Евы.
4.6
Mikhail- 23. Авг. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Отсутствие кондиционера
5
Svetlana- 13. Авг. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Достаточно хороший отель, но заметно, что в некоторых местах требуется реновация. От ж/д станции можно дойти минут за 20. Бронировала номер с кондиционером, в июле он необходим, на улице очень жарко. В номере есть холодильник, чайник, в ванной комнате только дозатор с жидким мылом, шампуней не кладут. В стоимость номера входило 2 разовое питание. Кормят очень разнообразно и всегда большой выбор блюд. Отель находится недалеко от озёра. Рядом с пляжем Эстерхази оборудован пляж, на который можно попасть только гостям отеля по карточке, лежаки бесплатно. Bad: Неудачно установлен кондиционер, дует прямо на кровать.
5
Svetlana- 07. Июл. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Отличный отель. Вкусные и разнообразные завтраки и ужины. Доп можно оплатить обеды. На ужин всегда много фруктов и мороженое и бесплатно вода. Номера просторные, удобная кровать, холодильник, кондиционер. На балконе стол и стулья, веревка для белья. Почти все номера с видом на озеро. Бассейны и около очень чисто. Отдельная благодарность сотруднице, которая очень тщательно в течении всего дня поддерживала эту чистоту! Есть сауна. На ресепшене доброжелательная русскоговорящая сотрудница! Есть экскурсии. До озера 3 мин пешком. До ж/д станции и автобусной станции 15 мин пешком. Bad: - Платные лежаки на собственном пляже (4€)
4.8
Tagerus- 11. Май. 2017
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Хороший отель с прекрасным расположением. На самом деле выглядит лучше чем на фотографии. Вид с общего балкона. Уютная территория. В номере балкон, телевизор (имеется русскоязычный канал), холодильник. Очень хорошее питание по системе "шведский стол". С 7:00 до 19:30 открыты два бассейна (открытый и закрытый) с сауной (не круглый год). Приветливый персонал. Заказ такси. Bad: В апреле туристическое бюро и прокат велосипедов были закрыты. Сезон здесь открывается только в мае.
4.8
Ludmila- 29. Сен. 2016
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: удобно чисто вкусно
4.8
Elena- 09. Авг. 2016
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Очень качественный отдых, отличное расположение и прекрасный персонал. Потрясающее питание, чистота, порядок, дружелюбие персонала отеля.Спасибо большое! Bad: Необходимо установить индивидуальные сейфы в номерах, как это делается на всех мировых курортах Европы. Пляж бесплатный от отеля, но лежаки очень дорогие- 4 Евро в день за 1 лежак. Об этом нигде не упоминается.
4.8
AntonyRus- 10. Май. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Питание просто замечательное и очень разнообразное, отель расположен необыкновенно комфортно, в центре города, рядом с платановой аллеей. Приятная постель, хорошее качество обслуживания, атмосфера старого доброго советского прошлого в западноевропейской обертке. Bad: Пожалуй, только реконструкция номерного фонда не помешала бы, в остальном - все на уровне
4.8
NikkiZay- 07. Сен. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Если ваша поездка будет в летнее время, то выбирайте номер с кондиционером.
5
Viacheslav- 22. Июн. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Расположение, бассейн, ресторан, приветливый персонал, пляж Bad: Хамоватая девушка в лобби баре
4.5
SemenS- 21. Мар. 2015
  • Couple
  • Source: Tophotels.ru
Ездили с супругой в прошлом году. С деньгами был лёгкий напряг, а отпуск отменять крайне не хотелось, оттого и решились вместо ставшей за последнии годы привычной уже восточно-азиатской экзотики сгонять куда поближе. Восточная Европа - Венгрия. Про озеро Балатон был давно наслышан (это наши пращуры покуда их оттуда не прпосили окрестили это озеро "болотом")... вот и захотелось глянуть. Пришли в питерскую турфирму Колибри, сидела там милейшая девушка Катя... так мол и так... озвучили сумму и требования. Сразу предложила Danubius Hotel Anabella. По деньгам бюджетно, а по сервису совсем наоборот. Кормят, поят - моё почтение. Персоонал правда сплошь на своей мове талдычит... но нам турфирма пообещала что в отеле круглосуточно будет околачиваться их сотрудник, который в случае чего коннект с аборигенами наладит. З.Ы. Так оно и было))) Короче отдохнули и рады - первая линия... выходишь из отеля и можешь сразу нырнуть в Балатон (ни черта не болото как оказалось), для брезгливых - в отеле 2 бассейна (правда смысл ехать на Балатон и плескаться в бассейне???). Кормят хорошо (как уже говорил), сувенирами снабдят прямо в отеле. Погулять в окрестностях есть где. потаращиться тоже есть на что. Короче говоря - советую. с 3 звёздами, это они наверное из скромности)))
5
Юрий Куликов- 23. Июн. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Facebook
Хороший отель, большой, просторный, wi-fi у ресепшена. Отличный ресторан, пляж недалеко
5
Elżbieta- 13. Ноя. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel w Centrum tuż przy Balatonie z przepięknym widokiem z balkonu na półwysep Tihany. Cichy i bardzo klimatyczny. Duży obiekt z przepięknym basenem i możliwością pływania na zewnątrz. Śniadania bardzo obfite, urozmaicone. Możliwość wypożyczenia rowerów w hotelu i przejażdżki nad Balatonem.
4.8
Anonim- 21. Окт. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Közel van a parthoz. Az ételek nagyon finomak.
5
Cser Enikő- 12. Окт. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon udvarias és végtelenül figyelmes kiszolgálás. Nagyszerű szoba, gyönyörű kilátással. Az étteremben felszolgált ételek nem egyikénél megállapítottam, hogy jobbat én sem tudtam volna. :) Azóta is visszavágyok!! Bad: Apró észrevétel, de fontosnak találom, hogy a WC-ben el lehetne helyezni illatósítót.
5
Gábor Simkó- 10. Окт. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Great!
5
Cseh András- 10. Окт. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
jó kiszolgálás, kedves személyzet
4.8
Fehérvizi Lajos- 10. Окт. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: Egytől-egyig a személyzet kedvesen viselkedett, és a kaja házias, finom volt!
4.5
Yuri- 07. Окт. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: ממליץ
5
Kutassy Anna- 03. Окт. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Atugrottunk Bfüredre,akkor megfogadtuk ide mindenképpen eljövünk legalább q hétvégére. Tetszett.
4.5
Roberta- 02. Окт. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: We had two connecting rooms with 2 teenagers, which was very comfortable. The rooms are old, but were well equipped and clean. The halfboard was great, good selection of delicous food! The view is beautiful from the balcony. Great value for money.
4.5
Erzsèbet- 30. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Az ètelek minősège kivàlò. Bad: A fürdőszobàban a kàdmagassàga kènyelmetlen.
4.5
Dagmara- 28. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Położenie hotelu, duży wybór posilków na śniadaniu oraz kolacji, wygodne łóżka. Bad: 1.Przestarzały stan hotelu, w tym przede wszystkim łazienek. Hotelowi potrzebny jest gruntowny remont. 2. Jeśli hotel zastrzega sobie od gości stosowanie się do ciszy nocnej od godziny 22.00 to organizacja imprezy zamkniętej w jednej z sal dla pracownikow banku powinna mieć miejsce również do godz 22. Impreza jednak trwała do późnych godzin nocnych, muzykę było słychać na wszystkich piętrach, uczestnicy śpiewali, śmiali się i krzyczeli. W skrócie nie było możliwości spokojnego snu a na drugi dzień rano wracaliśmy do domu i musieliśmy przejechać 800km. Wypadaloby uszanować ciszę nocną również w stronę gości hotelu a my wracalibysmy do domu wypoczęci.
5
Peter- 27. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó!!!
5
Drazenka Ivancic- 26. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Jako lijepo uređeno hrana fina preporučam
5
Gärtner Martina- 26. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szeptemberi hétvégét töltöttem itt egy zumba tábor résztvevőjeként. Szívembe zártam a hotelt, biztosan visszatérek még. Igen, retro, de épp ez a varázsa, egy 54 éves épületről van szó, ami 850 fő befogadására képes. A recepción kedvesen fogadtak, vagy 6 kolléga is elérhető volt, így a check in és out villámgyorsan ment. A szoba tiszta volt, és olyan praktikus dolgokkal is felszerelt, mint pl. szárítókötél a teraszon, szúnyogháló az ablakon, sok konnektor és fogasok. Igen, ezek apróságok, de meglepő, hogy nagyon sok új, fancy helyen tapasztalni ezek hiányát. A szobaasszonyok kedvesek és csinos az egyenruhájuk is. Egy 3 csillagos szállodáról van szó, de a félpanzió kínálata egyszerűen fenséges. Mindkét étkezésnél minden volt, ami csak szemnek és szájnak ingere. Bőséges választék, igényes tálalással. Legalább hat fajta főétel, dupla ennyi köret kínálattal, mellé zöldségek, gyümölcsök és különleges desszertek is. A felszolgálók azonnal szedik le az elhasznált tányérokat, folyamatosan dolgoznak a vendégek között. A szálloda egyébként legalább 200 embernek nyújt munkát. A wellnes részleg szintén nagyon tiszta. Egyetlen incidensem itt volt a medence karbantartóval. Csak papuccsal lehet megközelíteni a kinti medencét, rajtam cipő volt, természetesen nem akartam fürdeni szeptember végén, csak napozni, de hirtelen a semmiből az idős úr minősíthetetlen hangnemben és stílusban üvöltött rám. A helyszínt azonnal elhagytam, de szóvá tettem neki a kirohánását, de még neki állt feljebb. Persze, én vétettem a szabály ellen, de az úr egy paraszt, lenne mit tanulnia a kollégáitól. Köszönöm Annabella Hotel ezt a hétvégét, büszke vagyok, hogy itt Magyarországon, a Balatonnál van egy ilyen szálloda, ami a maximumot nyújtja kiszolgálásban és hozzáállásban.
4.65
Dajkó János- 26. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Bad: A fürdőszoba megérne egy felújítást. Idős emberek elég nehezen tudnak belépni a kádba !!!
4.95
Anonim- 26. Сен. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: Személyzet kedves, közvetlen egytől egyik. Ételek nagyon finomak, bőségek választék, folyamatosan pótolták a kínálatot, pincérek szorgalmasan szedték le az asztalokat, kedvesek, mosolygósak. Csodás 4napot töltöttünk ott, tavasszal visszatérünk 😊 Bad: Klíma hangos nagyon, csapágyas hangja van, ez éjjel zavaró volt
5
Krisztina- 25. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Csend, nyugalom. Bad: Alacsony párna,hideg.
4.95
Anonim- 25. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Kényelmes parkolás, kellemes városi séták,jó kiindulási pont a Balaton Felvidék megismeréséhez, ifjúkori nosztalgia, szép emlékek felidézése
5
Huczman- 24. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves és segítőkész volt, az ételek minősége és mennyisége fantasztikus volt.
5
Virág- 22. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: finom ételek Bad: régies szoba bútorok
4.5
Anonim- 22. Сен. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves és barátságos volt a személyzet. Az ételek rendkívül bőségesek és finomak voltak. A Balaton gyönyörű és csak egy pár lépésre volt a szállodától.
4.5
Zsolt- 21. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jag fick ett mycket fint och stort dubbelrum med underbar vy över Balaton och Tihany halvön. Personalen var alltid mycket hjälpsam vid receptionen och parkeringen samt i restaurangen. Det var underbart att sitta och se månen över Balaton sjön på sensommarkvällarna. Även hotellets trädgård och de andra faciliteterna är mycket välskötta. Receptionen är alltid öppen och hotellet förtjänar 4 stjärnor. Läget är perfekt i centrala Balatonfüred. Bad: Det ingick även lunch eller middag i halvpensionen. Maten vid middagen var god, men det var så mycket gäster att det ändå kändes som mass-utspisning.
5
A Aklan- 21. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk a szállodában, mindenki kedves volt és segítőkész. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, a város szívében van, mindenhez közel.
5
Zsolt Szucs- 20. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Retró hangulat a szó legnemesebb értelmében, wellness helyett "uszoda", egykori NDK-s nyugdíjasok mindenhol, nagyon hangulatos a hely. A személyzet barátságos és segítőkész, tiszta és rendezett minden, az étterem színvonala pedig jóval a 3 csillag felett van. Ár/ érték arány nagyon jó. Persze nyilván fenn lehetne akadni a parkoláson, a kopott szőnyegeken, meg az exrém magas fürdőkádon, de mi nem ezért mentünk oda, hanem jól érezni magunkat. Ez maradéktalanul sikerült is.
4.5
Attila- 19. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Az étterem Bad: Esős időben kevés elfoglaltság a felnőtteknek
4.5
Szabolcs- 19. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A környezete szép. A lehetőségekhez képest jó szolgáltatást nyújt. A felújított részek szépek. Korrekt a kiszolgálás. A személyzet aranyos. Bad: A nem felújított részen a fürdöszobában büdös volt.
5
Denisa Seszták- 19. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
A hotellal minden rendben volt.A személyzet is kedves és segítőkész volt.A szoba tiszta volt és klímával felszerelt.Az étel választék is jó volt.A lobbyban meg csocso és biliárd asztal is volt,ami kifejezetten tetszett és mindig kellemes zene szólt.A panoráma meg csodálatos Csak 1 észrevétel,a szobák folyosóján lévő szőnyegekre rá férne a csere. Visszatérünk még!
4.7
Anonim- 19. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, csodás a panoráma, kényelmesek az ágyak, finomak volrak az ételek, a személyzet nagyon készséges és kedves. Bad: Sajnos a wellness részleg és a bár nagyon korán bezárnak. A liftek elavultak, lassúak és kicsik.
5
Ildikó- 19. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jó elhelyezkedés, a Balaton ,a sétány közelsége. Minden könnyen elérhető volt. Finom, változatos étel-ital kinálat. Kedves személyzet. Bad: A fürdőre ráfér egy kis felújítás, zuhanykabin praktikusabb lenne. A szagelszivó nem működik, illetve a beépitett ruhásszekrényt is cserélni lehetne.
5
ymot666- 18. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Retró? Igen, de szerethető fajtából. Nagyon jó lokáció, Személyzet udvarias, ételek ízletesek változatosak, bármikor visszamennénk.
5
Gabriella- 18. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon barátságos volt a szoba tiszta kényelmes jó volt ott lenni. Bad: Meglepődtem hogy kád van a fürdőszobába ,de nem okozott gondot.
4.5
Sylbu- 18. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wir kommen jedes Mal gern wieder hier her. Das Hotel ist zwar groß, aber man findet sich gut zurecht. Wir hatten wieder das Glück, ein Zimmer mit schöner Aussicht zu bekommen. Danke....Das Personal ist freundlich und hilfsbereit. Der Pool ist schön groß, man kann gut schwimmen und sich auf den Liegen einen Ruheplatz suchen. Das Areal wird sauber gehalten. Ein Highlight ist der Blick vom "Raucherbalkon", besonders abends. Das nutzen dann schon mehrere Leute. Das Umfeld, um das Hotel ist wirklich sehr schön. Man kann wunderbar im Grünen und am Balaton spazieren gehen. Es gibt viele Einkaufsmöglichkeiten. Ausflüge mit Schiff sind auch empfehlenswert. Bad: Man muss oft lange am Kaffeeautomaten anstehen....
5
István Török- 18. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda dolgozói figyelmesek és udvariasak voltak. A szobákban néhány dolog felújításra vár. A wellnessben dolgozó hölgy ( Andrea) példamutató szorgalommal végezte munkáját. Másnak is szívesen ajánlom ezt a szállodát
5
Mária Wesly- 17. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szeptember 11-13 között két kellemes napot töltöttem a hotel Annabellában. Az ideális helyen épült retró szálloda átlagon felüli éttermi szolgáltatást, tiszta és kényelmes szobát, udvarias személyzettel kellemes kikapcsolódást nyújtott. Szivesen jövőre eljövök és másoknak is ajánlom!
5
Gyorgyi- 17. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Rendes, tiszta, kellemes kilatas az erkelyrol Bad: Nem volt olyan
5
Serghei- 17. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Anonim- 17. Сен. 2022
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Barátságos személyzet, remek konyha
5
Anonim- 17. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Pihenésre, kikapcsolódásra, teljesen megfelelő. Közel a sétány, és a Balaton.
4.5
László- 15. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jól éreztük magunkat. Bad: A liftek száma alul van méretezve, de részemről nem nagy probléma.
5
Gábor- 15. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Az étterem kiváló. Bőséges a választék, mindenki találhat ízlése szerint. Ha bármi kezd fogyni, azonnal feltöltik. Udvarias a személyzet is. Bad: Minden rendben volt, ár-érték arányban nagyon megéri. Bármikor szívesen visszajönnék, ismerőseimnek bátran ajánlom.
4.55
Anonim- 15. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Szallas.hu
Good: Tiszta szoba, ételek finomak voltak bőséges választékkal
5
Anonim- 15. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Csendes nyugodt pihenésre alkalmas hely.
4.5
Freytag- 13. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage ist toll, Hotel mit eigenem Strandabschnitt. Das Personal war immer sehr nett und zuvorkommend. Das Essen war sehr lecker und abwechslungsreich. Es wurde ständig nachgefüllt, so dass immer alles vorhanden war. Wir hatten ein Zimmer in der 5. Etage und einen tollen Blick auf den Balaton und auf Tihany. Am Pool waren genügend Liegen vorhanden, sind allerdings lieber an den Strand gegangen. Uns hat es super gefallen, wir würden wiederkommen. Bad: Leider hatten wir eine Badewanne im Bad die sehr hoch war. Man hätte fast eine Leiter gebrauchen können 😉
5
Alice- 11. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Elöször voltunk a Hotel Annabellaban, 2 ejszakat töltöttünk el, nagyon jol ereztük magunkat, kedves szemelyzet, kenyelmes szobat kaptunk, szep kilatas volt az 5. emeletröl, az etelek nagyon finomak voltak, a reggeli es a vacsora is, nagyon valtozatos, tehat összesegeben nagyon jo volt. Köszönünk mindent.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy minket, a Danubius Hotel Annabella szállodát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt szállodánk értékelésére és megosztotta velünk tapasztalatait! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve szállodánkkal itt tartózkodásuk alatt. Köszönjük, hogy kiemelte a csodás kilátást hotelünkből. Illetve, örülünk, hogy meg volt elégedve személyzetünkkel és szobáinkkal is. Összességében reméljük, hogy kellemesen telt idejük és sok szép emlékkel gazdagodtak! Reméljük legközelebb is vendégeink között köszönthetjük majd Önöket! Addig is minden jót kívánunk! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Alice Csiba- 11. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
War sehr schön alles! Wir sind zufrieden! Danke für alles!

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Zunächst einmal möchten wir uns für Ihre freundliche Bewertung bedanken. Wir freuen uns, dass Sie insgesamt mit unserem Hotel zufrieden waren. Es bedeutet uns sehr viel, dass Sie unser Hotel für Ihren Aufenthalt gewählt haben. Wir hoffen, dass wir bald wieder die Gelegenheit haben werden, Sie zu beherbergen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

4.5
Norbert- 11. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Az ételek szélesválasztékben voltak és nagyon finoman voltak elkészitve. Bad: Sajnos a wifi nem működött az egész szobában csak egy bizonyos ponton.
5
Dariusz89- 10. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Fantastyczna lokalizacja, bardzo dobre posiłki, hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi. Wiele atrakcji dookoła, a także na terenie samego obiektu.
4.85
Anonim- 09. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedettek voltunk! A szálloda szép környezetben van, jól megközelíthető! A konyha teljesen jó, a választék sokrétű! Szép, pihentető négy napot töltöttünk el!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Köszönjük a pozitív értékelését a Danubius hotel Annabella szállodánkról! Nagy örömmel halljuk, hogy szállodánk személyzete megfelelő környezetet tudott biztosítani ahhoz, hogy minél jobban kipihenjék magukat! Reméljük nagyon jól érezték magukat és legközelebb is viszontlátjuk Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Ruviki- 09. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Felejthetetlen napokat töltöttünk az Annabellában. Az elhelyezkedése tökéletes volt, csodás kilátással a szobánkból a Balatonra. A reggeli finom és bőséges volt, a vacsora változatos, és nagyon ízletes. Szuper volt számunkra a szabadtéri medence a napozóágyakkal, a saját balatoni strand, az étkezések a teraszon, a ping-pongozási lehetőség. A személyzet kedves, és hozzáértő. Ár-érték arányban tökéletes választás! Bad: Említésre méltó negatívum nem volt.
5
Edit- 09. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Rendkívül kedves, udvarias személyzet! Gyönyörű kilátással a tóra és Tihanyi - félszigetre. Az ételek és a sütemények rendkívül finomak, korlátlan alkoholmentes italfogyasztás vacsoránál is. Tetszett a szálloda elhelyezkedése, közvetlen kijárással a híres Tagore sétányra. Zenés esték nagyon jók(kedden és csütörtökön). A szálloda kicsit retro, de nagy a tisztaság. Jól éreztük magunkat, bármikor visszamennénk! Bad: Ilyen nem volt!
4.5
Melinda- 06. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: V tejto sieti hotelov sme so službami a ponukou balíčkov vždy spokojní. Priateľské prostredie, vyhovujúce podmienky v spoločných priestoroch, úžasné raňajky a prepychová večera! Určite sa vrátime aj o rok! Bad: Už by bola na čase rekonštrukcia kúpeľní v izbách na 5. poschodí. Všetko je funkčné, ale príliš retro.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time to share your kind review. It is great to know that you were satisfied with our excellent hotel this time as well. It means a lot to us that you decided to visit us. We hope that we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Eva- 05. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Balaton jsme navštívili po 30 letech a jako vzpomínku na mládí zde strávili čtyři dny na konci léta. Byli jsme příjemně překvapeni, hotel je sice starší, ale zařízení je plně vyhovující, úklid pokojů probíhal každý den, strava byla vynikající, opravdu velký výběr jídla pro každého včetně malých dětí a jídelna je dostatečně velká, vždy jsme bez problémů našli volný stůl. Moc se nám líbil velký 25 m venkovní bazén, ze kterého se volně přechází k bazénu vnitřnímu, a byla zde vždy volná lehátka. Hotelová pláž u jezera je cca 50 m od hotelu (jen přes pěší promenádu) a i zde byl dostatečný počet lehátek, restaurace a půjčovna šlapadel a paddleboardů. Celkově se nám zde moc líbilo, můžeme doporučit.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Your kind review makes us delighted. Thank you very much for highlighting our great facilities, the delicious food we provide, as well as our pleasant pools, among others. We are glad to know that you had an enjoyable stay this time. Hopefully, we will have the opportunity to host you again in the future! Best regards, Hotel Management

5
Anonim- 05. Сен. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Összességében nagyon elégedettek voltunk. Egy kellemes hétvégét töltöttünk el Balatonfüreden. A hotel környezete nagyon barátságod, közel van a városközpontjához. A szobák tiszták, rendezettek, az ételek finomak, a választék bőséges.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Annabellát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, ezt a kiemelkedő pontszámot és visszajelzést hotelünkről! Köszönjük, hogy kiemelte szállodánk jó elhelyezkedését. Illetve örömmel olvassuk, hogy ételeinkkel is meg voltak elégedve, illetve hotelünk tisztaságával. Reméljük legközelebb is minket választanak balatonfüredi kikapcsolódásuk helyszínéül! Addig is minden jót kívánunk Önöknek! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Warnasur As- 04. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
He fet una estada de 4 nits en aquest hotel, durant els primers dies de setembre. Hem pogut gaudir de la piscina exterior els moments que ha fet sol, i de la piscina interior quan ja era més tard. El menjar és variat i cada dia hi ha diverses opcions a triar. Com és un bufet pots repetir del que vulguis.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for sharing your kind review. We appreciate that you mentioned our pleasant pools, and our varied food. It makes us delighted that overall, you had an enjoyable experience here. We are grateful for choosing us this time. We are looking forward to your next visit! Please share your nice review on our Tripadvisor page too: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

4.5
Guozheng- 03. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: 大厅、餐厅、泳池、位置,和服务都不错👍 Bad: 厕所🚽和洗漱间需要装修改造

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time to share your review. We appreciate that you highlighted our excellent value for money, great restaurant, pleasant pool, and our favorable location. It is great to see that overall, you were satisfied with our hotel. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Herczeg József Petykó Zsuzsanna- 02. Сен. 2022
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Mindennel elégedettek voltunk,jövőre is visszatérünk,minden évben itt nyaralunk!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a nálunk töltött időről! Köszönjük szépen, hogy Danubius Hotel Annabella szállodánkat választották balatonfüredi vakációjuk alkalmával. Köszönjük, hogy kiemelte mennyire elégedettek voltak mindennel itt tartózkodásuk alatt. Illetve, örömmel olvassuk, minden évben szállodánkat választják! Összességében reméljük sok szép emlékkel gazdagodtak és reméljük hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük majd Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Katalin- 02. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nekem kellemes csalódàs volt. Mindennel meg voltunk elégedve, a kaja bőséges és sokféle volt, a személyzet kedves és udvarias. Bad: A medence lehetett volna egy kicsit melegebb.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örülünk neki, hogy mindennel meg voltak elégedve. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte bőséges ételeinket, valamit udvarias személyzetünket. Köszönjük, hogy ez alkalommal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Peter- 01. Сен. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Personál,zariadenie, kuchyna Bad: Poplatok za ležadlá na hotelovej pláži,

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Firstly, let us express our gratitude for your kind review. We appreciate that you highlighted our kind staff, great facilities, as well as our delicious food. We are glad that overall, you had a pleasant stay. Thank you for choosing us this time. It would be great if you could return in the future! Best regards, Hotel Management

5
Agnes- 31. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kedves Annabella Hotel dolgozói! Nagyszerű munkát végeznek,gratulálok! Csak felsőfokon lehet említeni a tisztaságot,a recepciósok kedvességét,az ételek változatosságát,bőségét,a felszereltséget,a kedvező ár-érték arányt.Minden együtt van. Köszönöm mindnyájuknak! Bad: Nincs negatívum.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Először is nagyon szépen köszönjük nagyszerű értékelését. Igazán boldoggá tesz minket, hogy ez alkalommal meg voltak elégedve szállodánkkal. Hálásak vagyunk, amiért ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Anonim- 31. Авг. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon finom vacsik

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük, hogy ilyen kitűnő értékelést adott Danubius Hotel Annabella szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak és finomnak találta a vacsoráinkat. Természetesen a jövőben is örömünkre szolgálna, ha minket választana. Üdvözlettel: Hotel Management

5
Nelli Varga- 30. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Másodjára töltöttük itt nyaralásunkat, biztosan megyünk még. Szuper ételek és ellátás, kedves személyzet, jó elhelyezkedés, kényelmes szobák, saját strand, finom koktélok. Esős idő esetén sem unatkoztunk. :)

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Elsőként szeretnénk kifejezni hálánkat kedves értékeléséért. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte többek között finom ételeinket, kedves személyzetünket, valamint kényelmes szobáinkat. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk. Köszönjük, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Judita- 30. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo ako vždy chutné, ale bolo cítiť úsporné opatrenia, čo sa týka sortimentu.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, It makes us delighted that you rewarded our efforts with such high scores. Thank you very much for mentioning our excellent food. We hope that you had a great stay this time, and that you didn’t experience any inconvenience. It means a lot to us that you chose our hotel. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

4.5
Erzsébet- 29. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Rendezett környezet, kedves személyzet. Jeleztük, hogy a wc csap nem zár rendesen, azonnal megjavították. A parkoló személyzet segített parkoló helyet találni. A recepción a fiatalok kedvesek, udvariasak voltak. Bad: A fürdőszobában a szagelszívó ventillátor nem működött. A WC csapja nem zárt tökéletesen. A tv csatornák nagyon kis számban álltak rendelkezésre. A Hír tv nem volt fogható- az országos érdeklődésű Tranzit eseményt ami Tihabnyban volt nem lehetett élőben követni mivel azt a Hír TV közvetítette amit a szállodában nem tudtuk fogni. A vitákat a színhelyen a Club Tihanyban tudtuk követni. Reggel mielőtt a szobát leadtuk (2022.08.28) 9 óra magasságában csomagoltunk amikor kopogás nélkül nyitott be a szobába a takarítónő. A "kérem ne zavarjanak" kis kilincs cetli ki volt téve! Ez meglepő volt!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örömmel tölt el minket, hogy szállodánk rendezett környezete, kedves személyzetünk, valamint kedves és udvarias személyzetünk elnyerte tetszésüket. Köszönjük, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.85
Anonim- 29. Авг. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: Közel a Tagore sétány, Balaton part

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Meg szeretnénk köszönni az értékelést, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkra adott. Köszönjük szépen, hogy minket választott. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét minket választ és találkozunk. Üdvözlettel: Hotel Management

5
Gabor- 28. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Választékos, bőséges reggeli és vacsora. Hangulatos esti zenés program. Kedves személyzet. Bad: Hangosak a nyílászárók,

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örömmel tölt el minket, hogy választékos és bőséges ételeink, hangulatos zenés programunk, valamint kedves személyzetünk elnyerték tetszésüket. Sokat jelent nekünk, hogy ezúttal minket választottak. Reméljük, lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Mónika- 28. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli és a vacsora bőseges és finom. A személyzet kivételesen udvarias!! S kedves. A szoba kényelmes. A strand szép, tiszta. Bad: Két dolog. Nagyon magas volt a kád, nehéz volt belelépni. A másik / igaz én nagy tévénező vagyok/, lehetett volna sokkal több magyar csatorna. Ezektől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Igazán boldoggá tesz minket, hogy szállodánkat ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Köszönjük, hogy megemlítette bőséges és finom ételeinket, udvarias személyzetünket, kényelmes szobáinkat, valamint szép strandunkat. Hálásak vagyunk, amiért ezúttal ellátogattak hozzánk. Reméljük, hamarosan visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Marcel Herrmann- 28. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Wir sind aus der Schweiz gekommen und meine Frau hat sich bei der Kosmetikerin Krisztina Kutassy verwöhnen lassen. Krisztina ist sehr sympathisch und arbeitet sehr professionell. 100 Prozent zu empfehlen. Wir kommen wieder.

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Herzlichen Dank für Ihre nette Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie insgesamt mit unserem Hotel zufrieden waren. Es bedeutet uns sehr viel, dass Sie uns dieses Mal besucht haben. Wir freuen uns darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Gabriella- 28. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet hozzáállása kitűnő volt. Az étel választék bőséges, igyekeznek minél több magyaros menüt kitalálni. A strand szépen rendben tartott. Bad: Reggelinél nem volt friss a pékáru.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük kedves értékelését. Igazán sokat jelent nekünk, hogy kiemelte segítőkész személyzetünket, bőséges ételeinket, valamint rendezett strandunkat. Nagyra értékeljük, hogy ez alkalommal ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Erzsébet- 28. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jó volt a reggeli. Szèp az ètterem terasza. Bad: Reggel korán ordibaltak a szomszèdok.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy igyekezeteinket ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Hálásak vagyunk, amiért megemlítette finom reggelinket, valamint szép éttermünket. Reméljük, hogy összességében jól érezték magukat. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Anonim- 27. Авг. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Étkeztetés minősége

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta visszajelzését. Örülünk neki, hogy összességében meg volt elégedve szállodánkkal. Reméljük, hogy látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Igazán hálásak vagyunk, hogy ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Zsuzsanna- 26. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Közel van a parthoz,sőt magànstrandja van. Bèkessèg,nyugalom.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy kiváló szállodánkat ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk. Reméljük, látogatásuk során nem tapasztaltak semmilyen kellemetlenséget. Köszönjük, hogy ezúttal minket választottak. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Lázárné Nagy Melinda- 26. Авг. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Segítőkész udvarias személyzet bőséges finom reggeli és vacsora a kínálat minden igényt kielégit köszönjük nagyon jól éreztük magunkat legközelebb visszük a barátokat is 😊😊😊😊

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk, Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk a kedves visszajelzéséért a mi szeretett Danubius Hotel Annabella szállodánkkal kapcsolatosan! Nagyon örülünk, hogy a hotelünk teljes mértékben elnyerte az Önök tetszését. Reméljük, hogy legközelebb is minket választanak majd, ha ezen a környéken járnak! Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
John- 25. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wonderful location, clean,great facilities.Amazing views. Good choice of food. Bad: The gardener cutting the grass or leaf blowing at 6.30am.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Your kind review makes us delighted. It is great to see that the wonderful location of our hotel, our great facilities, as well as our varied food were to your liking. Thank you for choosing us for your stay this time. We hope we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

5
Karsainé Posta Katalin Éva- 25. Авг. 2022
  • Group of friends
  • Source: Szallas.hu
Bad: Reggelinél hiányoltam, hogy az asztalon nem volt kis hulladékgyűjtő. 😊

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük a kiváló értékelését, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkra adott. Hálásak vagyunk, hogy a vendégünk lehetett és hogy az értékelés alapján meg tudtunk felelni az elvárásainak. Ugyanakkor köszönjük a visszajelzést, amiben fejlődhetünk. Reméljük, hogy a jövőben ismét minket fog választani. Üdvözlettel: Hotel Management

4.5
Erzsébet- 24. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon szép helyen volt a szállás ,közelben saját strand a balatonparton.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Kedves értékelése igazán boldoggá tesz minket. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte szállodánk szép környezetét, valamint nagyszerű saját strandját. Bízunk benne, hogy látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Köszönjük látogatásukat, szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
wilfried nemeth- 23. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Einfach super!!!

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time and effort in order to write this nice review about our wonderful Danubius Hotel Annabella. Special thanks for the excellent rating. We look forward to hosting you here again. Please share your review on tripadvisor too: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

4.5
Lothar- 23. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer sehr sauber, höfliches Personal Bad: Es war alles ok

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Zunächst einmal sind wir Ihnen dankbar für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie unsere sauberen Zimmer und unser höfliches Personal erwähnt haben. Es macht uns glücklich, dass Sie mit unserem Hotel zufrieden waren. Wir danken Ihnen für Ihren Besuch. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Károly Hrotkó- 23. Авг. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Csak ajánlani tudom minden szempontból: hely, ellátás, szolgáltatások stb....

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Először is, hadd köszönjük meg ezt a kedves leírást, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkról adott. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Bízunk benne, hogy még visszatér hozzánk. Kérjük, ha ideje engedi értékeljen bennünket a Tripadvisoron is: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Üdvözlettel: Hotel Management

У Вас появились вопросы? Обратитесь к нашему администратору:

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Тел: +36 87 889 431
Телефон резервирования: +36 87 889 431
Факс: +36 87 889 435

Адрес: Deák Ferenc utca 25., 8230 Балатонфюред, Венгрия Посмотреть карту Посмотреть карту

Телефон резервирования

+36 87 889 431

Адрес:
Deák Ferenc utca 25., 8230 Балатонфюред, Венгрия Посмотреть карту

Выбран 1 отель! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбрано 2 отеля! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбран 1 отель! One hotel seleted (3/1)

X