toggle menu

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Rodinný wellness hotel so súkromnou plážou v Balatonfured

Rodinný wellness hotel so súkromnou plážou v Balatonfured

Zavolajte nám

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 3723 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.9/5
Personál
4.9/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
4.5
Melinda- 06. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tejto sieti hotelov sme so službami a ponukou balíčkov vždy spokojní. Priateľské prostredie, vyhovujúce podmienky v spoločných priestoroch, úžasné raňajky a prepychová večera! Určite sa vrátime aj o rok! Bad: Už by bola na čase rekonštrukcia kúpeľní v izbách na 5. poschodí. Všetko je funkčné, ale príliš retro.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time to share your kind review. It is great to know that you were satisfied with our excellent hotel this time as well. It means a lot to us that you decided to visit us. We hope that we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Peter- 01. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personál,zariadenie, kuchyna Bad: Poplatok za ležadlá na hotelovej pláži,

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Firstly, let us express our gratitude for your kind review. We appreciate that you highlighted our kind staff, great facilities, as well as our delicious food. We are glad that overall, you had a pleasant stay. Thank you for choosing us this time. It would be great if you could return in the future! Best regards, Hotel Management

5
Judita- 30. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo ako vždy chutné, ale bolo cítiť úsporné opatrenia, čo sa týka sortimentu.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, It makes us delighted that you rewarded our efforts with such high scores. Thank you very much for mentioning our excellent food. We hope that you had a great stay this time, and that you didn’t experience any inconvenience. It means a lot to us that you chose our hotel. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

4.5
Maria- 05. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Stravovanie velmi pestre — ranajky aj vecera Vonkajsí bazén aj vnútorny velmi cistý a pohodlny Bad: V izbe by mohla byt hned naplnená chladnicka

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, To begin with, let us express our gratitude for your very kind review. We appreciate that you highlighted our varied meals and pleasant pools. It makes us incredibly happy that you had a great time here. Thank you for visiting our excellent hotel, we hope to welcome you back soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Lena- 05. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Páčilo sa nám ubytovanie, strava, pláž,bezpečnosť, čistota, prostredie, služby. Bad: Nepáčilo sa nám že pri objednávke nie sú fixné ceny ale pohyblivé.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for taking the time to review our hotel. It really means a lot to us. We are glad that you liked our accommodation, tasty food, pleasant beach, and the cleanliness of our hotel, among others. Thank you for choosing us for your stay. We hope we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Oskar- 03. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super strava. Celkovo vyborne

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Your kind review makes us really delighted. We are grateful for mentioning the excellent food we provide. It is great to know that overall, you were satisfied with us. Thank you for choosing our hotel this time, we hope to welcome you back soon! Kind regards, Hotel Management

5
Alžbeta- 19. Jún. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pobyt bol super...ako aj personal bol veľmi milý...Raňajky a večer boli bohaté na výber..

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, First of all, we are thankful for taking the time to share your review. We appreciate that you highlighted our kind staff and the excellent food we provide. It makes us happy that overall, you were satisfied with your stay. We hope to welcome you back soon! Best regards, Hotel Management

5
Anita- 16. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel, jedlo, okolie

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, To begin with, your kind review makes us incredibly happy. We are grateful that you mentioned the excellent food we provide, as well as the nice surrounding area. We hope you didn’t experience any inconvenience during your stay. Thank you for sharing your review, and for deciding to stay in our hotel this time. We are looking for your next visit! Best regards, Hotel Management

4.5
Anonymous- 23. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Poloha hotela výborná. K dispozící vnútorný i vonkajší bazén. Pláž krásne upravená s možnosťou osvieženie sa. Personál úctivý a milý. Miesto na výlety vynikajúca. Bad: Čo sa nám nepáčilo, boli drahé lehátka na každý deň pre dve osoby. Odporúčame, ak idete autom zobrať si z domu skladateľné lehátka.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, We cannot be happier with the fact that you discovered our lovely place. We are always doing their best to fulfill the expectations of the visitors. Thank you for highlighting our great staff. They are amazing, they give their 100% every day to fulfil every request of our guests, so they can have a perfect experience in our hotel. We hope that you state us a good choice because the satisfaction of our guests is priority to us. It would be amazing to see you again at Annabella Hotel. Kind regards, Hotel Management

5
Aďka- 20. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Čistá izba, super vysoka posteľ, krásny vyhľad Bad: Nič take sa neda uviesť

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, As for a start, it is beyond amazing to read your kind words about your latest stay in our Hotel Annabella Also, it is good to know that you loved our clean room with the beautiful view. We hope you could explore Balatonfüred. We are looking forward very much to greeting you again in our lovely hotel, we will always wait you with friendly welcome. Kind regards, Hotel Management

4.5
Ingrid- 19. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: čistota ,výborná lokalita Bad: Retro...

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest! We are pleased to hear that you found our hotel clean and ideal. We hope you had a great time and we hope to see you again in the future! Sincerely, Hotel Annabella Management

4.5
Mária- 05. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pracovníci na recepcii boli velmi ochotní a milí.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, We hope you could enjoy every moment with us. You made our day with your kind review! Nothing can make us happier than a happy guest. It is our vocation, our reason to go to work every day. Furthermore, we are thrilled that you also mentioned the friendliness of our workers, they always strive to do their best to win the total pleasure of our guests. You are waited with the warmest welcome all the time at Annabella Hotel. Kind regards, Hotel Management

4.5
František- 11. Júl. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, You cannot imagine how glad I am to know that we managed to exceed all your expectations during your recent stay here. We hope your experience will make you want to return for another holiday and we will certainly make sure you have an even more enjoyable time. Best regards, Hotel Management

5
Sandra- 03. Júl. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Úžasný milý personál, vynikajúca strava a prostredie. Súkromná hotelová pláž s vynikajúcou reštauráciou.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for sharing such a supporting feedback about our Danubius Hotel Annabella. It is delightful to read that our hotel could exceed all of your expectations and that you were entirely content with kind staff and delicious breakfast and meals. On behalf of the entire team, we are grateful for your kind review. It would be our pleasure to be your host again in the near future. Best wishes, Hotel Management

4.5
Denisa- 28. Jún. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Boli sme spokojní, vynikajúce umiestnenie hotela. Akúkoľvek požiadavku personál pohotovo riešil. Spokojnosť

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for your wonderful feedback. I would like to thank you for mentioning our very good service and it is amazing that you loved our great location. We hope you had an amazing time in Lake Balaton. We are looking forward to welcoming you back! Best regards, Hotel Annabella Management

5
Adam- 27. Jún. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super ubytko. Čisté izby, rekonštruovaná kúpeľňa, aj ked menšia. Výborná strava. Nič mi nechýbalo. Personál vie dobre po anglicky. Bad: Možno asi len jedna nevýhoda - papierová kartička pre vstup na súkromnú pláž a do jedálne, takže už po dvoch dňoch bola pokrčená - bol by som skôr pre náramok.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, You cannot imagine how glad I am to know that we managed to exceed all your expectations during your recent stay here. We are more than happy, that you had an amazing time next to the Lake Balaton. Also thank you for your constructive feedback, we noted it and will do our best to further improve. We are looking forward to welcoming you back! Best regards, Hotel Annabella Management

4.5
Tomáš- 04. Sep. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pekný hotel prakticky takmer na pláži, aj keď vybavenie bolo miestami trocha retro, avšak všetko čisté (mám rád retro, takže to neberiem ako nedostatok). Strava perfektná, personál ústretový. Bad: Mali sme izbu na druhom poschodí a čo nám trocha vadilo bola horšia zvuková izolácia od ostatných izieb. Izby síce majú televízory, ale pre Slováka, alebo Čecha nie je v ponuke žiadny zrozumiteľný kanál, takže ako keby tam ani neboli.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, We wholeheartedly appreciate every wonderful thought you wrote down about our Danubius Hotel Annabella. First and foremost, allow us to express many thanks to you for choosing our hotel as your accommodation. We have no words to describe how elevated we are by the fact that you deemed our hotel great and we are also happy to read you were content with the cleanliness, the kitchen and with the staff too. Also thank you for sharing your constructive thoughts on the rooms as they will help us a lot in improving our standards even better in the future. Considering everything, we are happy to see you enjoyed your stay and we genuinely hope that we will have the pleasure of being your hosts again in the future. Warm regards, Danubius Hotel Annabella Management

4.5
Anonymous- 01. Sep. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel má vynikajúcu polohu, skvelé jedlo na raňajky s večeru. Bad: Na súkromnej pláži, na ktorú majú prístup iba hoteloví hostia pýtali za lehátka 4 eurá.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, It is promising to read your lovely words about the hotel and the service you received. Thank you for complementing the taste and the variety of the dinner and of the breakfast. We are always doing their best to fulfill the expectations of the visitors . We couldn\'t be happier about you stating us a good choice, the satisfaction of our guests is priority to us. You are waited with the warmest welcome all the time at Annabella Hotel. Kind regards, Hotel Annabella Management

4.5
Kornélia- 24. Aug. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná lokalita

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, For a start, we would like to say thank you for taking a few minutes of your precious time to write a review about Danubius Hotel Annabella. It makes us really happy that you found our location excellent. It is promising that you found our food tasty. We hope you will return to us for another great stay in the future. Best regards, Danubius Hotel Annabella Management

5
Karol- 18. Aug. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava výborná.Hotel na dobrom mieste a dva bazény potešily. Bad: Stra

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, First of all, we are extremely grateful to you for sharing your very positve opinion about Danubius Hotel Annabella. We cannot be happier with the fact that you were totally satisfied with our place and you highlighted the excellent food. Furthermore, it is amazing that you found our location great as well as the swimming pools pleased. We do hope you will return, our team is looking forward to welcoming you back! Best wishes, Danubius Hotel Annabella Management

5
Eva- 24. Júl. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásne prostredie, rozpravková príroda!

Danubius Hotel Annabella
Dear Eva, Thank you for sharing your wonderful review with us! We are pleased to hear you were entirely happy with your recent stay in our Danubius Hotel Annabella. Also thank you for emphasizing our hotel’s magnificent environment, we also believe it is located in a fabulous area! Briefly to conclude, we heartily hope your lovely experience will bring you back to our beautiful hotel in the future, you are waited with warm welcome all the time! Kind regards, Danubius Hotel Annabella Management

5
Barnabas- 17. Júl. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko,je to vynikajúci hotel,chodím k vám už vyše 25 rokov,minimálne jedenkrát ročne. Prvýkrát sme boli u vás 4 roky po otvorení hotela v roku 1972!!! Vysoko hodnotím aj personál recepcie, ktorý mi vybavil Autoservíz pre poruchu na mojom aute. Bad: Predtým sa dalo objednať ku večery - občerstvenie pivo, víno,atď.

Danubius Hotel Annabella
Dear Barnabas, thank you for staying with us again and for taking time to share your detailed review about our hotel. It’s always delighting to welcome returning guests. It’s pleasing to read your positive experience abour our staff and our facilities too. We cannot wait to see you soon again as our guest. Best wishes, Management

5
Judita- 16. Júl. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Príjemný hotel napriek výzoru socialistického kolosu. Iba balkóny sú nepoužiteľné , veľmi úzke .Vynikajúca strava, určite sa vrátime!

Danubius Hotel Annabella
Dear Judita, thank you for staying in our hotel and writing us a review. It was nice to read that you were satisfied and you would gladly return to us. We hope that we will have a chance to see you soon again. Best regards, Management

5
Imre és Judit- 25. Nov. 2022
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat! Jövőre is már foglalva :-)

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk, Szeretnénk köszönetet mondani a kiváló értékelésért a Danubius Hotel Annabella egész csapatának nevében. Fantasztikus érzés számunkra, hogy mindennel elégedett volt és hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő! Sok szeretettel várjuk Önt a jövőben! Köszönettel, Hotel management

5
Elżbieta- 13. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel w Centrum tuż przy Balatonie z przepięknym widokiem z balkonu na półwysep Tihany. Cichy i bardzo klimatyczny. Duży obiekt z przepięknym basenem i możliwością pływania na zewnątrz. Śniadania bardzo obfite, urozmaicone. Możliwość wypożyczenia rowerów w hotelu i przejażdżki nad Balatonem.
4.8
Anonim- 21. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Közel van a parthoz. Az ételek nagyon finomak.
5
Cser Enikő- 12. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon udvarias és végtelenül figyelmes kiszolgálás. Nagyszerű szoba, gyönyörű kilátással. Az étteremben felszolgált ételek nem egyikénél megállapítottam, hogy jobbat én sem tudtam volna. :) Azóta is visszavágyok!! Bad: Apró észrevétel, de fontosnak találom, hogy a WC-ben el lehetne helyezni illatósítót.
5
Gábor Simkó- 10. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Great!
5
Cseh András- 10. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
jó kiszolgálás, kedves személyzet
4.8
Fehérvizi Lajos- 10. Okt. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Egytől-egyig a személyzet kedvesen viselkedett, és a kaja házias, finom volt!
4.5
Yuri- 07. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ממליץ
5
Kutassy Anna- 03. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Atugrottunk Bfüredre,akkor megfogadtuk ide mindenképpen eljövünk legalább q hétvégére. Tetszett.
4.5
Roberta- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We had two connecting rooms with 2 teenagers, which was very comfortable. The rooms are old, but were well equipped and clean. The halfboard was great, good selection of delicous food! The view is beautiful from the balcony. Great value for money.
4.5
Erzsèbet- 30. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az ètelek minősège kivàlò. Bad: A fürdőszobàban a kàdmagassàga kènyelmetlen.
4.5
Dagmara- 28. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Położenie hotelu, duży wybór posilków na śniadaniu oraz kolacji, wygodne łóżka. Bad: 1.Przestarzały stan hotelu, w tym przede wszystkim łazienek. Hotelowi potrzebny jest gruntowny remont. 2. Jeśli hotel zastrzega sobie od gości stosowanie się do ciszy nocnej od godziny 22.00 to organizacja imprezy zamkniętej w jednej z sal dla pracownikow banku powinna mieć miejsce również do godz 22. Impreza jednak trwała do późnych godzin nocnych, muzykę było słychać na wszystkich piętrach, uczestnicy śpiewali, śmiali się i krzyczeli. W skrócie nie było możliwości spokojnego snu a na drugi dzień rano wracaliśmy do domu i musieliśmy przejechać 800km. Wypadaloby uszanować ciszę nocną również w stronę gości hotelu a my wracalibysmy do domu wypoczęci.
5
Peter- 27. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó!!!
5
Drazenka Ivancic- 26. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jako lijepo uređeno hrana fina preporučam
5
Gärtner Martina- 26. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szeptemberi hétvégét töltöttem itt egy zumba tábor résztvevőjeként. Szívembe zártam a hotelt, biztosan visszatérek még. Igen, retro, de épp ez a varázsa, egy 54 éves épületről van szó, ami 850 fő befogadására képes. A recepción kedvesen fogadtak, vagy 6 kolléga is elérhető volt, így a check in és out villámgyorsan ment. A szoba tiszta volt, és olyan praktikus dolgokkal is felszerelt, mint pl. szárítókötél a teraszon, szúnyogháló az ablakon, sok konnektor és fogasok. Igen, ezek apróságok, de meglepő, hogy nagyon sok új, fancy helyen tapasztalni ezek hiányát. A szobaasszonyok kedvesek és csinos az egyenruhájuk is. Egy 3 csillagos szállodáról van szó, de a félpanzió kínálata egyszerűen fenséges. Mindkét étkezésnél minden volt, ami csak szemnek és szájnak ingere. Bőséges választék, igényes tálalással. Legalább hat fajta főétel, dupla ennyi köret kínálattal, mellé zöldségek, gyümölcsök és különleges desszertek is. A felszolgálók azonnal szedik le az elhasznált tányérokat, folyamatosan dolgoznak a vendégek között. A szálloda egyébként legalább 200 embernek nyújt munkát. A wellnes részleg szintén nagyon tiszta. Egyetlen incidensem itt volt a medence karbantartóval. Csak papuccsal lehet megközelíteni a kinti medencét, rajtam cipő volt, természetesen nem akartam fürdeni szeptember végén, csak napozni, de hirtelen a semmiből az idős úr minősíthetetlen hangnemben és stílusban üvöltött rám. A helyszínt azonnal elhagytam, de szóvá tettem neki a kirohánását, de még neki állt feljebb. Persze, én vétettem a szabály ellen, de az úr egy paraszt, lenne mit tanulnia a kollégáitól. Köszönöm Annabella Hotel ezt a hétvégét, büszke vagyok, hogy itt Magyarországon, a Balatonnál van egy ilyen szálloda, ami a maximumot nyújtja kiszolgálásban és hozzáállásban.
4.65
Dajkó János- 26. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Bad: A fürdőszoba megérne egy felújítást. Idős emberek elég nehezen tudnak belépni a kádba !!!
4.95
Anonim- 26. Sep. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Személyzet kedves, közvetlen egytől egyik. Ételek nagyon finomak, bőségek választék, folyamatosan pótolták a kínálatot, pincérek szorgalmasan szedték le az asztalokat, kedvesek, mosolygósak. Csodás 4napot töltöttünk ott, tavasszal visszatérünk 😊 Bad: Klíma hangos nagyon, csapágyas hangja van, ez éjjel zavaró volt
5
Krisztina- 25. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Csend, nyugalom. Bad: Alacsony párna,hideg.
4.95
Anonim- 25. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kényelmes parkolás, kellemes városi séták,jó kiindulási pont a Balaton Felvidék megismeréséhez, ifjúkori nosztalgia, szép emlékek felidézése
5
Huczman- 24. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves és segítőkész volt, az ételek minősége és mennyisége fantasztikus volt.
5
Virág- 22. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: finom ételek Bad: régies szoba bútorok
4.5
Anonim- 22. Sep. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves és barátságos volt a személyzet. Az ételek rendkívül bőségesek és finomak voltak. A Balaton gyönyörű és csak egy pár lépésre volt a szállodától.
4.5
Zsolt- 21. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jag fick ett mycket fint och stort dubbelrum med underbar vy över Balaton och Tihany halvön. Personalen var alltid mycket hjälpsam vid receptionen och parkeringen samt i restaurangen. Det var underbart att sitta och se månen över Balaton sjön på sensommarkvällarna. Även hotellets trädgård och de andra faciliteterna är mycket välskötta. Receptionen är alltid öppen och hotellet förtjänar 4 stjärnor. Läget är perfekt i centrala Balatonfüred. Bad: Det ingick även lunch eller middag i halvpensionen. Maten vid middagen var god, men det var så mycket gäster att det ändå kändes som mass-utspisning.
5
A Aklan- 21. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk a szállodában, mindenki kedves volt és segítőkész. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, a város szívében van, mindenhez közel.
5
Zsolt Szucs- 20. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Retró hangulat a szó legnemesebb értelmében, wellness helyett "uszoda", egykori NDK-s nyugdíjasok mindenhol, nagyon hangulatos a hely. A személyzet barátságos és segítőkész, tiszta és rendezett minden, az étterem színvonala pedig jóval a 3 csillag felett van. Ár/ érték arány nagyon jó. Persze nyilván fenn lehetne akadni a parkoláson, a kopott szőnyegeken, meg az exrém magas fürdőkádon, de mi nem ezért mentünk oda, hanem jól érezni magunkat. Ez maradéktalanul sikerült is.
4.5
Attila- 19. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az étterem Bad: Esős időben kevés elfoglaltság a felnőtteknek
4.5
Szabolcs- 19. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A környezete szép. A lehetőségekhez képest jó szolgáltatást nyújt. A felújított részek szépek. Korrekt a kiszolgálás. A személyzet aranyos. Bad: A nem felújított részen a fürdöszobában büdös volt.
5
Denisa Seszták- 19. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A hotellal minden rendben volt.A személyzet is kedves és segítőkész volt.A szoba tiszta volt és klímával felszerelt.Az étel választék is jó volt.A lobbyban meg csocso és biliárd asztal is volt,ami kifejezetten tetszett és mindig kellemes zene szólt.A panoráma meg csodálatos Csak 1 észrevétel,a szobák folyosóján lévő szőnyegekre rá férne a csere. Visszatérünk még!
4.7
Anonim- 19. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, csodás a panoráma, kényelmesek az ágyak, finomak volrak az ételek, a személyzet nagyon készséges és kedves. Bad: Sajnos a wellness részleg és a bár nagyon korán bezárnak. A liftek elavultak, lassúak és kicsik.
5
Ildikó- 19. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó elhelyezkedés, a Balaton ,a sétány közelsége. Minden könnyen elérhető volt. Finom, változatos étel-ital kinálat. Kedves személyzet. Bad: A fürdőre ráfér egy kis felújítás, zuhanykabin praktikusabb lenne. A szagelszivó nem működik, illetve a beépitett ruhásszekrényt is cserélni lehetne.
5
ymot666- 18. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Retró? Igen, de szerethető fajtából. Nagyon jó lokáció, Személyzet udvarias, ételek ízletesek változatosak, bármikor visszamennénk.
5
Gabriella- 18. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon barátságos volt a szoba tiszta kényelmes jó volt ott lenni. Bad: Meglepődtem hogy kád van a fürdőszobába ,de nem okozott gondot.
4.5
Sylbu- 18. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wir kommen jedes Mal gern wieder hier her. Das Hotel ist zwar groß, aber man findet sich gut zurecht. Wir hatten wieder das Glück, ein Zimmer mit schöner Aussicht zu bekommen. Danke....Das Personal ist freundlich und hilfsbereit. Der Pool ist schön groß, man kann gut schwimmen und sich auf den Liegen einen Ruheplatz suchen. Das Areal wird sauber gehalten. Ein Highlight ist der Blick vom "Raucherbalkon", besonders abends. Das nutzen dann schon mehrere Leute. Das Umfeld, um das Hotel ist wirklich sehr schön. Man kann wunderbar im Grünen und am Balaton spazieren gehen. Es gibt viele Einkaufsmöglichkeiten. Ausflüge mit Schiff sind auch empfehlenswert. Bad: Man muss oft lange am Kaffeeautomaten anstehen....
5
István Török- 18. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda dolgozói figyelmesek és udvariasak voltak. A szobákban néhány dolog felújításra vár. A wellnessben dolgozó hölgy ( Andrea) példamutató szorgalommal végezte munkáját. Másnak is szívesen ajánlom ezt a szállodát
5
Mária Wesly- 17. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szeptember 11-13 között két kellemes napot töltöttem a hotel Annabellában. Az ideális helyen épült retró szálloda átlagon felüli éttermi szolgáltatást, tiszta és kényelmes szobát, udvarias személyzettel kellemes kikapcsolódást nyújtott. Szivesen jövőre eljövök és másoknak is ajánlom!
5
Gyorgyi- 17. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rendes, tiszta, kellemes kilatas az erkelyrol Bad: Nem volt olyan
5
Serghei- 17. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Anonim- 17. Sep. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Barátságos személyzet, remek konyha
5
Anonim- 17. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Pihenésre, kikapcsolódásra, teljesen megfelelő. Közel a sétány, és a Balaton.
4.5
László- 15. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jól éreztük magunkat. Bad: A liftek száma alul van méretezve, de részemről nem nagy probléma.
5
Gábor- 15. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az étterem kiváló. Bőséges a választék, mindenki találhat ízlése szerint. Ha bármi kezd fogyni, azonnal feltöltik. Udvarias a személyzet is. Bad: Minden rendben volt, ár-érték arányban nagyon megéri. Bármikor szívesen visszajönnék, ismerőseimnek bátran ajánlom.
4.55
Anonim- 15. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: Tiszta szoba, ételek finomak voltak bőséges választékkal
5
Anonim- 15. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Csendes nyugodt pihenésre alkalmas hely.
4.5
Freytag- 13. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage ist toll, Hotel mit eigenem Strandabschnitt. Das Personal war immer sehr nett und zuvorkommend. Das Essen war sehr lecker und abwechslungsreich. Es wurde ständig nachgefüllt, so dass immer alles vorhanden war. Wir hatten ein Zimmer in der 5. Etage und einen tollen Blick auf den Balaton und auf Tihany. Am Pool waren genügend Liegen vorhanden, sind allerdings lieber an den Strand gegangen. Uns hat es super gefallen, wir würden wiederkommen. Bad: Leider hatten wir eine Badewanne im Bad die sehr hoch war. Man hätte fast eine Leiter gebrauchen können 😉
5
Alice- 11. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Elöször voltunk a Hotel Annabellaban, 2 ejszakat töltöttünk el, nagyon jol ereztük magunkat, kedves szemelyzet, kenyelmes szobat kaptunk, szep kilatas volt az 5. emeletröl, az etelek nagyon finomak voltak, a reggeli es a vacsora is, nagyon valtozatos, tehat összesegeben nagyon jo volt. Köszönünk mindent.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy minket, a Danubius Hotel Annabella szállodát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt szállodánk értékelésére és megosztotta velünk tapasztalatait! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve szállodánkkal itt tartózkodásuk alatt. Köszönjük, hogy kiemelte a csodás kilátást hotelünkből. Illetve, örülünk, hogy meg volt elégedve személyzetünkkel és szobáinkkal is. Összességében reméljük, hogy kellemesen telt idejük és sok szép emlékkel gazdagodtak! Reméljük legközelebb is vendégeink között köszönthetjük majd Önöket! Addig is minden jót kívánunk! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Alice Csiba- 11. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
War sehr schön alles! Wir sind zufrieden! Danke für alles!

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Zunächst einmal möchten wir uns für Ihre freundliche Bewertung bedanken. Wir freuen uns, dass Sie insgesamt mit unserem Hotel zufrieden waren. Es bedeutet uns sehr viel, dass Sie unser Hotel für Ihren Aufenthalt gewählt haben. Wir hoffen, dass wir bald wieder die Gelegenheit haben werden, Sie zu beherbergen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

4.5
Norbert- 11. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az ételek szélesválasztékben voltak és nagyon finoman voltak elkészitve. Bad: Sajnos a wifi nem működött az egész szobában csak egy bizonyos ponton.
5
Dariusz89- 10. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fantastyczna lokalizacja, bardzo dobre posiłki, hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi. Wiele atrakcji dookoła, a także na terenie samego obiektu.
4.85
Anonim- 09. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedettek voltunk! A szálloda szép környezetben van, jól megközelíthető! A konyha teljesen jó, a választék sokrétű! Szép, pihentető négy napot töltöttünk el!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Köszönjük a pozitív értékelését a Danubius hotel Annabella szállodánkról! Nagy örömmel halljuk, hogy szállodánk személyzete megfelelő környezetet tudott biztosítani ahhoz, hogy minél jobban kipihenjék magukat! Reméljük nagyon jól érezték magukat és legközelebb is viszontlátjuk Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Ruviki- 09. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Felejthetetlen napokat töltöttünk az Annabellában. Az elhelyezkedése tökéletes volt, csodás kilátással a szobánkból a Balatonra. A reggeli finom és bőséges volt, a vacsora változatos, és nagyon ízletes. Szuper volt számunkra a szabadtéri medence a napozóágyakkal, a saját balatoni strand, az étkezések a teraszon, a ping-pongozási lehetőség. A személyzet kedves, és hozzáértő. Ár-érték arányban tökéletes választás! Bad: Említésre méltó negatívum nem volt.
5
Edit- 09. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rendkívül kedves, udvarias személyzet! Gyönyörű kilátással a tóra és Tihanyi - félszigetre. Az ételek és a sütemények rendkívül finomak, korlátlan alkoholmentes italfogyasztás vacsoránál is. Tetszett a szálloda elhelyezkedése, közvetlen kijárással a híres Tagore sétányra. Zenés esték nagyon jók(kedden és csütörtökön). A szálloda kicsit retro, de nagy a tisztaság. Jól éreztük magunkat, bármikor visszamennénk! Bad: Ilyen nem volt!
4.5
Eva- 05. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Balaton jsme navštívili po 30 letech a jako vzpomínku na mládí zde strávili čtyři dny na konci léta. Byli jsme příjemně překvapeni, hotel je sice starší, ale zařízení je plně vyhovující, úklid pokojů probíhal každý den, strava byla vynikající, opravdu velký výběr jídla pro každého včetně malých dětí a jídelna je dostatečně velká, vždy jsme bez problémů našli volný stůl. Moc se nám líbil velký 25 m venkovní bazén, ze kterého se volně přechází k bazénu vnitřnímu, a byla zde vždy volná lehátka. Hotelová pláž u jezera je cca 50 m od hotelu (jen přes pěší promenádu) a i zde byl dostatečný počet lehátek, restaurace a půjčovna šlapadel a paddleboardů. Celkově se nám zde moc líbilo, můžeme doporučit.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Your kind review makes us delighted. Thank you very much for highlighting our great facilities, the delicious food we provide, as well as our pleasant pools, among others. We are glad to know that you had an enjoyable stay this time. Hopefully, we will have the opportunity to host you again in the future! Best regards, Hotel Management

5
Anonim- 05. Sep. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Összességében nagyon elégedettek voltunk. Egy kellemes hétvégét töltöttünk el Balatonfüreden. A hotel környezete nagyon barátságod, közel van a városközpontjához. A szobák tiszták, rendezettek, az ételek finomak, a választék bőséges.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Annabellát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, ezt a kiemelkedő pontszámot és visszajelzést hotelünkről! Köszönjük, hogy kiemelte szállodánk jó elhelyezkedését. Illetve örömmel olvassuk, hogy ételeinkkel is meg voltak elégedve, illetve hotelünk tisztaságával. Reméljük legközelebb is minket választanak balatonfüredi kikapcsolódásuk helyszínéül! Addig is minden jót kívánunk Önöknek! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Warnasur As- 04. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
He fet una estada de 4 nits en aquest hotel, durant els primers dies de setembre. Hem pogut gaudir de la piscina exterior els moments que ha fet sol, i de la piscina interior quan ja era més tard. El menjar és variat i cada dia hi ha diverses opcions a triar. Com és un bufet pots repetir del que vulguis.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for sharing your kind review. We appreciate that you mentioned our pleasant pools, and our varied food. It makes us delighted that overall, you had an enjoyable experience here. We are grateful for choosing us this time. We are looking forward to your next visit! Please share your nice review on our Tripadvisor page too: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

4.5
Guozheng- 03. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: 大厅、餐厅、泳池、位置,和服务都不错👍 Bad: 厕所🚽和洗漱间需要装修改造

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time to share your review. We appreciate that you highlighted our excellent value for money, great restaurant, pleasant pool, and our favorable location. It is great to see that overall, you were satisfied with our hotel. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Herczeg József Petykó Zsuzsanna- 02. Sep. 2022
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Mindennel elégedettek voltunk,jövőre is visszatérünk,minden évben itt nyaralunk!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a nálunk töltött időről! Köszönjük szépen, hogy Danubius Hotel Annabella szállodánkat választották balatonfüredi vakációjuk alkalmával. Köszönjük, hogy kiemelte mennyire elégedettek voltak mindennel itt tartózkodásuk alatt. Illetve, örömmel olvassuk, minden évben szállodánkat választják! Összességében reméljük sok szép emlékkel gazdagodtak és reméljük hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük majd Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Katalin- 02. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nekem kellemes csalódàs volt. Mindennel meg voltunk elégedve, a kaja bőséges és sokféle volt, a személyzet kedves és udvarias. Bad: A medence lehetett volna egy kicsit melegebb.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örülünk neki, hogy mindennel meg voltak elégedve. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte bőséges ételeinket, valamit udvarias személyzetünket. Köszönjük, hogy ez alkalommal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Agnes- 31. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kedves Annabella Hotel dolgozói! Nagyszerű munkát végeznek,gratulálok! Csak felsőfokon lehet említeni a tisztaságot,a recepciósok kedvességét,az ételek változatosságát,bőségét,a felszereltséget,a kedvező ár-érték arányt.Minden együtt van. Köszönöm mindnyájuknak! Bad: Nincs negatívum.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Először is nagyon szépen köszönjük nagyszerű értékelését. Igazán boldoggá tesz minket, hogy ez alkalommal meg voltak elégedve szállodánkkal. Hálásak vagyunk, amiért ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Anonim- 31. Aug. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon finom vacsik

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük, hogy ilyen kitűnő értékelést adott Danubius Hotel Annabella szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak és finomnak találta a vacsoráinkat. Természetesen a jövőben is örömünkre szolgálna, ha minket választana. Üdvözlettel: Hotel Management

5
Nelli Varga- 30. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Másodjára töltöttük itt nyaralásunkat, biztosan megyünk még. Szuper ételek és ellátás, kedves személyzet, jó elhelyezkedés, kényelmes szobák, saját strand, finom koktélok. Esős idő esetén sem unatkoztunk. :)

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Elsőként szeretnénk kifejezni hálánkat kedves értékeléséért. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte többek között finom ételeinket, kedves személyzetünket, valamint kényelmes szobáinkat. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk. Köszönjük, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Erzsébet- 29. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rendezett környezet, kedves személyzet. Jeleztük, hogy a wc csap nem zár rendesen, azonnal megjavították. A parkoló személyzet segített parkoló helyet találni. A recepción a fiatalok kedvesek, udvariasak voltak. Bad: A fürdőszobában a szagelszívó ventillátor nem működött. A WC csapja nem zárt tökéletesen. A tv csatornák nagyon kis számban álltak rendelkezésre. A Hír tv nem volt fogható- az országos érdeklődésű Tranzit eseményt ami Tihabnyban volt nem lehetett élőben követni mivel azt a Hír TV közvetítette amit a szállodában nem tudtuk fogni. A vitákat a színhelyen a Club Tihanyban tudtuk követni. Reggel mielőtt a szobát leadtuk (2022.08.28) 9 óra magasságában csomagoltunk amikor kopogás nélkül nyitott be a szobába a takarítónő. A "kérem ne zavarjanak" kis kilincs cetli ki volt téve! Ez meglepő volt!

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örömmel tölt el minket, hogy szállodánk rendezett környezete, kedves személyzetünk, valamint kedves és udvarias személyzetünk elnyerte tetszésüket. Köszönjük, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.85
Anonim- 29. Aug. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Közel a Tagore sétány, Balaton part

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Meg szeretnénk köszönni az értékelést, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkra adott. Köszönjük szépen, hogy minket választott. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét minket választ és találkozunk. Üdvözlettel: Hotel Management

5
Gabor- 28. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Választékos, bőséges reggeli és vacsora. Hangulatos esti zenés program. Kedves személyzet. Bad: Hangosak a nyílászárók,

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyszerű értékelése igazán boldoggá tesz minket. Örömmel tölt el minket, hogy választékos és bőséges ételeink, hangulatos zenés programunk, valamint kedves személyzetünk elnyerték tetszésüket. Sokat jelent nekünk, hogy ezúttal minket választottak. Reméljük, lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Mónika- 28. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli és a vacsora bőseges és finom. A személyzet kivételesen udvarias!! S kedves. A szoba kényelmes. A strand szép, tiszta. Bad: Két dolog. Nagyon magas volt a kád, nehéz volt belelépni. A másik / igaz én nagy tévénező vagyok/, lehetett volna sokkal több magyar csatorna. Ezektől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Igazán boldoggá tesz minket, hogy szállodánkat ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Köszönjük, hogy megemlítette bőséges és finom ételeinket, udvarias személyzetünket, kényelmes szobáinkat, valamint szép strandunkat. Hálásak vagyunk, amiért ezúttal ellátogattak hozzánk. Reméljük, hamarosan visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Marcel Herrmann- 28. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Wir sind aus der Schweiz gekommen und meine Frau hat sich bei der Kosmetikerin Krisztina Kutassy verwöhnen lassen. Krisztina ist sehr sympathisch und arbeitet sehr professionell. 100 Prozent zu empfehlen. Wir kommen wieder.

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Herzlichen Dank für Ihre nette Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie insgesamt mit unserem Hotel zufrieden waren. Es bedeutet uns sehr viel, dass Sie uns dieses Mal besucht haben. Wir freuen uns darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Gabriella- 28. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet hozzáállása kitűnő volt. Az étel választék bőséges, igyekeznek minél több magyaros menüt kitalálni. A strand szépen rendben tartott. Bad: Reggelinél nem volt friss a pékáru.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük kedves értékelését. Igazán sokat jelent nekünk, hogy kiemelte segítőkész személyzetünket, bőséges ételeinket, valamint rendezett strandunkat. Nagyra értékeljük, hogy ez alkalommal ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Erzsébet- 28. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó volt a reggeli. Szèp az ètterem terasza. Bad: Reggel korán ordibaltak a szomszèdok.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy igyekezeteinket ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Hálásak vagyunk, amiért megemlítette finom reggelinket, valamint szép éttermünket. Reméljük, hogy összességében jól érezték magukat. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
Anonim- 27. Aug. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Étkeztetés minősége

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta visszajelzését. Örülünk neki, hogy összességében meg volt elégedve szállodánkkal. Reméljük, hogy látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Igazán hálásak vagyunk, hogy ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Zsuzsanna- 26. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Közel van a parthoz,sőt magànstrandja van. Bèkessèg,nyugalom.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy kiváló szállodánkat ilyen magas pontszámokkal jutalmazta. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk. Reméljük, látogatásuk során nem tapasztaltak semmilyen kellemetlenséget. Köszönjük, hogy ezúttal minket választottak. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Lázárné Nagy Melinda- 26. Aug. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Segítőkész udvarias személyzet bőséges finom reggeli és vacsora a kínálat minden igényt kielégit köszönjük nagyon jól éreztük magunkat legközelebb visszük a barátokat is 😊😊😊😊

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk, Engedje meg, hogy köszönetet mondjunk a kedves visszajelzéséért a mi szeretett Danubius Hotel Annabella szállodánkkal kapcsolatosan! Nagyon örülünk, hogy a hotelünk teljes mértékben elnyerte az Önök tetszését. Reméljük, hogy legközelebb is minket választanak majd, ha ezen a környéken járnak! Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.5
John- 25. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wonderful location, clean,great facilities.Amazing views. Good choice of food. Bad: The gardener cutting the grass or leaf blowing at 6.30am.

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Your kind review makes us delighted. It is great to see that the wonderful location of our hotel, our great facilities, as well as our varied food were to your liking. Thank you for choosing us for your stay this time. We hope we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

5
Karsainé Posta Katalin Éva- 25. Aug. 2022
  • Skupina priateľov
  • Source: Szallas.hu
Bad: Reggelinél hiányoltam, hogy az asztalon nem volt kis hulladékgyűjtő. 😊

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük a kiváló értékelését, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkra adott. Hálásak vagyunk, hogy a vendégünk lehetett és hogy az értékelés alapján meg tudtunk felelni az elvárásainak. Ugyanakkor köszönjük a visszajelzést, amiben fejlődhetünk. Reméljük, hogy a jövőben ismét minket fog választani. Üdvözlettel: Hotel Management

4.5
Erzsébet- 24. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon szép helyen volt a szállás ,közelben saját strand a balatonparton.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Kedves értékelése igazán boldoggá tesz minket. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte szállodánk szép környezetét, valamint nagyszerű saját strandját. Bízunk benne, hogy látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Köszönjük látogatásukat, szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
wilfried nemeth- 23. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Einfach super!!!

Danubius Hotel Annabella
Dear Guest, Thank you very much for taking the time and effort in order to write this nice review about our wonderful Danubius Hotel Annabella. Special thanks for the excellent rating. We look forward to hosting you here again. Please share your review on tripadvisor too: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

4.5
Lothar- 23. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer sehr sauber, höfliches Personal Bad: Es war alles ok

Danubius Hotel Annabella
Lieber Gast, Zunächst einmal sind wir Ihnen dankbar für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie unsere sauberen Zimmer und unser höfliches Personal erwähnt haben. Es macht uns glücklich, dass Sie mit unserem Hotel zufrieden waren. Wir danken Ihnen für Ihren Besuch. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Károly Hrotkó- 23. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csak ajánlani tudom minden szempontból: hely, ellátás, szolgáltatások stb....

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Először is, hadd köszönjük meg ezt a kedves leírást, amit Danubius Hotel Annabella szállodánkról adott. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Bízunk benne, hogy még visszatér hozzánk. Kérjük, ha ideje engedi értékeljen bennünket a Tripadvisoron is: https://www.tripadvisor.com/UserReviewEdit-g274884-d279437-Danubius_Hotel_Annabella-Balatonfured_Veszprem_County_Central_Transdanubia.html Üdvözlettel: Hotel Management

4.5
Brigitta- 23. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló a szálloda elhelyezkedése. Kedves, figyelmes személyzet, a legforgalmasabb teltház idején is. Bad: Retró, kopott szobák.

Danubius Hotel Annabella
Kedves Vendégünk! Kedves értékelése igazán boldoggá tesz minket. Nagyra értékeljük, hogy kiemelte hotelünk kiváló elhelyezkedését, valamint kedves és figyelmes személyzetünket. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk. Köszönjük látogatásukat. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Telefón: +36 87 889 431
Telefonická rezervácia: +36 87 889 431
Faxom: +36 87 889 435

Adresa: Deák Ferenc utca 25., 8230 Balatonfüred, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36 87 889 431

Telefonická rezervácia

+36 87 889 431

Adresa:
Deák Ferenc utca 25., 8230 Balatonfüred, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X