toggle menu

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Wellness hotel pro rodiny se soukromou pláží v Balatonfüred

Wellness hotel pro rodiny se soukromou pláží v Balatonfüred

Zavolejte nám

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 4239 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.7/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.9/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Vip AC- 03. úno. 2024
  • Jednotlivec
  • Source: Google
anubius Hotel Annabella to wspaniały hotel*** w którym jest wszystko na 5 a położenie to tuż przy niesamowitym jeziorem Balaton! Byliśmy we wrześniu na cztery dni i to był strzał w dziesiątkę! Personel bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Czysto wszędzie, Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie super - bardzo smaczne przyprawione ze smakiem, zupy dobre, dużo dobrych dań bardzo smacznych bardzo dobrze przyprawionych - można powiedzieć co jadłem to smakowało i to bardzo! Jedzenie mieliśmy - śniadania i obiadokolacje ale to było jak Super Full All Inclusive! Okolica piękna - zadbane kwieciste ogrody i parki, fajny deptak z knajpkami prowadzi wzdłuż jeziora do mariny i centrum uroczego miasteczka.... Dwa baseny w hotelu ale my wybieraliśmy co dzień fantastyczne jezioro.... Wszędzie blisko! Fajna plaża - super klimat okolicy! Szczęśliwi, uśmiechnięci ludzie i wspaniała okolica.... Piękny zachód słońca nad jeziorem.... Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy wszystkim bardzo bez wahania! Pozdrawiam!
5
Tamás- 18. lis. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A hotel. Bad: A vendégek.
5
Istvánné Kallai- 17. lis. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A személyzet nagyon udvarias kedves segítőkész. Az ételek finomak bőséges választékú, tálcákat folyamatosan cserélik. Aszaloda elhelyezkedés kilátásai pazar.
4.5
Juice69- 14. lis. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése, a kilátás csodás. Visszatérő vendégként még a retró hangulat is értékkel bír számomra. Az étkezések bőségesek, választékosak, a személyzet segítőkész, kedves, felkészült. Bad: Több időnk, hogy a wellness részleget is kipróbálhassuk. Na mejd legközelebb! 😊
5
Petra- 31. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super lokalita Plaz dve minutky peso Vyborna strava
4.5
Immanuel- 31. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ein großer "Touristen-Bunker", wie man sagt, aber ICH liebe das! So viele Leute aus den verschiedensten Ländern, verschiedene Animationen, große Schlacht am Buffet, tolles Schwimmbad, schöne Aussicht, nettes und sehr behilfliches Deutsch sprechendes Personal, großartiges medizinisches Massageangebot, die Zimmer sind zweckmäßig eingerichtet. Balkon ist vorhanden und ein Fenster in der Balkontüre ist mit Fliegengitter versehen. Eine tolle Strandpromenade mit Essensmöglichkeiten und Souvenirs ist gleich in der Nähe. Der große Garten des Hotels lädt zum Entspannen ein und der Plattensee/Balaton ist in drei Minuten zu Fuß zu erreichen, also der hoteleigene Strand. Bad: Einige haben die Menschenmassen als nicht sonderlich angenehm empfunden und das Buffet war wirklich, wie ein Schlachtfeld, das Essen nicht sehr hochwertig (aber gut und abwechslungsreich) der ganze Gebäudekomplet ist in die Jahre gekommen, aber ich persönlich kann es auf jedem Fall weiter empfehlen!
4.5
Limban- 30. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Peisajul,curățenie, mâncarea.
4.7
Anonim- 28. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Mi visszatérő vendégek vagyunk. Nagyon jó a szálloda elhelyezése, a személyzet kedves és az éttermükkel is elégedettek vagyunk. Szeretjük a sétány hangulatát, illetve minden könnyen megközelíthető.
4.5
Ivars- 23. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: breakfast as always excellent Bad: The hotel rooms need to be refreshed a little
4.5
Tomasz- 19. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalizacja nad samym Balatonem, pyszne śniadanie. Powrót do minionej epoki ;)
5
Kolemjdoucí_Petr- 18. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pecka. Polopenze úplně nadstandard a bohate staci, jídlo luxusní, velký výber a nikdy nic nechybělo a když je nahodou odpoledne "hlad" nebo chuť, neni žadný problém za velmi rozumné peníze. Na hotelu čisto (všude), klid , nadherný výhled, velmi krasne prostředí, hotel situovaný výborně, venkovní "výběh pro děti nechybí pod hotelem skvělá kolonáda, bankomat asi 10 minut klidné chůze, Balaton na konci září teply, V hotelu skvělý vnitřní i venkovní bazén, možnost masáží. Proste pecka, mě a synovi nic nechybělo. Můžu jen doporučit a hodlám se tam vrátit.
5
Zoran Milicevic- 18. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Predivan hotel na prelepom mestu sa ljubaznim osobljem
4.95
Anonim- 18. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Csend és nyugalom.
5
Zoran Milicevic- 15. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ocena sve govori sasvim adekvatno je reći odlično
4.5
Gyuris Gergely- 15. říj. 2023
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Családbarát hely, kedves személyzet, bőséges étkezés.
4.5
Kis- 15. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Füred legjobb helyén, a legjobb szálloda, Udvarias személyzet, finom, választékos vacsora. Standard szobát foglaltam, és a recepcionál, mikor elmondtam , hogy csipő-protézis mütétem volt, a foglalási árban, jobb szobát kaptam, zuhanyfülkéset. Külön hála és köszönet!!!!
5
Viktória- 15. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ennél jobb helyen nem lehet megszállni, mindenhez közel van, ami egy balatonfüredi nyaralást teljessé tehet. Az ételek igen jó minőségben, igényesen és változatosan vannak elkészítve, széles a választék, finomak a sütik. A szálloda munkatársai egytől egyig kedvesek, előzékenyek és segítőkészek. Nagyszerű napokat köszönhetünk Nekik. Bad: Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy nincs mód a wellness részleg további használatára a kijelentkezés után. Ezt gyakorlatilag már minden szálláshelyen tudják biztosítani felár nélkül is.
4.65
Anonim- 11. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Segítőkész személyzet, tisztaság, finom ételek!
5
Magdalena- 10. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa Pań dbających o czystość w pokojach, super lokalizacja, Bad: brak klimatyzacji w windach,
5
Henriette- 10. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A legjobb szálloda, amit ajánlhatok minőségben, árban, nincs értelme mást keresgélni a Balatonnál, ezt garantálom! A személyzet kiemelten kedves, segítőkész, a tisztaság, takarítás csillagos ötös, udvariasság kiemelkedő. A reggeli, vacsora bőséges, finom és sokrétű, több szállodában voltam már, de az ételek választéka, íze, a felszolgálás messze felülmúlja az összeset, abszolút első helyen van. Csend van, nyugalom, jó kilátás, nagyon ajánlom. Külön köszönöm a feleségem iránti kedvességet, nagyon hálás vagyok ezért, köszönöm a vezetőknek és a teljes személyzetnek. Gábor
4.5
J.H.- 09. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ontbijt en diner waren uitstekend verzorgd met veel keus. Bad: eigenlijk niets
4.5
Uwe- 09. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gute Lage schöne Zimmer Schwimmbad gut Pool gut Frühstück Abendbrot seht gut insgesamt tolles Hotel
4.5
Jánosné- 09. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A Balaton közelsége kilátás Tihanyra. Finom ételek kedves személyzet.
5
Zsuzsanna Becsei- 08. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Salsa-Mojito rendezvènyen vettem rèszt a hètvègèn.Nagyon meg vagyok elègedve az ellátással, a szálloda tiszta ès rendezett,a dolgozók kedvesek. Jövök máskor is!!
4.5
Andreas- 07. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fahrradverleih im Hotel
4.5
Varga- 06. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szuper helyen, csodás kilátással, nagyon sok féle finom étel, kényelmes szoba, fizetős parkoló, hideg medencék.
5
Marianna Bak- 06. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Régen jártam itt és sajnos most sem. Lebetegedtem a szállás elfoglalásának napján. Telefonáltam, hogy mit tegyek, nem szeretnék megfértőzni senkit sem. A szállást, félpanzió árát rendeztem korábban. Javasolta a kedves call centeres úr, hogy írjak emailt és a hívásazonosító számára hivatkozva, ahol hallani lehetett, beteg vagyok, megpróbáltam a befizetett összeget visszakérni. Őszintén szólva nem reméltem, hogy akár egy részéti is visszakaphatom a rendezett díjnak. Nem hittem el, 10 perccel az emailküldést követően a számlámon szerepelet a teljes összeg!!!!! Nagyon-nagyon korrekt eljárást kaptam. Köszönöm szépen!
4.5
Maria- 06. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr unkomplizierter Fahrradverleih, gute Räder. Sehr freundliches Personal. Tolle Lage am See.
5
Dusan Farsky- 05. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hotel s vlastnou plážou, kam sa ide cez pekný park. Na začiatku promenády. Izby neviem či prešli rekonštrukciou, vypadajú v pôvodnom stave a tak má človek možnosť zažiť maďarský socializmus. Zvlášť by som pochválil úplne skvelú stravu, bohaté raňajky a výborné večere, ochutnal som všetko a jedlo bolo naozaj úžasné. Určite sa sem ešte vrátim.
5
Anonim- 05. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nyugdíjas kedvezmény, a Balaton közelsége, megfelelő kiszolgálás,környezet.
4.5
Jiří- 05. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fantastické jídlo, velký výběr a neustále doplňováno. Kousíček na pláž, která přísluší hotelu. Perfektní byl také bazén. Bad: Koupelny jsou starší, nicméně uklizené a čisté.
5
Dusann- 05. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Neviem či hotel prešiel nejakou rekonštrukciou, ale vybavenie izieb vypadá v pôvodnom stave. Ja som za to rád, mohol som tak nahliadnuť na maďarský socializmus a porovnať s tým našim. Nejaký luxus tu netreba hľadať, izby sú však čisté. Hotel má dobrú polohu na začiatku promenády, pekný park hneď vedľa a súkromnú pláž. Vyzdvihnúť musím skvelú stravu, raňajky aj večere boli výborné a dostatočný výber.
5
Halász Katalin- 04. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyszerű hely, nagyszerű helyen! Mi nem utoljára jöttünk ide!🙂
4.85
Anonim- 04. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, segítőkész személyzet. Tisztaság. Étkezés terén választékos, finom ételek, korlátlan mennyiségben.
4.5
Szűcs- 04. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tisztaság mindenhol, kényelmes ágy, erkély a szobàhoz. A kertben szívesen nézegettük a kis szorgalmas fűnyíró robotokat Bad: Nincs olyan
5
Anikó- 03. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden. Nagyon jó helyen fekszik a szálloda. Kedves a személyzet, nagyon jó a konyhájuk. Hétvégén élő zene is volt, ami különösen meglepett minket. Rendkívül jól éreztük mangunkat. Még sokszor szeretnénk itt megszállni.
5
Endrjiu2006- 03. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo dobry hotel. Personel bardzo miły pomocny i uprzejmy. Czysto wszędzie, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie super - bardzo smaczne przyprawione ze smakiem, zupy dobre, dużo dobrych dań bardzo smacznych bardzo dobrze przyprawionych - można powiedzieć co jadłem to smakowało i to bardzo! Jedzenie to Super Full All Inclusive! Okolica piękna - zadbane kwieciste ogrody i parki, fajny deptak z knajpkami.... Dwa baseny w hotelu ale my wybieraliśmy co dzień fantastyczne jezioro.... Wszędzie blisko! Fajna plaża - super klimat okolicy! Piękny zachód słońca nad jeziorem....
5
Apuci Dankó- 03. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
ÉN mindenkinek szívből ajánlom.
5
Zora Sipos- 02. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szép! Mindenkinek ajánlom!
5
Anonim- 02. říj. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Le a kalappal az itt dolgozók előtt. A rengeteg munka mellett mégis mosolygósak és segítőkészek. Már máskor is voltunk itt megszállva, és biztosan még jövünk is.
5
KFT.- 02. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus volt a szállás, a félpanzió pedig minden képzeletemet felülmúlta. Bad: Minden tetszett
5
Lenka- 02. říj. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Děkujeme za velmi pěkný pobyt
4.8
Anonim- 30. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet, tisztaság, szervezettség.
5
Catherine- 30. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The most memorable part of the stay was the helpfulness of the staff. I specifically remember Bora and a young female employee who's name I cannot recall helping us with making phone calls, directions and giving us suggestions. They made our trip such a fun experience. We loved the included meals. They were delicious and again the staff in the dining hall was so kind. The location was ideal and the hotel was easy to navigate. If I get a chance to return to the lake , I will definitely stay here again!
5
Danuta- 30. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Polecam ten Hotel, pięknie położony , czysto , miło, przyjemnie :)
5
Zuzanna- 29. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pyszne jedzenie w dogodnych godzinach, prywatna plaża i to parę kroków od hotelu, basen z leżakami na miejscu, super widoki z pokoju na miasto i Balaton.
4.5
László- 28. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges, változatos ételek, nagyon kedves személyzet, gyönyörű környezet. Amit kértem, arra maximálisan odafigyeltek.
4.5
Eric- 28. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr nettes Personal. Sehr gutes Essen.
5
Beáta- 27. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hatalmas a szálloda, a kisfiúnkat (4 éves) abszolút lekötötte a sok játék a hallban, a kinti medence és játszótér, valamint a folyamatosan rendelkezésre álló animátorok. Az ételek finomak voltak. A szálloda elhelyezkedése tökéletes, séta-távolságra minden megtalálható. Bad: Állandóan keresni kellett a tiszta villát és kést, nem sikerült a személyzetnek folyamatosan biztosítani, bár valóban rengeteg vendég volt. Jobbnak tartottam volna, ha nem az asztalokra, hanem a tányérokhoz rakták volna őket, ahogy a kanalakat. Reggelinél a meleg ételek lehettek volna kicsit választékosabbak napról-napra, de egyébként finomak voltak.
4.5
Giuseppe- 27. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: La posizione, la cordialità del personale, la cena e la colazione. Bad: I bagni sono da ristrutturare perché vecchi e scomodi. Mancanza del bidet.
5
Oravecz Lászlóné- 26. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, segítőkész személyzet. Az étterem és a kiszolgálás nagyon jó volt.
5
Csaba Spiegler- 25. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Az mindent elmond, hogy már tizennegyedik alkalommal választottuk pihenéshez ezt a szállodát!
5
Márta- 25. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom ételek Bad: Olyan nem volr
4.5
Ralf- 25. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war ausreichend groß, sauber und gute Aussicht auf die gesamte Anlage, mit Balkon, sehr gut. Das Essen in Buffetform war sehr gut, abwechslungsreich und geschmacklich sehr gut. Der Zugang zum Strand führt durch einen schönen Park und über eine Strandpromenade. Der Strand sehr sauber und gut ausgestattet.
5
Anonim- 25. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nem volt negatív tapasztalatom. Jó hangulatúak a zenés estek.
4.8
Böszörményi Ágnes- 25. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: En paleozok es csak halat eszek ezt elore jeleztem a szallodanak, akik toavbbadtak a konyhanak. Az ott tartozkodasom alatt vegig nagyon finom paleos eteleket kaptam. Csak ajanlani tudom a helyet!
4.85
Boszorad Ladislav- 25. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Szep kornyek,jo kaja
5
Tünde Budai- 24. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon elégedett vagyok a szálloda által nyújtott szolgáltatással.vissza térő vendég leszek 😘
4.5
Csikyné Schuller- 24. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom falatok, csodás elhelyezkedés, erkélyes szoba, kilátás a Balatonra! Bad: A párna mérete és állaga a mi ízlésünknek túl kicsi és lapos volt, emiatt pedig sajnos nekünk kényelmetlen.
4.5
Alexandra- 24. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Už sme tu boli druhýkrát cítili sme sa super.Personál ochotný mily sú top ☺️Raňajky aj večere fantastické pochutnali sme aj my aj deti.určite sa tam ešte párkrát vrátime.
5
Renata- 24. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel na dobrom mieste, všetko veľmi blízko. Veľmi dobrá strava, Milý a promtny personál. Bad: Všetko ok
4.5
Mária- 24. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je sýce starý, ale je obklopený krásnou zeleňou. Je to príjemné. Bad: V jedálni sme sa potili.Mohla byť klíma.V kúpelni by sme chceli mať sprchovací kút.Vaňa bola prívysoká a to sme vysoký .
5
Pinky- 23. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Comfortable stay with family Bad: Nothing
5
László- 23. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: 80 éves hazaspár. Harmadik éve ebben az időszakban tőltünk el négy napot a szállodában. A személyzet kedves, segítőkész. Ételek ízletessek, a szobák és kényelmük a mi elvárásunknak megfelelő. Kikapcsolódásra, pihenésre ideális.
4.5
Kovács- 23. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Fürdőszoba nagyon magasan van a kád nehéz volt ki és belepni jobban örültem volna egy zuhanyzonak
5
Anonymous- 21. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó helyen van Bad: Nincs
5
Anett- 21. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tökéletes volt! Ár-érték perfect! Kedves személyzet, kérésünket figyelembe vették. Visszatértünk!
5
Szabolcs Gábor- 21. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli tökéletes volt. Bő választék, finom friss ételek. Közel a központ, gyalogosan 5 perc. A vacsora finom, minden igényt kielégítő. Bad: -
4.5
lavinia claudia- 19. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Locatie foarte foarte buna, aproape de zona de promemada si de lac; mancarea a fost buna, personalul foarte amabil,semnal bun si gratis la wifi in incinta hotelului. Peisajul din camera cu vedere la lac este absolut superb, la fel si terasa din capatul holului. Bad: Apa a fost rece in piscina. La un moment dat am avut furnici in camera. Foarte aglomerat la ora mesei..greu gaseai o masa libera.
4.5
Suncica- 19. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Food and service was great. Most of the stuff was very nice. The position is amazing, right on the main walking boulevard. We enjoyed our stay. Bad: Parking should be free like in most of the hotels. The walls are thin, if other guests are loud like in our case, you cannot get a good sleep. A pair of earplugs can solve it though:) The hotel has a private beach but the chairs are not free.
4.5
Hatos- 19. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó elhelyezkedés, kedves, szorgalmas személyzet. Bad: Az ételek legjava hideg. A hűtő valójában egy nem működő (nem hideg) minibár.
4.5
Melinda- 19. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo, prístup personálu, rozľahlé exterierové plochy, stolnotenisový stôl. Bad: stará kúpeľňa bez odsávania pár
5
Tünde- 19. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden úgy tökéletes ahogy van, és a parkok is csodálatosak. Bad: Nincs ilyen.
5
Fekete Tünde- 18. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Tiszta szoba . nedves személyzet !!. bőséges reggeli vacsora.. nyugottan ajánlom bárkinek. Balatonra néző szoba.
4.55
Anonim- 18. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Bad: Köntöst nagyon hiányoltuk
4.85
Anonim- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész.
4.5
Zsolt- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super sme sa cítili, perfektné jedlá.Vrelo odporúčam aj ďalším ľuďom.😃😃😃
4.5
Adriana- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikajuce jedlo, super pozicia na plaz ,vsade cisto Bad: Chcelo by to rekonstrukciu kupelne a vymenu okien . ..
5
HóhennéZsuzsi- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tetszett a Balaton közelsége a szálloda elötti rendezett szép park.a svédasztalos étkezések bőséges választéka,a személyzet kedvessége Bad: Olyan nem volt,😊
5
Martina- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es war alles super, Rezeption hervorragendes deutsch, alles wurde sehr gut erklärt, Essen+ Trinken war hervorragend, sehr lecker, für jeden was dabei, Personal sehr freundlich, hilfsbereit, alle Angestellten vom Hotel waren freundlich und hilfsbereit.
5
Ivana- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná lokalita, strava výborna, sukromná pláž Bad: K dokonalosti tohoto ubytovania mi chyba len krajší bazen, prípadne dobudovať wellnes.
4.5
Viktória- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skutočne výborná strava, stále dopĺňali. Personál milý. Na pitie značkové nealkoholické nápoje. Poloha hotela je veľmi dobrá. Blízko promenáda, prístav. Izba pekná, nový nábytok. Bad: Kúpeľňa je veľmi stará, koberce na chodbe špinavé. Voda aj vo vnútornom bazéne bola veľmi studená.
4.5
Györgyné- 18. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van. Finom, bőséges reggeli és vacsora. Rossz idő esetére beltéri medence. Bad: Külföldi turista csoport éjszaka hangoskodott, de egy ekkora szállodában nem elítélendő.
5
Tünde- 17. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden jó volt! Bad: A szoba az étkező felett volt, ez egy kicsit zajos volt!
5
Morovik- 17. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szép kilàtás a tóra , napfelkelte 🥰 gyönyörű látvány volt. Pluszpont az antiallergén paplan/párna Bad: Érkezési időnket megadtuk,de sajnos így is több mint 2 órát kellett várni a szobára. Lehetne több magyar tv csatorna illetve sport csatorna
5
Miklián- 17. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tökéletes! Azt kaptam amit vártam :) Bad: Nem volt ilyen
5
Györgyi Mármarosi- 16. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csodálatos környezet, a setany a park a Balaton közelsége.Udvarias, figyelmes szemelyzet,tisztaság jellemzi a szállodát.Mindenkinek ajánlom,megha a szobák elég kicsik is.
5
Csilla Stefanidesz- 16. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
2020-ban voltunk ott. Fantasztikus élmény volt! Sosem voltam még ennyire szép szállodában! A személyzet nagyon kedves és segítőkész! Visszavágyunk! :)
5
András- 16. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az ellátás, a hotel fekvése, elhelyezkedése, wellness. Bad: Az ágy, puha volt.
4.5
Iveta- 16. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Blízko vody. Pekné prostredie. Vynikajúce raňajky a večere. Bad: Slabý internet. Signál vypadával. Parkovisko hneď pri hoteli.
5
Barnabás- 15. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tisztaság a szálloda szobában. Kedvesek a felszolgálok.. Bő választék reggeli és vacsoránál. Nem volt zsúfoltság a szaunában. Közvetlenül a sétány mellett illetve a Balaton partján.......
5
Lilla Olasz- 14. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat, kedves volt a személyzet. A vacsora és reggeli bőséges volt.
4.5
Monika- 14. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war sehr gut, alles da was man für ein gutes Frühstück braucht👍 Bad: Essen war sehr gut, war aber nicht besonders heiß
5
Eszter- 14. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló helyen van a szálloda. A szobák kényelmesek, tiszták. A saját strand nagyon szép. Az uszoda is nagyon jó. A személyzet kedves, az ételek finomak. Bad: Kicsit nehéz volt a kádba való ki - és bemászás.
5
Michał- 14. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel w stylu lat 90 - trochę trącący myszką - ale to widać na zdjęciach. Widać że powoli pojawiają sie inwestycje jak np nowe windy. Natomiast czystość, bez zarzutu, łóżka wygodne, dobry widok z okna (choć boczny widać kawałek Balatonu). Lokalizacja idealna - przy samym deptaku Tagore. Do "centrum" jakieś 600m choć wzdłuż całego deptaku coś się dzieje. Dobre restauracje i bary przy Tagore - polecam szczególnie Waikiki. Proces meldowania bezproblemowy - na recepcji mówią po angielsku. Śniadania standardowe, ale obiady wyśmienite. Byliśmy 3 noce - każdego dnia był duży wybór nie powtarzających się przez ten czas dań. Jedzenie naprawdę godne polecenia. Fajne baseny wewn i zewn. Parking tłoczny ale nie było problemu z postawieniem auta.
5
kasia- 14. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: najlepsze jedzenie pod słońcem, duży wybór ,pod dostatkiem gorące dania , soki owoce, sery pieczywo ciepłe rogaliki i tak mogłabym długo wymieniać, jak zjadłam śniadanie to dopiero poszłam na kolację. i oczywiście baaaardzo czysto. Bad: nic
5
Silvia- 13. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Úplne všetko úžasné. Rovno na plaži, úžasná poloha, úžasné raňajky a večere , profesionálny personál, krásny pobyt. Bad: Nemám výhrady
5
Jaromír- 13. zář. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné ubytování. Hotel sice starší, ale udržovaný a čistý. Snídaně sice opakující se, ale dostačující. Večeře vynikající i s nealko nápoji. K dispozici bazén venkovní i vnitřní. K hotelu náleží i pláž. Pěkná lokalita kousek od jezera a městské promenády. Postele pohodlné a na pokoj klimatizace. A když chcete přes noc nechat otevřené dveře na balkon, byla tam i síť proti hmyzu. Maličkost, ale velmi praktická, ne vždy je na toto totiž myšleno. Byli jsme moc spokojení. Bad: Lehátka na hotelové pláži za poplatek, i když tam mají přístup pouze hosté hotelu.
5
Anonim- 12. zář. 2023
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Tiszta,rendezett szoba, kedves udvarias személyzet, bőséges,választékos reggeli és vacsora.
5
Anonim- 12. zář. 2023
  • Skupina přátel
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves személyzet

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Telefon: +36 87 889 431
Telefonická rezervace: +36 87 889 431
Faxem: +36 87 889 435

Adresa: Deák Ferenc utca 25., 8230 Balatonfüred, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 87 889 431

Adresa:
Deák Ferenc utca 25., 8230 Balatonfüred, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X