toggle menu

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.9/5
Aufgrund von 4355 Bewertungen
Dienstleistungen
4.9/5
Sauberkeit
4.9/5
Komfort
4.8/5
Location
4.9/5
Personal
4.9/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.9/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
4.65
Bors Imréné- 06. Mai. 2012
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Főleg a koszttal. Minden igényt kielégítő.Sajnos a Busz pályaudvartól kissé messze van, de nem nagy probléma. (Még ez ideig)
5
Dóra és Tibi- 18. Apr. 2012
  • Älteres Paar
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Mivel mi is a vendéglátásban dolgozunk, sajna csak szezonon kívül tudjuk igénybe venni a pihenést. Legutóbb 2010 májusában jártunk önöknél, szerencsétlenségünkre a leghidegebb időt fogtuk ki, de mindenért kárpótolt a szálloda és személyzete. Valahogy így kell csinálni a vendéglátást ahogy önök teszik. Nem fogok regét írni ide, de csak gratulálni tudok, és sok sikert kívánni az idei évre is!!! Egyébként már januárba foglaltunk egy május elejei időpontot mert a múlt ősszel három napig gondolkodtunk és le maradtuk. További sok sikert. Üdvözlettel Dóra és Tibor
4.7
konre- 22. Mär. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    3
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Ez lesz a 6. év, hogy hosszabb-rövidebb időt töltünk Itt. Számunkra majdnem minden tökéletes. Kitünő: személyzet, ellátás, étel-ital kinálat, az animátorok, szállodai programok, tisztaság. Két dolog ami javításra szorul, az egyik az ágyak, nagyon kényelmetlenek a matracok, ráférne a csere. A másik az evőeszközök tisztasága hagy némi kivánnivalót. Évrőlévre visszajárunk, nagyon jól érezzük magunkat, gyermekünk oklevelekkel és élményekkel gazdagon, tér haza. A parti rész kialakítása tökéletes, mindenki megtalálja a számára megfelelő pihenő helyet, akár nyugalomra, akár nyüzsgésre vágyik. A játszótér, sportpályák a gyönyörűen gondozott hatalmas park mind a tökéletes kikapcsolódást biztosítja. A személyzet udvaris, segítőkész minden területen. Idén is megyünk, remélem ismételten jól fogjuk magunkat érezni.
5
Andy- 20. Jan. 2012
  • Familie mit älteren Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Az idén harmadik éve fogunk itt üdülni. Egy baráti család is jön velünk. Gyermekeinkkel nagyon jól érezzük magunkat , sokat pihenünk, jókat eszünk. Balatonfüred gyönyörű, esténként nagy sétákat teszünk. Csodás öt napot töltünk a HOTEL MARINÁBA. Az alkalmazottak kedvesek. Reméljük sokáig tudják ezt a színvonalat tartani. Minden jót, jó egészséget további munkájukhoz!
5
Kiss Attila- 12. Jan. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Ötödik éve járunk ide,csak ajánlani tudom.Külön elismerésem a Személyzetnek.

Danubius Hotel Marina
Kedves Vendégünk! Örömmel olvastuk elismerő szavait! Szeretettel várjuk vissza szállodánkba! Üdvözlettel: Mayer Orsolya, PR munkatárs

5
Kiss Attila- 12. Jan. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Ötödik éve járunk ide,mindenkinek,csak ajánlani tudom.Maximális elismerésem a Személyzetnek.

Danubius Hotel Marina
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen elismerő szavait! Örömmel olvastuk, hogy már több éve visszajáró vendégeink! Szeretettel várjuk Önöket a hatodik alkalommal is! Üdvözlettel: Mayer Orsolya, PR munkatárs

4.2
ANONYMOUS- 01. Jan. 2012
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    4
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    4
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    2
7 éve évről évre visszajártunk a szállodába,kipróbáltuk mindegyik szezont, attól függően melyik évben mikor katunk szabadságot. Sajnos egyre jobban csökken a szolgáltatás minősége.az első évekhez viszonyítva, legutóbb már gyermekeink is csalódottak voltak, a nyár utolsó napjaiban, már alig volt játék a játszószobában, az animátorok merevek, és unottak voltak, így a gyerekek nem érezték jól magukat, sok kisgyermekes vendéggel beszélgettem, többen is nagyon csalódottak voltak, ezt még tetőzte a rossz idő, erről nem a szálloda tehet, de arról igen, hogy nincs felkészülve erre az eshetőségre. A személyszet / recepció, étterem, uszoda, szoba asszonyok/ végtelenül kedves, szolgálatkész, jól esik évről évre ugyanazokat az arcokat látni.
4.7
Szilvi- 28. Dez. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    3
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Imádjuk, minden évben visszatérünk. A kisfiam nagyon jól szórakozik, (ebben az animátorok is sokat segítenek,) mindig talál barátokat, mi addig sokat pihenünk. Gyönyörű a környezete, a kilátás, isteni a konyha, egyedül az ágyak lehetnének kicsit kényelmesebbek. A személyzet igazán udvarias, kedves. Mindig nagyon jól érezzük magunkat.

Danubius Hotel Marina
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk megelégedését! Örömmel olvastuk, hogy szállodánk jól érezték magukat és elégedettek voltak szolgáltatásainkkal! Reméljük, lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban üdvözölni. Üdvözlettel: Mayer Orsolya, PR munkatárs

5
ANONYMOUS- 20. Dez. 2011
  • Paar
  • Dienstleistungen
    5
  • Sauberkeit
    5
  • Komfort
    5
  • Location
    5
  • Personal
    5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5
Hálás köszönet a szálloda minden részlegének és minden dolgozójának a csodálatos napokért! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, az ételek kiválóak, a személyzet nagyon kedves! Mégegyszer köszönjük!
5
A Google User- 12. Okt. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Google+ Local
We liked the hotel, because it's very near to the lake and it has also an own beach.
4.5
roger-en-miranda-gerekens- 08. Sep. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Zoover
wij hadden all inclusieve. 1 woord geweldig zoveel eten en drinken wat je wilde voor een abnormale kleine prijs. alleen ze waren het hotel aan het opknappen. kamer is erg krap en geen balkon. binnenzwembad, ligt driect aan het meer mooi aangelegde tuin met speelplaats en animatie
4.95
Anonim- 03. Sep. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden téren elégedettek voltunk.
4.85
Anonim- 30. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Még telt ház mellett is kényelmesen lehetett az étteremben helyhez és finom bőséges ellátáshoz jutni.A tágas parkja kényelmes vízparti pihenést biztosított, s mindig elég nyugágy állt rendelkezésünkre.A park fái a leégés elől hatásos védelmet nyújtottak. Bad: Sajnos ha megelőzően dohányos lakott a szobádban, az egy ideig még érezhető.Fürdőruha szárítása erkély nélkül találékonyságot igényel. (2 tappancsos akasztó az ablaküvegre és közéjük kötél, alá eleinte szivacstörlő)
4.8
Anonim- 27. Aug. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves a személyzet,az étterem választéka kitűnő:)Nagyon jó a hangulat az egész szállodában,a gyerekek nagyon jól érezték magukat!Az animátorok szuper munkát végeznek,nem csak munkájukat végzik,hanem imádják a gyerekeket,abszolút lekötik őket,a foglalkozások szuperek!Több gyerek sírva jött el az utolsó napon,úgy megszerették őket!Gratulálok a munkájukhoz!Csak jó tapasztalataim vannak...Szívesen jönnénk máskor is!
4.8
Anonim- 25. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemesen telt el az idő, a személyzet tagjai udvariasak, barátságosak, segítőkészek. A szakácsok nagyon finom ételeket készítettek, ebben a hotelban nem lehet azt mondani, hogy nem találunk magunk megfelelő ételt.
4.8
Anonim- 22. Aug. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: 3 nagyszerű napot töltöttünk a Marina szállodában,és külön szeretném kiemelni a személyzet precizítását,kedvességét,hozzáértését.A gyermekanimátorok nagyszerű munkát végeztek.Az ételek minősége kifogástalan volt. Bad: A szobánk kicsit kényelmetlennek bizonyult,és a mellékhelyiségek lehettek volna tisztábbak,de azért el kell ismerni,hogy egy ilyen gyermekbarát szállodában ezt nem könnyű teljesíteni.
4.85
Anonim- 09. Aug. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Bad: A nedves fürdőruhák és törölközők szárítása okozott némi fejtörést.
4.7
Anonim- 03. Aug. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Bárkinek ,nyugodt szívvel ajánlom.Az ár érték arány tökéletes. Bad: Közös helyiségek takarítására kellene nagyobb gondot fordítani./az étterem két emeleti erkélyén,ahol étkezni is lehet,vastagon állt a por a fal fa szegélyén, párkányán.Volt,hogy a wc papírtartó nem volt feltöltve.E
4.5
Maria- 23. Jul. 2011
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Zoover
det er det bedste sted vi har været nogensinde vi har været der nede 3 gange og alle gangen var det udvalgte hotel, Hotel Marina.. vi har flere gange været prøvet et andet land end lig Ungarn. Men besluttede os hele tide for at Hotel Marina, I Ungarn var det bedste. På trods af maden ik' er helt i top (storkøkkens mad) og værelserne godt kunne trænge til renovering. så blev vi enige om at det ik' var det værste vi har prøvet på et 3 *** stjernet hotel. Grundet af at man er kun på sit hotel værelse når man skal sove. Og maden... den kan jo spises.. ellers kan man jo også bare gå ud at spise, nogle aftener, ligesom vi gør når vi er der nede. ellers er der god stemning der nede, og man kan ik' andet end at rose Servicen, og personalet er helt vidt flinke og hurtige..... Hvis du mangler noget er det der bare med det samme........
5
Anonim- 13. Jul. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jó szálloda a 3*-os kategóriában! Saját stranddal rendelkezik, a gyerek lagúnában a szülő biztonságban tudhatja kis gyermekét. A játszótéren az egész pici gyerektől a nagy gyerekig mindenki talál megfelelő szórakozást, az animátorok a különböző programokkal egész nap segítik ezt. Az ételek kitűnőek, az étteremben gyerek sarok is van. Az All Inclusiv ellátás nagyon jó, főleg gyerekes családoknak! A szobák egyszerűen berendezettek, de tiszták! 6. éve járunk vissza, azt hiszem ez mindent elmond! Ajánlom mindenkinek!
4.55
Anonim- 12. Jul. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: A recepción nagyon előzékeny, kedves fogadtatásban volt részünk. A főépületben mindenki kedves, barátságos volt. Az éttermi ellátás tökéletes, a személyzet mindenben a segítségünkre volt. Bad: A parton lévő gyorsétkezőben nem vettem észre, hogy csak 12-17 óráig lehet fagyit kapni, és meggondolatlanul az ott kihelyezett fagyis kanállal kivettem egy gombóc fagyit a gyermekem részére, amellyel belátom hogy hibát követtem el, mert az én figyelmetlenségem volt hogy nem láttam meg a kihelyezett táblát. Ennek ellenére nem esett jól hogy az ott lévő kb. 60 éves "főnők" az összes vendég előtt nekemrontott, kiabált velem, és bár elnézést kértem,mintha meg sem hallotta volna jól lehordott. Véleményem szerint ilyent nem engedhet meg magának egyetlen vendéglátó hely sem. Ilyen viselkedést nem tudok elképzelni tőlünk nyugatra, annál is inkább állíthatom ezt mivel jómagam is vendéglátásban dolgozok Ausztriában.
5
Anonim- 13. Jun. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Erre vágytunk ;)
4.5
Martina- 02. Jun. 2011
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Zoover
Vždy ochotný personál,čisté pokoje,nadbytek jídla,vhodné pro rodiny s malými,nebo i postiženými dětmi-viz.náš příklad.Nic nám nechybělo ke spokojenosti a mít tu možnost,vzali bychom tam syna i na podzim.Skvěle jsme si odpočinuli,problémem není ani jazyková bariéra,vždy jsme se nějak domluvili.Doporučujeme všem.
4.8
Anonim- 21. Mai. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Egyetlen dolog hiányzott a kényelmes nyaraláshoz. Nincsenek erkélyek, vagy loggiák, ezért a vizes fürdőruhák szárítása kissé koplikált. A kilátást is jobban élvezhettük volna.Az ellátás igazán jó színvonalú. Nem voltam még olyan szállóban, ahol az ital és kávé fogyasztás is benne lett volna a napi étkezésben.A személyzet kedves, szolgálatkész. Elsősorban az étkezésnél kerültünk velük közvetlen kapcsolatba.Bár a Balatonban nem fürödtünk, mivel még hideg volt, de az uszodában kiúszhattuk magunkat. Az úszósáv ugyan elég keskeny, de szerencsére nem volt tolongás.A szálló jól megközelíthető, és hatalmas parkja is van. Ha lenne unokám, szívesen elvinném. Sok remek lehetőség van a gyerekek szórakoztatására.Bánhegyesiné Vándor Éva
4.8
Anonim- 21. Mai. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Gondozott, szép környezetben töltöttünk el néhány csodálatos napot.Másnak is ajánlani fogjuk! Bad: Az éttermi személyzet "személytelensége" enyhe negatívumként hatott ránk.
4.65
Anonim- 21. Mai. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Csodalatos szemelyzet, fantasztikus ellatas, a boseg zavara etkezeseknel.Mar 5.alkalommal voltunk a Marinaban-a szinvonal egyre magasabb.Gratulalok. Bad: A szobank takaritasat a szemet elvitele jelentette.A törölközöcsere is elmaradt-sot, eggyel kevesebb volt, mint ami jar.
4.65
Anonim- 09. Mai. 2011
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: A fogadtatásban semmilyen kifogásunk nem volt. Az étterem és a bár személyzete dicséretet érdemel,ugyan úgy mint az ételek minősége ill. választéka. Bad: Sajnálatos módon nem tudták időben rendelkezésünkre bocsájtani a szobánkat, majdnem 1 óra késéssel kaptuk meg a kulcsot. Fürdőköpeny igényünket is csak másnap tudták teljesíteni. Mindez természetesen a legnagyobb udvariasság mellett.
4.85
Anonim- 04. Mai. 2011
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szimpatikus a szálloda személyzete, szolgáltatásai, környezete.Sajnos a rossz idő miatt a szoba nagyon hideg volt. Mindenképpen szeretnénk másik alkalommal hosszabb időt tölteni a szállodában.Köszönöm.
5
Anonim- 21. Okt. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, jövőre is szeretnénk visszamenni.Még szerencsére az idő is kifogástalan volt. Bad: Nincs negatívum.
5
Anonim- 27. Sep. 2010
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Különösen fontos volt számomra, hogy jól érezzük magunkat, hiszen itt ünnepeltem az 50. születésnapomat. Mindenben megfelelt a várakozásaimnak. Ha tehetem, a jövőben visszatérek ide.
4.65
Anonim- 26. Sep. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek izletesek, finomak voltak. Bad: Infra szaunát, internet hozzáférést a szobában hiányoltuk.
4.5
Anonim- 24. Sep. 2010
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Az étterem nagyon jó volt. A személyzet és a kiszolgálás is nagyon rendben volt... :P Bad: A szobák kicsik, és enyhén hangyás volt!
4.55
Anonim- 22. Sep. 2010
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenkinek csak ajánlani tudom a vendégszeretet, az ellátás minősége miatt. Bad: Amivel talán bővíteni lehetne a szolgáltatások körét az a szolárium lenne, valamint a fürdőszobák zuhanyzóval történő felszreltségét hiányolom (itt elsősorban mozgáskorlátozottakra tekintetében gondolkodok).
5
Anonim- 21. Sep. 2010
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon gyermek barát
5
Anonim- 20. Sep. 2010
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon Jól éreztük magunkat, köszönjük!
4.55
Anonim- 13. Sep. 2010
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: az éttermi ellátás volt a legjobbszuper környezeta személyzet többsége igazán kedvesa liftek hiper gyorsak Bad: 1. a minket fogadó recepciósmiután elintéztük a papírmunkát semmilyen tájékoztatást nem adott a különböző helységekről,nem kérdezte meg jártunk -e már ott.ami a legfőbb problémám volt, hogy kezünkbe nyomta a szobakulcsot,végül is dohányzó emeletre kerültünk, nyilván a pult alatt nem látta hogy kismama vagyok, de akár egy asztmás vagy más vendég esetében sem tudható. nem kéne megkérdezni ilyenkor? vagy annyira tele voltak hogy már csak dohányzó emeleten volt hely?és ha így is van, akkor is megkérdezem a vendéget ,hogy problémát okoz -e, illetve elnézést kérek, hogy ha már csak ott van szabad szoba. én megértem hogy sokan vannak bejelentkezéskor, de akkor legyen szíves mondani hogy x .percet várjunk, minthogy kapkodva aláírjuk a papírokat, és már mehetünk is.
4.85
Anonim- 08. Sep. 2010
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Bababarát,kisgyermekes családoknak ideális.
4.5
Anonim- 25. Aug. 2010
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Elégedettek voltunk, a személyzet udvarias, figyelmes. Az ALL. Inclusive ellátás minden igényt kielégített. Az ételek ízletessen voltak elkészítve. A szobákban nincs légkondicionálás ami a nagy melegben hátrány.
5
Anonim- 24. Aug. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Köszönet minden munkatársnak, nagyon elégedettek voltunk mundennel.
4.95
Anonim- 16. Aug. 2010
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Mi már 3 éve folyamatosan csak ide járunk nyaralni, s azzal a gondolattal távozunk a szállodából, hogy tuti jövünk jövőre is.Szerintünk nagyon kedvesek az ott dolgozók, a kiszolgálás is nagyon barátságos és udvarias, maga a szálloda pedig szerintem kényelmes. Jól el lehet tölteni itt a szabadságot.Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, csak jót tudunk mondani, s ajánlom másoknak is!Varga Edina
4.65
Anonim- 07. Jul. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes a szálloda és környezete,a kiszolgálás elsőrendű.A személyzet kedves,udvarias.Egyetlen dolog,ami kivánnivalót hagy maga után -a takaritás./porszivózás,portörlés/
4.5
lorenzo- 25. Jun. 2010
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Zoover
kamer & badkamer(klein) , zwembad(super) , heel de dag eten ! en ook op het eten was er niks op aan te merken , sauna was ook goed .. voor mij was het een droom vakantie ! eten en slapen ..
5
Anonim- 02. Jun. 2010
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon meg voltunk elégedve az összes szolgáltatásukkal!Idén jártunk itt először a párommal,de jövőre a gyermekeinket is magunkal hozzuk!Családbarát a szálloda,kisgyermekes szülőknek is jó választás lehet.Üdvözlettel:Vadkerti Zoltán
4.95
Anonim- 30. Mai. 2010
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon megvagyunk elégedve, nagyon jó időt fogtunk ki, igaz még fürödni nem lehetett, de csodálatos, mert közvetlen a vízparton van a szálloda. A kaja nagyon ízletes és sokféle menü közül lehet választani.Tudom ajánlani idősebbeknek és fiatal gyerekeseknek egyaránt. Csalódni nem fognak.
4.8
Anonim- 05. Aug. 2009
  • Gruppe von Freunden
  • Source: Szallas.hu
Good: Mi már visszatérő vendégek vagyunk, idén barátainkat is elhívtuk magunkal, akik színtén meg voltak elégedve mindennnel. Kifogásolni valónk nem volt, bár a fürdőszoba ném felújjításra szorulna. Üdvözlettel. Zimonyi Krisztina Bad: Nincsen
4.7
Anonim- 03. Aug. 2009
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet valamennyi tagja erősen vendégközpontú,elkötelezett. Bad: nincs
4.95
Anonim- 19. Jul. 2009
  • Alleinreisende
  • Source: Szallas.hu
Good: Rövid időt tölthettünk a szállodában, de ez a pár nap felejthetetlen élményt nyújtott gyermekem és saját magunk számára. Mindennel nagyon elégedettek voltunk! Bad: Egyedül a 35fokos hőségben a légkondícináló hiányzott nagyon a szobából.
4.5
patrick- 11. Feb. 2009
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Zoover
we zijn geweest begin juni mooi weer 25° goed hotel prijs kwaliteit,kamers wel ouderwets ingericht, personeel was vriendelijk, eten en drinken was goed, mooie omgeving,in de dorpjes rond het meer is eten en drinken niet zo duur spijtig waren er nog veel gesloten, betaalbare vakantie gehad maar voor hoelang nog? zeker voor herhaling vatbaar
4.5
mestdagh rene- 08. Sep. 2008
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Zoover
we hebben zeer erg genoten van onze vakantie kamer was groot genoeg 2v en 3k gelegen in het lido gedeelte kamers elke dag gepoetst ligweide prima gelegen en veilig voor de kinderen eten en drinken prima prachtig panorama komen zeker volgend jaar terug prijs kwaliteit goede verhouding
5
Pavlína-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
Hotel allgemein: Hotel staršího typu ale velmi dobře udržovaný, útulno, čisto, pokoj příjemný, čistý, nemám opravdu co vytknout. Společné prostory pěkné, udržované, samozdřejmě čisté. Co se týká stravování, měli jsme vše zaplaceno, tudíž přístup naprosto ke všemu. Velmi a to podotýkám, velmi chutná jídla, snídaně, obědy, večeře, výběr takový, že jsme ani vše nemohli ochutnat. Vysoká a kvalitní gastronomie. Spousta druhů pokrmů. Dále ovoce, moučníky k pití také velký výběr. Nedá se vypsat vše ale vřele všem gurmánům doporučuji. Hosté, hodně němců, madarů, čechů tam až tolik nebylo. Všechny věkové kategorie. Děti jsme tam neměli, kdyby ano, je o ně postaráno. Animační pracovníci měli vždy na každý den program, děti co jsem pozorovala, byli nadmíru spokojení a rodiče jistě také. Doporučuji pobyt s dětmi. V kostce, nejsme náročný pár ale toto předčilo naše očekávání a jistě se do tohoto hotelu vrátíme. Autem z Brna jsem jela 3,15min. Bez problémů. Vřele doporučuji všem. Lage & Umgebung: Hotel má svoji vlastní pláž, neměli jsme potřebu chodi jinam. Z pokoje cca 50 metrů a u pláže bar který poskytoval jak nápoje tak pokrmy, zmrzlinu a to cca 5 druhů, spokojenost, nemám žádnou výtku. Zdarma půjčovna nafukovacích kruhů a jiných potřeb pro děti do vody. Na pláži takéž krytý bazén, sauna a masáže. Do města procházkou cca 15 minut, promenáda se spousty suvenýrů ale i ty se dají koupit přímo v hotelu a co jsem zjistila, bohužel pozdě v hotelu daleko levnější. Např. trička bavlněné, rozdíl 100kč. Zábava, dvakrát za ten týden živá hudba, přímo na pláži, tanec k tomu i děti měli každý večer diskotéku. Výlety, na žádném jsme nebyli, vzhledem k náročnosti našich profesí jsem chtěla odpočinek a ten jsem měla i s manželem. Ale jistě ta možnost je. Okolí je krásné, všude čisto ne jako u nás v Brně... Service: Obsluha všude příjemná, nikde se nám nestalo, že by se na nás někdo škaredě podíval, ochotní, milí. Jediné co mě trošku překvapilo bylo dorozumívání, nejsme až tak dobře se znalostí cizích jazyků ale nakonec se domluvíte bez problémů. Pokoje denně uklizené, doplněné hyg. potřeby. Nemám na toto co říct, jen vše ok. Jinak jsme žádné další služby nevyužili jako je prádelna a podobně. Ale věřím, že by nebyl s ničím problém. Stížnost žádná, nebyl důvod, ba naopak! Gastronomie: Ke kvalitě pokrmů a nápojů jsem se již vyjádřila, výborná gastronomie, nápojů velký výběr. U nás se takhle jen tak nenajíte. Je to madarská kuchyně a ta je jedna z nejlepších v Evropě. A tento hotel je tím nejlepším příkladem. Atmosféra romantická, klidná, příjemná. Co víc dodat. Spokojeni. Sport, Pool & Unterhaltung: Nedá se vše popsat, voda čistá, bazén super, sauna, sprchy, vše k dispozici. Zimmer: Pokoj nám vyhovoval, klimatizace tam nebyla ale měli jsme standart tak jsme s tím ani nepočítali. Měli jsme ho na stranu východní tak tam bylo večer příjemně. Bylo tam čisto, nemám co dodat. Tipps & Empfehlung: Vřele doporučuji všem!!! Rodiny s dětmi si tam jistě odpočinou, gurmáni budou mít nádherný zážitek a ti co si chtějí opravdu odpočinout tak se jim to splní do puntíku. Jen je potřeba pamatovat na to, že až po odhlašování z hotelu budete platit rekreační poplatek. Ten by se mohl platit při příjezdu. Naši přátelé z česka na to nějak zapoměli, penízky měli ale byli nemile při odjezdu překvapeni. A nedostanete tam kávu "turka" což mě chybělo. Nevadí. Byli jsme nadšeni a př. rok tam pojedeme určitě zase, pokud mám to zdraví dovolí.
4.75
Basia-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
Po raz pierwszy pojechałam do tego hotelu pięć lat temu i tak byłam zachwycona wyżywieniem ,luksusowym miasteczkiem i bardzo przyjaznym nastawieniem Węgrów ,że gdy tylko mam możliwość to wyjeżdżam z rodziną i korzystam z hotelu Marina ,Europa Siofok i innych .Objechałam Balaton i uważam że warto.Byłam również w innych krajach i stwierdzam że tam stołówki mają wiele do życzenia pod względem czystości i podawanych posiłków.W Marinie jest duży wybór , bardzo smaczne i jeszcze nigdy nie zauważyłam by jedzenia brakowało,jest po prostu uzupełniane.Napoje też nie są wyliczane,rozcieńczane z wodą ,na tyle ile mamy ochoty tyle pijemy.Przypominam również że hotel jest trzy gwiazdkowy a restauracja pierwszej kategorii.
4.5
Uschi-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
Drive next year will go back. Food and beach are very good, rooms could be renovated. All inclusive offer is for the price very good. Staff are very friendly and uncomplicated.
4.58
Martina-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Hezký, útulný hotel, perfektní služby, mírně nepříjemná obsluha u bazénu. Location: Hotel přímo na pláži, možnost koupit suvenýry přímo v hotelu. Service: Služby perfektní, domluva vcelku dobrá, jinak byla snaha ve všem vyhovět. Food: K stravování není vcelku co dodat, nebyla zde jediná chybička, jídlo místní i klasika velmi dobré,velký výběr. Všude čisto, příjemná atmosféra. Room: Pokoje velké, pěkné, čisté, každý den uklizené. Nábytek pěkný. Sport: Velký, čistý bazén, sauna a různé atrakce na pláži. Děti byly spokojené, celý den se zabavily. Advice: Doporučujem všem!
4.5
Wolfgang-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
We had booked two room, but when I stepped into the room, made me has almost fainted. Firstly, we are four people, the nine years old and two children, and I can not sleep in a room alone the children. We thought, the walls between the rooms a connecting door is, secondly the was but not Sunday were the room much to small, the room was dark, it gives no balcony, the bathrooms are much to small. I am in the room and charged again out. I have said to my husband, the sleep I certainly not. My husband then went to the reception and said, the we need a room with a connecting door, he said, we have apartments with a price impact, said to my husband. Then we went to the apartements and I thought then, as I could stay longer just now also in the vacation. These apartements are absolutely beautiful. they should offer for families much more these apartments. We will certainly recommend your hotel.
4.58
Beata-
  • Paar
  • Source: HolidayCheck
Hotel: pokoje ok, obsługa sympatyczna, otwartai serdeczna, wszystko przystosowane do poruszania sie wózkami, super sprawa jest zakaz palenia w holu hotelowym i w restauracji!, wydzielone pietra dla palacych Location: bliziutko spacrkeim do pobliskiego portu, po drodze pełno sklepikow z pamiatkami, kawiarek\ ki itp, obok hotelu mały market w razie niedosytu, choc to raczej nie grozi przy obfitosci jedzenia w hotelu, stacja benzynwa tez zaraz obok hotelu, blisko do aquaparku, sam hotel nad samym Balatonem w przepieknym ogromnym parku, rewelacja, ok 15 km do Vesprem gdzie jest ogród zoologiczny i zamek do zwiedzenia a niewielkie pieniadze, z wyzszych pietere hotelu od strony płd widok na półwysep z miasteczkiem Tihany Service: pokojówki i kelnerzy tylko wegrojezyczni... ale poza tym obsługa uprzejma, w recepcji wszyscy władali j. angielskim , sprzatanie codziennie , rzetelnie, mini-club codziennie oprócz niedziel, super opieka izabawa da najmłodszych, syn codziennie dopytywał co bedzie nastepnego dnia w mc, a informacje były nawt w windach powiszone o tym co danego dnia w danych godzinach bedzie organizowane, co wieczró mini-disco, super zabawa Food: wszystko w najlepszym porzadku, jedzenie rewelacja (AI)- obfite i urozmaicone, nie da sie wrócic bez kilku dodatkowych kg :-), bar przy plazy z zakaskami , lodami napojami od 11 do 17, restauracja główna 7-10, 12-15, 18-21 Room: meble nowoczesne ale juz troche wysłuzone, poza tym pokój urzadzony ze smakiem, łazienka troche mała ale do przezycia ;-), łózeczko dla dziecka dostawione zaraz po zakwaterowaniu, posciel czysciutka, mielismy pokój dla rodzin Sport: mozliwosc uptrawiania wzytskich sportow, dyskoteka dla dorosłych niestety tylko raz w tygodniu, ale z bandem alive, lezaków w parku nad woda pod dostatkiem, zadbane, czyste, niepołamane, w basenie krytym troche za zimna woda 9ok. 26 st0 ale do pływania intensywnego w sam raz, sauna dostepna w godzinach otwarcia basenu, o klubie dla dzieci pisałam juz wyzej - super, fryzjer i kosmetyczka na terenie hotelu, duzy, dobrze zagospodarowany plac zabaw w parku, duzo sportów za dodatowa niewielka opłata (banji, mini-golf itp) Advice: opłaca sie płacic w euro- ceny sa nizsze niz przy płaceniu forintami, w hotelu opłata klimatyczna (od 4 osób było to 4, 900 forintów na 7 dni), polecam wzic rowey, wszedzie sciezki rowerowe, piekne widoki!

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Danubius Hotel Marina *** Superior

Telefon: +36 87 889 531
Reservierung: +36 87 889 531
Fax: +36 87 889 535

Adresse: Széchenyi utca 26., 8230 Balatonfüred, Ungarn Plan ansehen Plan ansehen

Reservierung

+36 87 889 531

Adresse:
Széchenyi utca 26., 8230 Balatonfüred, Ungarn Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X