toggle menu

Danubius Hotel Erzsébet City Center ***

Лучший выбор для любителей шопинга и деловых людей

Лучший выбор для любителей шопинга и деловых людей

Позвоните нам

Reviews

Оценка отеля
Итоговый результат
4.8/5
На основе 1116 полученных оценок
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Вы хорошо провели время в нашем отеле? Поделитесь с нами своим опытом!
5
Ursus231- 07. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nette Menschen, Super zentral gelegen,
4.5
Jakub- 06. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Comfortable room, nice location, big shower and exquisite closet. Bad: Breakfast offer could be better.
5
Pamela Martina- 06. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Google
Accogliente e molto pulito il personale perfetto
5
Tobias Jordan- 05. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sehr gutes 3 Sterne Hotel Sehr gut gelegen Ausreichendendes Frühstück Gutes Personal Saubere Zimmer Alles funktionsfähig
4.5
Marcel- 04. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: simpel maar goed Bad: niets
4.5
Ardelean- 04. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The location is very good and central. We had the opportunity to be close to all the points we wanted to visit. I would also like to appreciate the hotel staff for the kindness and professionalism they have shown
5
Englizian- 03. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tot
5
Maciej- 02. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel w ścisłym centrum, ok 150 m do przystanku, metra. 200 m do zadaszonegoparkingu Franklin ( polecam, personel pomaga przy obsłudze biletomatu ). Położenie względem atrakcji turystycznych, komunikacji oraz parkingu czyni go świetną bazą wypadową dla zmotoryzowanych turystów. Śniadania i zakwaterowanie w jak najlepszym porządku. W tej cenie nie znalazłem żadnego lepszego hotelu w centrum. Gdybym miał wrócić do Budapesztu to zdecydowanie do tego hotelu. Przyjazna obsługa, smaczne śniadania, bliska odległość do parkingu o którym pisałem, lodówka w pokoju, klimatyzacja czynią to bardzo przyjaznym dla rodzin.
4.5
Otet- 02. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Breakfast was ok though the breakfast area (I think that was actually the bar area) was kind of crowded at breakfast time - we had to wait for the waiter to refill the food in between customers. He was very kind and did his best to help but the place is clearly understaffed. The rest was okay, nice, spacious rooms and a great location, right in the center of the action. Overall, the hotel offers good value for money. Bad: The place designated for serving breakfast is too small, especially when the hotel is operating at full capacity. We had to wait until a table was available and the food selection was not great. The whole experience would be better if the main restaurant was made available for having breakfast.
5
Alen- 02. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Trevlig och hjälpsam personal, sköna sängar, välstädat. Bad: Frukosten kunde ha haft lite större utbud.
5
Kestutis- 01. Авг. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nuostabus stilingas viešbutis , aptarnavimas ir gera vieta. Labai maloni kultūra , tikras old budapeštas. Kainos ir kokybės santykis tobulas
5
Delyan- 31. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A great hotel. I would recommend it to everyone. For me it was an absolute 10/10.
4.5
Claudiu- 31. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Locația excelenta , curățenia… personalul amabil. Bad: Mic dejunul a fost bun dar “oferta” poate fi îmbunătățită.
5
Icegembird- 30. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The breakfast was very tasty.Clean rooms, nice people.Professional team. Bad: -
5
Martin- 29. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Pohodlné postele a výborná poloha
5
Israt- 29. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The location and the service was very good Bad: Nothing
4.5
Eszter- 28. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Csak pozitívumokat tudok mondani a hotelről. Központi helyen van a belvárosban, a Károlyi utcában a történelmi épületek és a gyönyörű park mellett. Minden könnyen elérhető, mégis csendes a szoba és a környék is. A recepciósok és takarítók is nagyon kedvesek voltak. Az ágy szuper kényelmes volt. Bad: Nem volt ilyen, mindennel elégedettek voltunk.
5
Csongor- 28. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kedves, udvarias személyzet. Tiszta szoba. Bad: -
4.5
Irénke- 28. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A takarítók, le a kalappal a recepciós Kriszta sok segítsége! Köszönet nekik extra meg a többi személyzet is Bad: Wi-fi nem jó, zajos volt , TW. Túl kevés adás
5
Lara- 27. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: the location was amazing, it was very close to everything we needed. The staff was great, they printed our boarding pass when we were stuck and spoke perfect English. The hotel was very clean and followed covid regulations. Bad: The room was slightly small, the bathroom could have used some renovations
5
Lorant- 27. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vsetko Bad: Vsetko bolo ok
4.5
Angelica- 26. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The staff were very accommodating when we asked for a late check out for our late flight home. They charged us a small fee for it which we were happy to pay. The location of the hotel is unbeatable, I'd say it's right in the city center. Subway and tram stations are also close by. Bad: Honestly I don't have any complaints. For the price, what you get is just great.
4.5
Solongo- 26. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hat alles gepasst, kann ich nur weiter empfehlen :)
4.5
Imre- 26. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Everything was ok for this price
5
Andrej- 25. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Lokalita super aj cena a kvalita
5
Maciej- 24. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony praktycznie centrum Budapesztu. Godny polecenia.
5
Liviu- 24. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel Central aproape de renumita Vaci ut lângă Dunăre
5
Laurynas- 24. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Location, service, hospitality, size of takeaway breakfast Bad: Breakfast time could be from 6AM, now it starts at 8AM only
5
Ákos- 23. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jó helyen van. Minden közel. Szép tágas és tiszta szoba. Bad: Nem volt ilyen.
4.5
Kimly- 22. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: L emplacement, la rapidité des réponses à nos demandes , la gentillesse du personnel Bad: Rien
4.5
Valeria- 22. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta es rendes szemelyzet volt
4.5
Miloš- 22. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Breakfast was very good, personel nice and profesionals, recommended.
4.5
Anastasia- 21. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Η τοποθεσία ήταν η καλύτερη δυνατή. Πρόσβαση στα πάντα. Το προσωπικό ευγενέστατο. Bad: Όλα ανταποκριθηκαν στις προσδοκίες μας.
4.5
Ostrowska- 21. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Bardzo fajna lokalizacja dla osób planujących zwiedzanie miasta, pokój hotelowy czysty i należycie wyposażony. Jedynie śniadanie miało być dostępne od 7, było od 8. Ogólnie Polecam !!
4.5
Ljuba- 18. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Lokacija, čistoća i osoblje Bad: Skroman doručak.Nemanje dnevnog svetla u sali za doručak
5
Tibor- 17. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli nagyon finom volt és bőséges. A személyzet nagyon segítőkész. Liftes épület. Bad: Nem volt ilyen.
5
Julien- 17. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ligging
4.5
Benjamin- 16. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Super Preis-Leistungsverhältnis. Würde das Hotel wieder buchen. Die Zimmer waren ordentlich und sauber. Zimmer war mit Klimaanlage und Kühlschrank. Lage ist Top! 2 U Bahn Stationen nach Budapest-Keliti Bahnhof und vom Hotel sind die wichtigsten Attraktionen (zumindest für sportliche Personen) leicht zu Fuß erreichbar! Bad: Frühstück war gut und ausreichend. Räumlichkeiten waren ein wenig komisch -> Rotlicht - sehr dunkel und düster. Kaffeemaschine war extrem laut und nervend, aber gut für den Preis auch ok!
5
Kaloyan- 15. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Закуската беше чудесна - богата и разнообразна. Bad: Размерът на стаята не беше много голям, но предвид локацията (в центъра на Будапеща) това е напълно нормално
4.5
Ferenc- 14. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Pár napos, gyalogos és tömegközlekedéssel való város nézéshez tökéletes választás volt. Tiszta, kényelmes ággyal rendelkező szoba. Rendes személyzet és a reggeli kínálat is elegendő.
4.5
Roman- 13. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: I liked all of the above. Bad: Some noise one night, but that is not a fault of the hotel.
5
Dominique- 12. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Le calme, la propreté des installations, de la chambre et de la salle de bains. Le lit, les draps, tout est parfaitement propre et bien entretenu. Personnel de chambre discret, efficace et attentionné. Bravo et merci, j'ai passé dans cet hôtel un excellent séjour ! 😊😊😊 Bad: Rien, nichts, nothing !
5
Nikola- 12. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage war perfekt. Das Hotel perfekt. Bad: Das Frühstück hätte besser sein können.
4.5
Andrea- 11. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Rendezett, szép kis szálloda, és a klíma életmentő volt. Bad: Kértem, hogy amennyiben lehetséges, olyan szobába tegyenek, ahol nincsenek mellettem, mert nagyon rosszul alszom. A recepciós fél füllel figyelt, majd odavágta, hogy szerinte nem lesz gond, mert úgy sincs teltház. Majd berakott egy olyan szobába, ahol az egyik szomszéd 11-kor, a másik éjfél után ért haza. Nincs ezzel semmi gond, és ha teltház lenne, megérteném. De ha megoldható a kérésem, örültem volna, ha teljesítik.
5
Dolores- 08. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: La ubicación perfecta andando a sitios de interés,personal encantador haciendo lo posible por explicarme en español,muy limpio, calidad precio genial , desayuno muy completo,wifi de 10 ,si vuelvo a Budapest volvería alojarme allí.
4.5
Gheorghe- 04. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Nu e posibil ca la micul dejun (inclus in pret_) cafeaua sa se plateasca.
4.5
Gyongyi- 03. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: No issues
5
Rodrigo- 03. Июл. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Excelente ubicación y muy cómodo Bad: Mejorar el aire Acondicionado
4.5
Maciej- 28. Июн. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Obsługa przyjazna i pomocna, śniadanie dobre, w tej cenie nie ma się do czego przyczepić Bad: Wszystko ok
5
Nilan- 25. Июн. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Very good hotel and very cheap. Friendly staff, amazing location. I was a bit sceptic of the location but ended up thanking god for the location literally near everything. Breakfast was good too. I came for the game Portugal vs France for the euros for 2 nights only but ended up staying one extra Night. Definitely recommend everyone to go and not worry about the hotel as its cheap, good location and well maintained.
4.5
Frankie1897- 17. Июн. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The kindness of the staff,the location,the comfort.Everything was just perfect for our leisure trip.
5
Ioana- 17. Июн. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Totul a fost perfect. Micul dejun foarte gustos, hotelul foarte curat, personalul extrem de amabil.
5
Dejan- 15. Июн. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sve. Bad: Sve je bilo odlicno.
4.5
Peter- 11. Май. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The room was very clean and the bed was super comfortable. The breakfast was nice. Overall, I would give it an 8 or 9 out of 10. Very nice hotel. Bad: Shower head wouldn't work on the last day.
5
Köpöczi- 17. Мар. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A szàlloda belső kialakítàsa,felszereltsėge,a személyzet felkészültsėge,hozzáállása,kedvessége Az értékelés Termàl Hotel Hélia személyzetének szól,illetve a szàllodànak,mivel a kedves manager hölgy intézte az àtfoglalàst a zàràs miatt.Mindent köszönök!🙂. Bad: Nem volt ilyen elem.
4.5
Anonymous- 15. Ноя. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kilatas Bad: Kenyelmes agy
5
Tünde- 25. Окт. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: pitcg Bad: 6ihknjvhxgngc
5
Ppalma21- 20. Окт. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A Radisson Blu Béke Hotelben voltam, mert a Danubius Hotel Erzsébet nem fogadott vendégeket a járványveszély miatt. De nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves volt. Bad: Nem volt ilyen.
5
Katrin- 27. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tolle Lage, sehr sauberes und funktionelles Zimmer ohne jeglichen Schnickschnack. Das Frühstück war auch lecker. Zu diesem Preis immer wieder gerne.
5
Ferdinand- 27. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: They recommended price with breakfast but wasn't true ,breakfast is extra money, is the booking. Com problem not the Hotel
5
Piotr- 23. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Świetna lokalizacja , Polecam
5
Paola- 20. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Dans plein centre de Budapest, emplacement idéal pour visiter la ville. Le personnel très sympa et accueillant. La chambre est petite mais confortable, propre, lits très confortables également. Restaurants et supermarchés à proximité. Service de taxi vers l’aéroport sur demande à l’accueil. Merci Bad: Rien
5
Richárd- 19. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vírusra való tekintettel nem volt még nyitva, de fel ajánlottak egy másik szállodát a Danubius Hotel Helia-t. Ugyan ezen az áron. Ami nagyon pozitív, hogy ilyen rugalmasak. Előbb érkeztünk a hotelbe mind ahogy el foglalható lett volna, de nagyon kedvesen fogadtak minket. Tisztaság első osztály!!!! Külső zajokból semmit nem hallani! Köszönjük a lehetőséget máskor is Önöket választjuk!!
5
Tamás Eszes- 18. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Google
Remélem nemsokára újra kinyit ez a belvárosi gyöngyszem!!
4.5
Un- 14. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: 전반적으로 나쁘지않음 !!
5
Alain- 08. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: le personnel très efficace et agréable, le confort de la chambre.
5
Susanne- 07. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sehr freundliches, hilfsbereites Personal. Der Frühstücksraum war sehr angenehm und es gab ein reichhaltiges Frühstück. Wir hatten nur wenige Gehminuten zur Donau, zu den dortigen Lokalen und zum Nahverkehr. So konnten wir ohne großen Aufwand Sehenswürdigkeiten anschauen. Wir hatten auch kostenfreien WLAN Anschluss, sodass wir über WLAN Filme schauen konnten. Insgesamt war die Atmosphäre sehr angenehm, so dass wir dieses Hotel weiter empfehlen können.
5
Bastian- 04. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Die Lage, das feindliche Personal und die Sauberkeit
4.5
Jessica- 02. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: We are from the Netherlands; so everything is pretty cheap for us. With this price, you literally live in the city centre. There is a Lidl supermarket on the same street and few restaurants, like only 100-400m away. The staff are really friendly and professional. They have refrigerator in the hotel, so we bought OJ and beers and out them inside. You can have a nice drink after a long day of sightseeing. Bad: The hair dryer is pretty broken and the door of the shower doesn’t really work.
5
Massimo- 02. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Il servizio ottimo anche se la struttura è un po' datata anni 70, ma personale sempre disponibile, struttura ben posizionata, colazione fantastica, prezzo ottimo, consiglio
5
Adam- 01. Сен. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Świetna lokalizacja, blisko do wszystkich najważniejszych atrakcji, wygodne łóżko, lodówka, klima, polecamy Bad: Problem z parkingiem na ulicy, ale jest blisko dostępny całodobowy
5
Carlos- 31. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very close to the city center
5
Jeffrey- 31. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Location, Room, Amenities, Staff, Breakfast, Price... Bad: TV Remote Control didn‘t work.
4.5
Eszter- 31. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The room was clean. The receptions are was smile and friendly. Bad: in the bathroom the shower rose head falls off
4.5
Tibor- 30. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: dobrá poloha, dobrá cena, dobrá strava,príjemný pocit z pobytu. Bad: V izbe bolo cítit koberce ako by boli staré, alebo to bolo od klimatizácie- taká stuchlina.
4.5
Katja- 30. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Great location, nice and clean rooms, good breakfast :)
5
Anastasiya- 30. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Super lokalizacja, pomocny personel. Bad: Trochę hałasu z ulicy.
5
Gabriella- 30. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Udvariasság,tisztaság,nagyon jo környék,kellemes,visszaváró hely. Bad: Tökéletesnek találtam.
5
Hajnalka- 29. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedése tökéletes, mindent nagyon gyorsan el lehet érni, akár tömegközlekedéssel is. A szoba tiszta és kényelmes volt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A reggeli finom. Bad: A Károlyi utcára nézett a szoba, egy kicsit zajos volt.
4.5
Hana- 29. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: This hotel has a really great location, it´s easy to find, close to the metro or tram, has safe neighbour. Due to free room, we had to chance to check in earlier, after check out we used luggage storage, what was also really great. Receptionist was professional, as nice as Tomas who watched our bags :-) Hotel is very clean, high hygienic standart due to covid, room was basic, but cozy, with a fridge, wifi worked excellently. I would recommend to stay here, when in Budapest. Bad: There is nothing to complain about :-)
4.5
Angela- 29. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Buona la colazione offerta (sia dolce che salata );ottima la posizione . Si possono raggiungere agevolmente gli angoli più belli di Budapest camminando a piedi Bad: Mancano del tutto prodotti per la cura della persona in bagno
5
Justyna- 27. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The staff in the hotel was super nice and helpful - we got our room at 11:30 already. The bed was big, shower was very spacious. Everything was clean and well-kept. Definitely recommend this place to everyone!
5
Roza- 27. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wegen ein Zahn OP musste ich mehr Zeit im Hotelzimmer verbringen wie sonst und ich war sehr froh im Erzsebet zu sein. Ich fand die Atmosphäre sehr gemütlich, das Bett bequem, die Sauberkeit pefekt und die Lage ist nicht zu überbieten. Immer wieder gerne!
4.5
Silvia- 27. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Minden rendben volt, a szálló tiszta, kedves személyzet, bőséges reggeli. A fertőtlenítésre is nagy gondot fordítanak. Nagyon jó helyen van. Ajánlom Bad: Sajnos nincs kialakítva dohányzásra hely, ahol a dohányzó vendégek le tudnának ülni akár egy kávéval vagy a napi sajtóval. A szálló előtti kijelölt helyen csak állni lehet.
5
Keith- 27. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Great hotel in center of Budapest
5
Silvia Ruman- 27. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Google
Dohányzásra kijelölt hely csak a szálló előtt van, lehetne a szállodában dohányzó rész, ahol le tudnak ülni a szálló vendégei
4.5
Mrio- 26. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Preis-Leistung-Verhältnis passt.Top Personal.Nahe Entfernung zur Stadtmitte.Wir werden dieses Hotel ganz bestimmt wieder besuchen.
4.5
Anonymous- 25. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli nagyon finom volt a kiszolgálás is. Mindent megmutattak, mindenben segítettek.
4.5
Ilona- 25. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: We like the hotel. situated in the center, not far from metro on a quiet street. Rather big room, big one person beds (120 cm), 2 pillows of rather good quality. Nice bathroom, white towels were changed by request. Good breakfast. Souvenir shop in the hotel was also very useful. Bad: It was too dark in the restaurant by breakfast. Tables in the restaurant are cleaned without sanitizer but then they put a plate "sanitized". Вuring breakfast, food is slowly replenished.
5
Ibolya- 25. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet udvarias, kedves és segítőkész. A szoba felszereltsége teljesen rendben volt. Az ágyak nagyon kényelmesek, az ágynemű tisztasága kiváló. A fürdőszoba tiszta és jól felszerelt. A hűtő szintén tiszta, szagtalan és nagyon jól jött, hogy a szoba része volt. A klíma jól működött, nagyon kellemes volt, amikor a hosszú utazás után beléptünk abba tiszta, hűvös és nagyon kényelmes szobába. A wifi is kiválóan működött. Köszönöm :) Bad: Nem volt ilyen.
5
Matteo- 24. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tutto Bad: Niente
4.5
Tamás- 24. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes szoba, figyelmes személyzet Bad: A reggeli lehetett volna választékosabb
4.5
Anonymous- 24. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Doskonała lokalizacja. Wszędzie blisko. Za taką cenę ciężko znaleźć coś sensownego, jednak nie w tym wypadku. Bad: Pokojom przydałoby się odświeżanie, bo widać, że lata świetności mają dawno za sobą.
5
Hajnalka- 24. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, a belvárosban van, közel sok- sok nevezetesség, a bevásárló utca, pár percre a metró megálló. A szálloda szép, tisztasága príma, az emelet lifttel megközelíthető. Minden igényt kielégít. A szobák szépek, az ágy kényelmes, nagysága pont megfelelő. Az utcáról semmi zaj nem hallatszott be. A reggeli szuper, meleg és hideg étel egyaránt választható, finom és bőséges. A személyzet udvarias, kedves, segítőkész. Nekünk pont megfelelő volt, ha legközelebb Budapesten járunk, ebbe a szállodába jövünk. Bad: Nincs ilyen
5
Aneta- 24. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo wygodne łóżka, świeże wypieki na śniadanie, klimatyzacja w pokoju, bardzo cicho, dobra lokalizacja, dobra cena, parking tuż obok. Bad: Za krótki pobyt 🙂
5
Anna- 23. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Nagyon kellemes hotel Budapest belvárosában. Kedves és készséges személyzet, csend és nyugalom, ami nekem fontos volt. Ùj favorithelyem Pesten!
4.5
Cathy- 23. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel ist sehr zentral gelegen. in der Straße zwischen Ferenciek Tere und Kalvin Ter. Tram 2, Busse und weitere Trams, Trolleybusse und Donau gibt es auf wenige Gehminuten. Das Personal ist sehr freundlich und behilflich. Die Zimmer haben ein gutes Bet, Kühlschrank und Klimaanlage. Wifi ist umsonst. Das Frühstück ist lecker und lässt keine Wünsche offen. Annex am Hotel ist ein gutes Steakrestaurant mit vernünftigen Preisen. In der Straße gibt es weitere Restaurants, im Sommer mit Terrasse. Bad: Nichts
5
Judit- 23. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Szuper kényelmes ágy! Bad: Jó lenne, ha lenne vízforraló a szobában.
5
Iwona- 18. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jesteśmy z koleżanką bardzo zadowolone! Hotel czyściutki, łóżka wygodne, pokoje funkcjonalne, śniadania świeże i smaczne a obsługa na najwyższym poziomie (kulturalna, uprzejma i mówiąca po angielsku). Dodatkowo, kiedy na dworcu okazało się, że nasz kurs do Polski został odwołany i kolejny jest za 10 godzin, pozwolono nam nieodpłatnie zostawić bagaże w przechowalni i odświeżyć się w łazience. Lokalizacja idealna, w centrum, pieszo do największych atrakcji, w otoczeniu knajpek i restauracji. Stosunek jakości do ceny nie mógł być lepszy. Cena za dobę/os. ze śniadaniem w formie bufetu to jakieś 105 zł - tyle w Polsce kosztuje obecnie nocleg w pensjonacie w Trójmieście lub w Zakopanem i to bez śniadania. Polecamy serdecznie!! Bad: Może tylko widok z okna (dziedziniec pomiędzy niezbyt ładnymi budynkami), ale akurat nie miało to dla nas najmniejszego znaczenia :)
4.5
Radosław- 18. Авг. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nice hotel, in city center, friendly staff, early check in :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

У Вас появились вопросы? Обратитесь к нашему администратору:

Danubius Hotel Erzsébet City Center ***

Тел: +36-1-889-3700
Телефон резервирования: +36 1 889 3746
Факс: +36 1 889 3763

Адрес: Károlyi utca 11-15., 1053 Будапешт, Венгрия Посмотреть карту Посмотреть карту

Телефон резервирования

+36 1 889 3746

Адрес:
Károlyi utca 11-15., 1053 Будапешт, Венгрия Посмотреть карту

Выбран 1 отель! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбрано 2 отеля! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбран 1 отель! One hotel seleted (3/1)

X