toggle menu

Danubius Hotel Arena

Konferenčný hotel a miesto pre stretnutia Budapešť

Konferenčný hotel a miesto pre stretnutia Budapešť

Zavolajte nám

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 1893 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.8/5
Poloha hotela
4.8/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
4.6
Vladimir- 12. Júl. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: poloha hotela veľmi dobrá, fitnes centrum s bazénom je skvelé, sympatický a ochotný personál
5
Anonymous- 11. Júl. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: locatie, servicii
5
Krisztina- 09. Júl. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Minden kifogastalan volt! Fitnessz terem es uszoda hasznalata is remek lehetoseg minde ki szamara!
5
Anonymous- 05. Júl. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Gratis Wifi, Gym & Pool. Nära till tunnelbanestation.
4.8
Anonymous- 30. Jún. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Az uszoda és a szauna ingyenes használata. Bad: MKB SZÉP kártyával nem volt megoldható az on-line fizetés, ezért külön fel kellett utaznom Budapestre, hogy a foglalást kifizethessem.
4.2
Székely János- 20. Jún. 2014
  • Skupina priateľov
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Októberben, ha ismét Önöknél szálunk meg a 48 Eurós kedvezményes árat kérjük 4-5 szobát. Üdv.: Székely János
4.8
Ionut- 14. Jún. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Staff was friendly and helpfull and was very close to Arena.
4.3
Sharon - 07. Jún. 2014
  • Skupina priateľov
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    4
Lovely hotel . Handy for the arena .
4.6
Anonymous- 06. Jún. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Minden szép és jó volt,nagyon jó hogy minden közel van,metró,létesítmények stb. Bad: Az ágy nem vmi kényelmes,és ha ezen az áron lehetne tartani a szobákat vszínű többször mennénk!
4.8
Küronya- 04. Jún. 2014
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Tágas szoba, kényelmes ágy, tiszta jól felszerelt fórdőszoba Bad: A szobaáron felül külön kellett fizetni a svédasztalos reggeliért
4.6
Katarzyna- 02. Jún. 2014
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Bad: Balkon niebezpieczny dla dzieci - moja 2-letnia córka mogłaby wypaść przez zbyt szerokie odstępy między elementami zabudowy balkonu :(
4.8
Cristina- 02. Jún. 2014
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: We were in Budapest fir a concert at the Arena, the location was perfect, right next to the concert hall. The staff is really helpful, the facilities were great. Bad: I don't have minuses.
5
Anonymous- 20. Máj. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Jól éreztük magunkat, rendben volt minden, bőséges kínálat volt a reggelinél, a medence is kellemes volt.
4.6
Radko- 06. Máj. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Exellent for visiting venues in the arena.nice'friendly and helpfull staff.exellent breakfast.close to metro and bus stops so u're in 5-10 min in the center
5
Anonymous- 27. Apr. 2014
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Jól megközelíthető. Uticélomhoz közel volt. Bad: Kevés a parkolási lehetőség.
5
Nathalie- 27. Apr. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: staff were super friendly.; they even let me use the phone for free because my was broken.. everything was clean and very well kept.. excellent location for concert fun or exploring the city Bad: nothing was perfect
5
Marko- 16. Apr. 2014
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Everything was great. Room was nice, clean, comfortable and looked even better than on web site. Great location, practicaly on metro line, close to city centre and Arena. I will certainly come again.
4.8
Bogdan- 08. Apr. 2014
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: понравились завтраки, бассейн. Ничего особо плохого не было Bad: не понравилось российские ТВ каналы со своей пропагандой, отсутствие Free WiFi в номере-только на рецепшене
5
Joelle- 06. Apr. 2014
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: la proximité du métro, le calme, et la qualité du petit déjeuner Bad: les petites couettes
5
Anthony- 02. Apr. 2014
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Proximity to the Arena Sports Complex which was the purpose of the visit: competing in the World Masters Indoor Track Athletics Championships
5
Vita- 30. Mar. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vriendelijke ontvangst en iedereen sprak een woordje Engels.
5
Family with young children- 18. Mar. 2014
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló elhelyezkedése. Rendkívül barátságos személyzet. Fitnesz terem, medence, szauna szolgáltatás. Másodszor szálltunk meg itt, és ugyanaz a kiváló szolgáltatást kaptuk, sőt mivel foglalásunkor már nem volt szabad pótágyas szoba, felajánlottak egybenyitható szobákat számunkra!
5
Orsolya- 16. Mar. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves és rugalmas volt. A hozzánk érkező, ott vacsorázó barátok is nagyon elégedettek voltak mindennel.
5
Johann- 05. Mar. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fitnessraum,Zimmer,Lage des Hotels,Personal,Frühstück,Lobby mit WLAN,Restaurant gute Küche,Hotel sehr zu empfehlen.
4.6
Anonymous- 04. Mar. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet,jó fittnessterem és szauna
5
Nancy P- 04. Mar. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: Cleanliness, pleasant staff and comfortable accommodation. Bad: Nothing Location Tip: Near to the Metro 20minutes to town My friends were in the Gellert and although it had a real spa attached to it, mine had a pool and sports facilities, as well as all sorts of luxury massage and therapy services. The staff were very friendly and helpful, I would certainly recommend it to anyone as a place to stay. The rooms were comfortable and very clean with enough space for 2. The Metro into Budapest was about a 5minute walk, very handy for travel into the city. Only a short distance is the largest out of town shopping and activity centre and the hotel is next to the football arena. The food was excellent and although I tried dinner in different places in town, I enjoyed my meal in the hotel the best.
4.6
Anonymous- 12. Feb. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: A bekészített vízforraló és kávé/tea feldobta a reggelem! :-)
4.5
Mikhail- 05. Feb. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Прекрасное обслуживание.
4.85
Hermann B.- 04. Feb. 2014
  • Dvojica
  • Source: Agoda
Good: Zimmer, Frühstücksbüffet, Anbindung an Öffies
4
おやゆび姫- 30. Jan. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: イベント会場が近い。 near to the event site. 地下鉄の駅が近い。 near to subway station. Bad: 宿泊者受け入れ前の設備の点検 Inspection of equipment for the guests before acceptance
5
A traveler- 29. Jan. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
ホテルのコンシェルジュお勧めの近隣ホテルは1kmほど先で、アレーナショッピングセンターも500mほど先です。しかし何れももちろんバスも通っていますし歩いて行ける距離なのでそれ程不便に感じませんでした。地下鉄駅側なので中心地への観光にも便利でした。
4.4
Maria- 21. Jan. 2014
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Buona posizione x l'Arena ice
4.15
Sergey- 16. Jan. 2014
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
В стоимость номера входило пользование бассейном, сауной, фитнесс, кофе и круасаны, а так же четыре скидки на обзорную экскурсию, круиз на кораблике, аквапарк и купальня.
5
Annette- 13. Jan. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Hotel niets op aan te merken kamer ruim en schoon. Ontbijt uitgebreid genoeg keuze. De locatie is prima de metro ligt naast het hotel voor 350 florin ben je al in het centrum.
5
Leone- 10. Jan. 2014
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: La comodità della posizione, ottima colazione, servizi ottimi
4.8
Robert- 10. Jan. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Fitnessstudio, Pool, Lage - nur 100!! Meter zur U-Bahn Bad: Von außen schaut das Hotel echt schlimm aus, klassischer 80 Jahre Bau!
4.6
Anonymous- 09. Jan. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Konnyen megkozelitheto.
4.8
Monica- 09. Jan. 2014
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: vicinanza alla fermata della metro che in pochi minuti raggiunge il centro città; colazione varia e di buona qualità
4.8
Dijana- 07. Jan. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Osoblje je jako ljubazno, hotel je cist, hrana raznovrsna. Definitivno bi ponovo posjetili hotel. Bad: Wireless konekcija je jako losa i u lobiju. Dobili smo sobu u uglu hotela pa je malo hladnija u odnosu na sobe koje su u unutrasnjosti. Odvod u kupatilu je malo zacepljen.
4.8
Francesco- 06. Jan. 2014
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Albergo ottimo pulito molto economico e non ostante la disanza dal centro é vicinissimo alla metropolitana Bad: Cuscini un troppo sottili e il fatto che l'orario della pulizia camere partisse alle 8 del mattino
4.8
Anonymous- 31. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: elhelyezkedés büféreggeli Bad: parkolás
5
Krisztina- 31. Dec. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden nagyszeru volt!
5
Andrea D.- 30. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Agoda
Good: központi hely, modern, tisztaság Minden megfelelt, egyedül a parkolásnál voltak gondok,nincs a szállodának saját zárt parkolója.
4.85
Laszlo J.- 29. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Agoda
Good: Megközelités, udvarisság, tisztaság Minden a legnagyobb rendben volt udvarias segítőkész személyzet
4.65
Anett B.- 29. Dec. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: közel volt a számomra meglátogatott célokhoz, és közel volt a buszpályaudvarhoz, mivel én vidéki vagyok
4.8
Ioan- 29. Dec. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Bad: Cred în nevoia și utilitatea accesului gratuit la internet în întregul hotel! Propun extinderea colaborării pentru recepționarea și a altor posturi de televiziune din "țările vecine", căci TVRi este extrem de modest!
5
Tural- 29. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Very helpful staff. Significant improvements in provision of facilities since my last stay and room was also clean. Location is also good, underground is in 2 minutes from hotel and only 3-4 stop from hotel to city center.
5
Jozef Ambrózai- 23. Dec. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
I was satisfied...
4.8
Djordje- 11. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Everything was great especially sauna, fittness and pool area. Also, the bed was king-size and we had a balcony. Nice touch was coffee and pastry free of charge in the morning :) Bad: Nothing
4.65
Eleonora T.- 07. Dec. 2013
  • Dvojica
  • Source: Agoda
Good: jó elhelyezkedés, kényelmes szobák, barátságos személyzet Kellemesen éreztük magunkat, ha Budapestre megyünk máskor is szívesen aludnánk ott, másnak is jó szívvel ajánlom.
4.8
Vladimíra- 06. Dec. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: super vybavenie, komfortná kúpeľňa Bad: mne prekážala len poloha, veľmi hlučné miesto pri dopravnom uzle
4.6
Denise- 29. Nov. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location. Great tram, bus and metro right on your doorstep.Good breakfast. Great gym. Bad: Can't think of anything to fault.
5
Matavovszky György- 18. Nov. 2013
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Minden szükségessel sallang mentesen felszerelt kényelmes és barátságos szálloda, jól eltalált, kiegyensúlyozott és megbízható szolgáltatási színvonallal, tapintatosan figyelmes, rugalmas, segítőkész a személyzet, mindig örömmel és jó érzéssel fordulok Önökhöz! Csak így tovább! (Az októberi látogatásom során folyosón hangoskodó vendégek zavarták az éjszaka nyugalmát. Talán ilyen esetekben lehetne kicsit határozottabb a szolgálatot teljesítő recepciós, és inthetné őket a többiek, a pihenők tiszteletére. Persze, tudom, hogy ez nem könnyű. Kérem, semmi szín alatt ne tekintsék észrevételemet súlyos elmarasztalásnak, csupán segítő megjegyzésként írtam le, ha már alkalom kínálkozott.)
4.6
Zoltán- 12. Nov. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: kellemes az uszoda és a szauna figyelmes a személyzet Bad: nem volt ilyen
5
Anonymous- 10. Nov. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Perfect location for concerts in Sport Arena
4.5
Judith T.- 08. Nov. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: Az elhelyezkedése (közel a koncert helyszínéhez), gyors ki-és bejelentkezés, barátságos személyzet
4.6
Ivo- 07. Nov. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: New, clean hotel with friendly staff. Good location behind the central station. Bad: No free Internet in the rooms.
5
Bo- 15. Sep. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Låg alldeles utmärkt bredvid sportarenan där vi hade konferens. En ganska lång med skön promenad in till Citykärnan. Bad: Allt ok
5
Anna- 19. Aug. 2013
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Bar Hall Piscina Palestra Bad: Colazione
5
Ivan- 30. Júl. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Sve super, preporučio bi hotel... Bad: Besplatni Internet dostupan samo na recepciji.
4.8
Dumitru- 17. Júl. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: The professional and friendly approach of the staff. You feel yourself spoiled like in the childhood. The spa and fitness area (excellent maintained, very diverse). Bad: A bit far from the city center but the nearby metro station is solving the matter.
4.8
Levente- 02. Jún. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: alles wie beschrieben
5
Anat- 29. Máj. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Hotels.com
I enjoyed my stay very much, nice and cosy. Very good service of the staff excellent breakfast. Room s a little bit small and no closet onl open shelfs.location is not a the centre of the city but the hotel is near the metro abuilding away.
4.8
Anonymous- 01. Máj. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: blizina sportnih objektiv tisina Bad: male sobe za velike ljudje
4.6
Anonymous- 25. Apr. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Frekventált elhelyezkedés,de csendes környezet.Személyzet készséges. Bad: Wellnes részlegtől többet vártam volna.
5
José- 14. Apr. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Simpatia dos funcionários
4.8
Anonymous- 10. Apr. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Loistava palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Sport arena vieressä, loistava konsertti paikka. Bad: portaat ei käytössä (puuttuivat?)
4.6
Anonymous- 03. Apr. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Überraschend gutes Wellness Angebot. Massage ist zu empfehlen (TOP!!) und nicht überlaufen, waren immer Termine frei. Direkt bei Metro, achtung fährt nur bis 23:30 (auch am WE) es gibt aber auch einen Nachtbus vom Zentrum direkt hin. Late Check out wurde angeboten, ohne Aufpreis... obwohl wir ohnehin nur 22,-- pP pNacht zahlten. Zimmer war ein bisserl klein, aber sehr sauber, modern und es gab auch einen Balkon. Bad: Leider war starker Regen, deshalb war neben dem Hotel eine Strasse überflutet. 24 h war eine Pumpe der Feuerwehr im Einsatz, die ziemlich laut war.
5
Arnon- 28. Mar. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: קטן, אינטימי, חדר כושר
4.75
Claudio- 20. Mar. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: La posizione e la facilità' di collegamento con il centro città
4.8
Anonymous- 12. Mar. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Prijazno osebje, čistoča, lokacija. Bad: Ponudba zajtrka.Ni bilo toplega mleka, hladno pa je bilo kislo.Veliko stavari je pošlo, čeprav je bilo še uro in pol do konca zajterka, so pladni ostali prazni.
4.6
Steven- 04. Mar. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Algemeen gewoon prima Bad: Internet is ronduit slecht. Betalend, onhandig en heel moeilijke verbinding met veel tijdverlies
4.6
Péter- 23. Feb. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: közel volt a program helyéhez. Bad: nagyon gyenge wellnes.
4.4
Jorge- 20. Feb. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Clean, Comfort, Location, Facilities, Staff, Value for money
4.6
Anonymous- 18. Feb. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Soba, prijaznost
3.75
Anonymous- 15. Feb. 2013
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: The hotel was very nice and clean and the furniture seemed relatively new. Buffet for breakfast had a lot of choice and food was good (ok, juice was fake, but nevertheless). It's right next to metro2 station, so it's fast and easy to get to city center.
4.8
Csongor- 14. Feb. 2013
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Sokkal modernebb, mint amilyennek kívülről látszik
4.8
Gratiana- 14. Feb. 2013
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Amplasarea. Cand mergi la spectacole la Papp Laszlo Sportarena e cea mai buna varianta de cazare.
3.55
Anonymous- 09. Feb. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: A kiválasztott programnak megfelelően a lehető legjobb helyen volt ( aréna ), a személyzet segítőkész, udvarias.
3.9
Anonymous- 08. Feb. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: HRS
Good: Preis/Leistung war Top, für 58 € (zgl. 3x9 € Frühstück) gebucht, offizieller Zimmerpreis lt. Aushang im Zimmer: 201€
5
Amol K.- 26. Jan. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: Near to train and subway stations This is great place. I will always stay here whenever in Budapest. It has great ambience, nice food for breakfast and clean and neat rooms. Spa and fitness center is also a very good quality. Its the place to stay when at budapest.
5
Amol K.- 12. Jan. 2013
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: Very near to tram station, Subway station This is great place. I will always stay here whenever in Budapest. It has great ambience, nice food for breakfast and clean and neat rooms. Spa and fitness center is also a very good quality. Its the place to stay when at budapest.
4.4
László- 10. Jan. 2013
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Közel a sport csarnokokhoz, metrohoz.
4.6
Patrick- 04. Jan. 2013
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: La qualité de l' hotel, le luxe des chambres et des restaurants. Chambres et salle de baim très très propre.
4.8
Erika- 22. Dec. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Elégedett voltam a szobával,a tisztasággal,a személyzet kedvességével.A szolgáltatások közül szobaszervízt vettem igénybe,aminek minősége szintén kifogástalan volt. Bad: Nem volt semmi.
4.7
Adnan Becic- 15. Dec. 2012
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
I will start this review by mentioning that I recently stayed in Arena Hotel for the fourth time. I stayed in Arena Hotel with my girlfriend from November 30th to December 3rd of 2012 (Room 216). Budapest is one of my favourite cities I visit from time to time. I know Budapest almost like my home city, so I have a lot of information about Budapest hotels. Arena Hotel is my first choice whenever I am in Budapest. I book other Budapest hotels only when Arena Hotel is fully booked. The hotel is not placed in the city center, but the city center can be reached in 10 minutes by metro line M2. The hotel is placed next to Puskás Ferenc Stadion metro station. By the way, Budapest metro is one of the most efficient metro systems in Europe. I strongly recommend buying 72-hour or 24-hour travel card. Arena Hotel is excellent choice especially for those who travel by car. The hotel offers its private parking space free of charge. Although the hotel parking space is limited compared to the size of the hotel, I find parking lot whenever I stay in the hotel. In addition to the hotel parking space, the huge P+R parking space is placed next to the hotel. The P+R parking space is charged, but it is much cheaper than parking spaces in the city center. The communist style huge hotel building looks impressive but not stunning from the outside. But the interior is another story. Immediately after entering the hotel guests can feel that they are in the very nice hotel....nice and spacious lobby, modern and spacious elevators with music, spotless clean corridors with new carpets .... It is very important to mention that the hotel was recently completely refurbished. The three-star Stadion Hotel became the four-star Arena Hotel on January 1st of 2009. Arena Hotel absolutely deserves its official four-star rating. Rooms are spacious, nicely decorated, clean and well-maintained....new furniture, comfortable beds, sitting area, LCD, minibar, electronic safe, kettle with coffee and tea, A/C, heating....some rooms with balconies. Bathrooms are spacious enough, clean and well-maintained. Buffet breakfast is served in the spacious and nicely decorated restaurant. Food is excellent and there is plenty of choice. We did not try lunch or dinner there, so I can not judge it. We did not use fitness center, sauna or swimming pool, but these facilities look very nice. Arena Hotel is also famous for its congress facilities. The hotel staff are very professional and provide excellent service. They speak fluent English and really try to do their best. Upon arrival we were not sure if we want view toward the city center or Hungária krt, so the hotel staff offered to show us few rooms. It was really nice touch. I am very glad that the only downside does not exist anymore. The hotel finally introduced WiFi in common areas. But WiFi did not work on my smartphone for some reason. It is very important to mention that Arena Hotel offers excellent value for money. Overall, I strongly recommend Arena Hotel.
5
Elemérné- 13. Dec. 2012
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van, közel a városhoz, jó a közlekedés a szállodától, metró közel. Bad: Nem volt olyan.
4.7
Beata- 06. Dec. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: całośc usług, wyposażenie, lokalizacja, kuchnia Bad: hałas uliczny
4.6
Anonymous- 04. Dec. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szalloda altal nyujtott szolgaltatasokkal teljes mertekben meg vagyok elegedve. A szoba bartatsagos, csaladias hangulatu es tiszta volt, megfelelo az altalam elvartaknak. Kellemes meglepetes, hogy a szobaban vizforralo, kave es tea is volt. A szallodat azert valasztottam, mert a Budapest Arena kozvetlen kozeleben talalhato, igy tokeletes azok szamara akik az itt rendezett sport vagy egyeb esemenyeken vesznek reszt. Bad: Amit kifogasolok, csupan az, hogy a szobaba behallatszanak a kulonbozo zajok a folyosorol ugyanugy mint a szomszedos szobakbol (gondolok itt a lift erkezeset jelzo csengohangra, a folyoson kozlekedok csevegeserol, ajtonyitasok es csukodasok hangjaira, motoszkalasra). Ezt egesz ejszaka hallani lehet, ami kicsit zavaro.
5
Matteo- 29. Nov. 2012
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: Tutto ottimo posizione, staff , e servizi. Le camere hanno il bagno un po' piccolo, ma non ritengo sia una nota negativa! La piscina , la sauna , e la palestra sono pulitissime e in ottimo stato, consigliate per i momento di relax!
5
Gabor- 26. Nov. 2012
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, komfortos, jól felszerelt fitness és wellness részleg, segítőkész személyzet. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.
5
Darren- 23. Nov. 2012
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: The hotel was clean and tidy. Nice staff and very convienient for the metro to the city centre. Bad: Nothing
4.75
Anonymous- 08. Nov. 2012
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je odličen, nama je presudna bila lokacija hotela i cena koja je pristupačna. Hotel je čist,doručak odličan,osoblje ljubazno. Bazen super. Bad: Poslednji dan boravka,imali smo nesporazum oko doručka,vraćali su nas ispred restorana-da nismo na spisku za uključen doručkak.To je ipak malo nemarno jer u hotelu nije bilo puno gostiju,ista gospodja je svako jutro bila na ulazu u restoran a nama je to ipak bio 3 dan boravka,malo neozbiljno,za ozbiljan i veliki hotel. Savet menadžeru hotela da se malo osveži centralni lobby,šteta...da je onako prazan i sumoran.Mi bi smo uživali uz piće naveče da je bilo malo živosti. Naša ocena 9.
5
P.j.- 04. Nov. 2012
  • Staršia dvojica
  • Source: Booking.com
Good: alles was prima Bad: veel lawaai van andere gasten op de gang.
5
Anonymous- 03. Nov. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: minden
4.85
Nina-Jeanette D.- 28. Okt. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: God service, god frokost, fint rom. jeg hadde et dobbeltrom alene da det ikke var flere enkeltrom igjen. hadde alt jeg trengte. eneste jeg har å klage på er at jeg kjente røyklukt i gangene til tider. Sightseeing/Attractions Tip: pass på at du/dere kjører med drosje fra city taxi. de er rimeligst, ærlige og kjører pent.
4.6
Vasilj- 16. Okt. 2012
  • Skupina priateľov
  • Source: Booking.com
Good: nearby embankment, city park, stadium
5
A Google User- 26. Sep. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Egy rendezvényen vettünk részt a szállodában, a vendéglátás kifogástalan volt.
5
A Google User- 25. Sep. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Egy rendezvényen vettünk részt a szállodában, a vendéglátás kifogástalan volt. Liked: Service, Value
5
A Google User- 25. Sep. 2012
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Perfekte Lage direkt am Metro. Mein Zimmer war sehr gut ausgerüstet. Ich war auch mit dem Wellness Bereich ganz zufrieden
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Arena

Telefón: +36-1-889-5200
Telefonická rezervácia: +36 1 889 5200
Faxom: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-1-889-5200

Telefonická rezervácia

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X