toggle menu

Danubius Hotel Arena

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Zavolejte nám

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 2372 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Cheekyrump- 02. úno. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The hotel staff is exceptionally hospitable, good location. Loves the room with balcony Bad: There is nothing that I dislike
5
Laszlo- 29. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All
5
Marko- 28. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Clean rooms, staff was friendly, the breakfast was rich and they had the best coockies as welcom gift in the room. Ability to leave my suitcase. Easy to reach it by metro Close to fair. Bad: Not a dislike but a warning, hotel dose not have the nicest surroundings.
5
Charalampos- 21. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great stay! Nice location and nice rooms.
5
Gabor- 19. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden Bad: Nem volt ilyen
5
Réka- 18. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tökéletes hely, szuper reggeli.
5
Anastasia- 16. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Сподобалось все :) Особливо смачні сніданки з великим вибором страв!
5
Sergii- 15. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Понравилось абсолютно всё!!! Bad: Такого не было, спасибо персоналу!
4.5
Gyuri21- 13. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jól felszerelt szálloda, közel a metróhoz. Bad: Magas parkolási díj.
5
Ppalma21- 11. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden nagyon jó volt. Az elhelyezés kitűnő volt. A szoba kényelmes volt. A reggeli nagyon finom volt. A személyzet nagyon kedves volt. Bad: Ilyen nem volt.
5
Ailinca- 10. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zona , curatenie , foarte bine!!!
5
Adrienn- 09. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden rendben volt, tisztaság, kedvesek voltak, máskor is itt foglalok szobát.
5
Sascha- 09. led. 2023
  • Pár
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Das Hotel ist fussläufig nur wenige Gehminuten vom Stadion entfernt. Mit der Bahnstation direkt vor der Haustür ist man in wenigen Stationen in der City. Location: Direkt am Stadion. Mit der Metro muss man paar Stationen fahren, um in die City zu gelangen. Service: Freundliches Personal Food: Eine nette Bar, wo man Getränke und Mahlzeiten zu sich nehmen kann. Sport: Ein Schwimmbad läd zum verweilen ein.
4.5
Walter- 08. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli, tiszta szobák, kultúrált ambiente.
5
Róbert- 06. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden. Bad: Fürdőszoba nem 4 csillagos hotelhoz való, de tiszta és rendezett.
5
Biró- 06. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tökéletes volt.
5
Siniša- 06. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: location and clean Bad: pool closed
5
Ppalma21- 03. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tökéletes volt. Az elhelyezés kitűnő volt. A személyzet is kedves volt. A reggeli fenomenális volt Bad: Olyan nem volt.
4.5
Jan- 03. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel se nachází na perfektním místě - přímo u stanice metra Puskás Ferenc stadion - červené linky M2, která nabízí rychlé spojení do centra města. Hotel je pěkně zařízený, bohaté snídaně, pokoje ve vyšších patrech mají opravdu krásný výhled na rovinatou Pešt, případně z druhé strany se dá dohlédnout až do kopcovitého Budína. Parkování u hotelu je trošku komplikované, přímo před hotelem dostatek míst není, ale lze zaparkovat za rozumný poplatek v nedalekých podzemních garážích.
5
Ratimir- 03. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: very kind stuff, everything is well organized Bad: -
5
Hrvoje- 02. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nice, clean hotel on great location. 1min to metro or bus. Direct M2 to center (10min). Parking in front of hotel (4200huf/day), behind hotel also big parking (2000huf/day). Staff speak English well and we felt really comfortable.
5
Vladimir- 02. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Blizina metroa,parking garaza…
5
Vanja Uzelac- 02. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Very comfortable hotel, good location. The guy at the reception called us gentleman and we were very honored.
5
Ilona- 01. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom volt a kávé,a tea a szobában. A svédasztalos reggeli is szuper volt.
4.5
Kristian- 01. led. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: по близості доступні всі необхідні магазини та транспорт Bad: на вулицях брудно і багато безпритульних
5
Dominik- 30. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ljubazno osoblje, ciste i uredne sobe
4.5
Jozef- 30. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ha koncertre,vagy bármilyen más eseményre készülsz az Arénában,és nincs utána kedved utazgatni a városon keresztül a szállásra,AKKOR IDE MENJ ! "Hármat" lépsz a koncert után,és máris az ágyadban vagy! Bad: Egy nagyon picit érezni a múltat.
5
Kieran- 26. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: i had a wonderful few days staying at your hotel. the location was very central and vey easily accessible to public transport.. the breakfast was amazing..a large variety of different food..very fresh and tasty the room was perfect..the bed was huge and very comfortable.. Bad: everything was perfect..i have no complaints
4.5
Salajan- 25. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: You have everything you need near by.Breakfast is delicious!
5
Medgyes- 25. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden Bad: Nem volt
4.5
Ali- 25. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: everything Bad: nothing
5
Vivijana- 23. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokacija je super. Blizina koncertne dvorane in metroja. Urejeno parkirišče. Prostorne in čiste sobe. Osebje na recepciji prijazno.
4.5
Norbert- 23. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytovanie blízko koncertného štadióna
5
Olha- 23. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Номер чудовий, затишний, чистий. Сніданок з широким асортиментом, смачний. Персонал привітний і професійний. Bad: В номері усе добре, за малим винятком - трохи несправний електрочайник. Розташування не передбачає приємних прогулянок навколо з оглядом архітектурних цікавинок міста, але для транзитного перебування - це прийнятно.
4.5
Emma- 22. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli szuper volt. Nagy választék, izletes kaja. Bad: Az italautomatából a narancs kicsit hig volt
5
Mária- 21. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásna čistá izba, obrovská pohodlná manželská posteľ. Raňajky výborne. Aj nabudúce len tam pôjdeme Bad: Nič
4.5
Máté- 21. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ami nagyon tetszett, hogy alapvetően a szoba halk volt, pedig elég sok szálló vendég volt a hotelben. Továbbá az ágy is nagyon kényelmes volt. Bad: Hát... a recepciósok nem igazán voltak kedvesek, de igazából betudtam annak, hogy egy konferencia volt akkor a hotelben és érzékelhetően túlterheltek voltak.
5
Lidija- 21. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: the best hotel if you are attending a concert at Arena. It is situated next to it and the Metro is in the vicinity also.
5
Vonheizer- 20. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nu am luat micul dejun, fiindca am plecat foarte devreme, dimineata. Noi am mai stat la acest hotel si am ramas cu o dezamagire privind seviciile. De data aceasta, toate indoielile ne-au fost spulberate. Curatenie, apa de baut din partea hotelului, caldut in camera, personalul amabil, totul a fost conform asteptarilor de la un hotel de 4 stele. Multumim! Bad: Sa fi putut sta noi mai mult, sa ne bucuram de mai multe servicii. Sejurul nostru a fost foarte scurt.
5
Cohen- 20. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: אחלה מקום
5
Dallos- 19. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: közel volt a tömegközlekedéshez
4.5
Krisztián- 19. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szuper közel az Arènàhoz. Bad: A recepciós fiatalember elég morcos volt… 🤷🏻‍♂️ A reggeli finom volt, a hely kicsinek bizonyult…
4.5
Dominika- 19. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: za nas naprosto vyhovujici, velky vyber ze snidanovych svedskych stolu, kousek od hotelu zastavka metra, kterym jste v centru za 10 min., naproti hotelu verejne parkoviste, kde je mozne parkovat
4.5
Ковальчук- 18. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Хороший номер, вкусная кухня в ресторане. Очень хорошие завтраки по системе шведский стол
4.5
Andrea- 18. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó elhelyezkedésű, kedves személyzet, Kiváló szállás ha az arénában megyünk koncertre. Bad: Nincs ilyen.
4.5
Napoli- 17. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Colazione ottima e abbondante Bad: Il personale non parlava in italiano
5
Aranyosi- 17. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szeretünk ide járni. 🙂
4.5
Klaudia- 17. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Comfortable bed, clean. Great variety of breakfast, very tasty!
4.5
Jančibeekeeper- 16. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pekne zariadené, veľká pohodlná posteľ, skvelé ranajky Bad: Trocha rušnejšia lokalita
5
Renata- 16. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Blízkost k zimnímu stadionu a ke stanici metra Bad: Malý prostor
5
Leona Fuszko Sörös- 15. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tiszta szoba,kedves-odafigylő alkalmazottak,bőséges finom svédasztalos reggelivel.👌🏼
4.5
Laczi- 15. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Összességében mindennel meg vagyunk elégedve! Makulátlan tisztaság, nagyon finom reggeli, figyelmes segítőkész kedves személyzet! Bad: Számunkra az ágyon található matrac nagyon puha, a párnák pedig kemények voltak! (Mi a keményebb ágyhoz és a puhább párnákhoz vagyunk szokva) A szoba elég szűkös volt! Egy éjszaka nem volt igazán zavaró!
4.5
Mirela- 14. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personal amabil, camera curata ,mic dejun bun.
5
Andrea- 14. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet rendkívűl kedves, segítőkész! Bad: Nincs
5
Banica- 14. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tot Bad: ..
5
Радослава- 13. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Уюта в стаята Bad: всичко ни хареса
5
Haris- 11. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sve je bilo savršeno, od položaja hotela do obilatog doručka i i veoma ljubaznog osoblja. Vidimo se ponovo, uz preporuku svima da se odluče za ovaj hotel, ukoliko su u posjeti Budimpešti Bad: Nema nista sto mi se nije svidjelo, jedino mi je malo zao. Da bazen nije radio. Nadam se da će idući put biti u funkciji
4.5
Emilija- 11. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Close to Arena for the concerts and good lunks to town.
4.5
Anita- 11. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Többször voltam már a szállodában, ami önmagában dicséret, mivel oda megy vissza a vendég, ahol jól érzi magát. Nagyon tetszik a szálloda elhelyezkedése. Tömegközlekedés a közelben, a koncertek helyszíne 2 perc távolságra. Kitűnő a reggeli felhozatala, minősége és mennyisége. Bad: A recepciós, aki fogadott, udvarias volt, viszont pedagógus-kártyám kapcsán kérdése volt egy kollégájához, aki elég nyersen kezelte le először a hozzá intézett kérdést, majd további segítséget kérve elutasító választ kaptam. Nem az a probléma, hogy nem fogadták el a kártyámat, hiszen megértettem az indoklást, hanem az, ahogyan ezt a kolléga a tudtomra adta. A stílusa nem volt kifogástalan, sajnos. Továbbá a szobában a szemeteskuka mögött egy használt teafilter volt a sarokba dobva. Ezt sem tapasztaltam eddig ebben a szállodában. Kicsit helyszűkében voltunk, mivel ketten voltunk, két éjszakára mentünk, így szükség lett volna egy polcos szekrényre, ahová tudtunk volna pakolni.
5
Cecilia- 11. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van. Bad: Hangos szobaszomszédok. Nem a szálloda tehet róla.
5
Khalil Mardini- 08. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Such a great services and facilities they have , I have stayed for 4 days was super convenient ,clean and finaly the hospitality was amazing. So I would absolutely recommend this hotel💯👍🏻
4.5
Christine- 08. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: excellent location for arena, friendly staff and great food Bad: we had to move some furniture to search for a lost item and the collection of dust, used serviettes and food packets behind the unit was shocking
4.5
Daniel- 08. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel má ideální polohu, je kousek od stanice metra, jednoho z hlavních nádraží a i kousek od obchodní pasáže. Pokoj byl poměrně velký teplí a tichý. Hotel se nacházel mimo centrum a měl dobrou izolaci takže člověka nerušila doprava. Snídaně byly formou bufetu s širokou nabídkou jídla. Personál byl milý a ochotný
5
Kosovic- 08. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lepe prostrane sobe,čistoća na zavidnom nivou. Dolazili smo zbog koncerta u obližnjoj Areni,koja je na par koraka od hotela.Perfektna lokacija,odličan parking i linija metroa M2 sa kojom ste na 4 stanice od centra grada ..Osoblje ljubazno i uslužno! Sve pohvale za ovaj objekat
4.5
Nicu- 08. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: aproape de metrou
5
Veronika- 07. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A rugalmassag. Bad: Nem volt ilyen
5
Gábor- 07. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda pontosan az,amit ígér! Ami viszont osztályon felüli számomra,az a profi csapat, kiemelve a recepción József hozzáállását, rendkívüli rugalmasságát.Ez kérem 10 pont!!!
5
Mladen- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Metro station is 2 min walk from hotel, so you have connections to all parts of Budapest. Metro line goes every 5 minutes. Breakfast was good, lot of different meals that you can have on your plate, don’t think twice, definitely a plus. Beds are very comfortable. Bad: N/A
4.5
Jirka- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná velmi rozmanitá snídaně stále doplňováno, profesionální personál. Hotel hned u metra, za pár minut jste v centru města. Recepce funguje perfektně, jako všechno v hotelu. Všude čisto, hotel určitě doporučuji.
5
Giorgia- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: posizione eccezionale staff gentilissimo camera pulita ed accogliente tutto PERFETTO! Bad: la vasca ha la tenda
5
Elisabeta- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The hotel is really nice and the staff is friendly. Next to the hotel is a big parking lot, which is much cheaper than the parking lot of the hotel. The room was clean and the bed was so confortable! Personally, I liked the fact that we had a lot of mirrors in room. Unfortunately, the pool and sauna were closed due to some technical issues, but we were notified in advance about this. Only the gym area was open, but it is really poor and some machines were rusty, I didn't like that area of the hotel. The hotel has a good bar-restaurant at the ground floor where the coffee and food were really good. Close to the hotel is a subway station, the metro runs very often and can take you to all the attractions of the city. Per total, it was a good accommodation.
5
Stefan- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Orbitz
Close to metro station
4.5
Andreiroa- 05. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Micul dejun este super, locatia este foarte buna. Hotelul este ok. Bad: Lipsa locuri de parcare, pana acum se putea parca in spatele hotelului fara probleme si fara cost. Acum se dau amenzi instant. Am stat de peste zece ori la acest hotel, curatenia a inceput sa lase de dorit. In cele 4 zile, 3 nopti, nu sa facut curat decat la cerere, lipsa hartie igienica, etc. Pentru 4 stele mi se pare jenant.
4.5
Kalapacs- 05. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes nagy ágy, kedves személyzet . Közel a metró .
4.5
Michael- 04. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Отличная гостиница, соотношение цены и услуг , очень приветливый и готовый помочь персонал
5
Andreea- 04. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Totul a fost ok.A treia oara ne-am cazat la acest hotel. O sa ne mai cazam si in viitor. Bad: -
4.5
Michael- 04. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Великолепный персонал , готовый помочь, расположение прямо возле метро , 10 минут до центра
5
Nicolette- 30. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom ételek udvarias kiszolgálás a Lobby-Bárban👌🏼 Nagyon kényelmes volt minden és csak pár perces séta az Aréna, ahol szerencsémre megélhettem 🔥A Főnix Legendája🔥NOXkoncertet
4.5
Mike- 29. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: balcony Bad: Bath tab sewage need some clean up

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, Let us start by thanking you for rating Danubius Hotel Arena and giving us feedback about your stay! Thank you so much for sharing how satisfied you were with our balcony and view. Although, we apologize for the convenience that you experienced! Thank you for bringing the issue to our attention. Besides that, all in all, we hope you had a wonderful time and collected many great memories! We hope to see you soon! Best regards, Pusztay Gábor Front Office Manager

5
Dahhan- 29. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: فندق جيد من كل شي Bad: لاشي
5
Rádics Valterné- 28. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Egy éjszakára vettünk ki szobát. Tiszt hely, figyelmes dolgozók.
4.5
József- 25. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A készséges, kedves, mosolygós személyzet minden területen. Bad: A reggelinél a kávé.

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk, Köszönjük szépen, hogy időt szánt a Danubius Hotel Aréna értékelésére. Örömmel olvastuk, hogy elégedett volt és hogy kedves, mosolygós személyzetünk kellemessé tette a nálunk eltöltött időt. Reméljük, hogy hamarosan ismét visszatér hozzánk! Köszönettel, Pusztay Gábor Front office manager

5
Márió- 21. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Erkelyes szobat kaptunk, es gyonyoru volt a kilatas a Puskas arena, es keleti fele :) Szemelyzet nagyon kedves!! 🙂 Bad: Nem volt ilyen.
4.5
Ivan- 21. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokacija hotela, vrlo dobar doručak, soba....vrlo dobar hotel u pravom smislu riječi! Bad: Bazen nije radio(al to je privremeno) i radijator u sobi nije bilo moguće ugasiti(zbog djeteta nismo prozor otvarali).
5
Szűrszabó Jenő- 21. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szeles hideg este egy kappucsinóra és forró teára ültünk be, felújítás erősen ráfér, a kávézóban dolgozók gyorsak és udvariasak, tetszett, hogy a választék belvárosi.
5
Adrian- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location, went to a gig and the arena is right next door. Easy access from centre via the metro and public transport is very good and cheap.
5
Anita- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Összességében minden. Bad: —
4.5
Péter- 17. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Koncert program közelsége. Szobában tea, kávé, gyorsforraló Bad: Nem volt ilyen, elégedettek voltunk
4.5
Jana- 17. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I liked the equipment of the room, electric kettle, tea and coffe, water and bisquits as present from the hotel. The gym was excellent.

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for reviewing our hotel. We are pleased to know that overall, you were satisfied with us. We appreciate that you highlighted our well-equipped rooms, and our excellent gym. Thank you very much for choosing us. We are looking forward to your next visit! Best regards, Gábor Pusztay, Front Office Manager

5
Nikoletta- 16. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: clean

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for your wonderful review. We are glad to know that overall, you were satisfied with our hotel. Hopefully, you had many pleasant experiences here. It means a lot to us that this time, you visited us. We hope to welcome you back! Best regards, Gábor Pusztay, Front Office Manager

5
Dantomacha- 16. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Cheap parking lot at rear of hotel. 50m to metro and bus stations. Perfect localisation. Helpful stuff. All very, very good and nice. Bad: All OK!!!

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, Let us express our gratitude for your amazing review. It makes us beyond delighted that the perfect location of our hotel, as well as our helpful staff were to your liking. It is great to know that you had an enjoyable stay. Thank you for choosing us this time. We hope you will return to us in the future! Best regards, Gábor Pusztay, Front Office Manager

4.5
Michal- 14. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Na izbe bolo trochu chladno.

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, Let us start by thanking you for rating Danubius Hotel Arena and giving us feedback about your stay! Thank you so much for sharing how satisfied you were with us during your stay. All in all, we hope you had a wonderful time and collected many great memories! We hope to see you soon! Best regards, Pusztay Gábor Front Office Manager

4.5
Vanyek- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: étterem, kaja, a személyzet kedvessége Bad: nincs ilyen

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk! Mindenekelőtt hadd köszönjük meg, hogy időt szánt szállodánk értékelésére! Köszönjük, hogy minket a Danubius Hotel Aréna szállodát választotta budapesti szállásának helyszínéül! Hálásak vagyunk, hogy ilyen magas pontszámmal értékelte nálunk töltött idejét. Köszönjük szépen, hogy kiemelte személyzetünk munkáját. Illetve örömmel olvassuk mennyire elégedett volt finom ételeinkkel. Reméljük összességében kellemesen telt az itt töltött idejük. Máskor is várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel, Pusztay Gábor Front Office Manager

5
Magdolna- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes nagyon aranyos recepció személyzet. Tisztaság és nagyon jó wellness részleg. Puskás Arénára nézett az ablakunk ahová mentünk magyar olasz meccsre. Nagyon jó volt. Bad: Ilyen nem volt.

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a nálunk töltött időről! Köszönjük szépen, hogy Danubius Hotel Aréna szállodánkat választották szállásuk helyéül. Továbbá, köszönjük, hogy kiemelte szállodánk segítőkész személyzetét. Örömmel olvassuk, hogy kellemesen telt kikapcsolódásuk wellness részlegünkben is. Összességében reméljük sok szép emlékkel gazdagodtak és reméljük hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük majd Önöket! Üdvözlettel, Pusztay Gábor Front Office Manager

5
Gábor- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: . Bad: .

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy minket, a Danubius Hotel Aréna szállodát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt szállodánk értékelésére és megosztotta velünk tapasztalatait! Örömmel látjuk, hogy meg volt elégedve szállodánkkal itt tartózkodása alatt. Összességében reméljük, hogy kellemesen telt ideje és sok szép emlékkel gazdagodott! Reméljük legközelebb is vendégeink között köszönthetjük majd! Addig is minden jót kívánunk! Üdvözlettel, Pusztay Gábor Front Office Manager

5
Viktoriia- 11. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: шведський стіл

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, Thank you for taking your time to review Danubius Hotel Arena. We hope you had a pleasant time and enjoyed your stay. We are happy that you highlighted our buffet, we often receive positive comments about it. We are looking forward welcomin you back again in the future! Kind regards, Pusztay Gábor Front office manager

5
Rita- 08. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A wellnes részleg nem üzemelt.

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk! Meg szeretném köszönni, amiért időt és energiát szánt ennek az értékelésnek a megírására. Hatalmas öröm számomra, hogy az értékelés alapján Danubius Hotel Aréna szállodánk teljesen megfelelt elvárásainak. Remélem, mihamarabb visszatér hozzánk. Üdvözlettel: Pusztay Gábor Front Office Manager

4.5
Papadopol- 08. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sala de fitness. Mancare variata la mic dejun. Camera mare. Locuri de parcare. Bad: Cam frig in camera.

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, I would like to say thank you for taking the time and effort in order to give this rating on our Danubius Hotel Arena. I am more than delighted to see that you were quite content with us. I truly look forward to welcoming you here again. Best regards, Pusztay Gábor Front Office Manager

4.5
Lendvaizsolt- 08. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Professzionális és segítőkész hozzáállás a recepción , türelmes és kedves takarító személyzet . Nem véletlenül szállunk meg mindig itt , ha Budapesten bulizunk!

Danubius Hotel Arena
Kedves Vendégünk! Hadd köszönjük meg, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Arénát választotta budapesti szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szakított értékelésünkre! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve személyzetünk munkájával, segítőkészségével. Reméljük, hogy legközelebb is minket választanak szállásuk helyéül, csapatunk szeretettel várja vissza Önöket! Üdvözlettel, Pusztay Gábor Front Office Manager

4.5
Roberta- 07. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Amplasare ok chiar langa statia de metrou, canera spatioasa Bad: Peretii subtiri intre camere , se aude tot din camerele vecine

Danubius Hotel Arena
Dear Guest, I would like to say thank you for taking the time and effort in order to give this rating on our Danubius Hotel Arena. It is my pleasure to see that you were quite satisfied with us. Special thanks for highlighting our location and spacious rooms. I truly look forward to welcoming you here again. Best regards, Pusztay Gábor Front Office Manager

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Arena

Telefon: +36-1-889-5200
Telefonická rezervace: +36 1 889 5200
Faxem: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X