toggle menu

Danubius Hotel Arena ****

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Zavolejte nám

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Celková klimatizace
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Restaurace
  • Wellness služby
  • Konference

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 904 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.9/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.9/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
4.6
Anonymous- 23. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: The stuff were not friendly to us, but not in a bad way. I think this is general thing in Budapest.
5
Traveler- 18. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
I had mixed feelings before checking-in, based on some of the reviews. At the risk of getting a bit personal (and I really intend not to offend anyone), after staying in this hotel, I must conclude that the negative reviews are from one typical group of guests, and one group only: "The people who pay for 2 stars but want 5 stars"...Thats it. Let me tell you, I have completely enjoyed my stay and was totally blown away how far my money went, in the otherwise not exactly cheap city of Budapest, right next to their National Stadium. The service was attentive and professional, some of the most articulate and efficient night desk I have ever encountered, and the housekeeping have arranged my phone charger (that I left in my room) to be sent down to the Fitness Desk (where I had my after check-out workout) The breakfast was rich, with a selection of grilled vegetables and fresh salads, wide enough to surpass most 5 star breakfast buffets around the world. The gym is quite possible the biggest hotel gym I have ever been to (and I visited 85+ countries during my travels), if you are a gym person, make sure you check it out. Sure, it has some of the first generations of Technogym machines, but I personally used to love this series of Technogym, and they have the full park of it. Pool and Sauna, free Wifi, free Parking, honestly what else can you ask for? The bathrooms are nicely renovated, the rooms itself could do with some refurb at some point, but they do the trick.
5
Amjad- 17. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Quiet , calm and easy to get there by Metro. Bad: * The Air condition doesn't work. * The bed are not comfortable and makes noises. * should change from day to day the breakfast.
4.6
Roland- 16. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tolle Lage an der Metrolinie 2.In 7 Minuten war man im Stadtzentrum Deak Ferenc Ter. Das Frühstück war gut und auch das Restaurant.Excellenter Concierge und Business-Service. Es gab sogar einen Bell Captain.Super Aussicht aud die ganze Stadt mit Burg,Fischerbastei, Zitadelle,Keletipalyaudvar usw..TV mit deutschen Programmen.Große Zimmer mit Klimaanlage. Bad: In den frühen Abendstunden der Verkehrslärm
5
Alicia Moore- 15. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
:) ;) :)
5
Salvatore- 15. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ottima struttura!!
4.6
Oleksandr- 13. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Абсолютно всё на высшем уровне
4.6
Kristel- 13. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zeer goede ligging, fantastisch ontbijt, fitness en zwembad. Bad: Airco werkte niet waardoor het veel te warm was in onze 2 kamers. Slapen met de ramen open is geen optie, gezien de ligging aan een druk en lawaaierig kruispunt..
5
Veronique- 13. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: L hôtel est situé juste à côté du métro. Les lits sont confortables et le petit déjeuner varié et copieux .
4.6
Polina- 11. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nice hotel, good price. Great location near the Ference Stadium subway station. English-speaking staff. Clean room. Nothing special and nothing bad. I will recommend this hotel for friends.
4.8
Alexey- 11. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Рядом с метро. Недалёко от центра, но не в центре. Все на уровне.
4.6
Anonymous- 11. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges büfé reggeli, jó elhelyezkedés, jó közlekedés
5
Zoltan- 11. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó megközelíthető tömegközlekedéssel. Különösen a metró nagy segítség. Szálloda wellness része nagyon jó. A reggeli is kiváló. Közelsége az Arénához jó vonzerő, így koncertek vagy meccsek után máris a szállodában lehetünk. Bad: Kevés a sport-, meg a filmcsatorna.
5
Eduard- 10. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: - Sauna - breakfast - 10% discount because our room was a little different from the one we booked
4.6
Andreas- 10. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Väldigt bra kundvänlig personal, rummet var också bra. Bad: WIFI var inte alls bra
5
Terézia- 10. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon kényelmes ágy, kedves személyzet, szuper elhelyezkedés. Bad: Ilyen nem volt.
5
Tommy- 09. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great breakfast, comfortable room, close to metro station and the Arena. Very helpful staff.
4.8
Nóra Tóth- 09. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Már harmadik alkalommal szálltunk meg itt. Imádom ezt az ágyat,a tisztaságot és a mindig segítőkész személyzetet!
5
Éva- 09. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: boseges reggeli
5
Wlodzimierz- 06. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pokoje dla palących są z małym balkonem - luksus Bad: elewacja
4.6
Elis121192- 06. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The room was spacious, everything was as described or even better! We had a Deluxe room and there was a balcony even if it wasn't specified,which was a nice surprise. The rooms were very clean, the housekeeping came everyday. It is located next to the Metro station and it's easy to reach by bus, so it's easy to go everywhere (in Budapest the public transportation works properly even at night!) We appreciated the reception 24/7, which was perfect for our late night check-in, the kettle so we could make coffee and tea (included in price) and the Sauna which excellent. The bed was big and comfy, if they hadn't told us they were 2 beds put together we would have never guessed! It's great value for the small price. Bad: The bathroom is very very small and has no window, but it was very clean. The area around the building didn't seem like a "good one". Nothing happened but sometimes I felt like I wasn't so safe, especially at night.
5
Violeta- 06. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All was perfect: location - just one step from metro station, well equiped room with tee/coffe and kettle, ample room with balcon, comfort beds, toilet set in the bath-room. Perfect breakfest with wide range of meal. Niсe fitness zone with swimming pool with long working hours. It was so a pleasure to make refreshing in the pool after long walking over Budapest. The decoration of the hotel and rooms are very simple but you can have all what you need for comfort stay. Me and my partner like the hotel. I think it was optimal combination of price and service. Bad: Have no any complaint
4.6
Anonymous- 03. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: La piscina Bad: Le coperte rotte
4.8
Paulina- 02. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: +metro station just next to the hotel , 3 stops to city center + buses and trams +clean & comfortable room and bathroom +ok swimming pool, but nothing special Bad: -a bit loudly, sounds from the corridor
5
Daniel W.- 02. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super hotel, clean and all is functional ok. Dogs are accept for small price.
5
Aziz Ozan Genc- 01. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Her şey olması gerektiği gibiydi. Bad: Beğenmediğim bir şey olmadı.
5
gygg Mattia- 01. dub. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hotel a 4 stelle eccellente!! Situato fuori dal centro che però è facilmente raggiungibile in 5 minuti con la metropolitana m2 rossa a 100 metri dall'hotel. Camere molto pulite e ben organizzate. Molti i servizi offerti, come il centro fitness. Personale molto cortese e sempre disponibile. Assolutamente consigliato
4.6
Joao- 28. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: O staff falava fluente inglês e o hotel bem organizado Bad: Falha de comunicação com a base de dados das reservas no momento do check in depois tudo se resolveu
5
Sabrina- 26. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Gesamtpakat war einfach spitze. Preis-Leistungsverhältnis sehr gut. Das 2te Jahr infolge im Hotel und es hat wieder alles gepasst. Frühstück vielseitig, Personal freundlich und Sauberkeit ebenfalls top. Nächstes Jahr gerne wieder :)
4.8
SHajnika- 25. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: It was just a perfect stay. We will definitely be back. Bad: No jacuzzi 😢
4.6
Túri- 25. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A nice parking place, friendly staff, good food and clean room.
4.6
Vilmos- 25. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: čistoča, mir, prijazne osebje, parkiranje zelo poceni
5
Lacko70- 20. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az Arénában lévő koncerthez tökéletes volt.
5
Galvacsy- 19. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Locatie excelenta, aproape de statia de metrou. Confortabil, curat, alegerea ideala pentru cei ce au bilete la concertele de la Papp Laszlo Sport Arena , iar ca bonus doresc sa exploreze orasul. Personal amabil, prietenos , mic dejun consistent.
5
Eva- 17. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Najlepsza obsługa,pokoje czyste, dobra lokalizacja. Polecam
5
PHANTOM Slayer- 14. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
An amazing place to live with perfect view and the receptionists are so friendly! I recommend you to live there!
5
Éva- 14. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, kényelmes, jól felszerelt, tágas szobák! Tökéletes elhelyezkedés. Bad: nem volt
5
Andrea Mercédesz Imre- 13. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Nagyon szuper volt minden ! Igényes, szép hely ! Külön köszönet a bárban dolgozónak a mai nap ! Nagyon udvarias és kedves kiszolgálást kaptunk és nagyon finom kávét! Visszatérünk még ! :)
4.8
Monika- 13. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: super bed, excellent staff, super breakfast Bad: no room for children, any toys
4.6
Anonymous- 13. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Apropierea de centru Bad: Nu sunt locuri de parcare pentru capacitatea hotelului.
5
Vladimír- 13. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kvalitné ubytovanie, dobrá poloha, čistota, kľud, skrátka spokojnosť.
4.8
Ádám- 12. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli tényleg nagyon bőséges és finom volt. Minden igényt kielégít. A személyzet szintén nagyon kedves.
4.8
Istvánné- 12. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli, közel az Aréna.
5
Eszter- 12. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vízforraló, tea, kávé bekészítve a szobába, makulátlan tisztaság, közvetlenül a koncerthelyszín mellett. Bad: Nem volt ilyen.
5
Lenka- 12. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super lokalita,bohaté snídaně,fitko a bazén v ceně...není co dodat,určitě se rádi vrátíme.
5
Nicola- 07. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ampia camera, comoda e calda,colazione molto varia e ricca, staff molto disponibile, metro a 50 metri, 5 minuti e si e' in centro. Con 10 euro a persona si va in aereporto e viceversa.
4.8
István- 07. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó az elhelyezkedése a tömegközlekedés miatt (METRO megálló mellett). Már többször voltam itt, bőséges és meglepő a reggeli választéka. A szobára nem volt panasz tiszta volt de egy kicsit már régebbi a fürdő. Nagyon jó hogy szőnyeggel borított az egész szoba. Bad: Mint általában mindig csoportokkal volt hangos a szálloda, mely az éjszakára is kihatott. Nagyon kicsi a parkoló befogadó képessége, csak többszöri nekifutásra sikerült szabad helyet találni. Éppen felújításon esett át a fogadó csarnok ez pozitívan értékelem.
4.8
Anonymous- 06. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Közel van a Stadionokhoz, és a BOK csarnokhoz.
4.6
Yves- 05. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: L'établissement est au calme, facilement accessible, très proche d'une station de métro. Il met à disposition des clients un sauna et une piscine. L'accueil y est convivial. Bad: Je ne regrette que le prix élevé des petits déjeuners.
4.8
Francoise- 05. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hôtel bien situé pour visiter Budapest(métro,bus,taxi à proximité).Ma demande de chambre au calme a été satisfaite.
4.8
Utazó- 05. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Maximálisan segítőkész személyzet. Szép szoba, kényelmes ágy. Gyönyörű kilátás a városra. Tisztaság volt, és a szobában mindig jó illat. Mindennel megvoltam elègedve. Bad: Annak ellenére,hogy nem szobák vannak, a külföldiek folyamatosan ciggarettáznak,ami beszivárog a szellőztetőn keresztül. Ami persze nem a hotel hibája, de kellemenné tehet egy hosszabb idejű tartozkodást. Viszont a személyzet ezt is megoldotta. Köszönet érte!
4.6
Pavel- 05. bře. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování, čistota, poloha Bad: Hodně se nám nelíbil personál v restauraci. Při našem pobytu byl zavřený bar z důvodu údržby, proto jsme přišli večer ve 20:30 hodin do restaurace na něco k pití - (podotýkám že jsme byli všichni absolutně střízliví). Objednali jsme si pití, ale neobjednali jsme si jídlo a bylo nám to velice nepříjemně dáno na jevo. Při snídaních okolo nás personál chodil jako policajti a odnášeĺi nám nedojedené jídlo a pití, stačilo se zvednout a jít si třeba pro máslo a než jsem se vrátil talíř i s pitím odnesli. Jejich pohledy a chování svědčili o pohrdání, bylo to velice nepříjemné.
5
Tünde- 28. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes körülmények. Udvarias, segítőkész személyzet.
5
Péterné- 27. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Segítőkész személyzet! Bőséges reggeli. Sportarénához való közelsége. Bad: Nincs
4.6
Éva- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tisztaság,jó felszereltség,remek elhelyezkedés,barátságos személyzet,rugalmasság a recepción. Bad: Csak akasztós szekrény volt.
4.6
Anonymous- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Közel van az Arénához! 1-2 éjszakás szállásnak megfelelő. Bad: Zuhanykabin praktikusabb lenne, mint a zuhanyfüggönyös kád. A reggelinél borzasztóan hideg volt a helyiségben. A szálloda kívül-belül felújításra szorul!
4.8
Edit- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Papp László Aréna közelsége miatt választottuk. Kényelmes ágyak. Kedves személyzet .
4.8
Anikó- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vacsora, reggeli teljesen rendben volt. Kedves személyzet. Bad: Hiányzott a fürdőköntös. Így nem használtuk a wellness részt.
5
Molnár- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli bőséges volt, a szoba az ár-érték aránynak megfelelő. Bad: -
5
László- 26. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Végtelenül segítőkész volt a személyzet! Egy nagy köszönet érte!
5
Jenny- 24. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Elegance of the staff, comfortable room. In front of the Arena, very important cause I've had to see a concert there. Just around the hotel, turning left towards the metro station ond going on, you may try Langos, a Hungarian food. Delicious and cheap. Bad: I thought breakfast was already included in my booking
4.8
Nóra Tóth- 24. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az ágy a legkényelmesebb volt, sose aludtunk még ilyen jót Budapesten. A személyzet pedig nagyon barátságos. Biztosan visszatérünk még.
5
Rita- 23. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes és tiszta szobát kaptunk. Késői érkezésünk ellenére, nagyon kedves fogadtatásban részesülünk. A reggelit vettük igénybe, ami változatos, bőséges és friss volt. Köszönjük a szállodának..... Máskor is itt fogunk megszállni.
5
Jagoda- 22. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pyszne śniadanie, komfortowy pokoj, obok metro.
5
Rozsa- 22. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: wide range of facilities, very good food, flexible and professional staff
5
Mónika- 22. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kedves,segítőkész személyzet. Kényelmes, jól felszerelt szoba. Bőséges, finom reggeli. Nagyon elégedettek voltunk. :)
5
Marg- 21. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: It fulfilled our needs. Every aspect of our stay was good and I would recommend it to my friends and would stay here again. Bad: No Location Tip: It was conveniently located as we were attending Hung expo and it was only a shirt distance away We enjoyed our recent stay in at the Danubius Arena Hotel in Budapest. Beds were comfortable, staff were very helpful. The standard of the food in the restaurant was very good with plenty of choice. It was coveniently located and we were very happy with our stay at the hotel.
5
Nabil- 21. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: מושלם
4.8
Gyula- 21. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta szállás, jól felszerelt fitness terem. Bad: Saját parkoló hiánya
4.6
János- 20. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Hát nem volt túl meleg a szobában!
5
Éva- 20. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gyors és pontos kiszolgálás, korrekt tisztaságú szoba. Kellemes meglepetés volt a vízforraló és a bekészített kávé-tea . Bad: Nem volt olyan😃
4.8
Pál- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jo helyen van, kedves es gyors ki es bejelentkezés.
4.6
Peterson78- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A Sportaréna közelsége volt számunkra az egyik fő szempont, ami végett itt szálltunk meg. 2 percre van gyalogosan. Mindennel elégedettek voltunk. Bad: Amivel nem nagyon lehet mit kezdeni, csak elfogadni, az az, hogy forgalmas helyen van és az utcai zajok kicsit zavaróak éjszaka. De ezt előre lehetett gondolni, és így kezeltük a dolgot.
4.8
Baranya- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Személyzet segítőkész, minden van ami kell, a szállodákhoz képest kiemelkedő kondi terem! Aréna közelsége (3 perc gyalog)! Bad: -
5
Anonymous- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges, finom reggeli. Személyzet nagyon kedves, segítőkész. Bad: Ilyen nem volt.
4.6
Tibor- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a szoba gyönyörű és kényelmes volt. Bad: A személyzet rugalmatlansága és kedvetlensége.
5
Attila- 19. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta szoba,kényelmes tiszta ágy, jó elhelyezkedés, finom ételek az étteremben, udvarias személyzet. Bad: Az étteremben az ételek lehettek volna kicsit melegebbek.
4.8
Napsugar- 18. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A vacsora erősen középszerű volt, de a desszertek fenségesek!
5
Ali sharad- 17. úno. 2018
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Fantastisk hotel . Søde og hjælpsomme personale. Poolen var dog slet ikke som billederne viser. Den virkede noget grumset
5
azzzido- 14. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: good Bad: good
4.8
Anonymous- 14. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jol megkozelitheto Bad: Ruhanemuknek polcos szekreny hianyzott (csak akasztos lehetoseg volt)
5
Edina- 14. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: a reggeli nagyon bőséges volt kényelmes volt az ágy.
5
Алексей Алекса- 13. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Чистый отель. Удобное месторасположение Bad: Очень низкий въезд в паркинг. Если Вы на кроссовере и с боксом на крыше-не проедете!
5
Les- 13. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: it is right next to the metro station there was a good choice for breakfast
5
Éva- 13. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nekünk minden tetszett. Rendben volt minden. Bad: Nem tudok olyat mondani, ami nem tetszett.
5
Erika- 12. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A fûtés nem a legtökéletesebb.A fûtôtestet a magas hôfokra állitottuk,de hideg volt éjszaka sajnos.
4.8
Anikó- 12. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, kényelmes, rendezett, jó helyen van, udvarias a személyzet. Bad: Kádat nem szeretem a fürdőben, jobb lenne a zuhanyzó
5
Attiláné- 12. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! Bad: Nem volt olyan.
5
Pat- 11. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: beds were very comfy Bad: breakfeast
5
Andrea- 09. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tökéletes volt minden. Bad: Nem volt ilyen.
4.8
Adi Ciurean u- 08. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff, kind and competent. Very close to Papp Sports Arena. Bad: The breakfast
4.8
Beáta- 08. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden, közelség az Arénához, reggelire nincsenek szavak annyira sok és jó, személyzet kíválóan kedves segítőkész. Bad: Kívülről kellene kicsit felújítani, homlokzat csúnya és eső után a járda koszos, a víz elvezetése megoldatlan. Szerintem ránézésből senki nem sejti mit rejt az épület.
5
Olman- 07. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Comfortable and clean Bad: I find a small coachroach in a room after wakeup....that was scary because a room was clean...
5
Alejandro- 06. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I loved all in this hotel Bad: Everything ok
5
Zsolt Binder- 06. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Tökéletes volt!Mindennel,elégedett voltam!�
4.8
Slavomír- 06. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Rychlost internetového pripojenia.
5
Viktória- 06. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet, tisztaság, rend!!!!
4.6
Ráďas Olomouc- 05. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Chtělo by to přitopit, jednalo se o pokoj 407.
4.8
Judit- 05. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli ,kényelmes ágyak, kíváló a Papp László sportaréna közelsége mivel koncertre érkeztünk. Jól éreztük magunkat. Bad: -
4.8
Ildiko- 05. úno. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges, finom reggeli Kedves recepciós Bad: Ha későn érkezel, parkolás a mélygarázsban - csak KP vel fizethető
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Arena ****

Telefon: +36-1-889-5200
Telefonická rezervace: +36 1 889 5200
Faxem: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X