toggle menu

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 1734 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.8/5
Poloha hotela
4.8/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
5
Melinda- 02. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je ideálny na prenocovanie počas adventu, ktorý je v krásne vyzdobených uliciach naozaj okúzlujúci. Raňajky boli bohaté, chutné. Bad: Hoci bola izba na 3.poschodí, kvôli starým oknám sa mi zdalo, že spím v hlavnej križovatke. Zišla by sa výmena okien...
5
Renata- 08. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Problém s parkovaním, pokuta za parkovanie
4.5
Katarina- 22. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Poloha perfektná, kúsok od stanice a hneď pri hoteli začína pešia zóna, ranajky výborné, bicykle sme si mohli schovať v podzemnej garáži

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for reviewing our hotel. It makes us really happy to see your high scores. We are grateful for mentioning our favorable location, and the tasty breakfast we provide. Thank you very much for visiting us. It would be great if you could return in the future! Best regards, Hotel Management

5
Zoltan- 12. Feb. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bolo to v centre Bad: Pacolo sa mi vsrtko

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, It is promising to read your lovely words about Danubius Hotel Raba and the service you received. Our team is always doing their best to fulfill the expectations of our beloved visitors. Thank you so much for emphasizing the central location of our hotel. We couldn\'t be happier about you stating us a good choice, the satisfaction of our guests is a priority to us. On behalf of our entire team, it was a pleasure to host you during your stay in Budapest. Best regards, Hotel Management

5
František- 23. Dec. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pekné

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you for taking your time and writing a review about your recent stay at our Danubius Hotel Rába. We are glad to read that you enjoyed your time with us and we hope to welcome you in the future! King regards, Danubius Hotel Rába Management

5
Matej- 21. Dec. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: dobrá lokalita priamo v centre

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, we would like to start with expressing our endless gratitude for coming to Danubius Hotel Rába even more for sharing your thoughts about it. We really hope you had great time here and that you enriched by dozens of beautiful memories. It fills us with pleasure to read that you were content with the location. You are waited with the warmest welcome. Kind regards, Hotel Management

5
František- 07. Dec. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: cistota Bad: ooo

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you for your feedback about Danubius Hotel Rába. We are pleased to understand that you enjoyed your stay with us!We hope that you will choose us again! King regards, Danubius Hotel Rába Management

5
František- 11. Nov. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: poloha Bad: nič

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you very much for staying at our hotel while your visit in our hotel. We are glad to hear that you had a wonderful time and you enjoyed our location. We are looking forward to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.6
Karol- 05. Sep. 2014
  • Dvojica
  • Source: Booking.com
Good: dobré parkovanie
4.5
Dušan- 06. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásný hotel, snídaně i umístění krásného náměstí Bad: personál byl málo empatický
5
Mate Glavinic- 04. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hotel u samom centru grada. Sobe jako uredne i komforne. Usluga jako dobra.
5
Jánosné- 03. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta , kényelmes elhelyezés, kedves személyzet, szép kilátás, egyszóval csodás. Bad: Olyan nem volt.
4.5
Sven- 03. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das mega Personal, hilfsbereit zur jederzeit Bad: nix
5
Anonim- 03. Feb. 2023
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Teljesen rendben volt minden.
5
David- 02. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó volt minden.
5
Tanase- 01. Feb. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: totul a fost Ok
5
Humantherm PR Bt.- 31. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hangulatos szálloda Győr belvárosában. Patinás épület a Városháza szomszédságában. Kényelmes kétágyas szobában voltunk. Visszafogott elegancia jellemezte a helyiséget. A recepció előterében festmények várják új tulajdonosukat. A sörözőben felszolgált reggeli ízletes és bőséges volt. Nincs nagy választék, de így is mindenki találhat kedvére való falatokat. Szabadtéri parkolója van, kulcsra zárható helyekkel. Könnyen megközelíthető bárhonnan is érkezünk a városba. Köszönjük a vendéglátást!
5
Tomaž- 31. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: TOP!
5
Vlagyiszláv- 29. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon kényelmes helyen van a szálloda. Sétálva el lehet jutni a színházig, centrumig, és bármilyen helyre ami egy túristának kell. Szép és finom reggeli. Még tejbegrízt is ehettünk. Vegyük figyelembe hogy a szállódában van egy étterem ahol nagyon jó szakács(ok) főz(nek). Az étterembe meg lehet kóstólni különböző sört. A szállodában kedves emberek dolgoznak. Ez a szálloda kedvező a túristáknak akik Győrrel szeretnének megismerkedni és azoknak akiknek meg kell állniuk 1 éjszakára. Minden tiszta, ügyelnek a tisztaságra. We Bad: -
4.7
Anonim- 26. Jan. 2023
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet figyelmessėge
5
Vladimír- 23. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pravidelnÿ pobyt na oblíbeném místě.
5
Mari Szebi- 22. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Egy éjszakát szálltunk meg a hotelben. Nekünk tökéletesen megfelelt. Arról nem beszélve, hogy délig meghosszabbították az ott létünket. Így egy jó reggeli és egy nagyon jó szaunázás is belefért az időnkbe. A fürdő retro, felújításra szorulna. Az ágy nagyon kényelmes és tiszta volt. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a személyzet segítőkész, udvarias.
5
Nicu- 22. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Locația și stilul hotelului Bad: Anifonarea ar fi putut fii mai buna pt a acoperi vuietul marelui bulevard.Totusi zgomotul străzii nu a fost excesiv de deranjant.
4.5
Ferencné- 19. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli szokásos svédasztalos minőség. Ízletes, jó választék. A személyzet segítőkész és udvarias. Bad: Jó lett volna egy kenyérpirító! Vasárnap nem volt teríték a reggelinél, míg szombaton ott lehetett helyet foglalni, ahol teriték volt !
5
Ernst Stickler- 18. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nettes Hotel. 5 Gehminuten vom Bahnhof. An der Rezeption spricht man Deutsch! Im hauseigenen Lokal freundliche Bedienung.
4.5
Elena- 18. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das schöne große Hotel, die rund um die Uhr geöffnete Rezeption und die Höflichkeit der Rezeptionisten Bad: Der Fön, der nach 3 Minuten anfing, verbrannt zu riechen.
5
vladimir malousek- 15. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Walkability: V centru
5
Dóra- 15. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló, tökéletes elhelyezkedés! Kedves személyzet, tiszta, panorámás szoba, kényelmes ágy, fürdőszoba. Bad: Csupán egy mikró hiányzott a tökéletes szálláshoz a szobában, de könnyedén orvosolni tudtuk ezt a “problémát”
5
Iva- 13. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Odlična pozicija.
5
Igor- 12. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ár érték arány, elhelyezkedés a város központba Bad: Parkolás
5
Zoltan Gyuran- 11. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gargantuális. Ha Győrben van dolga, itt a helye!
5
김대호- 11. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
시내 중심에 위치 버스주차불가능 약 10분 거리에 버스주차 로비 엘베 3대 한대에 수화물포함 두명정도 탈 수 있음 단체 여권 전부 걷어 스캔해야함. 조식 06:30 부터 냉장고 o 에어컨 o 라디에이터 o Tv 스맡으 티비 전 객실 세퍼레이트배드 but 바퀴달려 붙일 수 있음 객실에 따라 약간의 계단의 오르내림이 있을 수 있음
5
Péter- 11. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: En sokat szallok meg nalluk, szeretem oket. Minden szempontbol megfelelo nekem. Bad: A parkolas neha nem egyszeru ha nincs szabad parkoloja a hotelnek.
5
Alina Radoi- 11. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
👌
5
Lajos Rubos- 10. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Retro de tiszta,kedvesek a munkatársak.
5
Boris- 09. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: alles gut
5
Roxana- 09. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: amplasarea, curatenia dar cel mai important personalul, am uitat in camera o suma considerabila pe care am recuperat-o ulterior
5
János- 09. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Barátságos személyzet,közel van mindenhez. A reggeli tökéletes. Bad: Egy légtérben van a wc,és a fürdőszoba.
5
péter berki- 08. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A legjobb helyen Győrben!
5
Leslie- 07. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Hood
5
Péter- 07. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A belváros szívében található! Kedves személyzet!
5
Adriana- 07. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything was great and very clean. I recommend it.
5
Adelina- 07. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The room was Ispacious ,clean and quiet. The bar was nice and I think they have roomservice from the bar/restaurant.
4.5
Janos- 04. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr Zentrale Lage, es gibt genügend Parkplätze. Die Mitarbeiter waten immer hilfsbereit und sehr nett. Bad: Frühstücksbuffet ziemlich einseitig und um 9:30 fast alles leer, obwohl man frühstücken bis 10 Uhr kann. Daher für Spätaufsteher nicht zu empfehlen.
4.5
Dóra- 04. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A város központjában van. Bad: Az étterem személyzete flegma és udvariatlan volt,az ételek sem voltak sajnos finomak.De karácsony után voltunk,lehet csak fáradtak voltak!😉
4.5
Ugur- 03. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: die Lage des Hotels 🏨 ist top. die Parkmöglichkeiten vorhanden.
5
Balas- 02. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: locatia
5
Lajos- 02. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az elhelyezkedés,a kényelem és a személyzet Bad: A tisztaság,foltos volt a szőnyeg,üres volt a minibár.
5
Aurelia- 01. Jan. 2023
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Locația si personalul super ok! Bad: Loc de parcare nu prea este disponibil. Mobila putin cam veche.
5
Attila- 31. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A belváros közelsége
5
Rita- 31. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szeretünk ott megszállni de a fürdő undorító a fekete penész és több szobába voltunk már sajnos mindegyikben olyan🥹🥹🥹 Bad: A hotelba kitűnő a személyzet finom a reggeli központban található
4.5
Vladimír- 30. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Centrum města, dobrý příjezd, recepce, zvukotesnost. Bad: Čistota v koupelně, igelitový závěs u vany
5
Teremi Nándor- 30. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Szallas.hu
Good: Jó hely
4.9
Szabó Zoltán- 30. Dec. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Probléma esetén azonnal intézkednek
4.5
Bagi- 30. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ár, érték arány (korrekt),nekünk teljesen megfelelt.Tiszta rendezett szoba, svédasztalos reggelivel. (Fehér, tiszta ágyneműk és törölközők.) Köszönöm szépen Bad: Nincs
5
Aranka- 29. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Friendly staff, comfortable room in the city centre, delicious breakfast. Parking was available in a deep garage opposite the hotel.
5
Rita Kovács-Petruska- 29. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Elhelyezkedése kiváló, tisztaság és kellemes miliő fogadott a szobában. Egyedül a hotelhez tartozó étterem konyhája nem jött be nekünk. Azonban a közelben van választék belőle, így az első próbálkozás után arra szavaztunk inkább.
5
Чудновская- 27. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Хороший отель с отличным обильным завтраком. Тихо, чисто. Рекомендую однозначно! Кровати удобные!!
4.5
Marinica- 27. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: De la personal la tot
5
Gonda- 26. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A központban található. Tiszta, kényelmes. Kedves személyzet Bad: Olyan nem volt
4.5
Tomislav- 26. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lage ist super, Personal ist sehr nett und bemüht.... Die Ausstattung der Zimmer ist nicht die beste aber absolut in Ordnung.. Badezimmer sind funktional.... Restaurant das ans hotel angeschlossen ist, kann ich nur empfehlen... Gutes Essen für angemessene Preise.
4.5
Ovidiu- 25. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: center of city, very comfortable bed, and natural wood furniture Bad: very comfortable bed, and natural wood furniture
5
Resetár- 23. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zökkenőmentes érkezés, kedves személyzet
5
Vranjes- 23. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Amazing hotel, big and spacious room with amazing view of the city centre, lovely sauna area, delicious breakfast and very welcoming and helpful staff. Very good position, everything is in the walking distance, we came during advent and Christmas Market is right next to the hotel. Definitely would recommend.
5
Gabi- 22. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van. Ár érték arány. Személyzet Bad: Nem volt vízforraló.
5
Angela- 21. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: War bereits Gast, bin wieder sehr zufrieden und werde weiterhin Gast sein. Das Hotel hat den Flair der Jahrhundertwende behalten. Luxus darf man nicht erwarten. Das Personal ist sehr freundlich und entgegenkommend. Ein Aufenthalt zum Wohlfühlen, gerne jederzeit wieder, danke. Bad: Das Wetter war - na ja - kalt, trüb, der Jahreszeit entsprechend.
5
Gabriella- 16. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Visszatérő vendégekként az év bármely időszakában szívesen pihenünk itt. Évek óta csak pozitív élményekkel gazdagodtunk az itt eltöltött idő alatt. Ezúttal is csodaszép, felújított, kényelmes szobában pihenhettünk. Hálás köszönet a szálloda dolgozóinak, akik mindig rendkívül kedvesek, udvariasak és segítőkészek a vendégekkel! Bad: Nincs ilyen, talán csak annyi, hogy mindig hamar elrepülnek az itt töltött kellemes napok, és szívesen maradnánk még.
5
Ignacio- 16. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubicación
5
Míla- 16. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování přímo v centru.
5
Marialessia- 14. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: camera molto pulita la struttura si trova vicinissima alla stazione quindi molto comoda da raggiungere. Bad: tutto ok
4.5
Johannes- 14. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sauber, ruhig und Top Lage. Höfliches Personal. Schöne Sauna. Gutes Restaurant und Frühstücksbuffet
5
Madjid- 13. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Top‌ Hotel mit Top Lage
5
Anonim- 12. Dec. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel elégedettek voltunk.

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk! Hadd köszönjük meg, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Rábát választotta szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szakított értékelésünkre! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve mindennel itt tartózkodásuk alatt. Reméljük, hogy legközelebb is minket választanak szállásuk helyéül, csapatunk szeretettel várja vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Ildikó Tóthné Marton- 11. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jó elhelyezkedés. Szép, tágas, kényelmes szoba. Azt hiszem, visszatért vendégek leszünk.
5
Attila Turi- 09. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyors és segítőkész recepcioval találkoztam, a szobák is tiszták!:)
5
tsabito- 09. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Remek szobak, profi kiszolgalas, es fedett parkolas.
5
Barna Norbert- 09. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kiváló, segítőkész személyzet, finom ételek és kényelmes szállás.
5
Viktor Stark- 09. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Üzleti megbeszèlèsem volt, Győrben a legjobb hotel.
4.5
Robert- 09. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel sauber u. gepflegt! Gesamtes Personal sehr nett, hilfsbereit! Auswahl und Qualität im hoteleigenen Pub sehr gut. Frühstück sehr reichhaltig. Unser Hund war willkommen. Temperatur im Haus angenehm. Wifi funktionierte perfekt. Ideale Lage für einen Stadtbummel, direkt am Beginn der Fußgeherzone. Viele Geschäfte und Verpflegungsmöglichkeiten in der unmittelbaren Umgebung. Bad: Hoteleigene Garage zu klein für großes Auto. Ich empfehle einen Parkplatz direkt vorm Hotel zu reservieren.
5
Ildi-gmx- 06. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ein wunderbarer Kurztrip nach Győr.... Direkt auf der berühmten Baross utca! Es war weihnachtlich, mit Glühweinständen und Weihnachtsmusik, entlang der gesamten Baross utca. Bis zum Weihnachtsmarkt auf dem Marktplatz waren es keine 5 Minuten.... Sehr schön, sehr gemütlich und tolle Verkaufsstände..... Vorweihnachtlich mit Glühwein und kürtös kalács! Wir kommen gerne nächstes Jahr wieder. Das Hotel war sehr schön, die Suite hätte uns bei Regenwetter sehr viel Freiraum gelassen, uns nicht eingesperrt zu fühlen. Ganz toll. Auch der Parkplatz war sehr gut! Eine vorherige Reservierung ist ganz wichtig, da die Altstadt von Győr nicht viele Parkplätze bietet! Dafür Danke! Bad: Das Frühstück war etwas phantasielos. Leider. Mit 10€ pro Person kann man überlegen, ob man ins nahe gelegene Wiener Kaffeehaus geht...... Direkt auf der Baross utca.
4.55
Anonim- 06. Dec. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Segítőkész, szimpatikus személyzet.
4.5
Oana- 05. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Camera f mare, cald personalul foarte amabil
5
Kertész- 04. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes meleg szoba, segítőkész személyzet. A reggeli bőséges és jó ízű. Bad: Kicsit szűkös szoba, retro stílus.
5
Sándor Varga- 02. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jó helyen, szép, kényelmes szobák, kiváló reggeli.
5
Yetkin Tokgoz- 01. Dec. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Süper
5
Anonim- 29. Nov. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, remélem még visszatérünk.

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk! Hadd köszönjük meg, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Rábát választotta győri szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szakított értékelésünkre! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve szállodánkkal itt tartózkodásuk alatt. Köszönjük még egyszer, hogy megosztotta tapasztalatait. Csapatunk szeretettel várja vissza Önöket máskor is! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Jana- 27. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great value for money. Be ready part of hotel is not historical, but from the comunism era. We had room in this part and you can notice this. However this hotel was great value for money. Close to city center, Christmas market and river.
5
Angela Vuga- 27. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gerne wieder, sehr gute Lage an ser Fußgängerzone. Ruhig, sympathisch, gutes Preis-Leistungsverhältnis, danke

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First, we would like to say thank you for rating us and giving us feedback about your stay in Danubius Hotel Raba! We really appreciate that you shared your thoughts and experiences with us! Thank you so much for sharing how amazing our location is in the center! Also, thank you for saying that our hotel is quiet and friendly. Thank you for sharing all these details about your experiences, we truly appreciate your supportive review! We are glad that you had a wonderful time here, and we hope to see you in again the near future! Please, share your nice review on Tripadvisor too, we would be grateful for it: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274893-d296824-Reviews-Hotel_Raba_City_Center-Gyor_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html Best wishes, Hotel Management

5
Obchod Roland OBN- 27. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr gut und perfekt
4.5
Gernot- 24. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super Lage direkt an der Altstadt, gebührenpflichtiger Parkplatz vor dem Hotel, der jedoch für uns dank Feiertages gratis war. Gutes Frühstück, freundliches Personal, angenehme Betten.
5
Norbert Bökönyi- 23. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tiszta, modern szobák, finom ételek, bőséges reggeli. Kedves személyzet!
5
Róbert Nagy- 22. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Központi fekvésű, kedves személyzet! 😊
5
Szabolcs Frank- 20. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfekt
5
Vladimír- 20. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tradiční, opakovaný pobyt, asi počtvrté v tomto roce.Hodnocení z minulých pobytů plně souhlasí ,z uvedených důvodů se vracím za jistotou příjemného bezproblémového ubytování. Výlety do okolí, Rakouska , návštěva termálních lázní Hévíz. Bad: Žádný komentář.
5
Roland Jáger- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kiváló hely,ajánlom mindenkinek.
5
Rózsa Erika- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves személyzet! Finom ételek! Tiszta szobák!
5
Eszter Penics- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves kiszolgálás, tiszta szobàk, jó elhelyezkedésű. :)
5
Julianna- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vacsora szuper volt Bad: nincs
5
Judit- 17. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A tágas tér, a sok hely és nem volt zsúfolt a szállás Bad: lift nem tudom, hogy volt-e
4.5
Matei- 15. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We booked two nights at this hotel, for a city break. The hotel is literally 2 minutes from the train station, very close to the old town. Check in was really fast, Reception staff very polite and helpful. (On the 2nd day the magnetic card was suddenly deactivated, they checked the issue and solved it right away). The room was nice, clean and very comfy, with a small balcony facing the majestic Gyor City Hall, bathroom had all the necessary items. For those who need it, there's also a small fridge and a safe hidden in the cupboard. Overall we had a very nice staying and we'll come back again for sure. Thank you. Bad: N/A

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Let us express our gratitude for your kind review. Thank you for mentioning the perfect location of our hotel, our polite and helpful staff, clean rooms, among other things. We are glad that you were satisfied with us. We can’t wait for your next visit! Best regards, Hotel Management

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Rába ***

Telefón: +36-96-889-400
Telefonická rezervácia: +36 96 889 444
Faxom: +36 96 889 414

Adresa: Árpád út 34., 9021 Győr, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-96-889-400

Telefonická rezervácia

+36 96 889 444

Adresa:
Árpád út 34., 9021 Győr, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X