Danubius Hotel Rába ***

Barokový hotel v centre Gyoru

Ubytovanie
Od 15:00 hodiny
Odubytovanie
do 11:00 hodiny

Hodnotenie hotela

4.8
Na základe 2334 hodnotení
Služby 4.8
Čistota 4.8
Pohodlie 4.8
Poloha hotela 4.8
Personál 4.8
Pomer ceny ku službám 4.8

Kategórie:
Miro Kelemen (Jednotlivec)
15. Apr. 2024
5
Pekný hotel priamo v centre mesta, super dostupnosť na pešiu zónu, kde je plno obchodov a butikov..... 👍
Source: Google

Miroslav (Jednotlivec)
14. Apr. 2024
5
Good: Pekný hotel v centre mesta, dostupnosť do obchodov, reštaurácií, úplne super, wellness blízko hotela.... 👍👍
Source: Booking.com

Sustak Michal (Jednotlivec)
03. Apr. 2024
5
Good: Lokalita, čistota, personál ústretový. Bad: Nemám žiadne výhrady.
Source: Booking.com

adkatarabka (Jednotlivec)
30. Mar. 2024
5
Good: Poloha, raňajky, izba Bad: Výhľad, slabšia wifi.
Source: Booking.com

Tomas (Jednotlivec)
09. Feb. 2024
5
Good: Raňajky boli super, čistota izieb je dobrá, všetko pekné a upratané, nemali sme s ničím problém. Bad: Nemáme čo vytknúť.
Source: Booking.com

Csaba (Jednotlivec)
28. Jan. 2024
4.5
Good: Raňajky boli super, boli sme spokojní. Bad: Boli sme v hotely ubytovaní už viac krát, izba bola fajn, ale tentokrát sme mali v kúpeľni zápach z kanalizácie, čo nám trošku kazilo pobyt, ale určite sa opäť radi vrátime.
Source: Booking.com

Papa Rod (Jednotlivec)
29. Okt. 2023
5
Fajn ubytovani, dobra kuchyne, poloha v centru mesta.
Source: Google

Daniel (Jednotlivec)
25. Sep. 2023
4.5
Good: Vynikajúce a bohaté raňajky, blízkosť historického centra. Možnosť parkovania v garáži. Bad: Žiadna skrinka/polica v kúpeľni.
Source: Booking.com

Tomas (Jednotlivec)
25. Sep. 2023
5
Good: Ranajky, izba, lokalita, vsetko super. Bad: Nemám nic co by som vytkla.
Source: Booking.com

Hamranova (Jednotlivec)
18. Sep. 2023
4.5
Good: Veľmi príjemný personál ochota pomôcť a poradiť nám. Bolo tam krásne čisto a útulné.
Source: Booking.com

Dasa (Jednotlivec)
10. Sep. 2023
5
Good: Hotel je v centre mesta a všade sme to mali blízko. Celý hotel je starší aj zariadenie izieb, avšak všetko bolo čisté a pekne pripravené. Určite odporúčam. Bad: Nevedela som, že je nutné vopred si rezervovať parkovisko a bolo nám oznamené, že už nemajú voľné miesto. Po príjazde sme preto museli hľadať parkovacie miesto v uliciach a za parkovanie platiť.
Source: Booking.com

jozef pucher (Jednotlivec)
30. Aug. 2023
5
Čistý hotel, veľké izby, výborné raňajky, super personál, parkovanie pred hotelom a super poloha. Odporúčam.
Source: Google

Tomáš Surý (Jednotlivec)
28. Aug. 2023
4.5
Good: . Bad: .
Source: Booking.com

Ján (Jednotlivec)
29. Júl. 2023
4.5
Good: Je to v úplnom centre, pri radnici. Skvelé okolie. Príjemní zamestnanci. Vynikajúce raňajky. Bad: Všetko bolo dobré, akurát na kúpeľni bolo vidno, že má to najlepšie za sebou.
Source: Booking.com

Parízek (Jednotlivec)
27. Júl. 2023
4.5
Good: Raňajky chutne super lokalita priamo v centre s možnostou zaparkovat Bad: vyhlad s izby
Source: Booking.com

Eva (Jednotlivec)
14. Apr. 2023
5
Good: Poloha hotela, komunikacia s personalom, cistota Bad: Nie je co vytknut
Source: Booking.com

Klára (Jednotlivec)
12. Apr. 2023
4.5
Good: Pácila sa mi lokalita, privetivosť personálu Bad: 5 poschodie, chodba miestami neprijemný zápach
Source: Booking.com

Alex Szánto (Jednotlivec)
02. Apr. 2023
5
Pekný hotel... Milý personál, Dobré jedlo...
Source: Google

Melinda (Jednotlivec)
02. Jan. 2023
5
Good: Hotel je ideálny na prenocovanie počas adventu, ktorý je v krásne vyzdobených uliciach naozaj okúzlujúci. Raňajky boli bohaté, chutné. Bad: Hoci bola izba na 3.poschodí, kvôli starým oknám sa mi zdalo, že spím v hlavnej križovatke. Zišla by sa výmena okien...
Source: Booking.com

Renata (Jednotlivec)
08. Dec. 2022
5
Bad: Problém s parkovaním, pokuta za parkovanie
Source: Booking.com

Katarina (Jednotlivec)
22. Júl. 2022
4.5
Good: Poloha perfektná, kúsok od stanice a hneď pri hoteli začína pešia zóna, ranajky výborné, bicykle sme si mohli schovať v podzemnej garáži
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for reviewing our hotel. It makes us really happy to see your high scores. We are grateful for mentioning our favorable location, and the tasty breakfast we provide. Thank you very much for visiting us. It would be great if you could return in the future! Best regards, Hotel Management


Zoltan (Jednotlivec)
12. Feb. 2022
5
Good: Bolo to v centre Bad: Pacolo sa mi vsrtko
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, It is promising to read your lovely words about Danubius Hotel Raba and the service you received. Our team is always doing their best to fulfill the expectations of our beloved visitors. Thank you so much for emphasizing the central location of our hotel. We couldn\'t be happier about you stating us a good choice, the satisfaction of our guests is a priority to us. On behalf of our entire team, it was a pleasure to host you during your stay in Budapest. Best regards, Hotel Management


František (Jednotlivec)
23. Dec. 2021
5
Good: pekné
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you for taking your time and writing a review about your recent stay at our Danubius Hotel Rába. We are glad to read that you enjoyed your time with us and we hope to welcome you in the future! King regards, Danubius Hotel Rába Management


Matej (Jednotlivec)
21. Dec. 2021
5
Good: dobrá lokalita priamo v centre
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, we would like to start with expressing our endless gratitude for coming to Danubius Hotel Rába even more for sharing your thoughts about it. We really hope you had great time here and that you enriched by dozens of beautiful memories. It fills us with pleasure to read that you were content with the location. You are waited with the warmest welcome. Kind regards, Hotel Management


František (Jednotlivec)
07. Dec. 2021
5
Good: cistota Bad: ooo
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you for your feedback about Danubius Hotel Rába. We are pleased to understand that you enjoyed your stay with us!We hope that you will choose us again! King regards, Danubius Hotel Rába Management


František (Jednotlivec)
11. Nov. 2021
5
Good: poloha Bad: nič
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you very much for staying at our hotel while your visit in our hotel. We are glad to hear that you had a wonderful time and you enjoyed our location. We are looking forward to host you again soon! Best regards, Hotel Management


Karol (Dvojica)
05. Sep. 2014
4.6
Good: dobré parkovanie
Source: Booking.com

Roman (Jednotlivec)
16. Apr. 2024
5
Good: Perfect location, very nice room
Source: Booking.com

Anna (Jednotlivec)
16. Apr. 2024
5
Good: Na najwyższą uwagę zasługuje personel - dziękuję za dostosowanie apartamentu dla potrzeb osoby niepełnosprawnej! Hotel wspaniale dostosowany dla osób na wózku. Poza tym czysty, komfortowy, przyjazny. Polecam z całego serca!
Source: Booking.com

Ria (Jednotlivec)
15. Apr. 2024
5
Good: Belvárosi, jó elhelyezkedésű szálloda. Tiszta szobák, szuper reggeli. Bad: Kicsit retró :).
Source: Booking.com

Norbert Viktor (Jednotlivec)
14. Apr. 2024
5
Good: Kiváló elhelyezkedés, tisztaság, jó ár-érték arány Bad: A fürdőszobára ráférne egy kis felújítás
Source: Booking.com

S. Yavuz (Jednotlivec)
13. Apr. 2024
5
Good: Het hotel is op een toplocatie. Mooie, ruime, schone kamers en comfortabele bedden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bad: Op de hoogste etage zijn de ramen te hoog waardoor je nauwelijks uit het raam kunt kijken.
Source: Booking.com

Tomek (Jednotlivec)
13. Apr. 2024
5
Good: Rugalmasság és segítőkészség a recepción.
Source: Booking.com

Heinz (Jednotlivec)
12. Apr. 2024
5
Good: Wie immer war alles prima. Bad: Keine Beschwerde.
Source: Booking.com

Gaál (Jednotlivec)
12. Apr. 2024
5
Good: Minden
Source: Booking.com

Schaffer (Jednotlivec)
11. Apr. 2024
5
Good: Kiváló elhelyezkedés, bőséges reggeli, nagy szoba. Bad: A családi apartman egyik ágya egy kényelmetlen kihúzható kanapé. Alvásra nem igazán alkalmas.
Source: Booking.com

Marti Bellovics-Vajda (Jednotlivec)
10. Apr. 2024
5
Nagyon kellemes par napot toltottunk itt.A recepcio kedvességeert es figyelmessegeert kulonosen halasak vagyunk. Az etterem hatalmas kinalata minden igenyt kiszolgal. Tiszta szivbol ajanlom a szallodat. Koszonunk mindent.!
Source: Google

Hiroshi (Jednotlivec)
08. Apr. 2024
5
Good: 駅から近く、美しく整備されたGyorの中心街の入り口あたりにあり、レストラン、スーパーマーケット、各種商店も近く、とても便利なロケーションだと思った。部屋やロビー、朝食会場など清潔感があり、朝食もおいしかった。 Bad: 特になし
Source: Booking.com

Cretu (Jednotlivec)
08. Apr. 2024
5
Good: Frumos!
Source: Booking.com

Kósa (Jednotlivec)
07. Apr. 2024
5
Good: Szálláshely és rendezvény jó helyen és Super volt
Source: Booking.com

Ingeborg (Jednotlivec)
06. Apr. 2024
5
Good: Nähe Bahnhof und Zentrum Sehr nette Mitarbeiter
Source: Booking.com

Nora (Jednotlivec)
06. Apr. 2024
5
Good: Frühstück Bad: Nichts
Source: Booking.com

Paul (Jednotlivec)
05. Apr. 2024
5
Good: Einfach toll
Source: Booking.com

kamila (Jednotlivec)
04. Apr. 2024
5
Good: Umisteni Bad: Bohužel jedna matrace ok tvrda a druhá měkká, asi jsme se měli stridat:-( bohužel po fantastických koupelích jsem z měkké matrace byla k.o
Source: Booking.com

Anonim (Staršia dvojica)
03. Apr. 2024
5
Bad: Kevés a parkoló.
Source: Szallas.hu

Ferenc Szőke (Jednotlivec)
02. Apr. 2024
5
A Danubius Rába Hotel kiváló szállás és kiindulópont városnézéshez, programok megtekintéséhez Győrben.
Source: Google

Nguyễn văn (Jednotlivec)
02. Apr. 2024
5
Good: Sạch thoả mái Bad: Hai giường đơn ghép vào nhau
Source: Booking.com

Gonczy Ibolya Zsuzsanna (Skupina priateľov)
01. Apr. 2024
5
Bad: A furdoszoba kicsit tul regi felujitasra var
Source: Szallas.hu

Bence (Jednotlivec)
01. Apr. 2024
5
Good: Tökéletes elhelyezkedés, a sétálóutcák közelében; a reggeli is rendben volt, választékos volt.
Source: Booking.com

Valon (Jednotlivec)
01. Apr. 2024
5
Good: Super Bad: Super
Source: Booking.com

Зверева Елена (Jednotlivec)
30. Mar. 2024
5
Отличный отель! Замечательное местоположение. Отличное соотношение цена=качество..
Source: Google

Ana Kosa Maran (Jednotlivec)
30. Mar. 2024
5
Good: Excelent. Great Kafe! Bad: Chuck out am 11? I 'want to sleep bis 12 uhr
Source: Booking.com

Vladimír (Jednotlivec)
29. Mar. 2024
5
Good: Tradiční, vícekrát opakovaný pobyt. Bad: Bez připomínek.
Source: Booking.com

Milena (Jednotlivec)
29. Mar. 2024
5
Good: Excellent location, clean room, comfortable beds, good price.
Source: Booking.com

Gyuláné (Jednotlivec)
27. Mar. 2024
5
Good: A szálloda elhelyezkedése tökéletes, közel van a vasútállomáshoz és a belvároshoz egyaránt. A személyzet nagyon kedves és mosolygós. Kár, hogy csak egy éjszakát tudtunk maradni. Még biztosan visszatérünk. Bad: Nincs ilyen.
Source: Booking.com

Szilvia (Jednotlivec)
26. Mar. 2024
5
Good: Minden
Source: Booking.com

Németh (Jednotlivec)
25. Mar. 2024
5
Good: Kedves személyzet tiszta szoba
Source: Booking.com

Kósa (Jednotlivec)
24. Mar. 2024
5
Good: Minden jó volt és udvariasak
Source: Booking.com

Ana Kosa Maran (Jednotlivec)
23. Mar. 2024
5
Good: ! Gehabt schoene peisage. Great Bad: Die Kleine Zimmer,zu weit zum lift!
Source: Booking.com

Viktor (Jednotlivec)
23. Mar. 2024
5
Good: Kiváló reggeli! Bad: 11-ig volt a kicheck, 11.01-kor már nem müködött a kártya, más helyen van 10-15 perc türelmi idő.
Source: Booking.com

Heinz (Jednotlivec)
22. Mar. 2024
5
super frühstück buffet!
Source: Hotels.com

Attila (Jednotlivec)
22. Mar. 2024
5
Good: Kiváló elhelyezkedés, totál belváros.
Source: Booking.com

Martin (Jednotlivec)
21. Mar. 2024
5
Good: vynikající snídaně v dostatečném množství, neustálé doplňování, ochotný personál, zajistili i bezlepkové pečivo. Hotel je na výborném místě. Čisto na pokojích i ve společných prostorech. Pokoje s výhledem do dvora a k centru jsou tiché. Parkování v hotelové garáži. Bad: někteří hosté byli hluční i v nočních hodinách.
Source: Booking.com

Martina (Jednotlivec)
18. Mar. 2024
5
Good: Es war sehr urig, gemütlich und sauber. Die Matratzen waren top! Das Frühstücksbufe in einen wunderschönen Raum und alles was man zum Frühstück benötigt! Bad: Leider keine Parkplätze
Source: Booking.com

Angela (Jednotlivec)
18. Mar. 2024
5
Good: It had sauna Bad: No free parking
Source: Booking.com

Mónika (Jednotlivec)
18. Mar. 2024
5
Good: Kedves személyzet, kényelmes szoba, tökéletes reggeli, mindez a városközpontban. Már többször foglaltam szobát, mindig elégedetten távoztam, ahogy most is. :)
Source: Booking.com

Piroska (Jednotlivec)
17. Mar. 2024
5
Good: A környék tökéletes,a legjobb helyen,kedves mosolygós személyzet,a fekhely fantasztikus kiváló!!! A legszebb élményekkel gazdagodtunk.
Source: Booking.com

Krisztián (Jednotlivec)
17. Mar. 2024
5
Good: Közvetlen, szép kilátás a Győri Városházára. Belvárosban van, központi elhelyezkedése miatt választottam átutazásom során. Kicsit retro a hotel, de ár-értékben megfelelő választás volt. A reggeli finom és bőséges volt. Bad: Ráférne egy teljes körű felújítás.
Source: Booking.com

Marta (Jednotlivec)
17. Mar. 2024
5
Good: Ubytování je blízko nádraží, skvělé spojení vlakem i busem, lázně jsou asi 800 m od hotelu, příjemná procházka přes starou část města. Gyor je velmi pěkné a čisté město. Bad: Vše bylo OK.
Source: Booking.com

Julianna (Jednotlivec)
16. Mar. 2024
5
Good: Közel a palyaudvarokhoz, történelmi városmaghoz és bevásárló utcához Bad: Sobaméret elég kicsi. Nem volt a fürdőszobában papirzsebkendő doboz, cipőkanál ill. Cipőtisztitó felszerelés
Source: Booking.com

Lóránt (Jednotlivec)
12. Mar. 2024
5
Good: Ott dolgozó emberek, kiválóan végezték a munkájukat. Bad: Nem volt ilyen
Source: Booking.com

Sorin (Jednotlivec)
12. Mar. 2024
5
Good: —— Bad: Parcarea
Source: Booking.com

Rina Adler (Jednotlivec)
11. Mar. 2024
5
Дуже гарне, затишне місце. Зручні ліжка, смачні сніданки швецький стіл, уважний персонал. Дуже рекомендую
Source: Google

Kósa (Jednotlivec)
11. Mar. 2024
5
Good: Jó helyen van szállás és Baross terem között és pincérek kedvesek
Source: Booking.com

Fezer (Jednotlivec)
11. Mar. 2024
5
Good: Hát a kilátás kicsit zavaró volt de minden más mesés Bad: A kilátás 😞
Source: Booking.com

MICHAEL (Dvojica)
11. Mar. 2024
5
Es stimmen alle Infos die auf der HP zu lesen sind. Es ist wirklich absolut genial und sein Geld wert. Noch ein extra grosses Lob an die sehr nette und immer hilfsbereite Belegschaft. Ich kann es mit gutem Gewissen weiterempfehlen, und werde definitiv in etwa 4 - 5 Monaten wieder selbst für ca. 2 Wochen da sein ;-) MfG Michael.
Source: Agoda

Loredana (Jednotlivec)
10. Mar. 2024
5
Good: Foarte curat in camera , personalul foarte dragut si amabil, facilitati in camera, aproape de autostrada, recomand
Source: Booking.com

Mima Mimi (Jednotlivec)
09. Mar. 2024
5
Prijatan hotel, ništa spektakularno ali čist i u centru grada.
Source: Google

Ágnes (Jednotlivec)
06. Mar. 2024
5
Good: Harmadszor szállunk meg itt, most is minden tökéletes volt! A személyzet kedves és segítőkész, a szoba tiszta, a reggeli bőséges és minden nagyon finom! Bad: Nincs ilyen!
Source: Booking.com

Jakub (Jednotlivec)
06. Mar. 2024
5
Good: Super wygodny i profesjonalny, a zarazem niedrogi hotel. Parking bez problemu na ulicy przed hotelem (bez płatny w godzinach nocnych) Polecam na nocleg w trasie, całodobowa recepcja. Sam pokój duży i posiada wszystko co potrzeba.
Source: Booking.com

Ovidiu Claudiu (Jednotlivec)
04. Mar. 2024
5
Good: Mic dejun fabulos. Bad: Parcare. Am calatorit cu un microbuz si locul de parcare a fost cam inghesuit.
Source: Booking.com

Yvona (Jednotlivec)
03. Mar. 2024
5
Good: Hotel je na skvělém místě u pěší zóny, ochotný recepční nám na anši žádost vyměnil pokoj na stranu od ulice, pokoje byly krásné, čisté, byl tam klid , na pokoji byla i varná konvice. Snídaně bufet, velký výběr.
Source: Booking.com

KENNETH (Jednotlivec)
01. Mar. 2024
5
Good: All the staff were friendly, courteous, and helpful.
Source: Booking.com

Olteanu (Jednotlivec)
29. Feb. 2024
5
Good: Condițiile cazare, masa, parcare Personalul din recepție, restaurant, doamnele de la curățenie Bad: Nu am mentiuni
Source: Booking.com

Cretu (Jednotlivec)
28. Feb. 2024
5
Good: Ok,
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Cretu, Thank you for your review. We are happy to read that you had such a positive experience with us. Whether it's for business or leisure, we hope to welcome you back soon. Your recommendation is valuable and means a lot to us. Best regards, Júlia P. Danubius Hotel Raba


Zoltán (Jednotlivec)
27. Feb. 2024
5
Good: Kiszámítható Bad: Nincs
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Kedves Zoltán! Köszönjük szépen visszajelzését, örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő! Reméljük, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk! Üdvözlettel, P. Júlia Danubius Hotel Raba


todea (Jednotlivec)
26. Feb. 2024
5
Good: Un hotel din vechea garda, superb. Nimic de reproșat, micul dejun extrem de bogat. Bad: Mocheta e veche, dar curata. Ar fi o investiție enorma sa o schimbe. Dacă ar reușii sa schimbe mocheta de pe hol, nu neapărat din camere, hotelul ar fi din nou perfect.
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Todea, Thank you for your review. We are thrilled to hear you had such a positive experience with us. Our staff works hard to provide a high quality service, so we are more than happy to hear that you were satisfied with the breakfast supply. Danubius Hotels is constantly investigating the possibilities of how to modernize and renovate its hotels. In recent years, the rooms in several of our hotels have been renovated, and we are confident that in the future our Rába hotel will also be enriched with renovated rooms and public areas. We hope to see you again soon. Best regards, Gergő K. Danubius Hotel Rába


Erzsébet (Jednotlivec)
26. Feb. 2024
5
Good: Központi hely, parkolási lehetőség. Bad: Nincs
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Kedves Erzsébet, Köszönjük szépen visszajelzését, örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő! Örülünk, hogy a hotel elhelyezkedése és a parkolási lehetőség is elnyerte a tetszését. Szeretettel várjuk legközelebb is! Üdvözlettel, U. Beáta Danubius Hotel Rába


Edu (Jednotlivec)
24. Feb. 2024
5
Good: A személyzet
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Kedves Edu, Köszönjük értékelését! Örülünk, hogy pozitív tapasztalatokat szerzett szállodánkban tett látogatása során. Várjuk vissza legközelebb is! Üdvözlettel, U. Beáta Danubius Hotel Rába


Andreea (Jednotlivec)
24. Feb. 2024
5
Good: Good location in the center, easy to find. And public parking is free in the weekends, plenty of spaces. The hotel parking is rather small. Bad: The only downside was that the room was facing the street and the windows weren't very well isolated against the noise. But we did ask for a twin room and booked it 30 minutes before arriving, so can't really complain that it was among the obly ones available and ready.
Source: Booking.com

Danubius Hotel Rába
Dear Andreea, Thank you for your review. We are glad that you were satisfied with the location of our hotel, as well as the price-value ratio. Our hotel is located in the city center, it means the hotel is surrounded by busy streets. We have many rooms overlooking the pedestrian street that are more quiet. We encourage our guests to note their preference of silence in advance so that we can try to assign them a more quiet room upon availability. We hope to welcome you back soon. Best regards, Beáta U. Danubius Hotel Raba


Attila Szalai (Jednotlivec)
22. Feb. 2024
5
Szép helyen van. A szoba kultúrált. A kiszolgálás kedves és segítőkész.
Source: Google

Timike (Jednotlivec)
21. Feb. 2024
5
Good: Bőséges reggeli, segítökész személyzet, központi elhelyezkedés Bad: Nem volt ilyen
Source: Booking.com

Renáta (Jednotlivec)
18. Feb. 2024
5
Good: Csak ajànlani tudjuk, nagyon jó àr- érték aràny! Jó elhelyezkedés, a vàrosközpontban minden pàr percnyi távolságra elérhető gyalog is, pl pàlyaudvar 400 m. 3 lifttel a szobàk nagyon jól megközelithetőek. Konditem, szauna is rendelkezésre àll, sőt konyha mikróval, annak aki az éttermükben csak reggelit vesz igénybe! Mosókonyha mosógépekkel, vasalókkal ellàtva. A szobàk tàgasak tisztàk, légkondíciónàlóval. A reggeli finom, vàlasztékos! Ebéd, vacsora is nagy vàlasztékban az éttermükben elérhető!
Source: Booking.com

Rahman.Lutfor (Jednotlivec)
18. Feb. 2024
5
Bad: Only parking is hard to find!
Source: Booking.com

Lars Nielsen Hav (Jednotlivec)
16. Feb. 2024
5
God til Prisen
Source: Google

wei dong (Jednotlivec)
14. Feb. 2024
4.5
Good: 酒店位置极好,去景点步行很方便,离酒店很近有个停车场200福林一小时。早餐不错。酒店附近周六停车不免费。 Bad: 早上房间内可以听到车驶过街道的声音,稍微影响休息
Source: Booking.com

PavelCHekalin (Jednotlivec)
10. Feb. 2024
4.5
Good: A standard socialist hotel in the city center, inferior to modern hotels, but not critical. The best choice for your money. Beautiful view from the window. comfortable beds. clear. There's nothing to find fault with
Source: Booking.com

László (Jednotlivec)
08. Feb. 2024
4.5
Good: Belvárosban van. csendes jől szigetelnek az ablakok habár a szobám a főútra nézett Bad: nem volt ilyen
Source: Booking.com

Lorant Peter (Jednotlivec)
07. Feb. 2024
5
Werrry old place, but it is renovated now,lovely classic building.I recommend it!
Source: Google

Stefan Ballas (Jednotlivec)
06. Feb. 2024
5
Etwas überheizt, immer zu warm im Zimmer (Februar) ein wenig in die Jahre gekommen. Aber alles sauber, alles nötige vorhanden. Personal professionell, freundlich und hilfsbereit. Die Lage ist sensationell, direkt an der Altstadt angrenzend. Fußgängerzone beginnt auf der anderen Straßenseite. Küche ist gut. Frühstück alles vorhanden und frisch, also ebenso zu empfehlen. Lediglich der Kaffee ist fürchterlich. Dafür gibt's ne gute Teeauswahl als alternative. Werde hier sicher wieder nächtigen. Preis Leistung ist in Ordnung.
Source: Google

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 24