toggle menu

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 1661 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Ildi-gmx- 06. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ein wunderbarer Kurztrip nach Győr.... Direkt auf der berühmten Baross utca! Es war weihnachtlich, mit Glühweinständen und Weihnachtsmusik, entlang der gesamten Baross utca. Bis zum Weihnachtsmarkt auf dem Marktplatz waren es keine 5 Minuten.... Sehr schön, sehr gemütlich und tolle Verkaufsstände..... Vorweihnachtlich mit Glühwein und kürtös kalács! Wir kommen gerne nächstes Jahr wieder. Das Hotel war sehr schön, die Suite hätte uns bei Regenwetter sehr viel Freiraum gelassen, uns nicht eingesperrt zu fühlen. Ganz toll. Auch der Parkplatz war sehr gut! Eine vorherige Reservierung ist ganz wichtig, da die Altstadt von Győr nicht viele Parkplätze bietet! Dafür Danke! Bad: Das Frühstück war etwas phantasielos. Leider. Mit 10€ pro Person kann man überlegen, ob man ins nahe gelegene Wiener Kaffeehaus geht...... Direkt auf der Baross utca.
4.55
Anonim- 06. pro. 2022
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Segítőkész, szimpatikus személyzet.
5
Kertész- 04. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes meleg szoba, segítőkész személyzet. A reggeli bőséges és jó ízű. Bad: Kicsit szűkös szoba, retro stílus.
5
Sándor Varga- 02. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jó helyen, szép, kényelmes szobák, kiváló reggeli.
5
Yetkin Tokgoz- 01. pro. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Süper
5
Anonim- 29. lis. 2022
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat, remélem még visszatérünk.

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk! Hadd köszönjük meg, hogy szállodánkat, a Danubius Hotel Rábát választotta győri szállásának helyéül! Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szakított értékelésünkre! Örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve szállodánkkal itt tartózkodásuk alatt. Köszönjük még egyszer, hogy megosztotta tapasztalatait. Csapatunk szeretettel várja vissza Önöket máskor is! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Jana- 27. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Great value for money. Be ready part of hotel is not historical, but from the comunism era. We had room in this part and you can notice this. However this hotel was great value for money. Close to city center, Christmas market and river.
5
Angela Vuga- 27. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gerne wieder, sehr gute Lage an ser Fußgängerzone. Ruhig, sympathisch, gutes Preis-Leistungsverhältnis, danke

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First, we would like to say thank you for rating us and giving us feedback about your stay in Danubius Hotel Raba! We really appreciate that you shared your thoughts and experiences with us! Thank you so much for sharing how amazing our location is in the center! Also, thank you for saying that our hotel is quiet and friendly. Thank you for sharing all these details about your experiences, we truly appreciate your supportive review! We are glad that you had a wonderful time here, and we hope to see you in again the near future! Please, share your nice review on Tripadvisor too, we would be grateful for it: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274893-d296824-Reviews-Hotel_Raba_City_Center-Gyor_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html Best wishes, Hotel Management

5
Obchod Roland OBN- 27. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr gut und perfekt
4.5
Gernot- 24. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super Lage direkt an der Altstadt, gebührenpflichtiger Parkplatz vor dem Hotel, der jedoch für uns dank Feiertages gratis war. Gutes Frühstück, freundliches Personal, angenehme Betten.
5
Norbert Bökönyi- 23. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tiszta, modern szobák, finom ételek, bőséges reggeli. Kedves személyzet!
5
Róbert Nagy- 22. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Központi fekvésű, kedves személyzet! 😊
5
Szabolcs Frank- 20. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfekt
5
Vladimír- 20. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tradiční, opakovaný pobyt, asi počtvrté v tomto roce.Hodnocení z minulých pobytů plně souhlasí ,z uvedených důvodů se vracím za jistotou příjemného bezproblémového ubytování. Výlety do okolí, Rakouska , návštěva termálních lázní Hévíz. Bad: Žádný komentář.
5
Roland Jáger- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kiváló hely,ajánlom mindenkinek.
5
Rózsa Erika- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves személyzet! Finom ételek! Tiszta szobák!
5
Eszter Penics- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves kiszolgálás, tiszta szobàk, jó elhelyezkedésű. :)
5
Julianna- 19. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vacsora szuper volt Bad: nincs
5
Judit- 17. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A tágas tér, a sok hely és nem volt zsúfolt a szállás Bad: lift nem tudom, hogy volt-e
4.5
Matei- 15. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We booked two nights at this hotel, for a city break. The hotel is literally 2 minutes from the train station, very close to the old town. Check in was really fast, Reception staff very polite and helpful. (On the 2nd day the magnetic card was suddenly deactivated, they checked the issue and solved it right away). The room was nice, clean and very comfy, with a small balcony facing the majestic Gyor City Hall, bathroom had all the necessary items. For those who need it, there's also a small fridge and a safe hidden in the cupboard. Overall we had a very nice staying and we'll come back again for sure. Thank you. Bad: N/A

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Let us express our gratitude for your kind review. Thank you for mentioning the perfect location of our hotel, our polite and helpful staff, clean rooms, among other things. We are glad that you were satisfied with us. We can’t wait for your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Wojciech- 15. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Możliwość późnego zakwaterowania, lokalizacja w centrum- parking pod hotelem (dostępny bez problemu w weekend). Hotel może nie najnowszy- przydałby się mały remont. Łóżko ogromne i wygodne.
5
Gubala- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super raňajky

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you very much for rewarding our excellent hotel with such great scores. It is great to know that you were satisfied with us. Hopefully, you didn’t experience any problems during your stay. We are grateful for your visit. It was a pleasure to host you! Best regards, Hotel Management

4.5
Lajos- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedese,tisztaság,tágas szoba,csendes. Korrekt reggeli választék. Személyzet kedves. Bad: Párnak kemények/egy kisparnaval orvosolható lenne/ Reggeliző helyiségben egymástól távoli sarokban a különféle etelek ,emiatt mindenki átlag feletti mennyiségben kovalyog,az amugyis szűkös helyen.

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk! Szeretnénk kifejezni hálánkat, amiért idejét nem sajnálva értékelte szállodánkat. Nagyon szépen köszönjük, hogy kiemelte többek között kedvező elhelyezkedésünket, tágas szobáinkat, valamint kedves személyzetünket. Nagyra értékeljük, hogy ránk esett választása. Szeretettel várjuk vissza! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Vello- 13. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The receptionist Brigitta was amazing. She immediately explained how everything works with a friendly, caring attitude and even came outside to help me buy a parking ticket. Brigritta was really amazing. Bad: No free parking. But everything else was good. Some noise from outside, but that is expected in a central location and not the fault of the hotel.

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Your kind review makes us beyond delighted. Thank you for mentioning our excellent staff. It really means a lot to us that this time, you visited us. We hope we will have the opportunity to host you again in the future! Best regards, Hotel Management

4.5
Hunsara- 11. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Old fashioned hotel in the middle of everything. Good breakfast, and quiet room for the best price.

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, let us express our gratitude for your review. We appreciate that you highlighted our central location, the good breakfast we provide, as well as our quiet rooms. Thank you very much for your visit. It would be great if you could return to us soon! Best regards, Hotel Management

5
N- 09. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything is super. Comfortable. Warm. The staff is very friendly. I advise Bad: There are no comments. Satisfied with the quality of service

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Firstly, thank you very much for rewarding our hotel with such great scores. It is great to know that you were fully satisfied with us, and that you didn’t encounter any inconvenience during your stay. It means a lot to us that this time, you visited us. We hope you will return to us soon! Best regards, Hotel Management

5
Senay Yakupi- 08. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Harika bir hotel temiz ve sakin manzara harika
5
Wojciech- 07. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Piękny widok z okna.

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, To begin with, let us express our thankfulness for your kind review. We are pleased to know that the great view we provide was to your liking. Hopefully, you didn’t encounter any problems during your stay. Thank you very much for choosing our great hotel. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

4.5
Rüll- 05. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Szinten belüli akadálymentes közlekedés hiánya⁹

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk! Elsőként szeretnénk megköszönni, hogy rászánta idejét, és megosztotta visszajelzését. Nagy örömmel tölt el minket, hogy összességében meg volt elégedve velünk. Bízunk benne, hogy az említett kellemetlenség ellenére jól érezte magát nálunk. Köszönjük látogatását. Örömmel láttuk vendégül! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Earl Mc- 04. lis. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tolle Lage und netter Service! Würde definitiv wieder kommen. Vielen Dank!!!
4.95
Szabó Zoltán- 28. říj. 2022
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Ha probléma merült fel, azonnal és készségesen intézkedtek.
5
Velibor- 28. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location is right in center, rooms are comfortable. Breakfast was one of the best i had. Bad: All good. No complains
4.5
Vica- 26. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nem először és nem utoljára.Tökéletes választás .
5
Kocsis Péter- 21. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Központi helyen lévő, nyugodt hangulatos, szálló, kiváló reggeli, kedves, személyzet! Visszatérünk, még biztosan!
4.5
Attila- 20. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Schönes und reichhaltiges Frühstücksbuffet, nicht zu überladen, wie so oft in anderen Hotels. -> daher auch wenig "Food"-Waste! Finde ich gut und sollte man unterstützen. Bad: Nichts, hat unsere Erwartungen voll erfüllt.
5
Miklos- 17. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A mélygarázsban voltak érdekességek, talán erről tudok a későbbi kerdeseknel véleményt írni .Jah nem tudok, akkor itt írnám le, h borzasztóan szűkös a garázs, nem is értem....nagyobb autóval voltunk, de van nálunk méretesebb is, ha még nem próbálták oda le,-fel jutni, próbálják meg, érdemes. Borzasztóan szűk a hely. Egy lehetőség van lekanyarodni, nagyon tolatgatni nem lehet. Nem női sofőröknek való, de Férjem is bele fáradt, mire sikerült neki. Szóval ez érdekesen van kitalálva.
4.5
Ana- 17. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokation center Bad: Parkinson wit pay
5
Nikoletta Laskovits- 17. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ár érték arányban tökéletes. Tisztaság van, kényelmes fekhellyel. Abszolút város központjában van

Danubius Hotel Rába
Kedves Vendégünk, Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt a Danubius Hotel Rába értékelésre. Örömmel tölti el egész csapatunkat, hogy mindennel elégedett volt és hogy elvárásainak meg tudtunk felelni. Köszönjük, hogy kiemelte a tisztaságot, a kényelmes szobát valamint a központi elhelyezkedést. Reméljük, hogy a jövőben ismét vendégeink között köszönthetjük majd! Kérjük, ha ideje engedi ossza meg kedves értékelését a TripAdvisoron is: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274893-d296824-Reviews-Hotel_Raba_City_Center-Gyor_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html Köszönettel, Hotel management

5
Josef- 14. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: not much option for 10$
5
Paragkash- 13. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: It was a 4 star stay at the price of a 1 star hotel. Receptionist was kind to give us the 5th floor room with a Rathaus view. Sunset and sunrise were glorious. Free parking between 6pm and 8 am right at the entrance. Great location in the centre. We could do all sightseeing on foot. Gyor is a pretty and charming town. It was a pleasant night halt between Germany and Romania. Bad: We liked everything. I would give 11 on 10. Thanks management and booking.com
5
Julia madarász- 10. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Finom a konyha
5
Krisztiánné Talabér- 10. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Átutazóban voltunk, 1éjszakára szálltunk meg, kedves személyzet fogadott minket. Szép volt a szoba is, nekünk teljesen megfelelt. Köszönjük.
5
Анна Леонидовна- 10. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Для 3 звёзд отель отличный! На стойке регистрации приятный молодой человек, который решил все наши недовольства. Это большой плюс! Номер просторный, очень удобная кровать. В номере чайник,чай и кофе, холодильник, телевизор, телефон,сейф! В ванной есть фен, шампунь и гель для душа, которые очень приятно пахнут мандарином:) На завтрак мы не попали, ничего про еду сказать не могу. Сам отель большой,много этажей с интересной планировкой. Нам понравился! Хочется вернуться в прекрасный город Дьор и опять остановиться в этом отеле. Рекомендую!
4.5
Gergely- 10. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: room with view on the city hall very clean Bad: staff felt a bit judgmental ac wasn’t working
5
Michel- 10. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: L'hôtel est dans l'hyper centre, près de l'accès à l'autoroute. Le personnel est très aimable, à notre écoute.
5
Ekaterina- 09. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Отличное расположение, адекватный завтрак Bad: Маленький номер реально маленький, не развернуться, но в принципе терпимо
5
Szymon- 06. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super.
5
Rainer- 06. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: alles Bad: ——-
5
Rainer- 06. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: alles Bad: nichts
5
Teleaga Stefan- 05. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Rooms: 3/5   |   Service: 5/5   |   Location: 5/5 Hotel highlights Great view, Great value More
5
Julia- 04. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo miły personel, dobra lokalizacja Bad: Jedyny minus to brak parkingu dla gości
4.5
Svetlana- 03. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Закуската беше чудесна! Bad: Всичко беше наред.
4.5
Mező- 03. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rendben volt a reggeli. A szálló nagyon jó, és Győr csodálatos. Bad: Ami nem tetszett, hogy borzalmas magas volt az ágy :( de muszáj volt valahogy megoldani, ezért az ágy egyik feléről levettük a matracot, hogy le tudjak feküdni. Amúgy ezt sok helyen tapasztalom mostanában, hogy egyre több szálláshelyen nagyon magasak az ágyak. Mivel én kisnövésű vagyok, ez kissé kellemetlen
5
Василий Железный- 02. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Недорогой отель в самом центре Дьора. Номера в свою цену. Не стоит ожидать роскоши, но в целом все чисто и без неприятных запахов. У нас был отличный вид на ратушу.
5
Laszlo Patay- 01. říj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Rooms: 5/5   |   Service: 5/5   |   Location: 5/5 More
4.5
Andreas- 30. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zentrale Lage, 10 Min zu Fuss zum Bahnhof. Geräumige Zimmer, reichhaltiges Frühstücksbuffet (10.-).
4.5
Iustina- 29. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Cleanliness, good mattresses, super central location, reception desk open 24h. We called to reserve a parking spot in advance and were told we could find free ones in front of the hotel Bad: Our room faced the street side which was a bit noisy, although the windows insulate quite good against street sound. We had a good night's rest overall.
5
Croitoru- 28. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Pet tax is very high
5
Ivan Dogan- 28. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Rooms: 5/5   |   Service: 5/5   |   Location: 5/5 More
4.5
Wolf-germar- 27. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tolle Lage in unmittelbarer Nähe zur Innenstadt, komfortables Frühstück
4.5
László- 27. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: . Bad: .
4.5
Yulian- 26. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: След напускане на хотела установихме,че сме забравили една играчка.Персонала беше безкрайно отзивчив и положи усилия за намирането и изпращането и до България.Препоръчвам това място.Догодина пак ще го посетим.
4.5
Sergey_humanit- 25. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The hotel is placed in the beautiful center of the city. Stuff was speaking English and was pleasant and helpful. Very good restaurant and good breakfasts. Bad: The furniture was a bit old and the mattress was too soft
5
Csabáné- 25. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kilátás a szobábòl.Kényelmes fekhely.Tisztaság. Bad: Nincs olyan.
4.5
B- 24. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló helyen található a hotel, ha Győrben vagyunk mindig itt foglalunk szállást. Bad: A hotel megérdemelne egy felújítást, főleg a kiváló elhelyezkedése miatt.
5
Anonymous- 22. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: poziția
5
Ana- 22. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Amplasare, servire…
5
László Bíró- 21. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A személyzet segítőkész, udvarias. A tisztaság kifogástalan!
5
Donika- 21. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: die Zimmer Bad: tusche
5
Zuzanna- 20. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: wielkość pokoju Bad: wszystko ok
5
Erich- 19. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Breakfast buffet was very good Bad: Nothing
5
Nagy Istvánné- 19. zář. 2022
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes, barátságos hotel Nagyon jól éreztük magunkat Tiszta kényelmes szoba. A személyzet kedves, segítőkész. A reggeli finom, bőséges a mi igényeinknek teljesen megfelelt. Bármikor visszamennénk.
5
Sandor- 18. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Quick elevators, understanding and nice staff and decent clean rooms. Bad: -
4.5
Antonella- 17. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ottima colazione rapporto qualità prezzo perfetto
4.5
Robert- 16. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Really great value, excellent location, friendly staff and quality rooms. An overall very good experience
5
Barbos- 15. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Casi todo menos el tamaño pequeño de la habitación Bad: El tamaño pequeño de la habitación
4.5
Róbert- 14. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó a Hotel elhelyezkedése, közvetlen a város szívében. Jól megközelíthető autóval és a közelében, bár fizetős a parkolás, de mindig akad parkoló hely. Kedves, barátságos a személyzet. Udvarias a kiszolgálás a bárban. Az egész Hotel a régi idők retro hangulatát idézi fel, ami így ebben a formában nagyon jó, egyáltalán nem tűnik elhanyagoltnak. A szoba tágas, az ágy kényelmes. Dicséretes a szauna rész, ami a vendégek rendelkezésére áll. Bad: A saját, ingyenes parkoló hiánya egy picit zavaró mert a fizetős parkolás elég nehézkes a folyamatos díjmegújítás miatt.
5
Antal- 14. zář. 2022
  • Pár
  • Source: Agoda
Segítőkész személyzet! Kényelmes ágy, kellemes szoba. Tisztaság és nyugalom. Nagyon jó elhelyezkedés. Remélem visszatérő vendégek leszünk!
4.5
Pavel- 13. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Poloha , prostředí ...skvely personal v recepci :) stylova restaurace Bad: Snidanove menu nebylo na urovni tak dokonaleho hotelu a nebyly doplnene produkty , teple napoje nemaji uroven
4.5
Bekir- 13. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Kein eigener Parkplatz
4.5
Anonymous- 13. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Osoblje i soba Bad: Internet je bio loš
4.5
Savo- 12. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: чисто и локација
5
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ- 11. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Για τα λεφτά του πολύ καλό.
5
Szigeti- 11. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes és tiszta. Bad: Reggeli nagyon finom és válogatott diétás és minden megtalalhato volt.
4.5
Dana- 10. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásné ubytování přímo naproti pěší zóny, příjemný personál, vynikající snídaně Bad: Nepodařilo se nám zapnout ledničku na pokoji.
5
Szonja- 08. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden. Bad: Nincs bidé. Picit retrók a szobák.
5
Beatrix- 08. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szoba tiszta volt, az ágy kényelmes, személyzet segítőkész, különösen a reggeli alkalmával :). Nagy előny a privát parkoló és kisállat fogadása. Belga Éttermüket feltétlen ajánlom.
4.5
Nicolae- 08. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Curățenie , Confort la superlativ.
4.5
Steffen- 06. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tolle Lage mitten in Györ, gutes Haus, hilfsbereites Personal Bad: Badezimmer renovierungsbedürftig
4.5
Bianca- 06. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The location was great, right in the center of the city. The rooms were cozy, and we had a nice stay. Bad: Nothing.
4.5
Mark- 06. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: I had a good-sized room with air-con, en-suite bathroom and fridge; everything one could need for a two-day stay. The location is good, right in the city centre and thus within walking distance of the main sights and also plenty of restaurants. The reception staff spoke excellent English Bad: There is no on-site parking, although the receptionist helpfully showed me the location of a public car park 5 minutes walk away where one can park all day for 700 HUF (about £1.66)
5
Ismet Isko- 05. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Top.Compliment voor alles

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, First of all, thank you very much for your amazing review. It makes us delighted that you were satisfied with our hotel. Hopefully, you didn’t experience any problems during your stay. We are grateful that you visited us this time. It would be great if you could return soon! Please share your nice review on our Tripadvisor page too: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274893-d296824-Reviews-Hotel_Raba_City_Center-Gyor_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

5
George- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Curatenie liniste confort
5
László- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó volt, bőséges. Bad: Minden rendben volt.
5
Svetlana M.- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Prelepo, uredno i cisto. Osoblje ljubazno ❤️ Sve preporuke 👍🙏🌞

Danubius Hotel Rába
Dear Guest, Thank you very much for your kind feedback. We are delighted that our beautiful and clean hotel was to your liking. Hopefully, you didn’t have any problems during your visit. We appreciate that you chose us this time. We are looking forward to your next visit! Please share your nice review on our Tripadvisor page too: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274893-d296824-Reviews-Hotel_Raba_City_Center-Gyor_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html Best regards, Hotel Management

5
Svetlana- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Dobili smo super smestaj Bad: Naplata za psa 20 evra
5
Isabella- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szoba nem volt túl nagy, de a pazar kilátás kárpótolt bennünket. ☺️ Tisztaság mindenütt. A vacsora, de különösen a túrógombóc nagyon ízletes volt. A szálloda elhelyezkedése kiváló. Szívesen jövünk legközelebb is. Bad: A reggeli.
4.5
Andrea- 04. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A tágas szoba. Bad: A foltos szőnyeg, a bútorok és a sérült ajtó.
5
Cristina- 03. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location, clean rooms, friendly staff especially Bridgette (hope I remember her name correctly). she helped us with check in, parking even gave us some milk for our baby boy, because it was very late and the shops were closed. the apartment was super comfortable with nice view and the first impression was superb. Bad: n/a
4.5
Tibor- 03. zář. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli. Rugalmas, figyelmes személyzet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Rába ***

Telefon: +36-96-889-400
Telefonická rezervace: +36 96 889 444
Faxem: +36 96 889 414

Adresa: Árpád út 34., 9021 Győr, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 96 889 444

Adresa:
Árpád út 34., 9021 Győr, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X