toggle menu

Reviews

Evaluation de l’hôtel
Résultat global
4.8/5
Sur la base de 5357 évaluations
Services
4.9/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.9/5
Value for money
4.8/5
Vous avez passé un bon moment dans notre hôtel ? Faites-nous part de votre avis !
5
Renaud- 27. Aoû. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Une très bonne adresse. Personnel très aimable et tout inclus...repas copieux et tres bons. Je parle meme pas des spas et des piscines. Un joyau a garder! Pas de francais mal élevés... Bad: Rien

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you very much for rewarding our excellent hotel with such great scores. We appreciate that you mentioned our kind staff, great food, as well as our pleasant pools and spa area. It is great to know that you didn’t experience any inconvenience during your stay. Thank you for choosing us this time. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Ales Rodinger- 23. Fév. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Perfect ! I recommend.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We would like to thank you for taking the time and composing a feedback about Danubius Hotel Bük. We are glad that you had a great time with us! It is very reassuring that you would recommend us to others! We cannot wait to welcome you back again! King regards, Hotel management

5
David- 03. Fév. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Repas Complexe nautique. All inclusive Bad: .Salle fitness devrait être plus grande et renouvelée..

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you very much for being our guest at Danubius Hotel Bük recently. It is nice to learn from your feedback that our delicious dishes were to your liking. Also, we are grateful to read that your stay was enjoyable in our hotel, thanks a lot for your kind and supportive feedback. We would be really happy if we could welcome you again here, we will always wait for you with a friendly welcome. Best wishes, Hotel Management

5
Hana Matejkova- 03. Fév. 2020
  • Solo traveller
  • Source: Google
Super relax 😊

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, thank you for taking your time to evaluate our services. Hope to see you soon.

4.6
Anonymous- 01. Aoû. 2011
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: La multitude de loisirs proposés : natation, tennis, échecs, mini-golf, un parc superbe excellente cuisine, vins, ...
4.5
Luboš- 23. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Pokoj dostatečně prostorný ,kompletně vybavený. Wifi celkem OK. Excelentní strava jak chuťově ,tak výběrem ! Ve wellness kvituji relax zónu kam nemají přístup děti. Bad: Trošku byl cítit v koupelně odpad za to bod dolů !
5
Mujascha S- 22. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Perfekt für einen Kurztrip. Entspannen, Genießen und Spaß haben. Sehr gutes Preis Leistungs Verhältnis! All Inclusive, netter Thermenbereich. Gutes Essen mit großer Auswahl. Sehr schöne Zimmer. Freundliches Personal. Leider gibt es nur 2 Aufzüge, was zu längeren Wartezeiten führt um aufs Zimmer zu kommen. Bier, Wein, Softdrinks, Kaffee & Tee sind im Preis inkludiert. Cocktails gibt es für ein paar Euro an der Bar. Das Restaurant Service ist sehr aufmerksam, freundlich und schnell. Die Bademäntel könnten öfters erneuert werden, waren schon recht gebraucht aber sauber. Badeschuhe sind nicht am Zimmer, bekommt man aber für 2€.
5
Štěpanka- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Užili jsme si relax, skvělé jídlo.Hotel vřele doporučuji. Určitě se vrátíme
4.5
Lenka- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo výborné a zcela dostačující. Pokoje, především koupelna super. Bad: Parkování u hotelu po 19 hodině bylo dost obtížné.
4.5
Katarina- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus ételek. Finom alapanyagok, minden ízletes volt. Wellnes is jó volt. Megfelelö minöség az árhoz képest. Szivesen visszatérnénk a jövöben. Bad: Annyi volt a cseh, hogy olyan érzésunk volt, hogy Csehországban vagyunk.
5
Dewid- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Szép Hotel, nyugodt környezet. Bad: Jó volt minden.
4.5
Trifidka- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo skvělé, rádi si pobyt zopakujeme. Byli jsme velice spokojení.
4.5
Stanislav- 21. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Personál v restauraci super pouze starší číšníci.
5
Katy- 19. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: sehr gutes Essen. sehr sauber und nettes Personal
5
Ruszkij- 19. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes hely, már másodszor jöttünk párommal ide. Most sem csalódtunk. Finom ételek bőséges kínálat, személyzet nagyon barátságos, pedig péntek reggel már elég sokan voltak. Érdekel ha befelyezik a szauna felújítását, hogy milyen lesz :) Bad: Talán ami említésre meltó, hogy a szobák kissé leharcoltak. És az ágyak nagyon puhák. Akik keményen szeretnek aludni ők szenvedni fognak. Felújítás zajlik a hotelben ami hangos, de minket nem zavart. Olvastam a sok negatív vissza jelzést ezzel kapcsolatban. Inkább ami zavaró a sok cseh vendég akik nem ismerik a kultúra alap szabályait sem. Külső medencében pl úgy beszélgetnek h 5 méterre üvölt a másikhoz.
5
Dmitrij- 18. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vše celkem dostačující. Bad: uklízečky neuklízely pokoj v průběhu pobytu a neměnili ani ručníky, ale při příjezdu pokoj byl čistý.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, First of all let us thank you for taking your time and composing a feedback about Danubius Hotel Bük. We are glad to read that overall you had a great time and you left us with a positive experience. Indeed, we do not offer an automatic daily cleaning service only upon request. This process was implemented to reduce the number of daily contacts to help precent spreading Covid. We apologize for the inconveniences caused! Next time, please do not hesitate to contact our helpful reception staff for guidance! We hope that you will choose us again in the future! Kind regards, Hotel management

5
Katalin B.- 16. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Minden tekintetben pozitív a véleményem.
4.5
Mag- 16. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Freundliches Personal, gutes Essen, Sauberkeit

Danubius Hotel Bük
Lieber Gast, Zunächst einmal vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Bewertung zu schreiben. Wir freuen uns, dass Ihnen unser leckeres Essen, das freundliche Personal sowie unser günstiges Preis-Leistungs-Verhältnis gefallen haben. Wir danken Ihnen für Ihren Besuch. Wir hoffen, Sie kommen bald wieder zu uns! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Daniel- 15. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Všechno bylo naprosto dokonalý 😀👍👍 mužů jen doporučit.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Let us express our gratitude for your kind review. We are pleased to know that you were satisfied with our hotel. Thank you very much for choosing us this time. We hope we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Jana- 13. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: výborné jídlo, příjemný personál a atrakce pro děti úžasné ☺️

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We really appreciate that you chose our hotel, the Danubius Hotel Buk for your stay. Thank you so much for rating our hotel and giving us feedback about your stay! It makes us happy that you enjoyed your time here. Thank you for sharing how satisfied you were with our staff’s work. It was our pleasure to have you here. Also, thank you for mentioning our delicious meals. Overall, we hope that you had a pleasant time, and we can’t wait to see you again! Until then we wish you all the best! Best wishes, Hotel Management

4.5
Pavlína- 13. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: čisté, útulné, prostorné, vše po “ruce”, pro děti super, výborné jídlo, velký výběr , Bad: nic

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Let us start by thanking you for rating Danubius Hotel Buk and giving us feedback about your stay! Thank you so much for sharing how satisfied you were with us during your stay. We appreciate that you highlighted how family friendly our hotel is. Also, we are glad that you enjoyed our delicious breakfast. All in all, we hope you had a pleasant time and collected many great memories! We hope to see you soon! Best regards, Hotel Management

5
Ibolya- 12. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli jó volt, de az ebédtől és a vacsorától nem voltunk elragadtatva! Bad: Az ebéd és a vacsora!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük értékelését. Örülünk neki, hogy összességében meg voltak elégedve szállodánkkal. Bízunk benne, hogy ez alkalommal jól érezték magukat nálunk. Hálásak vagyunk, hogy minket választottak. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.8
Brenkus Károly- 12. Nov. 2022
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Nyugdíjas házaspár vagyunk 47 éves házasági évfordulónk volt mikor ott jártunk.3 éjszakát töltöttünk ott és kellemes pihenés volt számunkra.Az étkeztetés mindenből bő választékvolt.Visszatérünk még ha egészségünk engedi.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta kedves visszajelzését. Örülünk neki, hogy jól érezték magukat nálunk. Reméljük, látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Nagyra értékeljük, hogy ez alkalommal ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Viktória Bárány-Farádi- 11. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
A szálloda nagyon csendes, és szép zöld környezetben helyezkedik el. A személyzet kedves, segítőkész. A konyha kiváló, a wellness csúcsszuper. Gyermekkel tökéletes kikapcsolódás. Ide még biztos visszatérünk:) Köszönünk mindent:)
5
Borchert-yasar- 11. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Einfach perfektes Hotel

Danubius Hotel Bük
Lieber Gast, Ihre wunderbare Bewertung macht uns mehr als glücklich. Es ist schön zu wissen, dass Sie mit unserem Hotel zufrieden waren. Hoffentlich hatten Sie keine Probleme während Ihres Aufenthalts. Herzlichen Dank für Ihren Besuch. Es war uns ein Vergnügen, Sie zu empfangen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Adrienn Csatàri-Deák- 06. Nov. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon gyerek és csaladbarát szálloda.A wellness részlege szuper,van játékterem,jatszòhaz az ellatás kivállò, rengeteg gyerek program közúl lehet választani.,most épp boszorkany hétvége volt nagy élmény volt a kislanyunknak..igazi kikapcsolodás az egész csaladnak csak ajanlani tudjuk,mi biztos vissza fogunk menni.😊
5
Kondics Beáta- 06. Nov. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól êreztük magunkat. Biztos vissza fogunk têrni a hotelba.Mindenel nagyon meg voltunk elêgedve.Kìtűnő konyha az êtelek nagyon finomak ízletesek bősêges vàlasztêk. Szemėlyzet barátsàgos , udvarias.Welnes rèszleg is nagyon tetszet felnőtt, kisgyermek is feltalàlja magàt. Kicsiknek jàtszószoba nagyoknak jàtêkterem szuper . Aki itt nemtudja magàt jól êrezni maradjon otthol.😀 Biztos vissza megyünk mêg.🙂
5
Ford Mondeo- 05. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Excellent, nice clean hotel, all inclusive. Friendly staff, good food. Highly recommended.
5
Robert Fischer- 04. Nov. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Bezüglich Preis Leistungs Verhältnis sehr gut. Verbesserungsvorschläge wurden direkt weitergeleitet und tw zeitnah erledigt.
5
Anonim- 02. Nov. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: minden rendeben volt

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy rászánta idejét, és értékelte szállodánkat. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk, és hogy mindent rendben találtak. Igazán sokat jelent nekünk, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Major Zoltánné- 01. Nov. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves segítőkész személyzet. Finom bőséges étel választék. A keresztfiúnkkal voltunk mindenkinek ajánlom nagyon jól éreztük magunkat. Voltunk már egy pár helyen de azt kell mondjam eddig ez volt a legjobb . Esetleg egy kis változtatást lehetne ajánlani a szállodának, jó lett volna ha tovább van nyitva a fürdő része legalább 22.00 ig amig a többi szolgáltatás is elérhető. Ha tehetjük visszamegyünk még . Köszönjük szépen .
5
Jenő Kiss- 31. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Minden szuper jó volt az eltöltött 4 napban
4.8
Anonim- 31. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden ok!
5
Klára és Attila- 30. Oct. 2022
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Tökéletes választás, ha valaki pihenésre, feltöltődésre vágyik! Az executive szobák kifogástalanok, valóban mindent igényt kielégítőek. A hihetetlenül kényelmes ágy, a black out függönyök, a modern fürdőszoba, a szolgáltatások, a számtalan sportlehetőség, az all inclusive ellátás várakozáson felül ízletes és változatos fogásokkal, a dolgozók kedvessége, mind-mind egy felejthetetlen és valóban gondtalan pihenést biztosítottak számunkra, amit ezúton is nagyon köszönünk. Biztosan visszamegyünk még, ha tehetjük. Tanács: a kelt tésztákat ne vegyék le az "étlapról", mert fenségesek! :)

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük, hogy ilyen remek értékelést adott Danubius Hotel Bük szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Külön köszönet, hogy kiemelte remek szolgáltatásainkat, sportlehetőségeinket, valamint kényelmes ágyainkat. Természetesen a jövőben is örömünkre szolgálna, ha minket választana. Üdvözlettel: Hotel Management

4.8
Somodi László- 28. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Bad: Szobánk a takarítónők szervíz helyisége mellett volt és a délutáni pihenő időben műszakzáráskor zajosak és hangosak voltak.
5
Anonim- 27. Oct. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Maximálisan gyermekbarát!!!
5
Skapér Ibolya- 26. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, az all inclusive ellátás a vártnál is jobb volt. Az ételek nagyon finomak voltak, a szoba kényelmes, tiszta volt. Először voltunk a szállodában, de biztos, hogy nem utoljára.
4.8
Anonim- 25. Oct. 2022
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyerek és felnőtt barát, bőséges választék az étkezéseknél, valamit kellemes a fürdő.
5
Ivana Vodáková- 25. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
It's Sunday morning. We leave hotel after breakfast. Confusion everywhere, we are packing things, getting ready for the trip. Our four-year-old Viki is watching a fairy tale in bed. Later he gets out of the bed, everything is packed and we go home. Then I find out that I'm missing my tablet. Where did it stay? I'm sure it won't be found anymore, but I don't understand. After all, I checked everything carefully. I call the hotel and unbelievable... not only did they find my tablet, but they also carefully packed it and sent it back to the Czech Republic. Thank you to everyone Je neděle ráno. Po snídani odjíždíme. Všude zmatek, balíme věci, chystáme se na cestu. Naše čtyřletá Viki sleduje pohádku v posteli. Později vylézá z postýlky, vše sbaleno a jedeme domů. Až tam pak zjistím, že mi chybí můj tablet. Kde vlastně zůstal? Už se určitě nenajde, ale nechápu. Vždyť jsem vše pečlivě prohlédla. Telefonuji do hotelu a neuvěřitelné... nejen že mi můj tablet našli, ale i pečlivě zabalili a poslali zpět do Česka. Velké poděkování všem
4.8
Anonim- 24. Oct. 2022
  • Family with older children
  • Source: Szallas.hu
Good: A wellness rész nagyon jó,a kinti medence volt a kedvencünk, az ételek kifogástalanok. Bad: Az ágyak nagyon kényelmetlenek.
4.5
Zimmel- 21. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ochotný personál, klidné prostředí. Bad: Poslední den nemá návštěvník nárok na oběd přesto že má zaplaceno 5 dnů.Zacina večeři a končí snídaní.
5
Anonim- 20. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenben kézségesek voltak, udvariassak,
4.5
Soňa- 18. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Pokoje pěkné, zrekonstruované, jídlo vynikající :-) Bad: Čistota toalet u bazénů :-(
5
Zsolt Balázs- 18. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat, szép a szálloda és nagyon kedves volt a személyzet is, az ételek nagyon változatosak és finomak voltak

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk, Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt a Danubius Hotel Bük érétkelésére. Rendkívüli örömmel tölti el egész csapatunkat, hogy mindennel elégedett volt és hogy elvárásainak meg tudtunk felelni. Köszönjük, hogy kiemelte a kedves személyzetet, a csodás környezetet és a finom, változatos ételeket! Sok szeretettel várjuk Önt a jövőben is! Kérjük, értékelje hotelünket a TripAdvisor-on. Köszönjük! https://www.tripadvisor.co.hu/UserReviewEdit-g274888-d279418-Danubius_Hotel_Buk-Buk_Vas_County_Western_Transdanubia.html Köszönettel, Hotel management

4.65
Vargáné Papp Julianna- 18. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Barátságos kiszolgálás! Bad: Szobában a futést hiányoltam este,a köntösök nehezen száradtak,vagy nem száradtak meg más napra!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Igazán hálásak vagyunk kedves értékeléséért. Nagyra értékeljük, hogy megemlítette barátságos kiszolgálásunkat. Nagyon szépen köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.7
Makai Attila- 16. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Először szálltunk meg a szállodában,nagyon jól éreztük magunkat.A szolgáltatások,minősége kiváló.Az all inclusive ellátás,elragadó választékos,ízletes ,csak ajánlani tudom.Legközelebb is szívesen választjuk a szállodát pihenésűl!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Elsőként szeretnénk kifejezni hálánkat kedves értékeléséért. Nagy örömmel tölt el minket, hogy kiváló szolgáltatásaink, remek all inclusive ellátásunk, valamint választékos és ízletes ételeink elnyerték tetszésüket. Nagyra értékeljük, hogy ezúttal ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Andrea Vámosiné Horvath- 13. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon elégedettek voltunk, minden tiszta és kényelmes volt. Az ételek finomak, nagy a választék. A személyzet kedves, segítőkész! Biztosan visszatérünk még és másoknak is ajánlottuk a szállodát!
5
Katalin Kővágó- 13. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szuper kajakínálat, széles választék minden vonatkozásban!
4.5
Jaroslav- 13. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vše , ale hlavně nově opravené pokoje. Bad: Škoda, že už tam není termální voda.
5
Srđan- 11. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: usluznost prijaznost lepa lokacija
5
Németh Zoltán- 10. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon segítőkész személyzet finom ételek. Wellness részleg nagyon jó. Bátran ajánljuk mindenkinek.
4.5
Zbigniew- 10. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wszystko jedzenie i baseny
5
Orsolya Horváth- 10. Oct. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Mi egy felújított szobát kértünk, ami minden szempontból tökéletes volt! A szálloda hallja, étterme egy picit retro. A medencék nagyon jók, főleg a gyerekmedencéknél töltöttünk több időt imádta a lányunk! Az ételek talán itt voltak a legjobbak voltak az eddig kipróbált szállodák közül, minden finom ízletes volt és az all inclusieve-nek köszönhetően egész nap tudtunk enni, ami nagyon hasznos ha az embernek van egy kisgyereke aki nem mindig akkor éhes amikor a főétkezések vannak. A délutáni snack felhozatal is nagyon bőséges változatos főételekkel. A desszertek általában az ilyen helyek gyengéi, de itt az is finom volt! A kert csodálatos gondozott, mókust is láttunk. A személyzet főleg az étteremben nagyon kedves volt. Egyszóval le a kalappal Danubius Hotel Bük így kell ezt csinálni!
5
Jana- 09. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Dobré jídlo, velký výběr, příjemné prostředí v hotelu Bad: Nekvalitní pivo a vino. Čisto,, pěkný pokoj, ale matrace v posteli nekvalitní
4.5
Andrea- 09. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: All inclusive Bad: Počas 3-dňového pobytu boli celý čas odstavené bazény kvôli sanitácii a neboli sme o tom vopred informovaní.
4.5
Katerina- 08. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: comfortable room, delicious food, quiet place around, nice garden with games. All inclusive: 7-10 breakfast, 10-12 snack, 12-14 lunch, 15-17:30 ice cream, pizza, snack; 18-22 dinner; drinks all day. 2 playrooms for children, playroom for adults. Various pools, sauna. comfortable bed, big shower, kettle in the room, towels and bathrobes. Bad: parking for a fee, smelly drain in the shower.
5
R AC- 07. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szeretem a helyet, 20 éve visszajárunk.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is, szeretnénk megköszönni, hogy időt és energiát szánt arra, hogy Danubius Hotel Bük szállodánkról értékelést adott. Köszönjük szépen a visszajelzést is, hiszen hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen régi vendégeink. A jövőben újra visszavárjuk, ajtónk továbbra is nyitva áll Önök előtt. Kérjük, értékelje hotelünket a TripAdvisor-on. Köszönjük! https://www.tripadvisor.co.hu/UserReviewEdit-g274888-d279418-Danubius_Hotel_Buk-Buk_Vas_County_Western_Transdanubia.html Üdvözlettel: Hotel Management

5
Szilvia Bak- 05. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
A szálloda részben felújított. (A szobánk a ,,másik,, részben volt.) Food & drinks: Szuper!
4.5
Jan- 05. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel s vybavením , bazény i stravování nemá chybu. Pestrý výběr jídla. Super vyžití pro děti. Okolí hotelu pečlivě upravené. Všude čisto. Bad: Nemožnost usušení ručníků a županu v chladném počasí. Pružinové matrace nebyly moc pohodné.
4.5
Romana- 05. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vše v pořádku,už mám další rezervaci,moc se nám líbilo
4.5
Pavlina- 05. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se nám vše. Od ubytování až po velký výběr jídel. Chutí naprosto úžasných. Bad: Jen jedna malá vada na kráse. Bohužel se ještě netopilo a my se oblekali do mokrých plavek.
4.5
Jozef- 04. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ubytovanie,strava,personál,welnes boli OK Bad: Už po minulom pobyte pred 2 rokmi som písal, že na parkovacích miestach sú zatrávňovacie dlaždice, miestami s nerov- ným povrchom v blízkosti stromov. Tento nedostatok nebol odstránený,aj keď v hoteli zrejme prebehla inovácia inte- riéru.
5
Vivien- 04. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó volt az all inclusive ellátás, változatos ételek voltak. A wellness részleg nagyobb, mint amire számítottunk. Bad: A liftek lassúak, illetve az egyik mindennap elromlott.
4.5
Robert- 04. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Předně bylo fajn, že nebyly ubytované v tomto termínu děti školou povinné a i když byl hotel plně obsazen, byl všude klid a pohoda. Velice milý a ochotný personál restaurace ( zejména chválíme profesionalitu pana Ludwiga, za nás TOP ), baru, recepce i úklidu. Po příjezdu domů jsme si ihned zarezervovali další pobyt na měsíc leden a upřímně, moc se těšíme. Bad: Oproti předešlým pobytům v tomto hotelu byl tentokrát méně pestrý výběr jídel. Za celých pět dnů jsme neměli smažený kuřecí, nebo vepřový řízek. Vlastně smažené pokrmy chyběly obecně. Druhá věc která nám vadila bylo, že personál welnes nechal koupat romské hosty v nějakých podivných šatech, které zdaleka plavky nepřipomínaly. Pravděpodobně se koupali v letních šatech a legínách. Neestetické a hlavně nehygienické.
5
Trefilova- 03. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Naprosto super 😆 moc se nám líbilo. Těšíme se že se brzy zase vrátíme. 🥰 Bad: Nebylo nic co by se nam nelíbilo.
5
Ivana- 03. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Výborně zajištěný program pro děti, oceňuji spojené pokoje pro rodinný pobyt.
5
Anonim- 03. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Igényes környezet, barátságos személyzet. Kellemes szolgáltatás, finom és bőséges ételválaszték.
4.5
Vasile- 02. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Personale cordiale, pulizia, cibo per tutti i gusti, zona wellnes.. Bad: Rispetto a un anno prima adesso il prosecco a pranzo e cena era a pagamento. Per caricare telefono bisognava staccare la lampada. Anno scorso avevo una camera rinnovata che aveva le prese, invece questa forse e da quando non erano ancora i cellulari.
5
Gabriela- 02. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Lokalizácia výborná. Chodievali sme na výlety do okolitých historických miest - Kőszeg, Sopron, Fertőd, Szombathely. Takto sa nám podarilo spojiť welness pobyt s poznávacím zájazdom. Bad: Jedine čo nám trošku skomplikovalo pobyt bol nefunkčnosť 1 výťahu z dvoch.
5
Andrea dr. Simkó- 02. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
A hely retro volta igaz, de a szolgáltatások minősége, az odafigyelés, a tisztaság, a személyzet kedvessége, szolgálat készsége bőven kompenzálja ezt. Az executive szoba szépen felujitott, igazán modern, ízléses, kényelmes. Az étteremben az ételek finomak, ízletesek, nagyon odafigyelnek, gyorsan pótolják a kiürülő chawingeket. A felszolgálók kedvesek, gyorsak. (Az azért igaz, hogy ételkülönlegességekre nem kell számítani, de a hagyományos ételek tényleg ízletesen, finoman elkészítettek.) Állati eredetű tejterméket nem fogyasztóként a Yoya termékek állnak rendelkezésre, ami azért nem Alpro minőség és választék😒. Ételallergiasként és cukorbetegként a desszertekről teljesen le kellett mondanom, mivel az egyszeri próbálkozás "élménye" után inkább döntöttem úgy, hogy ezt kihagyom. Így aki hasonló gondokkal küzd, az jó ha tudja, hogy ez nem az a hely, ahol ezt a problémát már jó minőségben tudják kezelni. De ezen kívül a hely ár - érték arányban nagyon jó, élvezhető, és érezhető az odafigyelés a vendégekre.
5
Ceckova- 02. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už potřetí, vždy spokojenost. Bad: Mohlo by být více českých programů, v hotelu bývá 60 -70 procent Čechů, a z českých programů jen ČT 24.
5
Vítězslav- 02. Oct. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Letos jsme tam byly počtvrté a už máme znovu rezervaci na jaro tak není co dodat zkrátka bezva.Jen možná by na pokoji vzhledem k návštěvnosti turistů z ČR mohla být v nabídce TV mimo jediné Čt24 i jiný český program.Jinak vše od stravy po personál super.
5
Tanamár Tibor- 02. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, udvarias személyzet, tisztaság minden hol, bőséges étel választék.Szuper wellness részleg.
5
navrasics ferenc- 01. Oct. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves figyelmes dolgozok, akik a rendre tisztaságra ügyeltek,és a mínőségi vendéglátásra.
5
Andrea Svobodova- 30. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Pohodlný hotel s příjemným welnes🏊‍♀️ ,dětským světem a skvělou kuchyní,káva☕️ a studené 🍹🍾🥤napoje jsou k dispozici hned na několika místech. Nektere pokoje jsou již nově zrekonstruovane zejména vkusna a čistá koupelna mi udělala radost. Je také velmi dobrý nápad zdimacky u bazénu. Na pokoji mi chybělo el.topení které bych využila k sušení ručníků a županu.
4.5
Radek- 30. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: VŠE
5
Üveges László - 29. Sep. 2022
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Párommal négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Mindennel tökéletesen megvoltunk elégedve, remek ételek, italok, figyelmes kiszolgálás, tiszta szoba. A benti úszómedence tisztítása alatt a kültéri medencét 28 fokra felfűtötték, ez egy külön figyelmesség, köszönet érte. Figyelmesség mellé még annyi, hogy a születésnapomról sem feledkeztek meg, egy kis üveg pezsgő, két pohárral és egy üdvözlő lappal köszöntöttek. Ha tehetjük, legközelebb is megyünk.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy időt szakított szállodánk értékelésére! Hálásak vagyunk, hogy minket, a Danubius Hotel Bük szállodát választották szállásuk helyszínéül! Köszönjük szépen, hogy kiemelte kedves személyzetünk munkáját, szállodánk tisztaságát és kényelmét. Illetve, örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve finom ételeinkkel is. Köszönjük, hogy megosztotta mennyire elégedettek voltak figyelmességünkkel és azt is, hogy máskor is minket választanának! Összességében, reméljük kellemesen telt a nálunk töltött idejük és sok szép emlékkel gazdagodtak! Reméljük lesz még lehetőségünk vendégeink között fogadni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Panzió Takács- 29. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
NAGYON ELÉGETTEK VOLTUNK MINDENNEL! biztosan vissza térünkmég az idén
5
Zdenek- 29. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Líbila se mi kvalita, chuť a pestrost stravy. Bad: Je škoda že zrušili bazén s nejteplejší termální vodou.
5
Jiří- 29. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: jídlo,teplá voda v bazénech, Bad: přeplněné parkoviště,parkovali jsme 3 auta na ulici,přesto nám naúčtovali poplatek za parkování.V popisu je parkování zdarma.
5
Kateřina- 28. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu jezdíme často. I přes zruseni termalniho bazenu, je to oáza klidu a vynikajícího jídla. klientela se trochu omladila, což není na škodu. Bad: Myslím, ze by měl hotel zvážit přidání dalších českých televizních kanálu a ne pouze ČT 24. Češi zde tvoří již podstatnou část klientů.
5
Péter Fazekas- 28. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon kellemes hely, családias. a külső medencék és a pihenőhelyek, napozóágyak mennyisége megfelelő. A szépen gondozott park változatos fafajai remek árnyékot nyújtanak a délutáni szunyókáláshoz. A konyha remek, a fogások változatosak, ízletesek. Nem vagyok borivó, ha iszom is akkor csak az íze és utóhatásai alapján mondok véleményt, ezért ez nem szakvélemény, de a felszolgált rizling fröccsben kiváló volt, könnyed, jó illatú, utóízektől mentes, semmilyen gyomorbántalmat és fejfájást nem okozott másnap sem. A belső medencéket használtuk, melyben a masszázs fúvókák remekül lazították a hát izmait és remegtették hájacskáinkat. Ár-érték arányban megfelelt. Az egyetlen kritika, igaz ez teljesen szubjektív, a matrac nekem túlságosan puha volt. Természetesen lelehetnék úgy húsz kilóval karcsúbb is :-). Ajánlani tudom 3-5 éjszakás pihenésre, kikapcsolódásra.
4.5
Martina- 28. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvělá kuchyně - poděkování kuchaři a veškerému personálu kuchyně, pozorným číšníkům a obsluze. Bad: Vířivky v bazénu skvělé, jen se muselo opravdu hodně dlouho čekat na jejich spouštění.
5
Hegyine Matuszka Margit- 28. Sep. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Csak pozitív tapasztalataim voltak
5
László Üveges- 26. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Párommal négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Mindennel tökéletesen megvoltunk elégedve, remek ételek, italok, figyelmes kiszolgálás, tiszta szoba. A benti úszómedence tisztítása alatt a kültéri medencét 28 fokra felfűtötték, ez egy külön figyelmesség, köszönet érte. Figyelmesség mellé még annyi, hogy a születésnapomról sem feledkeztek meg, egy kis üveg pezsgő, két pohárral és egy üdvözlő lappal köszöntöttek. Ha tehetjük, legközelebb is megyünk.
5
Tibor Nagy- 26. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Minden szolgáltatásában vendégcentrikus, a személyzet rendkivűl udvarias és készséges. A szállodáról csak az elismerés hangján lehet megnyilvánulni.
5
Miloš- 26. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vše
5
Monika- 26. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo, ochotný personál, skvělé vyžití v bazénech i hernách. Bad: Postele na můj vkus příliš měkké. Starší vybavení v hotelu i pokojích (ale je možné si připlatit za lepší pokoj). Hotel byl na mě příliš tmavý, chtěl by zrekonstruovat.
4.7
Anonim- 26. Sep. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes személyzet, tisztaság, finom ételek
5
Jaroslav- 25. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme moc spokojení.Vše bylo nadočekávání výborné. Bad: Nemohu napsat NIC špatného.
4.5
Paluk- 25. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ételek minősége. Bad: Lift sokszor el romlott
5
Mengfan- 23. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wir waren in einem schönen modernen Zimmer mit kostenloser Babyausstattung, wie Baby Bademantel, Babybadewanne usw. Es gäbe eine Tür zum anderen Zimmer, falls man mit älteren Kinder da ist. Von 7.00 bis 21.30 Uhr gibt es durchgehend Getränke, Essen oder Snacks, die sehr abwechslungsreich und nicht zu salzig oder süß waren. Das Personal war nett, spricht eher nur ungarisch, familiäre Atmosphäre, scheint viele einheimische Stammgäste zu haben. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist sehr gut, wir waren unter der Woche da, etwas günstiger und weniger los, also ruhiger fürs krabbelnde Baby im Indoor Spielraum und im Pool. Kinder Bubbles Disco hat auch meinem 10 Monate Baby sehr gefallen. Kommen auf jeden Fall auch mal im Sommer, um die schönen Außenanlagen nutzen zu können. Es ist auch sehr nah zu Wien. Bad: Beim nächsten Mal würde ich kein Zimmer Richtung Poolseite mehr nehmen, da rauscht eine Lüftung oder Pumpe sehr laut. Badeschlappen nicht vergessen mitzunehmen, sonst kann man so weiße Hotelschlappen bei der Reinigung für 2€ ca. kaufen oder eher teuer im Shop beim Eingang.
4.5
Baráth- 22. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Minden szuper volt! 3 gyermekünkkel voltunk. Nagyon jó, hogy nekik is volt bőven lehetőség játékra a medencézés mellett! Az interaktív asztal különösen szuper találmány!! Ételek, kiszolgálás isteni! Bad: Nem jut eszembe semmi! :)
4.5
Lenka- 22. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně výborné, velký výběr, dobrá káva. Během dne občerstvení, zmrzlina, víno, pivo. Můžete se sami obsloužit. Horní patra v hotelu jsou nádherně zrekonstruovaná. Časem přibyly bazény a koutky pro malé děti, takže pro ně je to tam ideální a je jich tam opravdu hodně. Bad: Moc nás mrzí, že byl vyřazen z provozu vnitřní léčivý bazén, který byl velkým bonusem a díky kterému jsme sem začali asi před 15 lety jezdit.
5
Anonim- 21. Sep. 2022
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Finom ételek , kedves személyzet
4.5
Maczó Sándor- 21. Sep. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden korosztálynak van medence. Ételek kiválóak voltak!
5
Jaroslav- 20. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel má léta vysokou úroveň jak ubytování tak stravování. Je tu opravdu příjemně. Odpočinete si v klidu a bez front a zmatku. A nevěřte všem negativním recenzím. Každému se nelze zavděčit. Bad: Chybí možnost rezervace stolu na oběd a večeři. Ale to je drobnost.
5
Antonín- 20. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Strava, bazén,pokoj Bad: Nic
5
Alexander- 19. Sep. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Už sme tam boli v máji, tak sme si to zopakovali. Zase bolo super. Odporúčame aj rodinám s deťmi.
5
Ravasz-György Edina- 19. Sep. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: 2 éves gyerekkel nagyon élvezhető volt a pihenés.

Vous avez des questions ? N'hésitez pas à nous contacter :

Danubius Hotel Bük ****

Téléphone: +36-94-889-400
Téléphone de réservation: +36 94 889 416
Fax: +36 94 889 432

Adresse: 1. Európa út, 9740 Bük, Hongrie Voir le plan Voir le plan

Téléphone

+36-94-889-400

Téléphone de réservation

+36 94 889 416

Adresse:
1. Európa út, 9740 Bük, Hongrie Voir le plan

Email:
Ecrivez-nous

1 hôtel choisi 3 hôtels peuvent au plus être comparés à la fois

2 hôtels choisis 3 hôtels peuvent au plus être comparés à la fois

1 hôtel choisi One hotel seleted (3/1)

X