toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Celková klimatizace
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Nekuřácký hotel
  • Restaurace
  • Wellness služby
  • Léčení
  • Stravování formou „All Inclusive“
  • Konference
Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
5
Václav Otava- 17. úno. 2019
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 3019 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.7/5
Umístění/poloha hotelu
4.7/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Olga Spoustová- 05. bře. 2019
  • Skupina přátel
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Jen připomínka, někteří hosté si rezervují lehátka ručníkem a pak se u bazénu ani nezastaví...
5
Václav Otava- 17. úno. 2019
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!
5
Jarka J- 30. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Nejlepší volba pro relax a odpočinek. Všude čisto, milý personál a výborné jídlo. Těším se na další návštěvu
4.7
Květa Uhrová- 11. zář. 2018
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Do tohoto hotelu se vždy rádi vrátíme. Je to super relax.
4.8
Hana Minářová- 28. čer. 2018
  • Rodina se staršími dětmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Nebylo nic co by nám dospělím a také našim dětem vadilo.Byli jsme moc spokojeni a tímto také moc děkujeme celému personálu.Dokonce zde není překážkou i to,že mluvíme česky,vždy jsme se domluvili a bylo nám ve všem vyhověno.Budeme moc rádi, když přijedeme příští rok 😀😀😀😀😀😀
5
Hana- 17. kvě. 2018
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Hotel jsme navštívili již po druhé a byli jsme velice spokojeni. Pouze vnitřní plavecký bazén je na mne studený. Jinak vše super..... OK
5
Evzen- 31. srp. 2016
  • Starší pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
V hotelu jsme byli již potřetí. Jsme velmi spokojeni se službami hotelu i s úrovní stravování, čistoty a s využívání hotelových bazénů
4
Irena Gallová- 17. dub. 2016
  • Starší pár
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    3
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    4
Nie je napísané či pri hodnotení je počet políčok to najlepšie alebo najhoršie. Posudzovala som čím lepšie tým väčší počet políčok. Ak je to opačne tak to treba z vašej strany prehodiť.
5
roman štrobl- 19. led. 2016
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Missing the offer of services in the Czech language.
4.5
Radek- 15. čer. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
výborná kuchyně,celkem dobrý pivo,jen malý bazény
5
Tibor Kocsis- 16. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyerekekkel kiváló választás, hihetetlen sok program játék lehetőség.
4.6
Pavel- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Do hotelu jsme se vrátili už potřetí. Nyní ale s vnoučaty. A bylo to dobré rozhodnutí. Musím vyzvednout hlavně vstřícnost personálu, vynikající stravu , krásnou, velikou zahradu plnou stromů, dostatek lehátek . Všechny bazény jsou vynikající včetně dětské části , kde vnoučata byla schopna dovádět celý den. Za zmínku stojí i útulná restaurace a venkovní posezení. Chválíme i celkovou čistotu a hlavně klid. Výborná živá hudba. Bad: Přes celkovou spokojenost se musím zmínit i o negativech či námětech ke zlepšení : -třetí patro by si rozhodně zasloužilo nové koberce (hrůza a děs) A zbytečně to kazí dojem. -nábytek v pokoji včetně dveří by si rozhodně zasloužil rekonstrukci -přestože jsem měl písemné potvrzení rezervace stolu na celý pobyt pro snídani, oběd i večeři - tak toto se stalo pouze jednou při úvodní večeři. Dále již nikdy i přes urgenci stůl rezervován nebyl. -škoda že hotel nenabízí k zapůjčení elektrokola ale jen kola klasická -jeden klíč k pokoji pro dvě osoby ….to je velká komplikace -díky četnosti návštěvníků z České republiky a Slovenska by stálo za úvahu rozšířit popisky a upozornění i do některého z těchto jazyků. - uvítal bych i možnost zapůjčení dětských županů
4.8
Anonim- 15. čer. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Az ételek bőségesek és nagyon finomak, a tisztaság is rendben volt! Nagyon szuper gyerekbarát hely.
5
Dr. Tóth Katalin, Losonc, ul. Poľná 38, Szlovákia- 15. čer. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes hely, szeretünk ide járni.
5
Roland Torsa- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper volt minden!!!!
5
Rákóczi Zoltán- 14. čer. 2019
  • Pár
  • Source: Utazzitthon.hu
Mi csak ide járunk. Imádjuk.
5
Zdeněk- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vynikající jídlo, čistota, vstřícnost Bad: nic
4.6
Erzsébet- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A wellness, étterem, nagyon jól főznek, park, sok medence, rengeteg napozó ágy, nagy őrzött parkírozó. Bad: Kicsit kopott szoba.
4.95
Anonim- 14. čer. 2019
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: A hotel személyzete nagyon segítőkész és barátságos volt. Az all inclusive ellátás magáért beszélt: bőséges, kínálatában sokszínű és minden igényt kielégítő volt. Kellemes hangulatot biztosított az élő zene esténként (még hétköznapokon is!). A fürdő részleg is tiszta volt, beleértve a mosdókat is. Mindenki találhat számára megfelelő hőfokú medencét. A gyerekek számára kialakított fürdőrészleg is szuper, teli érdekes, mókás jétékelemekkel. Az étteremből nyíló külső terasz nagyon hangulatos! Kikapcsolódásra nagyon is alkalmas a ez a hely.
5
František- 13. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše ok
4.8
Anonymous- 12. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wir waren von dem ALL Inclusive Angebot sehr begeistert.Das gesamte Personal bemüht sich um seine Gäste.
5
Karel- 10. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Tv pouze ct 24, jinak vse OK.
4.6
Jana- 10. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vstřícný personál, výborný servis. Bad: Bez připomínek
5
František- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborné vše, ale moc lidí Bad: koupání
4.8
Mamóca- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden igényt kielégítő az étterem. A személyzet kedves, rugalmas. A wellnes részleg tiszta. Bad: Nem volt ilyen.
4.8
Alena- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaňový bufet byl s širokým výběrem. Nejvíce hodnotím mléčné výrobky. Vynikající chuť. Bufet u oběda a večeře předčil mé očekávání. Jidla byla chutná a nebyla překořeněná, přesolená. A co je hlavní, nebyla mastná! Kuchař si zaslouží nejvyšší pochvalu. Bad: Jsem invalidní a vstup do vany byl obtížný. Chybělo madlo. Postel měla pohodlnou matraci. Matrace byla zřejně potažena něčím nepromokavým, takže prostěradlo klouzalo. Venkovní plavecký bazén byl bohužel plný hrajících si dětí.
5
Marta- 07. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: příjemná dovolená, ochotný personál, jídlo chutné, vynikající ,čistota na pokojích
4.6
Ivana- 07. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné i pro imobilní návštěvníky. Cestovali jsme s maminkou a nebyl problém s propojením pokojů. Vhodné i pro cestování více generací. Takže soukromí zachováno i s komfortem. Výtah do dvou bazénů umožňuje využití i pro vozíčkáře. Bad: Velmi se zhoršilo stravovaní, oproti předchozím letům. Škoda, že i venkovní bazén se zavírá už ve 20:30. Díky počasí i světlu bychom radi využili i později.
4.8
Klaus- 06. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen war immer gut. Es war für jeden Geschmack etwas dabei. Das Personal war immer freundlich und sehr hilfsbereit. Es ist auch sehr schön, dass alles im Hotel vor Ort ist. Badebecken, Heilbecken und therapeutische Behandlungen.
4.8
Marie- 05. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nam. Super servis. Rádi se zase vratime
4.8
Rudolf- 02. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byla maximálí spokojenost , na podzim jedeme znovu Feilhauer
4.6
Karel- 30. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Nemáme negativní odpověď.Vždy vše může být lepší,ale my jsme byli spokojeni.
4.55
Anonim- 30. čer. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyerek medence meg a ki alakított játszótér is nagyon szuper Bad: Csak egy szobás volt és így a gyerekekkel nem tudott külön vonulni párom hogy ne zavarjuk egymást
4.6
Oškera- 29. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Čistota,dobrý relax v jednom místě. Bad: Nedostatečná Wifi.
4.8
Regina- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Betten sind sehr angenehm.Essen hervorragend 😘😘
4.8
Matej- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vsetko ostatne bolo super. Bad: vana v kupelnii bola hlucna z plechu,chybal parket na tancovanie,postel nebola manzelska a rozchadzala sa.
4.8
Monika- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Naaadherna zahrada, jazierko s korytnackami, minigolf,.... Strava 🔝🔝🔝
5
janos gyorgy- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tetszett
5
András Mozoli- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó szàlloda, de ez általában az egész szállodaláncról elmondható. Tiszta medencèk, tiszta szobák. Finom ételek, bőséges kínálat.
4.6
Milan- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: chutnala Bad: volby ochucených jogurtů
5
Anonymous- 23. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: De luxe Zimmern sind sehr schön ausgestattet. Sauberkeit, sehr gute Küche, freundliches Personal. Es gibt genügend Liegestühle und Platz im Badebereich. Auch die Lage ist sehr ruhig.
5
D E- 22. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Előfoglalásban nagyon olcsó all inclusive ajánlatok vannak itt. Szobák rendezettek légkondisak. Az ellátás szuper. A medence tér karbamtartott és tiszta. Van a 4 medence mellett pezsgőfürdő, szauna és gőzkabin is. Különböző wellness szolgáltatások széles skálája található itt.
5
Gustav- 22. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es war wunderbar bei Ihnen!Wir werden sicher wieder kommen!Die Lage und der Service perfekt!aussenalage sehr gepflegt. Bad: Das seher viele Tische reserviert sind und niemand da war:Es wäre gut wenn die resevierung zeitbegrenzt ist(ca 30 Minuten),wenn niemand kommt dann den Tisch wieder freigeben!!
5
Miroslava Vavricová- 21. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemné místo ,milí lidé,báječný jídlo
4.8
Sil- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das Frühstück war hervorragend, genauso wie alle anderen Speisen. Die Auswahl ist sehr gross und es ist für jeden was dabei. ich fühlte mich bestens aufgehoben .. :) All inclusive hält, was es verspricht. Bad: leider sind die Zimmer im 6. Stock etwas laut, durch das brummen der Klimaanlagen, sonst gibt es nichts, was negativ erwähnt werden müsste.
5
Anonymous- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo perfektné určite sa tam vrátime.
5
Moni Moni- 17. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr schön Personal sehr Freundlich Essen sehr gut fahren schon 5 Jahre in das Hotel
5
Aleksandar- 17. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff is very friendly and welcoming, they are willing to resolve any of your needs. The food is of great quality and very tasty. The place is huge and although there can be a lot of people it won't feel crowded. Bad: The non reconstructed rooms are a bit outdated but still worth the price.
5
Vladimír- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V této lokalitě jsme byli již po páté. Okolí známe,velmi kladně hodnotíme rekonstrukci pokojů.Byli jsme vždy spokojeni a to bylo i nyní.Jsem rád,že se mohu dobře domluvit německy.
4.8
Veronika- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající kuchyně, venku hodně stínu, skvělé vyžití. Bad: Na východní straně hotelu venku hučela digestoř z kuchyně, bylo to nepříjemné při usínání. Gymnastika v hlučném sále.
5
Milán Böröcz- 12. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jók voltak az ételek!!!!!!
5
Silvia- 11. čer. 2019
  • Pár
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Top Hotel, nette Bedingung und Service, binnen 4 Wochen 2 x gebucht, das sagt ja alles , es wird sich sehr bemüht Deutsch zu sprechen, Abends Live Musik Location: Ruhig mit schönen Ausblick Richtung Greenfield Hotel Service: einfach super Food: TOP, abwechslungsreich, für jeden was dabei, der nichts findet sollte echt daheim bleiben Room: im 3. Stock leider noch nicht renoviert, aber sauber, tolle Betten
5
Franz- 11. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ALLES BESTENS!
5
Anonim- 11. čer. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon elégedettek voltunk
5
Tomasz Siepetowski- 06. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein schönes Hotel mit tollem Abiente , sehr zu empfehlen für die jenigen, die eine Pause zum Abschalten braucht. Nicht fragen, einfach versuchen.
4.7
Dobai Attila- 04. čer. 2019
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel meg voltunk elégedve. Nincs tömegnyomor,kiváló az étterem,gondoltak pl a gluténérzékenyekre is.
4.6
Christian- 02. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Komplete essen war super und sehr gut
4.85
Anonim- 01. čer. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kiváló lehetőséget biztosít a kisgyermekes családok részére a pihenésre. Bad: Az első vacsoránál az étteremben kicsit váratlanul ért, hogy az asztalok jó részét előre lefoglalták, így csak kb. 10 fős asztalokhoz tudtunk leülni a kisgyerekkel.
5
Gabriele- 31. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Entspannung trotz schlechten Wetters . Die Umsetzung von Frühstückspro blem Tee und Kaffee vom letzten Aufenthalt Bad: Das rücksichtslose Benehmen von einigen Gästen. Hotel hat da leider keinen Einfluss .
4.8
Anonymous- 28. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die gesamte Hotelanlage einschließlich der grosszügigen Badelandschaft ist super. Das Essen war sehr abwechslungsreich und gut. Besonderes Lob gilt dem immer freundlichen und umsichtigen Bedienpersonal. An vielen Tagen gab es beim Abendessen Live-Musik. Bad: Uns hat alles gefallen. Nur das Wetter hätte besser sein können.
4.7
Anonim- 27. kvě. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet, tisztaság, remek étterem (külön dicséret a konyhafőnöknek a kiváló karalábé főzelékért!), klassz wellness részleg. Bad: Nem is igazán negatívum, inkább megjegyzés: más országokhoz mérten az all inclusive ellátás eléggé szikár.
5
Dominik- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A wifi sokszor rossz volt.
4.85
Balázs Zoltán- 27. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet mindenki segítőkész. Jó étterem változatos ételek.
5
Michaela- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo a velmi ochotný a příjemný personál. Krásný pokoj. Uvítali jsme i to, že je doplňována minerálka na pokoji. Všude čisto a klid. Byli jsme zde podruhé a zcela určitě se vrátíme. Jenom stále nechápeme systém rezervací na večeři. V jiných recenzích je odpověď hotelu, že rezervace platí 20 minut. Ale odkdy, od začátku podávání večeře, t.j. od 18 hod.? Když přijdu v 19,45 hod., tak je stejně spousta stolů ještě rezervována, že jsme si často neměli kam sednout.
5
Růžena- 24. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jsme důchodci a tuto dovolenou hodnotíme jako nejlepší Děkujeme i za vaše služby. Froňkovi
4.8
Anonymous- 23. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná
5
Bálint Dobai- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó!
5
Silvia- 19. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Echt TOP für Kurzurlaube, aber auch für Kuren sehr geeignet, sehr gepflegtes und nettes Hotel ! Habe gleich nochmals 5 Tage gebucht. Massage, Salzgrotte ist sehr zu empfehlen. Service: Alle sind sehr bemüht um einen, immer freundlich und nett. Food: Das Essen ist von Früh bis Abends einfach ein Traum und sehr vielfälltig, es wird immer sofort nachgefüllt falls was fehlt. Room: Wir hatten Zimmer 411 mit Blick zur Strasse, Balkon mit Markise, Tisch und 2 Sesseln, das Zimmer war renoviert und sogar mit Wasserkocher ausgestattet. Die Betten waren super.
4.8
Attila- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Otthoni, családias környezet
5
Hodina- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: velmi dobrá kvalita a velký výběr jídel včetně diabetických zákusků
5
Artur- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony w spokojnym miejscu,dużo terenów do spacerów i jazdy na rowerach,przyjazna i uśmiechnięta obsługa hotelowa,pyszne jedzenie i napoje,baseny czyste,ciepłe z dużą ilością leżaków. Bad: dobrze by było gdyby był j.polski przynajmniej w opisach dań
4.8
Jiří- 14. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: dobrá kuchyně , klid , nebylo přelidněno Bad: nic
4.6
Josef- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu již jezdíme asi 10 roků. Služby a jídlo je pořád na velmi vysoké úrovni. Když se vyskytnou nějaké závady jsou okamžitě vyřešeny. Již plánujeme další pobyt v příštím roce. Bad: Máme jen dobré zkušenosti.
5
Martin- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byla pestrá na velmi dobré úrovni Bad: Příliš mnoho rezervací na místa u stolů v restauraci
5
Libuse Sekerakova- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tento hotel rozhodně doporučuji👍.Vše máte pri ruce.Venku bazén na plavání,s příjemně teplou vodou.termalni bazény,vyrivka,sauna,skvělá pára.odpočinková zóna.bazény pro děti.Krásná zahrada,tenisové kurty....Jídlo vynikající(all inclusive),ráno bylo i šampaňské😉kousek od hotelu je golfové hřiště.
5
Věra- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již 3x a pokaždé velice spokojeni.Jídlo vynikající a personál ochotný. Bad: Nic bych nevytkla.
5
Jitka- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již po 5. Jsme vždy spokojeni, pěkné, čisté pokoje, super servis, stravování. Udržovaný areál, mnoho sportovního využití, krásné okolí. Bad: Odklon hotelu od poklidných rakouských a německých párů k hlučným "cestovkovým" skupinám, které se neumějí ve welnes prostředí chovat.
4.6
Alena- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné a pohodlné prostředí, výborná strava.
4.8
Jan- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything from the enter to the hotel to the leaving the hotel. Food, staff, room etc. Bad: ??????
5
Zbysek- 12. kvě. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Hotelu i samotnému pobytu se nedá nic vytknout!Vše bylo na vysoké úrovni.Pokoje čisté,prostorné, prakticky (příjemně a útulně ) vybavené,příjemná koupelna,osvětlení,postele.Samostatnou chválu si zaslouží kuchyně-byla naprosto úžasná!!!Troufám si tvrdit,že byla nejlepší,co jsme dosud mohli ochutnat na našich cestách.Vše dokonale a chutně připraveno,tématické večeře se živou hudbou,sekt ke snídani i večeři (all inclusive),dobré pivo i víno.Vše co bylo nabízeno skvěle chutnalo. Wellnes zázemí hotelu příjemné,rozsahem dostačující.Výborné možnosti parkování v areálu hotelu. Prostě báječný pobyt-určitě se sem ještě vrátíme (už hledáme další termín!)!
5
Jens Manicke- 10. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Was für die Seele.
4.8
Bohdana- 09. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už 3 x a vždy absolutně spokojení.
5
Augustik- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jo etelek jo volt a viz
5
Zdeněk- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jídlo všeobecně vynikající,jak kvalita tak množství i výběr jídel. klidné prostředí ochotný a pozorný personál který se snažil hovořit česky. česky popsané druhy nabízených potravin. Bad: výběr velikosti županu. Pro mě větší a pro partnerku naopak menší. Nevím jestli ta možnost výběru velikosti županu je reálná. Pokud ano, nebyla nám nabídnuta. Ale to je taková maličkost která nemá vliv na naše kladné hodnocení.
5
Mihai Paunescu- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kleine Kinderfreuden Die Schwimmbecken für kleine Kinder sind wunderbar. Da können sie sich auch gut beschäftigen. Das Essen ist vielfältig und qualitativ.
5
Blazena Slavikova- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantastické, doporučuji!
4.65
Barta Ferenc- 03. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szep a kertje,igy szep idoben sakkozni vagy malmozni is tudtunk.
5
Ingrid- 03. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war perfekt. Wir haben auch sehr gut geschlafen.Das gesamte Personal war spitze. Meine Schwester und ich werden auch das nächste Jahr unseren kurz Urlaub gerne wieder in ihrem Haus genießen. Bad: Wir könnten gar keinen verbesserungs Vorschlag nachen da für uns alles super war
5
Ferenc Dülk- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Egyszerűen: Szuper!!!
5
Reinhard- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nettes Personal, sehr gutes Essen, schöner Garten mit Außenpool
4.6
Jiří- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: S lokalitou jsme moc spokojení. Velmi dobré jídlo. Letos byl teplý venkovní bazén. Příjemný personál, klid.
4.8
Zuzka- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tu jíž podruhé,takže jsme věděli do čeho jedem. Se vším jsme byli spokojeni. Jak ubytování, lázně,ochotná obsluha. Akorát to musí byt ještě lepší až bude otevřen i venkovní bazén.
5
MMMné KKK- 29. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden megfelelt.A személyzet és az étel minősége és menyisége kifogástalan.A szállodai szóba is nagyon megfelelő kényelmes és szép is.Szeretek a Danubius szállodáiba menni.
5
Anonim- 28. dub. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Egy nagyon jó szálloda.Vannak véletlenek! Bad: A 335 ös és 337es szoba küszöbje úgy süvít este mintha egy hajszárító folyamatosan működne.Csukott erkélyajtónál a 329 szobától lehet hallani a folyosón!A 335 kádlefolyó a padlóösszefolyóba kötve,zuhanyzás közbe emésztőszag rendesen! Letakarva törölközővel is!A villanykapcsoló és elszívó vagy működik vagy nem.Tudom hogy hamarosan felújítják (ezt fogják rá válaszolni) de kisgyerekkel a ruháinkat tettük az ajtóküszöbre hogy aludni tudjunk!Ezt már tényleg nem kène kiadni!Kedves Szabina Ne haragudjon meg hogy munka(tracsparti)közben megzavartam! Vacsora 04.23 án 19.30h körül.Salátás oldal kiszolgálórész.20-25p után odamentem önhöz kértem 3 üdítőt a családomnak.Kár volt!Hattyú halála ami ezután jött!Távozázkor több észrevételt szerettem volna mondani,de megláttam a recepcióst a sárga kiscetlijével,inkább hagytam.Nem reklamáltam semmit csak megjegyzést akartam tenni!Voltam már többször a szàllodában de itt a véletlenek egybeestek!Pedig névnapra ès szülinapra érkeztünk most is a szállodában.Egy tökéletes szálloda Véletlenekkel amiből volt bőven.
4.8
Pavel- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobré jídlo. Profesionalita personálu wellness. Vybavení hotelu a zahrady.
4.8
Cristina- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen ganz große Auswahl für iede gesmacht. Wellness bereit super. Bad: Nicht..... alles war super essen, Personal, Zimmer mann braucht nichts mehr für eine schönes Urlaub
5
Igor- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Неработающий уличный бассейн
4.8
Jiří- 24. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající jako v každém hotelu Danubius-
5
Ivana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo obecně skvělé
4.8
Jana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla pestrá, čerstvá. Personál byl vstřícný - úslužný, usměvavý. Bad: nic mne nenapadá

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Bük ****

Telefon: +36-94-889-400
Telefonická rezervace: +36 95 888 493
Faxem: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X