toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkování
  • Celková klimatizace
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel přátelský ke zvířatům
  • Nekuřácký hotel
  • Restaurace
  • Wellness služby
  • Léčení
  • Stravování formou „All Inclusive“
  • Konference
Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
5
Václav Otava- 17. úno. 2019
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 3190 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.7/5
Umístění/poloha hotelu
4.7/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Olga Spoustová- 05. bře. 2019
  • Skupina přátel
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Jen připomínka, někteří hosté si rezervují lehátka ručníkem a pak se u bazénu ani nezastaví...
5
Václav Otava- 17. úno. 2019
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!
5
Jarka J- 30. říj. 2018
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Nejlepší volba pro relax a odpočinek. Všude čisto, milý personál a výborné jídlo. Těším se na další návštěvu
4.7
Květa Uhrová- 11. zář. 2018
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Do tohoto hotelu se vždy rádi vrátíme. Je to super relax.
4.8
Hana Minářová- 28. čer. 2018
  • Rodina se staršími dětmi
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Nebylo nic co by nám dospělím a také našim dětem vadilo.Byli jsme moc spokojeni a tímto také moc děkujeme celému personálu.Dokonce zde není překážkou i to,že mluvíme česky,vždy jsme se domluvili a bylo nám ve všem vyhověno.Budeme moc rádi, když přijedeme příští rok 😀😀😀😀😀😀
5
Hana- 17. kvě. 2018
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Hotel jsme navštívili již po druhé a byli jsme velice spokojeni. Pouze vnitřní plavecký bazén je na mne studený. Jinak vše super..... OK
5
Evzen- 31. srp. 2016
  • Starší pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
V hotelu jsme byli již potřetí. Jsme velmi spokojeni se službami hotelu i s úrovní stravování, čistoty a s využívání hotelových bazénů
4
Irena Gallová- 17. dub. 2016
  • Starší pár
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    3
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    4
Nie je napísané či pri hodnotení je počet políčok to najlepšie alebo najhoršie. Posudzovala som čím lepšie tým väčší počet políčok. Ak je to opačne tak to treba z vašej strany prehodiť.
5
roman štrobl- 19. led. 2016
  • Pár
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Missing the offer of services in the Czech language.
4.5
Radek- 15. čer. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Služby
    4
  • Čistota
    4
  • Comfort
    4
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
výborná kuchyně,celkem dobrý pivo,jen malý bazény
5
Ivan Hrkel- 20. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Milý personál hezký zařízený pokoj a neskutečně dobře vařili
5
Anonymous- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byly výborné, lokalita průměrná. V budoucnu se chystáme do Vašeho hotelu určitě s přáteli vrátit. Kvalita služeb byla totiž vynikající.
5
Irena- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nám úplně všechno. Super luxusní jídlo. Ubytování v 5. patře po rekonstrukci absolutně spokojenost. Bad: Líbilo se nám všechno.
5
Martin- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All inclusive nad poměry, jídlo vynikající, servis bez chyby. Nemáme absolutně co vytknout. Opět se vrátíme.
5
Iva- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vsechno
4.6
Anonymous- 16. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokoje čisté, zrenovovane, bez vytek. Bazény perfektní, pro děti skvělý dětský bazének, herny pro děti bez chyby. Jidlo výborné, chutnalo nám vše co jsme vyzkoušeli. Příjemné zpestření bylo podzimní grilování, jablíčka byla excelentní. Celkově velmi příjemný pobyt, škoda, že končí využití termální vody v hotelu 🙄 I přesto se pravděpodobně vrátíme Bad: všechno bylo perfektní
4.5
Jitka- 15. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V rámci All inclusive vše výborné, jen u baru málo místa na večerní posezení. Personál milý a ochotný, pokoje uklizené, na pokoji lednice, varná konvice, hrnečky, káva, čaj. Bad: Na recepci nám potvrdili, že od nového roku ruší termální bazén a budou se specializovat na prevenci - wellness, což nás vůbec nepotěšilo. Jezdíme sem právě kvůli termálním lázním, takže se budeme muset ohlédnout po jiných lázních s termálními bazény. Kdybychom se nezeptali, tuto informaci ale nikde nenajdete!
4.5
František- 14. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všeho dostatek. Bad: nic
5
Grossová- 14. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše na 👍🏻
5
Jiří Němec- 12. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vyborne ubytovani,jidlo i relax Doporucuji Jira
4.5
Roman- 12. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava a příjemné prostředí i personál.Doporučuji. Bad: -
5
Magda- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vse bylo nad precizni
5
Radek Baloun- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nemá to chybičku...
4.5
Rozália- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ano
4.5
Jana- 08. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již celkem 8 x , poprvé ale s naším pejskem a jako vždy jsme byli se vším velmi spokojeni - prvotřídní strava, přátelský personál, bazény, krásná zahrada, pěkné pokoje. Bad: Není co vytknout.
4.6
Martin- 07. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ochota, vstřícnost personálu, skvělé jídlo a pití. Možnost sportovního vyžití ( tenis, posilovna, minigolf ). Příjemný relax v bazénech Bad: Bez připomínek
5
Ewa- 07. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Spokój czystość jedzenie
5
Zuzanna- 06. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück ausgezeichnet und die Betten-Matratzen sehr gut🌝
5
judit polyák- 06. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Radka D- 05. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Krásný hotel, vynikající služby, pěkné bazény a sauna a úplně božské jídlo.
5
Marta Brousilová- 04. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Monika Schmiedmaier- 04. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Immer wieder schön
5
Jan- 04. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyňa,šéfkuchár má dobrý cit, Bad: Úbohosť niektorých hostí-pred vstupom do wellnessu sa neosprchovali!!!
5
Ferenc- 03. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff was very professional, polite and accomodating. The front office manager asked us when we checked in if we would mind getting a free upgrade - we got lucky with the room assignment:) Although we felt a bit sorry for the bar and restaurant staff, they work very hard and some of the other guests don't really seem to know how to say please or thank you.
4.8
Bretis- 02. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prostředí, wellness, rozsah all inclusive stravování. Bad: Oproti minulým návštěvám nebyl u obědů a večeří tak velký výběr. Kvalita jídla stále výborná. Trefili jsme termín, kdy byl hotel asi vyprodán a nebyl takový klid jako obvykle.
4.6
Kateřina- 01. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jezdíme do hotelu pravidelně. Některé pokoje jsou starší,ale plně funkční. Nám vyšlo super počasí,takže i v říjnu jsme se venku opalovali. Příjemnou akci byl dynovy piknik 👍 Bad: Dozvěděli jsme se,že od příštího roku už nebude termální bazén...tak to nás dost štve...již jsem chtěla udělat rezervaci na příští rok,ale nikde jsem tuto Důležitou informaci neviděla!!!
4.8
Mgr- 31. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu jsem byl podruhé během jednoho roku a opětovně jsem byl potěšen čistotou hotelu a příjemným personálem. Otevření všech bazénů i venkovního plaveckého bylo milým zpestřením aktivního pobytu. Plavecký venkovní bazén měl teplotu 27,4*C. Bad: V hotelu jsem byl v době prázdnin, kdy zde bylo hodně dětských hostů, a tak se vnitřní bazén změnil v dětské hřiště, děti se zde potápěly, narážely do relaxujících hostů, pokřikovaly. Vím, že za tento nedostatek nemůže hotel, protože pro dětské hosty zrekonstruoval dětský bazén. Chyba je zřejmě ve špatné informovanosti rodičů o možnostech vyžití jejich dětí.
4.5
Jistr- 31. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel navštěvujeme opakovaně pro jeho SPA s termální vodou. Výborná kuchyně. Milý personál. Čisté pokoje. Bad: SPA má už něco za sebou, ale vzhledem k termální vodě nám to tolik nevadí. Ne všechny pokoje jsou zrekonstruované, některé postele jsou proleželé.
4.5
Ivana- 31. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo. Příjemné lázně. Bad: Moc lidí a hlučné děti
4.6
Miluše- 30. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto resortu jsem byla asi po desáté, již to značí, že se mi tam líbí.
5
Pavel- 29. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše Bad: Nic
5
Václav- 29. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše.
4.8
Robert- 29. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer neu renoviert TOP. Personal ausgesucht freundlich. Essen vorzüglich wie immer. Bad: Ausstattung der Bäder ist renovierunhsbedürftig
4.6
Stanislav- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rozhodně tak jak srpnu se ubytuji v 5 patře. Ne jak nyní na 4 nebo 3 patře. Bad: Všechno OK
4.8
Wapfo11- 26. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr freundliche Angestellte Bad: Das man an der Hotelbar auch gegen Bezahlung ab ca. 22:30 nichts mehr bekam, bis Mitternacht erwarte ich schon eine Hotelbar! Notfalls ein eingeschränktes Angebot - ggf. vom Rezeptionspersonal erledigen.
5
Anonim- 26. říj. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden szuper
4.8
Karel- 25. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně super Bad: údajně se mění majitel hotelu od 1.12020 a nebute v hotelu termální voda. Což pro seniory, kterých tam je pravidelně 90 procent ubytovaných je prakticky konec
5
Hodina- 25. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná,velký výběr jídel a dobrý personál
4.9
Répás Krisztián- 24. říj. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Utazzitthon.hu
Nagyon jól éreztük magunkat!
4.8
Pavel- 24. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé místo k odpočinku a relaxaci, jídlo od snídaně až po večeři vynikající.. Personál ochotný.. Prostě vše v pořádku.. Bad: Není nic co by se nám nelíbilo.
5
Adrienn Tőke-Milos- 24. říj. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Keresve sem találnánk hibát. Tisztaság a szobában és az egész szálloda területén. Remek ételek az egész nap folyamán. Kedves személyzet. Eddigi családbarát szállodák közül itt kaptuk a legtöbb élményt,programot,kedvességet. Betti -Animátor pedig minden túlzás nélkül mondhatom a szálloda ékköve. Kislányunkat teljesen elvarázsolta. Köszönjük a személyzet minden tagjának a profi vendéglátást!
4.6
Jana- 23. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla vynikající, personál vstřícný. V okolí hotelu není co objevovat.
5
Felix- 23. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles ok Bad: Alles ok
4.6
Marie- 23. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo velmi dobré, pestré a chutné. Prostředí hotelu se nám moc líbilo, všude čisto a pořádek. Rovněž jsme byli spokojeni s bazény, ikdyž bylo ubytováno hodně turistů, nebyly bazény přeplněné. To, že se nám zde líbilo svědčí i ta skutečnost, že jsme hotel navštívili už počtvrté. Bad: Vzhledem k tomu, že hotel je již trochu starší, bylo by vhodné pokoje zrenovovat (nábytek, koberce atd.)
4.6
Anonymous- 22. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli időtartama megfelelő, a kínálat sokszínű, a személyzet kifogástalan, asztalok tiszták, kakaópor a helyén. Üres asztalok folyamatosan elfoglalhatók. Bad: Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a nyitás óta járok a szállodába, ami kb. 30 egynéhány éve lehetett. Vannak olyan elemei a szobának, amiken meglátszik már sajnos ez a hosszú idő.
5
Pavel Xaver- 21. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jsme tady již potřetí a zase se vrátíme.. Vše úžasné.. Pokoje dostačující.. Bazény, sauna, vířivka také.. Jídlo absolutní luxus.. 👍👍👍
5
Anonim- 21. říj. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden pozitív volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Gyerek pedig fantasztikusan.
4.5
Petr- 21. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jako vždy super .... Vždy nám maďarská kuchyně chutná !! Je pestrá a velmi chutná a rozmanitá ! Bad: Tentokrát se nám zdálo, že značné, asi absolutní zaplnění hotelu způsobilo, že zejména v obsazenosti hlavního termálního bazénu byla v určitých časových intervalech v průběhu dne až "hlava na hlavě". Zejména ( dle našeho názoru ) většina tzv. hromadných zájezdů do tohoto hotelu " právě za vinikající maďarskou kuchyní , absolutně nerespektuje psané pokyny o počtech návštěvníků v termálním bazénu .... Zejména česká klientela touto nedisciplinovaností absolutně vyniká ....
5
Anonim- 21. říj. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenben pozitívan értékelném Mind a tisztaság mind a személyzet mind a szolgáltatások mind az all inclusive ellátás szuper volt!
4.75
Jan- 20. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: + Ubytování a strava na špičkové úrovní. Bad: Malá znalost českého jazyka u personálu hlavně v recepci.
5
Robert- 19. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles super.
5
Marie- 19. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Uz po nekolik pobytu nefungovala sauna, a zdalo se nam ze v bazenech byla chlanejsi voda , nez to bylo jindy. A dozveeli jsme se , ze se bude rusit bazen s teplou vodou, chtela jsem se na to zeptat, jelikoz uz mae zamluveny termin na brezen 2020 a velice by nas to mrzelo. A musim vas pochalit , hlavne kuchare ze bylo jidlo nejlepsi za celou dobu co tam jezdime. Vynikaici super . Dekuji Kropikova
4.6
Božena- 19. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně dobrá Bad: To že zruší termální bazén.
5
Jozef- 18. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásna záhrada, výborná voda, veľmi pekné a pohodlné izby, úžasný servis, vynikajúca strava, milý a pozorný personál.
4.5
Jaroslava- 18. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od samého začátku pobytu byl personál velice příjemný a vstřícný, hotel je čistý jak pokoje tak i bazeny. Jídlo bylo vynikající a všeho bylo dostatek. Byli jsme velice spokojeni a určitě se opět vrátíme.
5
Eva- 18. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jezdíme sem pravidelně, jsme tu spokojeni
4.6
Anonym- 18. říj. 2019
  • Pár
  • Source: Utazzitthon.hu
Tökéletesen megfelelő,minden szolgáltatás minősége hibátlan. Az ételek minden igényt kielégítő volt.
5
Balcarovi- 17. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od příjezdu až po platbu faktury, vše na jedničku Bad: Vše bylo v pořádku
5
Oldřich- 17. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V rámci all inclusive vynikající stravování po celý den, včetně nápojů jak alko, tak nealko, zmrzlina atd. Několik nápojových automatů po celý den v provozu, voda na pokoji atd. Wellness vynikající, dostatek lehátek, několik bazénů s různě teplou vodou, relax zona atd. Nově zařízené pokoje, čistota všude. Bad: Není co dodat.
5
Dana- 17. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše se líbilo až na nějakou maličkost. Bad: Nelíbylo se nám a myslím i ostatním klientům bezohlednost některých rodičů s dětmi. Ačkoliv tam je dětský bazém využívali pro dopělé, plavali tam s kruhy a rodiče je vyhazovali ho vzduchu aby mohli skákat. To by měl dohlížející personál usměrnit.
5
Jarmila- 10. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto hotelu jsme byli několikrát, protože jsme zde byli vždy maximálně spokojeni. Všude je čisto, na pokoji je lednice, varná konvice, skleničky, hrnečky. Je zde vynikající kuchyň, ochotný personál. Pobyt zde doporučujeme dalším našim známým a kamarádům.
5
Jarmila- 10. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tady již vícekrát a pojedeme sem zase. Opět jsme byli se vším moc spokojeni.
5
Markus Wabi- 10. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Empfehlenswert!
5
Rózsa Szakál- 09. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyönyörű volt!
4.5
David- 07. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All-inclusive from 7:00 to 22:00 - various dishes Some rooms are new and some are before reconstruction - as listed Pools are open from 6:30 to 20:30, sauna included Pleasant staff, speak even Czech Sugar/Gluten/lactose-free desserts Bad: There is not much in the city
5
Ivo- 07. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se nám všechno, žádná negativní zkušenost. Vyhřívaný venkovní bazén byl úžasný!! Strava vynikající. Postele velmi příjemné , zejména pro jejich velikost. Bad: Pokud je v areálu sportovní soustředění většího počtu sportovců, např. fotbalových družstev dívek, je třeba, je poučit o správném chování a slušnosti k přítomným hostů. Toto dodržovat tak, aby hosté nebyli rušeni nebo omezováni jejich pobytem.
5
Alexandra- 07. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ausgezeichnetes Heilwasser, sehr gutes Essen, freundliches Personal, Bad: Zunehmend laut durch Sportlergruppen im Haus
5
Gottfried- 07. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Frühstück war sehr gut und reichlich Auswahl. Bad: Als einzigen Mangel war die Lautstärke der Abluft die wir in unserem Zimmer gehört haben.
4.8
Michaela- 06. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Moc se nám zde líbí. Byli jsme zde potřetí. Vyšli nám vstříc, když jsme museli kvůli mému zranění odjet dříve. Platili jsme jen skutečný pobyt. Děkujeme.
5
Anonim- 03. říj. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Ellátás kitűnő
4.8
Jitka- 30. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto hotelu jsme byli už několikrát a velice rádi se tam vracíme odpočinout. Jsme se vsím naprosto spokojeni a už plánujeme, kdy pojedeme opět. Živnůstková J.
4.5
Rudolf- 30. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Termální bazén v hotelu. Personál, který se snaží komunikovat česky. Dobrá postel a pěkné pokoje. Bad: Není nic, co by se mi nelíbilo. Jen jídlo by mohlo být o něco lepší, trošku lépe dochucené.
5
András Tóth- 28. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kedvesek a vendéggel. Rengeteg étel közül lehet választani. Reggelihez pezsgő, nap közben sör,bor,üdítő korlátlan mennyiségben.
5
Maja- 28. zář. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Príjemný hotel s AI službami, skvelé wellness, bazény vnútri aj vonku.Výborná maďarská kuchyňa, večer pisedenie pri hudbe. Tiché okolité prostredie, vhodné na cyklistiku.
4.6
Anonymous- 27. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Cistota na pokoji i v celem hotelu Bad: Velke mnozstvi hostu v jidelne, neprostreny stul, servis jsme museli provadet sami, reserve nebylo mozne
4.8
Jaroslav- 26. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velice příjemný přístup veškerého personálu. Vynikající kuchyně. Bad: Dlaždice na parkovišti jsou od kořenů stromů tak zvlněné, že na řadě míst je nebezpečné parkovat.
4.6
Veronika- 26. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ausgezeichnetes Essen, sehr freundliches zuvorkommendes Personal, gut ausgestattete saubere Zimmer, eine sehr schöne gepflegte Anlage mit ausreichend Liegen für alle Gäste, eine Menge Freizeitmöglichkeiten, wie Tennis, Bowling, Fahrradverleih Baden und Heilwasser sowieso; Es gab nichts zu beanstanden. Ich kann das Hotel mit dem super Preis-Leistungsverhältnis gerne empfehlen. Bad: Eigentlich nichts. Aber wenn ich schon etwas Negatives finden soll, dann dass es zu wenige Fahrstühle gibt. Bei voll besetztem Haus entstehen längere Wartezeiten vor den beiden Fahrstühlen. Ein Hinweis auf die Möglichkeit, die Treppe zu benutzen wäre sinnvoll. Ich wollte lieber laufen und musste das Treppenhaus erst mal suchen.
5
eveline hantinger- 25. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein wunderschönes Hotel
4.6
Volker- 25. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war ausreichend und sehr gut. Lage ist sehr schön.
5
Eveline- 23. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ankommen und sich gleich Wohlfühlen. Spa Bereich echt wunderschön. Essen sehr gut. Personal sehr freundlich Bad: Gibt's nichts negatives
4.6
Wienergerd- 23. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gutes Essen. Bad: Babygeschrei in der Badehalle.
5
Karel- 23. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše OK
5
Cziperle János- 22. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó medencék. Gyerekeknek is nagyon tetszett.
4.6
Erhard- 22. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hervorragendes Essen und immer genug da am Büffet. Auswahl der Speisen perfekt. Pool Landschaft um diese Jahreszeit toll und sehr gepflegt. Bad: Ein Paradies für Raucher - hatten das Pech, dass ein Pfeifenraucher stundenlang die Luft verpestet hat - sogar bis zum Thermalbecken. Ist nicht mehr zeitgemäß, diesen Leuten sollten man den Platz etwas verkleinern !
5
Pavel- 22. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Průchozí pokoje. Klidné prostředí . Čistota. Personál.
4.8
Nadezda- 21. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Мне понравилось питание. Работа ресторанного персонала безупречна. Молодцы. Повара отлично готовили. Bad: Если что-то улучшать, то это повлечет увеличение стоимости проживания. Оставим все как есть.
4.6
Jana- 19. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfektné jedlo. Treba vyskusat. Izba deluxe perfektna. Bad: Malo bazenov. Trochu privysoka cena.
4.8
Lucie- 19. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Our third time here, with my elderly mother. The pools are excellent for swimming and relaxing, hotel is clean and comfortable, staff nice and helpful. So much food and verity of it, and always a gluten-free option. Tennis, squash, ping pong. Very relaxing few days!
4.75
Mikuláš- 19. zář. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborné
4.6
Anonym- 19. zář. 2019
  • Pár
  • Source: Utazzitthon.hu
A hely remek.Szeretek ide járni.Jövőre újra megyünk.

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Bük ****

Telefon: +36-94-889-400
Telefonická rezervace: +36 95 888 493
Faxem: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

Ještě krásnější pokoje

Na jaře 2020 bude dokončena rekonstrukce dalších 76 pokojů na 3. a 4. patře, aby Váš odpočinek u nás byl ještě dokonalejší a pohodlnější.
Po dřívější rekonstrukci našich pokojů typu standard se náš hotel téměř ze 2/3 zařadí do kategorie hotelů s pokoji executive, zařízených v moderním stylu, v osvěžujících barvách a s překrásným interiérem, nabízejících prémiovou kvalitu, kde našim hostům nabízíme i takové extra služby jako je minerální voda, každý den káva a čaj na pokoji, abyste u nás byli ještě spokojenější.

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X