toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Služby all inclusive
  • Podujatia

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 3230 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Marija- 20. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Für diesen Preis war alles wunderbar, das Personal war sehr nett, das Essen sehr gut und sehr vielseitig, ich kann es nur weiter empfehlen!
5
Anonymous- 19. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Otthonos, közvetlen hangulat,kedves,figyelmes személyzet-akik tényleg külön dícséretet érdemelnek! Kiváló,ízletes ételek. Tetszik, hogy nem túl nagy, minden részleg könnyen megközelíthető.Nagyon szívesen ellátogatunk újra!
5
anna kavanova- 18. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Krásné místo na relaxační pobyt.
5
Fam- 18. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sind sehr zufrieden. Werden sicher wieder kommen. Bad: Sind derzeitig Umbauarbeiten. Aber trozdem ok Weiter würde ich noch empfehlen die Pflastersteine ausgleichen Gehweg, Parkplatz.
5
Johann Keip- 15. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Die ganze Atmosphäre ist richtig angenehm das Personal ist sehr hilfsbereit und immer präsent. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und sind richtig entspannt nachhause gefahren. Nächstes mal müssen wir uns beim Büfett richtig zurückhalten was bei dem Angebot sehr schwierig sein wird Aber die Waage lügt nicht schade 😋👍🥂
5
Věra- 14. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již několikrát, velice se nám líbí. Při našem posledním pobytu - před Vánocemi jsme se dozvěděli, že hotel od 1.1.2020 ruší léčivý bazén a léčebné procedury. Bude se stavět squash centrum a asi 2 nové bazény a z hotelu se stane wellness hotel. To je nám moc líto
4.5
Marie- 13. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Největší předností resortu je, že je vše pod jednou střechou - ubytování, termální bazén, bazény, stravování a masáže. Paní masérka byla skvělá - opravdový profík
4.5
Tamás- 11. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom és változatos ételek, kedves kiszolgálás, Tisztaság mindenhol. Valóban minden a pihenésről szólt. A fürdő is rendben volt, Bad: Egyedül ami kicsit zavart, hogy a gyerekek ugráltak a medencében gyakran szülői felügyelet nélkül, pedig ehhez nem túl nagy a hely, de megpróbáltunk alkalmazkodni a helyzethez és akkor mentünk amikor kevesen voltak.
5
Tamás Marton- 11. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Negyedszer vagyunk ezen a helyen, és valószínűleg nem utoljára.
4.5
Silke- 08. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war groß und sauber. Das Badezimmer mit der Dusche groß genug für 2 Personen und auch sauber. Das gesamte Hotel ist zwar vom Mobiliar in die Jahre gekommen, aber auf Sauberkeit wird viel wert gelegt. Das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Alle sprechen auch deutsch und englisch. Das Essen egal ob Frühstück, Mittagessen, Abendessen oder die Jause zwischendurch war sehr lecker und ansprechend angerichtet. Es gab viel Auswahl bei den Speisen, Gemüse, Fleisch, Beilagen,... Einfach sehr empfehlenswert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und könnten die Tage sehr genießen und entspannen.
5
Bősze Gyula- 07. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden nagyon jó volt. Jót tudtunk pihenni.
4.5
Anonymous- 07. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We spent the NYE in the Danubius Health Spa Resort in Bük on All inclusive basis. At first impression I can say the hotel to be dated a bit but the overall we had great exprience. Two floors of the hotel was under construction so the hotel (restaurant and spa facilities) were not crowded. The service and the employers were very kind and polite that seemed to be a great plus for the hotel. The food was also above overall 4* hotels in Hungary - pointing on the taste and variety. Bad: Nothing special to mention. The staff did their best to satisfy all the guests. The service is great & the employers were very friendly.
5
Anonim- 06. Jan. 2020
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kívaló kiszolgálás és ennivaló Bad: Hiányzott a meleg termálvíz ezért csalódottak voltunk
5
Ladislav- 05. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Izby cistucke, strava perfektna, personal privetivy. Nie je co vytknut. Dalsie plus perfektna ziva hudba pri veceri. Bad: Nie je co vytknut.
5
Tímea Szilágyi- 05. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pár napot töltöttünk a Danubius Hotel Bük**** Hotelban. Az eddigi szállodák közül ahol voltunk nekünk ez tetszett a legjobban. Teljes ellátás az árban ( reggeli :07-10ig,reggeli Plus 10:00-12:00ig gyümölcs, peksutemeny, kávé, üdítők, ebéd 12:00-14:00 ig, sütemény /fagylalt, gyümölcs 14:00-15:30-ig,snack 15:00-17:30-ig, 18:00:22:00-ig vacsora. Sör, bor egész nap korlátlan mennyiségben fogyasztható, de talán ez nem is annyira lényeges. Reggelire, meg talán vacsorára pezsgő is van. Minket nem érint, de többféle gluténmentes, laktózmentes ennivaló is van. Egész nap vannak programok a gyerekeknek (vízi játék, torna, kreativ foglalkozás, esti tánc) , felnőtteknek is. Többek között, ami miatt mi biztosan vissza fogunk jönni, az a nagyon kedves animátor lány, Betti miatt lesz. 😊🤗 Ilyen kedves, gyerekcentrikus animatorral meg nem találkoztunk. 🙂
4.5
Naďa- 29. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velký výběr, kvalitní potraviny Bad: Nic mne nenapadá
5
Dudin Birnas- 29. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
hotel.na úrovni 4 hvězd, zakládají si množství jidla,neda se vše sníst,k snídani sekt,rovněž k večeři
5
Henrietta Priskin- 26. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyerekbarát szálloda (kiságy, babakád, etetőszék, baba fürdőköpeny, kisgyermek medence élmény elemekkel, játszóház, gyermek programok, animátorok), kedves és segítőkész személyzet. Széles választék a svédasztalon vacsoránál és reggelinél is.
5
Radek Tichý- 24. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělý bezstarostný relax. Zrekonstruované pokoje perfektní. All inclusive nejlepší, co známe. Zábava pro děti i dospělé
5
Pavel Svatek DiS- 23. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělé jídlo a hlavně hodně jídla a výtečné víno,
5
Traveler- 21. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Wunderbar! Gerne wieder! Größere Auswahl. Ein Buffet wäre schön.
5
Daniela- 16. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen ist fantastisch. Das Personal sehr freundlich. Die Zimmergrösse (Superior) perfekt. Die Massagen ein Traum
5
Heinz- 15. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel war zwar alt aber schön das Essen sehr gut und die Bedienung gut Bad: Die Baustelle Lärm
4.5
Renata- 15. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyně, úžasný číšník - starší a ochotný pán, který vše stíhal, obsluha v restauraci mu délá radost, současně rovná příbory, chystá nádobí na švédských stolech. Už o minulém pobytu o Velikonocích 2019 byl velmi profesionální a ochotný. Postele jsou pohodlné. Bazény skvělé. ZlepšIla se kvalita bílého vína proti pobytu o Velikonocích 2019. Bad: Rekonstrukce hotelu je nutná, ale určitě by neměl být zrušený bazén s léčivou vodou.
5
Oto Kaňka- 10. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobrý jídlo a velice příjemné prostředí a obsluha
4.5
Peter- 10. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Personal zuvorkommend und sehr nett. Super Küche. Alles perfekt Zimmer komplett neuwertig.
5
Petra Kysilková- 08. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektní servis
5
Pavel- 08. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Volná kapacita v našem termínu, výborná strava, čistota bazénů, čistota celého areálu. Bad: Vzhledem k tomu , že v tomto hotelu jsme byli již po páté zjišťujeme ,že strava ač určitě bohatá a nadstandardní se proti minulým rokům trochu zhoršila hlavně ve studeném bufetu. Není to výtka , ale pouze srovnání. Nový majitel není tak štědrý. Ale stejně nemáme jediné záporné zkušenosti. Bohužel od ledna 2020 již nebude v provozu bazén s termální léčivou vodou což je velká škoda. Myslím že majitelé poznají úbytek hostu.
5
Jaroslav Ščepán- 07. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fajn. Super jedlo. Welness.Ponukajú all inclusive balík služieb. Vysoký vekový priemer hostí.
5
Kollar Attila- 03. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon tetszett! Jövünk máskor is!
4.8
Jiří- 02. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Čisté pokoje, velký výběr jídla. Možnost půjčení jízdních kol popř choditka pro ivalidy.q Bad: Škoda ,že bar zavítal v 22hod. V all inclusive není tvrdý alkohol
4.5
Ewald- 01. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Essen Bad: Wir haben erfahren, dass dieses Hotel ab 2020 kein Heilwasser mehr anbieten wird - das ist sehr schade
5
Renata Bitvarova- 29. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Slušný personál,výborná strava
4.6
Petr- 28. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v tomto hotelu na doporučení. Vyplatilo se. Byli jsme se vším spokojeni, určitě zase radi prijedeme.
5
Irena- 25. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně i ostatní jídla super Bad: byli jsme tam již po šesté, takže doporučujeme.
5
Tünde Élesné Spiesz- 24. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sajnos januárban már nem lesz gyógyvíz, pedig nagyon jó volt! Finom a konyhája is!
5
Alice- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo skvělé, jídlo naprosto vynikající!!!
5
Małgorzata- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel dla tych co kochają kąpiele termalne.
4.5
Renata- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše ok
5
Ivan Hrkel- 20. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Milý personál hezký zařízený pokoj a neskutečně dobře vařili
5
Anonymous- 19. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byly výborné, lokalita průměrná. V budoucnu se chystáme do Vašeho hotelu určitě s přáteli vrátit. Kvalita služeb byla totiž vynikající.
5
Irena- 19. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nám úplně všechno. Super luxusní jídlo. Ubytování v 5. patře po rekonstrukci absolutně spokojenost. Bad: Líbilo se nám všechno.
5
Martin- 19. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All inclusive nad poměry, jídlo vynikající, servis bez chyby. Nemáme absolutně co vytknout. Opět se vrátíme.
5
Iva- 17. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vsechno
4.6
Anonymous- 16. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokoje čisté, zrenovovane, bez vytek. Bazény perfektní, pro děti skvělý dětský bazének, herny pro děti bez chyby. Jidlo výborné, chutnalo nám vše co jsme vyzkoušeli. Příjemné zpestření bylo podzimní grilování, jablíčka byla excelentní. Celkově velmi příjemný pobyt, škoda, že končí využití termální vody v hotelu 🙄 I přesto se pravděpodobně vrátíme Bad: všechno bylo perfektní
4.5
Jitka- 15. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V rámci All inclusive vše výborné, jen u baru málo místa na večerní posezení. Personál milý a ochotný, pokoje uklizené, na pokoji lednice, varná konvice, hrnečky, káva, čaj. Bad: Na recepci nám potvrdili, že od nového roku ruší termální bazén a budou se specializovat na prevenci - wellness, což nás vůbec nepotěšilo. Jezdíme sem právě kvůli termálním lázním, takže se budeme muset ohlédnout po jiných lázních s termálními bazény. Kdybychom se nezeptali, tuto informaci ale nikde nenajdete!
4.5
František- 14. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všeho dostatek. Bad: nic
5
Grossová- 14. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše na 👍🏻
5
Jiří Němec- 12. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vyborne ubytovani,jidlo i relax Doporucuji Jira
4.5
Roman- 12. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava a příjemné prostředí i personál.Doporučuji. Bad: -
5
Magda- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vse bylo nad precizni
5
Radek Baloun- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nemá to chybičku...
4.5
Rozália- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ano
4.5
Jana- 08. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již celkem 8 x , poprvé ale s naším pejskem a jako vždy jsme byli se vším velmi spokojeni - prvotřídní strava, přátelský personál, bazény, krásná zahrada, pěkné pokoje. Bad: Není co vytknout.
4.6
Martin- 07. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ochota, vstřícnost personálu, skvělé jídlo a pití. Možnost sportovního vyžití ( tenis, posilovna, minigolf ). Příjemný relax v bazénech Bad: Bez připomínek
5
Ewa- 07. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Spokój czystość jedzenie
5
Zuzanna- 06. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück ausgezeichnet und die Betten-Matratzen sehr gut🌝
5
judit polyák- 06. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Radka D- 05. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Krásný hotel, vynikající služby, pěkné bazény a sauna a úplně božské jídlo.
5
Marta Brousilová- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Monika Schmiedmaier- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Immer wieder schön
5
Jan- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyňa,šéfkuchár má dobrý cit, Bad: Úbohosť niektorých hostí-pred vstupom do wellnessu sa neosprchovali!!!
5
Ferenc- 03. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff was very professional, polite and accomodating. The front office manager asked us when we checked in if we would mind getting a free upgrade - we got lucky with the room assignment:) Although we felt a bit sorry for the bar and restaurant staff, they work very hard and some of the other guests don't really seem to know how to say please or thank you.
4.8
Bretis- 02. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prostředí, wellness, rozsah all inclusive stravování. Bad: Oproti minulým návštěvám nebyl u obědů a večeří tak velký výběr. Kvalita jídla stále výborná. Trefili jsme termín, kdy byl hotel asi vyprodán a nebyl takový klid jako obvykle.
5
Zbysek- 02. Nov. 2019
  • Dvojica
  • Source: Hotels.com
Opakovaný pobyt-opět velmi příjemný!Zdůraznili bychom zvláště čistotu pokoje,jeho velikost a uspořádání.Prvotřídní SPA a wellnes. Trochu pokulhávala rychlost WiFi síť a opak.se stalo,že jsme trochu hledali volný stůl v restauraci (hodně jich bylo rezervováno předem).Jednou z hlavních předností byla opět prvotřídní kuchyně !!!
4.6
Kateřina- 01. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jezdíme do hotelu pravidelně. Některé pokoje jsou starší,ale plně funkční. Nám vyšlo super počasí,takže i v říjnu jsme se venku opalovali. Příjemnou akci byl dynovy piknik 👍 Bad: Dozvěděli jsme se,že od příštího roku už nebude termální bazén...tak to nás dost štve...již jsem chtěla udělat rezervaci na příští rok,ale nikde jsem tuto Důležitou informaci neviděla!!!
4.8
Mgr- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu jsem byl podruhé během jednoho roku a opětovně jsem byl potěšen čistotou hotelu a příjemným personálem. Otevření všech bazénů i venkovního plaveckého bylo milým zpestřením aktivního pobytu. Plavecký venkovní bazén měl teplotu 27,4*C. Bad: V hotelu jsem byl v době prázdnin, kdy zde bylo hodně dětských hostů, a tak se vnitřní bazén změnil v dětské hřiště, děti se zde potápěly, narážely do relaxujících hostů, pokřikovaly. Vím, že za tento nedostatek nemůže hotel, protože pro dětské hosty zrekonstruoval dětský bazén. Chyba je zřejmě ve špatné informovanosti rodičů o možnostech vyžití jejich dětí.
4.5
Jistr- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel navštěvujeme opakovaně pro jeho SPA s termální vodou. Výborná kuchyně. Milý personál. Čisté pokoje. Bad: SPA má už něco za sebou, ale vzhledem k termální vodě nám to tolik nevadí. Ne všechny pokoje jsou zrekonstruované, některé postele jsou proleželé.
4.5
Ivana- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo. Příjemné lázně. Bad: Moc lidí a hlučné děti
4.6
Miluše- 30. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto resortu jsem byla asi po desáté, již to značí, že se mi tam líbí.
5
Pavel- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše Bad: Nic
5
Václav- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše.
4.8
Robert- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer neu renoviert TOP. Personal ausgesucht freundlich. Essen vorzüglich wie immer. Bad: Ausstattung der Bäder ist renovierunhsbedürftig
4.6
Stanislav- 28. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rozhodně tak jak srpnu se ubytuji v 5 patře. Ne jak nyní na 4 nebo 3 patře. Bad: Všechno OK
4.8
Wapfo11- 26. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr freundliche Angestellte Bad: Das man an der Hotelbar auch gegen Bezahlung ab ca. 22:30 nichts mehr bekam, bis Mitternacht erwarte ich schon eine Hotelbar! Notfalls ein eingeschränktes Angebot - ggf. vom Rezeptionspersonal erledigen.
5
Anonim- 26. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden szuper
4.8
Karel- 25. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně super Bad: údajně se mění majitel hotelu od 1.12020 a nebute v hotelu termální voda. Což pro seniory, kterých tam je pravidelně 90 procent ubytovaných je prakticky konec
5
Hodina- 25. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná,velký výběr jídel a dobrý personál
4.9
Répás Krisztián- 24. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Utazzitthon.hu
Nagyon jól éreztük magunkat!
4.8
Pavel- 24. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé místo k odpočinku a relaxaci, jídlo od snídaně až po večeři vynikající.. Personál ochotný.. Prostě vše v pořádku.. Bad: Není nic co by se nám nelíbilo.
5
Adrienn Tőke-Milos- 24. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Keresve sem találnánk hibát. Tisztaság a szobában és az egész szálloda területén. Remek ételek az egész nap folyamán. Kedves személyzet. Eddigi családbarát szállodák közül itt kaptuk a legtöbb élményt,programot,kedvességet. Betti -Animátor pedig minden túlzás nélkül mondhatom a szálloda ékköve. Kislányunkat teljesen elvarázsolta. Köszönjük a személyzet minden tagjának a profi vendéglátást!
4.6
Jana- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla vynikající, personál vstřícný. V okolí hotelu není co objevovat.
5
Felix- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles ok Bad: Alles ok
4.6
Marie- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo velmi dobré, pestré a chutné. Prostředí hotelu se nám moc líbilo, všude čisto a pořádek. Rovněž jsme byli spokojeni s bazény, ikdyž bylo ubytováno hodně turistů, nebyly bazény přeplněné. To, že se nám zde líbilo svědčí i ta skutečnost, že jsme hotel navštívili už počtvrté. Bad: Vzhledem k tomu, že hotel je již trochu starší, bylo by vhodné pokoje zrenovovat (nábytek, koberce atd.)
4.6
Anonymous- 22. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli időtartama megfelelő, a kínálat sokszínű, a személyzet kifogástalan, asztalok tiszták, kakaópor a helyén. Üres asztalok folyamatosan elfoglalhatók. Bad: Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a nyitás óta járok a szállodába, ami kb. 30 egynéhány éve lehetett. Vannak olyan elemei a szobának, amiken meglátszik már sajnos ez a hosszú idő.
5
Pavel Xaver- 21. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jsme tady již potřetí a zase se vrátíme.. Vše úžasné.. Pokoje dostačující.. Bazény, sauna, vířivka také.. Jídlo absolutní luxus.. 👍👍👍
5
Anonim- 21. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden pozitív volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Gyerek pedig fantasztikusan.
4.5
Petr- 21. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jako vždy super .... Vždy nám maďarská kuchyně chutná !! Je pestrá a velmi chutná a rozmanitá ! Bad: Tentokrát se nám zdálo, že značné, asi absolutní zaplnění hotelu způsobilo, že zejména v obsazenosti hlavního termálního bazénu byla v určitých časových intervalech v průběhu dne až "hlava na hlavě". Zejména ( dle našeho názoru ) většina tzv. hromadných zájezdů do tohoto hotelu " právě za vinikající maďarskou kuchyní , absolutně nerespektuje psané pokyny o počtech návštěvníků v termálním bazénu .... Zejména česká klientela touto nedisciplinovaností absolutně vyniká ....
5
Anonim- 21. Okt. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenben pozitívan értékelném Mind a tisztaság mind a személyzet mind a szolgáltatások mind az all inclusive ellátás szuper volt!
4.75
Jan- 20. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: + Ubytování a strava na špičkové úrovní. Bad: Malá znalost českého jazyka u personálu hlavně v recepci.
5
Robert- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles super.
5
Marie- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Uz po nekolik pobytu nefungovala sauna, a zdalo se nam ze v bazenech byla chlanejsi voda , nez to bylo jindy. A dozveeli jsme se , ze se bude rusit bazen s teplou vodou, chtela jsem se na to zeptat, jelikoz uz mae zamluveny termin na brezen 2020 a velice by nas to mrzelo. A musim vas pochalit , hlavne kuchare ze bylo jidlo nejlepsi za celou dobu co tam jezdime. Vynikaici super . Dekuji Kropikova
4.6
Božena- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně dobrá Bad: To že zruší termální bazén.
5
Jozef- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásna záhrada, výborná voda, veľmi pekné a pohodlné izby, úžasný servis, vynikajúca strava, milý a pozorný personál.
4.5
Jaroslava- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od samého začátku pobytu byl personál velice příjemný a vstřícný, hotel je čistý jak pokoje tak i bazeny. Jídlo bylo vynikající a všeho bylo dostatek. Byli jsme velice spokojeni a určitě se opět vrátíme.
5
Eva- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jezdíme sem pravidelně, jsme tu spokojeni
4.6
Anonym- 18. Okt. 2019
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Tökéletesen megfelelő,minden szolgáltatás minősége hibátlan. Az ételek minden igényt kielégítő volt.
5
Balcarovi- 17. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od příjezdu až po platbu faktury, vše na jedničku Bad: Vše bylo v pořádku

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

Naše izby budú ešte krajšie

Na jar 2020 prebehne kompletná renovácia ďalších 76 izieb na 3. a 4. poschodí, aby sme mohli hosťom poskytnúť ešte dokonalejší a pohodlnejší odpočinok.
Po renovácii izieb, doteraz zaradených do kategórie standard, sa z 2/3 hotelových izieb stanú izby kategórie executive s interiérom zariadeným sviežimi farbami, v prémiovej kvalite, kde budú spokojnosti hostí slúžiť aj také extra služby, ako minerálka a káva alebo čaj, denne pripravené v izbe.

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X