toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry
  • Služby all inclusive
  • Podujatia

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 3181 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Jiří Němec- 12. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vyborne ubytovani,jidlo i relax Doporucuji Jira
4.5
Roman- 12. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava a příjemné prostředí i personál.Doporučuji. Bad: -
5
Magda- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vse bylo nad precizni
5
Radek Baloun- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nemá to chybičku...
4.5
Rozália- 11. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ano
4.5
Jana- 08. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již celkem 8 x , poprvé ale s naším pejskem a jako vždy jsme byli se vším velmi spokojeni - prvotřídní strava, přátelský personál, bazény, krásná zahrada, pěkné pokoje. Bad: Není co vytknout.
4.6
Martin- 07. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ochota, vstřícnost personálu, skvělé jídlo a pití. Možnost sportovního vyžití ( tenis, posilovna, minigolf ). Příjemný relax v bazénech Bad: Bez připomínek
5
Ewa- 07. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Spokój czystość jedzenie
5
Zuzanna- 06. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück ausgezeichnet und die Betten-Matratzen sehr gut🌝
5
judit polyák- 06. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Radka D- 05. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Krásný hotel, vynikající služby, pěkné bazény a sauna a úplně božské jídlo.
5
Marta Brousilová- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Monika Schmiedmaier- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Immer wieder schön
5
Jan- 04. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyňa,šéfkuchár má dobrý cit, Bad: Úbohosť niektorých hostí-pred vstupom do wellnessu sa neosprchovali!!!
5
Ferenc- 03. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff was very professional, polite and accomodating. The front office manager asked us when we checked in if we would mind getting a free upgrade - we got lucky with the room assignment:) Although we felt a bit sorry for the bar and restaurant staff, they work very hard and some of the other guests don't really seem to know how to say please or thank you.
4.8
Bretis- 02. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prostředí, wellness, rozsah all inclusive stravování. Bad: Oproti minulým návštěvám nebyl u obědů a večeří tak velký výběr. Kvalita jídla stále výborná. Trefili jsme termín, kdy byl hotel asi vyprodán a nebyl takový klid jako obvykle.
4.6
Kateřina- 01. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jezdíme do hotelu pravidelně. Některé pokoje jsou starší,ale plně funkční. Nám vyšlo super počasí,takže i v říjnu jsme se venku opalovali. Příjemnou akci byl dynovy piknik 👍 Bad: Dozvěděli jsme se,že od příštího roku už nebude termální bazén...tak to nás dost štve...již jsem chtěla udělat rezervaci na příští rok,ale nikde jsem tuto Důležitou informaci neviděla!!!
4.8
Mgr- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu jsem byl podruhé během jednoho roku a opětovně jsem byl potěšen čistotou hotelu a příjemným personálem. Otevření všech bazénů i venkovního plaveckého bylo milým zpestřením aktivního pobytu. Plavecký venkovní bazén měl teplotu 27,4*C. Bad: V hotelu jsem byl v době prázdnin, kdy zde bylo hodně dětských hostů, a tak se vnitřní bazén změnil v dětské hřiště, děti se zde potápěly, narážely do relaxujících hostů, pokřikovaly. Vím, že za tento nedostatek nemůže hotel, protože pro dětské hosty zrekonstruoval dětský bazén. Chyba je zřejmě ve špatné informovanosti rodičů o možnostech vyžití jejich dětí.
4.5
Jistr- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel navštěvujeme opakovaně pro jeho SPA s termální vodou. Výborná kuchyně. Milý personál. Čisté pokoje. Bad: SPA má už něco za sebou, ale vzhledem k termální vodě nám to tolik nevadí. Ne všechny pokoje jsou zrekonstruované, některé postele jsou proleželé.
4.5
Ivana- 31. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo. Příjemné lázně. Bad: Moc lidí a hlučné děti
4.6
Miluše- 30. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto resortu jsem byla asi po desáté, již to značí, že se mi tam líbí.
5
Pavel- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše Bad: Nic
5
Václav- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše.
4.8
Robert- 29. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer neu renoviert TOP. Personal ausgesucht freundlich. Essen vorzüglich wie immer. Bad: Ausstattung der Bäder ist renovierunhsbedürftig
4.6
Stanislav- 28. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rozhodně tak jak srpnu se ubytuji v 5 patře. Ne jak nyní na 4 nebo 3 patře. Bad: Všechno OK
4.8
Wapfo11- 26. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr freundliche Angestellte Bad: Das man an der Hotelbar auch gegen Bezahlung ab ca. 22:30 nichts mehr bekam, bis Mitternacht erwarte ich schon eine Hotelbar! Notfalls ein eingeschränktes Angebot - ggf. vom Rezeptionspersonal erledigen.
5
Anonim- 26. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden szuper
4.8
Karel- 25. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně super Bad: údajně se mění majitel hotelu od 1.12020 a nebute v hotelu termální voda. Což pro seniory, kterých tam je pravidelně 90 procent ubytovaných je prakticky konec
5
Hodina- 25. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná,velký výběr jídel a dobrý personál
4.9
Répás Krisztián- 24. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Utazzitthon.hu
Nagyon jól éreztük magunkat!
4.8
Pavel- 24. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé místo k odpočinku a relaxaci, jídlo od snídaně až po večeři vynikající.. Personál ochotný.. Prostě vše v pořádku.. Bad: Není nic co by se nám nelíbilo.
5
Adrienn Tőke-Milos- 24. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Keresve sem találnánk hibát. Tisztaság a szobában és az egész szálloda területén. Remek ételek az egész nap folyamán. Kedves személyzet. Eddigi családbarát szállodák közül itt kaptuk a legtöbb élményt,programot,kedvességet. Betti -Animátor pedig minden túlzás nélkül mondhatom a szálloda ékköve. Kislányunkat teljesen elvarázsolta. Köszönjük a személyzet minden tagjának a profi vendéglátást!
4.6
Jana- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla vynikající, personál vstřícný. V okolí hotelu není co objevovat.
5
Felix- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles ok Bad: Alles ok
4.6
Marie- 23. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo velmi dobré, pestré a chutné. Prostředí hotelu se nám moc líbilo, všude čisto a pořádek. Rovněž jsme byli spokojeni s bazény, ikdyž bylo ubytováno hodně turistů, nebyly bazény přeplněné. To, že se nám zde líbilo svědčí i ta skutečnost, že jsme hotel navštívili už počtvrté. Bad: Vzhledem k tomu, že hotel je již trochu starší, bylo by vhodné pokoje zrenovovat (nábytek, koberce atd.)
4.6
Anonymous- 22. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli időtartama megfelelő, a kínálat sokszínű, a személyzet kifogástalan, asztalok tiszták, kakaópor a helyén. Üres asztalok folyamatosan elfoglalhatók. Bad: Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a nyitás óta járok a szállodába, ami kb. 30 egynéhány éve lehetett. Vannak olyan elemei a szobának, amiken meglátszik már sajnos ez a hosszú idő.
5
Pavel Xaver- 21. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jsme tady již potřetí a zase se vrátíme.. Vše úžasné.. Pokoje dostačující.. Bazény, sauna, vířivka také.. Jídlo absolutní luxus.. 👍👍👍
5
Anonim- 21. Okt. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden pozitív volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Gyerek pedig fantasztikusan.
4.5
Petr- 21. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jako vždy super .... Vždy nám maďarská kuchyně chutná !! Je pestrá a velmi chutná a rozmanitá ! Bad: Tentokrát se nám zdálo, že značné, asi absolutní zaplnění hotelu způsobilo, že zejména v obsazenosti hlavního termálního bazénu byla v určitých časových intervalech v průběhu dne až "hlava na hlavě". Zejména ( dle našeho názoru ) většina tzv. hromadných zájezdů do tohoto hotelu " právě za vinikající maďarskou kuchyní , absolutně nerespektuje psané pokyny o počtech návštěvníků v termálním bazénu .... Zejména česká klientela touto nedisciplinovaností absolutně vyniká ....
5
Anonim- 21. Okt. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenben pozitívan értékelném Mind a tisztaság mind a személyzet mind a szolgáltatások mind az all inclusive ellátás szuper volt!
4.75
Jan- 20. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: + Ubytování a strava na špičkové úrovní. Bad: Malá znalost českého jazyka u personálu hlavně v recepci.
5
Robert- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles super.
5
Marie- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Uz po nekolik pobytu nefungovala sauna, a zdalo se nam ze v bazenech byla chlanejsi voda , nez to bylo jindy. A dozveeli jsme se , ze se bude rusit bazen s teplou vodou, chtela jsem se na to zeptat, jelikoz uz mae zamluveny termin na brezen 2020 a velice by nas to mrzelo. A musim vas pochalit , hlavne kuchare ze bylo jidlo nejlepsi za celou dobu co tam jezdime. Vynikaici super . Dekuji Kropikova
4.6
Božena- 19. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně dobrá Bad: To že zruší termální bazén.
5
Jozef- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Krásna záhrada, výborná voda, veľmi pekné a pohodlné izby, úžasný servis, vynikajúca strava, milý a pozorný personál.
4.5
Jaroslava- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od samého začátku pobytu byl personál velice příjemný a vstřícný, hotel je čistý jak pokoje tak i bazeny. Jídlo bylo vynikající a všeho bylo dostatek. Byli jsme velice spokojeni a určitě se opět vrátíme.
5
Eva- 18. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jezdíme sem pravidelně, jsme tu spokojeni
4.6
Anonym- 18. Okt. 2019
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Tökéletesen megfelelő,minden szolgáltatás minősége hibátlan. Az ételek minden igényt kielégítő volt.
5
Balcarovi- 17. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Od příjezdu až po platbu faktury, vše na jedničku Bad: Vše bylo v pořádku
5
Oldřich- 17. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V rámci all inclusive vynikající stravování po celý den, včetně nápojů jak alko, tak nealko, zmrzlina atd. Několik nápojových automatů po celý den v provozu, voda na pokoji atd. Wellness vynikající, dostatek lehátek, několik bazénů s různě teplou vodou, relax zona atd. Nově zařízené pokoje, čistota všude. Bad: Není co dodat.
5
Dana- 17. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše se líbilo až na nějakou maličkost. Bad: Nelíbylo se nám a myslím i ostatním klientům bezohlednost některých rodičů s dětmi. Ačkoliv tam je dětský bazém využívali pro dopělé, plavali tam s kruhy a rodiče je vyhazovali ho vzduchu aby mohli skákat. To by měl dohlížející personál usměrnit.
5
Jarmila- 10. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto hotelu jsme byli několikrát, protože jsme zde byli vždy maximálně spokojeni. Všude je čisto, na pokoji je lednice, varná konvice, skleničky, hrnečky. Je zde vynikající kuchyň, ochotný personál. Pobyt zde doporučujeme dalším našim známým a kamarádům.
5
Jarmila- 10. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tady již vícekrát a pojedeme sem zase. Opět jsme byli se vším moc spokojeni.
5
Markus Wabi- 10. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Empfehlenswert!
5
Rózsa Szakál- 09. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyönyörű volt!
4.5
David- 07. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All-inclusive from 7:00 to 22:00 - various dishes Some rooms are new and some are before reconstruction - as listed Pools are open from 6:30 to 20:30, sauna included Pleasant staff, speak even Czech Sugar/Gluten/lactose-free desserts Bad: There is not much in the city
5
Ivo- 07. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se nám všechno, žádná negativní zkušenost. Vyhřívaný venkovní bazén byl úžasný!! Strava vynikající. Postele velmi příjemné , zejména pro jejich velikost. Bad: Pokud je v areálu sportovní soustředění většího počtu sportovců, např. fotbalových družstev dívek, je třeba, je poučit o správném chování a slušnosti k přítomným hostů. Toto dodržovat tak, aby hosté nebyli rušeni nebo omezováni jejich pobytem.
5
Alexandra- 07. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ausgezeichnetes Heilwasser, sehr gutes Essen, freundliches Personal, Bad: Zunehmend laut durch Sportlergruppen im Haus
5
Gottfried- 07. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Frühstück war sehr gut und reichlich Auswahl. Bad: Als einzigen Mangel war die Lautstärke der Abluft die wir in unserem Zimmer gehört haben.
4.8
Michaela- 06. Okt. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Moc se nám zde líbí. Byli jsme zde potřetí. Vyšli nám vstříc, když jsme museli kvůli mému zranění odjet dříve. Platili jsme jen skutečný pobyt. Děkujeme.
5
Anonim- 03. Okt. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Ellátás kitűnő
4.8
Jitka- 30. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V tomto hotelu jsme byli už několikrát a velice rádi se tam vracíme odpočinout. Jsme se vsím naprosto spokojeni a už plánujeme, kdy pojedeme opět. Živnůstková J.
4.5
Rudolf- 30. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Termální bazén v hotelu. Personál, který se snaží komunikovat česky. Dobrá postel a pěkné pokoje. Bad: Není nic, co by se mi nelíbilo. Jen jídlo by mohlo být o něco lepší, trošku lépe dochucené.
5
András Tóth- 28. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kedvesek a vendéggel. Rengeteg étel közül lehet választani. Reggelihez pezsgő, nap közben sör,bor,üdítő korlátlan mennyiségben.
5
Maja- 28. Sep. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Hotels.com
Príjemný hotel s AI službami, skvelé wellness, bazény vnútri aj vonku.Výborná maďarská kuchyňa, večer pisedenie pri hudbe. Tiché okolité prostredie, vhodné na cyklistiku.
4.6
Anonymous- 27. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Cistota na pokoji i v celem hotelu Bad: Velke mnozstvi hostu v jidelne, neprostreny stul, servis jsme museli provadet sami, reserve nebylo mozne
4.8
Jaroslav- 26. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velice příjemný přístup veškerého personálu. Vynikající kuchyně. Bad: Dlaždice na parkovišti jsou od kořenů stromů tak zvlněné, že na řadě míst je nebezpečné parkovat.
4.6
Veronika- 26. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ausgezeichnetes Essen, sehr freundliches zuvorkommendes Personal, gut ausgestattete saubere Zimmer, eine sehr schöne gepflegte Anlage mit ausreichend Liegen für alle Gäste, eine Menge Freizeitmöglichkeiten, wie Tennis, Bowling, Fahrradverleih Baden und Heilwasser sowieso; Es gab nichts zu beanstanden. Ich kann das Hotel mit dem super Preis-Leistungsverhältnis gerne empfehlen. Bad: Eigentlich nichts. Aber wenn ich schon etwas Negatives finden soll, dann dass es zu wenige Fahrstühle gibt. Bei voll besetztem Haus entstehen längere Wartezeiten vor den beiden Fahrstühlen. Ein Hinweis auf die Möglichkeit, die Treppe zu benutzen wäre sinnvoll. Ich wollte lieber laufen und musste das Treppenhaus erst mal suchen.
5
eveline hantinger- 25. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein wunderschönes Hotel
4.6
Volker- 25. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war ausreichend und sehr gut. Lage ist sehr schön.
5
Eveline- 23. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ankommen und sich gleich Wohlfühlen. Spa Bereich echt wunderschön. Essen sehr gut. Personal sehr freundlich Bad: Gibt's nichts negatives
4.6
Wienergerd- 23. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gutes Essen. Bad: Babygeschrei in der Badehalle.
5
Karel- 23. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše OK
5
Cziperle János- 22. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó medencék. Gyerekeknek is nagyon tetszett.
4.6
Erhard- 22. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hervorragendes Essen und immer genug da am Büffet. Auswahl der Speisen perfekt. Pool Landschaft um diese Jahreszeit toll und sehr gepflegt. Bad: Ein Paradies für Raucher - hatten das Pech, dass ein Pfeifenraucher stundenlang die Luft verpestet hat - sogar bis zum Thermalbecken. Ist nicht mehr zeitgemäß, diesen Leuten sollten man den Platz etwas verkleinern !
5
Pavel- 22. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Průchozí pokoje. Klidné prostředí . Čistota. Personál.
4.8
Nadezda- 21. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Мне понравилось питание. Работа ресторанного персонала безупречна. Молодцы. Повара отлично готовили. Bad: Если что-то улучшать, то это повлечет увеличение стоимости проживания. Оставим все как есть.
4.6
Jana- 19. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfektné jedlo. Treba vyskusat. Izba deluxe perfektna. Bad: Malo bazenov. Trochu privysoka cena.
4.8
Lucie- 19. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Our third time here, with my elderly mother. The pools are excellent for swimming and relaxing, hotel is clean and comfortable, staff nice and helpful. So much food and verity of it, and always a gluten-free option. Tennis, squash, ping pong. Very relaxing few days!
4.75
Mikuláš- 19. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborné
4.6
Anonym- 19. Sep. 2019
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
A hely remek.Szeretek ide járni.Jövőre újra megyünk.
5
Anonim- 19. Sep. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek csak ajánlani tudom!
5
Silvia R.- 17. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Einfach traumhaft schön
5
Csongor Cerna- 17. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szèp nyugodt családbarát hely!
4.8
Jaroslav- 17. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně vynikající. Velký výběr, pestrost. Bad: hotel-vybavení pokojů začíná být vybydlené. Jinak bez připomínek
5
Máté Jakab- 16. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Köszönöm a kedvességet😊
5
Vlasta- 15. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo skvělé, byli jsme spokojeni. Pokoj pěkný, koupelna prostorná, jídlo dokonalé. Bad: O ničem nevím
5
Sigi- 11. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Man kann alles im Bademantel machen/Thermalbecken und Erlebnisbad/Sauna /Kaffeetrinken im Freien Bad: Raucher nur draußen wenig Plätze
4.8
Květina- 11. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prostředí a vynikající jídlo. Bad: Nebylo prostěradlo do sauny.
5
Karl-friedrich- 10. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles Bad: Alles gut
5
Géza Kobold- 09. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Erről a szállodáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni! Mind a kiszolgálás, mind a szolgáltatások színvonala, mind a személyzet hozzáállása, mind pedig a környezet tekintetében! Az ár/érték aránya is nagyon rendben van!
5
Anna- 09. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Úžasná celodenní strava 👍
4.6
Zuzana- 09. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Měli jsme ubytování all inclusive , pokoje jsme dostali na 3.patře . Při ubytování all inclusive plus,bychom byli ubytováni ve vyšších patrech,které je již zmodernizováno . Naše pokoje měli starší,ale přesto praktický nábytek . Zprvu jsme měli problém s velmi malým a měkkým polštářem,ale ve skříni jsme objevili další . Byli jsme zde 2 manželské páry, pokoje jsme dostali vedle sebe , byli propojeny dveřmi,které jsme si nechali odemknout a mohli se lépe navštěvovat. Pokoje byli denně uklízeny a měněny ručníky v koupelně.Co předčilo očekávání bylo jídlo a nápoje.Každé ráno bylo ke snídani šampaňské,což jsme nikde nezažili.Jídla bylo dostatek a vždy se dalo něco vybrat.Maďarská kuchyně je velmi pestrá a chuťově vyvážená.V rámci pobytu jsme měli k dispozici i saunu a parní saunu,kterou jsme každý den využívali.Zmínila bych pouze absenci více léčivých bazénu,je zde pouze jeden a i když nebyl hotel plně obsazen,bylo zde plno. Bazén s výřivkou měl trochu studenější vodu,ale vyvážil to zážitkový bazén,který byl druhý den našeho pobytu napuštěn s teplotou vody 33 stupňů. Za mě určitě vše skvělé a rádi se se znova vrátíme. Bad: nic jsme nenašli
4.8
Harald- 08. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das gesamte Speisenangebot im Hotel ist sehr gut und auch der service. Die Kellner im Restaurant sind zuvorkommend und sehr freundlich.Wir waren ringsherum zufrieden. Bad: Es sind nur 2 Aufzüge im Hotel, daß ist ein bißchen wenig für das große Haus
4.6
Helga- 08. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles okay
5
Sara Pochyla- 07. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super , parádne sme si oddýchli aj d malým dieťaťom
5
Márton István- 07. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A személyzet figyelmes. Minden este élő zene. Wellness részleg kivàló. All-inclusive ellátás kitűnő! Az ételek nagyon finomak és hatalmas a választék. Gyermek és kutyabarát szálloda!
5
István- 07. Sep. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bejelentkezéskor nagyon kedvesen fogadtak. A szoba tiszta, tág és komfortos volt. Teraszról szép kilátás nyílt. Minden este élő zene. Az ételek nagyon finomak volrak. All-inclusive kínálat hatalmas volt. Terasz ketté "választva" dohányzó és nemdohányzó részre. Gyerek és kutyabarát szálloda. Wellness rész fantasztikus. Nagyon meg voltam elégedve. Bad: Picit melegebb vizü kinti medence jó lett volna.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

Naše izby budú ešte krajšie

Na jar 2020 prebehne kompletná renovácia ďalších 76 izieb na 3. a 4. poschodí, aby sme mohli hosťom poskytnúť ešte dokonalejší a pohodlnejší odpočinok.
Po renovácii izieb, doteraz zaradených do kategórie standard, sa z 2/3 hotelových izieb stanú izby kategórie executive s interiérom zariadeným sviežimi farbami, v prémiovej kvalite, kde budú spokojnosti hostí slúžiť aj také extra služby, ako minerálka a káva alebo čaj, denne pripravené v izbe.

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X