toggle menu

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Služby all inclusive
  • Podujatia
Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
5
J B- 17. Feb. 2020
Dobré služby, skvelý wellness, výborná kuchyňa

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 3286 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
5
J B- 17. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobré služby, skvelý wellness, výborná kuchyňa
5
Andrea- 12. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ako vzdy vsetko bolo super!!!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
4.5
Marie- 18. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Danubius Hotel Buk je super destinace chcete-li si odpočinout. Ráno ještě před snídaní si můžete zaplavat ve vnitřním chladnějším bazénu nebo v teplém venkovním bazénu poslouchat ptačí cvrlikání. Snídaně, oběd i večeře jsou tak bohaté, že si vybere i ten nejnáročnější strávník a nezvládne ochutnat všechno. Když během dne, po sauně, vířivce nebo koupání dostane člověk chuť na kávu, čaj, džus, fantu atd. na něco sladkého včetně zmrzliny nebo na něco slaného....jen tak v županu, vždy je z čeho vybírat. A personál je také super, alespoň my jsme se setkali s milými usměvavými lidmi. Děkujeme za pohádkový odpočinek. Bad: Někteří hosté chodili na hlavní jídla ve sportovním oblečení místo společenských šatů, kouřili u stolečků kde je zákaz kouření, neosprchovali se před vstupem do vody....
5
Josef- 15. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající kvalita stravování ve všech parametrech: výběr, kvalita. Dokonalá čistota a hygiena. Bad: Nic
4.8
Csilla- 13. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az étterem!😊 Bad: A termál medence megszűnése.😫
5
Andrea- 11. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Összességében nagyon jó mind a wellness rész illetve az ellátás. Ételek nagyon finomak Bad: Az étkezéskor az ételek táblája csak tájékoztató jellegűek voltak, így előfordult hogy a gluténmentes nem szerepelt rajta. De a személyzet maximálisan segítőkész volt.
4.5
Dagmar- 11. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Navštívili jsme tento hotel již několikrát. Jídlo opět vynikající ale v menším rozsahu. Vzhledem k malé obsazenosti hotelu bylo všude dost místa k relaxaci. Bad: Škoda jen, že není léčebný bazén.
5
Judit Szabó- 10. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Mindennel meg voltunk elégedve! 2020.03.elején voltunk a szállodába. A párommal, 15hónapos kislányunkkal és a nagymamával. Igazi pihenés volt. Ki se tettük a lábunkat. A gyerekmedence fantasztikus! Az ételek nagyon finomak. Bowlin, darts, billiárd, csocsó, léghoki, xbox és sorolhatnám a felnőtt játékokat. A gyerekeknek kettő játszó szoba. Ha lesz rá alkalom biztos visszatérünk még! Mindent köszönünk!
5
Anna Szakály- 09. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jól èreztük magunkat, nagyon jó az èlmènymedence, ètelek is finomak voltak.Tisztasàg, rend, fegyelem. A kozmetikai kezelèst ajànlom mindenkinek, nagyon kedves ès jó szakember a kozmetikus.
5
ivana munoz- 09. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
We were very happy during our second stay already. Everything in service - room, food in buffet, wellness was great. Very missed is thermal pool, that was only disappointment during our stay.
5
Johannes- 08. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: War alles bestens Bad: Kein Grund zur Beschwerde
5
Alexandra Kamocsai- 07. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
❤️
5
István Kovács- 07. Mar. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kellemesem töltöttük a időnket a szállodában , kedves szolgálatkész a személyzet . A tisztaságra nem lehet panasz. .Az étkezés különlegesen változatos és évek óta kiváló. Csak ajánlani tudom. Köszönöm.
4.9
Anonym- 03. Mar. 2020
  • Skupina priateľov
  • Source: Utazzitthon.hu
A szolgáltatások közül a thermál víz hiányzik! Amikor lefoglaltam a szállodát, még nem tudtam hogy nincs már Thermál víz a szolgáltatások között! Mindennel nagyon megvoltam elégedve kivéve thermál víz hiánya!
5
Tibor Horváth- 29. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Mindennel ellégedett voltam.
5
Joanna- 29. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die neuen Zimmer, die Becken, das Essen - alles sehr gut. Bad: Das Restaurant könnte auch mal erneuert werden, zumindest die Sitzbezüge, aber ich nehme an, das steht auch bald an.
5
Walter- 29. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen war AUSGEZEICHNET !!!!!! Das Personal sehr freundlich und hilfsbereit. Die Anordnung der Schwimmhalle, der Außenanlage und der Sauna sind sehr gut. Man kann alles sehr schnell benutzen. Das All In Angebot bezüglich Essen und Trinken ist sehr beeindruckend. Das Zimmer war groß genug, und das Bett angenehm. Das Zimmer war immer sauber. Bad: Wüsste ich nichts.
5
František- 28. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava, ochotný a příjemný personál.
5
Anonymous- 27. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tetszett. A választék étkezésnél. A felújítás ellenére is tisztaság volt mindenhol.
5
Markéta- 27. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Rádi se vracíme, letos potřetí, vždy pobyt skvělý všechno na 1 😊
4.5
Anonymous- 27. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo. Absolutní Bad: Chběl termální bazen.
4.5
Péter- 27. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A környék így télen elég kihalt, de szerencsére közel van Sárvár, Kőszeg....stb Az ellátás fantasztikus, az All inclusive valóban az aminek hirdetik! Javaslom, hogy a Szép kártyás fizetés lehetősége kerüljön jól láthatóan feltüntetésre a Booking-on is! Bad: A parkolók száma jóval kevesebb mint az odaérkező autóké. A termál így télen lehetne 3-4 fokkal melegebb!
5
Tibor Horváth- 25. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden nsgyon jó a szinvonal nem változott az elözö évekhez képest.
5
Ili Horváth- 23. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon megfelelö nem romlott a szinvolaka az elözö évekhez képest.
5
Guenther- 20. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ausgesprochen nettes Team, sehr hilfbreit in allen Fragen. Egal, ob man vor Ort noch um eine andere Aussicht nachgefragt hat, immer stets freundlich und hilfsbereit. Essen sehr gut! Tolle Auswahl - sehr guter Geschmack! Ich finde die Möglichkeit von all incluse hebt das Haus von vielen anderen ab. Das gibt es fast nirgendwo mehr, aber das ist die große Unterscheidung von allen und finde ich extrem positiv! Bad: Poollandschaft alt und klein für die große Zimmerauswahl. Würde mir noch 2-3 Tischtennistische wünschen...
5
Krisztina Schrenck- 20. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Remek szolgáltatás, a személyzet kedves, gyerekkel utazóknak kiváló.
5
Alena- 19. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo úžasné,spousta vyžití,příjemný personál Bad: Jediné,co mohu vytknout,jsou měkké postele
4.5
Nina- 17. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Immer wieder gerne, das Essen ist der Wahnsinn, das Personal super freundlich und hilfsbereit! Der Wellnessbereich ist super sauber und super zum entspannen! Wir kommen gerne wieder!
5
Hastrman- 15. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel odpovídá 4 hvězdám. Vkusně zařízené pokoje s velkou televizí, pohodlné postele, rychlá wifi . Naprosto vynikající jídlo , bohatý výběr jak při snídani , tak při obědě a večeři. Kvalitní wellness včetně parní kabiny , sauny , venkovního bazénu. Bad: Chybí bazén s léčivou vodou.
4.8
Christian- 14. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ja das Essen grandios das Hotel ist eine Zeitreise in die 80iger was ich persönlich super fand. Der Wellness Bereich sehr schön und groß. Auf jedenfalls TOP Angebot für dieSen preis. Bad: Die tennis Halle hätte sich mehr Zuneigung verdient.
5
Péter Koch- 14. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Imádjuk imádjuk imádjuk kedvenc a all inclusive szállodánk 👍👍👍
5
To Ja- 14. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Awesome place for relaxing.
5
Attila Karaffa- 13. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csak ajánlani tudom a szállodát, kellemes pihenésben volt részünk!
5
Rumpová Kateřina- 13. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělý hotel pro rodiny s dětmi.
4.5
Csaba- 12. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Unfortunately we needed to leave early than we planned but our experience was really good. The stuff are friendly and helpful. The quality, quantity and variety of the food is excellent. Plenty of choice to relax: pool, sauna, Jacuzzi, bowling, etc. The bar is always open if you get thirsty or if you want some snack. It's quiet, so I can totally recommend for couples and families but I think others would also enjoy. The rooms are clean and cozy. They are providing daily room cleaning, towels and bathrobe.
5
Gregor170981- 11. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Animation for children was very short and animator wadnt good and create. Thermal pool was delete, before i used a lot its . Not good decision to close Thermal pool.
5
Roman Tiutiunnyk- 10. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Отличный отель, приветливый персонал, уютный номер, спа, рекомендую
4.95
Kovács Csatlós Tamás- 10. Feb. 2020
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Bad: Sajnos pont erre az időszakra esett a felujítás,igy a délutáni gyermek alvás kicsit problémás volt!
5
Martin- 06. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: klid
5
Annamária Orell- 06. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Még nem szálló vendégként hanem elektromos autó töltése végett érkeztünk a szállodához, ez ügyben nagyon készségesek voltak. A bárban elfogyaztottunk egy kávét, a mellék helység teljesen rendben volt. Ez köztudottan fontos a mellék helységek tisztasága hisz sokat elárul a szállodákrol. Ki tudja egyszer még meg is szállhatunk.
5
Tibor Deák- 05. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
1985ben épült szálloda szobái teljesen felújítottak. A szálloda melletti arborétumban minden évszakban csodás sétákat lehet tenni. A szálloda éttermében felkészült és profi személyzet áll a vendégek rendelkezésére. Ítt ettem életem legfinomabb vad ételeit. (15 éve minden januárban és májusban itt vagyok 4-5 napot) A gyógyászati rész a gyógy vizes medence az élmény résszel szaunákkal tökéletes. Minden pihenni vágyónak ajánlom. Ár érték arányban nagyon jó.
5
Josip Puljic- 03. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super Ambiente und ruhige Lage super Preis Leistung Verhältnis
5
Hana Matejkova- 03. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super relax 😊
4.55
Anonim- 03. Feb. 2020
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet szimpatikus, kedves, az ételek finomak, a wellness részleg szuper. Bad: Sajnos a jelenleg zajló felújítási munkák miatt a pihenés (a szobában) nem igazán lehetséges, reggel 8-tól délután 5-ig kb. folyamatos hangos zörejek vannak. Ezt leszámítva minden a várakozásunknak megfelelő volt.
5
Josip- 02. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Elisabeth L- 31. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
All inklusive Leistung war top. Essen immer sehr gut. Man könnte eigentlich rund um die Uhr essen. Man kann alles im Bademantel machen, sehr gemütlich. Die renovierten Zimmer sind super. Tolles Wasserlandschaft für Kinder. Tolle Spielbereich e für Kinder. Preis-Leistung Top
5
Liliya- 30. Jan. 2020
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Hotels.com
Мы провели прекрасные новогодние каникулы 2020 вдали от городской суеты, с пользой для здоровья. Особенно понравилось отзывчивое отношение персонала. Ресепшн - прекрасно говорит по- русски NEMETH DORIAN , именно DORIAN и его коллега на ресепшн TOMAS помогли нам решить все мелкие неурядицы. Прекрасно готовят в ресторане, отдельное спасибо шеф- повару, а также лучшему официанту RADVANYI LASZLO !!!! LASZLO каждый наш визит в ресторан делал незабываемым! Желаем ребятам процветания и обязательно приедем еще, уже в обновленные номера !!! Спасибо и до скорой встречи!
4.5
Walter- 28. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen egal welches angefangen vom Frühstück, Mittag - oder Abendessen sowie der Nachmittagsnack ist immer ausgezeichnet gut. Lage, Ausstattug und Ambiente ist sehr gut.
4.5
Anonim- 28. Jan. 2020
  • Skupina priateľov
  • Source: Szallas.hu
Good: Kitűnő konyha,udvarias személyzet Bad: a reggeli és ebéd között igénybevehető büfé kínálata lehetne jobb is
5
Tarsoly Tibor- 27. Jan. 2020
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Jol éreztük magunkat nagyon köszönjük.
5
Borko Attila- 27. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hozza a Danubiustól elvárható szintet.
4.7
Anonim- 27. Jan. 2020
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon finom ízletes ételeket tettek elénk. Kedves, segítőkész alkalmazottak vettek körül minket. Pozitív meglepetés volt még a TV mérete. Bad: Sajnos a 3.és 4. em.felújítása miatt nagy volt a zaj,a 2-on laktunk. Mivel a gyógyvizes medence bezárt sajnos, ezért az élménymedence pár fokkal lehetne melegebb, jól esne úgy láttam, hallottam másnak is.
5
Timea- 26. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko, sme spokojný Bad: Nič
5
Anita Sorger- 24. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
6 éves lányunkkal töltöttünk itt 2 éjszakát. Az ételek zseniálisak, az étterem nagyon kulturált, a wellness részleg szuper, főleg így télen, hogy van kinti része is a medencének ami fűtött így ki-be lehet mászkálni a meleg víz és a pára védelme alatt. A gyerekek wellness részlege szuper, talán csak annyi, hogy a felnőtt wellness részlegen lehetne melegebb a víz hőfoka. A jakuzzi pl. nem melegített fel, többekkel is beszéltük, hogy jobb lenne ha melegebb lenne a víz. A gyermek animációk szuperek, az animátorok kedvesek, aranyosak, szóval abszolút gyerekbarát a szálloda. Ja és ha nagyobb a gyerek, akkor a szülőknek is akad egy kis szabadidő, amíg a csemete az animátorokkal kreatívkodik! Szóval összességében 5 csillag, ez már a második Danubius hotel amit kipróbáltunk, és nem csalódtunk! :)
5
Marija- 20. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Für diesen Preis war alles wunderbar, das Personal war sehr nett, das Essen sehr gut und sehr vielseitig, ich kann es nur weiter empfehlen!
4.8
Anonim- 20. Jan. 2020
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Az ételek választéka és ízvilága kiváló! A személyzet kedvessége és figyelmessége rendkívüli! Külön dícséret a szobalányoknak, gyönyörű rend és tisztaság mindenhol! Bad: A gyógyvíz nagyon hiányzott.
4.85
Kukucska Imre- 20. Jan. 2020
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes nyugodt pihenes
5
Anonymous- 19. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Otthonos, közvetlen hangulat,kedves,figyelmes személyzet-akik tényleg külön dícséretet érdemelnek! Kiváló,ízletes ételek. Tetszik, hogy nem túl nagy, minden részleg könnyen megközelíthető.Nagyon szívesen ellátogatunk újra!
5
anna kavanova- 18. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Krásné místo na relaxační pobyt.
5
Fam- 18. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sind sehr zufrieden. Werden sicher wieder kommen. Bad: Sind derzeitig Umbauarbeiten. Aber trozdem ok Weiter würde ich noch empfehlen die Pflastersteine ausgleichen Gehweg, Parkplatz.
5
Johann Keip- 15. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Die ganze Atmosphäre ist richtig angenehm das Personal ist sehr hilfsbereit und immer präsent. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und sind richtig entspannt nachhause gefahren. Nächstes mal müssen wir uns beim Büfett richtig zurückhalten was bei dem Angebot sehr schwierig sein wird Aber die Waage lügt nicht schade 😋👍🥂
5
Věra- 14. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již několikrát, velice se nám líbí. Při našem posledním pobytu - před Vánocemi jsme se dozvěděli, že hotel od 1.1.2020 ruší léčivý bazén a léčebné procedury. Bude se stavět squash centrum a asi 2 nové bazény a z hotelu se stane wellness hotel. To je nám moc líto
4.5
Marie- 13. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Největší předností resortu je, že je vše pod jednou střechou - ubytování, termální bazén, bazény, stravování a masáže. Paní masérka byla skvělá - opravdový profík
4.5
Tamás- 11. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom és változatos ételek, kedves kiszolgálás, Tisztaság mindenhol. Valóban minden a pihenésről szólt. A fürdő is rendben volt, Bad: Egyedül ami kicsit zavart, hogy a gyerekek ugráltak a medencében gyakran szülői felügyelet nélkül, pedig ehhez nem túl nagy a hely, de megpróbáltunk alkalmazkodni a helyzethez és akkor mentünk amikor kevesen voltak.
5
Tamás Marton- 11. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Negyedszer vagyunk ezen a helyen, és valószínűleg nem utoljára.
4.5
Silke- 08. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war groß und sauber. Das Badezimmer mit der Dusche groß genug für 2 Personen und auch sauber. Das gesamte Hotel ist zwar vom Mobiliar in die Jahre gekommen, aber auf Sauberkeit wird viel wert gelegt. Das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Alle sprechen auch deutsch und englisch. Das Essen egal ob Frühstück, Mittagessen, Abendessen oder die Jause zwischendurch war sehr lecker und ansprechend angerichtet. Es gab viel Auswahl bei den Speisen, Gemüse, Fleisch, Beilagen,... Einfach sehr empfehlenswert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und könnten die Tage sehr genießen und entspannen.
5
Bősze Gyula- 07. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden nagyon jó volt. Jót tudtunk pihenni.
4.5
Anonymous- 07. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: We spent the NYE in the Danubius Health Spa Resort in Bük on All inclusive basis. At first impression I can say the hotel to be dated a bit but the overall we had great exprience. Two floors of the hotel was under construction so the hotel (restaurant and spa facilities) were not crowded. The service and the employers were very kind and polite that seemed to be a great plus for the hotel. The food was also above overall 4* hotels in Hungary - pointing on the taste and variety. Bad: Nothing special to mention. The staff did their best to satisfy all the guests. The service is great & the employers were very friendly.
5
Anonim- 06. Jan. 2020
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kívaló kiszolgálás és ennivaló Bad: Hiányzott a meleg termálvíz ezért csalódottak voltunk
5
Ladislav- 05. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Izby cistucke, strava perfektna, personal privetivy. Nie je co vytknut. Dalsie plus perfektna ziva hudba pri veceri. Bad: Nie je co vytknut.
5
Tímea Szilágyi- 05. Jan. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pár napot töltöttünk a Danubius Hotel Bük**** Hotelban. Az eddigi szállodák közül ahol voltunk nekünk ez tetszett a legjobban. Teljes ellátás az árban ( reggeli :07-10ig,reggeli Plus 10:00-12:00ig gyümölcs, peksutemeny, kávé, üdítők, ebéd 12:00-14:00 ig, sütemény /fagylalt, gyümölcs 14:00-15:30-ig,snack 15:00-17:30-ig, 18:00:22:00-ig vacsora. Sör, bor egész nap korlátlan mennyiségben fogyasztható, de talán ez nem is annyira lényeges. Reggelire, meg talán vacsorára pezsgő is van. Minket nem érint, de többféle gluténmentes, laktózmentes ennivaló is van. Egész nap vannak programok a gyerekeknek (vízi játék, torna, kreativ foglalkozás, esti tánc) , felnőtteknek is. Többek között, ami miatt mi biztosan vissza fogunk jönni, az a nagyon kedves animátor lány, Betti miatt lesz. 😊🤗 Ilyen kedves, gyerekcentrikus animatorral meg nem találkoztunk. 🙂
4.5
Naďa- 29. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velký výběr, kvalitní potraviny Bad: Nic mne nenapadá
5
Dudin Birnas- 29. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
hotel.na úrovni 4 hvězd, zakládají si množství jidla,neda se vše sníst,k snídani sekt,rovněž k večeři
5
Henrietta Priskin- 26. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyerekbarát szálloda (kiságy, babakád, etetőszék, baba fürdőköpeny, kisgyermek medence élmény elemekkel, játszóház, gyermek programok, animátorok), kedves és segítőkész személyzet. Széles választék a svédasztalon vacsoránál és reggelinél is.
5
Radek Tichý- 24. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělý bezstarostný relax. Zrekonstruované pokoje perfektní. All inclusive nejlepší, co známe. Zábava pro děti i dospělé
5
Pavel Svatek DiS- 23. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělé jídlo a hlavně hodně jídla a výtečné víno,
5
Traveler- 21. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Wunderbar! Gerne wieder! Größere Auswahl. Ein Buffet wäre schön.
5
Daniela- 16. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen ist fantastisch. Das Personal sehr freundlich. Die Zimmergrösse (Superior) perfekt. Die Massagen ein Traum
5
Heinz- 15. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel war zwar alt aber schön das Essen sehr gut und die Bedienung gut Bad: Die Baustelle Lärm
4.5
Renata- 15. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyně, úžasný číšník - starší a ochotný pán, který vše stíhal, obsluha v restauraci mu délá radost, současně rovná příbory, chystá nádobí na švédských stolech. Už o minulém pobytu o Velikonocích 2019 byl velmi profesionální a ochotný. Postele jsou pohodlné. Bazény skvělé. ZlepšIla se kvalita bílého vína proti pobytu o Velikonocích 2019. Bad: Rekonstrukce hotelu je nutná, ale určitě by neměl být zrušený bazén s léčivou vodou.
5
Oto Kaňka- 10. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobrý jídlo a velice příjemné prostředí a obsluha
4.5
Peter- 10. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Personal zuvorkommend und sehr nett. Super Küche. Alles perfekt Zimmer komplett neuwertig.
5
Petra Kysilková- 08. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektní servis
5
Pavel- 08. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Volná kapacita v našem termínu, výborná strava, čistota bazénů, čistota celého areálu. Bad: Vzhledem k tomu , že v tomto hotelu jsme byli již po páté zjišťujeme ,že strava ač určitě bohatá a nadstandardní se proti minulým rokům trochu zhoršila hlavně ve studeném bufetu. Není to výtka , ale pouze srovnání. Nový majitel není tak štědrý. Ale stejně nemáme jediné záporné zkušenosti. Bohužel od ledna 2020 již nebude v provozu bazén s termální léčivou vodou což je velká škoda. Myslím že majitelé poznají úbytek hostu.
5
Jaroslav Ščepán- 07. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fajn. Super jedlo. Welness.Ponukajú all inclusive balík služieb. Vysoký vekový priemer hostí.
5
Kollar Attila- 03. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon tetszett! Jövünk máskor is!
4.8
Jiří- 02. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Čisté pokoje, velký výběr jídla. Možnost půjčení jízdních kol popř choditka pro ivalidy.q Bad: Škoda ,že bar zavítal v 22hod. V all inclusive není tvrdý alkohol
4.5
Ewald- 01. Dec. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Essen Bad: Wir haben erfahren, dass dieses Hotel ab 2020 kein Heilwasser mehr anbieten wird - das ist sehr schade
5
Renata Bitvarova- 29. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Slušný personál,výborná strava
4.6
Petr- 28. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v tomto hotelu na doporučení. Vyplatilo se. Byli jsme se vším spokojeni, určitě zase radi prijedeme.
5
Irena- 25. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně i ostatní jídla super Bad: byli jsme tam již po šesté, takže doporučujeme.
5
Tünde Élesné Spiesz- 24. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sajnos januárban már nem lesz gyógyvíz, pedig nagyon jó volt! Finom a konyhája is!
5
Alice- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo skvělé, jídlo naprosto vynikající!!!
5
Małgorzata- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel dla tych co kochają kąpiele termalne.
4.5
Renata- 22. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše ok
5
Ivan Hrkel- 20. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Milý personál hezký zařízený pokoj a neskutečně dobře vařili
5
Anonymous- 19. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byly výborné, lokalita průměrná. V budoucnu se chystáme do Vašeho hotelu určitě s přáteli vrátit. Kvalita služeb byla totiž vynikající.
5
Irena- 19. Nov. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nám úplně všechno. Super luxusní jídlo. Ubytování v 5. patře po rekonstrukci absolutně spokojenost. Bad: Líbilo se nám všechno.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

Naše izby budú ešte krajšie

Na jar 2020 prebehne kompletná renovácia ďalších 76 izieb na 3. a 4. poschodí, aby sme mohli hosťom poskytnúť ešte dokonalejší a pohodlnejší odpočinok.
Po renovácii izieb, doteraz zaradených do kategórie standard, sa z 2/3 hotelových izieb stanú izby kategórie executive s interiérom zariadeným sviežimi farbami, v prémiovej kvalite, kde budú spokojnosti hostí slúžiť aj také extra služby, ako minerálka a káva alebo čaj, denne pripravené v izbe.

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X