toggle menu

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 5357 hodnotení
Služby
4.9/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.8/5
Poloha hotela
4.8/5
Personál
4.9/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
4.5
Andrea- 09. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All inclusive Bad: Počas 3-dňového pobytu boli celý čas odstavené bazény kvôli sanitácii a neboli sme o tom vopred informovaní.
4.5
Jozef- 04. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytovanie,strava,personál,welnes boli OK Bad: Už po minulom pobyte pred 2 rokmi som písal, že na parkovacích miestach sú zatrávňovacie dlaždice, miestami s nerov- ným povrchom v blízkosti stromov. Tento nedostatok nebol odstránený,aj keď v hoteli zrejme prebehla inovácia inte- riéru.
5
Gabriela- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalizácia výborná. Chodievali sme na výlety do okolitých historických miest - Kőszeg, Sopron, Fertőd, Szombathely. Takto sa nám podarilo spojiť welness pobyt s poznávacím zájazdom. Bad: Jedine čo nám trošku skomplikovalo pobyt bol nefunkčnosť 1 výťahu z dvoch.
5
Antonín- 20. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava, bazén,pokoj Bad: Nic
5
Andrea- 02. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikajúca izba, skvelé jedlo, ústretový personál Bad: Veľmi slabá wellness zóna, bazény dobré, ale sauny málo a malé, pôsobia špinavé I keď nie sú

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you very much for rewarding our hotel with such high scores. We appreciate that you highlighted our excellent rooms, delicious food, as well as our helpful staff. Thank you for your visit. We hope that we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

5
Alexander- 30. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo výborné. Ochotný personál. Čistota. Spokojnosť.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, First, we would like to say thank you for rating us and giving us feedback about your stay in Danubius Hotel Buk! We really appreciate that you shared your thoughts and experiences with us! Thank you so much for sharing how amazing time you had here, we are thankful for that! Also, thank you for highlighting how delicious was our food! Furthermore, thank you for the kind words about our staff and cleanliness. Once again thank you for the supportive review! We can’t wait to welcome you again! Best wishes, Hotel Management

5
Kinga- 29. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo super💯

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you very much for rewarding our excellent hotel with such great scores. It makes us beyond delighted that you were satisfied with our hotel, and that you didn’t encounter any problems during your stay. We are grateful for choosing us. We hope to welcome you back! Best regards, Hotel Management

5
Juraj Durko- 21. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektná dovolenka pre rodiny s deťmi. My sme boli s malou vnučkou. Všetko na jednom mieste. Celý týždeň som ani nemusel naštartovať auto. Vynovené klimatizované izby, veľká sprcha, super jedlo, bazény naozaj pre každého, večerné programy pre deti, Vonku všetko upravené, v jazierku korytnačky, na stromoch veveričky 😀 vnučka nechcela ísť ani domov. Malé negatívum by som smeroval k šoférom ktorí parkujú cez čiary a obsadia tak zbytočne 5 miestny parkovací box 3-mi autami. Potom ostatní šoféri nevedia zaparkovať.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Your amazing review makes us beyond delighted. Thank you for mentioning our new, air conditioned rooms, tasty food, pleasant pools, as well as the programs we offer for children. We are glad that you had an enjoyable stay this time. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Juraj- 21. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: všetko je na jednom mieste, super strava, bazény. Bad: parkovanie, tam kde mohlo stáť 5 áut, stáli 3 cez čiary!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Your kind review makes us delighted. Thank you very much for highlighting our delicious food, and our great swimming pools. We hope that overall, you had an enjoyable visit. It means a lot to us that you chose our hotel this time. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Ria- 20. Aug. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Najmä pre deti je to skvelý hotel. Nemusíte sa starať naozaj o nič, len si užívať.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Your wonderful review makes us really happy. We are glad that our various services for children were to your liking. Thank you for choosing our hotel. Hopefully, you didn’t have any problems during your visit, and that you will return again soon! Best regards, Hotel Management

5
Zoli- 31. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo super 👍

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you very much for rewarding our hotel with so high scores. It makes us beyond delighted that you were satisfied with us. Hopefully, you didn’t encounter any problem during your visit. Thank you for choosing us this time. We are looking forward to your next visit! Best regards, Hotel Management

5
Zdenek- 17. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: čistota Bad: nic

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, It makes us happy to see your kind review. Thank you for rewarding our efforts with such great scores. We are glad to know that you didn’t have any problem during your stay. It means a lot to us that you visited us this time. It was a pleasure to host you! Best regards, Hotel Management

4.5
Lubomira- 14. Júl. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vynikajúca strava, pekná záhrada, milý personál Bad: jeden deň bol uzavretý detsky bazén a keďže sme boli s malými detičkami, chýbalo nám to

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you so much for rating Danubius Hotel Buk and giving us feedback about your stay! We really appreciate that you chose our hotel for your stay in Budapest. It makes us truly happy that you are satisfied with us! Thank you for highlighting how delicious our food is! Also, thank you for sharing that you were satisfied with our staff as well. Although, we apologize for the inconvenience that you experienced! Our team will always wait for you with a warm welcome! We hope you had a wonderful time here and we can’t wait to be your host again! Until then we wish you all the best! Best wishes, Hotel Management

5
Ladislav- 29. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo super , aj živá hudba s pánom Nyári Dezsom :) Bad: živá hudba by mohla byť dlhšie aspoň do 23.00

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, First of all, we are really thankful for taking the time and sharing your wonderful review. We are glad that in general, you were satisfied with your stay. Thank you for choosing us this time. We hope you didn’t have any inconvenience, and that you will return in the future! Best regards, Hotel Management

5
Alexander Gál- 26. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Boli sme veľmi spokojný a za všetko dávame 5 hviezdičiek, jediné v čom bol problém po skončení pobytu, bolo že recepčná (Renata) nám omylom naúčtovala o 100000ft viac. Keďže sme si to nevšimly, išli sme domov. Táto recepčná nám volala keď sme už boli 20 km od hranice. Zavolali sme naspäť a ona sa ospravedlnila, že za pár dní dostaneme späť peniaze. Stane sa, že ťuknete o jedno čislo naviac. Poskytli sme jej číslo karty s ktorým sme platily aj účtu kde to majú poslať.Prešiel týždeň a nič, viackrát sme volali, potom sme dostali takú odpoveď že žiaľ banka nám pošle peniaze do 30 dní!? To akože sme kde? Oni urobia chybu a ja mám mesiac čakať. Už sme chceli dať návrh že tie peniaze tam necháme ako zálohu a zopakujeme pobyt, opoveď bola peniaze má banka a je nám ľúto čakajte, do 30 dní peniaze dostanete. Takže dajte pozor keď platíte! Nám nič nezostáva len čakať a zvoliť si inú destináciu, lebo tam už neprídeme.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you so much for your amazing review regarding Hotel Bük. It is such a delight to know, that you had a perfect time in our hotel. Thank you for highlighting the nice location and the amazing facilities of the hotel. It would be a great pleasure to welcome you back again! All the best, Hotel Management

4.5
Martin- 03. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalita je vynikajúca. Hotel perfektný. Jedlo a personál tiež vynikajúci. Bad: Nie je nič, čo by sa mi nepáčilo.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, First of all, we would like to thank you for sharing your kind review. It makes us delighted to see that you were satisfied with your stay overall. We appreciate your kind remarks regarding the favorable location of our hotel, our delicious food as well as our friendly staff. Thank you for choosing to stay at us, we hope we will meet again soon! Best regards, Hotel Management

5
Michal- 28. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: všetko sa mi páčilo, nemám k tomu viac čo dodať. Strava vynikajúca, personál milí👍

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, To begin with, we are thankful for your review. We are glad that you were satisfied with all of our services, and that you didn’t experience any inconvenience. It means a lot to us that you emphasized our excellent food and our kind staff. Thank you for visiting us. We are pleased to have hosted you! Best regards, Hotel Management

5
Renata- 13. Feb. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personál bol veľmi milý..., Super raňajky , obedy večere..Maximálna spokojnosť. Nadmieru sme boli so všetkým spokojný. Izba bola čistá. Každý deň nám doplňali do chladničky minerálnu vodu. Menili podľa našej žiadosti župany., uteráky... Nemali sme a nemáme žiadne nežiaduce pripomienky.., Tento Hotel spĹňa maximálnu spokojnosť. Každému odporúčam., Určite sa sem ešte vrátime. Bad: všetko sa nám páčilo :-)

Danubius Hotel Bük
Dear Guest! We would like to say a huge thank you for your kind review about our hotel! We are really happy that you choose Danubius Hotel Buk. It is so good to read that you were totally satisfied with us. Thank you for mentioning how friendly and helpful our staff is, it means a lot to us. Also, thank you for sharing that when you asked our staff helped you out immediately. Our guests satisfaction is top priority for us! Thank you for sharing all these details, we are thrilled to read that you will come back! We can’t wait to see you again! Best wishes, Hotel Management

5
Karol- 24. Jan. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo bolo vinikajuce.Personal super.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We are more than glad that you shared your nice feedback with us about Danubius Hotel Bük. It is just great that you gave a full score rating for us and highlighted our amazing food and great staff. We hope that your time spent here was nice and our team would be happy to welcome you at our place again in the future! Best regards, Hotel Management

5
Anonymous- 29. Sep. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: personal, jedáleň,bazeny Bad: vaňa v kúpeľni

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Thank you for your valuable feedback. We are delighted to hear that you enjoyed your stay and we appreciate your kind mention of our teams quality service and you also enjoyed our pools. We are looking forward to welcoming you back! Best regards, Hotel Management

5
Denisa- 21. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kľud pokoj..izba strava Bad: Voda studená..káva za poplatok v all inclusive.😥

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, It is great that you took a few minutes to write a review about Danubius Hotel Bük. It is amazing that you were amazed by our service and hotel itself. We hope you will return in the future and you will be waited with warm welcome here all the time in the future. Best regards, Hotel Management

5
Jozef- 19. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Izba Executive je krásna, kúpeľňa super. Nádherná záhrada, výborná kuchyňa, super all inclusive servis , Wi-Fi. Hotel má perfektnú spoločenskú atmosféru, po dobudovaní detského sveta je to raj aj pre deti. Bad: Chýba televízny kanál v slovenskom, alebo českom jazyku

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We truly appreciate every wonderful thought you shared about our hotel, your kind review will give our team impetus in our future work! It is fantastic that you especially pointed out your satisfaction with the room facilities, as well as with the atmosphere. We also value that you emphasized our excellent all inclusive service and we truly hope you could explore all beautiful sights of the city easily. Briefly to conclude, we are very much looking forward to see you again – our team will always wait you with friendly welcome! Kind regards, Hotel Management

5
Milan- 13. Jún. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ako vzdy v tomto hotel vsetko ok Bad: Nic

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We wholeheartedly appreciate your wonderful feedback about our Danubius Hotel Bük. First and foremost, we would like to express our gratefulness to you for being our guest many times previously. One of the greatest recognitions is when we can read the appreciative remarks of our returning guests. We are beyond happy that you had a fantastic stay in our hotel, and heartily hope that your lovely experience would bring you back many more times in the future. You are always waited with the warmest welcome. Warm regards, Hotel Management

5
Stanislav- 17. Aug. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyňa, všetko na jednom mieste...

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review! We are glad, that you had a nice time in our hotel and we do hope that we can welcome you in our hotel again soon.

5
Nora- 31. Júl. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jednoducho vynikajúce....izby čistučké, vynovené, z balkóna panaromatický výhľad na okolie, služby na vysokej úrovni, jedlá úplne fantastické, všetko chutné, čerstvé, od šalátov po deserty...okolie kľudné a udržiavané, veľa možností na vonkajšie aktivity ( golf, tenis, fitnes, požičovňa byciklí, atď.), personál ochotný, milý....rôzne možnosti pre detské zábavy, hry....vrelo odporúčam tento hotel a určite sa sem vrátime...🙏🙂 Ďakujeme za všetko...🙂🙂

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, thank you for the evaluation. We are looking forward to welcoming you in the near future.

5
J B- 17. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobré služby, skvelý wellness, výborná kuchyňa

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review! We are glad, that you had a nice time in our hotel and we do hope that we can welcome you in our hotel again soon.

5
Andrea- 12. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ako vzdy vsetko bolo super!!!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
4.5
Luboš- 23. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokoj dostatečně prostorný ,kompletně vybavený. Wifi celkem OK. Excelentní strava jak chuťově ,tak výběrem ! Ve wellness kvituji relax zónu kam nemají přístup děti. Bad: Trošku byl cítit v koupelně odpad za to bod dolů !
5
Mujascha S- 22. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfekt für einen Kurztrip. Entspannen, Genießen und Spaß haben. Sehr gutes Preis Leistungs Verhältnis! All Inclusive, netter Thermenbereich. Gutes Essen mit großer Auswahl. Sehr schöne Zimmer. Freundliches Personal. Leider gibt es nur 2 Aufzüge, was zu längeren Wartezeiten führt um aufs Zimmer zu kommen. Bier, Wein, Softdrinks, Kaffee & Tee sind im Preis inkludiert. Cocktails gibt es für ein paar Euro an der Bar. Das Restaurant Service ist sehr aufmerksam, freundlich und schnell. Die Bademäntel könnten öfters erneuert werden, waren schon recht gebraucht aber sauber. Badeschuhe sind nicht am Zimmer, bekommt man aber für 2€.
5
Štěpanka- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Užili jsme si relax, skvělé jídlo.Hotel vřele doporučuji. Určitě se vrátíme
4.5
Lenka- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo výborné a zcela dostačující. Pokoje, především koupelna super. Bad: Parkování u hotelu po 19 hodině bylo dost obtížné.
4.5
Katarina- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus ételek. Finom alapanyagok, minden ízletes volt. Wellnes is jó volt. Megfelelö minöség az árhoz képest. Szivesen visszatérnénk a jövöben. Bad: Annyi volt a cseh, hogy olyan érzésunk volt, hogy Csehországban vagyunk.
5
Dewid- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szép Hotel, nyugodt környezet. Bad: Jó volt minden.
4.5
Trifidka- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo skvělé, rádi si pobyt zopakujeme. Byli jsme velice spokojení.
4.5
Stanislav- 21. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personál v restauraci super pouze starší číšníci.
5
Katy- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: sehr gutes Essen. sehr sauber und nettes Personal
5
Ruszkij- 19. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes hely, már másodszor jöttünk párommal ide. Most sem csalódtunk. Finom ételek bőséges kínálat, személyzet nagyon barátságos, pedig péntek reggel már elég sokan voltak. Érdekel ha befelyezik a szauna felújítását, hogy milyen lesz :) Bad: Talán ami említésre meltó, hogy a szobák kissé leharcoltak. És az ágyak nagyon puhák. Akik keményen szeretnek aludni ők szenvedni fognak. Felújítás zajlik a hotelben ami hangos, de minket nem zavart. Olvastam a sok negatív vissza jelzést ezzel kapcsolatban. Inkább ami zavaró a sok cseh vendég akik nem ismerik a kultúra alap szabályait sem. Külső medencében pl úgy beszélgetnek h 5 méterre üvölt a másikhoz.
5
Dmitrij- 18. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše celkem dostačující. Bad: uklízečky neuklízely pokoj v průběhu pobytu a neměnili ani ručníky, ale při příjezdu pokoj byl čistý.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, First of all let us thank you for taking your time and composing a feedback about Danubius Hotel Bük. We are glad to read that overall you had a great time and you left us with a positive experience. Indeed, we do not offer an automatic daily cleaning service only upon request. This process was implemented to reduce the number of daily contacts to help precent spreading Covid. We apologize for the inconveniences caused! Next time, please do not hesitate to contact our helpful reception staff for guidance! We hope that you will choose us again in the future! Kind regards, Hotel management

5
Katalin B.- 16. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden tekintetben pozitív a véleményem.
4.5
Mag- 16. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Freundliches Personal, gutes Essen, Sauberkeit

Danubius Hotel Bük
Lieber Gast, Zunächst einmal vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Bewertung zu schreiben. Wir freuen uns, dass Ihnen unser leckeres Essen, das freundliche Personal sowie unser günstiges Preis-Leistungs-Verhältnis gefallen haben. Wir danken Ihnen für Ihren Besuch. Wir hoffen, Sie kommen bald wieder zu uns! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Daniel- 15. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno bylo naprosto dokonalý 😀👍👍 mužů jen doporučit.

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Let us express our gratitude for your kind review. We are pleased to know that you were satisfied with our hotel. Thank you very much for choosing us this time. We hope we will have the opportunity to host you again soon! Best regards, Hotel Management

4.5
Jana- 13. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborné jídlo, příjemný personál a atrakce pro děti úžasné ☺️

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, We really appreciate that you chose our hotel, the Danubius Hotel Buk for your stay. Thank you so much for rating our hotel and giving us feedback about your stay! It makes us happy that you enjoyed your time here. Thank you for sharing how satisfied you were with our staff’s work. It was our pleasure to have you here. Also, thank you for mentioning our delicious meals. Overall, we hope that you had a pleasant time, and we can’t wait to see you again! Until then we wish you all the best! Best wishes, Hotel Management

4.5
Pavlína- 13. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: čisté, útulné, prostorné, vše po “ruce”, pro děti super, výborné jídlo, velký výběr , Bad: nic

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, Let us start by thanking you for rating Danubius Hotel Buk and giving us feedback about your stay! Thank you so much for sharing how satisfied you were with us during your stay. We appreciate that you highlighted how family friendly our hotel is. Also, we are glad that you enjoyed our delicious breakfast. All in all, we hope you had a pleasant time and collected many great memories! We hope to see you soon! Best regards, Hotel Management

5
Ibolya- 12. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli jó volt, de az ebédtől és a vacsorától nem voltunk elragadtatva! Bad: Az ebéd és a vacsora!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük értékelését. Örülünk neki, hogy összességében meg voltak elégedve szállodánkkal. Bízunk benne, hogy ez alkalommal jól érezték magukat nálunk. Hálásak vagyunk, hogy minket választottak. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.8
Brenkus Károly- 12. Nov. 2022
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    4
  • Pomer ceny ku službám
    5
Nyugdíjas házaspár vagyunk 47 éves házasági évfordulónk volt mikor ott jártunk.3 éjszakát töltöttünk ott és kellemes pihenés volt számunkra.Az étkeztetés mindenből bő választékvolt.Visszatérünk még ha egészségünk engedi.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta kedves visszajelzését. Örülünk neki, hogy jól érezték magukat nálunk. Reméljük, látogatásuk során nem adódott semmilyen probléma. Nagyra értékeljük, hogy ez alkalommal ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Viktória Bárány-Farádi- 11. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A szálloda nagyon csendes, és szép zöld környezetben helyezkedik el. A személyzet kedves, segítőkész. A konyha kiváló, a wellness csúcsszuper. Gyermekkel tökéletes kikapcsolódás. Ide még biztos visszatérünk:) Köszönünk mindent:)
5
Borchert-yasar- 11. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Einfach perfektes Hotel

Danubius Hotel Bük
Lieber Gast, Ihre wunderbare Bewertung macht uns mehr als glücklich. Es ist schön zu wissen, dass Sie mit unserem Hotel zufrieden waren. Hoffentlich hatten Sie keine Probleme während Ihres Aufenthalts. Herzlichen Dank für Ihren Besuch. Es war uns ein Vergnügen, Sie zu empfangen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Management

5
Adrienn Csatàri-Deák- 06. Nov. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon gyerek és csaladbarát szálloda.A wellness részlege szuper,van játékterem,jatszòhaz az ellatás kivállò, rengeteg gyerek program közúl lehet választani.,most épp boszorkany hétvége volt nagy élmény volt a kislanyunknak..igazi kikapcsolodás az egész csaladnak csak ajanlani tudjuk,mi biztos vissza fogunk menni.😊
5
Kondics Beáta- 06. Nov. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól êreztük magunkat. Biztos vissza fogunk têrni a hotelba.Mindenel nagyon meg voltunk elêgedve.Kìtűnő konyha az êtelek nagyon finomak ízletesek bősêges vàlasztêk. Szemėlyzet barátsàgos , udvarias.Welnes rèszleg is nagyon tetszet felnőtt, kisgyermek is feltalàlja magàt. Kicsiknek jàtszószoba nagyoknak jàtêkterem szuper . Aki itt nemtudja magàt jól êrezni maradjon otthol.😀 Biztos vissza megyünk mêg.🙂
5
Ford Mondeo- 05. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Excellent, nice clean hotel, all inclusive. Friendly staff, good food. Highly recommended.
5
Robert Fischer- 04. Nov. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bezüglich Preis Leistungs Verhältnis sehr gut. Verbesserungsvorschläge wurden direkt weitergeleitet und tw zeitnah erledigt.
5
Anonim- 02. Nov. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: minden rendeben volt

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy rászánta idejét, és értékelte szállodánkat. Örülünk neki, hogy meg voltak elégedve velünk, és hogy mindent rendben találtak. Igazán sokat jelent nekünk, hogy ezúttal ellátogattak hozzánk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Major Zoltánné- 01. Nov. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves segítőkész személyzet. Finom bőséges étel választék. A keresztfiúnkkal voltunk mindenkinek ajánlom nagyon jól éreztük magunkat. Voltunk már egy pár helyen de azt kell mondjam eddig ez volt a legjobb . Esetleg egy kis változtatást lehetne ajánlani a szállodának, jó lett volna ha tovább van nyitva a fürdő része legalább 22.00 ig amig a többi szolgáltatás is elérhető. Ha tehetjük visszamegyünk még . Köszönjük szépen .
5
Jenő Kiss- 31. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden szuper jó volt az eltöltött 4 napban
4.8
Anonim- 31. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden ok!
5
Klára és Attila- 30. Okt. 2022
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Tökéletes választás, ha valaki pihenésre, feltöltődésre vágyik! Az executive szobák kifogástalanok, valóban mindent igényt kielégítőek. A hihetetlenül kényelmes ágy, a black out függönyök, a modern fürdőszoba, a szolgáltatások, a számtalan sportlehetőség, az all inclusive ellátás várakozáson felül ízletes és változatos fogásokkal, a dolgozók kedvessége, mind-mind egy felejthetetlen és valóban gondtalan pihenést biztosítottak számunkra, amit ezúton is nagyon köszönünk. Biztosan visszamegyünk még, ha tehetjük. Tanács: a kelt tésztákat ne vegyék le az "étlapról", mert fenségesek! :)

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük, hogy ilyen remek értékelést adott Danubius Hotel Bük szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Külön köszönet, hogy kiemelte remek szolgáltatásainkat, sportlehetőségeinket, valamint kényelmes ágyainkat. Természetesen a jövőben is örömünkre szolgálna, ha minket választana. Üdvözlettel: Hotel Management

4.8
Somodi László- 28. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Bad: Szobánk a takarítónők szervíz helyisége mellett volt és a délutáni pihenő időben műszakzáráskor zajosak és hangosak voltak.
5
Anonim- 27. Okt. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Maximálisan gyermekbarát!!!
5
Skapér Ibolya- 26. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon jól éreztük magunkat! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, az all inclusive ellátás a vártnál is jobb volt. Az ételek nagyon finomak voltak, a szoba kényelmes, tiszta volt. Először voltunk a szállodában, de biztos, hogy nem utoljára.
4.8
Anonim- 25. Okt. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyerek és felnőtt barát, bőséges választék az étkezéseknél, valamit kellemes a fürdő.
5
Ivana Vodáková- 25. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
It's Sunday morning. We leave hotel after breakfast. Confusion everywhere, we are packing things, getting ready for the trip. Our four-year-old Viki is watching a fairy tale in bed. Later he gets out of the bed, everything is packed and we go home. Then I find out that I'm missing my tablet. Where did it stay? I'm sure it won't be found anymore, but I don't understand. After all, I checked everything carefully. I call the hotel and unbelievable... not only did they find my tablet, but they also carefully packed it and sent it back to the Czech Republic. Thank you to everyone Je neděle ráno. Po snídani odjíždíme. Všude zmatek, balíme věci, chystáme se na cestu. Naše čtyřletá Viki sleduje pohádku v posteli. Později vylézá z postýlky, vše sbaleno a jedeme domů. Až tam pak zjistím, že mi chybí můj tablet. Kde vlastně zůstal? Už se určitě nenajde, ale nechápu. Vždyť jsem vše pečlivě prohlédla. Telefonuji do hotelu a neuvěřitelné... nejen že mi můj tablet našli, ale i pečlivě zabalili a poslali zpět do Česka. Velké poděkování všem
4.8
Anonim- 24. Okt. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: A wellness rész nagyon jó,a kinti medence volt a kedvencünk, az ételek kifogástalanok. Bad: Az ágyak nagyon kényelmetlenek.
4.5
Zimmel- 21. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ochotný personál, klidné prostředí. Bad: Poslední den nemá návštěvník nárok na oběd přesto že má zaplaceno 5 dnů.Zacina večeři a končí snídaní.
5
Anonim- 20. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenben kézségesek voltak, udvariassak,
4.5
Soňa- 18. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokoje pěkné, zrekonstruované, jídlo vynikající :-) Bad: Čistota toalet u bazénů :-(
5
Zsolt Balázs- 18. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat, szép a szálloda és nagyon kedves volt a személyzet is, az ételek nagyon változatosak és finomak voltak

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk, Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szánt a Danubius Hotel Bük érétkelésére. Rendkívüli örömmel tölti el egész csapatunkat, hogy mindennel elégedett volt és hogy elvárásainak meg tudtunk felelni. Köszönjük, hogy kiemelte a kedves személyzetet, a csodás környezetet és a finom, változatos ételeket! Sok szeretettel várjuk Önt a jövőben is! Kérjük, értékelje hotelünket a TripAdvisor-on. Köszönjük! https://www.tripadvisor.co.hu/UserReviewEdit-g274888-d279418-Danubius_Hotel_Buk-Buk_Vas_County_Western_Transdanubia.html Köszönettel, Hotel management

4.65
Vargáné Papp Julianna- 18. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Barátságos kiszolgálás! Bad: Szobában a futést hiányoltam este,a köntösök nehezen száradtak,vagy nem száradtak meg más napra!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Igazán hálásak vagyunk kedves értékeléséért. Nagyra értékeljük, hogy megemlítette barátságos kiszolgálásunkat. Nagyon szépen köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk vendégül látni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

4.7
Makai Attila- 16. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Először szálltunk meg a szállodában,nagyon jól éreztük magunkat.A szolgáltatások,minősége kiváló.Az all inclusive ellátás,elragadó választékos,ízletes ,csak ajánlani tudom.Legközelebb is szívesen választjuk a szállodát pihenésűl!

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Elsőként szeretnénk kifejezni hálánkat kedves értékeléséért. Nagy örömmel tölt el minket, hogy kiváló szolgáltatásaink, remek all inclusive ellátásunk, valamint választékos és ízletes ételeink elnyerték tetszésüket. Nagyra értékeljük, hogy ezúttal ránk esett választásuk. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Andrea Vámosiné Horvath- 13. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon elégedettek voltunk, minden tiszta és kényelmes volt. Az ételek finomak, nagy a választék. A személyzet kedves, segítőkész! Biztosan visszatérünk még és másoknak is ajánlottuk a szállodát!
5
Katalin Kővágó- 13. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper kajakínálat, széles választék minden vonatkozásban!
4.5
Jaroslav- 13. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše , ale hlavně nově opravené pokoje. Bad: Škoda, že už tam není termální voda.
5
Srđan- 11. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: usluznost prijaznost lepa lokacija
5
Németh Zoltán- 10. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon segítőkész személyzet finom ételek. Wellness részleg nagyon jó. Bátran ajánljuk mindenkinek.
4.5
Zbigniew- 10. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wszystko jedzenie i baseny
5
Orsolya Horváth- 10. Okt. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mi egy felújított szobát kértünk, ami minden szempontból tökéletes volt! A szálloda hallja, étterme egy picit retro. A medencék nagyon jók, főleg a gyerekmedencéknél töltöttünk több időt imádta a lányunk! Az ételek talán itt voltak a legjobbak voltak az eddig kipróbált szállodák közül, minden finom ízletes volt és az all inclusieve-nek köszönhetően egész nap tudtunk enni, ami nagyon hasznos ha az embernek van egy kisgyereke aki nem mindig akkor éhes amikor a főétkezések vannak. A délutáni snack felhozatal is nagyon bőséges változatos főételekkel. A desszertek általában az ilyen helyek gyengéi, de itt az is finom volt! A kert csodálatos gondozott, mókust is láttunk. A személyzet főleg az étteremben nagyon kedves volt. Egyszóval le a kalappal Danubius Hotel Bük így kell ezt csinálni!
5
Jana- 09. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Dobré jídlo, velký výběr, příjemné prostředí v hotelu Bad: Nekvalitní pivo a vino. Čisto,, pěkný pokoj, ale matrace v posteli nekvalitní
4.5
Katerina- 08. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: comfortable room, delicious food, quiet place around, nice garden with games. All inclusive: 7-10 breakfast, 10-12 snack, 12-14 lunch, 15-17:30 ice cream, pizza, snack; 18-22 dinner; drinks all day. 2 playrooms for children, playroom for adults. Various pools, sauna. comfortable bed, big shower, kettle in the room, towels and bathrobes. Bad: parking for a fee, smelly drain in the shower.
5
R AC- 07. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szeretem a helyet, 20 éve visszajárunk.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Először is, szeretnénk megköszönni, hogy időt és energiát szánt arra, hogy Danubius Hotel Bük szállodánkról értékelést adott. Köszönjük szépen a visszajelzést is, hiszen hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen régi vendégeink. A jövőben újra visszavárjuk, ajtónk továbbra is nyitva áll Önök előtt. Kérjük, értékelje hotelünket a TripAdvisor-on. Köszönjük! https://www.tripadvisor.co.hu/UserReviewEdit-g274888-d279418-Danubius_Hotel_Buk-Buk_Vas_County_Western_Transdanubia.html Üdvözlettel: Hotel Management

5
Szilvia Bak- 05. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A szálloda részben felújított. (A szobánk a ,,másik,, részben volt.) Food & drinks: Szuper!
4.5
Jan- 05. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel s vybavením , bazény i stravování nemá chybu. Pestrý výběr jídla. Super vyžití pro děti. Okolí hotelu pečlivě upravené. Všude čisto. Bad: Nemožnost usušení ručníků a županu v chladném počasí. Pružinové matrace nebyly moc pohodné.
4.5
Romana- 05. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše v pořádku,už mám další rezervaci,moc se nám líbilo
4.5
Pavlina- 05. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se nám vše. Od ubytování až po velký výběr jídel. Chutí naprosto úžasných. Bad: Jen jedna malá vada na kráse. Bohužel se ještě netopilo a my se oblekali do mokrých plavek.
5
Vivien- 04. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó volt az all inclusive ellátás, változatos ételek voltak. A wellness részleg nagyobb, mint amire számítottunk. Bad: A liftek lassúak, illetve az egyik mindennap elromlott.
4.5
Robert- 04. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Předně bylo fajn, že nebyly ubytované v tomto termínu děti školou povinné a i když byl hotel plně obsazen, byl všude klid a pohoda. Velice milý a ochotný personál restaurace ( zejména chválíme profesionalitu pana Ludwiga, za nás TOP ), baru, recepce i úklidu. Po příjezdu domů jsme si ihned zarezervovali další pobyt na měsíc leden a upřímně, moc se těšíme. Bad: Oproti předešlým pobytům v tomto hotelu byl tentokrát méně pestrý výběr jídel. Za celých pět dnů jsme neměli smažený kuřecí, nebo vepřový řízek. Vlastně smažené pokrmy chyběly obecně. Druhá věc která nám vadila bylo, že personál welnes nechal koupat romské hosty v nějakých podivných šatech, které zdaleka plavky nepřipomínaly. Pravděpodobně se koupali v letních šatech a legínách. Neestetické a hlavně nehygienické.
5
Trefilova- 03. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Naprosto super 😆 moc se nám líbilo. Těšíme se že se brzy zase vrátíme. 🥰 Bad: Nebylo nic co by se nam nelíbilo.
5
Ivana- 03. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborně zajištěný program pro děti, oceňuji spojené pokoje pro rodinný pobyt.
5
Anonim- 03. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Igényes környezet, barátságos személyzet. Kellemes szolgáltatás, finom és bőséges ételválaszték.
4.5
Vasile- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personale cordiale, pulizia, cibo per tutti i gusti, zona wellnes.. Bad: Rispetto a un anno prima adesso il prosecco a pranzo e cena era a pagamento. Per caricare telefono bisognava staccare la lampada. Anno scorso avevo una camera rinnovata che aveva le prese, invece questa forse e da quando non erano ancora i cellulari.
5
Andrea dr. Simkó- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A hely retro volta igaz, de a szolgáltatások minősége, az odafigyelés, a tisztaság, a személyzet kedvessége, szolgálat készsége bőven kompenzálja ezt. Az executive szoba szépen felujitott, igazán modern, ízléses, kényelmes. Az étteremben az ételek finomak, ízletesek, nagyon odafigyelnek, gyorsan pótolják a kiürülő chawingeket. A felszolgálók kedvesek, gyorsak. (Az azért igaz, hogy ételkülönlegességekre nem kell számítani, de a hagyományos ételek tényleg ízletesen, finoman elkészítettek.) Állati eredetű tejterméket nem fogyasztóként a Yoya termékek állnak rendelkezésre, ami azért nem Alpro minőség és választék😒. Ételallergiasként és cukorbetegként a desszertekről teljesen le kellett mondanom, mivel az egyszeri próbálkozás "élménye" után inkább döntöttem úgy, hogy ezt kihagyom. Így aki hasonló gondokkal küzd, az jó ha tudja, hogy ez nem az a hely, ahol ezt a problémát már jó minőségben tudják kezelni. De ezen kívül a hely ár - érték arányban nagyon jó, élvezhető, és érezhető az odafigyelés a vendégekre.
5
Ceckova- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už potřetí, vždy spokojenost. Bad: Mohlo by být více českých programů, v hotelu bývá 60 -70 procent Čechů, a z českých programů jen ČT 24.
5
Vítězslav- 02. Okt. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Letos jsme tam byly počtvrté a už máme znovu rezervaci na jaro tak není co dodat zkrátka bezva.Jen možná by na pokoji vzhledem k návštěvnosti turistů z ČR mohla být v nabídce TV mimo jediné Čt24 i jiný český program.Jinak vše od stravy po personál super.
5
Tanamár Tibor- 02. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, udvarias személyzet, tisztaság minden hol, bőséges étel választék.Szuper wellness részleg.
5
navrasics ferenc- 01. Okt. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves figyelmes dolgozok, akik a rendre tisztaságra ügyeltek,és a mínőségi vendéglátásra.
5
Andrea Svobodova- 30. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pohodlný hotel s příjemným welnes🏊‍♀️ ,dětským světem a skvělou kuchyní,káva☕️ a studené 🍹🍾🥤napoje jsou k dispozici hned na několika místech. Nektere pokoje jsou již nově zrekonstruovane zejména vkusna a čistá koupelna mi udělala radost. Je také velmi dobrý nápad zdimacky u bazénu. Na pokoji mi chybělo el.topení které bych využila k sušení ručníků a županu.
4.5
Radek- 30. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: VŠE
5
Üveges László - 29. Sep. 2022
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Párommal négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Mindennel tökéletesen megvoltunk elégedve, remek ételek, italok, figyelmes kiszolgálás, tiszta szoba. A benti úszómedence tisztítása alatt a kültéri medencét 28 fokra felfűtötték, ez egy külön figyelmesség, köszönet érte. Figyelmesség mellé még annyi, hogy a születésnapomról sem feledkeztek meg, egy kis üveg pezsgő, két pohárral és egy üdvözlő lappal köszöntöttek. Ha tehetjük, legközelebb is megyünk.

Danubius Hotel Bük
Kedves Vendégünk! Szeretnénk megköszönni, hogy időt szakított szállodánk értékelésére! Hálásak vagyunk, hogy minket, a Danubius Hotel Bük szállodát választották szállásuk helyszínéül! Köszönjük szépen, hogy kiemelte kedves személyzetünk munkáját, szállodánk tisztaságát és kényelmét. Illetve, örömmel olvassuk, hogy meg voltak elégedve finom ételeinkkel is. Köszönjük, hogy megosztotta mennyire elégedettek voltak figyelmességünkkel és azt is, hogy máskor is minket választanának! Összességében, reméljük kellemesen telt a nálunk töltött idejük és sok szép emlékkel gazdagodtak! Reméljük lesz még lehetőségünk vendégeink között fogadni Önöket! Üdvözlettel, Hotel Management

5
Panzió Takács- 29. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
NAGYON ELÉGETTEK VOLTUNK MINDENNEL! biztosan vissza térünkmég az idén
5
Zdenek- 29. Sep. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbila se mi kvalita, chuť a pestrost stravy. Bad: Je škoda že zrušili bazén s nejteplejší termální vodou.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 94 889 416
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 94 889 416

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X