toggle menu

Danubius Health Spa Resort Bük ****

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

Zavolajte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervácia

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry
  • Služby all inclusive
  • Podujatia
Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 2872 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Health Spa Resort Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Václav Otava- 17. Feb. 2019
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!
5
Antónia Podlahová- 15. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vše bylo v pořádku super
5
Emilie- 14. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Již jsme u Vás byli asi už po desáté a vždy jsme spokojení. Bad: ?
5
Stanislav Podlaha- 13. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Úžasná dovolená.
4.6
Věra- 13. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu jsme byli již po 4. Jsme spokojeni se službami, i s all inclusive. Jídla výborná, velký výběr. Zařízení pokoje starší, postel pohodlná, personál vstřícný, milý. Rádi se vrátíme.
4.8
Radek- 12. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Příjemný personál, all inclusive služby na jedničku. Perfektní relax. Určitě jsme tam nebyli naposledy.
5
Tibor Fekete-Szabo- 11. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szuper volt mindennel meg vagyunk elégedve. Vissza fogunk jönni!
4.6
Markus- 11. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Verpflegung ist hervorragend und bis zum Schluss der Essenszeiten wird am Buffet frisch nachgelegt.
4.8
Pavel- 10. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše co se týče jídla , ubytování a wellness výborné Bad: Personál na baru by mohl být milejší
4.55
Anonim- 09. Feb. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet Bad: Senki sem mutatta meg a szállodát mi hol van Senki sem igazított el mi hogy működik benne
4.6
Vladimíra- 07. Feb. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Starší hotel, který se postupně renovuje, čisté pokoje s pohodlnými postelemi (výborné matrace), velmi ochotný personál, na recepci dokonce mluvili česky. Naprosto vynikající kuchyně. Velmi pěkný wellness s termální vodou, plavecký bazén, dostatek lehátek k odpočinku. Bad: Vstupní hala a restaurace působí poměrně tmavým dojmem, ale to pobyt nijak neohrozí.
4.65
Juhász Zoltán- 04. Feb. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: rendben volt minden Bad: igazából a (szégyellős) páromnak nem tetszett a szauna női, férfi- női lehetett volna több szauna.
5
Ács Zsolt- 03. Feb. 2019
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Szuper volt!
4.9
Ács Zsolt- 03. Feb. 2019
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Minden jo volt köszönjük!
5
Zdena- 31. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně výborná,oběd výborný všeho dostatek,večeře žádné nabídce jsem nemohla odolat tak,že jsem přibrala za dva dny tři kila Bad: spokojenost 100%
5
Robert- 31. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Im Badezimmer war die Heizung ( handtuchtrockner) ausgefallen und konnte nicht Instandgesetzt werden. Es war daher ein wenig schwierig Badesachen zu troknen.
4.6
Panki- 31. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All inclusive Hotel mit umfangreichem, ganztäglichem Buffet- und Getränkeangebot und angenehmen Thermalwasser, vielen Sport- Wellness-und Kurangeboten
5
mari csu- 31. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csak ajánlani tudom
5
András Gavalla- 31. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Segítőkész személyzet, gyermekbarát a hely! Köszönjük szépen!
5
Tomas- 30. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen war ausgezeichnet
5
Karl Etzelstorfer- 29. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Revinate Surveys
Mitarbeiter sehr freundlich,,, Speisen hervorragend....Zimmer sauber und gut eingerichtet.....Minibar sollte mit Getränken befüllt sein....Das Mineralwasser bei der Ankunft ist lobenswert und wird jeden Tag ergänzt
4.6
Sabine- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nettes und sehr freundliches Personal Das Essen ist ausgezeichnet Die Zimmer sind schon etwas abgewohnt aber für ein paar Tage ok Bad: Die Luft und Wasser Temperatur waren etwas zu kühl Alles andere war völlig in Ordnung
4.6
Christian- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die neuen Zimmer waren sehr schön und sauber. Das Essen war hervorragend. Bad: Im Resterant und in den anderen Essensräumen war zu wenig Platz für alle Gäste.
4.6
Anton- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das Essen war Super, Unterkunft in Ordnung, Preis/Leistung OK ! Bad: Überall Rauchverbotsschilder aber Raucherplatz lässt zu wünschen über !
4.8
Siegfried- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All Inklusiv
5
Lumír- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo, skvělé ubytování, úslužný personál - co si více přát? Snad jen, aby to bylo blíže místa bydliště. Určitě si to tu ještě vyzkoušíme někdy během letní sezóny. Bad: Že jsem tam přibral na váze za čtyři dny skoro o dvě kila :-)
4.5
Miroslav- 28. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělá kuchyně.....!! Ochotný personál. Bad: Masáže nejsou zrovna silná stránka nabídky hotelu. Objednaná masáž celého těla byla masérem úplně odbytá!!! Reklamaci nebyli schopni vyřešit, pouze mne odbyli reklamním kosmetickým výrobkem. Už nikdy masáž v tomto hotelu.
5
Helga- 27. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles extrem super , sehr freundlich ,hilfsbereit , sauber , essen ausgezeichnet. das Hotel ist zwar schon in die Jahre gekommen, aber das Personal bemüht sich sehr alles sehr ordentlich zu halten. Danke Bad: Das Bett ist nicht unbedingt am beste (Rutscht ständig weg )
5
Roland Albar- 26. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Immer wieder gerne bin mit allem zufrieden vor allem mit der Küche und mit dem Personal super
4.7
Tóthová Monika- 26. Jan. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Fantasztikus ètelek, mint mindig most se csalódtunk.
4.8
Ich- 26. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Müllner Zoltán- 22. Jan. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Messze messze többet nyújtott mindenben, mint amire előre számítottunk
4.5
Anonim- 21. Jan. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Bekészített ásványvíz a hűtőben, egész napos -all inclusive ellátás Bad: Bejárati körforgó ajtót korszerűsíteni kéne.Rossz volt az egyik lift, sokat kellett várni vizes fürdőruhában a működő liftre.Az ajánlott személyzeti lift koszos, gusztustalan.
5
Petr- 21. Jan. 2019
  • Dvojica
  • Source: Hotels.com
All inklusive hotel je dobrá volba. Vše pod jednou střechou bez starostí...
5
Anonim- 21. Jan. 2019
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden jó volt, az ételek kiválóak.
4.6
Kasti55- 20. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Buffet war ausgezeichnet, Personal sehr freundlich.
5
Anonim- 19. Jan. 2019
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes barátságos nyugodt.
5
Roman DUŠEK- 16. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nikdy nehodnoťte podle fasády, protože hotel není nejnovější, ale to opravdové kouzlo vás čeká uvnitř a pokud nebudete chtít vystrčit paty ven, tak vše potřebné najdete v rámci tohoto hotelu. Jsme tu již po třetí ve stejném termínu a vždy je personál maximálně vstřícný, jídlo výborné ať si dáte cokoli, termální bazén stejně jako venkovní bazény perfektně udržované a rehabilitační část k vaší maximální spokojenosti. Jídlo si nevybírejte podle českého překladu, ale očima co vás zaujme a to vás nezklame.
5
Predrag Stojakovic- 16. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr ruhige Lage, freundliche Mitarbeiter und tolles service👍
4.8
Anonim- 14. Jan. 2019
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Ellátás szuper,kaja negyon jó,wellnes gyerekekkel hibátlan.Szoba régi bútorokkal.
5
Lajos Szöllősi- 13. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kellemes kicsit retrós de tiszt nem ütött kopott az étterme és az ételek választéka nagyon jó. A medencék nem zsúfoltak az úszó medence szinte üres még nyáron is.Mindenkinek ajánlom. 😉
5
Anonim- 07. Jan. 2019
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemesen éreztük magunkat.
5
Mauro Molinari- 06. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ottimo hotel. Negli anni ha saputo rinnovarsi per tenersi aggiornato alla richiesta del mercato. Da 25 anni il mio hotel a Bùk
5
Ottó Patonai- 06. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ez egy nagyon jó szálloda! Korrekt ár érték arány. Figyelmes udvarias segitőkész személyzet. Nagyon jó wellness szolgáltatás. Kényelmes tiszta szobák!
5
Jiří Svatoš- 05. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborné jídlo, slušná obsluha, jenom když je hotel plný tak bazény kapacitou nestačí.
5
Фифа Фраэль- 03. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
В целом все хорошо. Дня детей все есть: площадка на улице, игровые внутри, детский бассейн
5
Zsuzsanna Horváth-Kálmán- 01. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyermekbarát, tiszta rendezett szálloda. A wellnes résznél több fajta szaunát.
5
Kft Galamb- 01. Jan. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper
5
zbynek- 31. Dec. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Hotels.com
HOTEL MÁ PÁTÉ A ŠESTÉ PATRO PO REKONSTRUKCI.TYTO SNESOU NEJPŘÍSNĚJŠÍ MĚŘÍTKO.OSTATNÍ NESOU PRVKY STÁŘÍ HOTELU.ALE VŠE OSTATNÍ VYNAHRADI,TENTO JEDINÝ NEDOSTATEK A TAK PŘÍŠTĚ JEDEM ZAS A VELICE RÁDI!!!
5
Petr Dlugoš- 30. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborný poměr cena výkon!!!
5
Ferenc Móczár- 30. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kíváló
5
László Bojtár- 29. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kicsit szocreál
5
Norbert Vaszil- 28. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super
5
Ferenc Kiss- 21. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szép és jó, szép környezetben van.
5
Traveler- 21. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Super! Tolle Poollandschaft! Snacks un Getränke den ganzen Tag über.
5
Goran Dimitrijevic- 19. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
lepo, mirno mesto
5
Liza Fekete-Szűcs- 17. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A szàllàs nagyszerű, a szemèlyzet kedves, segítőkèsz. Csak ajànlani tudom
5
Přemysl Schafferhans- 13. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektní reflex
5
Claudia Kiss- 11. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Huuu a legszuperebb
5
Miroslav Fialka- 09. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pobyt zde je bezkonkurenční 👍
5
Gabor Majorosi- 07. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ez egy nagyon jó szálloda. Az all inclusive ellátás is kitűnő.
5
Török Istvánné- 07. Dec. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias, barátsagos személyzet.
5
Mária Miluš- 05. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bolo tam velmi dobre
5
Martin Večeřa- 04. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborně jídlo velká spokojenost
5
szabolcs frank- 01. Dec. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfekt
4.8
Małgorzata- 27. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: dobry hotel dla wypoczynku przy basenach termalnych Bad: nic
4.6
Pavel- 26. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Prostě to bylo fajn Bad: úsměv servírky
5
Németh László- 25. Nov. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet nagyon barátságos és segítőkész.
4.8
Tímea- 23. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo perfektné.....naj... jedlo, ubytovanie,personál , voda.Ďakujeme, ešte sa vrátime
5
Simona Kubinova- 22. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jsem tam už po čtvrté a za mě naprosto super uzasne😘😍
5
Eva Martínková- 21. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektní odpočinek, všeho dostatek, ochotný personál.
5
Mario Schwab- 21. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr schön gute Verpflegung saubere Zimmer freundliches Personal!!!
5
Britta- 21. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super Hotel..sehr modern eingerichtet..die Zimmer sind sehr gemütlich und sauber..ebenso wie der Wellnessbereich..wir waren so begeistert, dass wir sofort unseren nächsten Aufenthalt gebucht haben!
5
Zdenka Florianová- 20. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemné prostředí , výborná strava
4.8
Viktor- 19. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Lepší by mohla být sauna + pára, tj. víc druhů a pro větší počet lidí. Ostatní SUPER.
4.6
Anna- 19. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Program a vybavení pro děti. Velmi chutné jídlo. Bad: Pokoj mohl být prostornější.
5
Egon Jantschgi- 17. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bin gerade jetzt im Hotel. Ja, es sind Cz Gäste hier aber es geht relativ ruhig zu. Sind fast alle im gehobenen Alter. Bin im großen und ganzen sehr zufrieden. Habe bereits für Dezember gebucht. Kann dieses Hotel nur empfehlen. ✨✨✨👍👍👍
5
Jan Faschingbauer- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborné služby a jídlo
5
schobsi- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Leider Autobusse voll mit CZ daher absolut überrannt und keine Erholung mehr. Absolut nicht mehr interessant. Dies war nach dem 6 Besuch sicher unser Letzter
5
Raphael Reiter- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super therme und preisleistungsverhältnis
4.8
Ivana- 14. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V Tomto hotelu je to vše skvělé . Ač vznikl trochu problém s časem ubytování ( místo ve 14 .00 hod. , skutečnost byla v 18 .00 hod ) , byla nám nabídnuta kompenzace v podobě slevy z 1. dne ubytování , akva pedikura s rybičkami ...to vše oceňuji a dávám palec nahoru. Bad: vše bylo super
5
Jaroslav- 13. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super
5
Eva- 12. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pěkné čisté pokoje, dobré jídlo, ochotný personál Bad: nelíbilo se mi chování některých dětí
5
Róbert Gál- 08. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csak jót tudok mondani. Külön köszönet Ilonának a fürdő részlegben. Kitűnő étterem, kedves dolgozók. Köszönet mindenért.
5
Ivan- 04. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: perfektně rekonstruovaný pokoj. dobrá kvalita postelí
5
Luděk Jiříček- 04. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobrý VŠE ok
5
Gabor Jutasi- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sok jó étel. Sportolási lehetőségek. Gyerekprogramok.
5
Tamás Káldi- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ajánlom mindenkinek!!!
5
Blanka- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo i služby byly během dovolené vynikající. Příjemný personál hovořící i česky. Ubytování útulné a čisté, vybavení pokojů naprosto dostačující. Hotel pojme přiměřený počet hostů, takže v termálních bazénech má každý dostatek prostoru,
5
Jarka Janoušková- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemně strávené dny pro relaxaci. Výborná kuchyně každý si vybere . Personál ochotný. Všude čisto. Standardní pokoje nesou známky opotřebení, v některý patrech již proběhla rekonstrukce. Bazény, sauna, whirlpool, trysky vše úžasné. Určitě zvolím hotel znovu.
5
MsMedvidkova- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nás oblíbený hotel v Maďarsku, kam se rádi s celou rodinou vracíme. Super brouzdaliště pro malé děti, venkovní bazén s tryskami, vnitřní bazény celkem 3. Celý personál je velice milý a ochotný, kuchyně neskutečně dobrá, k snídani podávají sekt, do 22 hodin je v rámci all inclusive nepřeberné množství jídla a z alkoholu pivo a vína a sekt. Pro děti animacni program, stejně jako pro dospělé. Možnost využít masáže, kadeřníka, fitko, squash, tenisove kurty, minigolf, dětská herna 2x vnitřní, venkovní hrishte pro děti s trampolinou. Vedle hotelu bosý chodník, nedaleko venkovní fitness centrum. I když je hotel staršího data, vůbec nám to nevadí, protože kvalita služeb a přístup personálu vše více než vynahradí.
4.6
Julie- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo super, pohodlné postele, strava perfektní, personál velmi vstřícný. Bad: Parní sauna byla mimo provoz
4.6
J- 01. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování dobré, stravování perfektní Bad: Atrakce v zážitkovém bazénu, by mohli být puštěné častěji. Jinak není žádné mínus.
5
Jarka J- 30. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Nejlepší volba pro relax a odpočinek. Všude čisto, milý personál a výborné jídlo. Těším se na další návštěvu
4.8
Herbert- 30. Okt. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Habe sehr erholsame Tage im Hotel verbracht und kann es uneingeschränkt weiterempfehlen. Herzlichen Dank für einen herrlichen Urlaub. Mfg Herbert
5
Josef- 30. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo nejlepší!
5
Fejes Róbert- 30. Okt. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Volltunk már a szállodába,most sem csalódtam!Tökéletes,minden igényt kielégítő kikapcsolódás az egész család számára.A két gyermekem csak ide akar jönni mindig!Köszönünk mindent!
5
Jiří Beneš- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělé služby, příjemný personál.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Health Spa Resort Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X