toggle menu

Danubius Health Spa Resort Bük ****

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

Zavolajte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervácia

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry
  • Služby all inclusive
  • Podujatia

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 2631 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.7/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Gábor Botlik- 14. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedves és figyelmes a személyzet. Kiváló és sokféle étel az étteremben. Nekünk már törzshelyünkké vált a szálloda.
5
Susanne- 12. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Essen/alles war sehr gut. Bad: Saunieren mit badekleidung.
5
Katalin Asztalos-Kallai- 11. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Itt vagyunk (mar 3 napja, es meg 3 napig) es imadjuk minden percet Gyerkoc a gyerek programokat, sarkanyokat, gyerek vizivilagot Csupa jot tudok csak mondani: szep park, csodas ellatas, elsoosztalyu etelek, szep es tiszta szobak, csodas furdok Neeeem akarok hazamenni... Jovunk meg sokszor
5
Jan Váňa- 10. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pohoda V hotelu jsem strávil pět dní a za celou dobu jsem neměl potřebu ho opustit. Vlastní termální bazény, ke kterým sjedete snadno výtahem v županu, disponují dostatečným počtem lehátek (na rozdíl od veřejných lázní, kde budete neustále o své místo na slunci muset bojovat). Teplota vody je permanentně hlídána. Masáže provádí skutečně odborný personál, včetně národní příslušnosti k tématu masáže. Personál na všech postech ochotný a vstřícný. A jídlo to je kapitola sama pro sebe. Široký výběr fantastických pokrmů, který musíte prostě sami zažít a věřte, že vaším jediným problémem v oblasti stravování bude donutit se neochutnat všechno. Pivo a víno po celý den v ceně. Koktejly a destiláty na baru za poměrně slušný příplatek. Úžasný odpočinek se skvělým servisem. Pokud mohu nějaké zařízení s čistým svědomím doporučit, je to právě hotel Danubius v Büku.
4.85
Anonim- 09. Júl. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenki nagyon kedves, segítőkész! Bad: A párna kényelmetlen nagy!
5
Szabó Enikő- 08. Júl. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kiváló ellátás,nyugodt,családias hangulat.
5
Rácz Judit Anna- 07. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
4szerre voltunk és megint minden nagyon jó volt.a 7éves lányunkat megkérdeztünk jövöre hova menjünk nyaralni.válasz hát bükkfürdőre szerintem 5szörre is fogunk menni.
5
László Dús- 07. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Most jártunk először a szállodában, 4 napot töltöttünk itt. A személyzet nagyon barátságos és segítőkész. Finom ételek bőséges választékát nyújtotta az étterem. A szobák tiszták, bár a bútorok kicsit régimódiak, de ez cseppet sem zavart. Nekünk fontos volt, hogy a szálloda jellege gyermekbarát legyen és ebben a tekintetben mindennel elégedettek voltunk, főleg a 2 éves örökmozgó lányunk, aki hol a játszószobabán, hol a gyermekmedencében, a játszóterén, vagy épp a bubbles clubban szórakozott. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is megyünk.
5
Taťana Kasalová- 02. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Luxusní
5
Gabor Lowenthal- 02. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kiváló hotel és szolgáltatások. All inclusive ellátással a gyerekeknek nagyon jó hely.
5
Zsolt Varga- 01. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyerekbarát szolgáltatások és medence. All inclusive szolgáltatásban tényleg minden benne van 4 csillagos színvonalon.
5
Jan- 01. Júl. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pohoda. Spokojenost jako vždy. Po celou dobu pobytu v hotelu nemáte potřebu ho opustit. Vlastní termální bazény, ke kterým sjedete snadno výtahem v županu, disponují dostatečným počtem lehátek (na rozdíl od veřejných lázní, kde budete neustále o své místo na slunci muset bojovat). Teplota vody je permanentně hlídána. Masáže provádí skutečně odborný personál, včetně národní příslušnosti k tématu masáže. Personál na všech postech ochotný a vstřícný. A jídlo to je kapitola sama pro sebe. Široký výběr fantastických pokrmů, který musíte prostě sami zažít a věřte, že vaším jediným problémem v oblasti stravování bude donutit se neochutnat všechno. Pivo a víno po celý den v ceně. Koktejly a destiláty na baru za poměrně slušný příplatek. Úžasný odpočinek se skvělým servisem. Pokud mohu nějaké zařízení s čistým svědomím doporučit, je to právě hotel Danubius v Büku. Bad: Snad jen doporučení vyžadovat pokoj dále od výtahu. A to jak osobního tak servisního.
5
Anonim- 29. Jún. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: jó ellátás
5
Zoltán Szalai- 29. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Remekül éreztem magam. A bárban Piroska koktélja fenomenális!
5
Hana Kramesova- 27. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Luxusní hotel a ještě lepší jidlo a pití 👍Doporučuji.
5
Anonim- 27. Jún. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, udvarias személyzet. Bőséges, finom ételek, italok. A szoba csendes, jókat lehetett pihenni. A fürdő medencéi kitűnőek.
4.8
Heidemarie- 25. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer und das Freizeitangebot waren sehr schön, besonders gut war das Essen. Großen Lob an die Küche !!! Bad: Es hat geheißen , man kann nur für 18 Uhr im Speisesaal reservieren, trotzdem waren viele Tische noch um 19uhr und länger reserviert und man sah die Gäste sehr lange um einen freien Platz zu suchen, so wie wir.
5
Nehat- 25. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles wahr sehr gut danke um gastfreunschaft
5
Zsédely-Torma Annamária- 25. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Nagyon meg voltunk mindennel elégedve! Kedves és segítőkész személyzet, tökéletes kiszolgálás, pazar ételek. Ugyan nem a legmodernebb és legdizánjosabb a hotel, de minden hibátlanul működik, tiszta és rendezett.Valóban bababarát szálláshely, minden a babák és kisgyerekek kényelmét és szórakozását szolgálja. Ami negatívum: szerintem a babamedence víze túl hideg, viszont a levegő nagyon kellemes meleg! Mindenkinek- főleg családosoknak - szívből ajánlom.
5
Péter Takáts- 24. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kellemes és barátságos hely
5
Pavel- 24. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše super
4.95
György László- 23. Jún. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Az igazgató úr is szóba áll a vendéggel. Bad: Meg fáztam
5
Krisztián Bartha- 23. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Most vagyunk itt szoba szèp , tiszta, ètel finom kedves udvarias szemèlyzet kisgyerekek kapna kis meglepi csomagot reggelente. Jövöre vissza tèrünk! Ami mèg nagyon szuper hogy lehet kèrni 17.00 ig kèsői tàvozàst.
4.8
Minas- 23. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Speiseangebot ist umfangreich und es ist für jeden Geschmack etwas da. Es schmeckt alles sehr köstlich. Das Personal kann nur hochgelobt werden; sehr zuvorkommend, freundlich, immer hilfsbereit und... Das Spa- und Wellnessangebot lässt keine Wünsche oder Bedürfnisse offen und ist, für österreichische Verhältnisse, sehr Preiswert. Die neu renovierten Zimmer im 5. Stock sind sehr exquisit. Bad: Für ruhesuchende ein Paradies! Für Ausgeh-Anhänger liegt das Hotel abgelegen. Es gibt in der unmittelbaren Umgebung nur ein Paar andere Hotels.
4.8
Maha.J- 22. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobrá kuchyně, bohatá a pestrý výběr jídel, pití, svačin. Personál velmi milý a vstřícný, čistota všude vzorná, areál krásný, bohaté volnočasové nabídky, možnost různých sportů, animační programy pro děti a zázemí pro děti. Na pokojích dostatečně velká lednička, skleničky, hrnky, varná konvice. V Bukfurdó jsem byla v obou hotelech Repce, Karamel a Greenfield Golf, ale tento hotel je nej nejlepší, jinam už jezdit nebudu!!!
5
Martin- 20. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo,ubytování výborné není co vytknout. Určitě se někdy vrátíme.
5
Henrietta Banai- 19. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
4 napot töltöttünk el a hotelba.Keresve sem lehetne jobbat találni.All inclusive ellátás.Medencék sokasága.Pihenésre és szórakozásra egyaránt tökéletes.Egyszóval az álmok varázsa.:) Visszatérünk.
5
Anonim- 18. Jún. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Bad: A élemeny mendenczében kis fiúk dobátak labdát és ugrátak ami tobbieket ist zavart, de senki nem jött oda, hogy hagyák abba, vagy menynenek geyrmek medenczéba játszonni.
4.55
Dósa-Nagy Andrea- 18. Jún. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: FANTASZTIKUS A KONYHA, HATALMAS MENNYISÉGŰ ÉTELEK KÖZÜL VÁLASZTHATTUNK AZ EGY HÉT ALATT. BÁRMIKOR ÉRKEZTÜNK AZ ÉTTEREMBEN MINDIG VOLT HELY ÉS VÁLASZTÉK IS. A TAKARÍTÓ SZEMÉLYZET NAGYON KEDVES ÉS BARÁTSÁGOS, UGYANEZ ELMONDHATÓ A PINCÉREKRŐL (KIVÉVE EGY SZEMÉLYT,AKI TELJESEN MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMBEN BESZÉLT A GYERMEKEMMEL) NYUGALMAS,BARÁTSÁGOS HELY. ÉPÍTŐ JELLEGŰ KRITIKÁNAK SZERETNÉM MEGJEGYEZNI, HOGY A SZÁLLODA KÉT OLYAN VEVŐ KÖRT CÉLZOTT MEG, AKIK NEM EGÉSZEN TOLERÁLJÁK EGYMÁST, GONDOLOK ITT A CSALÁDOKRA ÉS A NYUGDÍJASOKRA, AMI SOKSZOR JÁRT KELLEMETLEN MEGJEGYZÉSEKKEL. HA VALAKI MÉRLEGEL CSALÁDOSKÉNT EZT SZERINTEM MINDENKÉPPEN VEGYE FIGYELEMBE DÖNTÉSE ELŐTT. ÖSSZESSÉGÉBEN KELLEMESEN ÉREZTÜK MAGUNKAT, DE VAN MÉG A CSALÁDBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK IRÁNYÁBAN MIVEL FEJLŐDNIE A SZÁLLODÁNAK. Bad: KORÁBBAN OLVASOTT VÉLEMÉNYEK ALAPJÁN VÁLASZTOTTAM EZT A SZÁLLODÁT, ELSŐSORBAN A CSALÁDBARÁT VÉLEMÉNYEK ALAPJÁN,MIVEL FONTOS VOLT HOGY A 6 ÉVES FIUNK JÓL ÉREZZE MAGÁT ÉS LEGYEN NÉHA LEKÖTVE. Ő UGYAN JÓL ÉREZTE MAGÁT AZ EGY HÉT ALATT, DE EZ NEM CSALÁDBARÁT SZÁLLODA. EGY SZÁLLODA KORÁBBI TAPASZTALATAIM ALAPJÁN NEM CSAK SZEZONBAN CSALÁDBARÁT. A SZÁLLODA KABALA ÁLLATAIVAL EGYÁLTALÁN NEM TUDOTT TALÁLKOZNI, A PINCÉR A KÉRÉSÉRE MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMBEN ÉS GRIMASZOKKAL VÁLASZOLT, AZ ANIMÁTOR ELŐTT AZONBAN LE A KALAPPAL MERT Ő MINDIG MOSOLYGVA FORDULT FELÉ. A GYERMEK MEDENCE EGY ILYEN KORÚ GYERMEKNEK MÁR NEM IGAZÁN SZÓRAKOZTATÓ, KICSI ÉS MINDENTŐL TÁVOL VAN.
4.8
MP49- 17. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Příjemné prostředí, upravená zahrada. Bad: Vše OK
5
Miroslav- 17. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: připravená jídla byla chutná a v dostatečném sortimentu. Pokud jde o ubytování, měli jsme pokoj na druhém patře. Pokoj i nábytek prošel rekonstrukcí a moc se nám líbil, Bad: nemám k tomu co negativního dodat.
5
Jallitsch- 16. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles in Ordnung. Wir kommen wieder Bad: Alles ok
4.6
MA19KU- 16. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Veľký dojem na nás spravil rozsiahly areál s upraveným trávnikom (jazierko s korytnačkami), veľa stromov pod ktorými našiel človek chládok. Možnosť oddychového športovania, volejbal, minigolf, mini futbal, ruské kužeľky a samozrejme tenisové kurty. K tomu veľký vyhrievaný vonkajší plavecký bazén. Veľa vonkajšieho priestoru pre posedenie počas občerstvenia. Samozrejme rozsiahle vnútorné bazény s vyhrievanou a termálnou vodou. Veľa priestoru a lehátok na relax. Samotnou kapitolou bola vynikajúca all inclusive strava s možnosťou snack občerstvenia medzi hlavnými jedlami (najviac chutil smotanový posúch s cibuľkou a slaninkou) a samozrejme sekt na raňajky a večeru. Bad: Večerné hudobné vystúpenia boli realizované v jedálni, kde bol ruch a človek si nemohol vychutnať predstavenie. Vhodnejšie by bol keby hudba bola v priestore baru na prízemí kde by sa lepšie počúvalo a konzumovali nápoje.
4.7
Anonim- 12. Jún. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Bad: Minden nagyon tetszett, de az ágyak és párnák nagyon kényelmetlenek. Minden más fantasztikus volt.
4.8
Viktor- 12. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Igen Bad: Nincs
5
Josef- 12. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi pohodlné ubytování (superior pokoj), skvělé bazény: termální i netermální, kromě vnitřních i venkovní, all inclusive bohatý. Strava byla maličko těžká, ale chutná a výběr dostatečný. V hotelu jsme byli po druhé a jistě ne naposled.
5
Olga- 11. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Мама приезжает не первый год с целью лечения. Есть русскоязычный врач, массажистка, очень приятный молодой человек на рецепшн, помогал решить все вопросы. Отличная территория, большой выбор еды. На следующий год только к Вам!
5
Éva Szabó Éva- 10. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jól éreztük magunkat, imádtuk a teniszpályát, jók a medencék, kitűnő ételek. Este bowlingoztunk, voltunk masszazson. Hamar eltelt, maskor is jövünk!!!
5
Schobel Wolfgang- 09. Jún. 2018
  • Dvojica
  • Source: Revinate Surveys
So wie seit Jahren - wir waren schon mehr als 20 mal zur Kur im Danubius in Bük - war wieder rundherum alles super. So lange wir können kommen wir mindestens 1 mal im Jahr wieder, wenn es zeitlich klappt auch 2 mal. Macht weiter so.
5
Muzik Peter- 07. Jún. 2018
  • Dvojica
  • Source: Revinate Surveys
ein wunderbarer Kurzaufenthalt in Bük, bei dem alles gestimmt hat - wir kommen gerne wieder einmal ins Danubius Hotel, um ein wenig auszuspannen. Hoffentlich haben wir dann etwas mehr Zeit zur Verfügung. Vielen Dank !
5
Lakatos Jozsef- 07. Jún. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Revinate Surveys
A szálloda építése óta rendszeres látogatói vagyunk, hol szakmai, hol magánszervezésben történő jelenléttel. A vendéglátás színvonala, családias, közvetlen jellege, a munkatársak gondoskodása az évtizedek alatt nem veszített színvonalából. Minden évben visszavágyunk.
4.6
Erhard- 06. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles top - besonders die Abwicklung und das Entgegenkommen des Personals, da wir durch einen Notfall nur einen Tag da waren. Wir kommen bald wieder!
4.8
Vlastimil- 05. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: super strava Bad: malo bazenu
5
Nagy Ilona- 04. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Nagyon kellemes hely, remek konyhával, udvarias kiszolgálással, és fantasztikus gyermek programokkal.
5
Martin Farkas- 03. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super miesto.doprocujem kazdemu.
4.8
Jiří- 02. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi příjemný personál. Vynikající kuchyně. Skvělý wellness.
4.6
Ilja- 02. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vse OK, Bad: Snad jedine nadrazenost nekterych (slovy jednoho) cisniku.
5
Hubert- 01. Jún. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: 5. Stock vor Kurzem renoviert. Neues nicht billigst eingekauft. Im Badezimmer Markenqualität (Duravit, Geberith). Toll auch die Duschtasse in Größe einer Badewanne. Essen geschmacklich traumhaft.
4.95
Anonim- 30. Máj. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Van felnőttmentes gyerekmedence, ahol napokat eljátszik a 3-6 éves gyerek, így rossz idő esetén sincs probléma. A masszázs profi.
5
Jéga-Szabó Gabriella- 30. Máj. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Szuper a kiszolgálás! Igazi vendéglátás, mit tanítani lehetne!
5
Kornel Nagy- 29. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super!!!!!!
5
Lilla- 29. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden kiváló volt!
4.6
Peter- 28. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das All inclusive-Angebot ist sensationell: von außergewöhnlicher Reichhaltigkeit, sehr abwechslungsreich und wohlschmeckend; mit einem Wort: es lässt wirklich keine Wünsche offen! Besonders begeistert hat uns, daß das Thermalwasser im Becken spürbar wärmer war, als die im Prospekt angegebenen 36 °C. Damit wurde die von meiner Frau so erhoffte gesundheitliche Wirkung des Heilwassers deutlich gesteigert und so war schon dieser kurze "Test-Kuraufenthalt" ein voller Erfolg (die chronisch wiederkehrenden Schmerzen im Bewegungsapparat sind weg und - "ich kann jetzt wieder selber meine Schuhe zuschnüren und locker die Stiege benützen" !) Bad: Nicht so gefallen hat uns, daß die Solaranlage nicht zur Verfügung stand .
4.95
Papp József- 28. Máj. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kényelmes szoba. Segítőkész személyzet.
5
Tamás Duncsák- 27. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hazánk egyik legjobb szállodája
5
Vlastimil Švejda- 26. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
All in paráda
4.8
Anonymous- 26. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az étel finom volt. Változatos szabadidős tevékenységek lehetősége.
5
Gabriele Lukas- 25. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nach Jahren wieder mal in diesem Hotel, einfach 🔝! Wir hatten im Zimmer 2 Mängel aufzuweisen, diese wurden innerhalb 10 Minuten behoben. Essen einfach nur köstlich,Bedienung sehr freundlich ausser in der Bar, da wäre etwas mehr Freundlichkeit kein Fehler! Wir kommen wieder!
4.9
Rozsa Groihs-konya- 22. Máj. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Utazzitthon.hu
Minden tökéletes volt!
4.6
Jana- 22. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme naprosto spokojeni. Určitě se zase vrátíme.
5
Vladimír- 22. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování velmi příjemné, stravování skvělé, personál milý. Kdo hledá klidný kout pro relaxaci, případně spojené s golfovou hrou na zajímavém hřišti, jízdou na kole po krajině bez kopců-není co řešit.
4.8
Karel- 22. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše vynikající
4.8
Petra- 21. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfektní ochota personálu a vynikající služby
4.6
Pavel- 20. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velice příjemný a ochotný obsluhující personál. Jídlo velice chutné a široký výběr. Uvítal jsem klid v hotelu. Voda fantastická za jakéhokoliv počasí. Uřčitě se sem vrátím a ostatním rád doporučuji. Bad: Trochu nedořešený systém při začátku snídaní, oběda a večeře. Na recepci jsem postrádal mapku okolí (hlavně pro delší procházky a vyjížďky na kole)
5
Kamil Kurka- 19. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hezký lázeňský hotel. 5 patro krásné po kvalitní rekonstrukci. Personál na jedničku. Cítil jsem se jak host a moc jsme si to s dětmi užili. Kuchyně taky na jedničku. Velmi doporučuji.
5
Josef- 18. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Wir waren zum zweiten Male in diesem Hause. Und hatten ein Zimmer im 5.Stock, also ein Luxuszimmer welches keine Wünsche offen lies. Zum Hotel wäre, im Gesamten, zu bemerken, dass eine Generalsanierung notwendig ist. Dies ist aber natürlich eine Kostenfrage, da der sehr günstige AI-Preis dann nicht mehr gehalten werden kann und die Gäste ausbleiben würden. Trotzdem war es eine gute Erholung für uns. Location: Für uns ist diese Lage optimal. weil man mit den Walking-Stöcke sofort abgehen kann. Die beiden Strecke sind OK und führen über verkehrsarme Wege. Einfach super. Service: Die Badelandschaft ist gepflegt und sauber und das Personal ist sehr bemüht. Ein NO-GO ist die Wäscheschleuder welche beim Betrieb - und das ist sehr oft - derartig laut und extrem störend ist. Dieses Gerät sollte sofort aus der Halle entfernt werden. Räume gebe es genug dafür. daher nur 4 Sonnen. Die Reinigung unseres Zimmers war in Ordnung. Food: Alle Speisen sehr gut im Geschmack, auch die Getränke gut. Ein Manko im Speisesaal ist, dass abräumen und neu aufdecken des Tisches, da dafür zu wenig Personal bereit gestellt ist. Wir hatten unseren Tisch mehrmals selbst gedeckt und die Teller und Gläser der vorherigen Gäste zur Seite gestellt. Diese wurden dann irgend wann einmal abgeräumt. Dies sollte verbessert werden. Room: Wir hatten ein neu renoviertes Zimmer im 5. Stock des Hauses. Sport: Wir waren zufrieden.
5
Babsi70- 18. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Waren im neu renovierten 5.Stock untergebracht. Tolles, geräumiges Zimmer. Essen sehr gut. Personal sehr freundlich :-)
5
Hana- 17. Máj. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Hotel jsme navštívili již po druhé a byli jsme velice spokojeni. Pouze vnitřní plavecký bazén je na mne studený. Jinak vše super..... OK
5
Gyula- 17. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel meg voltunk elégedve. A szoba kiváló fekvésű, szép kilátással. A tisztaság példaértékű. Az ellátás bőséges volt-elegendő lett volna délben csak egy leves- és finom. Az egész napos ellátás lenyűgöző: étel, ital, kávé, üdítő... A személyzet kedves. Mindenkinek ajánlani tudjuk csak, nem bánja meg. Bad: Ilyen nem volt.
4.6
Gerhard- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück, Mittagessen, Abendessen und dazwischen die Kaffeeimbisse - sehr gut. Bad: Beim Stiegenabgang (Notausgang) war am Ende der Ausgang ins Freie verschlossen. Keine beruhigende Situation bei Feuergefahr!
4.8
Sonja- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vorzügliches Essen und sehr gastfreundlich Bad: leider wurde um 22:30 das Licht auf der Terasse abgedreht, so war das Kartenspiel beendet.
5
Pavlína- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: spokojenost Bad: hodně stolů rezervé na celý večer, přitom někdo přišel až po dvou hodinách, málo míst na parkovišti, při příjezdu bych uvítala alespoň polévku od 12-14h.
5
Věra- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jidlo bylo ok. Všeho dostatek.Piti taktéž. Bad: V rekaxacnich bazenech byly děti s plovacimi rukavky a kruhy, dokonce si tam hazely s micem. Takze se tyto bazeny staly spise hrací a zabavnou zonou.Zadny klid a odpočinek.
5
Bernat Vilmosne- 15. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Revinate Surveys
Kedves, udvarias,segítőkész személyzet.Tisztaság a Hotel egész területén.Super jó wellnes nagyszerű medencékkel.Az ellátás finom és bőséges, nagy választási lehetőség..Külön dícséret a séfeknek és a felszogáló személyzetnek.
5
Kiss Karoly- 15. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Revinate Surveys
Immár harmadszor pihentünk itt. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel.További pihenésünket is csak itt fogjuk eltölteni! Szívből gratulálok A szálloda vezetésének! Kíváló munkát végeznek! Csak így tovább!
4.6
Farkas György- 15. Máj. 2018
  • Dvojica
  • Source: Utazzitthon.hu
Rendszeresen járunk ebbe a szállodába, ismét nagyon meg voltunk elégedve. A gyógymedencében a víz néha nagyon meleg / 41 fok feletti /.A cigisek gyakran elfoglalják azokat az asztalokat, ahol tilos a dohányzás, nem figyelmezteti őket senki. Talán több asztal kellene biztosítani számukra.
4.8
Helena- 15. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bezva možnost ochutnat maďarskou kuchyni, která byla vynikající
5
Gerhard- 14. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tolles Hotel! Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis! Super Essen!
4.8
Jan- 14. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byly stejně dobré a postele stejně pohodlné jako minulé a předminule. Bad: Snad by stálo za úvahu zmodernizovat termální bazén.
5
Renata- 14. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo!!!Čistota,klid a úžasné milý personál mluvící česky Bad: Nic mě nenapadá
4.8
Josef- 13. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné prostředí, koupání, velice dobrá strava a milá obskuha Bad: Byli jsme spokojeni
5
Dana- 11. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo skvělé mohu jen všem doporučit.
5
Petr- 11. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: komfort se vším všudy
4.6
Oldřich- 11. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování, kuchyně, lázně Bad: Relativní nedostatek míst v jídelně, obtížné hledání volných stolů
4.8
Václav- 09. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno
4.8
Zdeňka- 09. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování vynikající, rozmanitá strava, bazény i s teplou i se studenou vodou.
4.8
Miluše- 09. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo vynikající, dobrý a dostatečný výběr velmi pohodlné matrace Bad: jsem spokojená
5
Anna- 07. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: nebezpečne výborná strava, servis, milý personál, krásne okolie hotela, dostatok lehátok, výborná voda... všetko OK :-))
5
Šárka- 07. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel, ubytování, bazény, jídelna - vše naprosto úžasné. Bad: Jen jedna pro nás velká nepříjemnost, objednané ubytování přes booking.com má háček - první noc nedostanete služby all inclusive. Byla jsem z toho opravdu v šoku. Raději tedy objednávejte ubytování přímo v hotelu.
4.6
Zdeněk- 07. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byl jsem spokojen, stejně tak má paní. Bad: nevím
5
Manuela- 06. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer top im 5. Stock! AI Service perfekt ! Bad: Kälte Spiegeleier bem Frühstück ! War
4.6
Anonymous- 05. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Klid, pohoda, sluzby Bad: Starsi hotel pred rekonstrukci
5
Terézia- 02. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vsetko super Bad: Nic
4.8
Anonymous- 02. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Celý pobyt hodnotím kladně.Strava vynikající, všude čisto,úklid na 1!!! Bad: Opravdu nemůžu nic vytknout.
4.8
Petr- 02. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokoj nově zařízený. Vše krásně uspořádané. Jídlo výborné s velkým výběrem. Velmi chutné. Otevření bazénů už v 6:30 je příjemné, člověk si může zaplavat po probuzení před snídaní. Bad: Chování dětí v areálu, hlavně v bazénech. Plno řevu, skákání do bazénu. Pokud jim někdo něco řekl, tak po 5 minutách znovu řev. Plavčíci si toho vůbec nevšímali. Ještě o půlnoci pořádaly děti závody po chodbách s řevem. Rodičům je asi takové jednání lhostejné, případně je v tom podporují.
4.6
Claudio- 01. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: nice place for few days of relaxation, spa food and opportunities are fine Bad: I had already expressed my doubts in a previous review regarding the management of restaurant reservations and I was told on this site that reservations were only possible for dinner and only from 18 to 18.20. The second evening of my stay I went to the restaurant and found almost table occupied except a small one, near the buffet, fine for me. Being 18.50 I picked up the sticker " reservation" (no handicap sticker on site) and showed it to the waiter saying to him the time was over. The waiter,a big sweaty man, looked at me with annoyance, badly repeated me to wait and, after a while allows me to sit down. Fortunately I have not seen him again, I hope it was returned to Sarvar to refresh body and mind! The next day, to be sure, I went to the front desk to ask about and was told that reservations were only possible for dinner, not for breakfast, not for lunch. This is absolutely untruth! The "reserved" sticker were on many tables for all meals (only one was for a disabled person) and people often arrived more than an hour late. The height was when I realised that a reserved table (num. 8) had also a nice white tablecloth and not the usual cutlery like the others. This a shameful way to behave, there are obviously very important guest and very common guest. The twosome on table 8 had no mobility problem, no be part of a group and they were staying on the 6th floor like me. Now I expect an answer from the Hotel telling me my comments will be forwarded to the head of the department, but I'm sure on my return in July nothing will have changed!!!!
4.6
Dana- 01. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Koupelna a myslím, že do hotelových termálních lázní by měly mít omezený vstup děti. Člověk tam jede relaxovat a vřískot dětí se do toho nehodí a nebo mají mít svou vyhrazenou část.
5
Jan- 30. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo řečeno ve shora uvedeném hodnoceni
4.6
Karel- 30. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pohoda-klid-příjemný personál a ze všeho nejlepší kuchař Bad: ježtě jeden vyhřívaný venkovní bazen s tryskama

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Health Spa Resort Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X