toggle menu

Danubius Health Spa Resort Bük ****

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

Zavolajte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervácia

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry
  • Služby all inclusive
  • Podujatia

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 2543 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.7/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Gabriele Lukas- 25. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nach Jahren wieder mal in diesem Hotel, einfach 🔝! Wir hatten im Zimmer 2 Mängel aufzuweisen, diese wurden innerhalb 10 Minuten behoben. Essen einfach nur köstlich,Bedienung sehr freundlich ausser in der Bar, da wäre etwas mehr Freundlichkeit kein Fehler! Wir kommen wieder!
5
Kamil Kurka- 19. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Hezký lázeňský hotel. 5 patro krásné po kvalitní rekonstrukci. Personál na jedničku. Cítil jsem se jak host a moc jsme si to s dětmi užili. Kuchyně taky na jedničku. Velmi doporučuji.
5
Josef- 18. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Wir waren zum zweiten Male in diesem Hause. Und hatten ein Zimmer im 5.Stock, also ein Luxuszimmer welches keine Wünsche offen lies. Zum Hotel wäre, im Gesamten, zu bemerken, dass eine Generalsanierung notwendig ist. Dies ist aber natürlich eine Kostenfrage, da der sehr günstige AI-Preis dann nicht mehr gehalten werden kann und die Gäste ausbleiben würden. Trotzdem war es eine gute Erholung für uns. Location: Für uns ist diese Lage optimal. weil man mit den Walking-Stöcke sofort abgehen kann. Die beiden Strecke sind OK und führen über verkehrsarme Wege. Einfach super. Service: Die Badelandschaft ist gepflegt und sauber und das Personal ist sehr bemüht. Ein NO-GO ist die Wäscheschleuder welche beim Betrieb - und das ist sehr oft - derartig laut und extrem störend ist. Dieses Gerät sollte sofort aus der Halle entfernt werden. Räume gebe es genug dafür. daher nur 4 Sonnen. Die Reinigung unseres Zimmers war in Ordnung. Food: Alle Speisen sehr gut im Geschmack, auch die Getränke gut. Ein Manko im Speisesaal ist, dass abräumen und neu aufdecken des Tisches, da dafür zu wenig Personal bereit gestellt ist. Wir hatten unseren Tisch mehrmals selbst gedeckt und die Teller und Gläser der vorherigen Gäste zur Seite gestellt. Diese wurden dann irgend wann einmal abgeräumt. Dies sollte verbessert werden. Room: Wir hatten ein neu renoviertes Zimmer im 5. Stock des Hauses. Sport: Wir waren zufrieden.
5
Babsi70- 18. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Waren im neu renovierten 5.Stock untergebracht. Tolles, geräumiges Zimmer. Essen sehr gut. Personal sehr freundlich :-)
4.6
Gerhard- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück, Mittagessen, Abendessen und dazwischen die Kaffeeimbisse - sehr gut. Bad: Beim Stiegenabgang (Notausgang) war am Ende der Ausgang ins Freie verschlossen. Keine beruhigende Situation bei Feuergefahr!
4.8
Sonja- 16. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vorzügliches Essen und sehr gastfreundlich Bad: leider wurde um 22:30 das Licht auf der Terasse abgedreht, so war das Kartenspiel beendet.
5
Gerhard- 14. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tolles Hotel! Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis! Super Essen!
5
Manuela- 06. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer top im 5. Stock! AI Service perfekt ! Bad: Kälte Spiegeleier bem Frühstück ! War
5
Terézia- 02. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vsetko super Bad: Nic
4.6
Claudio- 01. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: nice place for few days of relaxation, spa food and opportunities are fine Bad: I had already expressed my doubts in a previous review regarding the management of restaurant reservations and I was told on this site that reservations were only possible for dinner and only from 18 to 18.20. The second evening of my stay I went to the restaurant and found almost table occupied except a small one, near the buffet, fine for me. Being 18.50 I picked up the sticker " reservation" (no handicap sticker on site) and showed it to the waiter saying to him the time was over. The waiter,a big sweaty man, looked at me with annoyance, badly repeated me to wait and, after a while allows me to sit down. Fortunately I have not seen him again, I hope it was returned to Sarvar to refresh body and mind! The next day, to be sure, I went to the front desk to ask about and was told that reservations were only possible for dinner, not for breakfast, not for lunch. This is absolutely untruth! The "reserved" sticker were on many tables for all meals (only one was for a disabled person) and people often arrived more than an hour late. The height was when I realised that a reserved table (num. 8) had also a nice white tablecloth and not the usual cutlery like the others. This a shameful way to behave, there are obviously very important guest and very common guest. The twosome on table 8 had no mobility problem, no be part of a group and they were staying on the 6th floor like me. Now I expect an answer from the Hotel telling me my comments will be forwarded to the head of the department, but I'm sure on my return in July nothing will have changed!!!!
4.6
Dana- 01. Máj. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Koupelna a myslím, že do hotelových termálních lázní by měly mít omezený vstup děti. Člověk tam jede relaxovat a vřískot dětí se do toho nehodí a nebo mají mít svou vyhrazenou část.
5
Jan- 30. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo řečeno ve shora uvedeném hodnoceni
4.6
Karel- 30. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pohoda-klid-příjemný personál a ze všeho nejlepší kuchař Bad: ježtě jeden vyhřívaný venkovní bazen s tryskama
5
Alexander- 29. Apr. 2018
  • Dvojica
  • Source: Hotels.com
Izby krásne, obsluha, personál super a welness dokonaly
5
Largo Cayo- 29. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Évek óta járunk ide. Sőt már gyerekként is hoztak ide a szüleim s hotel nyitása óta. A konyha verhetetlen! Hihetetlen milyen jól főznek! A személyzet nagyon kedves segítőkész. Bár hiányzik néhány régi arc. A mostani fiatalok még nagyon görcsösek,hiányzik belőlük a lazaság. A matrac a szobákban szerintem puha,lehetne keményebb. A wellness jó. Egy dolog ami zavart,hogy a gyerekek hangosak,ugrálnak bele a vízbe és nem szól rájuk senki. A megépített gyerek részt nem használja senki. Szerintem rossz befektetés volt. Egy rendes gyerek medence jobb kihasznalhatosagot kapott volna. Ennek ellenére kedvenc hotelom Magyarországon! Talán a hosszú hétvégi programok lehetnének jobbak. Hiányoltam például Dj. Radnait... Persze ez nem diszkó tudom,de egy kis hangulat fokozas mindig jól jön. Ja! Wi-fi gyenge. Kertbe nem fogható
4.8
Libor- 26. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutná strava, čistota hotelu, snaživý personál.
4.8
Ildikó- 25. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kedves, segítőkész személyzet. Bőséges kínálat az étkezéseknél, finom ételek. Welness szolgáltatások nagyon jók. Sportolási lehetőségek. Bad: Fürdőköpeny cseréje nem lehetséges csak 1 hét után.
4.6
Petr- 24. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně vždy super !!!! V posteli oceňujeme více polštářů pod hlavu ... Jinak mám negativní poznatek v nedodržování zákazu kouření venku u stolků, sice mimo hlavní stravovací prostory, kde ale přesto dochází ke konzumaci pití i jídel ( .... rovněž přes zákaz ), nikdo nic nekontroluje ... Rovněž dodržování klidného využívání bazenů nikdo nekontroluje, a proto si "mnozí" pletou lázeňské zařízení s veřejným koupalištěm !!! Hlavně, že je hotel plně obsazen ! Bad: Popsal jsem v předchozím odstavci ..., nedisciplinovanost v dodržování zákazu kouření a "záměna" lázeňského hotelu s veřejným koupalištěm ....
5
Konrad- 23. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Zimmer war sehr gut eingerichtet und für einen Zimmeraufenthalt angenehm. Angenehm auch das SAT TV. Das tägliche Angebot an Speisen und Getränken war hervorragend. Die Küche ist zu loben, man gibt sich große Mühe für ein abwechslungsreiches und schmackhaftes Angebot über den ganzen Tag- ganz vorzüglich. Wir kommen wieder Bad: Angenehmer wäre eine Duschkabine, damit mn nicht in die Badewanne steigen muss. Ansonsten gibt es nichts zu meckern.
5
Filip Mooc- 23. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Navstiveno v ramci sluzebni cesty. Za me naprosto ok. All inclusive program je fajn. Lazne sice trochu starsi, ale svuj ucel to splni.
5
Ivana- 23. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme ubytováni v nově zrekonstruovaných pokojích...tudíž ubytování luxusní! Stejně tak kuchyně předčila mé očekávání...nikdy jsem nepila lepší kávu z automatu než u vás v hotelu! Prostě naprostá spokojenost....:o))))) Bad: Pouze více sprch u bazénů........Pobyt strašně rychle utekl :o((((
4.8
Alena- 22. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velice pěkně renovované pokoje V pátém patře
5
Ákos Pesti-Palócz- 20. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper hely.
5
Jiri Kolar- 18. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super místo pro rodiny s dětmi. Dětský bazén, herny, animační program, venkovní houpačky, židličky v restauraci, postýlky do pokojů. Vybavení není nejnovější, ale to na spokojenost nemělo vliv. Bazény, wellness prostory, restaurace i sportoviště jsou pohromadě. Wifi k dispozici zdarma v celém hotelu. Skvělá kuchyně, byť některá jídla byla trochu přesolená. Velice milý personál. V hotelu i na pokojích je trochu tepleji, což může chladnomilnějším zvlášť při sportu trochu vadit. Pokuje v 5. patře za příplatek jsou renovované a byť nejsou prostorné, tak mají vysoký standard.
5
Zoltán Varga- 17. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden vonatkozásban megfelelő az elvárásoknak. Szobák, ellátás nem hagy kívánnivalót maga után.
4.8
Balázs74- 17. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves, segítőkész volt. Az ételek ízletesek és bőséges mennyiségben álltak rendelkezésre. A szoba tiszta és kényelmes.
4.8
Štefan- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše
5
Michaela- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno bylo super,milý personál,hezké čisté ubytování,výborné jídlo.
5
Olča62- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již počtvrté, a jiné lázně v Maďarsku již nevyhledáváme.
5
Josef- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše OK
5
Pavel- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byl jsem zde již třikrát, úžasné jídlo a pití
5
Olča62- 16. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se nám , jako vždy, jsme zde velice spokojeni, proto se i rádi vracíme. Nejlepší kuchyně.Dětský koutek perfektní, posilovna kvalitně vybavena. Lázně jsou na úrovni. Pokoje na horních patrech jsou velmi pěkně zrekonstruované. Bad: Kvalita wifi signálu, dost často vypadává, ale to se stává, hotel je dost vytížen a tak je připojeno mnoho hostů.
5
Böröczky Gábor- 15. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Brutálisan jó volt!
4.75
Antonín- 14. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Veškerá strava byla výborná a každý mohl najít své nej...... jídlo. Pokoje byli standartně vybaveny. Navíc, podle informací o hotelu, byla varná konvice na pokoji. Matrace v postelích byly super. Bad: Při plném obsazení hotelu byl dost velký mumraj v jídelně Jídlo se sice průběžně doplňovalo, ale bylo málo místa na sezení.
5
Michaela Gruber- 12. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Therme und Zimmer etwas in die Jahre gekommen, aber sauber. Perfekte Tennisanlage. TOP Tennistrainer. Essen excellent. Bereits 2x besucht. Wie werden wieder kommen.
5
Anett Kis- 10. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csodálatos egy hetet töltöttünk el. Fantasztikus hely, nagyon kedves személyzettel. Étel választék óriási és nagyon finom minden. Snack idő is van, kisebb ételekkel vacsora előtt. Csendes környezet, medencék kint és bent is, szauna, szolárium, tenisz, bowling, italbar, konditerem. Masszázs ami kellemesen ellazítja az embert. Családosok részére tökéletes hely, és ha jól tudom állatbarát hely is.
4.6
Kateřina- 09. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jidlo vynikající. Některé pokoje jsou uz po rekonstrukci a některé maji ještě starsi opotrebovane zařízení. Ale funkční. Bad: Jedine co nam vadilo,nedostatečný uklid sprch u bazénu
5
Dagmar- 09. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno dobré vždy volný stůl a komorní prostředí.
5
Zoltán Varga- 07. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Mint mindig, most sem csalódtam a hotelban. Többször voltunk már itt. Étel ital wellness rendben. Tavaly is ilyenkor voltunk pont a születés napom beleesett akkor és most is. A szobában egy kis üveges pezsgő várt üdvözlő kártyával. Egy kis jóleső figyelmesség. Köszönjük!
4.6
Dejene- 07. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Very clean and very good food
4.6
Sulcus- 06. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Dobrá matrace, Wellness Bad: Personáln, až na malé výjimky nemluví anglicky.
4.8
Kamila- 05. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo. Skvělý odpočinek.
5
gari zoli- 04. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Mert.tokeletes
4.8
János Czére- 04. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli, vigyelmes, készséges személyzet a pincérek és a szakácsok. Már többször voltunk ebben a szállodában és mindennel megvagyunk elégedve. Bad: Az elutazáskor a szobákat 11 óráig kell elhagyni 10 órakor jöttünk fel a reggeliről mondtam a takarítónőknek, hogy lassan összecsomagolunk és megyünk 10óra 8 perckor megint kopogott az ajtón, hogy mikor megyünk pedig még lett volna 52 percem maradni a szobában, ilyen takarító személyzet nem jót tesz a szállodának, 4 éjszaka alatt csak egyszer takarítottak mikor kértem.
5
Roman- 04. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně byly perfektní, postel též, obsluhující personál byl skvělý
4.8
Jitka- 04. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nám naprosto všechno, všeho bylo hrozně moc, ani jsem nezvládla vše ochutnat. Postel mě hodně překvapila - byla měkká, ale strašně pohodlná, spalo se mi krásně. Manželovi trochu vadilo cosi na střeše nad kuchyní (jídelnou) - nepřetržitě to hučelo - možná nějaká klimatizace, digestoř, nebo nevím. Mě osobně to nevadilo, spala jsem jak dudek. Krásný odpočinek, relax a krásné 4 dny . Díky za péči a ochotu. Bad: Nic mě nenapadá, byla jsem se vším spokojená, mile překvapená. A velmi příjemné bylo i to, že personál uměl česky.
4.6
Pavlína- 04. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lázně, jídlo, personál, všechno bylo výborné, moc jsme si to užili.
4.5
Andrea- 03. Apr. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Das Essen Spitzenklasse, einfach super, riesen Auswahl und nur lecker, großes Plus, Personal sehr freundlich und zuvorkommend, wahnsinnig bemüht den Gast zufrieden zu stellen, Zimmer (außer im 5.Stock, sind ganz neu) etwas renovierungsbedürftig und das Badezimmer sehr klein, Schwimmbereich und Becken toll, auch das man hinaus schwimmen kann haben wir super gefunden, aber der Saunabereich ist für uns ein riesen Minus und schade, da sehr klein und nicht verständlich die getrennten Bereiche Frauen und Männer extra, und bestimmte Uhrzeiten gemeinsam und mit Badekleidung zu verwenden, das finden wir sehr schade, wenn man es als Wellness Hotel mit Sauna anpreist, da müsste man auch einiges überdenken und erneuern. Das all inklusive Paket funktioniert toll und es wird sehr viel angeboten. Auch die Freizeit Angebote im Hotel sind super, Bowling, Billard etc. Also wir kommen sicher sehr gerne wieder und hoffen das sich bis dahin am Sauna und Wellnessbereich vielleicht etwas verbessert.
5
Ada69- 03. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personál bol ochotný a milý, strava pestrá 100 bodov a šampanské k raňajkám 👍 ( vlastne celý deň). Ďakujeme za skvelý pobyt. Určite sa vrátime. Bad: Nie je čo vytknúť.
5
Anonymous- 03. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Spokojnosť kľud oddych Bad: Nie je čo dodať
5
Valeria Perka- 02. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Visszatérő vendégek vagyunk, és mindig nagyon meg vagyunk elégedve mindennel, ez most se volt másképpen. Mindenki nagyon kedves, bizalommal lehet fordulni bárkihez, segítőkészek. Az ételek nagyon finomak, bőséges a választék, wellness részleg is teljesen megfelel az igényeinek és minden nagyon tiszta. Csak ajánlani tudom, és remélem hamarosan élvezni tudom a kényelmet amit a szallodajuk nyújt! :)
5
Ada69- 02. Apr. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo super, určite sa vrátime. Bad: Nie je čo vytknúť .
5
Radka- 30. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Příjemný personál, snažící mluvit česky. All inclusiv opravdu super, maďarská kuchyně výborná
4.6
Hermann- 29. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Zimmer Reinigung. Wenig, Oberflächlich.
5
Märcz Mónika- 28. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
csúcs szuper minden. kedves mosolygós személyzet, kiváló wellness, finom ételek és egy nagyon kedves animátor Dóri akinek külön köszönet a szuper programokért és hogy találkoztunk Dragee � - al ���
4.6
Andrea- 26. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Vana v tomto pokoji nebyla.
5
Jiří- 26. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající obsluha i personál přívětiví
4.6
Reinhold- 23. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Erstklassige Küche Bad: Zimmer könnten moderner sein
5
György Hőger- 20. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Segitő kész személyzet ,a kaja jó a sör hideg
4.75
Peter- 20. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Das Bad ist viel zu laut
4.9
Víg Lajos- 19. Mar. 2018
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Utazzitthon.hu
A szálloda felújított szintjén kaptunk elhelyezést, így a szoba felszereltsége és kényelme kiváló. Az ellátás kiváló, tiszta és izléses berendezésű az étterem, jó közérzetet keltett.
5
Péter Orosz- 17. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper
5
Hana Koštuříková- 17. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vynikají wellnes relax
4.8
Věra- 17. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Přístup celého personálu byla perfektní a pokoj úplněk super. Bad: Spousta lidí.
5
Milena Sumerauerová- 16. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Jsme tu již po druhé a pokaždé moc spokojeni �
4.6
Otto- 16. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi vstřícný personál, velmi dobé jídlo, příjemné prostředí. Bad: Byli jsme spokojeni, nebylo na co si stěžovat.
4.6
Dagmar- 16. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo vynikající v dostatečném množstí . Pokoj pěkný. Bad: U vchodu do koupelny jsou skleněné dveře na otvírání dost těžké pro starší lidi.
5
Helena- 14. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ano chutnala, postel byla pohodlná
5
Ildikó Bayer- 12. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper hely. Tisztaság, udvarias alkalmazottak, kiváló felszolgálás. Az ételek minőségi fenséges és nagy a választék .
5
Dagmar Kopackova- 11. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Skvělý relax. Bazény, cvičení ve fitku, v tělocvičně i každodenní v bazénu, masáže a další služby, velká zahrada, skvělé jidlo �, moc ochotný personál. Hotel je již trochu starší, ale nevadí. Hotel je čistý. Právě probíhá v některých částech rekonstrukce, ale ohleduplně k hostům.
4.8
Stefan- 11. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück und Verpflegung bestens Bad: Das Erlebnisbecken wurde gereinigt, war somit zwei Tage nicht benützbar - keine Vorinfo!!
5
Miklósné Pásztor- 10. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden nagyon jo volt
5
Jozef Schenkmayer- 09. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborné služby za dobrú cenu.
4.6
Gerhard- 05. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles in allem sehr zufrieden Bad: Saunabereich könnte grösser und vielfältiger sein.
5
Patricia Maurer- 04. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Nettes Hotel mit allem inklusive! Essen sehr gut und abwechslungsreich! Mit Kindern ideal, da es einen eigenen Kinderbadebereich gibt! Wir kommen sicher wieder!!!!
5
Jozef Nemeth- 04. Mar. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektná obsluha...perfektné služby...all inclusive
5
Alžběta Končitíková- 28. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
All inclusive servis. Za mě top ... výborné jîlídlo, odpočinek.
5
Petra- 27. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pobyt plný relaxace. Pokud by se člověk "nemusel" převlékat do restaurace na hlavní jídla, v podstatě by si vystačil jen s párem plavek. Musím pochválit jídlo, opravdu výborné. Personál velice vstřícný a příjemný. Pokoje a vůbec celý hotel čistý. Člověk nemusí umět 3 jazyky, aby se domluvil. Určitě se sem budeme chtít vrátit :-)
4.8
Karácsonyné Tóth Brigitta- 26. Feb. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
A szoba tiszta és kényelmes. A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész. Az ételek, italok mennyisége és minősége kiváló. A vacsoránál az élő zene feldobta a hangulatot. Minden kifogástalan volt. Biztos hogy visszatérünk. 😉
5
Karel Novak- 26. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Pohodová relaxace účinná léčba v termálním bazénu a ostatní léčivé procedury. A skvělá strava.
5
Ingrid Angela Franschitz- 26. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bestes Entspannungshotel ever!
4.5
Karácsonyné Tóth Brigitta- 25. Feb. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    4
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
A szoba tiszta és kényelmes. A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész. Az ételek, italok mennyisége és minősége kifogástalan. Teljesen megéri az árát. Biztos hogy visszatérünk!!!
5
Rágyanazky Ágnes- 25. Feb. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves kézséges. Az étterem kinálata változatos, izletes ,bőséges. A személyzete nagyon kedves, gyos, tökétetes kiszolgálás. Nagyon köszönjük.
4.8
Andreas- 25. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Toller Familienurlaub in freundlicher Umgebung Super Essen
5
Szalai Zoltán- 24. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Az X éves kis feleségem és a 30 éves keresztfiunk közös felköszöntése egy laza gálavacsora és zenés est keretébe a Nils Holgersson Restaurantban, valamint az Apothek Drink Bárban. Köszönet a szálloda dolgozóinak a munkakörön túl is végzett segítségükért, amivel még felemelőbbé tették családi ünnepségünket! Még pár napig élvezzük a szálloda vendégszeretét. Mindenki nagyon kedves, külön kiemelve Elek Piroskát, aki miatt Füred helyett most Büköt választottuk. Érdemes volt! Annyi dicséretet nem tudok ideírni amennyi járna a kiszolgálásért, az ételekért, a szolgáltatásokért. Elismerés illeti az egész szállodacsoportot, mert még egy egységükben sem csalódtunk! Szakmai szemmel is kiválló!
5
Günter Seidl- 23. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Schöner Spa Bereich
5
József Kotroczó- 23. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csodálatos
5
Karel Novak- 22. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Skvělý relax
4.55
Tallér Balázs- 20. Feb. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: A személyzet segítőkész volt. A szobában lévő fürdő tisztasága nem volt a legjobb. Az étteremben az ember elveszik a rengeteg, jóízű választék miatt. Köszönjük ezt a három napot. Bad: 5. emeleti felújítás.
4.6
Pavlína- 20. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající jídlo, vstřícný personál Bad: Málo časté zapínání vířivek
4.8
Kuře123- 19. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pěkně zrekonstruované pokoje v 6. patře. Super strava . rádi se vrátíme. Bad: Slabší wifi na pokoji. Neukaznenost hostů. U bazénu si hodí ráno ručník na lehátko a kolikrát ani nepřijdou, až večer si vyzvednout ručník
5
Csaba Szathmáry- 18. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden rendben volt
5
Irena- 18. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Excelentní stravování al inklusive, příjemný personál, pohodová termální část hotelu. Bad: Nic.
5
Jarmila- 17. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše se nám líbilo, byli jsme naprosto spokojeni. Bad: Není nic, co bychom mohli vytknout.
5
David- 16. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
příjemné místo na relax. V posledním patře pěkně zrenovovane pokoje. Jídlo super. Je je slabší/přetížená Wifi (6.patro), ale kvůli wifi se sem nejezdí.
5
lubomír plíšek- 14. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vše super
5
Franz- 14. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen war Super
5
Melitta Csizmárné- 12. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden téren tökéletes ellátás és szolgáltatás!
4.8
Ivana- 12. Feb. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jezdím sem už 8 let a stále super :-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Health Spa Resort Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X