toggle menu

Danubius Health Spa Resort Bük ****

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

All inclusive wellness hotel Bukfurdo

Zavolajte nám
BEST PRICE
GUARANTEE
Rezervácia

Služby

  • WiFi
  • Parkovanie
  • Celková klimatizácia
  • Bezbariérový hotel
  • Hotel priateľský ku zvieratám
  • Nefajčiarsky hotel
  • Reštaurácia
  • Wellness služby
  • Kúpeľné procedúry
  • Služby all inclusive
  • Podujatia

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 2795 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.7/5
Poloha hotela
4.7/5
Personál
4.8/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Health Spa Resort Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Jan Faschingbauer- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborné služby a jídlo
5
schobsi- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Leider Autobusse voll mit CZ daher absolut überrannt und keine Erholung mehr. Absolut nicht mehr interessant. Dies war nach dem 6 Besuch sicher unser Letzter
5
Raphael Reiter- 15. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super therme und preisleistungsverhältnis
4.8
Ivana- 14. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V Tomto hotelu je to vše skvělé . Ač vznikl trochu problém s časem ubytování ( místo ve 14 .00 hod. , skutečnost byla v 18 .00 hod ) , byla nám nabídnuta kompenzace v podobě slevy z 1. dne ubytování , akva pedikura s rybičkami ...to vše oceňuji a dávám palec nahoru. Bad: vše bylo super
5
Jaroslav- 13. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super
5
Eva- 12. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: pěkné čisté pokoje, dobré jídlo, ochotný personál Bad: nelíbilo se mi chování některých dětí
5
Róbert Gál- 08. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csak jót tudok mondani. Külön köszönet Ilonának a fürdő részlegben. Kitűnő étterem, kedves dolgozók. Köszönet mindenért.
5
Ivan- 04. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: perfektně rekonstruovaný pokoj. dobrá kvalita postelí
5
Luděk Jiříček- 04. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobrý VŠE ok
5
Gabor Jutasi- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sok jó étel. Sportolási lehetőségek. Gyerekprogramok.
5
Tamás Káldi- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ajánlom mindenkinek!!!
5
Blanka- 03. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo i služby byly během dovolené vynikající. Příjemný personál hovořící i česky. Ubytování útulné a čisté, vybavení pokojů naprosto dostačující. Hotel pojme přiměřený počet hostů, takže v termálních bazénech má každý dostatek prostoru,
5
Jarka Janoušková- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemně strávené dny pro relaxaci. Výborná kuchyně každý si vybere . Personál ochotný. Všude čisto. Standardní pokoje nesou známky opotřebení, v některý patrech již proběhla rekonstrukce. Bazény, sauna, whirlpool, trysky vše úžasné. Určitě zvolím hotel znovu.
5
MsMedvidkova- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nás oblíbený hotel v Maďarsku, kam se rádi s celou rodinou vracíme. Super brouzdaliště pro malé děti, venkovní bazén s tryskami, vnitřní bazény celkem 3. Celý personál je velice milý a ochotný, kuchyně neskutečně dobrá, k snídani podávají sekt, do 22 hodin je v rámci all inclusive nepřeberné množství jídla a z alkoholu pivo a vína a sekt. Pro děti animacni program, stejně jako pro dospělé. Možnost využít masáže, kadeřníka, fitko, squash, tenisove kurty, minigolf, dětská herna 2x vnitřní, venkovní hrishte pro děti s trampolinou. Vedle hotelu bosý chodník, nedaleko venkovní fitness centrum. I když je hotel staršího data, vůbec nám to nevadí, protože kvalita služeb a přístup personálu vše více než vynahradí.
4.6
Julie- 02. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo super, pohodlné postele, strava perfektní, personál velmi vstřícný. Bad: Parní sauna byla mimo provoz
4.6
J- 01. Nov. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování dobré, stravování perfektní Bad: Atrakce v zážitkovém bazénu, by mohli být puštěné častěji. Jinak není žádné mínus.
5
Jarka J- 30. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Nejlepší volba pro relax a odpočinek. Všude čisto, milý personál a výborné jídlo. Těším se na další návštěvu
4.8
Herbert- 30. Okt. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Habe sehr erholsame Tage im Hotel verbracht und kann es uneingeschränkt weiterempfehlen. Herzlichen Dank für einen herrlichen Urlaub. Mfg Herbert
5
Josef- 30. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo nejlepší!
5
Fejes Róbert- 30. Okt. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Volltunk már a szállodába,most sem csalódtam!Tökéletes,minden igényt kielégítő kikapcsolódás az egész család számára.A két gyermekem csak ide akar jönni mindig!Köszönünk mindent!
5
Jiří Beneš- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělé služby, příjemný personál.
5
Róbert Gál- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kiváló hotel. Remek étterem, kedves dolgozók, kifogástalan szoba. Közelben sok szép város. Aki szeretne egy maradandó élményt, az jöjjön bátran ide.
5
Klotzi- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Wunderbares Hotel, wir können dieses uneingeschränkt empfehlen. Gerne wieder!
4.6
Eva- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jezdíme do Danubiusu pravidelně 5 let. Věděli jsme co nás čeka. Bad: Moc lidí. Vždy bylo hodně lidí, ale tentokrát to bylo až moc.
5
Brigitte- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ein wunderschöner Urlaub. Leckeres Essen und freundliches Personal. In der Umgebung ist nicht viel, wo mansich was kaufen kann, wenn man etwas vergisst. Teilweise aber im Hotelshop erhältlich.., Wir kommen gerne wieder. Bad: Es gibt nichts, was uns nicht gefallen hätte, .
4.6
Sabine- 29. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es wurde alle Wünsche erfüllt. Essen war ausgezeichnet!!!! Zimmer sehr sauber. Bad: Die Wegweiser zum Hotel
4.6
Bemar25- 28. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pokój 510 na piątym piętrze, po remoncie , jeszcze pachnie nowością, baseny wystarczające, jedzenie smaczne, dla każdego coś dobrego. Wszystko na wysokim poziomie. Bad: Wszystko pasowało.
4.8
Jozef- 27. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: nově zrekonstruované pokoje mají evropský standard
5
Brigitte Doppelreiter- 25. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr schöne Zimmer. Alles pikobello sauber und sehr freundlich und zuvorkommend. Danke
4.6
Miroslav- 22. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo super, opravdu nešetřili. 5 tenisových kurtů bylo k dispozici zdarma, super. Bad: Vše bylo dokonalé, personál, relaxace, bazeny, vířívky atd bez chyby.
4.6
Jitka- 22. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo celý pobyt vynikajíci ,postele veliké ,pohodlné. Bad: V čase pobytu nešla parní komora a občas teplota termálního bazénu byla nižší.
4.6
Vladimír- 22. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Nic
4.8
Alexandra- 20. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Äusserst schmackhafte und abwechslungsreiche Speisen, grosse Badelandschaft, schöner Park, modernes Zimmer.
5
Ágota Karácsonyi- 19. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szeretünk ide járni.A személyzet kiválló,az ellátás is nagyon jó.
5
Oleg- 18. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Хороший отель, все продумано и организовано. Дополнительные процедуры проводятся качественно. Питание соответствует уровню отеля. Персонал доброжелательный. Отель пользуется популярностью у граждан из разных стран Европы.
5
Luise Straub- 17. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Wunderschön
4.6
- 17. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Хорошая кухня и условия Bad: Рано закрыли уличный бассейн,хотя погода позволяла и убрали питьевую лечебную воду,якобы перестали закупать. А она для лечения необходима. Убрали часы с уличного бассейна. Постель за 9 дней не меняли,только перестилали. Через 7 дней меняют халаты,но нам не меняли
4.6
Karel- 16. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
 · Super. Krásný pokoj v pátém patře.  · Nic mne nenapadá.
4.6
Karel- 16. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super. Krásný pokoj v pátém patře. Bad: Nic mne nenapadá.
5
Jarmila- 14. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně velice pestrá a chutná.
4.8
Lenka- 14. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyně . Bad: Manželská postel nebyla v kuse , ale dvě postele u sebe.
5
Jozef- 14. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
 · Príjemné prostredie, útulná izba ,komorná hotelová atmosféra, nádherná záhrada, výborná strava a celý servis all inclusive a to všetko podporené krásnym babím letom . Ten pobyt nemal chybu !  · Čo mohlo byť lepšie ? Nič ma nenapadá.
5
Jozef- 14. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Príjemné prostredie, útulná izba ,komorná hotelová atmosféra, nádherná záhrada, výborná strava a celý servis all inclusive a to všetko podporené krásnym babím letom . Ten pobyt nemal chybu ! Bad: Čo mohlo byť lepšie ? Nič ma nenapadá.
4.8
Jitka- 10. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající,personál milý a ochotný,prostředí příjemné. Bad: Jsem zvyklá na tvrdší matraci,takže třetí noc mne trochu bolela záda.Myslím,že rezervace stolu by mohla být časově označena ( po dohodě se zákazníkem) ,protože se nám stalo, že nám u snídaně paní naznačila,že mají rezervaci ať si sedneme jinam.
5
Gerhard Schiller- 09. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr gutes Hotel, freundliches Personal, gutes Essen
5
Gerhard- 09. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel ist echt Spitzenklasse. Sehr gute Ausstattung, sehr freundliches Personal, gutes Essen. Bad: Es war alles ok, es gab nichts auszusetzen.
4.6
Blanka- 09. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno na místě,bazény,termální bazén,sauna,masáže,solná jeskyně.Venku hry-minigolf,šachy,kuželky a venkovní bazén s lehátky v příjemné zahradě.Milý a vstřícný personál.Jídla tolik,že nevíte, co dříve ochutnat.A výborné zákusky. Bad: V době našeho pobytu byla mimo provoz místnost s párou.A za celý týden nebyla zprovozněna,což nás mrzelo. V hotelu byla dost česká klientela,tak bych uvítala více českých programů v televizi.
5
Ivo- 08. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnala nám výborně snídaně, oběd i večeře. Ubytování v 6. patře výborné! Krásné široké postele s velice příjemným, jemným povlečením !!! Velmi příjemná, klidná a tichá relaxační místnost u bazénů. Pokud bychom jeli opět, naším přáním by bylo, mít výhled směrem nad recepcí. Chceme určitě opět navštívit Danubius Health Spa Resort Buk All Inclusive !!! Překvapením byla domluva s personálem v češtině !!! Bad: Bohužel v noci byla v pokoji při otevřeném okně slyšet vzduchotechnika. Málo míst k sezení ve vstupní hale hotelu, kde večer krásně hrála hudba.
4.6
Stanislav- 07. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: velký výběr jídla a wellness Bad: v all inclusiv malý výběr z alkoholických nápojů ( pouze jeden druh - 1x bílé víno, 1x růžové víno, 1x červené víno a 1x druh piva)
4.85
Anonim- 06. Okt. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kiváló Wellness részleg,minden igényt kielégítő!! A pezsgős reggeli (Törley) egyszerűen fantasztikus. Az ebéd és vacsora tööb mint böséges fejedelmi étkekkel. Nagyon nyugodt környezetben van a hatalmas parkban a séták elképesztően jól estek, extraként a mókusokkal!!
5
Prost Varga- 05. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper hely!! Családbarát..bababarát!! Tökéletes kiszolgálás..szuper minden igényt kielégìtő wellnes szolgáltatás! Finom nag vàlasztékú ételek..pezsgős reggeli..tökéletes!!
4.6
Jindrich- 05. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně výborná postel vynikající, personál výborný Bad: jeden automat jen na teplou vodu na čaj zbytečné přetížení automatů na kávu
5
Josef- 05. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše ok Bad: Snad jen dlouhé fronty u kávomatů při snídani, neboť i horká voda na čaj se brala z kávomatů. Stačilo by ,aby horká voda byla z jiného zařízení. To je ale nepatrná vada na jinak super relaxu.
4.6
Anonymous- 04. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Dětský bazén, hernička pro děti, výborné jídlo Bad: Hotel prochází rekonstrukcí
4.8
Marie- 04. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Celková strava nám moc vyhovovala, její čerstvost a pestrý výběr z velké nabídky. Byli jsme velmi spokojeni s pobytem v hotelu, bazény super, ochotný personál, tak co si přát více. Bad: Nevíme, byli jsme spokojeni.
5
István Németh- 03. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Az 5. Emelet pazar szép.A személyzet kitünően végzi a munkáját.Ezért is járunk mindig ide.Ajánlani tudom!
5
István Németh- 03. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyszerű szálloda, nagyon jó fürdővel és kiváló ételekkel!
5
Václav- 03. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo výborné.ubytování a personál Ok. Bad: Nic
4.6
Bretis- 03. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování a hlavně strava super, oproti minulosti zlepšení u kvality podávané kávy (jiné automaty). Bad: V době pobytu byla nefunkční parní komora.
4.8
Vlasta- 02. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo i bazény výborné, pokoj pěkný, čistý. Bad: Vše ok
5
Jan Šnajdr- 01. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Luxusní hotel s termálním koupalištěm, různé bazény od nejteplejšího až po venkovní s průplavem zevnitř, rozsáhlé hotelové plochy pro sport i rekreaci uvnitř i venku, vhodné i pro malé děti, vlastní bazénky s atrakcemi, herny. Pro all inclusive je k dispozici nepřeberné množství jídla po celý den, víno a pivo v ceně, snídat můžete šampaňské. Hotel nabízí mnoho příplatkových služeb, masáže, různé terapie. Ubytování velmi kvalitní, čisté a nové. Denní úklid na pokojích, pokud chcete. Personál vstřícný, ochotný, rozumí částečně česky. K dispozici Wi-Fi i WLAN přípojky na pokoji. Vysoká kvalita za dobrou cenu
4.8
Blanka- 01. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo výborné a chutné, zákusky mňam....Postel pohodlná.Personál ochotný a vstřícný.Pobyt budeme opakovat..
5
Kateřina- 01. Okt. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Dostačující sportovní vyžití - bowling, kulečník, tenis. Vynikající kuchyně. Bad: příliš velká obsazenost hotelu. Na vstup do bazénu se muselo čekat
4.95
Anonim- 30. Sep. 2018
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Bad: Kényelmetlen párna. Kissé zavaró éjszaka a kapcsoló kék fénye
4.8
Blanka- 30. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídla a pití nadbytek, všechno velmi chutné a zákusky také na jedničku.Welness prima.. Bad: Na to že v hotelu je tolik Čechů,tak na pokoji jen 1ceský program.A od pokoje pouze jeden klíč.
4.8
Marie- 30. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: all incl.pouze do 22 hodin
5
Gabriele- 29. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ok, kommen wieder. Bad: Neue Kaffemaschinen zwar gut , leider überlaufen . Bitte Teewasser extra aufstellen
4.8
Jindřiška- 29. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše v naprostém pořádku. Děkuji za příjemnou dovolenou.
4.6
Miroslav- 28. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše super. Bad: Zvýšený počet Ruských návštěvníků, kteří se chovají jak mají ve zvyku. Možná by to chtělo o jeden automat na kávu více.
4.8
Mamóca- 28. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden kiváló volt, rugalmas ügyintézés, mosolygós, kedves személyzet. A ételek kiválóak. Bad: Az időjárás :)
5
Libor- 28. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pestrost a kvalita jídla, čistota pokojů a welness části hotelu, milý personál, udržovaná zahrada s dostatečným počtem lehátek, možnosti sportovního vyžití rozmanité. Bad: Kvalita povrchu chodníků před hotelem je nízká. Čistota stolů před barem každý večer špatná.
5
Zsolt Kucs- 27. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kedvenc szállodánk. Isteni a gyógyvíz, nagyszerű ételek,nyugalom,tisztaság.
4.8
Felix- 27. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: all inclusive vollkommen in ordnung . auswahl mehr als genug . wurden immer frische speisen nachgebracht
5
Jiří- 25. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně dobré!Ch Bad: Chlazené červené víno stráví na chuti!Celkově
5
Jan- 24. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo - velmi chutné a velký výběr, pokoj - perfektní, zázemí pro děti - skvělé, bazény - super Bad: Jediná výtka je na studenou vodu ve vířivce.
5
József- 24. Sep. 2018
  • Dvojica
  • Source: Hotels.com
Kiváló szálloda és wellness Szoba tiszta kényelmes Széleskörű szolgáltatások Kedves személyzet Kiemelkedően jó konyha Étteremben pici túlzsúfoltság
5
Kisdaroczi Csaba- 22. Sep. 2018
  • Skupina priateľov
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Koszonjuk a felejthetetlen 4 napot.Kulon koszonet az extra palacsintakert! Jovore visszaterunk!
5
Rolf Lehnicker- 21. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Schönes Hotel alles am Ort
5
Ladislav- 21. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Absolutní spokojenost, rádi se budeme vracet. Snad je trochu vadil noční hluk od vzduchotechniky v pokoji na východní straně hotelu. Bad: Odhlučnění vzduchotechniky, jinak žádné připomínky ani negativní hodnocení nemám.
4.6
Isolde- 17. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles super,
5
Attila Kiss- 16. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Jók a teniszpályák.
5
Ludvík- 15. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel působí přívětivě a luxusně, pokoj pěkně zařízený, postel sice trochu tužší než mám doma, ale záhy jsem si zvykl. Perfektní je balkonek se sušákem na plavky a osušky. Strava vynikající a více než dostatečná, bufetový způsob je vynikající a člověk si může vybrat z velkého počtu jídel sám, na co má zrovna chuť. Bazény, zejména plavecké jsou perfektní k dokonalé relaxaci, pro kterou jsme sem zejména jeli. Celkově byl celý pobyt velice krásný, moc se nám zde líbilo a určitě zdejší hotel zahrneme do plánu našich příštích dovolených a rádi se sem vrátíme. Bad: Nevím o ničem
4.65
Anonim- 13. Sep. 2018
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Finom ételek, nagy választékban, a szoba kényelmes és modern Bad: Az all inclusive ellátáshoz járó - nap közben - fogyasztható üdítők között nem volt cukormentes (csak a víz)
4.6
Miroslav- 12. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo vynikající Bad: Umístění pokoje nad klimatizaci
4.6
Otto- 12. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Thermalbecken wurde nicht täglich gereinigt, in Heviz wird dies täglich gemacht.
4.7
Květa Uhrová- 11. Sep. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    4
  • Poloha hotela
    4
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Do tohoto hotelu se vždy rádi vrátíme. Je to super relax.
5
Karel- 11. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Rezervace stolů v jídelně při večeři.
5
Edit Bíróné Csíder- 10. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Minden nagyon szuper volt! Az ételek nagyon finomak a személyzet kedves, segìtőkész. Igazi vendéglàtósok. Köszönet mindenért!!
5
VÁRADI ANDREA- 10. Sep. 2018
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves, segítőkész, barátságos,mosolygó személyzet. Kiváló szakács aki remek ételekkel tette emkékezetessé az ebédeket és vacsorákat. A thai masszázst mindenkinek ajánlom aki még nem próbálta de annak is aki már veteránnak számít. Igazi felüdítő élmény volt.
5
Martina- 10. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno bylo naprosto úžasné ,byla sem tam již po čtvrté a určitě se tam zase vrátím
4.6
Pavel- 10. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel který Vás jistě nezklame. Stravování vynikající. Personál vstřícný se snahou se dohovořit i česky. Za to personálu patří velká hvězda. Vynikající lesopark pro odpočinek který je součástí hotelu. Bad: Starší koberce na chodbách u 3. a 4. podlaží .....zaslouží si nové
4.7
Linda- 09. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen war sehr gut. Freizeitangebot sehr gut. Personal sehr freundlich. Bett TIP/TOP Bad: Die Zimmer ( wir wohnten im 3 Stock ) sind alt und abgewohnt.
4.95
Németh Zsolt- 07. Sep. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Személyzet remek,ételek kifogástalanok és egy hadseregnek is elég reggeltől estig!!
5
Rudolf- 07. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles perfekt, Hotel, Personal, Küche,Einrichtung,Superior Zimmer, Angebote für Ausflüge, man fühlte sich wohl Bad: alles ok
5
Silvia- 07. Sep. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Einfach alles. Bad: Es hat alles gepasst.
5
Liker Attila- 28. Aug. 2018
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden ok
4.6
Josef- 26. Aug. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das Frühstück und überhaupt das ganze Essen war hervorragend.
5
Zsigmond- 26. Aug. 2018
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tökéletes volt. Az ételek finomak és böséges a választék.A személyzet készséges és kedves.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Health Spa Resort Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 95 888 493
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 95 888 493

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X