toggle menu

Reviews

Hodnotenie hotela
Súhrnný výsledok
4.8/5
Na základe 4678 hodnotení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Pohodlie
4.8/5
Poloha hotela
4.8/5
Personál
4.9/5
Pomer ceny ku službám
4.8/5
Cítili ste sa v našom hoteli dobre? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti!
4.5
Martin- 03. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Lokalita je vynikajúca. Hotel perfektný. Jedlo a personál tiež vynikajúci. Bad: Nie je nič, čo by sa mi nepáčilo.
5
Michal- 28. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: všetko sa mi páčilo, nemám k tomu viac čo dodať. Strava vynikajúca, personál milí👍
5
Renata- 13. Feb. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personál bol veľmi milý..., Super raňajky , obedy večere..Maximálna spokojnosť. Nadmieru sme boli so všetkým spokojný. Izba bola čistá. Každý deň nám doplňali do chladničky minerálnu vodu. Menili podľa našej žiadosti župany., uteráky... Nemali sme a nemáme žiadne nežiaduce pripomienky.., Tento Hotel spĹňa maximálnu spokojnosť. Každému odporúčam., Určite sa sem ešte vrátime. Bad: všetko sa nám páčilo :-)
5
Karol- 24. Jan. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jedlo bolo vinikajuce.Personal super.
5
Anonymous- 29. Sep. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: personal, jedáleň,bazeny Bad: vaňa v kúpeľni
5
Denisa- 21. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kľud pokoj..izba strava Bad: Voda studená..káva za poplatok v all inclusive.😥
5
Jozef- 19. Aug. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Izba Executive je krásna, kúpeľňa super. Nádherná záhrada, výborná kuchyňa, super all inclusive servis , Wi-Fi. Hotel má perfektnú spoločenskú atmosféru, po dobudovaní detského sveta je to raj aj pre deti. Bad: Chýba televízny kanál v slovenskom, alebo českom jazyku
5
Milan- 13. Jún. 2021
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ako vzdy v tomto hotel vsetko ok Bad: Nic
5
Stanislav- 17. Aug. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná kuchyňa, všetko na jednom mieste...
5
Nora- 31. Júl. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jednoducho vynikajúce....izby čistučké, vynovené, z balkóna panaromatický výhľad na okolie, služby na vysokej úrovni, jedlá úplne fantastické, všetko chutné, čerstvé, od šalátov po deserty...okolie kľudné a udržiavané, veľa možností na vonkajšie aktivity ( golf, tenis, fitnes, požičovňa byciklí, atď.), personál ochotný, milý....rôzne možnosti pre detské zábavy, hry....vrelo odporúčam tento hotel a určite sa sem vrátime...🙏🙂 Ďakujeme za všetko...🙂🙂
5
J B- 17. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Dobré služby, skvelý wellness, výborná kuchyňa
5
Andrea- 12. Feb. 2020
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ako vzdy vsetko bolo super!!!
1.7
Jaromir Kubina- 18. Aug. 2018
  • Dvojica
  • Služby
    1
  • Čistota
    3
  • Pohodlie
    1
  • Poloha hotela
    3
  • Personál
    1
  • Pomer ceny ku službám
    1
We were very dissatified with hotel servis especially access to dog. We chose your hotel because it is dog friendly. This means in our hotel that dog can stay only in hotel room and go for toilet to reserved place. It was very limited for us. Our dog is not thing ! We were in Danubius hotel in Gyor and we did not have any problems with dog. We could go with him to hotel restaurant and personal were very kindly. We do not understand why if you are same group of hotels, you have so difficult rules. We planned to stay in your hotel 4 day but we left after one night. Our room was situated at the end of 3th floor and we had to mark our door with dog card. Unbelievable!!!

Danubius Hotel Bük
Dear Guest, many thanks for your review, you opinion is very important for us! We are very sorry that you were not satisfied with our hotel and services. As for the pets, we are very sorry, but as a wellness hotel we have to keep special rules of the national health office in the spa and restaurant departments. That is why we can not let the dogs in the whole hotel, just in some areas reserved for dogs.

5
Jozef Schenkmayer- 29. Feb. 2016
  • Staršia dvojica
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Pohodlie
    5
  • Poloha hotela
    5
  • Personál
    5
  • Pomer ceny ku službám
    5
Wir sind in Hotel schon mehrmals gewesen. Immer zufrieden. Wir akzeptieren, das Schwimmbecken drausen isz gesclossen aber er fählt uns. Jetzt sind wir mit unsere Freunde gekommen - die war auch sehr zufrieden. Wir kommen wieder.
5
Manuela- 15. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: perfektes Essen ! Schwimmbad ! tolles Zimmer ! Sehr gute Massagen ! Bad: Das es kein Heilwasser mehr gibt !
5
Hajnal- 15. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: .................................................................................................................................... Bad: .....................................................................................
5
Nagy Zoltán- 13. Máj. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden meg felelő volt, csak túl gyorsan le telt az idő. Szuper volt a welness részleg, a thai masszázs, nagyon finom változatos ételek, sok gyümölcs, süti, izletes husok.
4.5
Jaroslav- 11. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vynikající strava
4.5
Karel- 10. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super
5
Natalia- 09. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: My mum had a very good time. She enjoEd her stay and all the included services in the restaurant, bar and wellness. Bad: I asked for a greeting message with a fruit plate to be set in the rooms as it was a gift for mothersday for my mum and her friend. But the reservation/reception/restaurant couldn’t manage the fruit plate after many calls, messafes and emailing. I did pre-transfer the extra fee to get this done. It felt very disappoionted as thought it would be a rutine service in a high standard hotel chain like the Danubius.
4.5
Věra- 09. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající
5
Jan- 08. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: všechno. vynikající kuchyně. Bad: zavřeny klání sírový bazén
5
Mgr- 08. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava,krásné ubytování , moc pěkné wellness s vnitřním i vnějším bazénem. Pěšky dostupnost do termálních lázní, večer živá hudba i s českými hity. Super. Těšíme se,až pobyt opět zopakujeme. Bad: Vše bylo v pořádku.
4.5
Edith- 07. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Schönes Hotel obwohl ein wenig in die Jahre gekommen. All inklusive Service ist super und den ganzen Tag in irgendeiner Form verfügbar. Personal freundlich - wir haben den Aufenthalt sehr genossen und kommen gerne wieder Bad: An der Rezeption immer nur eine Person anwesend auch zu offiziellen Check-in und Check-out Zeiten die sowohl Telefonate als auch Kunden vor Ort bedienen was zu langen Wartezeiten führt. Personal handelt es sehr charmant aber es hinterlässt trotzdem keinen guten letzten Eindruck bei der Abreise nach einem schönen Aufenthalt ewig in einer Schlange anzusehen während vorne auch noch lange vom Einzigen Angestellten telefoniert wird - das sollte man vielleicht bedenken -:)
4.5
Smoli- 07. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wie immer zufrieden mit den Pools, schönem Zimmer im 6. Stock und dem guten Essen ! Bad: Ich und auch andere, vermissen das geschlossene Thermalwasserpool !
5
Günther- 06. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wir hatten AI. Speisen und Getränke waren reichlich und in großer Auswahl vorhanden. Die Kellner und das Service Personal waren einsame Spitze. Bad: Es gibt nichts was uns gestört hätte.
5
Milan- 06. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen sehr gut. Zimmer sehr gut . Frühstück sehr gut . Bad: Alles war schön.
5
Franciska- 05. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Szuper gyerekbarát hely! Tökéletes családoknak, pihenésre, feltöltődésre!
5
Zsolt Ujvárossy- 05. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden tökéletes volt, leszámítva, a medence felül érkező zajtm ami miatt nem lehetett ablakot nyitni.
5
Ceckova- 04. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: 😃Byli jsme zde podruhè a opět vynikající služby, stravování luxusní, prostě vše super😃 Bad: Nic jsme nenašli😃
5
Anonim- 04. Máj. 2022
  • Skupina priateľov
  • Source: Szallas.hu
Good: Eddigi legjobb szálloda ahol voltam!
5
El Greco- 03. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Legjobb péntek délutáni lángos! <3
4.5
Aleksander- 02. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zelo dobra hrana in zelo prijazno osebje.
5
Kiss- 02. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden nagyon nagyon jó volt😘
5
Eva- 02. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: již jsme byli u vás po několikáté, vždy spokojeni
5
Kateřina- 01. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vyjimecne jídlo, tepla voda. Jezdíme sem pravidelně. Skoda, ze je zrušen termální bazen. Bad: Jediné co nás překvapilo, ze jsem rezervovala dva pokoje najednou a jeden jsme dostali ve druhem a druhy v šestém patře.
5
Zuzka- 01. Máj. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo pekné a čisté. Príjemní personál, kuchyňa priam božská. Bad: Ako izba super, nové vybavenie ...len pre mňa až veľmi mäkký bol matrac a nevyspala som sa.
5
Katona Beáta- 01. Máj. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Minden rendben volt, kedves személyzet, animátorok,,,
5
Jan- 30. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělé jídlo po celý den, vynikající výběr, dokonalé kuchařské umění - všem nám velice chutnalo. Bad: Chyběl nám bazén s termální vodou, jinak koupání nám naprosto vyhovovalo.
4.5
Michaelbrigitte- 28. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die neu renovierten Zimmer sind sehr komfortabel Bad: Wellness Bereich sollte demnächst renoviert werden. Aufzüge sind schon in die Jahre gekommen
5
Radka- 28. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel jsme navštívili už asi po 6, škoda, že není léčivá voda. Jídlo vynikající, zábava pro děti, ochotný personál. Bad: Matrace by mohla být tvrdší.
5
Noémi- 28. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden étkezés kiváló volt, az ételek ízletesek, a személyzet kedves, gyors kiszolgálást biztosított, az étkező sosem volt túl zsúfolt, elegendő idő biztosítottak minden étkezéshez. A szobánk kényelmes volt, csendes, tiszta, az ágy nem volt kifeküdve.
5
Arjan74- 26. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges étkezési lehetőség a főétlezéseknél. Nagyon jó a medencetér. Hétköznap, főszezonon kívül kényelmesen elfértünk mindenhol. Csendes környék. Kényelmes ágy és párnák. Bad: Délutáni snack lehetne változatosabb. Gyógyfürdő kicsit messze van gyalog.
5
Margot Goedertier- 26. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantastisch verblijf in Danubius Hotel Buk
5
Marcela- 26. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování v rekonstruovaném pokoji bylo pohodlné, strava po celou dobu dne dostačující, stále k dispozici dostatek občerstvení, personál vstřícný, všude čisto, jen nás mrzelo uzavření venkovního plavacího bazénu.
5
Anonim- 26. Apr. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Rengeteg medence van így a család minden tagja ki tud kapcsolódni!
4.5
Hiam- 25. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zimmer und die Freundlichkeit der Rezeption-Arbeiter. Bad: Service vom Restaurant. Die Kellner waren nicht alle freundlich.
5
Zoltán- 25. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Medencék, élő zene. Bad: Rövid volt a hétvége.
4.95
Anonim- 25. Apr. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: A wellness részleg nagyszerű volt, az éttermi dolgozók folyamatos figyelmessége a vendégek felé.
5
Mária- 24. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ellátás, wellness-részleg, tisztaság, csendes környezet, kedves személyzet, kiváló ár-érték arány. Bad: A szauna nagyon kicsi.
4.5
Szaboze- 23. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon kedves személyzet. Jó és gyerekbarát fürdő. Sok gyerek rendezvény. Finom és bőséges étkezések (reggel, ebéd, vacsora) Bad: Néhol a szobában pl a csapon, a bögrén hajszálak voltak. A szőnyeg nem volt rendesen kitakarítva.
5
Hellen- 22. Apr. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Expedia
Für Familien mit Kindern einfach perfekt.
5
Margaréta Csiha- 22. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Csodálatos hely, jó a wellness részleg, finom ételek, szép szoba mindenkinek ajánlom! Mi biztos, hogy még megyünk.
5
Rudy Rymenans- 22. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Eerste maal hier en valt reuze mee. Mooie fitness en genoeg aanbod van activiteiten. Vlotte en vriendelijke bediening, all inclusive.
5
Lajos- 22. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen und Personal sehr gut, immer Wasser auf dem Zimmer. Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis alles inklusive. Konditorei Super volle 10 Punkte sowie auch für die Küche. Personal im Speiseraum waren schnell am Platz um Getränke Bestellung aufzunehmen bzw das genutzte Geschirr abzuräumen . Nicht weit zum Thermalbad ca. 500 m. Kann man jederzeit weiter empfehlen. Bad: Nichts gefunden war rund um zufrieden.
4.5
Stanislav- 19. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo vynikající. Lokalita super. RÁD SE VRÁTÍM.
4.5
Jaroslava- 19. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo jako vždy vynikající, chybělo ,,šampíčko,, u snídaně, to byl vždy příjemný bonus. S ničím nebyl problém, vše ok. Je tu nový zážitkový bazén, je fajn. Bad: Dva výtahy naprosto nestačí na množství klientů, byli jsme ve druhém patře, tak jsme to řešili po schodech. Z 6 patra by to bylo horší. Voda v bazénech by mohla být o maličko teplejší. Výrazně chybí termální bazén, ale věděli jsme, že již není. Je to škoda veliká, třeba se někdy v budoucnu vrátí. Okolí Buku je velmi rozestavěné, ale to není kritika, snad to bude brzo hotové a ku prospěchu městečka.
5
Anonymous- 19. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfektni detsky vodni svet, krasne ciste hernicky. Vyborne jidlo. Skvela recepcni co hned oslovovala dceru a dostala maly darecek na uvitanou. Bad: Strasne nas stval vytah, cekalo se na nej opravdu hodne dlouho a to v jakoukoliv denni domu. Nelibilo se mi, ze jsme zaplatili velky prilatek za ubytovani na Velikonoce a nebyl k dispozici termalni bazen, ktery byl zavreny a nebyli jsme na to pri rezervavi upozorneni. Vadilo mi, ze v ramci all inclusive nevim co si muzu za za drink u baru, chybelo mi napojove menu. Hotel je nekuracky, ale pri otevrenem okne bylo citit, ze nekdo kouri na balkone. Dite nemuze v koupaci plence do venkovniho bazenu, coz jsme taky nevedeli pri rezervaci. Zamakala bych na kvalite jidla u brambor, pokazde byli brambory ve stavu jako, ze jsou krmna pro prasata, nastesti se dalo vybrat neco jineho. Posledni den se loucil animacni tym v plysovem draku s detmi, ale muze byt vice empatictejsi. Kdyz se chtelo vic deti fotit, tak odesel. Podle videii na internetu jsme od toho animacniho tymu pro deti cekli vic. V programu mi chybel popisek akci co ta aktivita obnasi (zda je venku, uvnitr pro jakou vekovou skupinu atd). Zamakala bych na uklidu ve sprchovym koute, nevim jestli je uz podlaha zasla nebo spinava.
5
Eva- 19. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel se nám velmi líbil. Pokoj nový, světlý, každý den minerální voda v ledničce, strava výborná, personál vstřícný, usměvavý. Bazény teplé, i venkovní v zahradě.
5
Lucie- 19. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše super.
4.65
Anonim- 19. Apr. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Az all inclusive szuper jó volt és a wellness rész is főleg a gyerekeknek! Bad: A szobánk a hátsó részre nézett ès a tetőn lévő nagygép zörgése éjjel nagyon zavaró volt föleg a meleg miatt ha kinyitottuk az ajtót de zárt ajtónál is rendesen lehetett hallani!
5
V. Skube- 18. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Absolut Empfehlungswert , für alle Generationen . Für Kinder kommt in keinem Moment Langeweile auf :)
5
Andrea- 17. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zrekonstruovane pokoje, výborná kuchyně, bazény, hry pro děti. Relax a pohoda. Mohu jen doporučit. Bad: Vesnice, kde se hotel nachází není vůbec nic. Byli jsme tam v březnu, asi mimo sezónu, ale nejsou otevřeny ani potraviny. Na nákup musíte do většího města.
5
Mary- 15. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: reichlich gutes Essen, Lage Top, Personal sehr freundlich, kann es nur empfehlen, werden wieder kommen
4.5
Zoltán- 15. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda felszereltsége, az ételek minősége
5
Olga- 14. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Am mai fost o data la acest hotel. Este un hotel foarte bun pentru relaxare. Apa, parcul, masa si tot ce este in jur. Bad: Paturile scartaiau.
5
Norbert Palotás- 13. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kimondottan hangulatos szálloda, tökéletes összhangban a 80-as évekre jellemző külső a felújított, modern szobákkal. A személyzet végtelenül kedves és udvarias, a hotel teljes egészére a makulátlan tisztaság jellemző, legyen az a szoba, vagy éppen a folyosó, esetleg az étterem. Egyetlen rossz pont az étteremnél található szellőző, mely éppen az executive szoba alatt volt, és a vidék nyugalmas csendje helyett annak zümmögésére voltunk kénytelenek relaxálni. Öröm az ürömben, hogy nem működött egész nap. :)
4.8
Anonim- 13. Apr. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nos pozitivum, hogy szep a hely, nyugodt a kornyezet, de a lift lassu es neha hibas, ami egy 4*-os szallodanal azert nem tul jo szerintem kb sosem voltam ehes, de nem tetszett, hogy ebednel es vacsoranal tul fenszi dolgokat csinaltak es nem volt biztos tartalek, de lehet, hogy ez csak nekem volt problema, a reggeli es a gyumilevek nagyon fincsik voltak a szoba kielegito, de szerintem tulzsufolt es regiek vagy legalabbis elhanyagoltak a butorok(ket harisnyam is majdnem kiszakadt), a szappan illata nagyon tetszett, az agy egy delutani sziesztahoz iszonyat kenyelmes, de ejjel furcsa volt es haaaat ugye a parnak borzasztoak legalabbis alvashoz, TV-zeshez tok kenyelmes volt a wellnessreszleg jo, es ennyi emberrel csak neha volt zsufolt, ami most jo volt, de nyaron szerintem keves a hely es a jakuzzit csak egyszer sikerult bevenni, bar vegulis kibirtam nelkule, tetszett a kinti resz, de a gyerekek kicsit levettek belole, es nem fektettek bele tul sok energiat a vizimentoskodesre vagy felugyelesre osszesegeben talan 6/7-est adnek!
4.5
Raber- 11. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sie waren alle sehr bemüht
4.5
Konya- 11. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bad+Essen
5
Bolka- 11. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Líbilo se mi všechno. Čisté pokoje, perfektní wellness, výborná kuchyně a k tomu usměvavý personál. Určitě přijedeme znovu.
4.5
Brigitte- 11. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen war traumhaft gut Bad: In die Sauna gehen die Leute mit Badekleidung Das ist eher unhygienisch Damen und Herren getrennt ist nicht mehr zeitgemäß
5
Mészárosnè Kiss Petra- 11. Apr. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyerekes családoknak álom hely. Sosem láttam még hogy egy hotel ilyen sok időt és energiát fordít a gyerekekre és nekik a programokra. Szuper az étterem az ételek nagyon finomak. A kiszolgálás 5csillagos.a A wellness szuper a szobák szépek és tiszták. Szerintem minden szempontból tökéletes.
5
Anonim- 11. Apr. 2022
  • Rodina so staršími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Családbarát, finom és bőséges ételek, italok. Segítőkész személyzet, csendes, nyugodt, tiszta szobák.
5
Juliana- 10. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles war zu meiner Zufriedenheit
4.5
Sorin- 09. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Freundliches Personal .Gutes Essen .Sauberkeit Bad: Die Lage
5
Smoli- 07. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fast alles, sonst wäre ich nicht fast jedes Monat für 3 Nächte in diesem Hotel ! Die Küche ist vorzüglich! Bad: Das kleinste Kinder in der neuen Poolanlage, mit Windeln im Wasser sind obwohl es ein wunderschönes Extra Kinderpool gibt !
5
Carmen- 07. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das gesamte Hotel ist äußerst sauber. Der Wellness sowie Spabereich war wirklich super und sehr erholsam. Der Indoorspielplatz für die Kleinsten war auch sehr toll. Das gesamte Hotelpersonal war einfach nur Spitze, sehr freundlich, überaus kompetent und hilfsbereit. Das Essen war hervorragend und wirklich lecker. Sehr kinderfreundlicher Umgang und viele Unterhaltungsangebote für die Kleinsten. Wir waren das erste Mal dort und kommen mit Sicherheit wieder. Mein Herz schmerzte etwas bei der Abreise… dort fühlt man sich wirklich wohl! War alles top. Ebenso wie die kostenfreien Parkplätze direkt vor der Anlage sowie das kostenfreie WLAN, welches in allen Bereichen der Hotelanlage gut funktionierte. Ich kann das Hotel nur allen wärmstens ans Herz legen und empfehlen!
5
Ondřej- 06. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Skvělý relax, termal, bazén, all inclusive, vyžití pro deti Bad: V okolí omezená možnost výletu
5
Ursula- 04. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Hotel hat eine sehr ruhige Lage. Das Personal ist äußerst zuvorkommend und freundlich und das Essen war wie immer sehr schmackhaft und viel Auswahl.
4.5
Eva- 04. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pěkný hotel za rozumnou cenu s výborným jídlem i službami.
5
Anonim- 04. Apr. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindenki nagyon kedves volt, tiszta, családias környezet,rengeteg programmal.Biztos,hogy visszatérünk.
4.85
Anonim- 04. Apr. 2022
  • Rodina s mladšími deťmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Szep es gazdag wellnes,sok etkezes es italfogyasztasi lehetőség kellemes csendes szobàk Bad: Lehetne picit változatossab a vacsora,de összeségében minden rendben volt ppp
5
Dalibor- 03. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná strava Vynikající personál
5
Karl- 03. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wie immer sehr freundliches Personal, Essen gut und die Wellnessbehandlungen waren auch topp! Bad: Schade dass es das Thermalwasser und die Salzgrotte nicht mehr gibt. Die Zeitabstände der Sprudelbäder finden wir etwas lang.
4.5
Vojvodic- 03. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen war lecker,zimmer und alles war super.
5
Dániel- 03. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Animátorok, medencék, ételek.
5
Erika- 01. Apr. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kivalo a szemelyzet , akik kedvesseggel odafigyelessel végzik a vendegekert a munkajukat. Hihetetlen menuvalasztek az etkezeseknel. Otthon éreztük magunkat.Maskor is jövünk. Koszonjuk! Bad: Olyan nem volt!
5
Andrea- 30. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr schönes, gepflegtes Hotel mit komfortablen Zimmer. Badelandschaft spitze. Personal stets freundlich. Rezeption hilfreich und kompetent. Gastrobereich und Speisen sehr gut. Spezielles Lob an den Konditor. Waren im letzten halben Jahr dreimal zu Gast und kommen sicher wieder. Bad: Keinerlei Mängel
5
Reinprecht- 30. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personal sehr kompetent und freundlich, umfangreiches Speisenangebot, Wellnessbereich toll Bad: Zimmerservice fehlt einem doch,
5
Anonim- 30. Mar. 2022
  • Staršia dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon finomak az ételek. Szép, modern a felújítás után.
5
Géza Hrenkó- 28. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantasztikus szálloda, kifogástalan minőség, nagyszerű fürdő és étel-italkínálat. Igazi élmény volt!
4.65
Anonim- 28. Mar. 2022
  • Skupina priateľov
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon kedves személyzet
5
Barna Marianna- 28. Mar. 2022
  • Dvojica
  • Source: Szallas.hu
Good: Finom ételek
5
Zsido- 27. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel elégedettek voltunk. Tiszta szobák,nagyszerű medencék ,szauna.Kedves személyzet.
5
Langenecker- 27. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es war alles in Ordnung, wir sind zufrieden
5
Tibor Gulyás- 27. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon, nagyon pazar hely. Kedves személyzettel. Kiszolgálás 5* Wellnes rész hatalmas és nagyon jó. Mindenkinek ajánlom a szállodát nagyon ott van.
4.5
Christine- 25. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Geheizter Outdorpool im Winter. Genügend Liegen, eigener Kinderbereich. Das Personal sehr aufmerksam.
5
Gerhard- 25. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Uns hat alles gefallen, Auswahl an Speisen sehr gut, geschmacklich ebenfalls. Wellness Bereich sehr groß und es fehlt an nichts. Auch für Kinder ist sehr viel vorhanden Bad: War alles OK
5
Csilla Udvari- 24. Mar. 2022
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper hely egy családi pihenésre! Minden adott, hogy egy több generációs család is jól érezze magát. Az ételek finomak, bőségesek. A szobák tiszták , a wellness is kitűnő.

Máte otázku? Obráťte sa na nás s dôverou:

Danubius Hotel Bük ****

Telefón: +36-94-889-400
Telefonická rezervácia: +36 94 889 416
Faxom: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu Pozrieť mapu

Telefón

+36-94-889-400

Telefonická rezervácia

+36 94 889 416

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Pozrieť mapu

1 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

2 hotel je zvolený! Súčasne môžete porovnávať maximálne 3 hotely

1 hotel je zvolený! One hotel seleted (3/1)

X