toggle menu

Danubius Hotel Arena

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Zavolejte nám

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 1812 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
- 08. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: A szobák berendezése, szobák biztonsága, segítőkész személyzet.
5
- 08. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Étterem, szoba
4.8
- 06. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Nagy és kényelmes ágy. Bad: Túl kicsi fürdőszoba.
5
Traveler- 04. pro. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Ben 6 -8 per jaar in Danubius. Vriendelijk, behulpzaam en via Metro (200m) alles bereikbaar
5
Ferenc- 01. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Det var långt över alla förväntningar jag föreställde mig. Utmärkt!
5
Jean- 28. lis. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: J'ai apprécié la chambre spacieuse ainsi que le copieux petit déjeuner Bad: aucune mauvaise expérience
5
Gerd- 26. lis. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Toller Service und überaus freundliches Personal! Reichhaltiges Frühstücksbuffet.
5
胜利_62- 23. lis. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Ctrip
周边交通很便宜,而且整个酒店面积还是很大的,服务员也很漂亮。
5
胡淑瑶Mark- 23. lis. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Ctrip
酒店很好,酒店的工作人员挺友好的,而且感觉房间的面积还是很大的,室内的卫生也特别干净。
4.8
Deana- 15. lis. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Food very good. Staff very helpful. Great location near to the metro
5
Stephen- 03. lis. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: It was a relaxing environment and very welcoming. The staff spoke good English. Would recommend the hotel to family and friends.
4.6
Simon- 03. lis. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: The staff were fantastic, really helpful and willing to go the extra mile.
4.6
Gintare- 27. říj. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Istvan in the cafe is a hospitality star. Bad: nothing really
4.8
Yanin- 16. říj. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: מלון טוב...מספק תמורה ועומד מעל הציפיות Bad: המרחק מהעיר
4.6
Zoltán- 13. říj. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Arénához közel, koncert látogatás céljából a legjobb választás.
4.6
Radsportler- 07. říj. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Perfekte Lage Nähe Keleti-Bahnhof, Metro unmittelbar beim Hotel. Fahrräder wurden zuverlässig abgestellt.
4.75
Gabriella- 28. zář. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Én egy 9éves gyermekkel utaztam, unokatestvérem kislànyàval, egy koncer miatt jöttünk fel Budapestre,és szàlltunk meg itt egy éjszakàra.A személyzet segítőkész volt,és az étterem ételei nagyon finomak voltak. Bad: Sajna a beltéri medence nem működött.
5
Ervin- 28. zář. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Koncert miatt voltunk,nagyon közel az Arénàhoz.
4.5
Iveta- 21. zář. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná poloha hotela, hneď vedľa metra, ochotný personál, príjemný pobyt
4.8
Anonymous- 14. zář. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Coffee and Croisant breakfast free, perfect alternativ if you don't have much time to have a good, full breakfast
5
Lajos- 03. zář. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Kedves, segítőkész kiszolgálásban volt részünk. Bár, reggelit nem kértünk a szálláshoz, mégis kaptunk egy szerényebb formáját a reggelinek. Ez kellemes meglepetés volt.
5
Alex- 28. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Everything was awesome, great service
4.6
Young- 27. srp. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Good and professional staff. Room came with balcony. Very comfortable toilet and shower. Good view. Right near the metro station and 15 minute walk from Arena shopping center. Relatively cheap. Bad: Around 45-60 minute walk to the center of Budapest.
5
Traveler- 24. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Ho passato una notte in questo splendido hotel. All'arrivo il personale si è dimostrato subito molto gentile e disponibile, accompagnandomi in camera portandomi le valigie e fornendo informazioni utili sulla città. La camera era grande e pulita, così come il bagno. Ottimo il wifi. L'hotel si trova a due passi dalla metro, a poche fermate dal centro di Budapest, quindi anche se la zona non è delle migliori si riesce a girare senza problemi. Arrivando in macchina si può usufruire di un parcheggio gratuito che però è piuttosto piccolo, per cui se è già pieno bisogna andare in quello a pagamento. Ho cenato presso l'hotel e la qualità del cibo è sicuramente buona ma il servizio è estremamente lento, è passata un'ora da quando ho ordinato a quando è arrivato il piatto.
5
Aurelian- 23. srp. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Camere spatioase
5
László Vida- 22. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Krisz
5
Dorina Bányai- 18. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Violettáék ide jönnek?
5
Igor- 18. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Kvalitný hotel blízko centra, dobré vybavenie, výborná kuchyňa, príjemný a ústretový personál
5
Robert- 18. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Sehr nettes und freundliches Personall. Ich bin mit meine zwei kleine Kinder sehr zeitig in Budapest eingetroffen , so wären wir gegen 10 Uhr im Hotel. Und inerhalb halbe Stunde haben wir Zimmer bekommen , also einfach toll
5
Anonymous- 18. srp. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Posizione fantastica e albergo pieno di servizi
4.8
Jose- 16. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Habitaciones muy cómodas con aire acondicionado Café y bollería gratis Bad: Nada
5
Maarten 'Troll' Welten- 16. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
I loved my stay there . It was very nice . The food and the service. The only thing I did not like where the way to soft pillows! But other then that I really enjoyed it ! I would really go again!!
5
Robert- 15. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Venere
Sehr nettes und freundliches Personall. Ich bin mit meine zwei kleine Kinder sehr zeitig in Budapest eingetroffen , so wären wir gegen 10 Uhr im Hotel. Und inerhalb halbe Stunde haben wir Zimmer bekommen , also einfach toll
5
Elida Hoffmann- 10. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Molto vicino al centro della città
5
Julia Magnusson Björk- 09. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
nice, clean hotel with modern interior rooms and a good service! Considering the price we paid for our stay it couldn't been better. The fitness and spa center was super nice with good supply of gym machines, sauna, a small pool and nice showers. For breakfast only croissants and coffe/the was included in Our booking, otherwise the buffet for 9 euros was really nice with good healthy options as well as less healthy. ;) The hotel is right by the subway station "puskas ference stadion" which is great, 10 mins to city with subway. For cab to airport we paid ~ 8000 Huf!
4.8
Miloslav- 09. srp. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: vše bylo dobré Bad: i přes zavřené okno hluk z ulice(asi nějaká strojovna u hotelu
5
Andreas Gerhardt- 07. srp. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Ein wirklich klasse Hotel. Wir waren sehr begeistert, vor allem die Aussicht auf der 8. Etage (nach Budapest gerichtet) zu Silvester hat es uns sehr angetan. Von außen macht das Hotel gerade bei Tageslicht keinen allzu guten Eindruck, jedoch machen das sowohl das Personal sowie die Räumlichkeiten wieder gut. Die Lage ist hervorragend. Die Metro Station ist nur 2 Minuten vom Hotel entfernt. Das Einkaufszentrum Arena Plaza ist in nur 10 Minuten Fußläufig zu erreichen. Ein Tipp, bestellt euch für den geringen Aufpreis das Frühstück direkt auf das Zimmer. Das ist es mehr als Wert und lohnt sich! Wer ein wohlfühl Hotel nicht im Zentrum, jedoch mit einer guten Anbindung zu diesem sucht, ist mit dem Danubius Hotel Arena bestens beraten.
4.8
Kateřina- 06. srp. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Location was a bit weird, we didn't really like that part of Budapest much, but apart from that, everything was great! The hotel was really close to the Puskas Ferenc Stadion metro station, which was great, as it took us only about 10 minutes to get to the centre of the city. The hotel looks absolutely terrible from the outside, but is very well decorated and furnished from the inside, so I can't really complain about that. They really give you coffee and croissant as promised, and it is enough for breakfast, so you don't have to buy anything. Members of the staff speak very good English and they are fluent in other languages too! Bad: The location, the hotel from the outside, they should really at least try to repair the facade.
4.6
Kovács- 04. srp. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Flexible staff New decoration at the swimming pool
5
sofie- 02. srp. 2015
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Det er et rigtig fint hotel, der har det hele til en rimelig pris. Det ligger ikke i midten af byen, men lige ved siden af en metro, hvor det tager 5 min at komme ind til centrum. Det er heller ikke vanvittigt smukt, men sådan standard. Det har dog en fin indendørs pool, sauna, stort og godt fitness rum, store værelser, kæmpe senge, flot badeværelse, god aircondition og der er intet larm. Hvis man går 5 min. kommer man hen til stort shopping center, men gode indkøbs muligheder.
5
Inga-Lill- 02. srp. 2015
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Bra läge, prisvärt
5
jozsef- 30. čer. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Allting var lungt, vi hade roligt i gymmet och span. Dom servitörer var underbart ett namn jag kommer ihåg han var mest hjälp samt Màrton servitör. Tackar till en bra semester vad jag hade i Danubius Hotel Arena.
4.6
Maciej- 23. čer. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Fajny hotel , wystarczający na pobyt do zwiedzania miasta, idealna lokalizacja , darmowy parking. Basen, wystarczające sniadania
5
Krzysztof Adamiak- 20. čer. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Super
5
Michaela Kølbæk- 20. čer. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Thanks for a very nice and best week in my life. Danubius Hotel Arena is the best hotel ever. "If i could give you one thing in life i would give you the ability to see yourself through my eyes, and only then will you see how speciel you are too me" - To the best and most beautiful hotel ever❤️
5
zqwenjun- 17. čer. 2015
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Ctrip
温泉不错,好正的,地点合适
4.8
Martin- 14. čer. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Great gym, breakfast, staff and sauna/pool
4.8
Katalin- 11. čer. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Udvarias, gyors be- és kijelentkezés. Bad: Nem túl tàgas szoba, a két àgy folyton szétcsúszott.
5
Paul- 08. čer. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Good: We liked it very much. Location Tip: Wonderful location. easy to reach. Wonderful stay. We thoroughly enjoy the stay at the hotel.
5
Traveler- 10. čer. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Skulle til koncert i arenaen lige ved siden af, så hotellet havde perfekt placering. Jeg fik god hjælp i receptionen, som hjalp med at få et værelse tidligt på dagen selvom check-in først var kl. 14. Værelset havde ikke super moderne interiør - men det var et ok sted at overnatte. Badeværelse med badekar var også ok.
5
Istvan- 03. čer. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Papp László Sportaréna közelsége. Lift gyorsan jön, jól felszerelt légkondicionált szoba. Figyelmes kiszolgló személyzet. Kultúrprogramhoz, koncerthez kiváló. Bad: Nemdohányzó szobát korábban dohányzó vendég használta.
4.6
Cristian- 02. čer. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Pulizia e cordialità le caratteristiche di questo hotel situato esattamente a fianco dello stadio e della fermata della metro. Bad: Il cuscino: praticamente insesistente, tanto era piccolo e sgonfio.
5
Виктория (Wunderblonde)- 29. kvě. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Tophotels.ru
Заселение моментальное, помощь сотрудников с порога, питание (шведский стол) на завтрак это нечто, т.к. отель вмещает большое количество людей из разных стран и с разными гастрономическими предпочтениями, они все здесь учтены, как для гостей из Азии, так и для гостей европейских! Все очень понравилось, отдых был великолепен!
5
Ibolya- 25. kvě. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Pontosan így képzeltünk el, hogy az Aréna felé néző szobát kapjunk. És meglett. Bad: Nem volt ilyen.
5
Ján- 25. kvě. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Keďže sme boli na koncerte v Papp László SportAréne ocenili sme blízkosť k nej a tiež blízkosť stanice metra. Ochotný personál na recepcii, pestrá ponuka na raňajky. Bad: Koberec v izbe bol už dosť starý - fľakatý, ale povysávaný.
4.6
Laszlo- 23. kvě. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Barátságos, otthonos szálláshely. Tisztaság, bőséges választék a reggelinél.
5
Lucia- 23. kvě. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
Popri návšteve Budapešti sme sa s priateľkou zúčastnili v Papp László sport aréne koncertu Andre Rieu & Johan Strauss orchestra, ubytovanie v bezprostrednej blízkosti bolo ideálne. Personál milý a úslužný, ubytovanie na vysokej úrovni. služby výborné a poloha hotela bez chýb.
4.8
Anonymous- 17. kvě. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Jó fekvésű szálloda, könnyen el lehet jutni bárhova Pesten.Tiszta, jó elrendezésű szoba Bad: A parkolás nehézkes , kevés a parkoló
5
Bogdan- 13. kvě. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Amabilitatea personalului,mic dejun bun,bine amplasat (statia de metrou la 50 m,autobuze,tramvai etc) Bad: Aerul conditionat nu a functionat corespunzator
5
Anonymous- 12. kvě. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Múnden kiváló volt. Bad: N/A
5
Eldin Bajramovic- 01. kvě. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Google+ Local
Fantastic room and service
5
Agnesa- 30. dub. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: minden rendben volt Bad: ami nem tetszett nem igazán a hotel illetve szolgátatások minőségéből fakad. Éjszaka 2 óra körül a fenti emeleten nem tudom milyen nemzet elég hangos kölkei csináltak ramazurit, ami nem csak engem, de az emeleten több vendéget felkeltett. Végülis ez a probléma megoldódott :)
4.6
Irén- 28. dub. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Udvarias kiszolgálás, tisztaság, kényelem. Bad: Nem volt bekészítve a pótágy és a fürdőköpeny, kérni kellett. nagyon kicsi a wellness.
5
Gusztáv- 26. dub. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet, kitűnő elhelyezkedés, nagycsoportos vendégek ellenére is csendes szoba Bad: Az étteremben lehetne bővebb italválaszték( Pálinka, borok)
4.6
Angéla- 14. dub. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: a kedves vendégszeretet
4.6
Vladimir- 12. dub. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: vynikajúce relaxačné centrum a kúpeľný balíček Bad: prievan v izbe
5
László- 31. bře. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Professional staff, good value for a low price, wellness opportunity, close to Papp László Arena :-)
4.8
Sandra- 22. bře. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: The food in the restaurant was delicious. I also had a great foot massage!
5
1380623****- 16. bře. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Ctrip
good hotel
5
1380623****- 16. bře. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Ctrip
good hotel, the reciption are very nice service and call taxi so on . the room are very good condition and breakfas are very good as well
4.5
Lorand D.- 15. bře. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: Location It was eventless and that was a good thing.
4.6
Anonymous- 14. bře. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Bad: Nincs ingyenes internet
4.8
Anonymous- 03. bře. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel elégedett voltam. Bad: Nem volt ilyen.
4.85
Eniko C.- 01. bře. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: tökéletes fekvés, kitünő reggeli, kedves személyzet -
4.65
Brankica L.- 15. úno. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Agoda
Good: Kindness (especially reception and gym), extra activities, cleanliness Everything ok, as excepted for 4* hotel.
4.6
Sylvia- 10. úno. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Stayed whilst visiting to watch the Fed Cup. A 2/3 minute walk to the tennis arena or the metro for Budapest Centre. Staff were very friendly and we enjoyed the bar meals in the evening.
4.6
Anonymous- 09. úno. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Room was clean and comfortable. Service and food were excellent. Staff were very friendly and helpful. Very close to metro station and only few stops to town centre.
5
Igor- 25. led. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Very good location (metro station is right next to the hotel), nice and clean room, very polite and professional staff. Good hotel for a reasonable. I would recommend to everyone. Bad: Free Wifi was very slow and sometime it did not even work.
4.8
Éva- 12. led. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: A szálláshely kiváló az Arénában lévő koncertekhez, az ember csak átsétál a Hotelből az Arénába. A szobák kényelmesek, tiszták, a személyzet kedves, segítőkész. Bad: Az egyetlen, ami negatívum lehet, hogy a saját parkoló nagyon kicsi, de nekünk azért sikerült többször beállni.
4.6
Anonymous- 08. led. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Breakfast Professional service
5
Anonymous- 03. led. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt az Arénához. Bad: Az étteremben a kiszolgálás korábban gyorsabb és figyelmesebb volt.
5
Katalin- 01. led. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Nagyon kellemes volt az ott tartózkodásunk. Köszönjük.
4.6
Anonymous- 30. pro. 2014
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedése, megközelíthetősége kiváló. A nyújtott szolgáltatások színvonala remek. Bad: -
4.8
Anonymous- 30. pro. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: kedves, udvarias személyzet, kényelmes ágy, bőséges TV csatorna választék,finom,gazdag svédasztal reggelire,a 4++++ mindenre igaz volt ( ellentétben egy vidéki szállodával, ahonnan jöttem hazafelé), 3 működő! lift, Bad: az ingyenes WiFi nagyon gyenge volt, egyébként minden tetszett
4.6
Anonymous- 17. pro. 2014
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Nő létemre különösen értékelni tudtam azt,hogy tükör mellett volt a konnektor, így tudtam használni a hajvasalómat. Más szállodákban általában erre nem figyelnek oda. Kellemes meglepetésként ért a vízforraló,teázáshoz ki is használtuk! Bad: A szálloda közelében nem tudtunk leparkolni.
5
László- 16. pro. 2014
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Csupa jót lehet csak mondani a Hotelről!!!
5
Traveler- 15. pro. 2014
  • Pár
  • Source: Hotels.com
Koncertre érkezőknek ideális
5
esztero- 14. pro. 2014
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt az uticélunkhoz.A belvárosba is gondtalanúl eljutottunk...Számunra minden fontos hely optimális távolságra volt.
4.8
Anonymous- 12. pro. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: swimpool near Pap Laslo Arena good breakfest
4.6
Roy- 07. pro. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: metro lines to the center are just few steps from the hotel so the center is actually 12 min from there. Wifi is everywhere free of charge. very clean rooms Bad: get yourself a long power supply cord for charging laptop/smartphones
4.6
Attila- 01. pro. 2014
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kifejezetten felkészült, figyelmes és udvarias volt. Nagyon tetszett a kétszemélyes hatalmas ágy, mely kényelmes volt. Bad: A TV adókat jó lenne bővíteni, mert azok java részt külföldi nyelven szóltak, illetve elég gyenge műsortartalmúak. (Bár nem kell feltétlenül ilyen helyen is tévézni...)
4.6
Anonymous- 01. pro. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Heizung nicht einstellbar. Temp. zu warm im Zimmer.
4
s. m.- 29. lis. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    3
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    4
  • Poměr cena/výkon
    3
Sauberes Hotel mit korrektem Personal. Essen muss man dort nicht und auch das Internet ist nur ein Aergernis.
4.8
Stefano- 10. lis. 2014
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Just a few parking lots in front of the hotels. It is ok to park in the garage and not expensive but you can pay only with forint, no cards. It would be preferable to pay at the check out and get the exit ticket.
4.7
ANONYMOUS- 29. říj. 2014
  • Jednotlivec
  • Služby
    5
  • Čistota
    4
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    4
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
Evente tobbszor latogatok el Bpestre es mindig a Danubius Arena hotelben szallok meg 12-14 napra ahol mint visszatero vendeget szivelyesen fogadnak. Reszletes beszamolot kuldok a TravelAdvisornak kulon alahuzva a general manager Krausz Gyorgy Ur es Balogh Andras Ur megtisztelo figyelmet es segitokeszseget minden kerdesben. Ezen kivul szamomra a Fitness az Uszodaval egy igen fontos tenyezot jelent ahol naponta kozel 2 orat toltok. A Metro kozelsege ellensulyozza a nem tul "festoi" kornyzetet, vegul anint fent jeleztem az ar/minoseg arany is vonzova teszi az Arena Hotelt.
5
Irene- 26. říj. 2014
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: proximité des transports
4.8
Branimir- 07. říj. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: lokacija neposredno uz metro stanicu, dobra baza za obilazak grada i okoline, teretana, bazen i sauna uključeni u cenu
5
John- 03. říj. 2014
  • Skupina přátel
  • Služby
    5
  • Čistota
    5
  • Comfort
    5
  • Umístění/poloha hotelu
    5
  • Personál
    5
  • Poměr cena/výkon
    5
we arrived on Thursday 25th. September we had flown in from England as we had arrived long before your normal booking in time we were pleasantly surprised to be given our room straight away. we were part of a group from many parts of the world staying at your hotel for a racing pigeon convention will be sure to stay with you when we come back to Budapest
4.8
Anonymous- 28. zář. 2014
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Nähe zur Arena und Metro. Schöne Zimmer. Parkgarage mit ausreichend Parkplätzen unter dem Hotel für ca. 5€ für 24h. Personal kompetent und freundlich. Bad: Beim Frühstück zwar ausreichend Auswahl, jedoch großteils keine gute Qualität. Eier ungenießbar, Marmeladen und Orangensaft sehr künstlich im Geschmack, Joghurt geschmacklos. Müsli schmeckt nicht frisch! Hier kann vieles verbessert werden!
5
Réka- 23. zář. 2014
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: a főnökömnek foglaltam a szállást, de mivel nem kaptam tőle negatív visszajelzést, így megbizonyosodtam róla, hogy minden rendben volt a szálláshellyel. Bad: ilyen nem volt szerintem
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Arena

Telefon: +36-1-889-5200
Telefonická rezervace: +36 1 889 5200
Faxem: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X