toggle menu

Reviews

Оценка отеля
Итоговый результат
4.8/5
На основе 3898 полученных оценок
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Вы хорошо провели время в нашем отеле? Поделитесь с нами своим опытом!
4.5
Beáta- 17. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon közel van minden,a személyzet kedves,a reggeli nagyszerű volt Bad: Másodszor voltunk, sajnos most csalódtunk egy kicsit! A szoba tisztasàga miatt! Sok helyen pókháló volt,a terasz ragadt valamitől,és a fürdőszobában poros részek voltak,az ablak pedig újlenyomatos volt!
5
Rajkic- 17. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Everything was great, but the pools with termal water were the best. Location near the city center, by the Danube, just great.
4.5
Goran- 17. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Dobra lokacija, parking. bazen sa termalnom vodom, odličan doručak Bad: Sobe bi mogle da budu malo veće. Kupatilo isuviše malo, nema tuš kabine.
4.5
Krecgo- 16. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Izuzetna čistoća celog objekta, veoma ljubazno osoblje, dobar spa&wellnes centar, sjajan doručak Bad: Cena parkinga
4.5
Balazs- 16. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Borzalmasan meleg volt a szállodában, sajnos az ablakok nem nyithatóak.
5
Enrika- 15. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: alles
5
Milan- 14. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Massage is exelent Bad: They should remove "Bowling" from their facilities, they don't have and never had it (that answer I got at reception)
5
Florina- 14. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Confort.Curat.Zona de SPA ok
4.5
Attila- 14. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Étterem , dizájn , wellness Bad: A fürdőszoba kezd elavult lenni !
5
Alexandra- 11. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta szoba, rendkívül kedves személyzet, finom ételek. Csak ajánlani tudom!
5
Sam- 11. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very friendly staff, amazing facilities and very comfortable rooms
5
Bettina- 10. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Minden megfelelő volt, kislányom most volt először szállodában, nagyon élvezte :) Bad: Nem volt ilyen.
5
Utazó- 09. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Szép, tiszta szoba, kedves személyzet! Nagyon jó wellnesss részleg! Még biztos jövök!
5
Natasa- 09. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Zelo dober hotel z bazeni in savnami za počitek po raziskovanju mestnih znamenitosti.
5
Pèter- 09. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Reggeli, wellness
4.5
Jose- 08. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: El desayuno y las instalaciones Bad: El WiFi
5
Stefano- 07. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Spa e Wellness, bar bistro, camere con vista Danubio, e colazione abbondante Bad: niente di rilevante
4.5
Aname- 07. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: . Wellness mit jacuzzi, Spa.war sehr gut für Kindern auch.Buffet breakfast war sehr gut..Sie haben viel Platz zum sitzen an die rezeption.Schade Restaurant war noch geschlossen..Abend und Mittag findet in ein Bistro near rezeption etwas klein but das menu war gut hat gut geshmeckt und gross portionen. Bad: Manche guest geht nicht duschen bevor sie ins Pool hinein springen.
4.5
Adriennpapp- 07. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon finom volt a reggeli, bő választèk , frissen készült ètelek. Jobb szobát kaptunk mint amit foglaltunk, termálvizes medence van a wellnesben. A tisztaság is elégséges volt, a személyzet kedves, segìtőkèsz. Összességében nagyon jòl éreztük magunkat. Bad: A matrac nagyon puha, nem igazán alkalmas alvásra.
5
Stamen- 06. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Dorucak je bio odlican i vrlo smo bili zadovoljni hotelom. Posle dugih setnji termalna voda u spa centru je prijala nasim misicima da se opuste.
5
Mehmet Zenginer CY- 06. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Otel genel olarak güzel biz 1 gece geçirdik. Restaurantı iyi yemekler lezzetliydi. Personel yardımcı ve ilgiliydi. Spa genel olarak güzel ve temiz fakat yer mermerleri biraz bakım istiyor. Oda temiz ayni zamanda konforlu. Odalardaki duş ve tuvaletin yenilenmesi gerekiyor. Otele göre biraz eski kalmış durumda. Ailenizle bir dinlenme tatili için tavsiye edilebilir.
5
Anonymous- 05. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Výborná lokalita, kvalitné služby a príjemný personál.
5
Csaba- 05. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wellness, raňajky super
4.5
Veljovic- 04. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The food was excellent, and I have to praise the staff that was polite and willing to assist. Everything was clean and neat, and, in addition, I was amazed by the lobby decoration. :) No doubt I will choose the same hotel during my next stay in Budapest. Bad: - The fact I had to pay for the parking spot - Some of the spa amenities were closed
4.5
Anikó- 03. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a szoba elhelyezkedése, tiszta volt a szoba.Nagyon jó helyen helyezkedik el a szálloda, autóval könnyen megközelíthető. Bad: Reggeli vàlasztéka nem volt olyan bőséges, azonban finom volt.A WC tisztasága nem tetszett.
5
Marian- 01. Фев. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Camera foarte curata, mic dejun excelent, spa-ul cu piscinele incalzite.
4.5
Pavel- 30. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: V Maďarsku jsme už navštívili několik hotelů, i v síti Danubius / Ensana. Nyní jsme chtěli vyzkoušet něco nového a tak jsme vybrali hotel Helia. Byli jsme příjemně překvapeni, hotel má výbornou polohu, centrum je dostupné autobusem městské dopravy a zastávka je cca 100 m od hotelu. Hotel je čistý, personál neutrální. Co se týče jídla, to je samostatná kapitola :), Maďarsko nikdy nezklamalo a tady se to jen potvrdilo. Výhodou tohoto hotelu je, že je zde učňovké středisko, takže servis frčí a nevázne narozdíl od hotelu Ensana Margitsziget. Bazény čisté, udržované, myslím, že se nám líbili úplně nejvíc. Bad: Nelíbilo se nám málo věcí, nicméně musím zmínit , tak jako někteří ostatní v recenzích a to madrace. Jsou měkké, občas jsem nekontrolovatelně sklouzával :), opravdu nepohodlné. Další věcí, která se nám nelíbila, je, že do bazénů s termální teplou vodou mají přístup malé děti, které kolem vás jezdí na madračce a hlučí. Myslím, že toto by měl hotel rychle vyřešit, tak jako v ostatních hotelech, kde jsou bazény odděleny pro dospělé a děti.
5
Tavali Pavel- 25. Янв. 2022
  • Family with younger children
  • Source: Revinate Surveys
Do Maďarska jezdíme často. Byli jsme několikrát v Sárváru, Büku, Hevízu, v Budapešti na Markétině ostrově 4x a nyní jsme vyzkoušeli hotel Helia. Nevěděli jsme co očekávat, recenze , jak to tak bývá, byly některé dobré a některé zase špatné. No, my byli opravdu zvědaví, co nás čeká. Hotel je nádherný, má skvělou polohu. Do města se dostanete autobusem za pár minut. Zastávka je pár kroků od hotelu. Personál je neutrální, není ani nepříjemný, ale také ne úplně milý. Snídaně jsou v Ensaně standardně na velmi dobré úrovni, a zde se to potvrdilo, byly výborné! Fungoval i servis a to díky tomu, že zde mají učňovské středisko. To třeba na Markétině ostrově značně pokulhávalo. Bazény nádherné, voda skvělá a čistá. Prostředí udržované, v tomto ohledu nebylo co vytknout. Jediné, co rušilo tu skvělou atmosféru, byli hlučné děti, které měli kupodivu přístup i do teplých bazénů, což v jiných hotelech mají lépe ošetřené. I zde by měli v tomto zapracovat, když relaxuje že, tak není příjemné poslouchat hlučící děti jezdící kolem vás na madračce! Plavčík byl v klidu, nezasáhl. 😟. Co se týče ubytování, i zde se potvrdil standard Ensany. Byloi čisto, teplo , tak co vytknout? Už vim😁, madrace! Ty jsou opravdu špatné. Jsou velmi proleželé, nějakým záhadným způsobem jsem z nich sklouzával. Ale to je opravdu jediné, a není důvod si tím kazit dovolenou. Závěrem bych napsal že jsme v Budapešti prožili krásný víkend a do Maďarska a Helie se řadí vrátíme!! 🇭🇺👌
4.5
Xiachu- 23. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: 网络太慢
5
Jana- 21. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo uplne super
5
Torsten- 19. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Hotel, Frühstück war top, der Wellnessbereich sensationell. Öffentliche Verkehrsmittel und gutes Restaurant in unmittelbarer Nähe .
5
Marius_76- 19. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Generally good hotel. Nice spa. Location is good. Center is accessible by bus. Metro is in 5 mins walk. Bad: Pillows selection could be wider.
5
Sinisa- 18. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sve je OK. Preporucujem svima.
5
Pavel- 17. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wellness & spa (obzvláště bazény s termální vodou) Snídaně (opravdu velký výběr, vše chutné a čerstvé) Restaurace Milý a ochotný personál Výhled na Dunaj a noční Budapešť Velké parkoviště Nedaleko metra M3 Bad: Hluk z chodby (naneštěstí vedle nás byla ubytována házenkářská reprezentační skupina mužů)
4.5
Urban- 16. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: - Zajtrk, - cena bivanja je bila primerna hotelu - Bazen Bad: - Plačilo parkinga ( čez cesto je brezplačen) - Prijava v hotel šele ob 15 uri
5
István- 15. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Welnes
5
Lucia- 15. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The view. Bad: -
5
Anna- 14. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Śniadania przepyszne, bardzo bogaty wybór, wygodna restauracja, bardzo miła obsługa dbająca o każdy szczegół.
4.5
Aharon- 13. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: שקט, משקף על הדנובה Bad: קצת רחוק מהעיר
5
Mariusz- 13. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: basen z woda termalna, widok piękny :) Bad: pokój blisko windy, jedyny minus to stare dywany słabo posprzątane przez co miałem uczulenie,
4.5
Dragan- 09. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: The Hotel offers a range of facilities including a spacious Spa Center with three thermal water swimming pools, large jacuzzi, male and female saunas and hammams, and 2-floor gym. There is a wide selection of food for breakfast. Rooms are a little bit outdated yet spotlessly clean. It is conveniently located on the Danube River bank, opposite to the Margaret Island, and is well connected with the downtown via bus lines. Overall, it is a great value for money. Bad: Wi-Fi in the rooms and public areas tend to be slow most of the time and should be definitely improved. There are no sweets for breakfast.
5
Goran- 09. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Doručak je izuzetan. Bazeni odlični, fitnes centar sjajan. Bad: Kupatilo bi moglo da bude malo veće
5
Zhen- 08. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: 环境安静,设施齐全,干净卫生,早餐也很棒。没有缺憾!下次还来! Bad: 无
5
Alexandra- 08. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: alles! Bad: da gibt es nichts!
4.5
Ciprian- 08. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bine Bad: TV nu mergea bine.
4.5
Ljubomir- 07. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Solidan smeštaj, mobilijar starii, ali u ok stanju, pristojan spa, odličan dorucak. Bad: Ako je soba okrenuta ka ulici, moze da se oseća kanalizacija, na to treba obratiti pažnju, prilikom rezervacije, ako soba gleda na Dunav, onda je ok, pošto smo plaćali karticom, iz nekog razloga smeštaj i parking nam je naplaćen 15 evra više.
5
Sasa- 06. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Topli bazeni, odlican dorucak. Svaka preporuka.
5
Rudolf- 06. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: zona de Spa Bad: nu era sters praful in camera
5
Andrej- 04. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Good spa. Very close to public transporation.
4.5
Zenyth- 04. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Excellent breakfast(diversity of products, great coffee). Christmas decorations, cleanliness,all at superlative. Also,as i have mentioned in my last visit, the staff at Helia is at a very high standard( with one minor exception this time -the gentelmen that checked us out had an unpleasant attitude, maybe a bad day, maybe the language barrier). Bad: In our first day, in the room, was cold for my taste and the central heating doesn't reacted in any way to the thermostat settings.The next day I adressed this to the front desk and they provided us an extra heat source (an electric heater) that solved the issue. The bed matress was too soft (this is a mater of taste, of course).
4.5
Danijel- 04. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Very nice location, great view. Comfy room and nice spa with pool. Bad: No free parking for guests
5
Angela Ferriero- 03. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Google
Tutto perfetto, dalla spa ai dipendenti!
4.5
Marjeta- 03. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Všeč so mi bili bazeni. Bad: Lokacija je kar daleč od centra.
5
Kerstin- 03. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Die Aussicht zur Donau war wunderbar. Bad: Der Fernseher hat sich nach fünf Minuten immer ausgeschaltet und die Matratze war auf der linken Seite schon sehr durch gelegen.
5
Olena- 02. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: great Spa and breakfasts! Met the New Year 2022, liked the gala dinner and service. We stay at this hotel for the 4th time. For our family, this is the best hotel in Budapest. Thanks!
5
Jan- 02. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Páčilo sa nám všetko, veľmi čisté a pohodlné izby, výborné raňajky, veľmi ochotný personál. Pekný výhľad z izby na Dunaj. Určite sa veľmi radi vrátime do hotela. Odporúčam. Bad: Trochu by som vytkol platené parkovanie avšak vzhľadom na cenu to nebolo zlé. Treba uznať, že stup na parkovisko je kontrolovaný, takže v konečnom dôsledku je to pochopiteľné.
4.8
Rodica- 02. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Este un hotel cu spa f bun Bad: Nimic
4.5
Igor- 02. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Місцезнаходження,спа, сніданок Bad: При бронюванні замовляли одне двоспальне ліжко,а дали два зсунутих односпальних, платна парковка
4.5
Nenad- 02. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Grejanje u sobi i stari itisoni na podu
4.5
Cserfes- 01. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Gyönyörű panoráma, nagyon kedves figyelmes szemelyzet. Bad: A wellness , ami miatt a szállodát valasztottam csak 10kor nyitott, így ezt nem volt lehetőségem koprobalni A reggeli kicsit szegényes a 4 csillaghoz. Újévi ünnepi alkalomhoz egy pohár pezsgő belefert volna. A minibar teljesen üres volt.
5
Lijie- 01. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Zimmer sind ein bisschen alt, aber Lobby und Wellness sind super
5
Letícia- 01. Янв. 2022
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Tökéletes választás volt egy csajos szülinapi pihenéshez. Igényes szállás a Duna partján egy igazán figyelmes, udvarias és kedves személyzettel felvértezve.
5
Zakaria- 31. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Everything was spot on Bad: Maybe a little change in the breakfast would be great
5
Péter- 30. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Kedves Személyzet, nagyon gyerekbarát Bad: A wifi a szobákban picit gyenge
5
Rudolf- 30. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Szolgáltatások Bad: Svédasztalos vacsora választék
5
Miriam- 28. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Izba bola krásna, útulná a čistá. Posteľ mäkká, super sa spalo. Skvele sme si oddýchli vo wellness a relaxovali v saune. Raňajky boli bohaté, chutné, bolo si z čoho vybrať. Využili sme aj večeru formou bufetu a varia perfektne, veľmi nám chutilo. Fantasticky sme si to užili, prídeme aj nabudúce. Ďakujeme 🤩🙏 Bad: Malá kúpeľňa ale nevadí, väčšinu času sme aj tak boli vo wellness.
5
Sabina- 28. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Micul dejun variat, locatia bună, aproape de atractiile turostice Bad: personalul tanar nu prea stia engleza. Nu a fost anuntat programul scurt pentru vineri la SPA si nu am putut merge.
5
Dan- 25. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: SPA Bad: the old guy at the reception was very slow
5
Outi- 23. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Lovely staff and really cosy hotel.Good food at the restaurant and nice view from the room window to the river.
4.5
Francesco- 23. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Struttura e personale super accogliente e disposti ad aiutarci. Le camera sono belle e ben pulite. Bad: La posizione è leggermente periferica ma con il 15/115 e la metro si raggiungono tutti i punti nevralgici abbastanza facilmente
4.5
Dr- 22. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Modern und sauber, relativ zentral gelegen Bad: Die Fassade… da grüßt der Sozialismus
4.5
Balázs- 21. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Figyelmes vendéglátás, tágas wellness részleg, és finom reggeli. Bad: Nagyon puha volt az ágyban a matrac
5
Einat- 20. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: נוח, ספא מצויין, מלון ברמה גבוהה, נקי, שקט Bad: מרוחק מאד מהמרכז
5
Réka- 19. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: közel volt mindenhez Bad: csak kicsi ablakot lehetett kinyitni. nagyon meleg volt a szobában
4.5
טאוב- 16. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: nagyon jó reggeli volt nagyon bőséges
4.5
Libor- 16. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně vynikající, restaurace velmi dobrá, ceny přijatelné. Vynikající bazény - plavecký + dva s termální teplou vodou až 36° s wellness a posilovnou. Bad: Malá koupelna na pokoji.
5
Sven- 16. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Alle faciliteiten! Bad: Lag best een stuk uit de stad!
5
Peter Zierler- 16. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Google
Sehr schönes Stadthotel wo sich Sightseeing und Wellness perfekt verbinden lässt.
4.5
Michal- 16. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Celkom
5
Staicu- 15. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Everything Bad: Parking it's not free
5
Anonymous- 15. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bardzo miła obsługa Bad: Wszystko
4.5
Anna- 14. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Great river view
5
Anonymous- 12. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Beds are so comfortable, we slept like babys. Location is very good too, if you want to walk to the city center- you really can, you will have a beautiful view while walking! All the best! We are very satisfied, it was my second time here.
4.5
Pavel- 10. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Misto, vyhled na dunaj, personal, vybavení, posilovna a regenerace
4.5
Adam- 05. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Świetna lokalizacja, parking, baseny, duży wybór na śniadanie.
5
Milan- 05. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: There is a good and nice breakfast. The fitness and spa in the hotel are excellent. The location is pretty close to public transport, so you can go easily to any place you want in Budapest. Bad: Internet cable connection is not possible in the room!!! There is a slot for cable, but no connection. This is not fair, since I got information from the hotel agent that cable connection is possible in the rooms. The only cable connection I could use was in the lobby at "Bussiness corner".
5
Milica- 01. Дек. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Sve Bad: Da li mozete da proverite da li je hotel mozda dva puta naplatio,odnosno na racunu ima obracun da je placeno karticom na licu mesta a pojavljuje se isto na nedospelim obavezama. Molim vas
4.5
Anonymous- 30. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: clean , very nice people , pool . Bad: menu for bistro
5
Anonymous- 30. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Super Bad: Super
4.5
Jeannette- 28. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Wir hatten ein Zimmer mit Donaublick/ Straße- schöner wäre ein direkter Blick gewesen - wahrscheinlich sind nur die Zimmer mit Balkon direkt mit Donaublick. Hotel ist sehr modern und schön gestaltet. Parkplätze direkt am Hotel - 10€ /Tag - sehr günstig. Bad: Der Teppich in unserem Zimmer ist dringend auszuwechseln, viele Flecke.
4.5
Béla- 28. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Figyelmes a személyzet. Választékos reggeli. Odafigyelnek a koronavírus terjedésének megakadályozására. Tiszta a szaba és a fürdószaba. Bad: A fürdőben a szappan adagoló üres volt. Az egyik ágy matraca kissé már megroggyant.
5
Leonid- 26. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: החדר היה נוח מאד, היתה ערכת קפה, מיני בר מיטה וכריות היו נוחות, בחדר היה חם, במקלחת עוד יותר ,אפילו בלילה הינו צריכים לפתוח את החלון(מדובר על תקופת החורף) כל מה שהיה חסר לנו, לאחר בקשה תוך זמן קצר הביאו ספא נקי, חלוקים קיבלנו, מגבות בלי הגבלה בכניסה לספא מה שקנה אותי--הם העמידו בלובי מחשב עם מדפסת ויכלנו להדפיס אישורים הנדרשים לטיסה! Чистые комнаты ,минибар ,набор для кофе и чая Удобная кровать и подушки,в комнате и в ванной очень тепло_мы были зимой, но есть возможность открыть окно Спа очень чистый, халаты нам выдали, полотенца у входа, бери сколько нужно В лобби есть компьютер и ксерокс, можно бесплатно распечатать документы Bad: ישראלים רגילים שבמלונות מנקים כל יום, וכל יום מחליפים מגבות, זה לא היה, אבל היה מיבש מגבות,והסבר איך להזמין נקיון. כשביקשנו מגבות חדשות, מיד הביאו לנו.
5
Piter Koper- 26. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Google
Bardzo przyjemny hotel. Pokoje czyste . Bardzo dobre śniadania !!! Duży wybór !!!
5
Tudor- 25. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Micul dejuna fost variata si proaspat. Locatia este linistita, intr-o zona frumoasa langa Dunare
5
Carola Takacs- 23. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Google
Mein Lieblingsort, müsste einmal neue Handtücher ausgeben, seid 1992 hat sich da nicht viel geändert, aber ich bleibe treu
5
Samu- 23. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: fantastic staff Bad: busy breakfast room
5
Serge- 22. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: le personnel très avenant, a l’écoute, le petit déjeuner, la chambre côté Danube. magnifique Bad: les tasses à café au petit déjeuner. que des grandes tasses, même pour un espresso. dommage. à changer rapidement.
5
Michal- 22. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Bolo tam veľmi príjemné prostredie a personál bol milý a ochotný pomôcť. Bad: Sauna bola otvorená iba do 20hodiny
5
Jan- 21. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
A very nice hotel. Perfect location, good lobby restaurant and a friendly service. I paid extra for a room with view to the river. A very good choice!
5
Beata- 21. Ноя. 2021
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: tichučka izba (možno len šťastie na susedov),pohodlne postele, dostatočne veľká pohodlná posteľ, krásny výhľad na Dubaj a ostrov, super wellness v cene (plavecky bazen 26-28st), ďalšii menší 32-34. a dva 36-38, kde jeden mal aj vírivku, župany na izbe, uteráky vždy čisté vo wellness Bad: možno by som rozšírila sortiment raňajok (ale asi je to len môj pocit)

У Вас появились вопросы? Обратитесь к нашему администратору:

Danubius Hotel Helia ****

Тел: +36-1-889-5800
Телефон резервирования: +36 1 889 5823
Факс: +36 1 889 5801

Адрес: Kárpát utca 62-64., 1133 Будапешт, Венгрия Посмотреть карту Посмотреть карту

Телефон резервирования

+36 1 889 5823

Адрес:
Kárpát utca 62-64., 1133 Будапешт, Венгрия Посмотреть карту

Выбран 1 отель! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбрано 2 отеля! Одновременно можно сравнить не более 3-х отелей.

Выбран 1 отель! One hotel seleted (3/1)

X