toggle menu

Danubius Hotel Arena

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Zavolejte nám

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 1812 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
4.6
María- 29. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Tanto las instalaciones como la habitación son dignas de un cuatro estrellas, puedes cambiar los euros en la recepción y además tiene una ubicación inmejorable pues detrás del hotel tiene el metro que te lleva al centro de la ciudad. Recomendable 100%. Bad: El personal de recepción hace poco por entenderse en inglés, tienen sus frases hechas y de ahí no los sacas, deberían esforzarse un poquito más y no ser tan serios una sonrisa rompe barreras.
4.6
Massimo- 29. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: area fitness e piscina coperta Bad: doccia poco funzionale
5
Jose- 29. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Cerca del centro, económico y muy cómodo
5
Catalina- 28. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: The hotel was great, the swimming pool and the sauna were very nice! We have booked the parking next door, but the person at the reception helped us find a spot in their parking and even paid for the first hour parking in the other garage. But most important was the lady at the reception, who was amazing. We forgot the car lights on during the night and the battery of our car was dead in the morning. The extremely nice lady at the reception brought her own car and jumped started our car. It is rare this type of help from other people in our days! Thank you and it should be also the value of people that matters when choosing a hotel! Strongly recommend!
4.6
Anonymous- 28. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Excelentes instalaciones, servicio de frigobar, piscina, sauna, tienda de recuerdos y muy buen restaurante. 100 metros de la estación de subte. Me encanto Bad: .
4.8
FabioIseo- 27. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: la posizione dell'hotel accanto alla fermata della metropolitana (in 4 fermate si arriva rapidamente in centro) gentilezza dello staff piscina e sauna Bad: Dotazione del sapone/shampoo in bagno
4.6
Melissa- 27. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Breakfast was great! The room was clean and spacious
4.6
Manuel- 25. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: +Preis-Leistungsverhältnis +Frühstück +Sehr gute ÖPNV-Anbindung +bequeme Betten, große Zimmer, Balkon mit Stadtblick Bad: - Check-In war nicht zum angegebenen Zeitpunkt möglich. Wir mussten, wie andere Hotelgäste auch, in der Lobby warten - Kreditkarte wurde sofort beim Check-In über den Übernachtungspreis hinaus authorisiert, da man ja eventuell die Mini- Bar hätte nutzen können...
4.8
Valeriu- 24. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Местоположение,сауна,хороший завтрак,парковка.
4.6
Simona- 23. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Air conditioned rooms, comfortable. Bad: Very basic breakfast: 2 small pastries and coffee
4.6
Scholar- 23. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: I like the breakfast it was very good and the swimming bath was cool it was really enjoyable. 1 Bad: In the reception was to long waiting to check in.we waited more than 1hour.
5
Zoltán- 23. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes, csendes környezet, biztonságos parkolás ami midjárt Budapesten ritkaság. A welness mindent megért. Máskor is igénybe fogom venni.
4.6
Chenglin- 23. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: 环境好,周边有超市商场,交通方便,有红铁,有很多线,服务态度好!
5
Tayo- 21. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: A very nice hotel. We will go there again.
4.6
Tanveer Khan- 20. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Near metro station, quite, good breakfast. Bad: Long corridors was a bit boring to see.
5
Zion- 20. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: מארחים מאוד אדיבים, חדרים ברמה גבוהה, מחירים נמוכים!!!
4.6
Helene- 19. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: i liked the fitness facility as well as the location of the hotel which is not central but right by the station. It allows to escape from the busy city while still being 10min from it. the staff is really helpful and the room was spacious. Bad: the wifi connection in my room was poor. I had to get closer to the corridor to have a fair connection.
5
Oleg Evdokimov- 19. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Tophotels.ru
Ночевал одну ночь. Отель полностью соответствует своим 4м звёздам, я бы даже дал ему 4+. Бассейном в отеле можно пользоваться бесплатно при проживании. Много разных сервисов. Номер отличный с ванной. WiFi бесплатный на ресепшене. Прекрасный минибар с богатым ассортиментом напитков. Сейф в номере. Завтрак шведский стол просто шикарный с очень богатым ассортиментом блюд. Глаза разбегаются. У многих "пятёрок" по системе "всё включено" ужины и рядом не стояли с завтраком в этом отеле. Я таких шикарных завтраков еще нигде не встречал, хотя за свою жизнь видел пару сотен отелей. Был просто офигительный приятный шок. Отель находится недалеко от станции метро. В обслуживании на ресепшене и в ресторане видел только мужчин. Пообедать и поужинать можно не только в отеле, но недалеко есть приличное кафе с богатым ассортиментом блюд, в том числе национальных и относительно недорогое.
4.8
German- 17. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Размещение, номер, чистота Bad: Невозможность раннего заезда, позднего отъезда, дороговато
4.8
Aneta- 16. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Ze śniadań nie korzystaliśmy bo wg nas za drogie - 10 EUR/os . Położenie hotelu rewelacja - tuż przy stacji metra ;) Obok stacji metra rówież bazar ze świeżym pieczywem i warzywami.
4.6
Jure- 16. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Even though location seems a bit out of the center it has a super convenient metro station few steps from the hotel. Great price.
4.8
Deepak- 16. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Very good faculty. Delicious food :) Bad: Little bit of cleanliness
4.6
Tibor- 16. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó az elhelyezkedése, rendkívül kedvező árin. tetszett, hogy a klíma egyedileg szabályozható Bad: Volt ugyan ivóvíz a wellnes-részlegen, de pohár már nem....
5
A- 13. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Mi az ami tetszik? Minden! A vendég vendégnek érzi magát.. Tetszik ahogy fogadnak a recepciónál, ahogy a kávézóba kiszolgálnak, ahogy fogadnak a reggelinél.Jó érzéssel tölt el.Érzem, hogy a vendégekért vannak, és ez nagyon fontos., tetszik nekem. Bad: Nem tudok olyat ami nem tetszett volna.
4.6
Oussama- 11. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war lecker , nette Personal, saubere Hotel. Würde ich gerne nächstes mal in diesem Hotel aufhalten.
4.6
Visitor- 11. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Pool with sauna and hot coffee with small croissants included in the price Bad: One duvet was missing on arrival (1 AM) but was solved quickly.
5
Claudia- 09. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Nur ein paar Schritte bis zur U-Bahn und dann in wenigen Minuten, ohne Stress mitten in Budapest. Sauberes Hotel!
4.6
Márta- 09. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ich habe alles bekommen was ich brauchte Bad: Nur kleine Tücher in der Sauna und der Rezeption weiß es nicht
4.8
RBTI- 08. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: bőséges reggeli, jó szobafelszereltség, kiváló fitneszterem, szombat - vasárnap ebéd jelentős kedvezménnyel. Bad: nem találtunk a szobában nagyméretű párnát.
4.8
tezi1- 08. srp. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Moc se nám líbilo, hned vedle metra, čistý pokoj, pohodlné postele, dobrá televize, wifi z recepce dosáhlo i do vyšších pater :-). Snadná dostupnost z/na vlakové i autobusové nádraží. K snídani zdarma 2 malé croissanty a kafe nebo čaj. Na pokoji rychlovarná konvice a čaj, káva. Bazén v ceně, obyčejný, ale po parném dnu perfektní. Bad: Placené wifi mi přijde jako přežitek. Mají tam tekuté i normální malé mýdlo, to malé mi nedoplnili (nějak se mi vytratilo u bazénu).
4.8
DearGuest- 08. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: bőséges reggeli, jó szobafelszereltség, kiváló fitneszterem, szombat - vasárnap ebéd jelentős kedvezménnyel. Bad: nem találtunk a szobában nagyméretű párnát.
5
János- 07. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Figyelmes, kedves személyzet. Kényelmes szoba, finom reggeli széles választékkal. Felfrissülést nyújtó uszoda, szaunával.
5
Asuncion Alcocer Lopez- 06. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
De lo mejor gracias por ese calor,y demasiado frio afuera pues era pleno Diciembre,saludos y animo siempre
4.6
Anonymous- 06. srp. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Minden rendben volt.Bőséges reggeli,finom kávéval.Tiszta rendezett szoba,segítőkész személyzet.
5
John K Street- 05. srp. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Det ligger centralt, i orden, passer til prisen og nabo til det gl. OL stadion, hvor man som gæst kan benytte sig af
5
Rade- 02. srp. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Location Bad: Breakfast poor
5
Traveler- 28. čer. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Dobry punkt wypadowy do atrakcji Budapesztu. Można poruszać się pieszo jak i komunikacją, która jest przy hotelu. Bezpłatny parking zewnętrzny przy hali sportowej (jak ktoś się nie boi zbytnio o swoje auto). Polecam!!!
5
Atour- 26. čer. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Hotel was I very good location Bad: Taxi drivers where chiting when they where ordered by hotel staff for example from hotel to airport the taxi fee where 6,300 huf but when you call taxi by your self but the fee was 8,500 to 9000 when the hotel staff call a taxi I don't liked this and is not good for the hotel
4.6
Steffi- 25. čer. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Gutes Frühstück reichhaltig und abwechslungsreich Super Beratung durch das Personal Bad: Parkplätze für Hotelgäste leider nur wenige
4.8
andreiroa- 20. čer. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Acelasi hotel bun. Bad: Curatenia poate fi imbunatatita.
4.8
andreiroa- 20. čer. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Amplasat langa metrou si mijloace de transport in comun. Aproape de centre comerciale. Facilitati multiple piscina, sala sport. Mic dejun foarte bun. Bad: Curatenia ar trebui imbunatatita.
5
Traveler- 17. čer. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
we had a great time in budapest. the hotel was very close to the metro so very easy to get in to town
5
Brian- 15. čer. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Super cordiali e ci hanno offerto pure il caffè e brioche. Ci tornaremo
5
Liliana- 30. čer. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Camera draguta, curata. A fost liniste. Locatie foarte convenabila.
4.6
Alessandro- 27. čer. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Top position, Staff super helpful
5
Anna- 27. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Nice room, comfortable. Clean bathrown, adequate room. Breakfast was lovely, lots of choice.
5
Nino (Nino67)- 23. čer. 2016
  • Pár
  • Source: Tophotels.ru
Приехали в отель поздно, заселили в течении 5 минут, все прилично, чисто и достойно для сети Danubiushotel. Завтрак - стандартный шведский стол. Рекомендуем.
5
Ronald Payne- 22. čer. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Excellent hotel very clean with a lovely swimming pool sauna and gymnasium
5
Brenda Boyd- 18. čer. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
It was very clean. The restaurant was good with a large varity of breakfast items.
5
Traveler- 14. čer. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
Uforgemmelig
4.8
Ariela- 24. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: כן. קיבלנו 6 שעות נוספות לאחר בקשה ללייט צ'ק אאוט.בתוספת של 20 אירו.שווה מאד. Bad: ביחס למלונות אחרים של 4 כוכבים היה חסר לנו בארוחת הבוקר סוג אחד או שניים של דג.מעושן או כבוש.המלון מארח ישראלים רבים וזה חסר.
5
Radoslav- 24. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: kreveti super i udobni. sve je odlično
4.6
Sándorné- 22. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: A korábbiakon túl a tea és kávé ivási lehetőség. Nagyon szép és célszerű a berendezés és minden teljesen újszerű! Bár közlekedési szempontból forgalmas helyen van, szép a kilátás az erkélyről. (210. szoba) Bad: A dohányzási lehetőség nem került szóba a szoba kijelölésénél. Erről nem csak a személyzet, hanem mi, a szobafoglalók is tehetünk. Nagyobb mulasztás sohase legyen!
5
Amir- 22. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: התארחנו 3 ימים במלון. הצוות אדיב מאוד. הבקשות התמלאו בזריזות. הבינו כל דבר ששאלנו. המלון ברמה גבוהה. תמורה מלאה לכסף. Bad: אין צורך.
4.8
Giuseppe- 21. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Camera pulita ben insonorizzata buon rapporto Qualità prezzo e hotel ubicato vicinissimo alla metropolitana
4.6
Oliver- 17. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück in Ordnung. Zimmer schon etwas älter aber dafür gepflegt und sauber! Lage ist wirklich super. 4 Stationen zur Haupteinkaufsstrasse. U-Bahn 100 Meter von Hotel entfernt. Personal extrem freundlich und bemüht. Immer gerne wieder!!! M 27 Jahre W 26 Jahre. Nettes Hotel selbst für junge Paare Bad: Swimmingpool etwas klein für dieses Riesen Hotel aber sauber und gepflegt. Ist nicht wirklich eine Kritik...
4.8
Athanasios- 17. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Great stay in the hotel, very very good breakfast, staff very helpful, great swimming pool and sauna,very big double bed, spacious room, free parking outside the hotel Bad: nothing negative, only massage could be better.
4.6
Szilvia- 11. kvě. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Bad: Kicsit retro
4.6
Alexander- 10. kvě. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location, staff Bad: the quality of Wi-Fi signal
5
Nicolae- 10. kvě. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: SPA, panorama, placement
4.8
Diána- 10. kvě. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges reggeli.kényelmes szoba Bad: Nagyobb-több párna,több magyar nyelvű ingyenes tévécsatorna
5
Ivan Cordes- 06. kvě. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Perfekt til afslapning i to dage.
4.6
Andrea- 05. kvě. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Tetszett a szoba tisztasága és felszereltsége, a személyzet segítőkészsége és gyönyörű kilátás nyílt a szobából. Bad: A párnák sajnos nem voltak kényelmesek.
4.6
Neo- 28. dub. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes ágy, tisztaság, tusolás utáni kilépő és kis törölközők is voltak. Reggelit időben hozták szobaszervízzel, a kicsekkolásnál és becsekkolásnál is kézségesek voltak a hotel alkalmazottai. Bad: Kevés volt az ablakfelület a szobában, illetve a televízió menürendszere kicsit bonyolult, figyelmetlenségből könnyen fizetős tartalomra lehet tévedni.
5
Marguerite- 07. dub. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Die Nähe zur Arena. Das Gratisfrühstück. Der Wasserkocher im Zimmer mit Pulverkaffee und Teebeutel. Der Tresor. Der freundliche Mann an der Reception, der geduldig unsere Fragen beantwortete. Preis-Leistungsverhältnis bei Winteraktion. Bad: Man könnte im Speisesaal darauf hinweisen, wo man das Gratisfrühstück findet und was es beinhaltet. Wir mussten fragen. Letztes Mal war es in einem separaten Saal. So war es eindeutig.
5
Guru Marguerite- 07. dub. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Die Nähe zur Arena. Das Gratisfrühstück. Der Wasserkocher im Zimmer mit Pulverkaffee und Teebeutel. Der Tresor. Der freundliche Mann an der Reception, der geduldig unsere Fragen beantwortete. Preis-Leistungsverhältnis bei Winteraktion. Bad: Man könnte im Speisesaal darauf hinweisen, wo man das Gratisfrühstück findet und was es beinhaltet. Wir mussten fragen. Letztes Mal war es in einem separaten Saal. So war es eindeutig.
5
Antal- 06. dub. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés, kényelem. Bad: Minden rendben volt.
5
Guru Antal- 06. dub. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés, kényelem. Bad: Minden rendben volt.
5
Filip- 04. dub. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Location right next to metro, with direct connection to city centre (4 or 5 stops). Clean room. Very decent breakfast. Gym. Bad: Nothing in particular.
5
Loris- 31. bře. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Sebbene la posizione dell'hotel non sia delle migliori rispetto al centro e non goda di un'ottima vista, si può raggiungere comodamente con la metropolitana, offre per i turisti un ottimo alloggio a un prezzo onestissimo, anche con la colazione esclusa. Oltre la camera, pagata poco, abbiamo potuto usufruire del servizio cena a buffet gratuitamente e dell'entrata altrettanto gratuita al centro sportivo con piscina.
5
Patrik- 29. bře. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Fantastisk frukost, bekväma rum, perfekt läge invid metron, välutrustat gym och swimmingpool.
4.8
Andrej&Ludmila Pilipe... (suwor)- 28. bře. 2016
  • Rodina se staršími dětmi
  • Source: Tophotels.ru
Внешний вид отеля напоминает о советских временах и архетектуре тех времён.Это было наше первое впечатление.Заселившись в номер ,это произошло давольно таки быстро,были приятно удевлены уютной атмосферой номера ,Уютно ,чисто, удобно .Едиственно на нехватала шкафчика для одежды ,но вполне устроили всё на вешалке.Вполне довольны ванной комнатой,всё практично и чисто.Мало интернациональных каналов в телевизоре,но мы им практически непользовались .Замечательный и большой фитнесс.Завтраки в рессторане при отеле нас полностью устроили выбором блюд ,вкусно и удобно.
4.6
Grabant- 27. bře. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli mindig friss alapanyagokból készült! A szoba kényelmes és csendes. Közel van a metró állomás, így könnyő elérni a nevezetességeket!
5
Pasquale- 22. bře. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Posizione rapporto qualità/prezzo Bad: Niente da migliorare
4.8
Kovács- 16. bře. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Rugalmas a személyzet, igyekeznek az egyéni kéréseket teljesíteni. Bad: -
5
Alfred Sebestyén- 24. úno. 2016
  • Jednotlivec
  • Source: Facebook
Szines oldal
5
Balázs- 23. úno. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Maximális segítőkészség a dolgozók által mindenben!
5
Gabriela- 21. úno. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Very, very nice staff, very good room, clean and quiet. Very good beds. We had 2 big dogs, they were welcome in this hotel. Highly recommended!! We ate in a lobby bar, indonesian noodles were very delicious. Bad: We were absolutely satisfied.
4.8
- 27. led. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Ubicación y servicios
5
Oana- 25. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Great value for money! Perfect if you are going at an event at the Papp Laszlo Arena and you wanna spend the night. It`s 2 minutes away from the Arena.
4.8
Jozef- 11. led. 2016
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: A Papp László Aréna kozvetlen kozelében található,így annak,aki az ott megtekintett esemény után nem kíván késo este hazautazni,kiváló lehetoség megpihenni...
4.6
- 10. led. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Great room, spacey and clean.
5
Jānis- 07. led. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Komfortabla istaba, labs personals
4.8
Diána- 05. led. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Kedves, segítőkész személyzet
4.8
Davide- 03. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Lo staff è gentilissimo e molto professionale. Il rapporto qualità prezzo è ottimo e inoltre la zona relax con piscina e palestra è davvero meravigliosa. Lo consiglieró a tutti i miei amici.
5
Anonymous- 03. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: La limpieza era algo en lo que dedicaban mucho tiempo y el personal trata de entenderte siempre.
4.8
Katalin- 02. led. 2016
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: A Pap László Sportaréna közvetlen közelében van. A Metró megállója mellett van. A szobában vízforraló, teafilter, kávé várt. A svédasztalos reggeli választéka bőséges.
5
Anonymous- 02. led. 2016
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt a Pap László sport arena és a metro
4.8
Anonymous- 31. pro. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt a vasútállomáshoz, gyalogosan könnyen megközelíthető. Tiszta, kényelmes. Bad: -
4.6
Anonymous- 29. pro. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Rendben volt minden,igaz csak 1 éjszakát,szálltunk meg.Bár már többször voltunk ezen a szálláshelyen. Nagyon segítőkész személyzet. Bad: Kevés a parkolóhely a szálloda előtt.
5
Attila- 29. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Közel van a Papp László Sportarénához, a szoba tiszta volt, udvarias személyzet. Bad: A WC tartályból a víz folyamatosan csordogált, emiatt időnként újratöltődött, a hangja kicsit zavaró volt elalváskor.
4.8
Ádám- 23. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Sportarénában voltunk, így kiváló volt a választás, mert 1 perc sétára volt a hoteltől. A személyzet, a tisztaság, a felszereltség, a kényelem első osztályú. Bad: Sajnos a medencét éppen felújították az ottlétünk alatt, bár erről előzetesen tájékoztattak.
4.6
Natalia- 22. pro. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Непосредственно возле метро. Большие номера с гардеробной комнатой и гостиной зоной. Bad: Ковролин требует чистки, лишнюю мебель или заменить, или выкинуть, чтоб не портить номер.
5
Anne Marie- 20. pro. 2015
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Weekendbesøk i Budapest, valgte hotell ut fra anbefaling fra familie. Stort fint rom, med balkong. Veldig rent og romslig rom. Bad med badekar og dusj. Stort kjøpesenter i nærheten, men litt slitne omgivelser ellers. Kan gå ned til sentrum på ca tre kvarter. Flott by, med god mat og fint julemarked.
4.6
Anonymous- 20. pro. 2015
  • Skupina přátel
  • Source: Booking.com
Good: Közel van az aréna, a személyzet kedves segítőkész.Koncertekre vidékről érkezőknek csak ajánlani tudom! Bad: Kevés a szállodához tartozó parkoló, így a parkolásért külön fizetni kellett. A szobát reggelivel kértük, de 7 előtt csak egy csomagot ajánlanak fel. Amikor a fél hatos indulást jeleztük akkor még a csomagot is problémásnak tartották, így inkább nem kértük pedig fizettünk érte.
5
Joyce- 13. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: A kényelmes nagy ágy,talán sosem aludtunk ilyen jól!
5
robee14- 11. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: Minden :)
4.6
Heidemarie- 10. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: U-Bahn Anschluss Personal sehr freundlich Frühstück perfekt, hat nichts gefehlt
4.6
Szilvia- 10. pro. 2015
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Booking.com
Good: A sportcsarnok közelsége volt a legjobb, mert ott volt programunk. Bad: Nem szóltak előre, hogy a medence felújítás alatt áll.
4.8
- 09. pro. 2015
  • Pár
  • Source: Booking.com
Good: friendly and professional staff at reception.very hands on and effective. clean rooms and great food at hotel's restaurant. good value for money Bad: from outside the hotel doesn't look that appealing :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Arena

Telefon: +36-1-889-5200
Telefonická rezervace: +36 1 889 5200
Faxem: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X