toggle menu

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 3863 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.9/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
4.6
Christian- 02. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Komplete essen war super und sehr gut
4.85
Anonim- 01. čer. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Kiváló lehetőséget biztosít a kisgyermekes családok részére a pihenésre. Bad: Az első vacsoránál az étteremben kicsit váratlanul ért, hogy az asztalok jó részét előre lefoglalták, így csak kb. 10 fős asztalokhoz tudtunk leülni a kisgyerekkel.
5
Gabriele- 31. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Entspannung trotz schlechten Wetters . Die Umsetzung von Frühstückspro blem Tee und Kaffee vom letzten Aufenthalt Bad: Das rücksichtslose Benehmen von einigen Gästen. Hotel hat da leider keinen Einfluss .
4.8
Anonymous- 28. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die gesamte Hotelanlage einschließlich der grosszügigen Badelandschaft ist super. Das Essen war sehr abwechslungsreich und gut. Besonderes Lob gilt dem immer freundlichen und umsichtigen Bedienpersonal. An vielen Tagen gab es beim Abendessen Live-Musik. Bad: Uns hat alles gefallen. Nur das Wetter hätte besser sein können.
4.7
Anonim- 27. kvě. 2019
  • Starší pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet, tisztaság, remek étterem (külön dicséret a konyhafőnöknek a kiváló karalábé főzelékért!), klassz wellness részleg. Bad: Nem is igazán negatívum, inkább megjegyzés: más országokhoz mérten az all inclusive ellátás eléggé szikár.
5
Dominik- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A wifi sokszor rossz volt.
4.85
Balázs Zoltán- 27. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet mindenki segítőkész. Jó étterem változatos ételek.
5
Michaela- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo a velmi ochotný a příjemný personál. Krásný pokoj. Uvítali jsme i to, že je doplňována minerálka na pokoji. Všude čisto a klid. Byli jsme zde podruhé a zcela určitě se vrátíme. Jenom stále nechápeme systém rezervací na večeři. V jiných recenzích je odpověď hotelu, že rezervace platí 20 minut. Ale odkdy, od začátku podávání večeře, t.j. od 18 hod.? Když přijdu v 19,45 hod., tak je stejně spousta stolů ještě rezervována, že jsme si často neměli kam sednout.
5
Růžena- 24. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jsme důchodci a tuto dovolenou hodnotíme jako nejlepší Děkujeme i za vaše služby. Froňkovi
4.8
Anonymous- 23. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná
5
Bálint Dobai- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó!
5
Silvia- 19. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Echt TOP für Kurzurlaube, aber auch für Kuren sehr geeignet, sehr gepflegtes und nettes Hotel ! Habe gleich nochmals 5 Tage gebucht. Massage, Salzgrotte ist sehr zu empfehlen. Service: Alle sind sehr bemüht um einen, immer freundlich und nett. Food: Das Essen ist von Früh bis Abends einfach ein Traum und sehr vielfälltig, es wird immer sofort nachgefüllt falls was fehlt. Room: Wir hatten Zimmer 411 mit Blick zur Strasse, Balkon mit Markise, Tisch und 2 Sesseln, das Zimmer war renoviert und sogar mit Wasserkocher ausgestattet. Die Betten waren super.
4.8
Attila- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Otthoni, családias környezet
5
Hodina- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: velmi dobrá kvalita a velký výběr jídel včetně diabetických zákusků
5
Artur- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony w spokojnym miejscu,dużo terenów do spacerów i jazdy na rowerach,przyjazna i uśmiechnięta obsługa hotelowa,pyszne jedzenie i napoje,baseny czyste,ciepłe z dużą ilością leżaków. Bad: dobrze by było gdyby był j.polski przynajmniej w opisach dań
4.8
Jiří- 14. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: dobrá kuchyně , klid , nebylo přelidněno Bad: nic
4.6
Josef- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu již jezdíme asi 10 roků. Služby a jídlo je pořád na velmi vysoké úrovni. Když se vyskytnou nějaké závady jsou okamžitě vyřešeny. Již plánujeme další pobyt v příštím roce. Bad: Máme jen dobré zkušenosti.
5
Martin- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byla pestrá na velmi dobré úrovni Bad: Příliš mnoho rezervací na místa u stolů v restauraci
5
Libuse Sekerakova- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tento hotel rozhodně doporučuji👍.Vše máte pri ruce.Venku bazén na plavání,s příjemně teplou vodou.termalni bazény,vyrivka,sauna,skvělá pára.odpočinková zóna.bazény pro děti.Krásná zahrada,tenisové kurty....Jídlo vynikající(all inclusive),ráno bylo i šampaňské😉kousek od hotelu je golfové hřiště.
5
Věra- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již 3x a pokaždé velice spokojeni.Jídlo vynikající a personál ochotný. Bad: Nic bych nevytkla.
5
Jitka- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již po 5. Jsme vždy spokojeni, pěkné, čisté pokoje, super servis, stravování. Udržovaný areál, mnoho sportovního využití, krásné okolí. Bad: Odklon hotelu od poklidných rakouských a německých párů k hlučným "cestovkovým" skupinám, které se neumějí ve welnes prostředí chovat.
4.6
Alena- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné a pohodlné prostředí, výborná strava.
4.8
Jan- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything from the enter to the hotel to the leaving the hotel. Food, staff, room etc. Bad: ??????
5
Zbysek- 12. kvě. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Hotelu i samotnému pobytu se nedá nic vytknout!Vše bylo na vysoké úrovni.Pokoje čisté,prostorné, prakticky (příjemně a útulně ) vybavené,příjemná koupelna,osvětlení,postele.Samostatnou chválu si zaslouží kuchyně-byla naprosto úžasná!!!Troufám si tvrdit,že byla nejlepší,co jsme dosud mohli ochutnat na našich cestách.Vše dokonale a chutně připraveno,tématické večeře se živou hudbou,sekt ke snídani i večeři (all inclusive),dobré pivo i víno.Vše co bylo nabízeno skvěle chutnalo. Wellnes zázemí hotelu příjemné,rozsahem dostačující.Výborné možnosti parkování v areálu hotelu. Prostě báječný pobyt-určitě se sem ještě vrátíme (už hledáme další termín!)!
5
Jens Manicke- 10. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Was für die Seele.
4.8
Bohdana- 09. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už 3 x a vždy absolutně spokojení.
5
Augustik- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jo etelek jo volt a viz
5
Zdeněk- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jídlo všeobecně vynikající,jak kvalita tak množství i výběr jídel. klidné prostředí ochotný a pozorný personál který se snažil hovořit česky. česky popsané druhy nabízených potravin. Bad: výběr velikosti županu. Pro mě větší a pro partnerku naopak menší. Nevím jestli ta možnost výběru velikosti županu je reálná. Pokud ano, nebyla nám nabídnuta. Ale to je taková maličkost která nemá vliv na naše kladné hodnocení.
5
Mihai Paunescu- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kleine Kinderfreuden Die Schwimmbecken für kleine Kinder sind wunderbar. Da können sie sich auch gut beschäftigen. Das Essen ist vielfältig und qualitativ.
5
Blazena Slavikova- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantastické, doporučuji!
4.65
Barta Ferenc- 03. kvě. 2019
  • Pár
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szep a kertje,igy szep idoben sakkozni vagy malmozni is tudtunk.
5
Ingrid- 03. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war perfekt. Wir haben auch sehr gut geschlafen.Das gesamte Personal war spitze. Meine Schwester und ich werden auch das nächste Jahr unseren kurz Urlaub gerne wieder in ihrem Haus genießen. Bad: Wir könnten gar keinen verbesserungs Vorschlag nachen da für uns alles super war
5
Ferenc Dülk- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Egyszerűen: Szuper!!!
5
Reinhard- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nettes Personal, sehr gutes Essen, schöner Garten mit Außenpool
4.6
Jiří- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: S lokalitou jsme moc spokojení. Velmi dobré jídlo. Letos byl teplý venkovní bazén. Příjemný personál, klid.
4.8
Zuzka- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tu jíž podruhé,takže jsme věděli do čeho jedem. Se vším jsme byli spokojeni. Jak ubytování, lázně,ochotná obsluha. Akorát to musí byt ještě lepší až bude otevřen i venkovní bazén.
5
MMMné KKK- 29. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden megfelelt.A személyzet és az étel minősége és menyisége kifogástalan.A szállodai szóba is nagyon megfelelő kényelmes és szép is.Szeretek a Danubius szállodáiba menni.
5
Anonim- 28. dub. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Egy nagyon jó szálloda.Vannak véletlenek! Bad: A 335 ös és 337es szoba küszöbje úgy süvít este mintha egy hajszárító folyamatosan működne.Csukott erkélyajtónál a 329 szobától lehet hallani a folyosón!A 335 kádlefolyó a padlóösszefolyóba kötve,zuhanyzás közbe emésztőszag rendesen! Letakarva törölközővel is!A villanykapcsoló és elszívó vagy működik vagy nem.Tudom hogy hamarosan felújítják (ezt fogják rá válaszolni) de kisgyerekkel a ruháinkat tettük az ajtóküszöbre hogy aludni tudjunk!Ezt már tényleg nem kène kiadni!Kedves Szabina Ne haragudjon meg hogy munka(tracsparti)közben megzavartam! Vacsora 04.23 án 19.30h körül.Salátás oldal kiszolgálórész.20-25p után odamentem önhöz kértem 3 üdítőt a családomnak.Kár volt!Hattyú halála ami ezután jött!Távozázkor több észrevételt szerettem volna mondani,de megláttam a recepcióst a sárga kiscetlijével,inkább hagytam.Nem reklamáltam semmit csak megjegyzést akartam tenni!Voltam már többször a szàllodában de itt a véletlenek egybeestek!Pedig névnapra ès szülinapra érkeztünk most is a szállodában.Egy tökéletes szálloda Véletlenekkel amiből volt bőven.
4.8
Pavel- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobré jídlo. Profesionalita personálu wellness. Vybavení hotelu a zahrady.
4.8
Cristina- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen ganz große Auswahl für iede gesmacht. Wellness bereit super. Bad: Nicht..... alles war super essen, Personal, Zimmer mann braucht nichts mehr für eine schönes Urlaub
5
Igor- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Неработающий уличный бассейн
4.8
Jiří- 24. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající jako v každém hotelu Danubius-
5
Ivana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo obecně skvělé
4.8
Jana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla pestrá, čerstvá. Personál byl vstřícný - úslužný, usměvavý. Bad: nic mne nenapadá
5
Musil- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Stravování skvělé, široká nabídka, chuťově výborné. Hotel je mimo skvělý welness výborně doplněn volnočasovými aktivitami v zahradě jako je tenis, minigolf, šachy apod. Milé překvapení bylo napuštění venkovního bazénu již na velikonoce a možnost opalování v zahradě. Za nás skvělý pobyt s pěti hvězdičkami. Bad: Možná trochu zlepšit ochotu číšníků u obědů a večeří, někdy není dostatek volných stolů a na roznášku nápojů zahrnutých v rámci all inklusive čekáte celou večeří. Je to v lidech, našli jsme i ochotného číšníka a zbytek pobytu chodili pouze k němu.
4.8
Věra- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu se nám líbí ... strava výborná, personál ochotný a milý, V hotelu jsme byli již poněkolikáté a určitě se budeme vracet.
4.8
Zdeněk- 22. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno OK Bad: Při chek out zbytečné fronty způsobené nedostatečným signálem internetu a to i v prodejně vedle recepce (oblečení)
5
hartmut dolzer- 19. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Alles einsame spitze
5
Karel Kotek- 19. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
We travel a lot but this is one place we always return to for weekend of all inclusive relaxation (for reasonable price). On our 7th visit and definitelly not the last. Great pools, delicious food and also ways to be active if you feel like it (tennis, squash, table tennis, minigolf, bowling etc). The exterior and interior are bit dated but for me it just adds a nostalgic feel.
4.6
Alla- 19. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Мы здесь второй раз. В прошлом году написала замечание по поводу курения. Приняли меры!!! Очень понравилось, что отель реагирует на замечания. Теперь вообще все отлично! Bad: Нет такого
5
Susi Sorglos- 18. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein toller Ort um Urlaub zu machen. Wunderschöne Gegend und tolles Hotel. Service ist sehr gut und das Essen lecker. Gerne wieder.
5
Milán Papp- 17. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon kedvesek volt a személyzet és a hotel étel és ital ajánlatai is nagyon finom volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
5
Natascha- 17. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Anonym- 16. dub. 2019
  • Pár
  • Source: Utazzitthon.hu
Szuper volt már 5-êve járunk vissza ha nem lenne kivált nem járnánk oda!!!
4.6
Jindřich- 16. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Venkovní plavecký bazén nebyl v provozu.
5
György- 15. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus. Az étterem kiváló minőségű, változatos svédasztala minden igényt kielégít. A csomagban választható borok igen jó minőségűek. A medencék tiszták, tágasak, a wellness kiválóan relaxál. A gyerekvilág pedig szuper, sajnálom, hogy már nem vagyunk gyerekek. Bad: Ha nagyon gondolkodom, akkor esetleg többféle sör...
4.6
Eva- 15. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: snídaně byla vynikající, personál až na 1 vyjímku velmi ochotný Bad: Když jsme si chtěli dát pivo a servírka nám ho slévala z několika sklenic a divila se, že tuto směsku odmítáme Dále se mi nelíbilo, že někdo má rezervaci stolu - buď by to mělo být automatické ke každému pokoji, nebo vůbec. Myslím že jsme všichni platící hosté - a jsem u vás již po třetí - ale jsou tam rozdíly - k německy hovořícím hostům se personál chová trochu jinak.
4.6
Renata- 14. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles war perfekt
5
Josef- 13. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno děkují.
4.8
Alidina68- 11. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Alles OK! Wir werden wieder kommen! Bad: Das Internet ist zu schwach.
5
jiří pospíšil- 10. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Perfektní hotel výborný jídlo nemá chybu
5
Mária Varga- 10. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper
5
Zuzana Melicherova- 09. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Zkrátka paráda luxusní
5
Petr- 09. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Pobyt zopakován po lednové pozitivní zkušenosti. Opět vše nadstandartní, kuchyně, pokoje (rekonstruované), pitný režim, personál
5
Jana Bartonova- 07. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Mimo neochoty u baru vše super..😁
5
Lisa- 07. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das personal ist sehr freundlich und sprechen mehrere sprachen. das essen ist hervorragend. auch der spa inkl. massagen sind sehr gut
5
Hüseyin Özsecgin- 03. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Schöne hotel
5
Zuzana V- 30. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bezkonkurenční služby ve všech směrech.
4.6
Božena- 30. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Komunikace v Českém jazyce Bad: Málo se uklízí společné WC , u bazénů.
5
Voldy menTV- 29. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Výborný hotel, pokoje a bazény krásně čisté, jídlo vynikající a personál velmi příjemný. Nemohu dát nic jiného než 5*.
5
Alexandrina ali- 29. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Wir kommen wieder!
4.6
Marie- 29. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: muzikant se presunul k baru ve 20.23a 21.38 uz koncil to se nam moc nelibilo
5
Othmar- 26. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Personal ,Verpflegung ,Unterkunft
5
Růžena R- 22. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vše v hotelu vás příjemně překvapí:ubytování,bazény,společenské prostory,sportovní vyžití.Stravování výborné.Doporučuji!!!
5
Johann Heiling- 21. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Alles Super, wir kommen am 13. August wieder.
5
Bernadett Flaskay- 18. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon szép hely
5
Josef- 18. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Stravování i ubytování na špičkové úrovni. Bad: Nejsem si vědom žádných záporů
5
Stefano Saccoccia- 17. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantastico
4.8
Dagmar- 15. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Milý personál, jídlo vynikající a rádi se tam vracíme. Bad: Jeden den jsme zažili hlučný a nepořádný zájezd. Naštěstí druhý den odjeli.
5
Zdeněk- 15. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: All Inclusive srevis, organizované cvičení a aqua zumba Bad: Hlučné topení na pokoji, a trochu chladno v lázeńské části (občas průvan). Živá hudba v restauraci zbytečně nahlas. Jinak vše OK.
5
Mira Cle- 13. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Потрясающий во всех смыслах отель: продуманный дизайн, бесподобно вкусная кухня и очень разнообразная, внимательный персонал. Душевный и комфортный отдых. Спокойное место. Очень рекомендую тем, кто едет отдохнуть в тишине и спокойствии с комфортом.
5
Gruber's Werkstatt- 12. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Wahnsinnig tolles Hotel und Warum ? Hier ist die Antwort: - Top Mitarbeiter - Alles Sauber - viele Freizaitaktivitäten - Viel Essen und jeden Tag etwas anderes inkl. am Wochenende eine Abendunterhaltung. - Familiäre UMgebung und Mitarbeiter kennen dich schon und sind immer wieder glücklich dich zu sehen (AUCH OHNE TRINKGELD!). - Abgegrenzter Kinderabteil und tolle Animation für die Kinder. -..... -..... -....uvm... Werden aufjedenfall dieses oder nächstes Jahr wieder kommen, freue mich schon darauf!! LG Euer Gruber
5
Ladislav Mademlis- 08. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Špička. Není to zdarma ale jeto špička personál a služby. 😀
5
Pavel Kovalczuk- 07. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Prima Hotel vybavení retro, ale služby super. Kuchyně luxusní většina jídla co jsme měli byla vynikající a svačinky mezi snídaní,obědem a večeří taky fajn, obsluha byla profesionální někdo mluví i česky. Bazény super tři vnitřní a jeden venkovní. Vnitřní jeden plavecký,jeden termální 38% a výřivka a zážitkový kterým proplavete ven. Bohužel zrovna ho čistily takže dva dny nám museli stačit jen vnitřní. Ale jinak SUPER 👍takže doporučuji 👍
5
Prádelnice Školková- 06. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Skvělé služby,příjemný personál i příjemné prostředí, čistota, dobré jídlo,večer poslech živé hudby. Krásně jsme si to užili a za rozumné peníze 😊
5
Lubomír Wagenknecht- 05. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Super O.K
4.6
Josef- 04. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: die Zimmer sehr gut eingerichtet der Badebereich in guten Zustand Bad: das lange stehen zum Lift ( rauf und runter) 6. Stock das lange suchen für einen Platz beim Frühstück
4.6
Jiří- 04. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel udržovaný, pokoje čisté, vybavené i varnou konvicí, hrnečky, skleničky. Každý den na pokoji lahev minerální vody. Župany k dispozici, ručníky, osušky. Pohodlně výtahem se dostanete k bazénům, které slouží pouze pro hotelové hosty. V době našeho pobytu klientela převážně dříve narozených, takže všude klid a pohoda. Hotel si váží i české klientely, všude nápisy i v češtině. Výborná strava po celý den, velký výběr a velmi chutná strava, pití k dispozici po celý den z automatů, džusy, cola, sprite, fanta, tonic, voda i minerálky v lahvích. U baru točené pivo, víno. U snídaně a večeře sekt. Káva z automatu. Zákusky k obědu a k večeři, zelenina, saláty, ovoce. Maso i přílohy velice dobře upravené, různé druhy - krůtí, kuřecí, hovězí, vepřové, zvěřina, ryby, vždy minimálně 3 druhy. Odpolední svačina. Naprostá spokojenost, rádi se znova vrátíme a vřele doporučujeme všem, kdo si chce užít relaxaci, klidu a dobrého jídla.
5
Erich- 03. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Einfach super 👍
5
Ирина Федотова- 02. bře. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Уютный
5
Jaromíra Gruberová- 27. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Vše vynikajici,není co vytknout
5
Guf Ero- 27. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Naprostá spokojenost s tímto hotelem, výborná propojenost s bazény, celodenní stravování formou All inclusive nemá chybu, jídlo výborné, a velký výběr, vybavenost na jedničku. Jediná věc k vytknutí je že matrace se na dvoulůžkový posteli rozjíždí.
4.85
Anonim- 27. úno. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Szallas.hu
Good: Nem először voltunk, és nem is utoljára.
5
Veronika- 26. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a babavilág fütdő. Egy 3 hónapos kisbabával voltunk és fontos volt hogy ki tudjuk vele probáltatni az úszást. A kisbabának babaágyat fürdetőkádat és éjszakára porszívót is adtak. Külön törölköző is járt Neki. :) Az ételek a kiszolgálás és a szoba felszereltsége is nagyszerű volt. Mindig lehetett mit falatozni. Első nap délután 2 kor érkeztünk és nagy meglepetésünkre snack és finomságok vártak bennünket. Szuper hely! Csak ajánlani tudom. Biztos hogy visszamegyünk. Van törzsvendég programjuk is! :)
4.8
Kateřina- 25. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno. Jezdíme sem pravidelně
5
Magdolna Molnar- 25. úno. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Revinate Surveys
Már nem tudom hányszor jártunk ott, mindig ugyanaz a kedvesség, családias hangulat volt tapasztalható.Most hívtunk még 3 Családot, tekintve, hogy agy születésnapot ünnepeltünk. Ők is ugyanazt a kiváló vengégszeretetet tapasztalták, mint amiről mi meséltünk Nekik. finom ételek, tisztaság, udvariasság......Mi kell még, ha pihenni akar valaki???
5
Stephanie Wanzenbock- 24. úno. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Revinate Surveys
all Inclusive ein traum sehr angenehmer wellnesurlaub mit freunden , wir kommen im märz wieder . angenehme privatsphäre . saubere zimmer sehr frendliches personal . liegen im wellnesbereich waren leider sehr knapp .
5
BooCzech- 23. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemný hotel, doporučuji hlavně rodinám s dětmi. Pro děti je tu spousta zábavy. Skvělej bazén pro děti se skluzavkami, dvě dětské herny, tajné dveře ve třetím patře, atd... Jídlo skvělé, personál příjemný-dokonce se e člověk domluví česky.
5
Almási Laci- 23. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
A személyzet nagyon segitőkészek. Nagyon szuper a száloda az ételek nagyon finomak és bőségesen lehet étkezni. Napközben is bármikor lehet étkezni Nagyon jó az uszoda rész. Nagyon jó a szabad idő eltöltés a délutánra és estére. S vacsoránál előzene van és útána a száloda előterébem golytatodil ahol táncolni is lehet. Az én részemről nagyon szuper
4.8
Milan- 23. úno. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování, služby i strava výborné. Bad: Číšník, kterého jsme dostali ke stolu, byl pomalý, zapomínal a na delší dobu mizel z restaurace nebo nás prostě přehlížel.

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Bük ****

Telefon: +36-94-889-400
Telefonická rezervace: +36 94 889 416
Faxem: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 94 889 416

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X