toggle menu

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.9/5
Na základě 1901 hodnocení
Služby
4.9/5
Čistota
4.9/5
Comfort
4.9/5
Umístění/poloha hotelu
4.9/5
Personál
4.9/5
Poměr cena/výkon
4.9/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
5
Anonymous- 10. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon kedvesek az emberekkel! Segítő kész mindenki! Családos embereknek csak ajánlani lehet! 😊
5
Judit Molnár- 09. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper😎
5
Lugossy László- 08. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ár - érték arányban kiváló. Kényelmes és korrekt kiszolgálás
5
Melinda Miskolczi- 07. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon barátságos hely, kikapcsolódásra kítűnő
4.6
Ivo- 04. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Že se na recepci taky dá domluvit česky. Bad: Že v klidové zóně dělají si dečka z toho dělají aquapark.
4.6
Brigitte- 03. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Der Service war einzigartig, das Essen war echt gut und für jeden etwas dabei! Der Gartenbereich mit der Raucher Abteilung ist genial! Bad: Das Baybys mit Wideln im Erwachsenen Bereich im Wasser sind obwohl es einen schönen Kinder Bereich gibt!
5
Barbara- 01. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super Essen, gute Lage, sehr freundliches Personal. Der Aufenthalt war sehr leger. Bad: Unsere gebuchten Zimmer waren noch nicht renoviert, aber bei dem Preis für das gesamte Arrangement war es doch in Ordnung.
5
Jan- 01. srp. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jídlo, pokoj ,bazény ,okolí , personál
4.6
Antalné- 30. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden nagyon jó volt Bad: Nincs ilyen
5
Vladimíra- 30. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Super dovolená, bazény skvělé, jídlo vynikající... Personál ochotný, vstřícný. Pokoje čisté... Bad: -----------------------------
5
Csaba Váncza- 29. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden szuper volt köszönjük szépen az egész csapatnak!!!😀👍👍
5
Végvári János- 27. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Először jártunk a szállodában, de biztosan a törzsvendégek táborát fogjuk erősíteni! Minden tekintetben kifogástalan, valóban ötcsillagos élménnyel lettünk gazdagabbak, minden korosztály számára ajánlom,kiváló ételek, tisztaság,gyönyörű szoba,a szolgáltatások hosszú sora,külön kiemelném a személyzet kedvességét, szakmai hozzáértését! Aki teheti ,ne hagyja ki! 😊👌
5
Tyma419- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Finom ételek, bőséges választék, isteni nyers sziget. Ilyen finom laktózmentes süteményeket még nem ettem és az erdeigyümölcs mártás. Pincérek és a személyzet nagyon kedves. Animáció szuper. Drageet imádjuk. Szuper gyerekbarát a szálloda.
5
Michaela Vojtíšková- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Těšíme se až se sem vrátíme! Krásné prostředí, výborné jídlo, udržovaný areál, příjemný personál, bohaté vyžití pro děti. Od hotelu jezdí vláček do městečka k městským lázním. Nemáme co vytknout, kromě měně kvalitních matrací na přistýlce.
5
Ilona Mikus- 24. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tiszta, rendezett, udvarias személyzet.
5
Gabriele- 21. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: komme immer wieder gerne
5
Jitka- 20. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vše bylo super. Bad: Jenom postele měkké.
5
Judit Markus- 19. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó ajánlani tudom.
5
tubepetkon- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper volt minden.
5
Richard- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Reichhaltiges Frühstücksangebot, kein Gedränge und vor allem sehr freundliches und zuvorkommendes Personal. Bad: Es war alles bestens!!! Besser geht es nicht! Wir kommen bald wieder.
5
jiří Michalík- 17. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nejlepší termály v Maďarsku , parádní jídlo , super obsluha a ještě lepší bazény .
5
Tibor Kocsis- 16. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Gyerekekkel kiváló választás, hihetetlen sok program játék lehetőség.
4.6
Pavel- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Do hotelu jsme se vrátili už potřetí. Nyní ale s vnoučaty. A bylo to dobré rozhodnutí. Musím vyzvednout hlavně vstřícnost personálu, vynikající stravu , krásnou, velikou zahradu plnou stromů, dostatek lehátek . Všechny bazény jsou vynikající včetně dětské části , kde vnoučata byla schopna dovádět celý den. Za zmínku stojí i útulná restaurace a venkovní posezení. Chválíme i celkovou čistotu a hlavně klid. Výborná živá hudba. Bad: Přes celkovou spokojenost se musím zmínit i o negativech či námětech ke zlepšení : -třetí patro by si rozhodně zasloužilo nové koberce (hrůza a děs) A zbytečně to kazí dojem. -nábytek v pokoji včetně dveří by si rozhodně zasloužil rekonstrukci -přestože jsem měl písemné potvrzení rezervace stolu na celý pobyt pro snídani, oběd i večeři - tak toto se stalo pouze jednou při úvodní večeři. Dále již nikdy i přes urgenci stůl rezervován nebyl. -škoda že hotel nenabízí k zapůjčení elektrokola ale jen kola klasická -jeden klíč k pokoji pro dvě osoby ….to je velká komplikace -díky četnosti návštěvníků z České republiky a Slovenska by stálo za úvahu rozšířit popisky a upozornění i do některého z těchto jazyků. - uvítal bych i možnost zapůjčení dětských županů
5
Roland Torsa- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Szuper volt minden!!!!
5
Zdeněk- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vynikající jídlo, čistota, vstřícnost Bad: nic
4.6
Erzsébet- 14. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A wellness, étterem, nagyon jól főznek, park, sok medence, rengeteg napozó ágy, nagy őrzött parkírozó. Bad: Kicsit kopott szoba.
5
František- 13. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vše ok
4.8
Anonymous- 12. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Wir waren von dem ALL Inclusive Angebot sehr begeistert.Das gesamte Personal bemüht sich um seine Gäste.
5
Karel- 10. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Tv pouze ct 24, jinak vse OK.
4.6
Jana- 10. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vstřícný personál, výborný servis. Bad: Bez připomínek
5
František- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborné vše, ale moc lidí Bad: koupání
4.8
Mamóca- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden igényt kielégítő az étterem. A személyzet kedves, rugalmas. A wellnes részleg tiszta. Bad: Nem volt ilyen.
4.8
Alena- 08. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaňový bufet byl s širokým výběrem. Nejvíce hodnotím mléčné výrobky. Vynikající chuť. Bufet u oběda a večeře předčil mé očekávání. Jidla byla chutná a nebyla překořeněná, přesolená. A co je hlavní, nebyla mastná! Kuchař si zaslouží nejvyšší pochvalu. Bad: Jsem invalidní a vstup do vany byl obtížný. Chybělo madlo. Postel měla pohodlnou matraci. Matrace byla zřejně potažena něčím nepromokavým, takže prostěradlo klouzalo. Venkovní plavecký bazén byl bohužel plný hrajících si dětí.
5
Marta- 07. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: příjemná dovolená, ochotný personál, jídlo chutné, vynikající ,čistota na pokojích
4.6
Ivana- 07. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné i pro imobilní návštěvníky. Cestovali jsme s maminkou a nebyl problém s propojením pokojů. Vhodné i pro cestování více generací. Takže soukromí zachováno i s komfortem. Výtah do dvou bazénů umožňuje využití i pro vozíčkáře. Bad: Velmi se zhoršilo stravovaní, oproti předchozím letům. Škoda, že i venkovní bazén se zavírá už ve 20:30. Díky počasí i světlu bychom radi využili i později.
4.8
Klaus- 06. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Essen war immer gut. Es war für jeden Geschmack etwas dabei. Das Personal war immer freundlich und sehr hilfsbereit. Es ist auch sehr schön, dass alles im Hotel vor Ort ist. Badebecken, Heilbecken und therapeutische Behandlungen.
4.8
Marie- 05. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nam. Super servis. Rádi se zase vratime
4.8
Rudolf- 02. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byla maximálí spokojenost , na podzim jedeme znovu Feilhauer
4.6
Karel- 30. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Nemáme negativní odpověď.Vždy vše může být lepší,ale my jsme byli spokojeni.
4.6
Oškera- 29. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Čistota,dobrý relax v jednom místě. Bad: Nedostatečná Wifi.
4.8
Regina- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Betten sind sehr angenehm.Essen hervorragend 😘😘
4.8
Matej- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: vsetko ostatne bolo super. Bad: vana v kupelnii bola hlucna z plechu,chybal parket na tancovanie,postel nebola manzelska a rozchadzala sa.
4.8
Monika- 28. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Naaadherna zahrada, jazierko s korytnackami, minigolf,.... Strava 🔝🔝🔝
5
janos gyorgy- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tetszett
5
András Mozoli- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó szàlloda, de ez általában az egész szállodaláncról elmondható. Tiszta medencèk, tiszta szobák. Finom ételek, bőséges kínálat.
4.6
Milan- 26. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: chutnala Bad: volby ochucených jogurtů
5
Anonymous- 23. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: De luxe Zimmern sind sehr schön ausgestattet. Sauberkeit, sehr gute Küche, freundliches Personal. Es gibt genügend Liegestühle und Platz im Badebereich. Auch die Lage ist sehr ruhig.
5
D E- 22. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Előfoglalásban nagyon olcsó all inclusive ajánlatok vannak itt. Szobák rendezettek légkondisak. Az ellátás szuper. A medence tér karbamtartott és tiszta. Van a 4 medence mellett pezsgőfürdő, szauna és gőzkabin is. Különböző wellness szolgáltatások széles skálája található itt.
5
Gustav- 22. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Es war wunderbar bei Ihnen!Wir werden sicher wieder kommen!Die Lage und der Service perfekt!aussenalage sehr gepflegt. Bad: Das seher viele Tische reserviert sind und niemand da war:Es wäre gut wenn die resevierung zeitbegrenzt ist(ca 30 Minuten),wenn niemand kommt dann den Tisch wieder freigeben!!
5
Miroslava Vavricová- 21. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Příjemné místo ,milí lidé,báječný jídlo
4.8
Sil- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: das Frühstück war hervorragend, genauso wie alle anderen Speisen. Die Auswahl ist sehr gross und es ist für jeden was dabei. ich fühlte mich bestens aufgehoben .. :) All inclusive hält, was es verspricht. Bad: leider sind die Zimmer im 6. Stock etwas laut, durch das brummen der Klimaanlagen, sonst gibt es nichts, was negativ erwähnt werden müsste.
5
Anonymous- 18. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo perfektné určite sa tam vrátime.
5
Moni Moni- 17. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Sehr schön Personal sehr Freundlich Essen sehr gut fahren schon 5 Jahre in das Hotel
5
Aleksandar- 17. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff is very friendly and welcoming, they are willing to resolve any of your needs. The food is of great quality and very tasty. The place is huge and although there can be a lot of people it won't feel crowded. Bad: The non reconstructed rooms are a bit outdated but still worth the price.
5
Vladimír- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V této lokalitě jsme byli již po páté. Okolí známe,velmi kladně hodnotíme rekonstrukci pokojů.Byli jsme vždy spokojeni a to bylo i nyní.Jsem rád,že se mohu dobře domluvit německy.
4.8
Veronika- 15. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající kuchyně, venku hodně stínu, skvělé vyžití. Bad: Na východní straně hotelu venku hučela digestoř z kuchyně, bylo to nepříjemné při usínání. Gymnastika v hlučném sále.
5
Milán Böröcz- 12. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jók voltak az ételek!!!!!!
5
Franz- 11. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ALLES BESTENS!
5
Tomasz Siepetowski- 06. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ein schönes Hotel mit tollem Abiente , sehr zu empfehlen für die jenigen, die eine Pause zum Abschalten braucht. Nicht fragen, einfach versuchen.
4.6
Christian- 02. čer. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Komplete essen war super und sehr gut
5
Gabriele- 31. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die Entspannung trotz schlechten Wetters . Die Umsetzung von Frühstückspro blem Tee und Kaffee vom letzten Aufenthalt Bad: Das rücksichtslose Benehmen von einigen Gästen. Hotel hat da leider keinen Einfluss .
4.8
Anonymous- 28. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Die gesamte Hotelanlage einschließlich der grosszügigen Badelandschaft ist super. Das Essen war sehr abwechslungsreich und gut. Besonderes Lob gilt dem immer freundlichen und umsichtigen Bedienpersonal. An vielen Tagen gab es beim Abendessen Live-Musik. Bad: Uns hat alles gefallen. Nur das Wetter hätte besser sein können.
5
Dominik- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A wifi sokszor rossz volt.
5
Michaela- 27. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo a velmi ochotný a příjemný personál. Krásný pokoj. Uvítali jsme i to, že je doplňována minerálka na pokoji. Všude čisto a klid. Byli jsme zde podruhé a zcela určitě se vrátíme. Jenom stále nechápeme systém rezervací na večeři. V jiných recenzích je odpověď hotelu, že rezervace platí 20 minut. Ale odkdy, od začátku podávání večeře, t.j. od 18 hod.? Když přijdu v 19,45 hod., tak je stejně spousta stolů ještě rezervována, že jsme si často neměli kam sednout.
5
Růžena- 24. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jsme důchodci a tuto dovolenou hodnotíme jako nejlepší Děkujeme i za vaše služby. Froňkovi
4.8
Anonymous- 23. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: výborná
5
Bálint Dobai- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nagyon jó!
4.8
Attila- 19. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Otthoni, családias környezet
5
Hodina- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: velmi dobrá kvalita a velký výběr jídel včetně diabetických zákusků
5
Artur- 18. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony w spokojnym miejscu,dużo terenów do spacerów i jazdy na rowerach,przyjazna i uśmiechnięta obsługa hotelowa,pyszne jedzenie i napoje,baseny czyste,ciepłe z dużą ilością leżaków. Bad: dobrze by było gdyby był j.polski przynajmniej w opisach dań
4.8
Jiří- 14. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: dobrá kuchyně , klid , nebylo přelidněno Bad: nic
4.6
Josef- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu již jezdíme asi 10 roků. Služby a jídlo je pořád na velmi vysoké úrovni. Když se vyskytnou nějaké závady jsou okamžitě vyřešeny. Již plánujeme další pobyt v příštím roce. Bad: Máme jen dobré zkušenosti.
5
Martin- 13. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byla pestrá na velmi dobré úrovni Bad: Příliš mnoho rezervací na místa u stolů v restauraci
5
Libuse Sekerakova- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tento hotel rozhodně doporučuji👍.Vše máte pri ruce.Venku bazén na plavání,s příjemně teplou vodou.termalni bazény,vyrivka,sauna,skvělá pára.odpočinková zóna.bazény pro děti.Krásná zahrada,tenisové kurty....Jídlo vynikající(all inclusive),ráno bylo i šampaňské😉kousek od hotelu je golfové hřiště.
5
Věra- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již 3x a pokaždé velice spokojeni.Jídlo vynikající a personál ochotný. Bad: Nic bych nevytkla.
5
Jitka- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již po 5. Jsme vždy spokojeni, pěkné, čisté pokoje, super servis, stravování. Udržovaný areál, mnoho sportovního využití, krásné okolí. Bad: Odklon hotelu od poklidných rakouských a německých párů k hlučným "cestovkovým" skupinám, které se neumějí ve welnes prostředí chovat.
4.6
Alena- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné a pohodlné prostředí, výborná strava.
4.8
Jan- 12. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything from the enter to the hotel to the leaving the hotel. Food, staff, room etc. Bad: ??????
5
Jens Manicke- 10. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Was für die Seele.
4.8
Bohdana- 09. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už 3 x a vždy absolutně spokojení.
5
Augustik- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jo etelek jo volt a viz
5
Zdeněk- 06. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jídlo všeobecně vynikající,jak kvalita tak množství i výběr jídel. klidné prostředí ochotný a pozorný personál který se snažil hovořit česky. česky popsané druhy nabízených potravin. Bad: výběr velikosti županu. Pro mě větší a pro partnerku naopak menší. Nevím jestli ta možnost výběru velikosti županu je reálná. Pokud ano, nebyla nám nabídnuta. Ale to je taková maličkost která nemá vliv na naše kladné hodnocení.
5
Mihai Paunescu- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Kleine Kinderfreuden Die Schwimmbecken für kleine Kinder sind wunderbar. Da können sie sich auch gut beschäftigen. Das Essen ist vielfältig und qualitativ.
5
Blazena Slavikova- 05. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Fantastické, doporučuji!
5
Ingrid- 03. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war perfekt. Wir haben auch sehr gut geschlafen.Das gesamte Personal war spitze. Meine Schwester und ich werden auch das nächste Jahr unseren kurz Urlaub gerne wieder in ihrem Haus genießen. Bad: Wir könnten gar keinen verbesserungs Vorschlag nachen da für uns alles super war
5
Ferenc Dülk- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Egyszerűen: Szuper!!!
5
Reinhard- 01. kvě. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nettes Personal, sehr gutes Essen, schöner Garten mit Außenpool
4.6
Jiří- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: S lokalitou jsme moc spokojení. Velmi dobré jídlo. Letos byl teplý venkovní bazén. Příjemný personál, klid.
4.8
Zuzka- 30. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tu jíž podruhé,takže jsme věděli do čeho jedem. Se vším jsme byli spokojeni. Jak ubytování, lázně,ochotná obsluha. Akorát to musí byt ještě lepší až bude otevřen i venkovní bazén.
5
MMMné KKK- 29. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Minden megfelelt.A személyzet és az étel minősége és menyisége kifogástalan.A szállodai szóba is nagyon megfelelő kényelmes és szép is.Szeretek a Danubius szállodáiba menni.
4.8
Pavel- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobré jídlo. Profesionalita personálu wellness. Vybavení hotelu a zahrady.
4.8
Cristina- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Essen ganz große Auswahl für iede gesmacht. Wellness bereit super. Bad: Nicht..... alles war super essen, Personal, Zimmer mann braucht nichts mehr für eine schönes Urlaub
5
Igor- 26. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Неработающий уличный бассейн
4.8
Jiří- 24. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající jako v každém hotelu Danubius-
5
Ivana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo obecně skvělé
4.8
Jana- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla pestrá, čerstvá. Personál byl vstřícný - úslužný, usměvavý. Bad: nic mne nenapadá
5
Musil- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Stravování skvělé, široká nabídka, chuťově výborné. Hotel je mimo skvělý welness výborně doplněn volnočasovými aktivitami v zahradě jako je tenis, minigolf, šachy apod. Milé překvapení bylo napuštění venkovního bazénu již na velikonoce a možnost opalování v zahradě. Za nás skvělý pobyt s pěti hvězdičkami. Bad: Možná trochu zlepšit ochotu číšníků u obědů a večeří, někdy není dostatek volných stolů a na roznášku nápojů zahrnutých v rámci all inklusive čekáte celou večeří. Je to v lidech, našli jsme i ochotného číšníka a zbytek pobytu chodili pouze k němu.
4.8
Věra- 23. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu se nám líbí ... strava výborná, personál ochotný a milý, V hotelu jsme byli již poněkolikáté a určitě se budeme vracet.
4.8
Zdeněk- 22. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Všechno OK Bad: Při chek out zbytečné fronty způsobené nedostatečným signálem internetu a to i v prodejně vedle recepce (oblečení)
5
hartmut dolzer- 19. dub. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Alles einsame spitze
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Bük ****

Telefon: +36-94-889-400
Telefonická rezervace: +36 94 889 416
Faxem: +36 94 889 432

Adresa: Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 94 889 416

Adresa:
Európa út 1., 9740 Bük, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X