toggle menu

Danubius Hotel Arena

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Konferenční hotel a místo konání setkání v Budapešti

Zavolejte nám

Reviews

Hodnocení hotelu
Celkový výsledek
4.8/5
Na základě 1812 hodnocení
Služby
4.8/5
Čistota
4.8/5
Comfort
4.8/5
Umístění/poloha hotelu
4.8/5
Personál
4.8/5
Poměr cena/výkon
4.8/5
Byli jste v našem hotelu spokojeni? Podělte se s námi o své zkušenosti!
4.5
Tünde- 12. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A környék nagyon jó, ha valaki koncertre vagy sportmérkőzésre érkezik. Metró állomás a szálloda előtt, onnan minden pár perc alatt megközelíthető. Bad: A reggeli nem volt túl választékos és bőséges sem. 4 csillagos szállodához képest, kis választék volt. A szoba ajtón a zár belülről nem működött, csak a lánccal lehetett bezárni. Hajszárító nem volt a szobában, a fürdőkádban nem folyt le rendesen a víz. Nagyon drága volt a szolgáltatásokhoz képest.
4.5
Margaret- 11. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Staff,cleanliness and food Bad: Lack of warm comfortable lounges
4.6
Ben- 11. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Niets, maar wordt een beetje ziek van jullie gevraag elke keer.
4.5
Lambrou- 11. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: THE BREAKFAST WAS EXCELLENT! THE ROOM WAS EXCELLENT AS WELL! T! THE STAFF WAS GREAT & HELPFULL! LOCATION WAS GREAT AS WELL WITH THE UNDERGROUND NEXT TO IT! Bad: THE CLEANING COULD HAVE BEEN BETTER! CHANGE OF TOWELS AND SHEETS SHOULD BE MADE MORE OFTEN!
5
Sima- 10. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: ארוחת בוקר טובה.מלון מקסים עם כל מה שצריך.בריכה סאונה חדר כושר ענק ויפה.חנות במלון.מסעדה.בר.צמוד לאצטדיונים.באתי להופעה והמלון היה 300 מטר מהמקום.ממוקם 900 מטר מהקניון הגדול ארנה.מלון נהדר עם מחיר מצחיק
4.5
Csilla- 10. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Koncertre érkeztünk, csak egy éjszákára. A recepció személyzete udvarias, kellemes. Bad: Nem volt ilyen.
5
Ferenc- 10. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A program közvetlen közelében helyezkedett el, parkoló biztosítva volt, kedves személyzet várt. Bad: A fürdőszobai lefolyó hagyott némi kívánni valót.
4.6
Irina- 10. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Camere foarte curate , mobila noua, baia luxoasa, pat foarte bun! Aproape de metrou, chiar daca este la 4 statii distanta de centru. Este foarte usor de ajuns in oras. Bad: Micul dejun ar putea avea niste sucuri mai bune. Cafeaua nu a foat pe gustul meu!
5
Peter- 10. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Pri viacdennom pobyte sa pravidelne vraciam do hotela a ten si stále drží kvalitu poskytovaných služieb. Bad: Také nie je.
5
Tatyana- 08. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Кровать потрясающая. Чисто, рядом метро, отличный персонал. Спасибо Bad: Жаль, что не удалось продлить номер.
4.5
Monika- 08. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ubytovanie na dobrom mieste, čistota, bohaté raňajky.
5
Anita- 08. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Az arénában megrendezett koncertekhez tökéletes választás. Mindennel meg voltunk elégedve. Bad: Talán egy kinyitható ablak hiányzott, de igazából szóra sem érdemes.
5
Jean-Marc Poli- 08. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Nice hotel
5
Keith Parr- 08. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Excellent hotel, perfect position , superb gym and pool/sauna, spacious rooms with really comfortable beds. Breakfast is also excellent with a wide choice.
5
Traveler- 06. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Het hotel ligt net buiten het centrum, maar met de metro direct om de hoek ben je in 5 minuten in het centrum. De kamers zijn erg netjes met vriendelijk personeel. Het is een echte aanrader.
5
Наталья- 06. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Оладьи Bad: Все отлично
5
Traveler- 05. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Travelocity
Any question or problem was handled immediately. Had a problem with shared ride return to airport and front desk tried to help resolve. I then decided to just take a taxi to the airport. Staff arranged taxi for me.
5
József- 05. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: When I entered my room my first thought was "oh, so this is how a 4 star hotel should be". After I Ieft I forgot my wallet in my room, they handled this situation verry well. The staff was also super nice. Great experience! :)
4.6
Vesna- 04. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Blizina koncerne arene, bližina metroja
5
Anna- 04. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kényelmes, szép volt a szoba. Puha az ágy. Bad: Nem volt olyan.
4.5
Adrienn- 04. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: The staff is extremely nice! Everything was fine.
5
Márta- 02. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tetszett!
4.5
Majuška- 02. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bývali sme na 4. poschodí ktoré rekonštruovali, takže izby budú vynovené v krátkej dobe.. Tá naša pôvodná bola dostačujúca, s vlastnou kúpeľňou a LCD TV, ale chýbala mi tam aspoň varná kanvica na čaj..Manželská posteľ bola vlastne dve postele prisunuté k sebe takže v noci ste nemali problém sa ocitnúť v strede v jame :D Matrace mäkké takže kto má radšej tvrdšie sa moc asi nevyspí.. Kladne hodnotím blízkosť metra a polohu hotela (parlament iba 4 zastávky). Hotel má vnútorný bazén, mal 27st (mohol byť aj teplejší) a jednu saunu.. Raňajky bohaté avšak treba prísť včas pretože akonáhle padne 10:00h všetko vypnú a nenaberiete si už ani len vodu :/ Čo nás asi najviac mrzelo bolo parkovanie.. Je tam veľký parkovací dom kde je dostatok miesta avšak platené.. Tuším že za deň pýtali 3500ft.. Personál bol milý :)
5
Yaron- 02. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: מיטות נוחות ניקיון קרוב מאוד לרכבת תחתית ,ניתן להגיע בקלות לרוב האטרקציות בעיר. ארוחת בוקר טובה במחיר סביר. צוות אדיב.
4.5
Sandra- 02. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Sehr gutes Frühstück!!! Bad: Kleine Mängel (Fugen im Bad sind kleine Löcher)
5
Andreea- 01. pro. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Totul.
4.6
Cristina- 30. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Camera sempre ben calda e pulita, posizione ottima a pochi passi dalla metro per raggiungere il centro e dal tram 1 che ferma vicino la fermata per il bus che porta all'aeroporto. Ottima sauna e palestra. Bad: Qualche dimenticanza nel rimpiazzare le saponette, i doccia shampoo, il caffè, lo zucchero in camera. L'acqua della piscina con temperatura idonea all'attività, ma non al relax.
4.5
András- 29. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon szép nagy hotel. A szoba gyönyörű és tiszta volt. :) Az elhelyezkedése kiváló. Minden könnyen megkozelithető, hiszen az M2 pár perc sétára található. Nagyon jól éreztük magunkat. Megyünk vissza harmadszorra is 😊! Bad: Nincs
4.8
Béla- 28. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kellemes tágas szoba Bad: Nincs olyan
5
Bill- 26. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Expedia
Actually for the money the property was actually nice and clean good service everything was good actually the food was excellent breakfast was good I will be staying there again
5
Gabi- 26. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Spa-ul
5
Carl Yo- 25. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Not a modern brand new hotel.. But Clean and cozy, the receptionists are professional. Just nearby a metro station, only 3 metro stations far from downtown. The gym, swimming pool, breakfast are great! Super valued!
4.5
Milos- 25. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Páčila sa mi lokalita preto, lebo sme boli na koncerte v PAP LASZLO ARENE a kedze je problem s parkovaním v Budapesti , pohodlne sme zaparkovali vedľa hotela, ubytovali sa , navečerali a šli na koncert. Vynikajuce. Bad: Parkovať pred hotelom priamo na parkovisku. Preťažené recepčné, trochu nervozne. Prekvapilo ma platenie vopred.
4.8
Zelig- 25. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything else perfect Bad: Room very cold heating not working properly
4.5
Anonymous- 25. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli hihetetlenül bőséges volt. Mindig rácsodálkozom az árára, de tény, hogy egy ebéddel felér. A személyzet elbűvölő volt a reggelinél. Rendkívül örültem annak, hogy bár korán érkeztem készségesen elhelyezték a táskámat, így nyakamba vehettem a várost és volt időm mindent elintézni. Bad: Egyetlen dolog nem tetszett. A szomszéd szoba és az én szobám között volt egy ajtó. Azon át minden hang áthallatszott sajnos. Ez zavaró volt.
5
Traveler- 23. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Vi var to par som bodde ved hotellet i tilsammen tre dager. Siden beliggenheten er perfekt i forhold til konsert ved arenaen som ligger rett ved, ble dette hotellet valgt. Flotte, store rom. Stor dobbeltseng med herlig sengetøy. Fint og velfungerende bad med kombinert dusj/badekar, såpe/shampo/dusjhette og føner. Frokostsalen er stor, men en av dagene var det litt vanskelig å finne plass. Veldig mye folk. Rikholdig og variert frokostbuffet med både varm og kald mat, frukt, søtbakst, juice, kaffe og te. Innsjekking går greit om du ikke er uheldig og kommer samtidig som hundre andre. Et stort hotell med i underkant av 400 rom. Vi hadde rom i 4.etg. og med utsikt mot arenaen. En liten altan var kjekk å ha. Metroen er bare et par hundre meter unna. Et større kjøpesenter var ca 10 minutters gåtur unna hotellet. Alt-i-alt, vi var veldig fornøyde!
5
Anonymous- 23. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A reggeli drága volt, ezért nem vettük igénybe.
5
Елена- 22. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Завтрак потрясающий ! Отличное месторасположение и очень приветливый персонал !!!!
5
Antti- 22. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Hyvät liikenneyhteydet keskustaan, kun metroasema on vieressä. Erinomainen kuntosali ja suomalainen sauna.
5
Fede_harris- 22. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Abbiamo prenotato questo hotel perché avevamo un concerto all'arena. È stata la migliore scelta in assoluto, l'hotel è attaccato all'arena e ha reso tutto comodissimo! La struttura è molto accogliente e pulita, la metro è praticamente attaccata e questo rende gli spostamenti comodi e facili verso ogni parte della città. Ottimo fast food 24/24 dall'altra parte della metro, "pesti pipi", panini giganti, buonissimi ed economici. Personale disponibile e gentile. Camera grande, bagno bello e comodo. Bella vista. Consigliato! Bad: Niente
5
Erzsébet Kovács-Nemes- 22. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tiszta, jól felszerelt szoba. Tökéletes helyen egy koncert után, finom reggelivel.
5
Jean-Guy MAGNANI- 21. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Bon rapport qualité-prix, les chambres sont correctes, hôtel très grand avec une super salle de sport (indispensable nous en faisons tous les matins), situé à côté de la station de métro Ferenc Puskas et du stade, personnel très aimable, nous y allons régulièrement car l'hôtel est à côté de notre clinique dentaire Kréativ Dental.
5
Vesna- 21. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Vse super. Bad: Vse ok.
5
david- 20. lis. 2019
  • Skupina přátel
  • Source: Hotels.com
The hotel was situated right next to the arena .as we were there to see a concert. Although the metro is straight outside also and is 4 stops to the city centre. Would stay again if visiting Budapest.
4.5
Gergely- 20. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A kilátás nagyon jó Budapestre. A medence reggel szuper volt. A liftek száma megfelelő. Bad: Nem dohányzó szobánk volt, de mégis a dohányszag megcsapott, mikor beléptünk.
5
Gábor- 20. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Mindennel meg voltunk elégedve! ( parkolás kivételével ) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Bad: A parkolással volt probléma. A Stadion mély garázsa biztosan megoldás lesz a későbbiekben.
5
Ildikó- 20. lis. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Jól felszerelt, könnyen megközelíthető szálloda. Patyolat tisztaság az épületben és a környékén. A személyzet nagyon udvarias, kedves.
5
Angela- 20. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Excellent service
5
Eniko- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Ízletes reggeli, kényelmes ágy
5
Sparta32- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt az aréna. Koncertre mentünk. Tisztaság, kényelem, kiváló személyzet. Bad: A WiFi re rákapcsolódtam, de nem volt internet. Nem tudom mi okból, de volt mobilnetem.
4.8
Alexander- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Местоположение, рядом станция метро. Отличный завтрак. Наличие бассейна с сауной Bad: Не хватало полочек для одежды в шкафу
4.5
Anonymous- 19. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden rendben volt. Bad: Nem volt negatív dolog.
4.5
Guofeng- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: good location ,much close to the M2 line Bad: bad Wi-Fi
4.5
László- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Nem reggeliztem. Bad: A parkoló nagyon kicsi.
4.5
Béla- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, rendezett szoba, megfelelő reggeli Bad: A szoba és az agyam borzasztóan dohányszagú volt. Nem dohányfüstös, hanem dohányszagú volt.
4.5
Spanu- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: a fost variat. Pe gustul meu Bad: cafeau de la micul dejun, putea fi mai buna
5
Lilija- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Дуже ввічливий персонал, ми взяли з собою грудну дитину і на місці попросили дитяче ліжечко, нам його організували ще до того, як ми піднялись в номер. Хороше розташування для відвідування концертів чи матчів на аренах поруч. З вікон чудовий вигляд. Нам цього разу пощастило, сторона на історичний центр, вночі всі об'єкти в підсвітці, просто супер. Сніданки смачні і з великим вибором. Випічка супер. Ми обов'язково знову тут зупинимось.
4.6
Vibeke- 18. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Billig, helt ok standar veldig sentralt med metroen rett på utsiden. Bad: Frokosten var ikke spesielt bra.
4.6
Imre- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt a Papp László Aréna. Finomak voltak az ételek. Bad: A fürdőkádban először nehezen ment le a víz és kézmosásnál meg kuruttyolt a lefolyó.
5
János- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés Bad: Nem volt parkoló.
5
Anonymous- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: a hosszú sor a reggelinél
4.8
Jozef- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Výborná poloha. Dostupnosť všade, 1min zastavka metra. Puskas arena a Papp Laszlo sportova hala v susedstve. Pešo do 5 min.🙂
4.5
Ferenc- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Készséges személyzet. Tiszta, rendezett. Bad: Lötyögős székek a szobában.
4.6
Rita- 17. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Het bed was heerlijk, goed geslapen, ik ben n.l. een moeilijke slaper in een vreemd bed. En het is op loopafstand van het Papp László arena. Bad: De meneer aan de balie mag wel wat vrolijker en klantgerichter zijn, hij was geïrriteerd omdat ik de boeking op mijn telefoon probeerde op te zoeken. “ ik heb niets aan een telefoon, ik wil een naam” zei hij geïrriteerd. Tja eh dat kan ook anders.
5
Liliya Soloviy- 16. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Нам цей готель дуже підходить, ціна - якість відмінні. Живеш у столиці з відмінним виглядлм з вікна і за відносно помірну ціну. Бронюємось через звичайний букінг. Але доволі наперід, бо може не виявитись вільних місць. Тут завжди овербукінг. Паркування не завжди вистачає місць коло готелю, але за ним є паркінг від арени. Власне, чому зручно?! Ми тут зупиняємось, якщо на арені відвідуємо концерти. Номера дійсно не великі, зате охайні і затишні. Цього разу ми з 9місячним малюком, якого я не вказала в букінгу і забула замовити екстра ліжечко, на рецепції при реєстрації, нам це ліжечко організувала дівчина, що реєструвала. І поки ми піднялись в номер, ліжко було там. Минулого разу вид у нас був від центру на Ласло Папп Арену, цього разу на центр, неймовірні краєвиди. Я бачу новий стадіон Ференц Пушкаш, я бачу гору Гелерт, Будайський замок, Базиліку Св. Іштівана і навіть купол Парламенту і поки я пишу, смеркає і всі ці об'єкти підсвічуються. Це те, за що я люблю Будапешт. За ілюмінацію. Декілька фото додам. З цього і минулого разу.
5
Anonymous- 16. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Everything! It's nice, really clean. The hotel is nicely decorated, everyone is polite. The room is really clean and smells nice. The bed is huge, you get two pillows each and a fluffy cover. Great sheets. Bathroom again clean. There is a parking right in front of the hotel, you can see your car from window. Costs 3000 or 3500 huf for a day or something like that. There is a ramp. All in all excellent. Bad: Everything was excellent except the noise level in the morning. If you are tired and want to sleep in its impossible because guests are hanging the doors, shouting in corridors and the cleaning ladies are banging on doors to check in anyine is inside. Better sound insulation from the hallway would be appreciated.
4.5
Gail- 15. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Friendly staff and lovely room and spectacular view over Budapest Bad: Shower didn’t work
5
Anonymous- 15. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: az ágy pihe puha volt :) Bad: a szomszéd szobaban hangosan beszeltek ejjel
5
Alberto Sanjust- 14. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Ottimo rapporto qualità/prezzo La nostra camera era la più spaziosa in cui siamo mai stati Non è in centro e quindi non si viene disturbati dal rumore della folla La posizione è ottimo, è a due minuti dalla metro, e a 3/4 fermate dal centro, è molto più comodo di quanto ci si possa aspettare Le stanze (la nostra) non sono insonorizzate, quindi si rischia di essere disturbati dai rumori delle sirene delle ambulanze, che passano spesso nella via su cui si affacciava la nostra stanza, sia di giorno che di notte
5
Ricsi34- 12. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden. Bad: Nem volt ilyen
5
Tamás- 12. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bőséges választékú reggeli volt. Könnyen megtalálható a szoba, könnyű benne közlekedni. Bad: Nehéz parkolni a környéken.
5
Eirin- 11. lis. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Hotels.com
Meget god service! Stort treningsrom, wellness, fint basseng og badstue gjorde oppholdet veldig behagelig og lettvint. Restauranten har variert og god mat. Baren har et rikt utvalg. Hotellet har perfekt beliggenhet til Papp Laszlo Arena, Puskas Arena og det flotte kjøpesenteret Arena Mall. Metro like ved med kun fire stopp inn til sentrum. Gleder meg allerede til neste opphold!
4.8
Paul- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Das Personal ist sehr bemüht. Vorm Haus ist eine U-bahn Station. Für Veranstalungen in der Arena die perfekte Lage. Bad: Es ist weit ab der Innenstadt und die Öffentlichen fahren nicht so lang
4.5
Romuald- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: le petit déjeuner est tres bien la salle de sport et cuisine tres bien la chambre très propre et le nettoyage est nickel Bad: les équipement de la salle de bain doivent être revus
5
Stella- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Εξαιρετικό πρωινό πολυτελές ξενοδοχείο πολύ καλή εξυπηρέτηση
4.5
Ioan- 11. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Parcarea a fost inclusa in pret si am platit
5
Traveler- 10. lis. 2019
  • Rodina s malými dětmi
  • Source: Expedia
Schnelles Check in, super Zimmer mit Blick auf die Stadt, sehr gute Auswahl beim Frühstück, aber um Punkt 10 würde abgeräumt.
4.6
Dejan- 10. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: The WiFi connection was poor.
4.8
Anonymous- 10. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A reggelit pontban 10 kor villámgyorsan összeszedték !!! Esélyünk sem volt egy utolsó falatra!☹️
4.8
Cian- 10. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Very comfortable large bed. Clean. Friendly staff. And a 30 second walk to the nearest metro stop.
4.5
Pavol- 10. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bol som veľmi spokojný a pochutil som si na širokom výbere raňajok
4.5
Erika- 07. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: A recepcio dolgozói elfelejtették mosolyogni.
4.6
Ann- 07. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Meget sentralt . God variert frokost. Deilig med basseng og badstue. Bad: Litt trafikkstøy pga vi sov med vindu oppe.
5
Monika- 06. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tokeletes volt! Bad: nincs ilyen
4.8
Aniko- 04. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szoba jól felszerelt és az ágy nagyon kényelmes volt! Bad: A személyzet nagyon kedves és figyelmes kôszönjük szépen!
4.6
Cristian- 04. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Zona tranquilla fuori dal centro ma servita benissimo dai mezzi Bad: La pulizia delle camere si può migliorare
5
Dana- 03. lis. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Hotels.com
Overall I enjoyed really our stay! My only complaint is that the cleaning people were a little too noisy and talkative so early in the morning. I would stay again, however I would be sure to request a room away from the cleaning service rooms.
5
László- 29. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Kilátás Bad: Nincs átjáró a pincegarázshoz
5
Klim35ru- 29. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Bad: Добрый день ! Почему не прошла оплата номера ? Помогите разобраться. А то уже улетел. Как сделать ? Спасибо.
5
Tibor- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden tökéletes volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
5
Viktor- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: A szálloda elhelyezkedése pont az úti célunknak megfelelő volt, ugyanis az Arénába volt programunk. A személyzet is barátságos, kedves és segítőkész volt. A szoba felszereltsége is tetszett, volt hajszárító, megfelelő méretű fürdő- és kéztörlő, folyékony szappan. Viszonylag a TV csatornák száma és kínálata is megfelelő volt. És a szoba árával is meg voltam elégedve. Szerencsére a parkolást is meg tudtuk helyben oldani. Bad: Annak ellenére, hogy a szállás honlapján szerepelt, hogy a SZÉP Kártya összes zsebéből lehet fizetni, a recepciónál kiderült, hogy a szabadidőből nem. Ezt nem ártana aktualizálni, hogy a vendégek tisztában legyenek vele.
5
Drpappjanos- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Udvarias személyzet. Kényelmes ágy. Jó konyha.
5
Zsolt- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden ok! Bad: Túl sokan voltunk
4.8
Mihály- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Jó fekvés. Közel az Arenahoz, ahol dolgozunk. Bőséges reggeli. Bad: A TV készülék hibás volt , de túléltük .
4.8
Tóth- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Minden Bad: Minden szép, és jó volt
5
Anonymous- 28. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: jó volt
5
Attiláné Sárvári- 26. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Google
Tisztaság, kedvesség, segítőkészség. Reggeli kiváló!
4.8
Anonymous- 25. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Bett war sehr bequem . Die Lage ist gut für einen städtetrip in Budapest. Bad: Alles prima
5
Erika- 24. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Könnyen megközelíthető helyen van .
5
Gabriella- 24. říj. 2019
  • Jednotlivec
  • Source: Booking.com
Good: Reggel, ébredés után azonnal kávézhattunk, mert rendelkezésre áll a szobában vízforraló, kávé, tej, cukor. A szoba tágas, az ágy hatalmas és kényelmes. Minden rendben működött. Bad: Nincs ilyen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat:

Danubius Hotel Arena

Telefon: +36-1-889-5200
Telefonická rezervace: +36 1 889 5200
Faxem: +36 1 889 5252

Adresa: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu Prohlédnout mapu

Telefonická rezervace

+36 1 889 5200

Adresa:
Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Maďarsko Prohlédnout mapu

Email:
Napište nám

1 hotel vybrán! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

2 hotely vybrány! Nejednou je možné porovnat maximálně 3 hotely

1 hotel vybrán! One hotel seleted (3/1)

X