toggle menu

Danubius Hotel Bük ****

Bewertungen des Danubius Health Spa Resort Bük

Bewertungen des Danubius Health Spa Resort Bük

Rufen Sie uns an

Bewertungen

Bewertung des Hotels
Ergebnis insgesamt
4.8/5
Aufgrund von 4481 Bewertungen
Dienstleistungen
4.8/5
Sauberkeit
4.8/5
Komfort
4.8/5
Location
4.8/5
Personal
4.9/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
4.8/5
Hatten Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns? Lassen Sie uns Ihre Erfahrungen wissen!
5
Tibor Kocsis- 16. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Gyerekekkel kiváló választás, hihetetlen sok program játék lehetőség.
4.6
Pavel- 15. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Do hotelu jsme se vrátili už potřetí. Nyní ale s vnoučaty. A bylo to dobré rozhodnutí. Musím vyzvednout hlavně vstřícnost personálu, vynikající stravu , krásnou, velikou zahradu plnou stromů, dostatek lehátek . Všechny bazény jsou vynikající včetně dětské části , kde vnoučata byla schopna dovádět celý den. Za zmínku stojí i útulná restaurace a venkovní posezení. Chválíme i celkovou čistotu a hlavně klid. Výborná živá hudba. Bad: Přes celkovou spokojenost se musím zmínit i o negativech či námětech ke zlepšení : -třetí patro by si rozhodně zasloužilo nové koberce (hrůza a děs) A zbytečně to kazí dojem. -nábytek v pokoji včetně dveří by si rozhodně zasloužil rekonstrukci -přestože jsem měl písemné potvrzení rezervace stolu na celý pobyt pro snídani, oběd i večeři - tak toto se stalo pouze jednou při úvodní večeři. Dále již nikdy i přes urgenci stůl rezervován nebyl. -škoda že hotel nenabízí k zapůjčení elektrokola ale jen kola klasická -jeden klíč k pokoji pro dvě osoby ….to je velká komplikace -díky četnosti návštěvníků z České republiky a Slovenska by stálo za úvahu rozšířit popisky a upozornění i do některého z těchto jazyků. - uvítal bych i možnost zapůjčení dětských županů
4.8
Anonim- 15. Jul. 2019
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Az ételek bőségesek és nagyon finomak, a tisztaság is rendben volt! Nagyon szuper gyerekbarát hely.
5
Dr. Tóth Katalin, Losonc, ul. Poľná 38, Szlovákia- 15. Jul. 2019
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Kellemes hely, szeretünk ide járni.
5
Roland Torsa- 14. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Szuper volt minden!!!!
5
Rákóczi Zoltán- 14. Jul. 2019
  • Paar
  • Source: Utazzitthon.hu
Mi csak ide járunk. Imádjuk.
5
Zdeněk- 14. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: vynikající jídlo, čistota, vstřícnost Bad: nic
4.6
Erzsébet- 14. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: A wellness, étterem, nagyon jól főznek, park, sok medence, rengeteg napozó ágy, nagy őrzött parkírozó. Bad: Kicsit kopott szoba.
4.95
Anonim- 14. Jul. 2019
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: A hotel személyzete nagyon segítőkész és barátságos volt. Az all inclusive ellátás magáért beszélt: bőséges, kínálatában sokszínű és minden igényt kielégítő volt. Kellemes hangulatot biztosított az élő zene esténként (még hétköznapokon is!). A fürdő részleg is tiszta volt, beleértve a mosdókat is. Mindenki találhat számára megfelelő hőfokú medencét. A gyerekek számára kialakított fürdőrészleg is szuper, teli érdekes, mókás jétékelemekkel. Az étteremből nyíló külső terasz nagyon hangulatos! Kikapcsolódásra nagyon is alkalmas a ez a hely.
5
František- 13. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: vše ok
5
Karel- 10. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: Tv pouze ct 24, jinak vse OK.
4.6
Jana- 10. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Vstřícný personál, výborný servis. Bad: Bez připomínek
5
František- 08. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: výborné vše, ale moc lidí Bad: koupání
4.8
Mamóca- 08. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Minden igényt kielégítő az étterem. A személyzet kedves, rugalmas. A wellnes részleg tiszta. Bad: Nem volt ilyen.
4.8
Alena- 08. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Snídaňový bufet byl s širokým výběrem. Nejvíce hodnotím mléčné výrobky. Vynikající chuť. Bufet u oběda a večeře předčil mé očekávání. Jidla byla chutná a nebyla překořeněná, přesolená. A co je hlavní, nebyla mastná! Kuchař si zaslouží nejvyšší pochvalu. Bad: Jsem invalidní a vstup do vany byl obtížný. Chybělo madlo. Postel měla pohodlnou matraci. Matrace byla zřejně potažena něčím nepromokavým, takže prostěradlo klouzalo. Venkovní plavecký bazén byl bohužel plný hrajících si dětí.
5
Marta- 07. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: příjemná dovolená, ochotný personál, jídlo chutné, vynikající ,čistota na pokojích
4.6
Ivana- 07. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Výborné i pro imobilní návštěvníky. Cestovali jsme s maminkou a nebyl problém s propojením pokojů. Vhodné i pro cestování více generací. Takže soukromí zachováno i s komfortem. Výtah do dvou bazénů umožňuje využití i pro vozíčkáře. Bad: Velmi se zhoršilo stravovaní, oproti předchozím letům. Škoda, že i venkovní bazén se zavírá už ve 20:30. Díky počasí i světlu bychom radi využili i později.
4.8
Marie- 05. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Chutnalo nam. Super servis. Rádi se zase vratime
4.8
Rudolf- 02. Jul. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Byla maximálí spokojenost , na podzim jedeme znovu Feilhauer
4.6
Karel- 30. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: Nemáme negativní odpověď.Vždy vše může být lepší,ale my jsme byli spokojeni.
4.55
Anonim- 30. Jun. 2019
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Gyerek medence meg a ki alakított játszótér is nagyon szuper Bad: Csak egy szobás volt és így a gyerekekkel nem tudott külön vonulni párom hogy ne zavarjuk egymást
4.6
Oškera- 29. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Čistota,dobrý relax v jednom místě. Bad: Nedostatečná Wifi.
4.8
Matej- 28. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: vsetko ostatne bolo super. Bad: vana v kupelnii bola hlucna z plechu,chybal parket na tancovanie,postel nebola manzelska a rozchadzala sa.
4.8
Monika- 28. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Naaadherna zahrada, jazierko s korytnackami, minigolf,.... Strava 🔝🔝🔝
5
janos gyorgy- 26. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Tetszett
5
András Mozoli- 26. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nagyon jó szàlloda, de ez általában az egész szállodaláncról elmondható. Tiszta medencèk, tiszta szobák. Finom ételek, bőséges kínálat.
4.6
Milan- 26. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: chutnala Bad: volby ochucených jogurtů
5
D E- 22. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Előfoglalásban nagyon olcsó all inclusive ajánlatok vannak itt. Szobák rendezettek légkondisak. Az ellátás szuper. A medence tér karbamtartott és tiszta. Van a 4 medence mellett pezsgőfürdő, szauna és gőzkabin is. Különböző wellness szolgáltatások széles skálája található itt.
5
Miroslava Vavricová- 21. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Příjemné místo ,milí lidé,báječný jídlo
5
Anonymous- 18. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Všetko bolo perfektné určite sa tam vrátime.
5
Aleksandar- 17. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: The staff is very friendly and welcoming, they are willing to resolve any of your needs. The food is of great quality and very tasty. The place is huge and although there can be a lot of people it won't feel crowded. Bad: The non reconstructed rooms are a bit outdated but still worth the price.
5
Vladimír- 15. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: V této lokalitě jsme byli již po páté. Okolí známe,velmi kladně hodnotíme rekonstrukci pokojů.Byli jsme vždy spokojeni a to bylo i nyní.Jsem rád,že se mohu dobře domluvit německy.
4.8
Veronika- 15. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Vynikající kuchyně, venku hodně stínu, skvělé vyžití. Bad: Na východní straně hotelu venku hučela digestoř z kuchyně, bylo to nepříjemné při usínání. Gymnastika v hlučném sále.
5
Milán Böröcz- 12. Jun. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nagyon jók voltak az ételek!!!!!!
5
Anonim- 11. Jun. 2019
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon elégedettek voltunk
4.7
Dobai Attila- 04. Jun. 2019
  • Familie mit älteren Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Mindennel meg voltunk elégedve. Nincs tömegnyomor,kiváló az étterem,gondoltak pl a gluténérzékenyekre is.
4.85
Anonim- 01. Jun. 2019
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Kiváló lehetőséget biztosít a kisgyermekes családok részére a pihenésre. Bad: Az első vacsoránál az étteremben kicsit váratlanul ért, hogy az asztalok jó részét előre lefoglalták, így csak kb. 10 fős asztalokhoz tudtunk leülni a kisgyerekkel.
4.7
Anonim- 27. Mai. 2019
  • Älteres Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Udvarias személyzet, tisztaság, remek étterem (külön dicséret a konyhafőnöknek a kiváló karalábé főzelékért!), klassz wellness részleg. Bad: Nem is igazán negatívum, inkább megjegyzés: más országokhoz mérten az all inclusive ellátás eléggé szikár.
5
Dominik- 27. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: A wifi sokszor rossz volt.
4.85
Balázs Zoltán- 27. Mai. 2019
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet mindenki segítőkész. Jó étterem változatos ételek.
5
Michaela- 27. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo a velmi ochotný a příjemný personál. Krásný pokoj. Uvítali jsme i to, že je doplňována minerálka na pokoji. Všude čisto a klid. Byli jsme zde podruhé a zcela určitě se vrátíme. Jenom stále nechápeme systém rezervací na večeři. V jiných recenzích je odpověď hotelu, že rezervace platí 20 minut. Ale odkdy, od začátku podávání večeře, t.j. od 18 hod.? Když přijdu v 19,45 hod., tak je stejně spousta stolů ještě rezervována, že jsme si často neměli kam sednout.
5
Růžena- 24. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Jsme důchodci a tuto dovolenou hodnotíme jako nejlepší Děkujeme i za vaše služby. Froňkovi
4.8
Anonymous- 23. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: výborná
5
Bálint Dobai- 19. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nagyon jó!
4.8
Attila- 19. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Otthoni, családias környezet
5
Hodina- 18. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: velmi dobrá kvalita a velký výběr jídel včetně diabetických zákusků
5
Artur- 18. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony w spokojnym miejscu,dużo terenów do spacerów i jazdy na rowerach,przyjazna i uśmiechnięta obsługa hotelowa,pyszne jedzenie i napoje,baseny czyste,ciepłe z dużą ilością leżaków. Bad: dobrze by było gdyby był j.polski przynajmniej w opisach dań
4.8
Jiří- 14. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: dobrá kuchyně , klid , nebylo přelidněno Bad: nic
4.6
Josef- 13. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu již jezdíme asi 10 roků. Služby a jídlo je pořád na velmi vysoké úrovni. Když se vyskytnou nějaké závady jsou okamžitě vyřešeny. Již plánujeme další pobyt v příštím roce. Bad: Máme jen dobré zkušenosti.
5
Martin- 13. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byla pestrá na velmi dobré úrovni Bad: Příliš mnoho rezervací na místa u stolů v restauraci
5
Libuse Sekerakova- 12. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Tento hotel rozhodně doporučuji👍.Vše máte pri ruce.Venku bazén na plavání,s příjemně teplou vodou.termalni bazény,vyrivka,sauna,skvělá pára.odpočinková zóna.bazény pro děti.Krásná zahrada,tenisové kurty....Jídlo vynikající(all inclusive),ráno bylo i šampaňské😉kousek od hotelu je golfové hřiště.
5
Věra- 12. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již 3x a pokaždé velice spokojeni.Jídlo vynikající a personál ochotný. Bad: Nic bych nevytkla.
5
Jitka- 12. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již po 5. Jsme vždy spokojeni, pěkné, čisté pokoje, super servis, stravování. Udržovaný areál, mnoho sportovního využití, krásné okolí. Bad: Odklon hotelu od poklidných rakouských a německých párů k hlučným "cestovkovým" skupinám, které se neumějí ve welnes prostředí chovat.
4.6
Alena- 12. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné a pohodlné prostředí, výborná strava.
4.8
Jan- 12. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Everything from the enter to the hotel to the leaving the hotel. Food, staff, room etc. Bad: ??????
5
Zbysek- 12. Mai. 2019
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Hotels.com
Hotelu i samotnému pobytu se nedá nic vytknout!Vše bylo na vysoké úrovni.Pokoje čisté,prostorné, prakticky (příjemně a útulně ) vybavené,příjemná koupelna,osvětlení,postele.Samostatnou chválu si zaslouží kuchyně-byla naprosto úžasná!!!Troufám si tvrdit,že byla nejlepší,co jsme dosud mohli ochutnat na našich cestách.Vše dokonale a chutně připraveno,tématické večeře se živou hudbou,sekt ke snídani i večeři (all inclusive),dobré pivo i víno.Vše co bylo nabízeno skvěle chutnalo. Wellnes zázemí hotelu příjemné,rozsahem dostačující.Výborné možnosti parkování v areálu hotelu. Prostě báječný pobyt-určitě se sem ještě vrátíme (už hledáme další termín!)!
4.8
Bohdana- 09. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde už 3 x a vždy absolutně spokojení.
5
Augustik- 06. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: jo etelek jo volt a viz
5
Zdeněk- 06. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: jídlo všeobecně vynikající,jak kvalita tak množství i výběr jídel. klidné prostředí ochotný a pozorný personál který se snažil hovořit česky. česky popsané druhy nabízených potravin. Bad: výběr velikosti županu. Pro mě větší a pro partnerku naopak menší. Nevím jestli ta možnost výběru velikosti županu je reálná. Pokud ano, nebyla nám nabídnuta. Ale to je taková maličkost která nemá vliv na naše kladné hodnocení.
5
Blazena Slavikova- 05. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Fantastické, doporučuji!
4.65
Barta Ferenc- 03. Mai. 2019
  • Paar
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szep a kertje,igy szep idoben sakkozni vagy malmozni is tudtunk.
5
Ferenc Dülk- 01. Mai. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Egyszerűen: Szuper!!!
4.6
Jiří- 30. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: S lokalitou jsme moc spokojení. Velmi dobré jídlo. Letos byl teplý venkovní bazén. Příjemný personál, klid.
4.8
Zuzka- 30. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tu jíž podruhé,takže jsme věděli do čeho jedem. Se vším jsme byli spokojeni. Jak ubytování, lázně,ochotná obsluha. Akorát to musí byt ještě lepší až bude otevřen i venkovní bazén.
5
MMMné KKK- 29. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Minden megfelelt.A személyzet és az étel minősége és menyisége kifogástalan.A szállodai szóba is nagyon megfelelő kényelmes és szép is.Szeretek a Danubius szállodáiba menni.
5
Anonim- 28. Apr. 2019
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Source: Szallas.hu
Good: Egy nagyon jó szálloda.Vannak véletlenek! Bad: A 335 ös és 337es szoba küszöbje úgy süvít este mintha egy hajszárító folyamatosan működne.Csukott erkélyajtónál a 329 szobától lehet hallani a folyosón!A 335 kádlefolyó a padlóösszefolyóba kötve,zuhanyzás közbe emésztőszag rendesen! Letakarva törölközővel is!A villanykapcsoló és elszívó vagy működik vagy nem.Tudom hogy hamarosan felújítják (ezt fogják rá válaszolni) de kisgyerekkel a ruháinkat tettük az ajtóküszöbre hogy aludni tudjunk!Ezt már tényleg nem kène kiadni!Kedves Szabina Ne haragudjon meg hogy munka(tracsparti)közben megzavartam! Vacsora 04.23 án 19.30h körül.Salátás oldal kiszolgálórész.20-25p után odamentem önhöz kértem 3 üdítőt a családomnak.Kár volt!Hattyú halála ami ezután jött!Távozázkor több észrevételt szerettem volna mondani,de megláttam a recepcióst a sárga kiscetlijével,inkább hagytam.Nem reklamáltam semmit csak megjegyzést akartam tenni!Voltam már többször a szàllodában de itt a véletlenek egybeestek!Pedig névnapra ès szülinapra érkeztünk most is a szállodában.Egy tökéletes szálloda Véletlenekkel amiből volt bőven.
4.8
Pavel- 26. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobré jídlo. Profesionalita personálu wellness. Vybavení hotelu a zahrady.
5
Igor- 26. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: Неработающий уличный бассейн
4.8
Jiří- 24. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající jako v každém hotelu Danubius-
5
Ivana- 23. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo obecně skvělé
4.8
Jana- 23. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla pestrá, čerstvá. Personál byl vstřícný - úslužný, usměvavý. Bad: nic mne nenapadá
5
Musil- 23. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Stravování skvělé, široká nabídka, chuťově výborné. Hotel je mimo skvělý welness výborně doplněn volnočasovými aktivitami v zahradě jako je tenis, minigolf, šachy apod. Milé překvapení bylo napuštění venkovního bazénu již na velikonoce a možnost opalování v zahradě. Za nás skvělý pobyt s pěti hvězdičkami. Bad: Možná trochu zlepšit ochotu číšníků u obědů a večeří, někdy není dostatek volných stolů a na roznášku nápojů zahrnutých v rámci all inklusive čekáte celou večeří. Je to v lidech, našli jsme i ochotného číšníka a zbytek pobytu chodili pouze k němu.
4.8
Věra- 23. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu se nám líbí ... strava výborná, personál ochotný a milý, V hotelu jsme byli již poněkolikáté a určitě se budeme vracet.
4.8
Zdeněk- 22. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Všechno OK Bad: Při chek out zbytečné fronty způsobené nedostatečným signálem internetu a to i v prodejně vedle recepce (oblečení)
5
Karel Kotek- 19. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
We travel a lot but this is one place we always return to for weekend of all inclusive relaxation (for reasonable price). On our 7th visit and definitelly not the last. Great pools, delicious food and also ways to be active if you feel like it (tennis, squash, table tennis, minigolf, bowling etc). The exterior and interior are bit dated but for me it just adds a nostalgic feel.
4.6
Alla- 19. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Мы здесь второй раз. В прошлом году написала замечание по поводу курения. Приняли меры!!! Очень понравилось, что отель реагирует на замечания. Теперь вообще все отлично! Bad: Нет такого
5
Milán Papp- 17. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nagyon kedvesek volt a személyzet és a hotel étel és ital ajánlatai is nagyon finom volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
5
Natascha- 17. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Alles
5
Anonym- 16. Apr. 2019
  • Paar
  • Source: Utazzitthon.hu
Szuper volt már 5-êve járunk vissza ha nem lenne kivált nem járnánk oda!!!
4.6
Jindřich- 16. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: Venkovní plavecký bazén nebyl v provozu.
5
György- 15. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus. Az étterem kiváló minőségű, változatos svédasztala minden igényt kielégít. A csomagban választható borok igen jó minőségűek. A medencék tiszták, tágasak, a wellness kiválóan relaxál. A gyerekvilág pedig szuper, sajnálom, hogy már nem vagyunk gyerekek. Bad: Ha nagyon gondolkodom, akkor esetleg többféle sör...
4.6
Eva- 15. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: snídaně byla vynikající, personál až na 1 vyjímku velmi ochotný Bad: Když jsme si chtěli dát pivo a servírka nám ho slévala z několika sklenic a divila se, že tuto směsku odmítáme Dále se mi nelíbilo, že někdo má rezervaci stolu - buď by to mělo být automatické ke každému pokoji, nebo vůbec. Myslím že jsme všichni platící hosté - a jsem u vás již po třetí - ale jsou tam rozdíly - k německy hovořícím hostům se personál chová trochu jinak.
5
Josef- 13. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Všechno děkují.
5
jiří pospíšil- 10. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Perfektní hotel výborný jídlo nemá chybu
5
Mária Varga- 10. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Szuper
5
Zuzana Melicherova- 09. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Zkrátka paráda luxusní
5
Petr- 09. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Hotels.com
Pobyt zopakován po lednové pozitivní zkušenosti. Opět vše nadstandartní, kuchyně, pokoje (rekonstruované), pitný režim, personál
5
Jana Bartonova- 07. Apr. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Mimo neochoty u baru vše super..😁
5
Zuzana V- 30. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Bezkonkurenční služby ve všech směrech.
4.6
Božena- 30. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Komunikace v Českém jazyce Bad: Málo se uklízí společné WC , u bazénů.
5
Voldy menTV- 29. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Výborný hotel, pokoje a bazény krásně čisté, jídlo vynikající a personál velmi příjemný. Nemohu dát nic jiného než 5*.
4.6
Marie- 29. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Bad: muzikant se presunul k baru ve 20.23a 21.38 uz koncil to se nam moc nelibilo
5
Othmar- 26. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Personal ,Verpflegung ,Unterkunft
5
Růžena R- 22. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Vše v hotelu vás příjemně překvapí:ubytování,bazény,společenské prostory,sportovní vyžití.Stravování výborné.Doporučuji!!!
5
Bernadett Flaskay- 18. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Nagyon szép hely
5
Josef- 18. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Stravování i ubytování na špičkové úrovni. Bad: Nejsem si vědom žádných záporů
5
Stefano Saccoccia- 17. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Fantastico
4.8
Dagmar- 15. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: Milý personál, jídlo vynikající a rádi se tam vracíme. Bad: Jeden den jsme zažili hlučný a nepořádný zájezd. Naštěstí druhý den odjeli.
5
Zdeněk- 15. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Booking.com
Good: All Inclusive srevis, organizované cvičení a aqua zumba Bad: Hlučné topení na pokoji, a trochu chladno v lázeńské části (občas průvan). Živá hudba v restauraci zbytečně nahlas. Jinak vše OK.
5
Mira Cle- 13. Mär. 2019
  • Alleinreisende
  • Source: Google
Потрясающий во всех смыслах отель: продуманный дизайн, бесподобно вкусная кухня и очень разнообразная, внимательный персонал. Душевный и комфортный отдых. Спокойное место. Очень рекомендую тем, кто едет отдохнуть в тишине и спокойствии с комфортом.

Sie haben noch Fragen? Wenden Sie sich an unsere Rezeption:

Danubius Hotel Bük ****

Telefon: +36-94-889-400
Reservierung: +36 94 889 416
Fax: +36 94 889 432

Adresse: Európa út 1., 9740 Bük, Ungarn Plan ansehen Plan ansehen

Reservierung

+36 94 889 416

Adresse:
Európa út 1., 9740 Bük, Ungarn Plan ansehen

1 Hotel wurde ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

2 Hotels wurden ausgewählt! Max. 3 Hotels können verglichen werden

1 Hotel wurde ausgewählt! One hotel seleted (3/1)

X