toggle menu

Reviews

Hotel rating
Overall score
4.8/5
Based on 165 reviews
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Did you enjoy your stay with us? Tell us about your experience!
5
Guru Marguerite- 07 Apr. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Die Nähe zur Arena. Das Gratisfrühstück. Der Wasserkocher im Zimmer mit Pulverkaffee und Teebeutel. Der Tresor. Der freundliche Mann an der Reception, der geduldig unsere Fragen beantwortete. Preis-Leistungsverhältnis bei Winteraktion. Bad: Man könnte im Speisesaal darauf hinweisen, wo man das Gratisfrühstück findet und was es beinhaltet. Wir mussten fragen. Letztes Mal war es in einem separaten Saal. So war es eindeutig.
5
Antal- 06 Apr. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés, kényelem. Bad: Minden rendben volt.
5
Guru Antal- 06 Apr. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedés, kényelem. Bad: Minden rendben volt.
5
Loris- 31 Mar. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Sebbene la posizione dell'hotel non sia delle migliori rispetto al centro e non goda di un'ottima vista, si può raggiungere comodamente con la metropolitana, offre per i turisti un ottimo alloggio a un prezzo onestissimo, anche con la colazione esclusa. Oltre la camera, pagata poco, abbiamo potuto usufruire del servizio cena a buffet gratuitamente e dell'entrata altrettanto gratuita al centro sportivo con piscina.
5
Patrik- 29 Mar. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Fantastisk frukost, bekväma rum, perfekt läge invid metron, välutrustat gym och swimmingpool.
4.8
Kovács- 16 Mar. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Rugalmas a személyzet, igyekeznek az egyéni kéréseket teljesíteni. Bad: -
4.8
- 27 Jan. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Ubicación y servicios
5
Jānis- 07 Jan. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Komfortabla istaba, labs personals
4.8
Diána- 05 Jan. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Kedves, segítőkész személyzet
5
Anonymous- 02 Jan. 2016
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt a Pap László sport arena és a metro
5
Attila- 29 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Közel van a Papp László Sportarénához, a szoba tiszta volt, udvarias személyzet. Bad: A WC tartályból a víz folyamatosan csordogált, emiatt időnként újratöltődött, a hangja kicsit zavaró volt elalváskor.
4.8
Ádám- 23 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Sportarénában voltunk, így kiváló volt a választás, mert 1 perc sétára volt a hoteltől. A személyzet, a tisztaság, a felszereltség, a kényelem első osztályú. Bad: Sajnos a medencét éppen felújították az ottlétünk alatt, bár erről előzetesen tájékoztattak.
5
Joyce- 13 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: A kényelmes nagy ágy,talán sosem aludtunk ilyen jól!
5
robee14- 11 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Minden :)
4.6
Heidemarie- 10 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: U-Bahn Anschluss Personal sehr freundlich Frühstück perfekt, hat nichts gefehlt
5
- 08 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: A szobák berendezése, szobák biztonsága, segítőkész személyzet.
5
- 08 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Étterem, szoba
4.8
- 06 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Nagy és kényelmes ágy. Bad: Túl kicsi fürdőszoba.
5
Ferenc- 01 Dec. 2015
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Det var långt över alla förväntningar jag föreställde mig. Utmärkt!
4.8
Yanin- 16 Oct. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: מלון טוב...מספק תמורה ועומד מעל הציפיות Bad: המרחק מהעיר
5
Aurelian- 23 Aug. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Camere spatioase
5
sofie- 02 Aug. 2015
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Det er et rigtig fint hotel, der har det hele til en rimelig pris. Det ligger ikke i midten af byen, men lige ved siden af en metro, hvor det tager 5 min at komme ind til centrum. Det er heller ikke vanvittigt smukt, men sådan standard. Det har dog en fin indendørs pool, sauna, stort og godt fitness rum, store værelser, kæmpe senge, flot badeværelse, god aircondition og der er intet larm. Hvis man går 5 min. kommer man hen til stort shopping center, men gode indkøbs muligheder.
5
Inga-Lill- 02 Aug. 2015
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Bra läge, prisvärt
4.6
Maciej- 23 Jul. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Fajny hotel , wystarczający na pobyt do zwiedzania miasta, idealna lokalizacja , darmowy parking. Basen, wystarczające sniadania
4.8
Katalin- 11 Jul. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Udvarias, gyors be- és kijelentkezés. Bad: Nem túl tàgas szoba, a két àgy folyton szétcsúszott.
4.6
Cristian- 02 Jun. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Pulizia e cordialità le caratteristiche di questo hotel situato esattamente a fianco dello stadio e della fermata della metro. Bad: Il cuscino: praticamente insesistente, tanto era piccolo e sgonfio.
5
Ján- 25 May. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Keďže sme boli na koncerte v Papp László SportAréne ocenili sme blízkosť k nej a tiež blízkosť stanice metra. Ochotný personál na recepcii, pestrá ponuka na raňajky. Bad: Koberec v izbe bol už dosť starý - fľakatý, ale povysávaný.
4.6
Laszlo- 23 May. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Barátságos, otthonos szálláshely. Tisztaság, bőséges választék a reggelinél.
4.8
Anonymous- 17 May. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Jó fekvésű szálloda, könnyen el lehet jutni bárhova Pesten.Tiszta, jó elrendezésű szoba Bad: A parkolás nehézkes , kevés a parkoló
5
Anonymous- 12 May. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Múnden kiváló volt. Bad: N/A
5
Gusztáv- 26 Apr. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet, kitűnő elhelyezkedés, nagycsoportos vendégek ellenére is csendes szoba Bad: Az étteremben lehetne bővebb italválaszték( Pálinka, borok)
4.6
Vladimir- 12 Apr. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: vynikajúce relaxačné centrum a kúpeľný balíček Bad: prievan v izbe
4.6
Anonymous- 14 Mar. 2015
  • Couple
  • Source: Booking.com
Bad: Nincs ingyenes internet
4.6
Anonymous- 30 Dec. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Elhelyezkedése, megközelíthetősége kiváló. A nyújtott szolgáltatások színvonala remek. Bad: -
5
László- 16 Dec. 2014
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Csupa jót lehet csak mondani a Hotelről!!!
5
Traveler- 15 Dec. 2014
  • Couple
  • Source: Hotels.com
Koncertre érkezőknek ideális
5
esztero- 14 Dec. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Közel volt az uticélunkhoz.A belvárosba is gondtalanúl eljutottunk...Számunra minden fontos hely optimális távolságra volt.
4.6
Attila- 01 Dec. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kifejezetten felkészült, figyelmes és udvarias volt. Nagyon tetszett a kétszemélyes hatalmas ágy, mely kényelmes volt. Bad: A TV adókat jó lenne bővíteni, mert azok java részt külföldi nyelven szóltak, illetve elég gyenge műsortartalmúak. (Bár nem kell feltétlenül ilyen helyen is tévézni...)
4.8
Anonymous- 11 Sep. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: zentral zur metro Bad: nachts zu laut -- Klimaanlage hinter dem Hotel lästig.und sehr laut Wenn die Balkontüren zu sind gehts ganz gut Klimaanlöage vorhanden.
4.8
Antal- 28 Aug. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Kedvezményes árajánlattal is 4 csillagos szolgáltatást nyújtott a szálloda, a recepció munkatársai készségesek, kinyomtatták számunkra az esti koncertlátogatásunk helyszínének legkönnyebb elérhetőségét ... Bad: Lassan érdemes lenne a matracokra figyelni, kicsit már "süppedősek" a 3. emeleten legalábbis. A szoba nem dohányzóként volt feltüntetve, így is kértük, ehhez képest iszonyatos cigarettaszaggal volt "átitatva" - még a fürdőszoba is - az előttünk ott lakó "vendég" jóvoltából, aki sajnos unintelligens módon nem tartotta be az elvárható emberi normát, szabályt és a szobában igen erősen dohányzott, nem gondolván másokra!! Igaz az ilyen kulturálatlan emberi hozzáállást a szálloda személyzete nehezen szűrheti ki de úgy gondoljuk a takarításkor ezt észlelni és jelezni kellene mindenképpen! Érdemes lenne valamilyen szankciót is alkalmazni de tudjuk ez már más hatáskör, de jelezni mindenképpen érdemes lenne a megfelelő döntési szinten!
5
Ondřej- 20 Jul. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Velké fitko. Velká sauna. Příjemný bazén se spoustou volných lehátek. Pokoj naprosto bez výhrad.
5
Krisztina- 09 Jul. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Minden kifogastalan volt! Fitnessz terem es uszoda hasznalata is remek lehetoseg minde ki szamara!
4.6
Anonymous- 04 Mar. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet,jó fittnessterem és szauna
4.6
Anonymous- 12 Feb. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: A bekészített vízforraló és kávé/tea feldobta a reggelem! :-)
4.85
Hermann B.- 04 Feb. 2014
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: Zimmer, Frühstücksbüffet, Anbindung an Öffies
4.8
Robert- 10 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Fitnessstudio, Pool, Lage - nur 100!! Meter zur U-Bahn Bad: Von außen schaut das Hotel echt schlimm aus, klassischer 80 Jahre Bau!
4.6
Anonymous- 09 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Konnyen megkozelitheto.
4.8
Dijana- 07 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Osoblje je jako ljubazno, hotel je cist, hrana raznovrsna. Definitivno bi ponovo posjetili hotel. Bad: Wireless konekcija je jako losa i u lobiju. Dobili smo sobu u uglu hotela pa je malo hladnija u odnosu na sobe koje su u unutrasnjosti. Odvod u kupatilu je malo zacepljen.
4.8
Anonymous- 31 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: elhelyezkedés büféreggeli Bad: parkolás
5
Andrea D.- 30 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: központi hely, modern, tisztaság Minden megfelelt, egyedül a parkolásnál voltak gondok,nincs a szállodának saját zárt parkolója.
4.85
Laszlo J.- 29 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: Megközelités, udvarisság, tisztaság Minden a legnagyobb rendben volt udvarias segítőkész személyzet
4.65
Eleonora T.- 07 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: jó elhelyezkedés, kényelmes szobák, barátságos személyzet Kellemesen éreztük magunkat, ha Budapestre megyünk máskor is szívesen aludnánk ott, másnak is jó szívvel ajánlom.
5
Ivan- 30 Jul. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Sve super, preporučio bi hotel... Bad: Besplatni Internet dostupan samo na recepciji.
4.6
Anonymous- 25 Apr. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Frekventált elhelyezkedés,de csendes környezet.Személyzet készséges. Bad: Wellnes részlegtől többet vártam volna.
5
Gabor- 26 Nov. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, komfortos, jól felszerelt fitness és wellness részleg, segítőkész személyzet. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.
5
a Hotels.com guest- 22 Sep. 2012
  • Couple
  • Source: Hotels.com
meget godt hotel,men lidt mærkeligt at der ikke er morgenmad med i prisen.. og internettet fungerer kun i fælles områder,hvor det er normalt ,hvertfald på de hoteller jeg er vant til at bo på ,at de har det overalt på hotellet. men alt ialt et godt hotel. god service fint med træningsrummet og poolen.
4.8
Tatiana- 10 Sep. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Отель хороший, рядом метро, центр находится в пяти остановках на метро. Bad: Все хорошо!
5
Jing- 08 Aug. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: 紧邻地铁站,出行方便,订到的特价房,物超所值,很舒适
5
Gabor N.- 27 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: olcsó, tiszta, kedves kiszolgálás, jó megközelíthetőség Sting koncertre utaztunk a párommal, és nagyon jó volt a szállás közelsége. A koncert végén egy rövid séta után már a szálloda halljában találtuk magunkat.
5
Gabor N.- 27 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: olcsó, tiszta, kedves kiszolgálás, jó megközelíthetőség Sting koncertre utaztunk a párommal, és nagyon jó volt a szállás közelsége. A koncert végén egy rövid séta után már a szálloda halljában találtuk magunkat. Sightseeing/Attractions Tip:
5
Giacomo- 14 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: la fermata della linea rossa è a soli 70 metri,collegato in maniera eccellente con tutta la città. la piscina è davvero bella e le camere sono gigantesche.Consiglio caldamente questo hotel
5
Ileana- 08 May. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Mi-a placut ca intr-un spatiu relativ redus am beneficiat de tot ceea ce aveam nevoie.
4.8
Anonymous- 13 Apr. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: הצוות היה אדיב, החדר היה נעים. המלון נקי. חוויה טובה.
4.58
Adnan-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
I will start this review by mentioning that I recently stayed in Arena Hotel for the fourth time. I stayed in Arena Hotel with my girlfriend from November 30th to December 3rd of 2012 (Room 216). Budapest is one of my favourite cities I visit from time to time. I know Budapest almost like my home city, so I have a lot of information about Budapest hotels. Arena Hotel is my first choice whenever I am in Budapest. I book other Budapest hotels only when Arena Hotel is fully booked. The hotel is not placed in the city center, but the city center can be reached in 10 minutes by metro line M2. The hotel is placed next to Puskás Ferenc Stadion metro station. By the way, Budapest metro is one of the most efficient metro systems in Europe. I strongly recommend buying 72-hour or 24-hour travel card. Arena Hotel is excellent choice especially for those who travel by car. The hotel offers its private parking space free of charge. Although the hotel parking space is limited compared to the size of the hotel, I find parking lot whenever I stay in the hotel. In addition to the hotel parking space, the huge P+R parking space is placed next to the hotel. The P+R parking space is charged, but it is much cheaper than parking spaces in the city center. The communist style huge hotel building looks impressive but not stunning from the outside. But the interior is another story. Immediately after entering the hotel guests can feel that they are in the very nice hotel....nice and spacious lobby, modern and spacious elevators with music, spotless clean corridors with new carpets .... It is very important to mention that the hotel was recently completely refurbished. The three-star Stadion Hotel became the four-star Arena Hotel on January 1st of 2009. Arena Hotel absolutely deserves its official four-star rating. Rooms are spacious, nicely decorated, clean and well-maintained....new furniture, comfortable beds, sitting area, LCD, minibar, electronic safe, kettle with coffee and tea, A/C, heating....some rooms with balconies. Bathrooms are spacious enough, clean and well-maintained. Buffet breakfast is served in the spacious and nicely decorated restaurant. Food is excellent and there is plenty of choice. We did not try lunch or dinner there, so I can not judge it. We did not use fitness center, sauna or swimming pool, but these facilities look very nice. Arena Hotel is also famous for its congress facilities. The hotel staff are very professional and provide excellent service. They speak fluent English and really try to do their best. Upon arrival we were not sure if we want view toward the city center or Hungária krt, so the hotel staff offered to show us few rooms. It was really nice touch. I am very glad that the only downside does not exist anymore. The hotel finally introduced WiFi in common areas. But WiFi did not work on my smartphone for some reason. It is very important to mention that Arena Hotel offers excellent value for money. Overall, I strongly recommend Arena Hotel.
4.75
Hans-Jürgen-
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Das Hotel ist überwiegend ein Tagungs-, Konferenz- und Durchgangshotel mit klimatisierten 379 Zimmern. Die Zimmer sind ausgestattet mit Bad, Fön, LCD-Fernseher, Telefon, Wireless Internet, Safe (kostenlos) und gutbestückter Minibar. Zimmer mit Verbindungstüren, Zimmer für Gehbehinderte, Nichtraucher und Allergiker. Die Zimmer sind nach Totalrenovierung sauber. Gästestruktur von 1-8o J. Location: Konfortable Lage nur wenige Schritte von der U-Bahnstation entfernt, so dass die Hauptattraktionen in der Innenstadt leicht zu erreichen sind (3 Stationen) von der Stadion Puskas Stadion. Personen ab 65 J. fahren gegen Vorlage eines Ausweises umsonst. Gilt auch für die anderen Verkehrsmittel, außer Seilbahn. Das Hotel liegt in unmittelbarer Nähe des Ferenc Puskas Fußballstadions und der Laszio Papp-Sportarena. Service: Das Hotelpersonal insgesamt war sehr freundlich und hilfsbereit. Die Fremdsprachenkenntnisse sind. Zimmerreinigung ist in Ordnung. Zusätzliche Dienstleistungen sind Business Center, Zimmerservice, Geldwechsel, Wäscherei, Reinigung, Parkplatz in der Nähe, Rent-a-car, Transfer und Souvenirladen. Food: Neues italienisches Restaurant Oregano mit mediterraner und ungarischer Küche. Der Coffee Shop& Lobby Bar bietet leckere Kuchen und Kaffeespezialitäten, sowie Eis- und Früchtebecher. Auf die servierten Speisen und Getränke wird ein Entgelt berechnet. Die Restaurants und die Bar sind sauber. Ruhige Atmospäre. Room: Die Zimmer sind ausreichend groß, mit einer kleinen Sitzecke. Einbauschrank mit kostenlosem Safe. Schreibtisch, TV, Telefon, Minibar und Kaffeemachine. Die neurenovierten Zimmer sind sehr sauber. Die Zimmerreinigung ist gut. Sport: Fitnessraum und Aerobic-Studio, Yoga, Aqua-Fitness, Schwimmbad, Jacuzzi, finnische Sauna und Infrasauna, Solarium, Massage und Schönheitssalon
1 2

Still have questions? Get in touch:

Danubius Hotel Arena

Phone: +36-1-889-5200
Room reservation: +36 1 889 5200
Fax: +36 1 889 5252

Address: 1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary View map View map

Room reservation

+36 1 889 5200

Address:
1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary View map

Email:
Send e-mail

One hotel selected! Up to 3 hotels can be compared

Two hotels selected! Up to 3 hotels can be compared

One hotel selected! One hotel seleted (3/1)

X