toggle menu

Reviews

Hotel rating
Overall score
4.8/5
Based on 1835 reviews
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.8/5
Location
4.8/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Did you enjoy your stay with us? Tell us about your experience!
4.6
Anonymous- 06 Jun. 2014
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: Minden szép és jó volt,nagyon jó hogy minden közel van,metró,létesítmények stb. Bad: Az ágy nem vmi kényelmes,és ha ezen az áron lehetne tartani a szobákat vszínű többször mennénk!
4.8
Küronya- 04 Jun. 2014
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Tágas szoba, kényelmes ágy, tiszta jól felszerelt fórdőszoba Bad: A szobaáron felül külön kellett fizetni a svédasztalos reggeliért
4.6
Katarzyna- 02 Jun. 2014
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Bad: Balkon niebezpieczny dla dzieci - moja 2-letnia córka mogłaby wypaść przez zbyt szerokie odstępy między elementami zabudowy balkonu :(
5
Anonymous- 20 May. 2014
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: Jól éreztük magunkat, rendben volt minden, bőséges kínálat volt a reggelinél, a medence is kellemes volt.
5
Anonymous- 27 Apr. 2014
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Jól megközelíthető. Uticélomhoz közel volt. Bad: Kevés a parkolási lehetőség.
4.8
Bogdan- 08 Apr. 2014
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: понравились завтраки, бассейн. Ничего особо плохого не было Bad: не понравилось российские ТВ каналы со своей пропагандой, отсутствие Free WiFi в номере-только на рецепшене
5
Joelle- 06 Apr. 2014
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: la proximité du métro, le calme, et la qualité du petit déjeuner Bad: les petites couettes
5
Vita- 30 Mar. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Vriendelijke ontvangst en iedereen sprak een woordje Engels.
5
Family with young children- 18 Mar. 2014
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Kiváló elhelyezkedése. Rendkívül barátságos személyzet. Fitnesz terem, medence, szauna szolgáltatás. Másodszor szálltunk meg itt, és ugyanaz a kiváló szolgáltatást kaptuk, sőt mivel foglalásunkor már nem volt szabad pótágyas szoba, felajánlottak egybenyitható szobákat számunkra!
5
Orsolya- 16 Mar. 2014
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: A személyzet kedves és rugalmas volt. A hozzánk érkező, ott vacsorázó barátok is nagyon elégedettek voltak mindennel.
5
Johann- 05 Mar. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Fitnessraum,Zimmer,Lage des Hotels,Personal,Frühstück,Lobby mit WLAN,Restaurant gute Küche,Hotel sehr zu empfehlen.
4.6
Anonymous- 04 Mar. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Kedves személyzet,jó fittnessterem és szauna
4.6
Anonymous- 12 Feb. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: A bekészített vízforraló és kávé/tea feldobta a reggelem! :-)
4.5
Mikhail- 05 Feb. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Прекрасное обслуживание.
4.85
Hermann B.- 04 Feb. 2014
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: Zimmer, Frühstücksbüffet, Anbindung an Öffies
5
A traveler- 29 Jan. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
ホテルのコンシェルジュお勧めの近隣ホテルは1kmほど先で、アレーナショッピングセンターも500mほど先です。しかし何れももちろんバスも通っていますし歩いて行ける距離なのでそれ程不便に感じませんでした。地下鉄駅側なので中心地への観光にも便利でした。
4.4
Maria- 21 Jan. 2014
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Buona posizione x l'Arena ice
4.15
Sergey- 16 Jan. 2014
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
В стоимость номера входило пользование бассейном, сауной, фитнесс, кофе и круасаны, а так же четыре скидки на обзорную экскурсию, круиз на кораблике, аквапарк и купальня.
5
Annette- 13 Jan. 2014
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Hotel niets op aan te merken kamer ruim en schoon. Ontbijt uitgebreid genoeg keuze. De locatie is prima de metro ligt naast het hotel voor 350 florin ben je al in het centrum.
5
Leone- 10 Jan. 2014
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: La comodità della posizione, ottima colazione, servizi ottimi
4.8
Robert- 10 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Fitnessstudio, Pool, Lage - nur 100!! Meter zur U-Bahn Bad: Von außen schaut das Hotel echt schlimm aus, klassischer 80 Jahre Bau!
4.6
Anonymous- 09 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Konnyen megkozelitheto.
4.8
Monica- 09 Jan. 2014
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: vicinanza alla fermata della metro che in pochi minuti raggiunge il centro città; colazione varia e di buona qualità
4.8
Dijana- 07 Jan. 2014
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Osoblje je jako ljubazno, hotel je cist, hrana raznovrsna. Definitivno bi ponovo posjetili hotel. Bad: Wireless konekcija je jako losa i u lobiju. Dobili smo sobu u uglu hotela pa je malo hladnija u odnosu na sobe koje su u unutrasnjosti. Odvod u kupatilu je malo zacepljen.
4.8
Francesco- 06 Jan. 2014
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Albergo ottimo pulito molto economico e non ostante la disanza dal centro é vicinissimo alla metropolitana Bad: Cuscini un troppo sottili e il fatto che l'orario della pulizia camere partisse alle 8 del mattino
4.8
Anonymous- 31 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: elhelyezkedés büféreggeli Bad: parkolás
5
Krisztina- 31 Dec. 2013
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Minden nagyszeru volt!
5
Andrea D.- 30 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: központi hely, modern, tisztaság Minden megfelelt, egyedül a parkolásnál voltak gondok,nincs a szállodának saját zárt parkolója.
4.85
Laszlo J.- 29 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: Megközelités, udvarisság, tisztaság Minden a legnagyobb rendben volt udvarias segítőkész személyzet
4.65
Anett B.- 29 Dec. 2013
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: közel volt a számomra meglátogatott célokhoz, és közel volt a buszpályaudvarhoz, mivel én vidéki vagyok
4.8
Ioan- 29 Dec. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Bad: Cred în nevoia și utilitatea accesului gratuit la internet în întregul hotel! Propun extinderea colaborării pentru recepționarea și a altor posturi de televiziune din "țările vecine", căci TVRi este extrem de modest!
4.65
Eleonora T.- 07 Dec. 2013
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: jó elhelyezkedés, kényelmes szobák, barátságos személyzet Kellemesen éreztük magunkat, ha Budapestre megyünk máskor is szívesen aludnánk ott, másnak is jó szívvel ajánlom.
4.8
Vladimíra- 06 Dec. 2013
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: super vybavenie, komfortná kúpeľňa Bad: mne prekážala len poloha, veľmi hlučné miesto pri dopravnom uzle
5
Matavovszky György- 18 Nov. 2013
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Minden szükségessel sallang mentesen felszerelt kényelmes és barátságos szálloda, jól eltalált, kiegyensúlyozott és megbízható szolgáltatási színvonallal, tapintatosan figyelmes, rugalmas, segítőkész a személyzet, mindig örömmel és jó érzéssel fordulok Önökhöz! Csak így tovább! (Az októberi látogatásom során folyosón hangoskodó vendégek zavarták az éjszaka nyugalmát. Talán ilyen esetekben lehetne kicsit határozottabb a szolgálatot teljesítő recepciós, és inthetné őket a többiek, a pihenők tiszteletére. Persze, tudom, hogy ez nem könnyű. Kérem, semmi szín alatt ne tekintsék észrevételemet súlyos elmarasztalásnak, csupán segítő megjegyzésként írtam le, ha már alkalom kínálkozott.)
4.6
Zoltán- 12 Nov. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: kellemes az uszoda és a szauna figyelmes a személyzet Bad: nem volt ilyen
4.5
Judith T.- 08 Nov. 2013
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: Az elhelyezkedése (közel a koncert helyszínéhez), gyors ki-és bejelentkezés, barátságos személyzet
5
Bo- 15 Sep. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Låg alldeles utmärkt bredvid sportarenan där vi hade konferens. En ganska lång med skön promenad in till Citykärnan. Bad: Allt ok
5
Anna- 19 Aug. 2013
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Bar Hall Piscina Palestra Bad: Colazione
5
Ivan- 30 Jul. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Sve super, preporučio bi hotel... Bad: Besplatni Internet dostupan samo na recepciji.
4.8
Dumitru- 17 Jul. 2013
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: The professional and friendly approach of the staff. You feel yourself spoiled like in the childhood. The spa and fitness area (excellent maintained, very diverse). Bad: A bit far from the city center but the nearby metro station is solving the matter.
4.8
Levente- 02 Jun. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: alles wie beschrieben
4.8
Anonymous- 01 May. 2013
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: blizina sportnih objektiv tisina Bad: male sobe za velike ljudje
4.6
Anonymous- 25 Apr. 2013
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Frekventált elhelyezkedés,de csendes környezet.Személyzet készséges. Bad: Wellnes részlegtől többet vártam volna.
5
José- 14 Apr. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Simpatia dos funcionários
4.8
Anonymous- 10 Apr. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Loistava palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Sport arena vieressä, loistava konsertti paikka. Bad: portaat ei käytössä (puuttuivat?)
4.6
Anonymous- 03 Apr. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Überraschend gutes Wellness Angebot. Massage ist zu empfehlen (TOP!!) und nicht überlaufen, waren immer Termine frei. Direkt bei Metro, achtung fährt nur bis 23:30 (auch am WE) es gibt aber auch einen Nachtbus vom Zentrum direkt hin. Late Check out wurde angeboten, ohne Aufpreis... obwohl wir ohnehin nur 22,-- pP pNacht zahlten. Zimmer war ein bisserl klein, aber sehr sauber, modern und es gab auch einen Balkon. Bad: Leider war starker Regen, deshalb war neben dem Hotel eine Strasse überflutet. 24 h war eine Pumpe der Feuerwehr im Einsatz, die ziemlich laut war.
4.75
Claudio- 20 Mar. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: La posizione e la facilità' di collegamento con il centro città
4.8
Anonymous- 12 Mar. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Prijazno osebje, čistoča, lokacija. Bad: Ponudba zajtrka.Ni bilo toplega mleka, hladno pa je bilo kislo.Veliko stavari je pošlo, čeprav je bilo še uro in pol do konca zajterka, so pladni ostali prazni.
4.6
Steven- 04 Mar. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Algemeen gewoon prima Bad: Internet is ronduit slecht. Betalend, onhandig en heel moeilijke verbinding met veel tijdverlies
4.6
Péter- 23 Feb. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: közel volt a program helyéhez. Bad: nagyon gyenge wellnes.
4.6
Anonymous- 18 Feb. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Soba, prijaznost
4.8
Csongor- 14 Feb. 2013
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Sokkal modernebb, mint amilyennek kívülről látszik
4.8
Gratiana- 14 Feb. 2013
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Amplasarea. Cand mergi la spectacole la Papp Laszlo Sportarena e cea mai buna varianta de cazare.
3.55
Anonymous- 09 Feb. 2013
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: A kiválasztott programnak megfelelően a lehető legjobb helyen volt ( aréna ), a személyzet segítőkész, udvarias.
3.9
Anonymous- 08 Feb. 2013
  • Solo traveller
  • Source: HRS
Good: Preis/Leistung war Top, für 58 € (zgl. 3x9 € Frühstück) gebucht, offizieller Zimmerpreis lt. Aushang im Zimmer: 201€
4.4
László- 10 Jan. 2013
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Közel a sport csarnokokhoz, metrohoz.
4.6
Patrick- 04 Jan. 2013
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: La qualité de l' hotel, le luxe des chambres et des restaurants. Chambres et salle de baim très très propre.
4.8
Erika- 22 Dec. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Elégedett voltam a szobával,a tisztasággal,a személyzet kedvességével.A szolgáltatások közül szobaszervízt vettem igénybe,aminek minősége szintén kifogástalan volt. Bad: Nem volt semmi.
5
Elemérné- 13 Dec. 2012
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon jó helyen van, közel a városhoz, jó a közlekedés a szállodától, metró közel. Bad: Nem volt olyan.
4.7
Beata- 06 Dec. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: całośc usług, wyposażenie, lokalizacja, kuchnia Bad: hałas uliczny
4.6
Anonymous- 04 Dec. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: A szalloda altal nyujtott szolgaltatasokkal teljes mertekben meg vagyok elegedve. A szoba bartatsagos, csaladias hangulatu es tiszta volt, megfelelo az altalam elvartaknak. Kellemes meglepetes, hogy a szobaban vizforralo, kave es tea is volt. A szallodat azert valasztottam, mert a Budapest Arena kozvetlen kozeleben talalhato, igy tokeletes azok szamara akik az itt rendezett sport vagy egyeb esemenyeken vesznek reszt. Bad: Amit kifogasolok, csupan az, hogy a szobaba behallatszanak a kulonbozo zajok a folyosorol ugyanugy mint a szomszedos szobakbol (gondolok itt a lift erkezeset jelzo csengohangra, a folyoson kozlekedok csevegeserol, ajtonyitasok es csukodasok hangjaira, motoszkalasra). Ezt egesz ejszaka hallani lehet, ami kicsit zavaro.
5
Matteo- 29 Nov. 2012
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Tutto ottimo posizione, staff , e servizi. Le camere hanno il bagno un po' piccolo, ma non ritengo sia una nota negativa! La piscina , la sauna , e la palestra sono pulitissime e in ottimo stato, consigliate per i momento di relax!
5
Gabor- 26 Nov. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Tiszta, komfortos, jól felszerelt fitness és wellness részleg, segítőkész személyzet. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.
4.75
Anonymous- 08 Nov. 2012
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: Hotel je odličen, nama je presudna bila lokacija hotela i cena koja je pristupačna. Hotel je čist,doručak odličan,osoblje ljubazno. Bazen super. Bad: Poslednji dan boravka,imali smo nesporazum oko doručka,vraćali su nas ispred restorana-da nismo na spisku za uključen doručkak.To je ipak malo nemarno jer u hotelu nije bilo puno gostiju,ista gospodja je svako jutro bila na ulazu u restoran a nama je to ipak bio 3 dan boravka,malo neozbiljno,za ozbiljan i veliki hotel. Savet menadžeru hotela da se malo osveži centralni lobby,šteta...da je onako prazan i sumoran.Mi bi smo uživali uz piće naveče da je bilo malo živosti. Naša ocena 9.
5
P.j.- 04 Nov. 2012
  • Mature couple
  • Source: Booking.com
Good: alles was prima Bad: veel lawaai van andere gasten op de gang.
5
Anonymous- 03 Nov. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: minden
4.85
Nina-Jeanette D.- 28 Oct. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: God service, god frokost, fint rom. jeg hadde et dobbeltrom alene da det ikke var flere enkeltrom igjen. hadde alt jeg trengte. eneste jeg har å klage på er at jeg kjente røyklukt i gangene til tider. Sightseeing/Attractions Tip: pass på at du/dere kjører med drosje fra city taxi. de er rimeligst, ærlige og kjører pent.
5
A Google User- 26 Sep. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Egy rendezvényen vettünk részt a szállodában, a vendéglátás kifogástalan volt.
5
A Google User- 25 Sep. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Egy rendezvényen vettünk részt a szállodában, a vendéglátás kifogástalan volt. Liked: Service, Value
5
A Google User- 25 Sep. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Perfekte Lage direkt am Metro. Mein Zimmer war sehr gut ausgerüstet. Ich war auch mit dem Wellness Bereich ganz zufrieden
5
Traveler- 24 Sep. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Expedia
Good: Lage und Service Location Tip: Zentral,gute Anbindung an die Metro In diesem Hotel sind in den kommunistischen Zeiten die Spitzensportler abgestiegen.Wir waren sowohl mit dem kleinen Schwimmbad wie mit der Sauna zufrieden.Morgens waren wir oft alleine dort.Den Fitnessbereich haben wir nicht genutzt,wohl aber die Bar.Da wir dort nie Frühstück buchen,können wir dazu nichts sagen.In Budapest kann man überall abseits der Boulevards gut und reichlich essen.
5
A traveler- 24 Sep. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
In diesem Hotel sind in den kommunistischen Zeiten die Spitzensportler abgestiegen.Wir waren sowohl mit dem kleinen Schwimmbad wie mit der Sauna zufrieden.Morgens waren wir oft alleine dort.Den Fitnessbereich haben wir nicht genutzt,wohl aber die Bar.Da wir dort nie Frühstück buchen,können wir dazu nichts sagen.In Budapest kann man überall abseits der Boulevards gut und reichlich essen.
5
a Hotels.com guest- 22 Sep. 2012
  • Couple
  • Source: Hotels.com
meget godt hotel,men lidt mærkeligt at der ikke er morgenmad med i prisen.. og internettet fungerer kun i fælles områder,hvor det er normalt ,hvertfald på de hoteller jeg er vant til at bo på ,at de har det overalt på hotellet. men alt ialt et godt hotel. god service fint med træningsrummet og poolen.
4.8
Tatiana- 10 Sep. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Отель хороший, рядом метро, центр находится в пяти остановках на метро. Bad: Все хорошо!
4.5
rifiwe- 22 Aug. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Trivago
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη της πόλης και απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.Τα δωμάτια είναι αρκετά ευρύχωρα,διαθέτουν τηλεόραση και mini bar.Το μπάνιο είναι άνετο διαθέτει σεσουάρ για τα μαλλιά και έχει συνέχεια ζεστό νερό, αλλά δεν έχει είδη περιποιήσης,πχ σαμπουάν και αφρόλουτρο,αλλά είχε συσκευασία με υγρό σαπούνι για τα χέρια.Η καθαριότητα του δωματίου ήταν αρκετά καλή.Το ξενοδοχείο διαθέτει και άλλες παροχές, όπως πισίνα, γυμναστήριο και μασάζ.Το πρωινό,όπως και το βραδινό, είναι αρκετά πλούσιο και σερβίρεται σε μεγάλη αίθουσα σε μπουφέ.
4.5
XXX- 08 Aug. 2012
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    4
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Top hotel for good price. I travell a lot and it's one off my favorit hotels in Europe!
5
Jing- 08 Aug. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: 紧邻地铁站,出行方便,订到的特价房,物超所值,很舒适
5
Kameliya Krumova- 03 Aug. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Very good location - next to a metro station, polite and helpful staff :)
5
A Google User- 03 Aug. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Egy rendezvényen vettünk részt a szállodában, a vendéglátás kifogástalan volt. Liked: Service, Value
5
A Google User- 03 Aug. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Google+ Local
Perfekte Lage direkt am Metro. Mein Zimmer war sehr gut ausgerüstet. Ich war auch mit dem Wellness Bereich ganz zufrieden
5
Manuela- 02 Aug. 2012
  • Group of friends
  • Source: Booking.com
Good: Praticamente attaccato alla fermata della metro e alla papp lazlò arena...se come me andate li per un concerto è il top!!! Anche dal centro dista solo 4 fermate di metro...consigliatissimo!!!! Bad: Tutto perfetto!!!
5
Traveler- 28 Jul. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Expedia
Good: Clean and tidy Bad: Out of town. Location Tip: Although there is a good bus network and a Metro close by, Taxi's are the best way to travel around provided you dont get ripped off! Great hotel! Perfect location! I spent 2 weeks here without a problem. There is a gym located downstairs with a pool. A nice mall in walking distance. Places to eat nearby. And the metro station is directly behind the hotel. Great hotel and great location. I would stay here again
4.5
Olaf aus HH- 21 Jul. 2012
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    4
  • Location
    4
  • Staff
    4
  • Value for money
    5
Das große Hotel mit 9 Etagen liegt dicht an einer Metro-Station der Linie 2. Zimmer und Einrichtungen sind neuzeitlich und gepflegt; Betten sind hervorragend. Etwas Straßengeräusch vorhanden. Das Schwimmbad ist an manchen Tagen erst ab 19 Uhr nutzbar. Ein Penny-Markt liegt ca. 900 m entfernt. Ich empfehle dieses Hotel und wünsche einen anregenden Aufenthalt in Budapest.
5
Anastasia- 19 Jul. 2012
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Very nice hotel! I liked everything!
5
Krisztina G.- 14 Jul. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Agoda
Good: Metróközeli elhelyezkedés, széles választékú konyha A szállodába már másodszor térek vissza. Elsősorban a metróközeli elhelyezkedése miatt esett rá a választásom. A személyzet pontos, gyors és segítőkész. A szobák tiszták és jól felszereltek ( pl. szobai széf is van). A reggeli kínálata bőséges és kielégíti a különféle igényeket. Az étterem egyéb kínálatával is meg voltam elégedve, az árak korrektek. A szálloda uszodáját ugyan nem próbáltam ki, de a prospektus alapján az arra vágyók igényeit minden bizonnyal kielégíti. Mindent összevetve ha legközelebb Budapesten tartózkodom, a Hotel Arenában szállok meg.
5
A traveler- 10 Jul. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
A group of 12 guys stayed at the Hotel last weekend and there was no complaint from anyone. We had to check out at 12:00 and as we were not due to leave to the airport until 19:00, there was a safe place to leave our luggage. The hotel even allowed us to use the swimming pool before we left. One peice of advice. A taxi from the city centre by the river, back to the hotel should only cost about 1500HUF. Always phone for a taxi or get a quote before you get in the taxi. Never let the drivers use the meters as some of our group were charged 8000HUF!
5
Gabor N.- 27 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: olcsó, tiszta, kedves kiszolgálás, jó megközelíthetőség Sting koncertre utaztunk a párommal, és nagyon jó volt a szállás közelsége. A koncert végén egy rövid séta után már a szálloda halljában találtuk magunkat.
5
Gabor N.- 27 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Agoda
Good: olcsó, tiszta, kedves kiszolgálás, jó megközelíthetőség Sting koncertre utaztunk a párommal, és nagyon jó volt a szállás közelsége. A koncert végén egy rövid séta után már a szálloda halljában találtuk magunkat. Sightseeing/Attractions Tip:
4.8
Petra - 24 Jun. 2012
  • Solo traveller
  • Services
    4
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Nagyon kellemes hetveget toltettem el itt! Koszonet erte!!
4.7
Rudolf Bruhin- 15 Jun. 2012
  • Mature couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    3
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
mit dem Hotel, Unterkunft und Verpflegung waren wir sehr zufrieden. Das Hotel ist sehr sauber und gut geführt. Allerdings ist die Distanz vom Flughafen und in die Innerstadt relativ weit.
5
Giacomo- 14 Jun. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: la fermata della linea rossa è a soli 70 metri,collegato in maniera eccellente con tutta la città. la piscina è davvero bella e le camere sono gigantesche.Consiglio caldamente questo hotel
5
Ileana- 08 May. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: Mi-a placut ca intr-un spatiu relativ redus am beneficiat de tot ceea ce aveam nevoie.
5
Anonymous- 03 May. 2012
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: Osoblje je vrlo ljubazno, narocito u restoranu, spremni su da ispune svaku zelju, koliko im je to omoguceno,sobe su male, ali ciste i ugodne, lokacija je odlicna.
4.6
Christophe- 01 May. 2012
  • Family with older children
  • Source: Booking.com
Good: Centre ville accessible en quelques minutes grace au metro situe au pied de l'hotel. Grandes chambres, propres, super petit dejeuner tres Bon marche. Excellent rapport qualité prix.
4.7
Preuss Eberhard- 24 Apr. 2012
  • Solo traveller
  • Services
    5
  • Cleaniness
    4
  • Comfort
    5
  • Location
    4
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Als Deutscher ohne englisch Kenntnisse konnte ich mich überall sehr gut verständigen !
4.8
Anonymous- 13 Apr. 2012
  • Couple
  • Source: Booking.com
Good: הצוות היה אדיב, החדר היה נעים. המלון נקי. חוויה טובה.
4.6
Zoltán- 03 Apr. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jó minőség, jó helyen.
5
Anonymous- 15 Feb. 2012
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: El personal muy atento y profesional. Bad: Internet de pago.
5
ANONYMOUS- 26 Jan. 2012
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Messzemenően jó kiszolgálás,kényelmes szoba,ízletes,választékos ételek.Maximálisan elégedettek vagyunk.Köszönjük a kellemes napokat!
4.6
Ksenija- 24 Jan. 2012
  • Family with younger children
  • Source: Booking.com
Good: lokacija,besplatan parking,blizina metro stanice...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Still have questions? Get in touch:

Danubius Hotel Arena

Phone: +36-1-889-5200
Room reservation: +36 1 889 5200
Fax: +36 1 889 5252

Address: 1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary View map View map

Room reservation

+36 1 889 5200

Address:
1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary View map

Email:
Send e-mail

One hotel selected! Up to 3 hotels can be compared

Two hotels selected! Up to 3 hotels can be compared

One hotel selected! One hotel seleted (3/1)

X