toggle menu

Services

  • WiFi
  • Parking
  • Full air-conditioning
  • Accessible hotel
  • Pet-friendly hotel
  • Non-smoking hotel
  • Restaurant
  • Wellness services
  • All-inclusive service
  • Function rooms
Hotel rating
Overall score
4.8/5
4.8
Rajmund- 17 Aug. 2019

Reviews

Hotel rating
Overall score
4.8/5
Based on 3291 reviews
Services
4.8/5
Cleaniness
4.8/5
Comfort
4.7/5
Location
4.7/5
Staff
4.8/5
Value for money
4.8/5
Did you enjoy your stay with us? Tell us about your experience!
4.85
Balázs Zoltán- 27 May. 2019
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet mindenki segítőkész. Jó étterem változatos ételek.
5
Michaela- 27 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Výborné jídlo a velmi ochotný a příjemný personál. Krásný pokoj. Uvítali jsme i to, že je doplňována minerálka na pokoji. Všude čisto a klid. Byli jsme zde podruhé a zcela určitě se vrátíme. Jenom stále nechápeme systém rezervací na večeři. V jiných recenzích je odpověď hotelu, že rezervace platí 20 minut. Ale odkdy, od začátku podávání večeře, t.j. od 18 hod.? Když přijdu v 19,45 hod., tak je stejně spousta stolů ještě rezervována, že jsme si často neměli kam sednout.
5
Růžena- 24 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jsme důchodci a tuto dovolenou hodnotíme jako nejlepší Děkujeme i za vaše služby. Froňkovi
5
Bálint Dobai- 19 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon jó!
5
Silvia- 19 May. 2019
  • Couple
  • Source: HolidayCheck
Hotel: Echt TOP für Kurzurlaube, aber auch für Kuren sehr geeignet, sehr gepflegtes und nettes Hotel ! Habe gleich nochmals 5 Tage gebucht. Massage, Salzgrotte ist sehr zu empfehlen. Service: Alle sind sehr bemüht um einen, immer freundlich und nett. Food: Das Essen ist von Früh bis Abends einfach ein Traum und sehr vielfälltig, es wird immer sofort nachgefüllt falls was fehlt. Room: Wir hatten Zimmer 411 mit Blick zur Strasse, Balkon mit Markise, Tisch und 2 Sesseln, das Zimmer war renoviert und sogar mit Wasserkocher ausgestattet. Die Betten waren super.
4.8
Attila- 19 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Otthoni, családias környezet
5
Hodina- 18 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: velmi dobrá kvalita a velký výběr jídel včetně diabetických zákusků
5
Artur- 18 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel położony w spokojnym miejscu,dużo terenów do spacerów i jazdy na rowerach,przyjazna i uśmiechnięta obsługa hotelowa,pyszne jedzenie i napoje,baseny czyste,ciepłe z dużą ilością leżaków. Bad: dobrze by było gdyby był j.polski przynajmniej w opisach dań
4.8
Jiří- 14 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: dobrá kuchyně , klid , nebylo přelidněno Bad: nic
4.6
Josef- 13 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Do tohoto hotelu již jezdíme asi 10 roků. Služby a jídlo je pořád na velmi vysoké úrovni. Když se vyskytnou nějaké závady jsou okamžitě vyřešeny. Již plánujeme další pobyt v příštím roce. Bad: Máme jen dobré zkušenosti.
5
Martin- 13 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Snídaně byla pestrá na velmi dobré úrovni Bad: Příliš mnoho rezervací na místa u stolů v restauraci
5
Libuse Sekerakova- 12 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Tento hotel rozhodně doporučuji👍.Vše máte pri ruce.Venku bazén na plavání,s příjemně teplou vodou.termalni bazény,vyrivka,sauna,skvělá pára.odpočinková zóna.bazény pro děti.Krásná zahrada,tenisové kurty....Jídlo vynikající(all inclusive),ráno bylo i šampaňské😉kousek od hotelu je golfové hřiště.
5
Věra- 12 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme zde již 3x a pokaždé velice spokojeni.Jídlo vynikající a personál ochotný. Bad: Nic bych nevytkla.
5
Jitka- 12 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme v hotelu již po 5. Jsme vždy spokojeni, pěkné, čisté pokoje, super servis, stravování. Udržovaný areál, mnoho sportovního využití, krásné okolí. Bad: Odklon hotelu od poklidných rakouských a německých párů k hlučným "cestovkovým" skupinám, které se neumějí ve welnes prostředí chovat.
4.6
Alena- 12 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Pěkné a pohodlné prostředí, výborná strava.
5
Zbysek- 12 May. 2019
  • Family with younger children
  • Source: Hotels.com
Hotelu i samotnému pobytu se nedá nic vytknout!Vše bylo na vysoké úrovni.Pokoje čisté,prostorné, prakticky (příjemně a útulně ) vybavené,příjemná koupelna,osvětlení,postele.Samostatnou chválu si zaslouží kuchyně-byla naprosto úžasná!!!Troufám si tvrdit,že byla nejlepší,co jsme dosud mohli ochutnat na našich cestách.Vše dokonale a chutně připraveno,tématické večeře se živou hudbou,sekt ke snídani i večeři (all inclusive),dobré pivo i víno.Vše co bylo nabízeno skvěle chutnalo. Wellnes zázemí hotelu příjemné,rozsahem dostačující.Výborné možnosti parkování v areálu hotelu. Prostě báječný pobyt-určitě se sem ještě vrátíme (už hledáme další termín!)!
5
Jens Manicke- 10 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Was für die Seele.
5
Augustik- 06 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: jo etelek jo volt a viz
5
Zdeněk- 06 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: jídlo všeobecně vynikající,jak kvalita tak množství i výběr jídel. klidné prostředí ochotný a pozorný personál který se snažil hovořit česky. česky popsané druhy nabízených potravin. Bad: výběr velikosti županu. Pro mě větší a pro partnerku naopak menší. Nevím jestli ta možnost výběru velikosti županu je reálná. Pokud ano, nebyla nám nabídnuta. Ale to je taková maličkost která nemá vliv na naše kladné hodnocení.
5
Mihai Paunescu- 05 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Kleine Kinderfreuden Die Schwimmbecken für kleine Kinder sind wunderbar. Da können sie sich auch gut beschäftigen. Das Essen ist vielfältig und qualitativ.
5
Blazena Slavikova- 05 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Fantastické, doporučuji!
4.65
Barta Ferenc- 03 May. 2019
  • Couple
  • Source: Szallas.hu
Good: Nagyon szep a kertje,igy szep idoben sakkozni vagy malmozni is tudtunk.
5
Ingrid- 03 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Frühstück war perfekt. Wir haben auch sehr gut geschlafen.Das gesamte Personal war spitze. Meine Schwester und ich werden auch das nächste Jahr unseren kurz Urlaub gerne wieder in ihrem Haus genießen. Bad: Wir könnten gar keinen verbesserungs Vorschlag nachen da für uns alles super war
5
Ferenc Dülk- 01 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Egyszerűen: Szuper!!!
5
Reinhard- 01 May. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nettes Personal, sehr gutes Essen, schöner Garten mit Außenpool
4.6
Jiří- 30 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: S lokalitou jsme moc spokojení. Velmi dobré jídlo. Letos byl teplý venkovní bazén. Příjemný personál, klid.
4.8
Zuzka- 30 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Byli jsme tu jíž podruhé,takže jsme věděli do čeho jedem. Se vším jsme byli spokojeni. Jak ubytování, lázně,ochotná obsluha. Akorát to musí byt ještě lepší až bude otevřen i venkovní bazén.
5
MMMné KKK- 29 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Minden megfelelt.A személyzet és az étel minősége és menyisége kifogástalan.A szállodai szóba is nagyon megfelelő kényelmes és szép is.Szeretek a Danubius szállodáiba menni.
5
Anonim- 28 Apr. 2019
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Egy nagyon jó szálloda.Vannak véletlenek! Bad: A 335 ös és 337es szoba küszöbje úgy süvít este mintha egy hajszárító folyamatosan működne.Csukott erkélyajtónál a 329 szobától lehet hallani a folyosón!A 335 kádlefolyó a padlóösszefolyóba kötve,zuhanyzás közbe emésztőszag rendesen! Letakarva törölközővel is!A villanykapcsoló és elszívó vagy működik vagy nem.Tudom hogy hamarosan felújítják (ezt fogják rá válaszolni) de kisgyerekkel a ruháinkat tettük az ajtóküszöbre hogy aludni tudjunk!Ezt már tényleg nem kène kiadni!Kedves Szabina Ne haragudjon meg hogy munka(tracsparti)közben megzavartam! Vacsora 04.23 án 19.30h körül.Salátás oldal kiszolgálórész.20-25p után odamentem önhöz kértem 3 üdítőt a családomnak.Kár volt!Hattyú halála ami ezután jött!Távozázkor több észrevételt szerettem volna mondani,de megláttam a recepcióst a sárga kiscetlijével,inkább hagytam.Nem reklamáltam semmit csak megjegyzést akartam tenni!Voltam már többször a szàllodában de itt a véletlenek egybeestek!Pedig névnapra ès szülinapra érkeztünk most is a szállodában.Egy tökéletes szálloda Véletlenekkel amiből volt bőven.
4.8
Pavel- 26 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Velmi dobré jídlo. Profesionalita personálu wellness. Vybavení hotelu a zahrady.
4.8
Cristina- 26 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Essen ganz große Auswahl für iede gesmacht. Wellness bereit super. Bad: Nicht..... alles war super essen, Personal, Zimmer mann braucht nichts mehr für eine schönes Urlaub
5
Igor- 26 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Неработающий уличный бассейн
4.8
Jiří- 24 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo bylo vynikající jako v každém hotelu Danubius-
5
Ivana- 23 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Jídlo obecně skvělé
4.8
Jana- 23 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Strava byla pestrá, čerstvá. Personál byl vstřícný - úslužný, usměvavý. Bad: nic mne nenapadá
5
Musil- 23 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Stravování skvělé, široká nabídka, chuťově výborné. Hotel je mimo skvělý welness výborně doplněn volnočasovými aktivitami v zahradě jako je tenis, minigolf, šachy apod. Milé překvapení bylo napuštění venkovního bazénu již na velikonoce a možnost opalování v zahradě. Za nás skvělý pobyt s pěti hvězdičkami. Bad: Možná trochu zlepšit ochotu číšníků u obědů a večeří, někdy není dostatek volných stolů a na roznášku nápojů zahrnutých v rámci all inklusive čekáte celou večeří. Je to v lidech, našli jsme i ochotného číšníka a zbytek pobytu chodili pouze k němu.
4.8
Věra- 23 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu se nám líbí ... strava výborná, personál ochotný a milý, V hotelu jsme byli již poněkolikáté a určitě se budeme vracet.
4.8
Zdeněk- 22 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Všechno OK Bad: Při chek out zbytečné fronty způsobené nedostatečným signálem internetu a to i v prodejně vedle recepce (oblečení)
5
hartmut dolzer- 19 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Alles einsame spitze
4.6
Alla- 19 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Мы здесь второй раз. В прошлом году написала замечание по поводу курения. Приняли меры!!! Очень понравилось, что отель реагирует на замечания. Теперь вообще все отлично! Bad: Нет такого
5
Susi Sorglos- 18 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Ein toller Ort um Urlaub zu machen. Wunderschöne Gegend und tolles Hotel. Service ist sehr gut und das Essen lecker. Gerne wieder.
5
Milán Papp- 17 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon kedvesek volt a személyzet és a hotel étel és ital ajánlatai is nagyon finom volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
5
Anonym- 16 Apr. 2019
  • Couple
  • Source: Utazzitthon.hu
Szuper volt már 5-êve járunk vissza ha nem lenne kivált nem járnánk oda!!!
4.6
Jindřich- 16 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: Venkovní plavecký bazén nebyl v provozu.
5
György- 15 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Fantasztikus. Az étterem kiváló minőségű, változatos svédasztala minden igényt kielégít. A csomagban választható borok igen jó minőségűek. A medencék tiszták, tágasak, a wellness kiválóan relaxál. A gyerekvilág pedig szuper, sajnálom, hogy már nem vagyunk gyerekek. Bad: Ha nagyon gondolkodom, akkor esetleg többféle sör...
4.6
Eva- 15 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: snídaně byla vynikající, personál až na 1 vyjímku velmi ochotný Bad: Když jsme si chtěli dát pivo a servírka nám ho slévala z několika sklenic a divila se, že tuto směsku odmítáme Dále se mi nelíbilo, že někdo má rezervaci stolu - buď by to mělo být automatické ke každému pokoji, nebo vůbec. Myslím že jsme všichni platící hosté - a jsem u vás již po třetí - ale jsou tam rozdíly - k německy hovořícím hostům se personál chová trochu jinak.
4.6
Renata- 14 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Alles war perfekt
4.8
Alidina68- 11 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Alles OK! Wir werden wieder kommen! Bad: Das Internet ist zu schwach.
5
jiří pospíšil- 10 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Perfektní hotel výborný jídlo nemá chybu
5
Mária Varga- 10 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Szuper
5
Zuzana Melicherova- 09 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Zkrátka paráda luxusní
5
Petr- 09 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Hotels.com
Pobyt zopakován po lednové pozitivní zkušenosti. Opět vše nadstandartní, kuchyně, pokoje (rekonstruované), pitný režim, personál
5
Jana Bartonova- 07 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Mimo neochoty u baru vše super..😁
5
Lisa- 07 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: das personal ist sehr freundlich und sprechen mehrere sprachen. das essen ist hervorragend. auch der spa inkl. massagen sind sehr gut
5
Hüseyin Özsecgin- 03 Apr. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Schöne hotel
5
Zuzana V- 30 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Bezkonkurenční služby ve všech směrech.
4.6
Božena- 30 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Komunikace v Českém jazyce Bad: Málo se uklízí společné WC , u bazénů.
5
Voldy menTV- 29 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Výborný hotel, pokoje a bazény krásně čisté, jídlo vynikající a personál velmi příjemný. Nemohu dát nic jiného než 5*.
5
Alexandrina ali- 29 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Wir kommen wieder!
4.6
Marie- 29 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Bad: muzikant se presunul k baru ve 20.23a 21.38 uz koncil to se nam moc nelibilo
5
Růžena R- 22 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Vše v hotelu vás příjemně překvapí:ubytování,bazény,společenské prostory,sportovní vyžití.Stravování výborné.Doporučuji!!!
5
Johann Heiling- 21 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Alles Super, wir kommen am 13. August wieder.
5
Bernadett Flaskay- 18 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon szép hely
5
Josef- 18 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Stravování i ubytování na špičkové úrovni. Bad: Nejsem si vědom žádných záporů
5
Stefano Saccoccia- 17 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Fantastico
4.8
Dagmar- 15 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Milý personál, jídlo vynikající a rádi se tam vracíme. Bad: Jeden den jsme zažili hlučný a nepořádný zájezd. Naštěstí druhý den odjeli.
5
Zdeněk- 15 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: All Inclusive srevis, organizované cvičení a aqua zumba Bad: Hlučné topení na pokoji, a trochu chladno v lázeńské části (občas průvan). Živá hudba v restauraci zbytečně nahlas. Jinak vše OK.
5
Mira Cle- 13 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Потрясающий во всех смыслах отель: продуманный дизайн, бесподобно вкусная кухня и очень разнообразная, внимательный персонал. Душевный и комфортный отдых. Спокойное место. Очень рекомендую тем, кто едет отдохнуть в тишине и спокойствии с комфортом.
5
Gruber's Werkstatt- 12 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Wahnsinnig tolles Hotel und Warum ? Hier ist die Antwort: - Top Mitarbeiter - Alles Sauber - viele Freizaitaktivitäten - Viel Essen und jeden Tag etwas anderes inkl. am Wochenende eine Abendunterhaltung. - Familiäre UMgebung und Mitarbeiter kennen dich schon und sind immer wieder glücklich dich zu sehen (AUCH OHNE TRINKGELD!). - Abgegrenzter Kinderabteil und tolle Animation für die Kinder. -..... -..... -....uvm... Werden aufjedenfall dieses oder nächstes Jahr wieder kommen, freue mich schon darauf!! LG Euer Gruber
5
Ladislav Mademlis- 08 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Špička. Není to zdarma ale jeto špička personál a služby. 😀
5
Pavel Kovalczuk- 07 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Prima Hotel vybavení retro, ale služby super. Kuchyně luxusní většina jídla co jsme měli byla vynikající a svačinky mezi snídaní,obědem a večeří taky fajn, obsluha byla profesionální někdo mluví i česky. Bazény super tři vnitřní a jeden venkovní. Vnitřní jeden plavecký,jeden termální 38% a výřivka a zážitkový kterým proplavete ven. Bohužel zrovna ho čistily takže dva dny nám museli stačit jen vnitřní. Ale jinak SUPER 👍takže doporučuji 👍
5
Prádelnice Školková- 06 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Skvělé služby,příjemný personál i příjemné prostředí, čistota, dobré jídlo,večer poslech živé hudby. Krásně jsme si to užili a za rozumné peníze 😊
5
Olga Spoustová- 05 Mar. 2019
  • Group of friends
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Jen připomínka, někteří hosté si rezervují lehátka ručníkem a pak se u bazénu ani nezastaví...
5
Lubomír Wagenknecht- 05 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Super O.K
4.6
Josef- 04 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: die Zimmer sehr gut eingerichtet der Badebereich in guten Zustand Bad: das lange stehen zum Lift ( rauf und runter) 6. Stock das lange suchen für einen Platz beim Frühstück
4.6
Jiří- 04 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Hotel udržovaný, pokoje čisté, vybavené i varnou konvicí, hrnečky, skleničky. Každý den na pokoji lahev minerální vody. Župany k dispozici, ručníky, osušky. Pohodlně výtahem se dostanete k bazénům, které slouží pouze pro hotelové hosty. V době našeho pobytu klientela převážně dříve narozených, takže všude klid a pohoda. Hotel si váží i české klientely, všude nápisy i v češtině. Výborná strava po celý den, velký výběr a velmi chutná strava, pití k dispozici po celý den z automatů, džusy, cola, sprite, fanta, tonic, voda i minerálky v lahvích. U baru točené pivo, víno. U snídaně a večeře sekt. Káva z automatu. Zákusky k obědu a k večeři, zelenina, saláty, ovoce. Maso i přílohy velice dobře upravené, různé druhy - krůtí, kuřecí, hovězí, vepřové, zvěřina, ryby, vždy minimálně 3 druhy. Odpolední svačina. Naprostá spokojenost, rádi se znova vrátíme a vřele doporučujeme všem, kdo si chce užít relaxaci, klidu a dobrého jídla.
5
Ирина Федотова- 02 Mar. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Уютный
5
Jaromíra Gruberová- 27 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Vše vynikajici,není co vytknout
5
Guf Ero- 27 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Naprostá spokojenost s tímto hotelem, výborná propojenost s bazény, celodenní stravování formou All inclusive nemá chybu, jídlo výborné, a velký výběr, vybavenost na jedničku. Jediná věc k vytknutí je že matrace se na dvoulůžkový posteli rozjíždí.
4.85
Anonim- 27 Feb. 2019
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Nem először voltunk, és nem is utoljára.
5
Veronika- 26 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Nagyon tetszett a babavilág fütdő. Egy 3 hónapos kisbabával voltunk és fontos volt hogy ki tudjuk vele probáltatni az úszást. A kisbabának babaágyat fürdetőkádat és éjszakára porszívót is adtak. Külön törölköző is járt Neki. :) Az ételek a kiszolgálás és a szoba felszereltsége is nagyszerű volt. Mindig lehetett mit falatozni. Első nap délután 2 kor érkeztünk és nagy meglepetésünkre snack és finomságok vártak bennünket. Szuper hely! Csak ajánlani tudom. Biztos hogy visszamegyünk. Van törzsvendég programjuk is! :)
4.8
Kateřina- 25 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Všechno. Jezdíme sem pravidelně
5
Magdolna Molnar- 25 Feb. 2019
  • Group of friends
  • Source: Revinate Surveys
Már nem tudom hányszor jártunk ott, mindig ugyanaz a kedvesség, családias hangulat volt tapasztalható.Most hívtunk még 3 Családot, tekintve, hogy agy születésnapot ünnepeltünk. Ők is ugyanazt a kiváló vengégszeretetet tapasztalták, mint amiről mi meséltünk Nekik. finom ételek, tisztaság, udvariasság......Mi kell még, ha pihenni akar valaki???
5
Stephanie Wanzenbock- 24 Feb. 2019
  • Group of friends
  • Source: Revinate Surveys
all Inclusive ein traum sehr angenehmer wellnesurlaub mit freunden , wir kommen im märz wieder . angenehme privatsphäre . saubere zimmer sehr frendliches personal . liegen im wellnesbereich waren leider sehr knapp .
5
BooCzech- 23 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Příjemný hotel, doporučuji hlavně rodinám s dětmi. Pro děti je tu spousta zábavy. Skvělej bazén pro děti se skluzavkami, dvě dětské herny, tajné dveře ve třetím patře, atd... Jídlo skvělé, personál příjemný-dokonce se e člověk domluví česky.
5
Almási Laci- 23 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
A személyzet nagyon segitőkészek. Nagyon szuper a száloda az ételek nagyon finomak és bőségesen lehet étkezni. Napközben is bármikor lehet étkezni Nagyon jó az uszoda rész. Nagyon jó a szabad idő eltöltés a délutánra és estére. S vacsoránál előzene van és útána a száloda előterébem golytatodil ahol táncolni is lehet. Az én részemről nagyon szuper
4.8
Milan- 23 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Ubytování, služby i strava výborné. Bad: Číšník, kterého jsme dostali ke stolu, byl pomalý, zapomínal a na delší dobu mizel z restaurace nebo nás prostě přehlížel.
5
Václav Otava- 17 Feb. 2019
  • Couple
  • Services
    5
  • Cleaniness
    5
  • Comfort
    5
  • Location
    5
  • Staff
    5
  • Value for money
    5
Dobrý den, byli jsme u vás již potřetí, a velmi spokojeni. Jen připomínka k lehátkům u bazénů. Každý den od rána do večera lidé obsazují lehátka ručníky a potom tam třeba víc jak půl dne nejsou, a ostatní si nemají kam lehnout !!!
5
Antónia Podlahová- 15 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Vše bylo v pořádku super
5
Emilie- 14 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Již jsme u Vás byli asi už po desáté a vždy jsme spokojení. Bad: ?
5
Stanislav Podlaha- 13 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Úžasná dovolená.
4.6
Věra- 13 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: V hotelu jsme byli již po 4. Jsme spokojeni se službami, i s all inclusive. Jídla výborná, velký výběr. Zařízení pokoje starší, postel pohodlná, personál vstřícný, milý. Rádi se vrátíme.
4.8
Radek- 12 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Příjemný personál, all inclusive služby na jedničku. Perfektní relax. Určitě jsme tam nebyli naposledy.
5
Tibor Fekete-Szabo- 11 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Google
Nagyon szuper volt mindennel meg vagyunk elégedve. Vissza fogunk jönni!
4.6
Markus- 11 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Die Verpflegung ist hervorragend und bis zum Schluss der Essenszeiten wird am Buffet frisch nachgelegt.
4.55
Anonim- 09 Feb. 2019
  • Family with younger children
  • Source: Szallas.hu
Good: Kedves személyzet Bad: Senki sem mutatta meg a szállodát mi hol van Senki sem igazított el mi hogy működik benne
4.6
Vladimíra- 07 Feb. 2019
  • Solo traveller
  • Source: Booking.com
Good: Starší hotel, který se postupně renovuje, čisté pokoje s pohodlnými postelemi (výborné matrace), velmi ochotný personál, na recepci dokonce mluvili česky. Naprosto vynikající kuchyně. Velmi pěkný wellness s termální vodou, plavecký bazén, dostatek lehátek k odpočinku. Bad: Vstupní hala a restaurace působí poměrně tmavým dojmem, ale to pobyt nijak neohrozí.
4.65
Juhász Zoltán- 04 Feb. 2019
  • Mature couple
  • Source: Szallas.hu
Good: rendben volt minden Bad: igazából a (szégyellős) páromnak nem tetszett a szauna női, férfi- női lehetett volna több szauna.
5
Ács Zsolt- 03 Feb. 2019
  • Couple
  • Source: Utazzitthon.hu
Szuper volt!
4.9
Ács Zsolt- 03 Feb. 2019
  • Couple
  • Source: Utazzitthon.hu
Minden jo volt köszönjük!

Still have questions? Get in touch:

Danubius Hotel Bük ****

Phone: +36-94-889-400
Room reservation: +36 95 888 493
Fax: +36 94 889 432

Address: 1. Európa út, 9740 Bük, Hungary View map View map

Room reservation

+36 95 888 493

Address:
1. Európa út, 9740 Bük, Hungary View map

Email:
Send e-mail

One hotel selected! Up to 3 hotels can be compared

Two hotels selected! Up to 3 hotels can be compared

One hotel selected! One hotel seleted (3/1)

X